מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- עברתי כבר ניתוח טבעת דחוף עזרה !!!ליזה29/06/2011
לפני 5 חודש עברתי ניתוח טבעת במשקל של 106.6 ק"ג המתנשא ל1.53 מטר ההתיאששות מהניתוח היה ברוך השם קל יחסית לניתוח קיסרי שעברתי בלידות מניתוח פלטתי אוכל כמובן בהדרגה החל מסגירות של 4 ועד 7.5 שבו הייתי סגורה הרמטתי רק שתיה מעדנים וזהו ממש זהו פריכיות אורז עברו ופתית בלבד ללא ממרחים לא חומוס לא קטשופ ירדתי סה"כ לאחר 4 חודש 7 ק"ג שזה לפי הערכתי מעט מאד לרוב העובדה שלא אכלתי כמעט כלום בצום כל היום בקושי 500 קלוריות ליום שפתית רק 2 פרוסות ליום לאחר ייעוץ עם דר אבינוח הרופא שניתח אותי הוא טען שזה לא יתכן שאני לא אוכלת כלום ואמרתי לא שאני לא משקרת עליו אלא רק על עצמי לא נגעתי בפחמימות סוכרים והוא טען שזה לא נכון ואמר לי להוריד גם את 2 הפתית ליום לא לאכול כלום כלום כלום אמרתי לו אני הראה לך החודש לא פתית ולא פריכיות אכלתי אשל גבינה מעדנים ללא סוכר פשוט ככה וגם הייתי מקיאה חצי לפחות גם שתיה בכמויות קטנות אבינוח סגר ל8.5 שזה היה קשה מאד לשתיה גם לאחר 3 שלושה נשקלתי ירדתי בערך 3 קילו 4 קילו לא יותר שאני בצום יום כיפור פשוט ככה מבחינה נפשית אין לי עם זה שום בעיה לחלוטין לא לאכול הבעיה המרגיזה אותי היא פיסית זה לא מספיק לפי הערכתי אני מרגישה שניתוח לא עוד כמו שצריך בעלי אומר לי בשביל מה את צריכה את זה נראה לי הכל שטויות את פשוט לא אוכלת גמורה פיסית אין לך כח לכלום יש לי 6 ילדים קטנים ומה יהיה הלאה לאחר עוד 3 שבועות נשקלתי שום גרם אחד לא ירדתי הבטן ריקה לחלוטין ללא אוכל והנה כלום גרם לא פחות ממש מצער דיברתי עם אבינוח בטלפון בתחלית השבוע והוא טען שוב ושוב לפי חוקי הפיזיקה לא יתכן את כן אוכלת מה אני משקרת אמרתי לו אני פשוט מיואשת לחלוטין אני לא יודעת מה לעשות הלחץ דם ירד לי והיה לי דופק מהיר אז הרופא אמרה לי לאחר ייעוץ איתה להוסיף השבוע שוב את 2 הפתית לא יתכן שלא תוכלי כלום מה זה השטויות האלה תאמת היא אמרה לי להתייעץ עם עוד רופא אז אבקש שולה את עזרתך אני לא יודעת מה לעשות וסליחה על האורך. 0544803138 טלפון שלי לעזרה אם תוכלי או שתגידי לך איך אוכל ליצור איתך קשר תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזל טוב
ליזה29/06/2011שכחתי לאחל לך מזל טוב ליום הולדת...... עד 120 שנה לא קילו כמובן.......חחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה לתשובה בבקשה
ליזה29/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי ניתוח טבעת - תגובה
אפרת29/06/2011ליזה, נשמע מצב מתסכל ומטריד מאד.
אני במקומך הייתי עושה את הדברים הבאים באופן מיידי:
א. נפגשת עם רופא המשפחה ומספרת לו על הכל. מבקשת שישלח לבדיקות דם ולבדיקת תפקודי בלוטת התריס.
ב. מתייעצת עם כירורג נוסף, שעושה גם ניתוחי טבעת.
ג. מתחילה לנהל (מעכשיו!) יומן מעקב קפדני של האוכל והשתייה
אני לא רופאה, וכל זה בערבון מוגבל אבל דבר אחד ברור - אם את לא אוכלת כלום כבר זמן מה ולא יורדת בכלל במשקל יש כאן משהו לא תקין. מאד לא תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני הייתי עושה משהו אחר..
דניאל29/06/2011הייתי מוסיף המון סימני פיסוק: פסיקים, נקודות, סימני שאלה,
כאלה שיעזרו לנו להבין למה את מתכוונת - ליזה.
קשה מאוד לקרוא טקטס ארוך שנמצאה בו רק נקודה אחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבקשת דניאל סידרתי את הכתוב בבקשה
ליזה29/06/2011לפני 5 חודש עברתי ניתוח טבעת במשקל של 106.6 ק"ג המתנשא ל1.53 מטר. ההתיאששות מהניתוח היתה ברוך השם קלה יחסית לניתוח קיסרי שעברתי בלידות. מהניתוח פלטתי אוכל כמובן בהדרגה החל מסגירות של 4 ועד 7.5 שבו הייתי סגורה הרמטתי רק שתיה, מעדנים וזהו ממש זהו פריכיות אורז עברו ופתית בלבד ללא ממרחים, לא חומוס, לא קטשופ, ירדתי סה"כ 7 ק"ג לאחר 4 חודש, שזה לפי הערכתי מעט מאד לאור העובדה שלא אכלתי כמעט כלום, בצום כל היום בקושי 500 קלוריות ליום שפתית רק 2 פרוסות ליום.
לאחר ייעוץ עם דר אבינוח, הרופא שניתח אותי הוא טען שזה לא יתכן שאני לא אוכלת כלום ואמרתי לא שאני לא משקרת עליו אלא רק על עצמי, לא נגעתי בפחמימות, סוכרים והוא טען שזה לא נכון ואמר לי להוריד גם את 2 הפתית ליום לא לאכול כלום כלום כלום, אמרתי לו אני הראה לך החודש לא פתית ולא פריכיות, אכלתי אשל, גבינה, מעדנים ללא סוכר, פשוט ככה וגם הייתי מקיאה חצי לפחות גם שתיה בכמויות קטנות.
דר אבינוח סגר ל8.5 שזה היה קשה מאד לשתיה .
לאחר 3 שלושה נשקלתי ירדתי בערך 3 קילו 4 קילו לא יותר, שאני בצום יום כיפור פשוט ככה מבחינה נפשית אין לי עם זה שום בעיה לחלוטין לא לאכול, הבעיה המרגיזה אותי היא פיסית זה לא מספיק לפי הערכתי אני מרגישה שניתוח לא עוד כמו שצריך, בעלי אומר לי בשביל מה את צריכה את זה נראה לי הכל שטויות את פשוט לא אוכלת, גמורה פיסית אין לך כח לכלום י, ש לך 6 ילדים קטנים ומה יהיה הלאה?
לאחר עוד 3 שבועות נשקלתי שום גרם אחד לא ירדתי, הבטן ריקה לחלוטין ללא אוכל והנה כלום גרם לא פחות ממש מצער.
דיברתי עם אבינוח בטלפון בתחלית השבוע והוא טען שוב ושוב לפי חוקי הפיזיקה לא יתכן את כן אוכלת , מה אני משקרת אמרתי לו, אני פשוט מיואשת לחלוטין אני לא יודעת מה לעשות.
הלחץ דם ירד לי והיה לי דופק מהיר אז הרופא אמרה לי לאחר ייעוץ איתה להוסיף השבוע שוב את 2 הפתית לא יתכן שלא תוכלי כלום מה זה השטויות האלה, תאמת היא אמרה לי להתייעץ עם עוד רופא , אז אבקש שולה את עזרתך אני לא יודעת מה לעשות וסליחה על האורך. 0544803138 טלפון שלי לעזרה אם תוכלי או שתגידי לך איך אוכל ליצור איתך קשר. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה לשולה בבקשה עזרה.......
ליזה30/06/2011אני מחכה לתשובה בקוצר רוח אבקש להתייעץ איתך איכשהו? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצלצלי אליה-הטלפון מופיע בחתימה שלה
מקס ברנר30/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטלפון של שולה זק
ליזה30/06/2011לא רואה את הטלפון? תודה לך מקס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה050-6233250
מקס ברנר01/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמקס......
ליזה01/07/2011תודה רבה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא כך את אמורה להרגיש !!! - תגובה
שולה זק01/07/2011מה שאת מספרת ליזה, אותי זה מזעזע. איך לא הגעת לאפיסת כוחות ואני תקווה שאת לא בתת תזונה.
לא ציינת לאיזה קופה את שייכת ואת אזור מגורייך.
ממליצה לך, לפנות באופן מיידי למנתח בתחום קיצורי קיבה. רצוי להגיע אליו עם צילום וק"ת (ושט, קיבה, תריסריון). האם במהלך חמשת החודשים לאחר הניתוח היית במעקב דיאטנית? קיבלת תפריט מסודר? האם שיתפת את רופא המשפחה במה שקורה?
התחלת עם BMI גבוה מעל 45, כך שמשהוא כאן לא מסתדר. האם יתכן שהמעט שאת אוכלת ושותה עתיר קלוריות (סוכרים, שומנים) ובגלל זה את לא יורדת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היום יום הולדת היום יום הולדת....אפרת עוזיאל29/06/2011
לשולה היקרה
רציתי לאחל לך שהשמש תחייך אלייך
שכל בוקר עם חיוך תתעוררי,
שלשמוח ולצחוק לא תשכחי,
בספר עתיק עם המון דפים
גילית סיפורים מאוד מרתקים
בין השורות היה סיפור אחד
שמסיבה מסויימת היה יותר מיוחד
הוא מספר שחלומות מיתגשמים.
הכל תלוי עד כמה באמת רוצים .
שלעולם לא תפסיקי לחלום.
שתגשימי את כל חלומותייך
ושתדעי רק ימים מאושרים
שהגשם יבכה בשבילך
והפרחים יפרחו למענך ........
באהבה ובהוקרה ענקית
אפרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שולה שלנו, מזל טוב גם ממני
צנובר29/06/2011שיהיה לך מזל טוב, וכל האחולים וכל התודות שבעולם לא יספיקו כדי להביע את מה שאני מרגיש, וחב לך.
אז יום אחד בשנה תקבלי מאתנו ברכות ותודות בלי מבוכה ובלי הצטנעות. אני מאמין שאני מבטא פה דעתם של רבים וטובים כשאני מודה לך על הנכונות לעזור לכל אחד, בכל שאלה, בכל התלבטות ובכל קושי שצץ פה ושם, וכמובן על כל הפרגון עם כל הצלחה ושיתוף בשמחה.
אני מאושר שמצאתי את הפורום הזה ואותך באופן אישי, שעזרת לי גם ברגעים הקשים בתחילת הדרך (אבל מי זוכר...)
אנחנו כנראה כבר לא נפגש לפני הנסיעה שלי (בעוד 5 ימים) אבל אחגוג אתכם ב-7.7 גם את היומולדת הבא בתור, וגם את כל המאכלים שאני בוודאי אפסיד. (טוב אחגוג באופן וירטואלי, אבל גם זה משהו, לא?)
ושוב, שיהיה לך שולה, המון מזל טוב ותודה ענקית.
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיום הולדת שמח מאוד
סיגל29/06/2011שולה שתזכי להרבה אושר וצחוק,שיתגשמו כל משאלות ליבך לטובה.סיגל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב לשולה ליום ההולדת
חדוה29/06/2011מאחלת לך אושר בריאות ונחת. את היא הדוגמא ל"אנשים טובים באמצע הדרך" עוזרת מיעצת וקשובה לכל מי שבחר ללכת בדרך לחיים חדשים ובריאים יותר ולכל מי שזקוק לחיזוק או להכוונה . כל שתבקשי לו יהי ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההופ הופ טרלהטרלהלהלה
עופר29/06/2011מזל טוב !!!!!!!
מי יתן ויתגשמו כל משאלות ליבך.
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה מומולדת שמייח
אורלי29/06/2011אמנם אנחנו עוד לא מכירות :)
אבל זה לא מפריע לאחל לך את היומולדת הנפלא ביותר עלי אדמות
שתהיה לך שנה מיוחדת
שתמשיכי להינות ממתן לאחרים ול"השמין" ממחמאותיהם
שכל יום ויום יהיה טוב יותר מקודמו וגם אם לא שהבא אחריו יהיה שכזה.
יום הולדת שמייח
אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איפה איפה איפה איפה איפה העוגהרותי29/06/2011
HAPPY BURTHDAY TO YOU
HAVE A NICE DAY
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר BIRTHDAY שמח לבת השבע עשרה וחצי
רותי29/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה17 וחצי כפול 3 ועוד קצת - תגובה
שולה זק29/06/2011חחחחח רותי'לה. תודה
עוגות וחגיגות ביום חמישי הבא!!!
בגדול ובשמחה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שולה, האם יצא לך לברר את הנושא ?שרה'לה29/06/2011
אני פשוט אובדת עצות.
לא יודעת לאן לפנות.
הפרטי עולה המון [מלב"י בערך 18,000]
וגם הנסיעות צפונה קשות לי מאד.
אני סובלת קשות מנסיעות ולכן מעדיפה בירושלים.
יש מה לעשות?
אני ממש זקוקה לעזרה להריץ את הענין הזה ולא יודעת איך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שולה, האם יצא לך לברר את הנושא ? - תגובה
שולה זק29/06/2011עדיין אין לי תשובה בשבילך.
לדעתי עליך לפעול נמרצות מול הקופה שלך. חייבים לתת לך מענה איפה את יכולה לעבור ניתוח ללא עלות "עושקת" כזו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבעיה שאני רוצה לעשות זאת אצל רופא
שרה'לה29/06/2011שמתמחה בזה בעיקר.
החשש שלי שישלחו אותי לרופאים שזה לא התחום העיקרי שלהם ולכן יש אצלם תורים.
זו בעיה. זה ניתוח לא פשוט ואני לא רוצה להסתבך עם זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ואולי לא עברתי בכלל ניתוח???להיולד מחדש28/06/2011
אני לא מפסיקה ללכת
היום עליתי וירדתי עמק
ועד לא מזמן הייתי בפגישה עם הורים בענייני בית הספר של הבת שלי שנה הבאה
ולא יודעת למה אני לא נחה, כואבת?
הייתי רוצה שהגוף כן יאותת תביעה למנוחה ולא ככה.
מבחינת ענייני עיכול
אז כמובן שאני שותה ואני משתדלת שזה יהיה בכמות סבירה
אתמול כל היום שלשלתי ויצא שירדתי קילו (בדקתי)
היום שיהקתי שעה ברציפות ( זה קצת כואב וגם מצחיק )
וזהו
חוצ'מזה כלום
ואם דעתי צלולה והיא כך הניתוח היה ביום חמישי - לפני 6 ימים
מה אמור לקרות בדרך כלל בתקופה הזו?
אנא אל תכעסו עליי אם אני מתארת מציאות ורודה מתקתקה
אנא גם אל תקנאו בי
היו איתי בסיפור שלי
ודעו לכם שלהיות חולה להיות נזקק להיות נתמך לנוח זה דבר כל כך נהדר
והלוואי והיה לי בעבר והלוואי והיה לי כיום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר "עוברית חדשה - תגובה
שולה זק29/06/2011נפלא לקרוא את דברייך.כן כן, יש גם כמוך. מרגישים מעולה ומאושרים מהרגע הראשון.
חברתי מרים ירדה כבר מעל 30 קילו בחמישה חודשים, הרגישה בדיוק כמוך - כאילו באמת נולדה מחדש. מלאת אנרגיות וכוחות כ, שימים בודדים לפני - היתה כמו "פגר" (בקושי זזה לשרותים).
את יומך היקר העברתי לשאלות נפוצות, למען אלו שבדרך.
המשך יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז רציתי להבין למה הכוונה
להיולד מחדש30/06/2011שאלות נפוצות
ולראות איך אני נראית שם
וסיימתי לקרוא
והתכופף הראש אל הכתף שעלתה לקראתו
במבוכה
ואמרתי בקול " זה באמת חמודי"
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע הבאנטלי א28/06/2011
ביום שלישי הבא בעזרת השם אני עוברת ניתוח... סוף סוף, אני לא מעקלת!!!
יש לכם המלצות מניסיונכם, מה לקחת איתי לניתוח???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתדלי לא להתרגש ותעכלי אחר כך
רותי28/06/2011בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלניתוח...
סיגל28/06/2011מברשת ומשחת שיניים
דאודוראנט
שמפו וסבון
קפקפים
מטען
מיץ צלול וכוסות חד פעמיות ותיונים אם את אוהבת בטעם מיוחד
מגבת?
לי לא היה זמן לקרוא או לראות t.v
אני לא דאגתי לויטמינים לפני הניתוח וחבל...יש לך זמן לקנות לפני
בהצלחה.........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרותי וסיגל תודה!
נטלי א28/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לקחת לניתוח - תגובה
אפרת29/06/2011אני מוסיפה:
בגדים נוחים - נותן תחושה נפלאה של בן אדם ולא של חולה חס וחלילה...
בושם - כי אחרת אי אפשר להוריד את הריח של הבית חולים
ספרים\מוזיקה\תשבצים\כל מה שעושה לך טוב על הנשמה - כדי שיעבור בכיף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
שוש28/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביש מזלליאתי28/06/2011
שלום לכולם.
לפני כשבוע הייתי אמורה להיות מנותחת בפוריה- אך לצערי נפלתי על שביתת הרופאים...
לפני כשעה התקשרו אלי מפוריה וביקשו שאנותח ביום חמישי הקרוב.
אני חד הורית- וביום חמישי הקרוב יש מסיבת סיום בגן של ביתי היחידה (העולה השנה לכתה א'...) בקיצור- נאלצתי לוותר על הניתוח, ואני מבואסת מאד. ב31 ביולי טסה לכנס מקצועי- כך שכנראה אצטרך לדחות עוד יותר את הניתוח (לו אני מצפה כבר מעל 8 חודשים).
השכל אומר- כל עכבה לטובה. אבל הלב בוכה.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין קשר בין המזל לבין סדר עדיפויות
רותי28/06/2011ואולי הגננת תהיה מוכנה להתחשב ולהקדים את המסיבה.
אני משוכנעת שהבת תשמח לקבל אמא שאינה סובלת מאשמנת יתר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשמנה אשמה אשמנה
רותי28/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשר בין ביש מזל להחלטה
ליאתי29/06/2011ביום שאחרי- שלימה עם החלטתי. צריך פרופו ציות בחיים....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופורציות
ליאתי29/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני שמחה שאת שלמה עם החלטתך
רותי29/06/2011שהכל יהיה בכייף ונשיקות לקטנה!
( חבל שאיני קרובה אליכן , כדי לעזור..)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על הרצון לעזור...
ליאתי29/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח לפני טיסה
אפרת29/06/2011אם בכל מקרה את צריכה לטוס,
נאמר לנו שיש לחכות 8 חודשים אחרי הניתוח לפני שטסים לחו"ל
אז אולי בכל זאת לטובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה? האם כך?
יושי29/06/2011אני הבנתי שאין צורך לחכות בין הניתוח לטיסה.....
?????
8 חודשים- נשמע לי הזוי....
ולך, ליאתי- אז באמת: כל עקבה לטובה... מתפללת בשבילך שיימצא פיתרון ותעברי את הניתוח כמה שיותר מהר ותתחילי בחיים החדשים מהר מהר,
ובהצלחה לילדה שעולה לכיתה א'
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהד"ם - תגובה
שולה זק29/06/2011אפשר לטוס אחרי ניתוח.
משהיא עברה ניתוח מעקף בירושלים וחזרה לאנגליה אחרי 3 שבועות.
בעבר הרחוק מכירה מנותחים שטבו אחרי שבועיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטחיסה לאחר ניתוח
ליאתי29/06/2011נאמר לי שיכולה לטוס גם שבועיים אחרי....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון - טיסה אחרי ניתוח
אפרת30/06/2011סורי, העלתי פוסט אתמול מהאייפון עם הסבר ותיקון... משום מה לא נקלט...
אז ככה:
מותר לטוס
א ב ל
הביטוח לחו"ל לא מכסה בעיות שנגרמות כתוצאה מהניתוח עד 8 חודשים אחרי.
המשמעות- אם במקרה, חו"ח, בדיוק בחול מתחילות בעיות, אכלת אותה (ולא תרתי משמע, כי לא תוכלי לאכול).
כלומר, מעורבת כאן לקיחת סיכון וכל אחד עושה את השיקול שלו
אפשר לעשות ביטוח ולהחריג את הבעיות מהניתוח או לחפש (בנרות, ואז לדווח בפורום כדי שכולם ידעו וינהרו אליה) אם ניתן למצוא חברת ביטוח שכן מכסה גם בעיות כאלו
סליחה על הדיסאינפורמציה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמביש מזל למזל...
ליאתי29/06/2011שלום לכל המעודדים.
התקשרו אלי היום מפוריה וקבעו לי תאריך לשבוע הבא...איזה כיף. מקווה שאוכל לשתף בעוד כשבוע +....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
שוש29/06/2011הכל יצא לטובה.
בהצלחה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביש מזל - תגובה
שולה זק28/06/2011אכן צירוף מקרים לא נחמד.
האם אי אפשר לשלוח סבים סבתו דודים דודות לגן ושאת כן תעברי את הניתוח.....נשמע אולי קר וללא רגש - אבל אני מאוד רגשי (מזל סרטן) ומאחר ומדובר בבריאות שלך....אז אנא תשקלי שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבים וסבתות
ליאתי29/06/2011כיון שאני חד הורית (לחלוטין) יש רק סבא אחד... כל בני משפחתי גרים בדרום , ואני מצפון הגולן.....הניתוח בוא יבוא...והיום- יום אחרי- הגעתי לתובנה שהחלטתי נכון! לא יעלה על הדעת שאפגע בצורה כזאת בביתי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממני אלייך
להיולד מחדש28/06/2011ישבתי וכתבתי וכתבתי ובסוף מחקתי
החלטתי שהתגובה מכאיבה
ולכן אתמקד ואומר
לא חושב העכבות ולא הטובות
זה המצב
בחרת בחירה מודעת
לא פשוטה בכלל
מקורה באהבה עצומה לביתך
ועל כך היא תודה לך כל חייך
ובתנאי שתראי לה
שבכל זאת לא ויתרת
אל תתייאשי
המתיני בסבלנות
והפגיני אהבה כלפיי ביתך כל הזמן
כי בסופו של דבר זה הכי חשוב
ואת זה היא תזכור תמיד
לא משנה הגודל שלך
רוצה לומר שלא יעלה על הדעת
שתהיי רזה תאהבי אותה יותר ( ????????)
ואוי לנו אם כך ילדנו יחשבו
את אוהבת אותה לא משנה מה מצב קנקנך
הראי לה את תוכנך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ליאתי29/06/2011קראתי- והזדהתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מי נותח במדיקל??סתיו28/06/2011
האם יש פה מישהו שנותח במדיקל סנטר ויכול לומר לי האם ניתן לשלם את כל הסכום בצ'ק דחוי??? ואם כן, כמה דחוי??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אספר לך מניסיוני
רותי28/06/2011הם גבו ממני ב-3 תשלומים כדי שאספיק לקבל חזרה מ"הכללית" .
מציעה לך לטלפן אליהם ולקבל תשובה מוסמכת :
9599* - מספר הטלפון
בהצלחה בניתוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהתלבטויות..אלה28/06/2011
שלום לכולם,
אני מתלבטת מזה הרבה זמן אם לעשות את הניתוח.. לאחרונה נראה לי שהחלטתי שהולכת על זה. כמו רובכם מעולם לא הייתי "רזה" ליותר מחודש, וגם זה היה לפני שני רבות.. ב- 10 שנים האחרונות לא עשיתי דיאטות בכלל! פשוט נמאס לי מזה..
בכל אופן יש לי כמה שאלות ואשמח אם מישהו יוכל לענות לי עליהם.
1. ה- BMI שלי הוא 38.5 אבל יש לי "מחלות נלוות" (כולסטרול וטריגליצרידים מאוד גבוהים). האם יאשרו לי את הניתוח בכלל?
2. במידה וכן, יש לי 2 ילדים קטנים שאחד מהם תינוק בן 3.5 חודשים. האם זה רלוונטי בכלל לעשות ניתוח כשיש תינוק? כמה זמן אסור להרים אותו והאם האיסור הזה הוא חד משמעי?
את רוב התשובות לשאר השאלות האמת שמצאתי פה בפורום. אחלה פורום! ממש עוזר!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהתלבטויות - תגובה
אפרת29/06/2011עברתי את הניתוח לפני שבוע, עם 3 ילדים:
הגדול בן 5.5 הקטן בן 7 חודשים.
מבחינת התפקוד, כמו ששולה כתבה, גייסתי לעזרתי את המשפחה.
עדיין קשה לי להרים אותו אבל אני כן יושבת איתו על הרצפה (מה שלא עשיתי קודם)
וכשהוא יתחיל להתרוצץ אוכל לרדוף אחריו בלי לאבד את הנשימה ולעצור לקחת אוויר - וזה יקר מפז.
חשוב לי להסב את תשומת ליבך לעניין ההנקה -
אם את עדיין מניקה, חלק מהתרופות שאנחנו מקבלים עלולות לעבור בחלב אם.
אם תחליטי לעשות ואם את עדיין מניקה אחרי הניתוח, קחי בחשבון שעדיף להמנע
מהנקה בשלבים הראשונים, ובוודאי במהלך האשפוז (אפשר לשאוב במח' יולדות).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלה
דניאל29/06/2011קחי בחשבון שעד שתגמרי את כל הבדיקות הועדות וההמתנות להן, התינוק הקטן שלך כבר לא יהיה כזה קטן, לא נראה לי שתהיי בתקופת הנקה.
כל קופ"ח מתנהגת שונה, וכנ"ל וגם המחוזות מתנהגים שונה זה מזה,
אם תכתבי בטיזה קופ"ח את חברה, סוג הביטוח המשלים ואיזור המגורים,
אנשים בפורום שתנאי הפתיחה שלהם היו דומים לשלך יכוונו אותך.
אל תמתיני דקה, תצילי כל רגע בחיים שתחיי איתו אחרי הניתוח,
החיים משתנים , והם יפים.
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהתלבטויות.. - תגובה
שולה זק28/06/2011שלום למתלבטת,
רחלי ב. עברה לא מזמן ניוח והיא עם תינוקות בבית.
את עומדת בקריטריונים ואמורה לקבלת החלטה שאת הולכת על זה. .אמיני לי שכל הקשיים לאחר הניתוח הם מזעריים לעומת קשיי הבריאות במצבך הנוכחי.
מאחר וקראת בפרום ובשאלות הנפוצות וקיבלת תשובות...למה את מחכה??? תתחילי להזיז עניינים!!! הרי הפרוצדורה מצריכה בדיקות, ועדות, פגישה עם מנתח.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסדר פעולות
אלה28/06/2011תודה רבה על התשובה המהירה! בדיוק עכשיו דיברתי על הנושא עם בעלי ואמרתי לו שהקטע האסתטי הוא הדבר האחרון שמניע אותי.. העניין הוא שכל הגוף כואב לי. כל הזמן.. זה מזעזע.. אני פשוט מרגישה שהשלד שלי לא בנוי לשאת את כל עודף המשקל הזה.
בכל אופן, לאן אני פונה קודם בתחילת התהליך? לרופאת משפחה? את יכולה לפרט לי ב"גדול" את סדר הפעולות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסדר פעולות - תגובה
אפרת29/06/2011מתחילים אצל רופא המשפחה וממשיכים משם לבדיקות ובמקביל לפגישה עם המנתח.
יש שונות מסויימת בתהליך כתלות בקופה, באזור המגורים וברופא המנתח וכן בשאלה אם תעשי בבי"ח פרטי או ציבורי.
תוכלי למצוא המון מידע בשאלות נפוצות.
בהצלחה בהכל ותזכרי שהרבה מקצב ההתקדמות תלוי בך ובמידת הנחישות שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש לגבי ניתוח שרוולאני28/06/2011
רציתי להתייעץ בשם ידיד קרוב ששוקל לעשות ניתוח קיצור קיבה בשל עודף משקל. מדובר בגבר, מתקרב לחמישים, עודף משקל של למעלה מ-40 קילו, מעשן, לא סובל באופן כללי מבעיות בריאות אחרות. בעבר: פריטוניטיס לאחר התפוצצות תוספתן. הוכנסה רשת לתוך הבטן שלו (להחזיק את האיברים הפנימיים?). היה גם בקע בצלקת ניתוחית שם. לאחר כשנתיים מהמקרה - חסימות חלקיות במעי כתוצאה מהידבקויות. טופל באופן שמרני (צום ותרופה מנקה). מדי פעם ברגעי מתח, עייפות או אכילה לא סדירה יש שוב כאבים. בעבר חשב לעשות ניתוח מעקף קיבה אך הרופאים המליצו לא לנתח אלא במקרה של סכנת חיים. כיום הם מציעים ניתוח שרוול. אחוזי הצלחה בלפרוסקופיה לדעתם - 40%. יתכן שיעדיפו לעשות ניתוח בפתיחת בטן שבו סיכויי ההצלחה לדעתם גבוהים יותר ובינתיים ישיבו למקום את הרשת שקצת זזה. מבחינת משקל - מצליח לעשות דיאטות או פעילות ספורטיבית אך לא מתמיד.
האם במצב כמו שלו כדאי לעשות ניתוח? מה הסיכונים / תופעות הלוואי? האם התוצאות מחזיקות לאורך זמן? האם גם לאחר ניתוח כזה צריך לשמור על דיאטה וספורט?
אשמח לתשובה מהירה ככל האפשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פניה לרופא - תגובה
שולה זק28/06/2011גבירתי הנכבדה,
יש לקחת מכתב מהרופא המטפל הכולל את כל ההסטוריה הרפואית של ידידך - לקבוע פגישה עם מנתח כירורגי בתחום קיצורי הקיבה ולהתיעץ איתו.
מעל דפי הפורום קשה לקבל תשובה מלאה, אחראית וממצה ללא נתואים רפואיים ברורים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימו לב ! קבוצת תמיכה בצפוןשולה זק28/06/2011
לכל המעוניינים והמתעניינים
נפתחת בימים הקרובים קבוצה בצפון
"התמודדות עם השינוי" - קבוצה לאחר ניתוחים להרזיה, בהנחיית דיאטנית בריאטרית מנוסה בתחום . הקבוצה תפתח ב 24.7 בשעה 19:00, בבית בלב נשר
לפרטים נוספים.
ניתן לפנות ישירות לנעמה לקבלת פרטים.
נעמה כפרי : מייל [email protected]
0508594351
בברכה
שולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קבוצת תמיכה בצפון
סיגל05/07/2011המפגשים יתחילו ב 31.7.11 בימי ראשון, שעה וחצי ,בנשר בד"כ יש 10 מפגשים ...יתכנו שינויים.
אני נרשמתי , אשמח לפגוש את הצפוניים...
סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקראו לי קשה-הבנה אם בא לכם !
מקס ברנר05/07/2011אבל משהו יסודי לא מסתדר לי,וכולן כל כך מתרגשות שאיזה "סלבריטי" ביקרה כאן,שלא טורחים ליישב עבורי קשה -התפיסה את הסתירה.
אחת משתיים-או שהגברת מחפשת מנתח פלסטי-לא בדיוק ליבת ההתעסקות שלנו-ואז תמליצו לה על מישהו,ונסיים בזה את הפרשה
אפשרות אחרת-הגברת העלתה חזרה את החמישים-שישים קילו שהורידה,ומתעניינת בניתוח הרזיה-נייעץ לה.
אבל אם היא נראית "נפלא" (ז"א-שרירית,גרומה ועם צלעות בולטות )למה לכל הרוחות שיעשו לה ניתוח שרוול ???לא עושים את זה למי שפעם היתה שמנה,אלא למי שבהווה יש לה BMI 40 או בסביבה.
ואם אתם לא תוכלו אולי כלת השמחה תסביר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקסי טעית בשרשור ! - תגובה
שולה זק05/07/2011אתה קשה הבנה??? never ever
קצת מסורבל - לעיתים.
אז ככה....הגברת ירדה במשקל במאמץ לא קל ולעיני כל האומה!!!
עד כמה שידוע לי, קרן קבלה תכנית בערוץ הבריאות (אין לי שמץ על התוכן).
קרן העלתה יפה את תחושותיה לגבי מצבה הנוכחי והיא מחפשת פתרון לבעיה של עודפי העור והדיספורמציה של הגוף. אישית אני מצדדת במונח "שחזור הגוף" ורבים מאיתנו מרגישים שרוצים נפש בריאה בגוף בריא ומעוצב. מסתבר, למרבה הפלא, שגם גורמי הבריאות חשבו כך, וביוני 2010 הוכנסו ניתוחים לשיחזור הגוף לסל הבריאות למי שהשיל עשרות קילוגרמים ממשקלו בגלל השמנת יתר חולנית.
מכינה לך "מיני הרצאה" בנושא ליום חמישי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמקס שטעה בשרשור...
לילך.פ06/07/2011אולי אוסיף כמה הבהרות - הבחורה שירדה כמעט 70 קילו אכן נשארה רזה אבל מה לעשות שכשאנחנו שמנים ומרזים כל כך הרבה נשארים לנו עודפי עור מכוערים במיוחד באזור הבטן ובעוד כמה מקומות וזה מעצבן שאתה יורד כל כך הרבה במשקל ובמקרה שלה גם בסבל רב ואופס הגעתה ליעד אבל אתה נראה לא משהו.... ולכן צריך להתאמץ עוד קצת ולעבור ניתוח פסטי כזה או אחר שימתח ויוריד את העור העודף ואני בעד....
זה כמובן נכון למי שמרגיש נוזל ולא רוצה להשאר עם ההרגשה שלו... עד כמה שהספקתי להכיר אותך אתה לא תתן לשום יד מנתחת את הזכות לחתוך אותך בשביל יופי קוסמטי וזה בסדר רק שאנחנו הנשים מה לעשות שואפות להראות בנות 16 כל הזמן... אני למשל רחוקה ממשקל היעד על 2 הבנים שלי הזכרים שלי מה לעשות אוהבים שדיים מגיל צעיר ולא מפסיקים לינוק עד גיל שנתיים ואני לא צריכה להסביר לך מה קורה לשדיים של אישה אחרי 4 שנות הנקה ... הם מגיעים בערך לברכיים... טוב נו אני מגזימה אבל אין ספק שזה לא לעניין.... ולכן צריך לדבר גם על הדברים הללו ולא צריך לעבור לפורום אחר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגב הבן הגדול שלי
לילך.פ06/07/2011נשאל על ידי מה ירצה לעשות כשהיה גדול? ומיד כשראיתי שהוא מהסס הסברתי לו על היתרונות של להיות מנתח פלסטי...מי יודע איך אראה בעוד 20 שנה?! על כל מקרה ....
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיגל
נטלי07/07/2011מאיפה את סיגל ....מי רוצה לנסעוה מקריית שמונה למפגש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטלי
סיגל07/07/2011אני מכרמיאל..האמת אני אשמח לנסוע.פשוט לא התחשק לי לבד,אני גם לא סגורה על זה שאני יכולה לנהוג כל כך רחוק ובשעה מאוחרת.אני שבועיים אחרי המעקף ועדיין לפעמים מתעייפת.
בכל מקרה צרי קשר 054-2005758
יום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חברים יקריםאפרת עוזיאל28/06/2011
מחר יש לשולה זק היקרה יום הולדת .....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסמקתי - תגובה
שולה זק28/06/2011איך זכרת??? איך שמעת??? מי הלשין???.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב
דפנה28/06/2011אמנם חדשה אבל כבר מעריצה שלך:]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב
תמר28/06/2011מזל טוב שולה הרבה בריאות ואושר עד 120
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב הרבה בריאות
שוש28/06/2011תמשיכי לעשות טוב והרבה רוגע לאנשים.
תודה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפייסבוק מלשין כנראה
מקס ברנר28/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה למברכי - תגובה
שולה זק29/06/2011מקסי כמו תמיד צודק ותודה על הכל....תודה שאתה כאן איתנו ותודה שאתה עדיין סובל את נידנודי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס צודק בהחלט
אפרת עוזיאל28/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ארבע וחצי חודשים אחרי מעקף קיבה....מוטי28/06/2011
שלום לכל החברים
אני כארבע וחצי חודשים אחרי הניתוח, שקלתי לפני כ - 170 ק"ג עכשיו 118 ק"ג 52 ק"ג פחות, עכשיו יורד כקילו בשבוע.
בתקווה שעוד כחודשיים ארד מתחת למאה.
בהצלחה לכולם :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל הכבוד....
עפרה28/06/2011איזה כייףףףףף.......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהסיר את הכובע
להיולד מחדש28/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוקר טוב לכולם...שאלונתנטלי28/06/2011
מישהו לאחר ניתוח בריאטרי ניגש לברר או לעשות את הניתוח של המתיחה ?האם זה כרוך בתשלום ? אשמח לקבל כל מידע....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פלסטיקה - תגובה
שולה זק30/06/2011שלום לך,
הניתוחים בסל הבריאות למי שזכאי.
רצוי רק אחרי שנתיים לגשת ליעוץ ולאחר שעומדים חצי שנה במשקל יציב. ואז הולכים לפלסטיקאי מקבלים תכנית "שיקום" ומתחילים את הדרך לועדות שונות....עד קבלת האישורים הדרושים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגתתהל28/06/2011
שלום רב
בעלי בן 35 ושוקל כ135 ק"ג
אחרי הרבה ניסיונות כושלים לדיאטה והתייעצות מקצועית הוא החליט לעבור ניתוח-שרוול.
אני מאוד דואגת מהניתוח עצמו ומההחלמה.
אשמח לשמוע מכם על התהליך (הניתוח עצמו והתאוששות
תודה רבה מראש
תהל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין לך מה לדאוג...
לילך.פ28/06/2011זה הדבר הכי נדיר, מדהים, כיף , נכון שהוא יעשה בחיים שלו..
אני אחרי 4 חודשים מרגישה 3 מליון דולר ואני רחוקה מהיעד .....
תקראי קצת אחורנית .... יש מלא מידע ... אין מה לפחד!
נהפוכו השומן יהרוג אותנו... תברכי אותו בדרך החדשה ואני חותמת לך שאחרי שתעברו את הסרט הזה תקבלי בעל חדש באריזה ומאושר וכמובן בריא!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדאגה היא דבר מבורך
להיולד מחדש28/06/2011לא יכולה לדמיין אישה אוהבת לא דואגת
יחד עם זאת ראוי כי תהיי מודאגת גם ממצבו הנוכחי
שכן משקל עודף מסוכן יותר מהניתוח עצמו
היי לצידו
דאגתך היא ביטוי לאהבה גדולה
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)