מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- היכרות עם העולם החדשלהיולד מחדש28/06/2011
עברתי ניתוח שרוול, זה קרה לפני 5 ימים. מיד אחרי הכניסה למחלקה מההתאוששות (10 ד' אחרי) התחלתי ללכת, מאז אני לא מפסיקה. לא מצליחה להירדם. לא להיבהל. כן אני יודעת שינה היא חלק מההחלמה, אך אני מספרת את המתרחש ולא יותר. אני הולכת והולכת.אני לעולם לא הייתי רזה ואני לא מצליחה לדמיין כלום,הכול ריק שם אין תמונות ואין פנטזיות. אני יודעת שנולדתי מחדש וכול יום אגלה דברים חדשים, אלמד את הסביבה ואיך היא משתנה לי , אלמד את היכולות של גופי. אני אדם חזק. מאוד. ואני תוהה לאן אגיע? מה אהיה כשאהיה "גדולה"?
עברו 5 ימים וירדתי 5 קילו. אין לזה משמעות באופן הרבתי של התהליך,הרי בקרוב אאט את הקצב ואתייצב כמו כולם. הדרך שלי ארוכה, ארוכה מאוד להפחיד, עליי להשיל מעצמי את עצמי הרזה וחצי (80 קילו לערך) ואני שואלת - אצליח? עוד כמה זמן?
אבל בדרך, בקפיצות של העשרות אני רוצה לדעת מה ארגיש.
לאט אספר ואשתף
מודה מראש להקשבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה
אורלי28/06/2011בקר טוב,
אין ספק שבחרת בשם טוב !!
זה באמת להיוולד מחדש.. וכמו שאמרת צעד צעד.. רק אל תעייפי את הגוף יותר מדיי..
יום נפלא
אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת אחרי החלק הקשה זה בטוח
לילך.פ28/06/2011לגבי התהליך הוא אמנם ארוך אבל מעולם לא תהני ככה מירידה... בלי לסבול .... בלי לוותר... את פשוט לומדת לאכול הכל אבל במידה... בגלל שיש לך עודף גדול לרדת כדבריך אני מאמינה שהשלושים הראשונים יגיעו ב 4 חודשים הראשונים... אבל עזבי מספרים באמת שאת תהני מהדרך... זה פשוט קוסמות.. הקטע שלאכל כל מה שאוהבים אבל במינון של כוסיות.... בהצלחה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלראשונה צחקתי
להיולד מחדש28/06/2011תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוגם לך, מודה שאתמול
להיולד מחדש28/06/2011ישבתי וקראתי לא מעט מתגובותייך
תרומתך רבה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאווו איזה כיף לך שאת אחרי
שוש28/06/2011אני עוברת את הניתוח ב- 18/7 .
ההמתנה הורגת אותי, זה מאוד עוזר לקרוא על כאלה שאחרי .
בהצלחה בחיים החדשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי, בזמן ההמתנה נהגתי כאילו העולם
להיולד מחדש28/06/2011נח
ידעתי שהמבול יבוא
והנה עכשיו היונה באה ואיתה הענף של חיים חדשים
הכול קורה בעתו
שמרי על אורח רוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוברית חדשה - תגובה
שולה זק28/06/2011אכן כמו שלילך כתבה, נולדת מחדש וקיבלת חיים במתנה. הפעם - בזכותך ונחישותך להביא לשינויי באיכות החיים או בכלל ליצור איכות חיים.
תקראי בשאלות הנפוצות. תעשי חיפוש על מקס ברנר בפורום וכן על לילך פ. ועל לביאה (LEVIA). אני בטוחה שתקבלי המון חיזוקים וציוני דרך להמשך.
80 קילו..."קטן עליך". אני הורדתי 70 חחחחחח
חוץ מזה...אנחנו כאן.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואני הצטרפתי ותודה על הקבלה החמה
להיולד מחדש28/06/2011אני יודעת שאם תראו אותי לא תבינו היכן מסתתרים ה80
אני אישה יפה
ולפני שנה אף השתתפתי במרתון
שמנה אבל נעה כל הזמן
סיפור חיי לא קל
וההחלטה השנה לבצע מהלך שכזה מקורה בהמון תהליכים מקדימים
ונושאת הדגל שלי היא ילדה בת 6.5
בתי הקטנה המחכה בסבלנות לאימא חדשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה יופי כתבת!
יושי28/06/2011אני ממש מזדהה עם האמירה שהילדים הקטנים שלנו מחכים לאמא חדשה...
אצלי הם התחילו עם המחמאות- והם ממש מתכוונים לכך- כל קילו שיורד- הם הראשונים שרואים. אתמול הבן שלי (בן 7) אמר לי "אמא- אפילו בידיים את מרזה..." וזה הדבר שהכייייי מחמם את הלב!
אז בהצלחה - איזה כיף שהצטרפת אלינו :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לכל החדשים למינהם.. בא לי לשתף אתכםחלי27/06/2011
בראש ובראשנה לעלות חיוך... :)
עלה??? לא?! טוב בסוף הוא יעלה אני מבטיחה..
לפני כשנה עברתי ניתוח שרוול קיבה, והייתי מהמורמרות, מאלה שבוכות כל היום שאין אוכל, אין הצלחה אין ואין ו.. אין.. לא מצאתי כלום "יש"
נכנסתי לפורום הזה, ורשמתי מה שהרגשתי (רק מירמור)ובכי, והתחננות שיחזירו לי את הקיבה שלי!!! וכל חברי הפורום "יצאו, עליי..
ואני- מרוקאית טיפוסית.. נדלקתי עליהם ויצאתי עליהם בחזרה!
ממש שדה קרב הפכנו.. עד שהרמתי ידיים ועזבתי אותם ..
לאחר חצי שנה- באתי להציק להם שוב.. אך עם גישה חיובית, כבר הייתי איזה 20 קילו אחריי...
היום.. אני שנה אחריי.. 38 קילו פחות...
מ ו ש ל מ ת..
אוכלת הכללללללללללללללללללללללללללללללל! אבל הכל..
אם זה חצי מנה שווארמה (בשעה, אבל אוכלת)
אם זה גלידות, פסטות.. מוקרמים (תיזהרו מהפטריות, חחח הייתי לפני חודש מאושפזת.. נתקעה לי פטריה)
אני אוכלת הכל וכל פעם שאני עולה על המשקל... אני קילו פחות :)
ועזבו שאני עצלנית,, אני בלי ספורט.. מי שיעשה ספורט.. מבטיחה ירד כפול..!
בקיצור לכל הממורמרים.. זה סתם.. כמו כל דבר.. זה עובר מהר.. חוזרים לאכול ה כ ל.. (בכמויות קטנות.. לא להתבלבל חחח)
חוזרים להיות ר ג י ל י ם.. (אך יותר קלילים)
היום אני מסתובבת עם מיני, ואומרת לעצמי ..
-ימטומטמת!! את בטוחה שאת רוצה את ה120 שלך בחזרהה??
ולא לא לא!!
בכל אופן... הכל חוזר לעצמו.. אני מבטיחה לכם.. ואם לא, תגידו שבוזגלו שקרנית!
אני פה בשבילכם לעזור לכם.. או בנייד מתי שרק תרצו :)
0509966099
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה
דפנה28/06/2011אני שבועיים אחרי וזה בידיוק מה שהייתי צריכה לשמוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה היפיפיה?????- תגובה
שולה זק29/06/2011גדולה מהחיים
הה שווה "לסבול" ממך...הנה קוצרים את הפירות.
העברתי אותך (בקלילות) לשאלות הנפוצות.
בהצלחה בהמשך
ועם השיפוץ והשחזוא - אנא סבלנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת החיוך כבר העלית
יושי28/06/2011אני כחודש וחצי אחרי- ובינתיים מבסוטה.... ממש מחכה לשלב הזה של הכל, כי עדיין כל דבר שנכנס לפה עובר מחשבות וביסים ולעיסות.....
מחכה בטירוף לסושי!!!!!!
אז, בוגלו- היה כיף לקרוא את מה שכתבת!
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחלי
אפרת עוזיאל28/06/2011את מדהימה נהנתי לקרוא את מה שכתבת ואפילו צחקתי כמו שהבטחת.
אין לי מילים יותר מדוייקות על מנת לתאר את כל התהליך בהתחלה אנחנו רק מתלוננים ואחכ נהנים ומעריכים כל רגע ורגע.
אני שמונה חודשים אחרי ניתוח שרוול וגם אני הלכתי לניתוח עם מישקל של 120 קג
ירדתי 47 קג היום אני שוקלת 73 אני 1.70 .
נהנת מכל רגע מאושרת עד הגג והכי הכי מודה לפורום המדהים והתומך הזה .
ובמיוחד לשולה זק היקרה והמדהימה שלא עוזבת אותנו לרגע .
אז חלי שיהייה לך בהצלחה בהמשך והייתי שמחה שתראי לנו תמונה של לפני ואחרי .
והינה שלי...זאת לפני עם 120 קג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלופה
סיגל28/06/2011ממש נהנתי לקרוא את שכתבת. כל הכבוד, המון הצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגביי הניתוחים דאחריי..חלי27/06/2011
לפני כשנה עברתי ניתוח שרוול קיבה..
לא בהצלחה מסחררת כן?! (35 קילו פחות)
אבל טוב לי ככה..
שמעתי שניתן לעשות ניתוח "אסיפת שומן" על חשבון המדינה..
האם זה נכון..? מישהו שמע על זה..
אני חייבת את זה, יש "מדלדל" בידיים, רגליים...
אם שמעתם.. אשמח אם תסבירו לי איך אני דורשת זאת?
-- אגב שולה מה שלומך יקירתי???
אני אצרף לך תמונה שתראי :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ב ו ז ג ל ו.. - תגובה
שולה זק27/06/2011עוד לפני שהגעתי לסוף.....ידעתי שזו את!!!
חסרת בנוף שלנו???
האם את עדיין אי שם רחוק??? תמונה אכן תתקבל בברכה.
אז ככה חלי יקירתי, אדון שמועתי הגיע אל אוזנייך אך לא באופן מושלם.
את צריכה להיות כשנתיים אחרי הניתוח (אגב, ירדת את מה שרצית או עדיין בתהליך?), לעמוד חצי שנה במשקל סטטי ואז לגשת לפלסטיקאי מומחה , שבונה לך תכנית "שיקום" ועם זה את רצה לקופה שלך ומתחילה סבב של ועדות בסופו של דבר תגיעי למה שאת רוצה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמההה שאני התגעגעעעתי
חלי27/06/2011מה שנתייים מההההההההההההההההההההההה??
ההיא שעשתה את הניתוח עשתה אפילו אחריי..
לא לא הגעתי.. (חלמתי על 55 קילו) אבל גם 75 זה בסדר חחחחח
20 ירדו להם במהלך הזמן...
אני אוכלת הכל! לא חוסכת בכלום! כמובן שהכל בקטנה כזה.. אבל ה כ ל..
לא עשיתי ספורט (עצלנית... ועובדת מצאת החמה עד צאת הנשמה)
- מרוב שאני כל כך ניראת טוב עכשיו אני מנהלת שיווק בחברת פלאפון.. :)
ואני מוסיפה תמונה, אך היא משום מה לא מופיעה.. למה ככה ??? :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שרוולריני27/06/2011
שלום לכולם
אני כרגע לקראת סיום כל הבדיקות לפני הניתוח, עדיין אין תאריך
חייבת לציין שלמרות כל הפחדים והחששות רק בזכות הפורום הזה והתגובות האלו קיבלתי את האומץ להמשיך בתהליך, תודה לכולם!!!
מקווה כמו כולם להעלות בקרוב תמונות של לפני ואחרי.
המשך ערב נעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבהצלחה - תגובה
שולה זק27/06/2011שלום ריני,
שמחה שהיינו לך לעזר ואת לקראת השינוי בחייך.
תמונה לפני תמיד תוכלי להעלות, ככה נוכל להכירך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי אפשר ביצה מקושקשת?דפנה27/06/2011
היום אני בידיוק שבועיים מהניתוח. האם כבר מותר ביצה מקושקשת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי אפשר ביצה מקושקשת? - תגובה
שולה זק27/06/2011בהחלט ובהתאבון.
את יכולה אפילו לערבב בביצה קצת חלב וקוטג'.
יאמי יאמי....מבטיחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שוש
ציפיטפוט30/06/2011קודם כל מצטערת על הבלבול שלי (חשבתי שאתה בת) :))
בכל מקרה אני שמעתי הרבה דברים טובים על מעקף ושזה ניתוח שמחזיק הרבה יותר
ז"א הוא טוב יותר לטווח הארוך!
מה שיהיה - שיהיה לך בהצלחה - מחזיקה לך אצבעות....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבר ראשון תודה
שוש30/06/2011דבר שני מה הכוונה , חשבת שאני בת? אני בת , אישה , אמא,
לא הבנתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גם תורי הגיע!!!ציפיטפוט27/06/2011
הנדונודים השתלמו!
סוף סוףףף יש תאריך... 15/7! אני לא מאמינה שזה מגיע!
מתחילה להיכנס למשטר הפחמימות! בהצלחה לי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נהדר בהצלחה - תגובה
שולה זק29/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהב ה צ ל ח ה . . . !!!
חדוה27/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
שוש27/06/2011בהצלחה, אני 3 ימים אחריך.
אני די בלחץ, היום קבלתי 2 דפים של בדיאטה לפני .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה את עושה את הניתוח?
ציפיטפוט28/06/2011ומי המנתח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עושה
שוש29/06/2011באסותא.
לקחתי את דר' גרון פרטי כי התורים בפוריה ששם הוא גם מנתח הם לשנה קדימה.
ובאסותא הוא נתן לי תור לעוד 3 שבועות, ב- 18/7 .
אני צריכה לעשות עוד בדיקה אחת - האם יש בקע בסרפת , אם כן אז אני אצטרך לעשות מעקף ולא שרוול ואני מאוד מפחד כי זה יותר קשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקע בסרעפת
אפרת29/06/2011תשמעי סיפור - אמי נותחה אצל גירון באסותא שלשום וכשהתחילו גילו בקע סרעפתי ואז קודם כל תיקנו לה אותו ואז עשו שרוול.
1+1 מתנה :-)
אפילו שלא ראו שום דבר בצילום חזה, כשפתחו על שולחן הניתוחים גילו שיש ושזה מפריע ותיקנו על המקום.
ואם לא יוכלו לתקן או לעשות שרוול, גם מעקף הוא לא נורא - זה ניתוח עם 20 שנות נסיון ויש לו יתרונות.
בסופו של דבר מה שחשוב זו הבריאות שלך ושיבחר הניתוח הכי מתאים.
אם יש בקע אז הוא כבר קיים, ותוכלי למנוע אותו, רק לדעת אם הוא שם.
בקיצור, בהצלחה וברוגע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שוש29/06/2011זה מסדר לי קצת את הבלבול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטמניםנירה27/06/2011
רציתי לדעת אילו ויטמנים צריך או כדאי לקחת אחרי ניתוח??? מי ממליץ עליהם? הרופא שמנתח???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטמנים - מקסי נא עזרתך
שולה זק27/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת ללפני הניתוח או אחרי ?
מקס ברנר27/06/2011ואם אחרי-כמה זמן אחרי ?!
בד"כ המנתח או הדיאטנית ממליצים.העיקרון:מייד אחרי הניתוח מתחילים במולטי נוזלי או למציצה.אחרי חודש עוברים למולטי בבליעה-כל עוד אינו גדול מדי מכדי לבלעו.המינון בחודש הראשון:כפול ממה שמומלץ על הבקבוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוחנירה27/06/2011
שלום לכולם, רוצה להיעזר בכם... מה לקחת איתי לניתוח??? (לאישפוז)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה שפחות
סיגל27/06/2011אני לקחתי דיי הרבה דברים... בסופו של דבר צריך:
כלי רחצה,יש אומרים קרם גוף ואיפור (לי נראה מיותר)
כותנת/פיג'מה (לא חובה נותנים לך )
קפקפים,
תיונים,מיץ צלול,מים
כוסות חד פעמיות,קשים
מטען
אני לא הספקתי לקרוא או לראות טלויזיה...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הרבה מידי...
עפרה27/06/2011מגבת כלי רחצה משחת שיניים ומברשת דאודורנט/בושם נעלי בית ומטען לנייד... זה כל מה שתצטרכי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תקועההההההאפרת עוזיאל27/06/2011
היי חברים כמעט הגעתי למשקל היעד שלי על מנת להיות ב bmi תקין.
נישאר קילו אחד בודד שמפריד ביני ובין האושר חחחחחח
וזה לא זז אני באמת משתדלת לישמור ולאכול נכון ומסודר .
שמונה חודשים אחרי עם ירידה של 47 קג מאושרת עד הגג.
מה שהכי מפחיד אותי זה הנשירה שיש לי בשיער עוד מעט אני ישאר קרחת
אני לוקחת b 12 וכנראה שזה לא עוזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקועה
אפרת עוזיאל27/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 30 קילוחיים26/06/2011
חמישה חודשים. חמישה חודשים
שהם 150 ימים ולילות אני מחכה לבוקר הזה!
כן כן חמישה חודשים ..........
סוף סוף היום זה קרה !!!!
ירדתי 30 קילו
וחציתי סוף סוף את ה100 לכוון 99.9 מרגיש מצוין !!!!
שבוע טוב לכוווולם!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קול קורא בבוקר - תגובה
שולה זק27/06/2011הנה צצים להם הגברברים שלנו...על הבוקר..אזה יופי
כל הכבוד חיים.
מכירה את ההרגשה. גם לי זה לקח 5 חודשים להשיל 30 קילו.......(התחלתי ב - 133), רק שלי לא היה עם מי לחלוק , חוץ סביבתית הקרובה (פני 10 שנים ב"עידן האפל").
איזה כייף שיש עם מי לחלוק ובמיוחד לשמוח על החיים היפים.
המשך יום מקסים לך
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולינקה!!!!!!
עפרה27/06/2011התחלת ב- 133...? אני בשוק... סוף סוף אני מוצאת מישהי שהתחילה כמוני...
יש תקווה...!!!! יאווווו רני שמחה.... אגב ירדתי 27 ק"ג ב - 4 חודשים ועכשיו הכל תקוע... :(
אוףףף... המשקל עומד קבוע ולא זז ...... מקווה שישתחרר במהרה בימינו.. מחכה לפרוץ כבר את גבול ה- 100 ולהפוך דו סיפרתית ... הפעם הראשונה ב- 6 שנים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעפרה-הזמנה לספקולציה
מקס ברנר27/06/2011ואני התחלתי בכמעט 150 קילו,ודו ספרתי עדיין נראה לי מדע בדיוני.אני מזמין אותך להמר-מתי הפעם האחרונה ששקלתי פחות מ-100?!
ואם שכחת את הנתון-אני יליד 1960
גם לאחרים מותר לנחש !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעפרה-הזמנה לספקולציה - תגובה
שולה זק27/06/2011מקסי אם אדפדף בפורום אמצא בדיוק מתי וכמה - כי באחת הפעמים ברוב נדיבותך הרבה - סיפקת מידע זה חחחחחחחחחחחחחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא חושב ששחררתי את הנתון הזה
מקס ברנר27/06/2011גיליתי שבגיל 23 בערך כבר שקלתי מעל 90 קילו,אבל השאלה היא מתי הפעם האחרונה שהמשקל הראה-ולו לחודשיים-פחות ממאה קילו ?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס ברנר
דלית28/06/2011אוווו - אתה נשמע טעים ושוקולדי...
מכיוון שאנחנו שנינו ילידי 1960 וגם אני התחלתי ב-140 אז אני מעריכה שבפעם האחרונה ששקלת 2 ספרות היה לפני הצבא ???...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא סתם אתגרתי אתכם-יש לקח !
מקס ברנר28/06/2011בראשית שנות ה-30 שלי כבר שקלתי 108 ק"ג סולידיים.מספר חודשים לפני חתונתי התעורר בי החשק להיות קצת יותר חטוב בתמונות החתונה (כן-גם אני לא לגמרי חסין מפני השפעה חיצונית...).הלכתי לאיזה רופא שרלטן (שלימים נכנס לכלא )והוא נתן לי אמפטמינים ו"דיאטה מיוחדת".היו לי כל תופעות הלוואי (דופק מואץ,נדודי שינה,עצבנות )אבל הורדתי 15 קילוגרם,ומתחת לחופה שקלתי 93-כלומר פחות מ-100.זה היה ב-1992
חודש לאחר מכן כבר שקלתי 101 .שמונה קילוגרם חזרו בחודש !!מאז לא הבטתי לאחור -כל הדרך ל150 קילו
ומכאן תשובתי גם לתהל בעניין בעלה:הניתוח יותר קל בגיל 35 עם 135 קילו מאשר בגיל 50 עם 150 או בגיל 60 עם 160,וובמהלך הטבעי של הדברים זה יגיע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמברוק !!!!
אורלי27/06/2011כל הכבוד... ובהצלחה בהמשך
בקר נפלא ליום חדש
אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד! איזה אושר לך!!
יושי27/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחחח חיים, איזו תחושה נפלאה
צנובר27/06/2011גם לרדת 30 ק"ג ובעיקר לחצות את קו ה-100.
בהצלחה בהמשך,
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד...בטח ההרגשה נהדרת
סיגל27/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחיים
גילה פ27/06/2011מזדהה איתך, גם אני עוד יומיים 5 חודשים, 30 ק"ג ירידה, וכיף. לפעמים קשה, אך בהחלט נסבל, הברכיים שלי מודות לי, הלחץ דם שלי מברך אותי, וכל השאר לומדים להכיר אותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ללהרים את הקרש בשירותי הפורום !!מקס ברנר26/06/2011
הבנים הולכים ונעלמים כאן !אפילו אם נצרף את הרופאים למניין הרי 90 אחוז ויותר מהפוסטים פה נכתבים ע"י בנות.
האם לגברים יש בעיות בהתבטאות בכתב ?
האם יש מעט גברים שמנים שעוברים ניתוחי הרזיה?
האם הגברים טרודים בבעיות פרנסה ,ולכן אין עיתותיהם בידם ?
האם גברים נרתעים לחלוק ברגשות?
האם גברים נוטים פחות לתת את זמנם בחינם לטובת הקהילה ?
שבוע של דממת אלחוט גם מצידי. ועיתון "לאישה" ייקנה את הפורום !
רק חומר למחשבה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קקוראים, אבל שומרים על זה בשקט.
אילן29/06/2011למה?
מעצלות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעורו עורו גברים!! - תגובה
שולה זק26/06/2011צודק מקסי כהרגלו איפה איפה אתם נעלמתם ונאלמתם???????
עופר, ליאור, שלומי, יניב, דניאל, דני, אלון, גל (בן) צנובר, רוני, איציק, דר' גוייטן???
איפה אתם???????????????????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין תגובה
עופר26/06/2011אנו שומרים על זכות השתיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהא ה ב ת י - תגובה
שולה זק27/06/2011כל הכבוד מקסי.......:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנחנו כברים - לא מגיבים...
דניאל27/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהדפנה26/06/2011
הי לכולם. אני זקוקה דחוף לעזרתכם. אני די מדוכאת ביומיים האחרונים. אני שבועיים אחרי הניתוח. התחלתי עם תזונה רכה לפי הנחיות הדיאטנית ואחרי 4 כפיות לא משנה של מה אני מתחילה לחוש תחושת גודש ואפילו בחילה. אני שבעה אבל אין לי את הסיפוק הריגשי. מה שמפחיד אותי: האם כל חיי כבר לא אוכל להנות מאוכל או שעם הזמן זה משתנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה - תגובה
שולה זק26/06/2011שלום דפנה,
לא להילחץ. מבטיחה לך שאת בימים הקרובים תתחילי להנות מכל ביס שאת מכניסה לפה. לכל יהיה טעם גן עדן.
כרגע יש לך עדיין תופעות לואי של הניתוח ועל כן את חשה לעיתים אי נוחות. מעולה שאת במעקב דיאטנית ואת יכולה גם להתיעץ איתה.
דפנה, יתכן ואת אוכלת מהר מידי את הכפעות, או בולעת כמות גדולה בבת אחת. תשתדלי לקחת ביסים קטנים והפסקה בין כפית לכפית.
בכל מקרה, אם תרגישי שאת לא מסתדרת תפני לדיאטנית ואו לרופא המנתח.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוכלים כמו ציפור
אורלי26/06/2011ערב טוב לך,
תני לי להרגיע אותך.. עכשיו זה אחרי 4 ביסים בשבוע הבא זה 6 ביסים (אני בשלב הזה..) ופתאום אפשר גם לשתות קצת יותר טוב :)
אל תדאגי.. את תגיעי ל 10 ביסים (חחחח)
תהני מזה שאת אוכלת מעט ולא רעבה.. ותעברי ליום הבא. הדברים משתנים במהירות מארוחה אחת לשני... תזרמי
ערב נפלא
אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
דפנה26/06/2011תודה על העידוד. אולי אני באמת צריכה להיות סבלנית. אני רק שבועיים אחרי הניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדפנה
אורלי27/06/2011הייתי בדיוק כמוך.. חששתי דאגתי ואז מצאתי את נפלאות הפורום הזה,,, שקיבל את כל השאלות הכי דביליות שלי ועזר לי להבין שזה התהליך וצריך להיות בו סובלני וסבלני כלפי הגוף שלנו...
רק סבלנות !
ואל תתביישי בפני החבר'ה כאן... הם באמת יודעים לתת תמיכה והסבר לכל מיחוש חשש חישוש ומישוש..
תהני לך מהיותך ציפור קטנה שלומדת לעוף
יום נפלא
אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דפנה, אמנם כל אחד
צנובר27/06/2011עובר את זה קצת אחר, אבל כולנו עוברים את זה.
החודשיים הראשונים שלי היו די קשים, היו לי צרבות (ישנתי כמעט חודשיים בישיבה) והיו לי בחילות, אבל אחרי חודשיים הכל עבר.
היום, שנה לאחר הניתוח אני כבר יכול לאכול הכל (טוב, כמעט הכל), אסור הרי את חמשת הפירות עם הגרגרים ופופקורן. כל השאר אני אוכל בכיף, רק בכמויות קטנות.
ותאמיני לי ההנאה מהאוכל נשארת ואפילו מתגברת כי נהנים מכל ביס קטן. בסופו של דבר תהיי מרוצה, אני מבטיח.
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדויד וכל השאר
דפנה27/06/2011הי. תודה רבה. מה הדברים שאסור לאכול? לחם טרי אפשר? האם אתה יושב במסעדות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חולשהדפנה26/06/2011
הי לכולם. אני 10 ימים אחרי הניתוח עדיין בחופשת מחלה ושבוע הבא צריכה לחזור לעבודה. אני מוטרדת כיון שבימים האחרונים {דווקא לא מיד אחרי הניתוח}. יש לי חולשה ואני ישנה שעות.
האם זו תופעה מוכרת? האם זה עובר?
קניתי את תרופה הבריאטרית אבל זה משהו בלתי נסבל. האם יש חלופה לערכה הבריאטרית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חולשה - תגובה
שולה זק26/06/2011שלום דפנה,
החולשה בהחלט טבעית. הגוף עבר זעזוע. תשתדלי לנוח ולשתות הרבה.
כמו כן אל תשכחי לאכול אוכל נוזלי ורך כל 3 שעות
איזה תרופה בריאטרית קנית??? האם כוונתך שמולטיויטמין???
יש הרבה סוגים בשוג, תתיעצי עם הרוקח מה מתאים לך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחזרה לעבודה
אורלי26/06/2011קודם כל מזל טוב על הניתוח ובהצלחה בדרך החדשה !
אני כמעט חודש אחרי וחזרתי רק שבוע שעבר לעבודה אחרי שבועיים מלאים בבית. החזרה מאד קשה, העייפות היא רבה, ואם העבודה שלך היא אינטנסיבית אז זה יהיה קצת קשה, אבל לא בלתי אפשרי.
נסי לחזור לאט לעבודה, כמה שעות בימים הראשונים ולאט לאט להתקדם הלאה.. אני לדוגמא חזרתי יומיים לפני הזמן רק בשביל לעבוד כמה שעות ביום ולתת לגוף להסתדר.
גם היום קשה לי לשבת יותר מדיי ולכן יוצאת כל שעתיים שלוש להליכה קצרה של 5-10 דקות כדי לשחרר את השרירים הנתפסים מישיבה ממושכת.
תני לעצמך את הזכות להחלים, זה מגיע לך !!!
בהצלחה
יום נפלא
אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- להוריד בן אדםשולה זק26/06/2011
אנחנו כל הזמן מדברים על "כמה הורדנו" 10...20...40 קילוגרמים.
האם חשבנו פעם במונח - שאנחנו מגיעים לשלב שאנחנו פשוט "מורידים מעלינו" אדם שלם!!!.....אדם שאנחנו מכירים ...פשוט משילים אותו ו"זורקים" אותו הצידה!!!!.
זה קרה לי לפני שנים....מי זוכר כמה , כשהגעתי כולי "רעש וצלצולים" לעבודה ......רזיתי 45 קילוגרמים.
חברה....באחד החדרים....לחשה "אני שוקלת 45 קילו"...וכך נולדה התמונה המצורפת.
אנחנו מתגאים בתמונות לפני וכמובן אלו אחרי.....אבל חברים וחברות
יקרים... WOW - אנחנו מורידים אנשים שלמים מעלינו....וכל זה סחבנו...איזה עול ואיזה עוול לכל מערכות הגוף!!!
אני צריכה למ צוא עכשיו משהיא במשקל 70 קילו פלוס ו"לזרוק" אותו מעלי חחחחח
ולהצטלם.
בנימה אופטימי זו, שיהי לנו אחלה של שבוע
שולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא נתפס....ממש בדיחה טובה
סיגל26/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש נכון !!! זה מה שעולה לי לראש
חדוה26/06/2011בכל פעם שאני קוראת כאן ובפורום המשורוולים על אנשים שהורידו מעל חמישים ק"ג אני מסתכלת על הבת שלי בת ה-19 ומתארת לעצמי אותה על גב האנשים האלו ... !!! מדהים !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקסי- ככה בלי שום יחס???
שולה זק27/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעולם שגדלתי בו לא היו
מקס ברנר27/06/2011נשים ששקלו 45 !זה היה משקל לכיתה ד'-ה.היו לי אמא,דודות,סבתא,דודות של אמא ,וכולן שמנות,וחלקן היו שמנות מאד עד גיל 90 פלוס-מינוס !(גברים לא זוכים לחסד הזה לצערנו..)
לכן בשבילי להוריד 45 קילו זה להפסיק לסחוב שתי מזוודות !
70 קילו זה כבר סיפור שונה-זה כבר להוריד "אדם קטן"-לא מישהו מחברי הפורום, אבל אחד חסר תיאבון ממשפחה של צנומים-אלה ששבעים מה-"חור של הביגלה".
מלבדך יש לי עוד מכר כזה אבל הוא ה-"פריג'ידר"שירד מ-180 קילו ל-110* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעם בשבוע
יושי27/06/2011כשאני הולכת לסופר וחוזרת עם סלים.... מלא סלים..., עולה את מדרגות ביתי עם הסלים וחושבת לעצמי - כשאני כבר אהיה עם ירידה של 30 לפחות ואני אעלה את הסלים מהסופר יהיה לי ממש קל כי זה בערך משקל הסלים...
אז זה פחות או יותר על אותו "משקל" של לזרוק מעליך בנאדם שלם.... אני אזרוק סלים- בינתיים אני יכולה לזרוק רק סל אחד (13 קילו...)
יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת BMIדיאנה26/06/2011
אני בת 35 עם סכרת לא מאוזנת ולחץ דם מטופל עם כדורים, הייתי אצל דיאטנית שאמרה לי שבגלל שה BMI שלי 34.29 לא יבצעו לי את הניתוח בבית חולים ציבורי כי אני לא עומדת בקרטריונים.
איפה בודקים מהם?
נ.ב יש לי תור לד"ר מחאג'נה ביולי ברמב"ם
תודה מראש,
דינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת BMI - תגובה
שולה זק26/06/2011את בקיטריונים.
תתקשרי אלי ואסביר לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)