מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- תמונת אמצע הדרך-יומן מסע 6יניב20/10/2010
יש בעיות בהאלאת תמונות בתגובה לאתר
נקווה שהפעם זה יצליח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כ ל ה כ ב ו ד
ליאור20/10/2010אני זוכר אותך עוד מההודעות הראשונות שלך בפורום , ונהנה לקרוא את היומנים שלך.
רואים את השינוי , נראה מצויין ואני בטוח שאתה גם מרגיש ככה .
יש לפנינו עוד דרך ארוכה אבל אנכנו בדרך הנכונה וזה מה שחשוב .
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ליאור
יניב20/10/2010גם אני זוכר אותך עזרת לי מאוד להחליט
עוד נגיע ליום המיוחל
יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואהווווווו מדהיםם
ריקי20/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות לחניך
מקס ברנר20/10/2010מרשים ללא ספק!הואיל ואני חדש כאן ולא מכיר את תולדותיך:
בן כמה אתה?מה היה ה-BMI שלך בשיא?איזה ניתוח עברת?האם היתה לך גם תחלואה נלווית למשקל הייתר המכובד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכל המגיבים משה-כנס
יניב20/10/2010אני בן 34 בסוף החודש
התחלתי את התהליך כמטובע לפני 9 שנים שקלתי 187 עם BMI של 59.02 מה שמוגדר כהשמנת יתר חמורה.לאחר הטבעת רזיתי עד למשקל 110 אבל פתחתי אותה כל הזמן כי סבלתי המון מהקאות וכל עוד הייתי רווק זה לא הפריע לאיש.
כשהתחתנתי לפני 4 שנים כבר שקלתי 130 ולפני עשרה חודשים הוצאתי את הטבעת במשקל 160 ק"ג.
שלושה חודשים לאחר הוצאת הטבעת נכנסתי לשרוול במשקל 165 עם BMI של 52.07
גם כן השמנת יתר חמורה.
היום 7 חודשים לאחר הטבעת כאמור 50 ק"ג פחות מרגיש מצויין אוכל כמה שהגוף רוצה ולא כמה שהעיניים דורשות.
הBMI שלי היום הוא 36.29 עדיין בהשמנת יתר לא חמורה אבל עדיין בסיכון.
לשמחתי לא הייתה תחלואה נוספת למעט כולסטרול גבולי לחץ דם גבוה וסוכר גבולי במסגרת התקין
כשנכנסתי לניתוח הרדימו אותי עם לחץ דם של 205/130 מההתרגשות מאז הכל טוב ב"ה
עברתי שלושה ניתוחים ואם הייתי מכיר את ד"ר מחג'נה לפני 9 שנים וודאי חיי היו טובים יותר מוקדם יותר ועל כך תודתי שלוחה לו.
לכולנו הצלחה
אשמח לענות על עוד שאלות משה רק אל תשאל אם זה כואב וכמה זמן יכאב
על זה אני תמיד אומר זה ניתוח יש בו סיכון כמו בכל ניתוח וזה כואב לוקח חודש החלמה מלאה וזה לא ברזולוצייה של אריכות חיים שהניתוח הזה כניתוח מציל חיים אמור לתת.
חשוב שתבחר ביד הנכונה כפי שאני בחרתי בד"ר אחמד מחג'נה מכירורגית ב ברמב"ם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרוול ולא טבעת!!!
יניב20/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המפורטת
מקס ברנר20/10/2010וזה בסדר-אני יודע שזה כואב ויש תקופת התאוששות,אבל זה שווה את המאמץ כפי שאני מתרשם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואוווו כל הכבוד תמשיך ככה
נשמנמונת20/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמקס ונשמנמונת
יניב20/10/2010מקס זה אכן שווה אז זה
ונשמנמונת תודה לך וברוכה הבאה
שיעבור לשניכם קל
והמון הצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מועדון ה-50.......ק"ג -יומן מסע 6יניב20/10/2010
שלום לכולם
חודש וו4 ימים מהעדכון האחרון שלי שבעה חודשים אחרי הניתוח 15/03/10 ד"ר מחג'נה ברמב"מ.
אז בשעה טובה 50 ק"ג פחות ואני שוקל היום 115 ק"ג.
עדיין מוגדר השמנת יתר ברמת סיכון בינונית והיעד הוא 85 ק"ג למשקל תקין ברמת סיכון נמוכה
מרגיש מצויין בסך הכל המצב רוח מרומם אם כי עייף אוליי כי לא לקחתי וויטמינים המון זמן אז נחזור לזה .
החגורה שלי כבר מגיעה עד אמצע הגב אחרי סיבוב וחצי :)
ובזמן האחרון עוצרים אותי אפילו השכנים ושואלים ומחמיאים שלא לדבר על משפחה שממש מרוצים.
אני מצרף תמונת לפני בערך בחודש שהוצאתי את הטבעת לפני ניתוח השרוול
ומייד אחר כך תמונה של עכשיו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונת אמצע הדרך
יניב20/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונת אמצע הדרך
יניב20/10/2010זה אני והבת שלי ביום ראשון האחרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה נשאר שם למטה אז תסלחו לי
יניב20/10/2010על ההקפצה
ותסדרו בבקשה שיהייה ניתן להעלות יותר מקובץ אחד גם בתגובה וגם בהודעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמועדון ה-50....... -יומן מסע 6 - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה20/10/2010יניב. כל הכבוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך יקירי
יניב20/10/2010והכבוד שלי הוא שזכיתי להכיר אותך ולהיות מנותח דווקא בידיך האמונות והמיומנות
עוד מוקדם לסכם אבל באמת ד"ר אין ספק שינית לי תחיים לטובה
עם הצרבות פה ושם
הצלקות
הכאבים
הצלחת לגרום לי לשינוי מהותי בחשיבה
היום בזכותך אני אוכל כשאני רעב
כל 3-4 שעות משהו קטן
וגם אם בא לי משהו מתוק אני לא מתייסר אני טועם במידה נהנה וממשיך הלאה
שואלים אותי מה אתה אוכל
היום אני אומר לכולם
הכל
אבל היום אני בגורמה :)
לא עסוק יותר בלחסל צלחות ולרוקן מקררים
לא מממן פיצריות שווארמות ופאלאפליות
טועם מהכל ונהנה וממשיך לרדת
לא מוותר על כלום מלבד הכמויות האדירות
פשוט בגורמה
אז תודה בפעם המי יודע כמה
ואשריך על פועלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צעירה יפה אבל שמנהלימור20/10/2010
היי אני בת 30 אמא ל2 בנות ובשנים האחרונות משקלי עובר כל גבול והתחלתי לסבול מלחץ דם מאוד גבוה עכשיו אני לראשונה מעיזה כלל לחשוב על ניתוח קיצור קיבה או טבעת . אין לי מושג מאיפה ואיך להתחיל את ההליך של זה ומה יותר טוב ומה פחות טוב הבעיה שלי שאני מאוד אוהבת לאכול דווקא בשעות הלילה
חברה עיזרו לי בבקשה מה עלי לעשות טבעת שרוול קיצור אין לי כבר מושג
דרך אגב שמעתי על מעבדות רוקח שמייצרות אבקה לקיצור הקיבה ללא מעורבות כירורגית האם זה מועיל או שאם כבר אז כבר ניתוח
אשמח לשמוע ממכם
תודה מראש לימור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח קיצור קיבה
שולה זק20/10/2010שלום לך לימור
הניתוח לקיצור קיבה כולל 3 סוגים של ניתוחים: טבעת, שרוול, מעקף. הניתוח נועד לאנשים הסובלים מהשמנת יתר חולנית שניסו כל דרך לרדת במשקל . הניתוחים נמצאים בסל הבריאות והם ללא עלות כספית למי שעומד בקריטריונים. הקריטריונים נקבעו על ידי אירגון הבריאות העולמי ואומצו על ידי משרד הבריאות וקופות החולים.
BMI 35-40 עם מחלות רקע נילוות כמו סוכרת, לחץ דם, כולסטרול.
BMI 40 ומעלה כל אחד גם ללא מחלות נילוות.
לא ציינת את הגובה והמשקל שנחשב את הBMI שלך אם את עומדת בקריטריונים.
ההתחלה היא- קובעים תור אצל מנתח לייעוץ ועל פי ההיסטוריה הרפואית, הרגלי האכילה, הפרעות האכילה - מתאימים את הניתוח.
בעזרת הניתוח ניתן להגיע לתוצאות הרצויות, תוך שינוי הרגלי אכילה ואורח חיים בריא ולשמור על התוצאות לזמן ארוך.
לא ציינת לאיזה קופה את שייכת ואזור מגורים.
לגבי מעבדות רוקח - אין לי מושג וזה גם לא אתר שממליץ על טיפולים אלו או אחרים.
תצטרכי לפנות אליהם.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר רוקח
טארו20/10/2010היי לימור אגב אני והחברה שלי נסינו את האבקות של רוקח לפניכמה חודשים זה פולשית חבל על ההשקעה לא הזיז כלום בנוסף לטעם המגעיל על הבוקר ועל קיבה ריקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזבו את האבקות ואת הכדורים...
לילך.פ20/10/2010בסרט הזה כבר ההינו... חבל על כל שקל! לכו על הדבר האמתי
אין כמו סכין המנתחים או במקרה המשורוול מהדק הסיכות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עדידו'שרעות19/10/2010
ערב טוב לכלולםםםםם :)
בעוד חודש תיהיה לי ועדה טרום בריאטרית . (באסותא רמת החייל)
חסר לי 1 ק"ג בשביל לעמוד בקירטריונים וזה בטיפול,אני כרגע בסדרת בדיקות שהרופא משפחה נתן לי לעשות
השאלה שלי האם הבדיקות יהיו רלוונטיות למרות שכרגע אני עוד לא עומדת בקריטריונים מבחינת משקל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיצור קיבה
רעות19/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדידו'ש - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה20/10/2010כמעט בטוח שתעברי את הועדה ( 1 ק"ג חסר לא ימנע את הניתוח). את יכולה להתחיל את התהליך ללא חשש
שיהיה לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לכווולם!!!!נטלי :)19/10/2010
אני מועמדת לניתוח שרוול שבעזרת ה' יתבצע ביום א' הקרוב...
אני עושה את הניתוח בבית חולים וולפסון ונתנו לי לעשות שבועיים לפני הניתוח דיאטה ללא פחחמות.... רציתי לדעת למה מועילה הדיאטה ולמה צריך לעשות אותה ?!
אשמח אם תענו לי....
בהצלחה לכולם...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטת חלבונים
שולה זק19/10/2010תוכלי למצוא תשובה מפורטת גם בשאלות הקבועות, אם תעייני בהן.
בעקרון הדיאטה נועדה להקטין את הכבד השומני ולהקל על המנתח בזמן הניתוח. כמו כן זה מהווה גם שלב מקדמי לשינוי הרגלי אכילה וכניסה למסגרת/משמעת.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואמ....
נטלי :)19/10/2010קצת סטיתי מהתפריט וכן אכלתי משהו שבטעות לא שמתי לב אליו, זה מסוכן ?!
אגב...תודה רבה לך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצירות ארוכה אחרי שרוולדני19/10/2010
שלום רבותיי, לאלונה אין יציאות בכלל כבר 3 שבועות.
אבקות מיוחדות שקיבלה מרופא - לא עזרו.
היא אוכלת סדיר ושותה , מישהו נתקל במיקרה דומה?
לאחר התייעצות עם רופא המליצו לקחת אותה לרופא,
אז אני יוצא יתה לוולפסון - אחלה בילוי משותף.
אם יש למישהו משהו להמליץ לי אז אהיה זמין בסלולארי: 052-5634777
באופן אישי נדחה לי הניתוח ל- 31.10
אז אם המאושרת שהקדימו לה את הניתוח בוולפסון ל-25.10 קוראת פה,
אז מזל טוב לך על ההקדמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצירות ארוכה אחרי שרוול - תגובה
שולה זק19/10/2010היי דני
אני מניחה שאלונה קיבלה כבר טיפטל לעצירות חבל שלא העלתם הנושא במפגש.
אשמח לעזור בעצות אם הבעיה לא נפתרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצירות ארוכה אחרי שרוול - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה19/10/2010שלום לכם
עצירות לאחר ניתוח שרוול תופעה שיכולה להתרחש. הסיבה לכך כמות האוכל והסיבים בכמות רבה אשר הגיעו למעי הגס לפני ניתוח ועכשיו הרבה פחות. מה שניתן לעשות: שתיה מרובה, יש כל מיני מאכלים וחומרים טבעיים שיכולים לעזור למשל שמן זית או רסק עגבניות. ממליץ פגישה עם דיאטאנית בנושא
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדני
אפרת19/10/2010נירות גליצרין בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי היה
ורד19/10/2010קניתי בסופר פארם טיפות יובסלקס, שמים 7 טיפות בשליש כוס מים ושותים לפני השינה וזה באמת עזר לי.
גם אפשר להגיע עד 14 טיפות אם לא עוזר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לנו בבית... מנסים
דני19/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחזרנו
דני19/10/2010ברוך השם, אין נזילות אין דליפות ואין סתימות...
וואלה נשמע כמו טיפול ברכב.......
נתנו לה לשתות שמן פראפין עם דופלאק,
עושה רושם שזאת משימה בלתי אפשרית לשתות את זה.
אלונה עברה לרסק עגבניות, נראה מה יהיה,
תודה על כל התגובות....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעושה רושם שזו בעיה נפוצה!
מקס ברנר19/10/2010ראיתי את זה רק עכשו.צריך לתת את הדעת גם על זה במסגרת ההכנות לניתוח.אני מבין שהבעיה היא לא רק שאוכלים פחות באופן אבסולוטי (ובמיוחד פחות סיבים)אלא גם שהרחקת/הפרדת המזון מהשתיה גורמת לכך שגם שותים מעט?!
אני מניח גם שחומרים שמזרזים באופן אגרסיבי את הפריסטלטיקה של המעי לא מומלצים קרוב לניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצירות
תהל20/10/2010עצירות רבותיי... מה עושים?
אחרי השרוול היציאות הן אינן כלפני השרוול, אני חווה את זה באופן אישי :(
אני ממליצה להרבות בירקות, שזיפים... להימנע מאכילת אורז או בננות.
תנסו להעשיר את הגוף במזונות שמעודדים יציאות, עדיף ממאכלים טבעיים ולא כדורים.
בהצלחה לכולם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאלונה ודני היקרים
אורנה LVIAA20/10/2010לרסק עגבניה להוסיף שמן זית וקצת מלח מתכון טוב ליציאות
שיהיה בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה עבור מילים חמות מליאור ושולהסוניה19/10/2010
תודה עבור מילים חמות , דעתי צריחי.ם לעבוד ו בהתחלה עם פסיכולוג,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את צודקת סוניה צריך ליווי
שולה זק19/10/2010השאיפה היא להקים מרפאות רב תחומיות בכל המרכזים הרפואיים, שיתנו מענה למטופל במהלך שנה לאחר הניתוח.
יש מרכזים רפואיים שמלווים את המנותחים כבר עכשיו, בשאר - זה עדיין בחיתולים.
נהיה אופטימיים ונקווה שבקרוב המרפאות תהינה פרוסות ופתוחות בכל רחבי הארץ
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי סוניה
ליאור19/10/2010שמח שהצלחתי לעזור ולעודד.
כשעברתי את הניתוח קיבלתי מקופת החולים 4 מפגשים אצל דיאטנית ו4 מפגשים אצל עו"ס שליוו אותי בתחילת הדרך , אני חושב שזה די עזר וממליץ ללכת למפגשים האלה .
בנוסף , יש פה בפורום הרבה אנשים עם הרבה ניסיון ושעות פורום שיכולים לעזוור וישמחו ללוות ואולי אף לתת עיצות לא פחות טובות משל פסיכולוג ....
תרגישי חופשיה לשאול ולהתייעץ.
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאור צודק אני פהה חח
ריקי19/10/2010היי סוניה תרגישי חופשיה לשאול הכל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 12 יום אחרי מעקף קיבהאיריס19/10/2010
אני 12 יום לאחר מעקף קיבה לשמחתי נותחתי על ידי 3 מומחים הכי גדולים בתחום
ד"ר פיגיין ד"ר גויטין ופרופסור רובין נותחתי בתל השומר .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה
שולה זק19/10/2010אני מקווה שאת מרגישה טוב ותספרי לנו בהמשך כמה ירדת ואיך את מסתדרת.
אם תרצי לשוחח עם מנותחי מעקף אשמח לעזור לך עם מספרי טלפון. תוכלי ליצור עימי קשר בכל עת.
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי איריס
אהובה19/10/2010גם אני 12 יום אחרי מעקף קיבה. נותחתי ברמב"ם. יכול להיות נחמד שנדבר ונעבור את זה קצת ביחד. אם את רוצה שלחי לי מס טלפון למייל
[email protected]
אהובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אפרת זאת איריס
איריס21/10/2010אי אפרת מה המצב אך הולך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיריס
אפרת21/10/2010אני בסדר גמור ידעתי שזאת את הייתי בטוחה יש לך פייסבוק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי איריס
אפרת19/10/2010נידמה לי שאנחנו היינו מאושפזות יחד אני אפרת עוזיאל עברתי שרוול בתל השומר לפני שבוע יכו להיות שאני צודקת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לדר' מחג'נהמשתרוולת19/10/2010
דר' מחג'נה בוקר טוב,
אבקש לדעת מה הפרוצדורה כדי להתנתח אצלך בבי"ח רמב"ם.
אני חברת קופ"ח מכבי ויש בידי אישור הועדה לניתוח.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר או כל אחד שיכול לתת לי את המידע
משתרוולת19/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכחברת מכבי את יכולה
אהובה19/10/2010להיפגש איתו באסותא (עם כל הבדיקות ואישור הועדה) או ברמב"ם דרך זימון תורים ואח"כ את בהמתנה לתור אליו. לא יכולת לבחור טוב יותר, מנסיוני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לדר' מחג'נה - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה19/10/2010כמו שנאמר כאן. הדרך הקצרה היא לקבוע תור אלי לאסותא (יועץ של מכבי) תביאי את הבדיקות יחד עם כרטיס מכבי. ימון תורים 048810664
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאפי היום ניכנס לניתוחרוזי19/10/2010
שיהיה בצלחה נישמע ממנוווווווווווווווווווווו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרישת שלום מאפי
שולה זק19/10/2010שוחחתי איתו דרך מסרים בנייד ועכשיו, ברגעים אלה , מורידים אותו לחדר ניתוח.
בהצלחה אפי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפי בהצלחההההה
ריקי19/10/2010בהצלחה אוהבים אותךךךךךךךךךךךךךך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה ותמיכה ..בבקשהמאי18/10/2010
שלום לכולם..
לפני 5 ימים עברתי ניתוח שרוול אחרי שנים בהם הייתי נגד ניתוחים ,אני בת 28,שוקלת 140 קילו,על 1.80 ס"מ ,מתה להכנס להריון..וחשוב לי להיות בריאה וללדת תינוק בריא..לכן אחרי מחקרים ובדיקות נראה לי שבחרתי בדרך הנכונה..:) אבל..
פיזית אני מרגישה בסדר,קצת כואב אבל לא נורא
יותר קשה לי נפשית-אני מרגישה שעצם עשיית הניתוח אומרת שנכשלתי ולא הצלחתי לרדת לבד במשקל.. בנוסף אני מתוסכלת ורוצה לאכול כמו כל האנשים סביבי..
אני יודעת שצריך סבלנות ושהחודש הראשון הוא קשה אבל הייתי שמחה לשמוע ממי שעבר את הניתוח על מה שהוא חווה ואיך התמודד
וגם-האם אחרי החודש הראשון אפשר לחזור לאכול הכל?כמובן שבמנות קטנות יותר ובחירה של מאכלים בריאים ולא מלאי סוכרים ושומנים..
מודה לכם על השיתוף..
הפורום כאן מרגיש מאוד תומך ועוזר אז אני שמחה שמצאתי אתכם :)
תודה
מאי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מאי
שולה זק19/10/2010ראשית הרשי לי לאחל לך הצלחה בהמשך בהגשמת שתי מטרות- ירידה במשקל והריון.
מצדיעה לך על שקיבלת אחריות על גורלך ועשית את הצעד הנכון. שימי לב לשם של הפורום "......השמנה חולנית". אז - במחלה מטפלים . היום התשובה של הרפואה למחלה הזו - זה ניתוח לקיצור קיבה.
את בסך הכל 5 ימים אחרי....הגוף והנפש עדיין תשושים (בטראומה). דפדפי בין דברי הכותבים, שחלק גדול התחילו איתנו בשלב ההתלבטות והיום הם אחרי, עם עשרות קילוגרמים פחות.
עייני גם בשאלות הקבועות, תמצאי שם תשובות של מנותחים ושל הרופאים על התחושות/הרגשות/החלמה.
את מוזמנת להתקשר אלי בכל עת ולקבל ממני מספרי טלפון של מנותחים ותיקים וטריים שיהיו שמחים לשוחח איתך ולעזור לך לעבור את התקופה הראשונית ולהשתלב בקהילתנו :)
יום טוב .
שולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תהל כיף לקרוא את מה שאת כותבתאפרת18/10/2010
הי אני אפרת עברתי את הניתוח ביום רבעי האחרון בתל השומר לא היה קל אבל העיקר שאני אחרי . כיף לשמוע איך שאת מאושרת ושמחה מקווה גם להיות ככה למרות שעכשיו מאוד קשה לי עם הנוזלים בלבד אבל אני מניחה שזה יחלוף מהר והכי חשוב התוצאות!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חולף אפרת מבטיחה לך
שולה זק19/10/2010לאחרונה התברכנו בפורום בהרבה חברים חדשים, מנותחים טריים, כולם מדווחים על התאוששות וירידה במשקל - דבר שלעצמו, כבר תורם על הרגשה פיזית ונפשית טובה יותר.
אנחנו כאן ותוכלי ליצור קשר טלפוני בכל עת ולקבל תמיכה ומספרי טלפון של מנותחים נוספים.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה תודה
אפרת19/10/2010תודה רבה מאוד מעודד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אפרת!
תהל19/10/2010בקר טוב...
שמחה מאד לקרוא שאת כבר אחרי... החלק הקשה מאחורייך.
מבחינת הכלכלה החודש הראשון אינו פשוט לרוב המנותחים... בעיקר כי אנחנו אכלנים בראש ובתקופה הזו שלאחר הניתוח- לרוב בבית בהחלמה. גם זה חולף, לאט לאט תוכלי להיחשף לסוגי מזונות שונים עד לכלכלה רגילה לחלוטין.
הניתוח הזה מתנה, אין הגדרה נכונה יותר מזו!
אני מאחלת לך התחלה קלה, הסתגלות מהירה לשרוול ושתזכי לסגל אורח חיים בריא במהרה. המון הצלחה, תמיד פה לסייע ולייעץ...
תהל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טבעת בקיבההילה18/10/2010
שלום, בת 25 מעוניינת לעבור את הניתוח ה BMI שלי הוא 32, האם ניתן לעשות דרך מכבי?
במשך שלושה חודשים עליתי יותר מ 10 ק"ג, כל החיים אני בדיאטות ומנסה לעשות ספורט, אך ללא הצלחה, בטוחה שזה הפיתרון בשבילי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
ורד18/10/2010ניתוח מבצעים לאנשים עם BMI 40 ומעלה או 35 ומעלה עם מחלות הקשורות להשמנה כגון יתר לחץ דם כולסטרול וכו'.
מה שאני ממליצה זה ללכת לקבוצת תמיכה ולעשות דיאטה מסודרת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשינוי אורח חיים
שולה זק19/10/2010שלום הילה
אין לי הרבה להוסיף על דבריה של ורד. רק לחדד את הנושא.
ניתוח זה לא הוקוס פוקוס - נכנסים לניתוח ויוצאים רזים!!!! צריך לעבוד קשה ולשנות הרגלי אכילה ואורח חיים ולשלב פעילות גופנית. ארגון הבריאות העולמי קבע קריטריונים ובישראל משרד הבריאות והקופות עובדים על פיהם.
קחי ברצינות את נושא הירידה במשקל ושינוי הרגלי אכילה ע"י פניה לדיאטנית, קבוצת תמיכה ושילוב פעילות גופנית - "שילוש" מנצח!!! בטוחני שעם התמדה והחלטה להצליח - אכן תראי מהר תוצאות.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הדברים האלו נוסו לצערי ללא הצלחה
הילה19/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הדברים האלו נוסו לצערי ללא הצלחה - תגובה
שולה זק19/10/2010הילה קחי את זה ברצינות ותראי שתצליחי.
א לא עומדת בדרישות לניתוח, תתחילי להפנות את האנרגיות למשהוא שיביא אותך לירידה במשקל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש שתי חלופות לקראת ההמשך
מקס ברנר19/10/2010אכן רצוי שתלך לקבוצת תמיכה,ודיאטנית ותעשה ספורט-יש מקרים שזה מצליח!
וכמו שיודע כל מי שהיה במפגש-"דיאטות יו יו" הן דרך בדוקה להוסיף משקל-באחריות!להזכירכם:הדיאטה הראשונה שלי התחילה ב-93 ק"ג.נדרשו שש דיאטות כסאח בלבד כדי לדגדג את ה-150 קילו!
בקיצור חביבה-נכון לעכשו את לא עומדת בקריטריונים לניתוח.אם תצליח לך הדיאטה-תוכלי לחסוך לך הסיכון.אם תיכשל-כבר תגיעי למשקל הנדרש.אז מה יש לך להפסיד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע אחר הניתוחסוניה18/10/2010
ביום שלישי שעבר עברתי ניתוח שרוול. אני בת 69 , סובלת מסכרת ולחץ דם גבוהה.
למחרת הניתוח הרגשתי שעשיתי טעות ונשברתי כי אני מרגישה מבוגרת מידי, אך הרגשה זאת חלפה כעבור יום, נוסף על כך אני סובלת מעליות וירידות במצב רוחי, כמו כן אני מרגישה רעב ,אך איני מסוגלת לאכול ולשתות כמעט בכלל ,אפילו בשעת יאוש אכלתי מילקי.
בעוד מספר ימים יש לי דיאטנית וביקור בבית חולים, מה לעשות עד אז. אני עדיין מרגישה רעבה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי סוניה
ליאור18/10/2010בשלב זה אחרי הניתוח את אמורה להיות על כלכלה נוזלית , וזה כולל גם מעדנים .
אפשר לאכול מילקי ולא צריך להגיע לשעת יאוש כדי לאכול אותו - זו ארוחה לגיטימית !!!
לנסות לישתות אפילו שקשה , לגימות קטנות מאוד - אם את צריכה אפילו תנסי עם כפית
מצבי הרוח שאת מתארת הם הגיוניים : הגוף עדיין מתאושש , כמות האנרגיה שהוא מקבל קטנה מאוד יחסית למה שהוא רגיל , והחוסר בפחמימות משפיע גם על המצב רוח .
תעזרי לעצמך עם מחשבות חיוביות , שהיה באויר פתוח ( יש מזג אויר לא רע בימים אילו ) ולהרגע .
אין גיל מאוחר מידי כדי להתחיל לחיות בריא ונכון ולהרגיש טוב .
בהצלחה ותרגישי טוב
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי סוניה
ריקי18/10/2010בהצלחה מתוקה אין גיל לניתוח. ואין לי מה להוסיף על כל מה שליאור אמר זה נכון. תצליחי בכל ותחשבי חיובי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי יש מה להוסיף
שולה זק18/10/2010להוסיף על התפריט של ליאור - אפשר לאכול גם ג'לי וכמובן קצת קרטיב לריענון.
והכי חשוב - את מוזמנת להתקשר אלי ואתן לך את הטלפון של אשה מקסימה ויקרה - נעמי - מהפורום. בת 64 כבר 8 שבועות אחרי הניתוח עם 20 קילו פחות. מאושרת ביותר.
אנא היי חיובית וחשבי כמה יפים יהיו הימים כשתוכלי להתהלך בקלילות, לרדת במינונים של התרופות או בכלל להפסיק תלות בהם.
אז תני חיוך....אנחנו איתך
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך סוניה!
נעמי19/10/2010ברוכה הבאה לפורום הנפלא שכולנו קוראים לו משפחה, שמי נעמי ואני בת 64, אנינשואה כבר כמעט 42 שנה עם 3 ילדים ו5 נכדים "כן ירבו" אמן. אני אחרי נתוח שרוול 8 שבועות והורדתי ממשקלי 20.2 קג. הייתי 150 קג. גובה 1.56 שזה bmi 60 עם דלקת פרקים קשה מאד וכל מיני בעיות אחרות, שהרופא אמר או נתוח או הסוף ברור, וכל משפחתי עמדה נגד, ולמזלי הגדול מצאתי את הפורום הנפלא הזה ובראשו שולה שאמרה לא להקשיב לאף אחד, תצילי את עצמך, תתחילי חיים חדשים, והיקשבתי לה, ואני מרגישה נהדר, סוניה החיים באמת יפים, 20 קג פחות והכל פתוח, יש כזה מרץ לחיות, התחלתי ללכת למכון כושר, אני נעמי השמנה שיושבת רק על כורסא, זה לא קל, אבל זזים, האוכל גם לא פשוט, אחרי שאכלתי מכל טוב כמעט 24 שעות, אבל אני מקשיבה לי מה טוב לי וכמה, כי אני וגם את החלטנו שאנחנו רוצים את החיים ואיזה נס קרה לנו, בעלי הטוב שכל כך שמח בשבילי וכל כך דאג, אומר הורדת 14 בקבוקי מים. סוניה זה רק התחלה תאכלי מה שטוב לך בנוזל, ואחר כך מרוסק, אני עד היום אוהבת בערב פירה עם יוגורט, אפשר הכל למצוא, אבל את צריכה כל בוקר להגיד תודה לעצמך שהתחלת חיים חדשיים. אני מאחלת לך כל טוב ובהצלחה. נעמי
אנא תתקשרי מתי שאת רוצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- b m iאפרת18/10/2010
הי יש מישהו שיודע לעשות את החישוב של ה b m i לא זוכרת את שלי אני 1.70 ושוקלת 117 קילו ביום רבעי האחרון עברתי את הניתוח ( שרוול)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את BMI 40.4
שולה זק18/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שולה
אפרת18/10/2010תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)