מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- דחוף!!רעות10/10/2010
סליחה שאני ככה שואלת הרבה שאלות ....
אבל זה ניתוח שהולך לשנותץ את כול אורח החיים שלי .....
רציתי לדעת כמה ימים אחרי הניתוח מורידים את הסיכות והנקז.???
אני מנותחת ב10.11 ובן דוד שלי מתחתן ב16.11
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלמה אחר ניתוח
שולה זק10/10/2010לא ציינת איזה סוג ניתוח את עוברת. בדרך כלל האישפוז הוא יומיים שלושה. מרבית המנותחים הולכים הביתה ללא נקז. לעיתים יש צורך להשאיר נקז לעוד יום יומים. את הסיכות מוציאים בקופת חולים כשבוע לאחר הניתוח. במכתב השחרור תקבלי הנחיות ברורות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה!רעות10/10/2010
יש לי שאלה חשובה
יש לי טיפולי מסאג' של פעם בחודש וטיפולי לייזר פעם בחודש
רציתי לדעת אם לאחר הניתוח אני יוכל להמשיך לעשות ???
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבריאות
שולה זק10/10/2010אולי בשבוע הראשון אחרי הניתוח יהיה לך לא נעים במיוחד, אבל אחרי שבועיים אין סיבה שלא תתפנקי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תורים ד"ר פייגין-ספרו לי מה הסודמקס ברנר10/10/2010
דיברתי כעת עם מזכירתה וביקשתי תור למפגש עימה.בתחילה הוצע לי תור בפברואר! (שימו לב-זה לא תור לניתוח רק לשיחה וקבלת רשימת בדיקות.אחרי זה יש בטח עוד פרוצדורות לא קצרות.)נופפתי בביטוח הפרטי שלי,וחשבתי שיישאלו באיזו שעה נוח לי מחר..לתדהמתי זה לא קידם בהרבה אלא לסוף דצמבר-עוד חודשיים וחצי!
אני בכלל לא מגובש שהיא תנתח אותי,אבל החלטתי להפגש עם לפחות שלושה מנתחים טובים לראות למי אני מתחבר.בקצב הזה יעבור יותר מדי זמן רק בשלב ה-"אודישנים",ואם לקח לי שש שנים עד שהחלטתי לעבור את הניתוח-ייקח שישה שבועות לוותר עליו לנצח'אם רק אתייבש בהמתנה לפגישות.
מה עושים?למישהו כאן יש "מסלול עוקף מזכירה" ,והוא יכול לשלוח מייל לפייגין עצמה שתקבל אותי תוך 10 ימים נניח?זה הרי לגמרי לא בחינם החצי שעה שאקבל ממנה,ויש גבול כמה אמתין.
[email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקסי מקווה שעזרתי
שולה זק10/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס...
לילך.פ10/10/2010הפלאפון של פייגן 052-6667447 אני קיבלתי אותו מהראל וכשהסברתי לה שאני חייבת תור מהיר לניתוח מהיר היא קבעה לי לאחר שבוע כך שלא נראה לי שצריכה להיות בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה-אתקשר אליה וכמו ששאלתי
מקס ברנר10/10/2010וכנראה לא הבחנת-איפה זה עומד עם הניתוח שלך שנקבע להשבוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיא ביטלה לי אותו....
לילך.פ11/10/2010מאחר ושלחתי לה מסרון שאומר שאני מבולבלת ולחוצה ורוצה לדבר איתה , תשובתה היתה קרירה ולא נעימה, לילך בסדר אני דוחה לך את הניתוח - השארתי את זה ככה, ציפיתי ממנה שהיא תרים לי טלפון שתחזק אותי שתרגיע אותי אבל עד היום היא לא התקשרה... בנתיים אני עושה דיאטה עד שיהיה לי כוח להחליט לעשות את זה מיידי... בלי הרבה מחשבות ... והתעסקויות... אבל אני מאד מאוכזבת מד"ר פייגן נכון שהיא מנתחת... ויש לה המון לקוחות - אבל זה לא שוק בשר ... למפגש שלנו היא ידעה לקחת 800 ש"ח לפגישה , ולהרים טלפון להרגיע ולחזק את זה היא לא עשתה עד היום.
אין דבר הכל לטובה... בנתיים אני מחכה לראות מה יהיה עם הדיאטה שלי (ירדתי 3 קילו השבוע - טיפה בים אבל לפחות חגי מרוצה) כנראה שאצטרך לעשות "ניתוח הפתעה" ולהגיד שאני טסה לחול לשבוע... ולחזור הביתה רק אחרי הניתוח. נראה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בהקשבה דרוכה ד"ש לחגי
שולה זק11/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולתינו...
לילך.פ12/10/2010כפרה עליך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגאה בךךך ובחגיייייי
רוזי13/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסוד לתור של ד"ר פייגין
גלעד11/10/2010הי,
אני מנותח טרי של ד"ר פייגין. קודם כל תדע שהיא שווה את ההמתנה לחלוטין ובאופן גורף גם כמנתחת מקצועית אבל גם ולא פחות חשוב ולגמרי לא מובן מאליו, גם כבן אדם.
עכשיו, הסוד לתור מוקדם הוא פשוט - צלצל למזכירה שלה, קבע תור הכי מוקדם שיש, בקש במפורש שאם יש ביטול או שינוי או כל אפשרות אחרת שיקדימו את התור שלך ואז צלצל (אחת לשבוע זה מספיק) לשאול אם השתנה משהו.
רוב הסיכויים שתקבל טלפון מוקדם מהצפוי כשמישהו יבטל. חוץ מזה, נצל את הזמן עד לפגישה איתה - לך לרופא בקופת חולים ותתחיל להריץ את כל הבדיקות שתריץ כדי שכשתראה אותה כבר יהיה לך הכל.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנותחת חדשהתמרית09/10/2010
שלום לכולם ,
נותחתי לפני מס' ימים אצל דוק' עסליה ברמב"ם חיפה
היחס והטיפול היה מדהים,
עכשיו אני בבית , עדיין עם הנקז ועם המון כאבים ,,,,תוכלו לעדכן אותי מתי בערך אני אוכל לחזור לתפקוד נורמלי, ללא כאבים..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברוכה הבאה
עופר10/10/2010מזל טוב על שינוי החיים החדש שלך.
ברוכה הבאה למשפחה החדשה שלך, בפורום הזה תמצאי את כל התמיכה שאת צריכה.
בקשר לחזרה לשגרה, זה מאוד משתנה מאדם לאדם אבל בסך הכל את תרגישי חלשה בשבוע וחצי הראשונים.
לאחר שבועיים אם ההרגשה טובה, ניתן לחזור לעבודה (לא פיזית).
יש להימנע בהרמת דברים כבדים מעל משקל של 5 ק"ג.
בסך הכל את תראי כי החזרה לשגרה מהירה יותר ממה שחושבים ובקרוב מאוד תתחילי להרגיש נפלא !
בהצלחה בהמשך הדרך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה קטנה לתמרית?
עופר10/10/2010באיזה כאבים מדובר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב תמרות
שרה מ.10/10/2010מזל טוב על תחילת דרכך וחיים חדשים, אני חושבת שהכאבים שאת שואלת מתייחס לגבי הכאבים בצד שמאל, שמקרין לכל הגוף, אני חושבת שזה הכאבים של הגז שהוכנס לבטן, ולפי הניסיון שלי הכאבים פוחתים כעבור שבוע, ונעלמים לגמרי, כעבור שבועיים, לא יודעת מה הדריכו אותך לגבי הוצאת, הסיכות ואו התפרים, כי קיים הקלה משמעותית לאחר הוצאת הסיכות, כדי להקל על הכאבים בזמן שיעול או התעטשות, הנחתי כרית על הבטן וזה פעל, אני מקווה שיפעל גם עלייך, שיהיה לך שבוע ניפלא מופחת כאבים וקל כמה שאפשר, אם יש לך עוד שאלות אשמח לענות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכולם על התמיכה
תמרית10/10/2010הגדול הכאבים שלי מתרכזים בסיכות /נקז ובכללי
מקוה שאכן אחרי הוצאת הנקז והסיכות אולי מחר, ירגיש אחרת
חשבתי לחזור לעבודה כבר מייד ולכן כנראה מרגיש לי דפוק
התשובות שלכם עזרו לי מאוד ונקוה להמשיך בכיף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהדרגה בהתחלה
עופר10/10/2010אין צורך להשתולל, את בכל זאת אחרי ניתוח לא פשוט והגוף צריך להתאקלם.
אני מציע לך לנוח עוד כמה ימים בבית, במיוחד לאור העובדה שאת סובלת קצת מכאבים.
אם זאת במידה שאת מרגישה טוב, אז אין פסול בלחזור לעבודה שאינה מצריכה פיזיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איכלת מתוקיםטובה09/10/2010
אני נמצאת שנתיים וחצי לאחר נתוח שרוול לאחורנה העלתי 2 ק"ג קיית אצלי בעיית מתוקים
שחזרה לסורה
פוחדת מעליה במשקל למרות שעושה ספורט כל יום.
מבקשת עצה או עזרה לגמילה ממתוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איכלת מתוקים - תגובה
שולה זק09/10/2010שלום טובה
הדרך הטובה ביותר זה להרשם לקבוצת תמיכה ולהתנהל על פי תפריט קבוע. כך שתהיי מחוייבת לעצמך ולקבוצה לתוצאות.
כמו כן, אם החולשה שלך למתוק - תשלטי בה - תכיני לך בבוקר מנה יומית של מתוקים - מנה שפויה כמובן. אותה תאכלי במהלך כל היום או בשעות שאת מרגישה צורך לכך.
כמו כן רצוי לפנות לרופא המטפל ולעבור בדיקות כלליות.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי טובה
ליאור09/10/2010זכית בזה הרגע בתואר המשורוולת הותיקה בפורום - נדמה לי שהדחת אותי ...
לא חושב שחוץ משולה יש פה מישהו שיכול לתת לך עיצות במיוחד לאור העובדה שרק שנתיים וחצי אחרי הניתוח את בבעיה של עליה קלה במשקל .
אשמח ( ואני בטוח שעוד הרבה חברים פה מצטרפים לבקשתי ) לשמוע ממך על החיים ועל ההתנהלות שנתיים וחצי אחרי - כולל משקל התחלתי ונוכחי ( אם לא אכפת לך כמובן ) .
תודה ושבוע טוב
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן כן ליאור צודק!
לילך.פ09/10/2010סוף סוף מצאנו מישהיא וותיקה כאן מכולם... נשמח שתישארי על בסיס יומי ותספרי לנו איך עברו השנתיים וחצי, האם כמות האוכל עלתה מאז הניתוח ? איך ההרגשה?
לגבי מתוקים - תפוח בתנור עם 2 אגוזי מלך וקינמון - אגדה... בהחלט עוזר נגד המתוקים ... חוץ מזה יש גלידות 2% שומן... ועוד מלא דברים טובים... תדאגי לסטוק קבוע של הדברים האלה זה יעזור מאד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לשאלתי
טובה13/10/2010היי ליאור
ירדתי 33 ק"ג משקלי הנכחי לאחר עליה של 2 ק"ג אני שוקלת 75 הייתי מאוד רוצה
לרדת 5 ק"ג אולם לא מצליחה למרות שכל יום אני עושה ספורט אני בת 58
משתדלת לשמור לגבי האכילה אני לא מסוגלת לאכול כמויות וזה כיף לא נורמלי אולם מה
שקורה לאחר תקופה כשהכל נרפא הקיבה כנראה מתרחבת מעט וכמו כן אני רעבה מדי 3 שעות הבעיה היא המתוקים שנעקלים בקלות ואז הבעיה מתחילה לכן כנראה שצריך להקים
קבוצת תמיכה ואני כרגע לא מוצאת משהו בראשון או באזור שם אני גרה.
הגרוע הוא שיש לי המון מתוקים בבית היות ונכדי מתים על זה וכן קשה לא לקנות.
עפ"י מחקרים שנעשו יודעת אני שאחרי 8 שנים 20% עולים חזרה מקווה שלא ניהיה
בקטגוריה הזו.
אז בהצלחה לכולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרופא שלי-פנימאי-לא מנתח הזהיר אותי
מקס ברנר09/10/2010שאחרי שנתיים בערך נסגר "חלון ההזדמנויות"במובן זה שהרגלים שלא נרכשו עד לאותו מועד כבר אינם נרכשים,ולכן יש נטיה להחזיר חלק מהמשקל שאבד,כי הגוף מפתח כל מיני מנגנונים כדי להחזיר את המשקל האבוד.להשקפתו לפחות זה לא נורא,כי מי שהוריד 40 קילו ואחרי שנתיים יעלה כמה בחזרה עדיין שיפר בהרבה את מצבו הבריאותי.
אני מעריך שנכון לעכשו יש לך כבר הרגלי תזונה ופעילות גופנית טובים.לגבי המתוק כמה פטנטים:א.כפית דבש-מאד מתוק אבל בערכים מוחלטים לא כ"כ הרבה סוכר
ב.שבועיים של דיאטת חלבונים-לא טוב לאורך זמן אבל מפחית כמיהה לסוכרים פשוטים.
ג.נטילת 50-200 מק"ג ליום של כרומיום פיקולינאט מסייעת בהרבה מקרים בהפחתת התשוקה למתוק.
מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
טובה13/10/2010תודה
האם זה נקנה בבית המרקחת או בחנות טבע?
אני לא מכירה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה תוסף מזון-לא תרופה
מקס ברנר13/10/2010צורה כימית של המינרל כרום,הקשור לתרכובת אחרת כך שהוא זמין.משתמשים בזה בתסמונת מטבולית (סינדרום איקס) והתמכרות למתוק.בשלב ראשון את יכולה לקחת מולטי ויטמין שמכיל לפחות 50 מק"ג של כרום,רק תוודאי שהוא פיקולינאט.
אגב-גם ההצעות האחרות שלי שוות בדיקה.
ואם בקבוצת תמיכה /דיאטנית תגלי משהו יותר טוב-ספרי לכולנו.אני פשוט סקפטי עד כמה חיבוקים והצהרות תמיכה מצד הקבוצה יעזרו ברגע באמת-מול השוקולד.אצלי לפחות זה לא עבד,אבל כל אחד בנוי אחרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי טובה
רוזי13/10/2010שמי רוזי אני מחולון נותחתי לפני 7 חודשים בוולפסון עשיתי איפ]נוזה למתוקים בהתחלה זה מאוד עזר היוםן אני מוצאת את עצמי מחפשת את המתוק למרות שאסור לי אני סכרתית וגם משורוולת חדשה יחסית אשמח אם תימצאי משהו אצטרף 050 3337236 בהצלחה רוזי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכילה מדודה וחשיבה לפניה
שולה זק13/10/2010יש כמה דרכים לשלוט באכילת המתוק.
1. להרשם לקבוצת תמיכה ולהתמיד ללכת למפגשים. זה מחזק אותך ואת הקבוצה. את מקבלת כלים להתודד.
2. להקציב לעצמך מנה יומית של מתוק. ולא לחרוג מהכמות המוקצבת.
3. לפנות לדיאטנית שתבנה לך תפריט המכיל מתוק במסגרת תפריט מאוזן.
לאחר שנתיים וחצי של ניתוח מוצלח אני מניחה, את אמורה לשלוט בהרגלי אכילה חדשים. לא לשכוח כל קילו עובר דרך הפה, והיכולת שלך לשלוט במה שאת מכניסה לפה. היתרון שאת לא נמנעת אלא גבילה עצמך.
אם חרף כל נסיונותיך את לא מצליחה לשלוט בכמיהה למתוק תפני להתיעץ עם בהמנתח שלך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- על מה אתם חושבים בעיניים עצומות ?מקס ברנר09/10/2010
קודם כל ברכות למי שחזר אלינו בשעה טובה,ומי שהבשיל לניתוח בעקבות המפגש.רק בשורות טובות,ובלי הפתעות מצד ידידינו האירניים!
ועתה לנושא דיוננו המסקרן-זה לא מה שאתם חושבים-אנחנו לא בפורום פנטזיות אירוטיות!
מי שהיה במפגש הבין ,אולי ,שאני מאמין גדול בכלי הטיפולי של דמיון מודרך.באופן פשטני זו היפנוזה עצמית,לאחר שנכנסים למצב רגיעה,שבה מעלים תמונות של דברים שאנו רוצים שייקרו לנו בחיים,וכך המוח עוזר לנו להתקדם אליהם.גם מי שלא מכיר את התאוריה משתמש בזה אינטואיטיבית.פה אני צריך את עצתכם.
הרבה מהתמונות שאנשים מעלים לא רלבנטיות לי:אני לא מדמיין שאהיה רזה ואמצא עבודה או כלה(טוב לי עם אשתי ואין לי כוונה להחליף...).גם הג'ינס מהתיכון או הגברדין מהבר-מצווה לא עושים לי את זה.אין לי גם תוכניות לעשות "בטן קוביות",לגלח את החזה ולהיות דוגמן של ספידו.מה עוד?אין לי משאלה להתגלגל על הדשא עם הנכד כמו שולתנו, או לעשות ספורט אקסטרים כמו ליאור (קפיצת באנג'י אל האוקינוס זה לא אני-לא סומך על הכבל!)החלומות שלי הם להיות בריא יותר,קל תנועה יותר וגמיש יותר,אבל אלו לא התמונות שאתה מעלה מול העיניים כדי לקבל את הכוח לעמוד בקשיים שבדרך.מה אדמיין-שאני גורב גרביים בלי מאמץ,קושר שרוכים בקלילות,ועולה שלוש קומות ברגל?אפשר להרדם משעמום-במיוחד עם גלי מוח של רגיעה עמוקה.
נסו להזכר ביומיים-שלושה הקשים שאחרי הניתוח-איזה תמונות יפות עלו לכם כשעצמתם את העיניים?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי אלישע
ליאור09/10/2010אני אתחיל מסוף ההודעה שלך :
לשמחתי , בניגוד לכמה מחבריי המנותחים , לא היו לי ימים קשים אחרי הניתוח , להיפך .
הייתי בסוג של היי מעצם העובדה שאני אחרי הניתוח . לידיעתכם כשפקחתי עייניים בחדר התאוששות וראיתי את סיגל השאלה הראשונה ששאלתי הייתה " אני אחרי ? " ואז נרדמתי - הפחד שלי היה שמשהו ישתבש ובסוף לא אנותח , וזו הייתה ההקלה - מעבר לכך הרגשתי מצויין.
לגבי פנטזיות : לא קראתי לזה פנטזיות , אלא יעדים .
לא עשיתי את הניתוח בציפיה ששנה אחר כך יגידו לי חתיך ( ובחיי שאני מסמיק ונבוך מזה ), , לא בשביל לדגמן , ולא כדי לשמש השראה וכו.
עשיתי את זה כדי להגיע למצב שאוכל להסתכל במראה בלי להגעל ( ובחיי שנגעלתי ) ,עשיתי את זה כדי לא להתנשף ולהזיע חצי שעה אחרי הליכה של 20 מטר או עליה של קומה אחת ברגל , לא אהבתי את הדיכאון והתיסכול שהיה לי בכל פעם שקניתי מכנס חדש וראיתי שעליתי בעוד מידה או שנוסף עוד X אחד למידה של החולצה , תסלחנה לי הבנות אבל יש גם את הנושא של לראות מאיפה השמן משתין ... וירים יד מי שלא יודע על מה אני מדבר ...
אחרי שמשיגים את הדברים האלה מגיע תיאבון ומתחילים לאט לאט להוסיף תמונות \ יעדים חדשים , מקווה להמשיך להוסיף ולסמן וי ליד כל אחד ואחד ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ליאור
ריקי10/10/2010אני כל כך מזדהה איתך. אתה כל כך צודק. בעצם תמיד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אלישע...
נעמי09/10/2010אתה שואל שאלה רצינית, כן חלמתי על זה הרבה, אבל זה תמיד היה חלום, אספר לך שהייתי מדליקה נרות בערב שבת, אחת הבקשות שלי והנה אני מספרת משהו שביני לבינו "שימצא לי פתרון למצב שאני נמצאת, כי ככה אי אפשר להמשיך" ואתה מבין אותי, זה לא רק הנכד על הדשא, זה צורה של מסכן, שצריך עזרה במשחה בכף רגליים, על טיול רגלי אין מה לדבר, כי חייבים להוריד אותי ליד הסופר, ולשבת בטיסה בכיסא המחורבן שעות (כבר לא נדבר על טיסה ארוכה עד סינגפור)בדרך לאוסטרליה, ואי אפשר לחגור חגורה אם לא נותנים את התוספת, ובכלל לאכול עם הבטן בולטת, ואז נותנים לך מגש, כן נמאס לי, זה לא חיים, ומגיע לי לחיות אחרת, ולא האוכל ששולט בי, גם ביום וגם בלילה, וכנראה הייתי צריכה לקבל את הסטירה הגדולה של דלקת פרקים ולהשמין 27 קג ולומר עד כאן, ולפגוש אנשים טובים בדרך כמו ד"ר עמיטל וד"ר שוורץ ושולה והפורום הנפלא ששינו לי את החיים, ונתנו לי כזה כח שאני פשוט לא מאמינה, אני נכנסתי לחדר נתוח עם מצב רוח מרומם ואמרתי החיים משתנים עכשו, והיום אני רוצה הכל, כן להתלבש וכן לטייל איפוא שעוד לא הייתי וכן לרקוד, כי זה כייף לחיות.
להתראות נעמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנעמי - את כל כך צודקת
שולה זק09/10/2010כל מילה נוספת מיותרת
את כל כך צודקת בהכל.
רק מי שהיה "שם" מבין את המשמעות האמיתית והעמוקה של השינוןי שניתוח קטן מתוך בחירה מביא
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס היקר
רוזי10/10/2010הלכתי אחורה 8 חודשים וכול שלב שעברתי לאחר הניתוח הודעתי לאלוהים
שאני אחראי
וגם את זה עשיתי ללא הניתוח לא הייתי יורדת גרם
אני אחר 24 קילו מאושרת אומנם יורדת והוכלת הכול ברור לי שאם היית עושה דיאטה כראוי הייתי יורדת יותא לא עושה תחרות הולכת לאט ובטוח יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה לכולםשרית09/10/2010
תודה לכולם על ערב ניפלא במיוחד ללילך המקסימה ולשולה בזכותכם החלטתי סופית אני הולכת לניתוח בלב שלם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרית ברוך הבא
רוזי09/10/2010בהצלחה בדרך שתבחרי גם לנו היה נעים להכיר אותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אני שמחה לשמוע
ורד09/10/2010שיהיה לך המון בהצלחה ותעדכני אותנו מה קורה איתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שריתי
ריקי09/10/2010אני גאה בהחלטה שלך איך אני שמחה בשבילך. בהצלחה בכל מאמיי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה שרית
לי09/10/2010את לא יודעת איזו מתנה ענקית את מעניקה לעצמך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שרית!!
נעמי09/10/2010ברוך שובך, אני מאחלת לך בריאות ואושר עם משפחתך, עשית את זה והתחלת חיים חדשים. כל טוב לך, נעמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפורום המדהים ולשולה חזרתי אליכםאילניתי09/10/2010
כן אני כבר אחת מכם ....משורוולת כהלכה! אומנם ביליתי מספר ימים רב בבית החולים... אבל זה כנראה בגלל ששני רופאים מדהימים באמת ד"ר עסליה וד"ר מחג'נה רצו שאשהה שם איתם (שלא יהיה להם משעמם...) וכך זכיתי לטיפולם המסור של שני רופאים מדהימים בבית חולים רמב"ם ואפילו "חגגתי" את יום הולדתי בבית החולים כך שעברתי שם את כיפור, את סוכות – בקיצור ממש חגיגה...
לעניינו, ברוך השם אני בבית ומנסה להתאקלם למצב החדש, זה לא פשוט לי אבל מנסה לקמט כמויות ולחשוב אחרת בראש ולרדת.
ראיתי שהייתם במפגש שני אצל לילך וחגי , ואני בטוחה וגם לפי מה שקראתי שזה היה מפגש שלא ישכח (במפגש הראשון אני זכיתי להיות טרום הניתוח "בקפה קפה" וזאת הייתה חוויה מדהימה) אז מקווה להגיע למפגש השלישי.
כיום אני כאן עם 10 קילו פחות (אומנם שבוע המשקל יציב) מקווה שזה ימשך ובינתיים קוראת בשקיקה את דבריכם.
ולסיום לד"ר מחג'נה בעל סבר פנים הטובות תודה אישית! שנענתה לבקשתי לשחרר אותי מספר שעות מבית החולים לראות את בני המקסים זה נתן לי המון כוח נפשי – אז שוב תודה ומקווה להתראות בביתי החולים רק במחלקת היולדות!
אילניתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברוך שובך אילניתי נחמדת
שולה זק09/10/201010 קילו פחות ואלה הישג נפלא. היית רואה את עופר שלנו ואת דוד במפגש היית ממש קורנת. את ממש בעקבותיו של עופר (חודשיים אחרי 30 קילו פחות).
מקווה שאת מרגישה טוב ובמהרנ ניפגש בצפון.
שיהיה שבוע טוב
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן באמת התגעגעתי
אילניתי10/10/2010כול הכבוד לעופר ולדוד ! באמת התגעגעתי לחבורה ולך שולה היקרה. מעלה חיוך שישבנו סביב אותו שולחן במפגש הראשון והיום כול אחד במקום אחר, ובטוחה שטוב יותר... עדיין לא חשתי בו אבל אני מאמינה שזה תהליך. אומנם ירדתי בקילוגרמים אבל כנראה בגלל האשפוז.
כולי תקווה שהמחוג יפנה עוד שמאלה ועוד שמאלה... כי השבוע הוא תקוע
אני עדיין מתאוששת כנראה יש מקרים שהגוף לוקח את זה קשה יותר אבל אין ספק שמיום ליום ההרגשה מטיבה. אני משתדלת לחשוב אחרת ולחשב כמויות שונות מימה שאני הייתי מורגלת. לפחות בצלחת שמה פחות ואומרת בליבי "תרגעי זאת המנה עכשיו"
וזה מספיק ל"קיבי קיבה" שלך.את הרעב הפסיכולוגי נמלא בדברים אחרים
אז מקווה שנפגש
לילה טוב אילניתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אילנית
ליאור09/10/2010שמח לשמוע שאת אחרי ושאת בסדר.
תרגישי טוב ותעדכני.
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אילנית, איזה יופי
צנובר09/10/2010כמה טוב שאת אחרי, ומתחילה את חייך החדשים. הקשיים של אחרי הניתוח ישארו עד מהרה כזכרון רחוק, והכיף של חיים קלים לפנייך.
בשעה טובה באמת, ונשמח לראותך במפגש הבא.
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלה לאילנית
טארו09/10/2010מזל טוב אילנית איזה כיף את כבר אחרי אני מקנה בך . אך רציתי לדעת אם אפשר , איך היה הנתוח ולמה התעקבת בבית חולים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאילנית
עדי09/10/2010כל הכבוד לך - את אחרי!!!
מעכשיו חיים חדשים, אושר גדול, יותר קלילות -
הכל יוביל אותך למזל גדול...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי טארו
אילניתי11/10/2010לשאלתך
בפעם הראשונה לאחר הניתוח לא יכולתי לאכול כי היו לי בחילות . כששאלתי את ד"ר עסליה מתי אני הולכת הבייתה כי אלה שנותחו איתי השתחררו ? הוא השיב לי בחיוך מתוק ובקול שקט ומרגיע "שאין בעיה את יכולה להשאר בבית חולים עוד שבוע שבועיים שלוש, עד תתחילי לאכול ולשתות, זה תלוי בך אמר" ואז למחרת הבנתי שכאן אני לא נשארת ואני מטפלת במשימה - למדתי לנשום נכון והתחלתי לאכול ולשתות ושוחחרתי.
לאחר יומיים כנראה היה לי סיבוך עם הנקז כי הכאבים היו חזקים במיוחד והיה לי מעט חום אז לצערי אושפזתי שוב .
אבל שוב זה אישי ואלה שנותחו ביום שלי נראו מאוששים ביותר כך שזה לא דומה לכול אחד.
העיקר שהיום אני אחרי ובבית ומתעסקת עם ההתמודדות היומיומית עם החשיבה החדשה עם הקניות עם ההרגלים ועוד
בהצלחה רבה מכול הלב!
אילניתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאילניתי את מקסימה
שולה זק11/10/2010אני שמחה לשמוע שאת בדרך קדימה.
ספרי דווחי כמה ירדת עד היום (מה 15.9).
ממני המון הצלחה וחיבוק
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, מתוקה כמו כולם...
אילניתי11/10/2010שולה עד לפני שבוע הורדתי 10 ק"ג שזה מאוד יפה עבורי! אומנם הייתי בכמה ימים של צום בהנחיית הרופאים אבל ירדתי. היום כבר יותר משבוע המשקל נעצר ב- 10 ואפילו ראיתי עלייה קטנה ודי החשש מוביל אותי שמא המשקל יעצר ... ויש לי עוד הרבה להוריד.
שולה, כנראה הגוף שלי לא טיפש, הוא יודע שאני כול הזמן עושה דיאטות במשך שנים רבות יורדת ועולה יורדת ועולה, אולי הוא רוצה לבדוק אותי אם אני רצינית באמת!
אמרתי לו - תקשיב, הפעם זה ניתוח זה לא תרופת פלא או דיאטת כאסח, אבל אולי הוא לא ממש מאמין לי בינתיים והוא ממתין איתי ובודק ואז תבוא הירידה.
זאת האופטימיות היחידה שמחזיקה אותי כי אני משתדלת לאכול נכון ומזין.
בעיה קטנה שאני מכורה לכפות המאזניים (טוב אולי בגלל שמאזניים זה גם המזל שלי) ואני נשקלת כול יום כהרגלי בכול שנות חיי, אז או שאני זורקת אותו או שמבטיחה לא להשקל כול יום.
בינתיים יום טוב ותמשיכי לעודד בפורום ולהביא משפטי חוכמה
ביי אילניתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחמם את הלבפרופ` אחמד מחג`נה08/10/2010
שלום לכולם
קראתי בקפדנות את כל התגובות שנכתבו בקשר למפגש. מחמם את הלב.
צר לי שלא יכולתי להשתתף הפעם. מחכה לפעמים הבאות. שיהיה לכם סוף שבוע כיפי
אחמד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"ר מחג'נה...
לילך.פ08/10/2010מאד הצטערתי שלא הגעתה... רציתי גם לפגוש ולהכיר את האדם שכל כך משבחים ומהללים על עבודתו... באמת בפעם הבאה ... אם אתה במרכז ורוצה לקפוץ לנשנש אוכל טריפוליטאי אתה מוזמן ...רק תגיד! למרות שהאוכל שלכם מדהים לא פחות יש לי חברה בכרמיאל שאני נוסעת אליה במיוחד לאכול את המקלובה המפורסם!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר מחג'נה נדמה לי שאני צריך
צנובר09/10/2010להזהיר אותך, שאם תחליט לבקר את לילך בביתה, אתה צריך מפה ולעשות מסע ניווטים לא קטן. זה אמנם במרכז, אבל מרגיש כמו סוף העולם שמאלה... (-:
אבל איזה בית וחצר יפה, ובעיקר איזה אנשים נחמדים וכמובן אוכל מצוין.
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצנובר...
לילך.פ09/10/2010עכשיו שאתה יודע את הדרך לסוף העולם שמאלה... גם אתה מוזמן... היה לי ממש כיף להכיר אותך מעכשיו יש לי חיבה מיוחדת לצנוברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה קורה איתך ביום חמישי?
מקס ברנר09/10/2010ד"ר פייגין וציוותה מחכים עם כל הציוד הנדרש,או שמא דחית ללא תאריך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לדר מחאגנה קבענו תאריךג.מ08/10/2010
אני מודאגת מאוד ומתה מפחד שישתנה התאריך עוד פעם בסוף קבענו תאריך ל18-10-10 אבל מרמבם עוד לא התקשרו לאשר את התאריך האם זה נחוץ או שאני סתם בלחץ ולהודיעך כבר יש לי התחיבות ממכבי לניתוח שיהיה לך אחלא יום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי גינה
ריקי08/10/2010היי גינה אני לא חושבת שאת צריכה להיות מודאגת. אבל אם את לא רגועה אולי תצלצלי ותיבדקי. אני מאחלת לך דרך צלחה תעברי את הניתוח בשלום ותהיי אחת משלנו .נשמח לעזור לך בכל . כולנו פה בשבילך. שבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלריקי שלום
ג.מ08/10/2010תגידי את לפני או אחרי שרוול איפה עשית איך ההרגשה תספרי מעניין לשמוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי גינה
ריקי08/10/2010היי גינה.אני עשיתי את הניתוח לפני חצי שנה כמעט ירדתי כמעט 40 קילו.שמחה ומאושרת .עשיתי את הניתוח בוולפסון בחולון.סוף סוף חיה. היום אני לא מפסיקה להיסתכל על עצמי במראה.מה שלא עשיתי מזמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי גינה, את צריכה לראות את
צנובר09/10/2010ריקי איזו חתיכה היא.
והיא לא רק הורידה 40 ק"ג במשקל, היא גם נעשתה בלונדינית... (-:
שיהיה לך המון בהצלחה. אנחנו כאן כמו משפחה, אז ברוכה הבאה למשפחה החדשה.
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוד צנובר
ריקי09/10/2010אויי תודה אבל אתה יודע זה לא רק להיות חתיכה אני גם מרגישה טוב הלחץ דם ירד לי ואין לי יותר חרדות ופחדים מהשומן שזה משהו שסבלתי ממנו כמה שנים. לא הייתי רוצה לצאת מהבית לא הייתי עוברת דרך המראה. שחס וחלילה מישהו קרוב לא יראה אותי ויגיד לי מה קרה את בהריון. היו לי המון תיסבוכים בראש. אז מפה אני אומרת לכל החדשים שלפני ניתוח אל חשש לא להתחיל לרשום על זה אוי מה קרה לו ועל ההוא שהסתבך . תחשבו על עצמכם ועל זה שאתם רוצים להיות בריאים ויפים. לחשוב חיובי ותמיד. ולאהוב את עצמכם מה שאצלי זה לא היה.אבל היום אני רק מתחילה לאהוב את עצמי הגיע הזמן.ובאמת אני חושבת שיש הרבה מה לאהוב אצלי חחחחחחחחח.בהצלחה לכולם אוהבת אתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא לדאוג
פרופ` אחמד מחג`נה08/10/2010שלום גינה
אל דאגה. בטח יצרו איתך קשר בתחילת השבוע. שיהיה לך הרבה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי בוקר טוב לכל חברי הפורוםאורנה LVIAA08/10/2010
שוב בוקר טוב ותןדה אחת גדולה וענקית ללילך וחגי המקסימים וכמובן להורים שטרחו ובישלו
בשבילי זאת הייתה חוויה שלא אשכח בחיים להכיר אנשים כל-כך נפלאים ויפים וכל -כך הייתי צריכה את המפגש הזה כמו אוויר לנשימה ואני לא מגזימה.ותודה כמובן לשולה המקסימה . אוהבת אותכם אורנה . שלום זה שם משפחתי תוכלו להציע חברות בפייסבוק
ואני יאשר כמובן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב למשפחתי היקרה ובראשה שולה!
נעמי08/10/2010ראשית כל תודה ללילך ומשפחתה שהזמינו אותנו לביתם והכינו אירוע למופת, אני מקוה שכמשפחה ניפגש הרבה ורק בשמחות אמןI
מה להגיד לכם, הזמן עבר כל כך מהר וכל כך היה נעים לראות את כולם ולהרגיש כל כך טוב וכל כך קרוב ושמחים עם כל אחד ומחזקים אחד את השני, אז שוב תודה לכם, שולינקה היה כייף והרגשתי כאלו אנחנו מכירות שנים, ולא אשכח לעולם את התמיכה שלך. תודה לכולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי נעמי
רוזי08/10/2010גם לנו היה כיף להכירך בהצלחה את ניראת ממש נילפלא תמשיכי חדר כושר שבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי רוזי,
נעמי08/10/2010תודה תודה, היה באמת כייף להכיר אותך ואת כולם, איזה משפחה יפה אנחנו, ויכולים להיות גאים בעצמנו על זה שאנחנו כל כך נקשרנו, ואיזה שמחה זו היתה להפגש, אני כל כך מאושרת שלקחתי את חיי בידי אחרי כל כך הרבה שנים של זלזול בי והתעסקות רק במשפחה, כן יום ראשון חוזרים למכון הכושר והרגליים יתחילו לזוז.
כל טוב ושבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהארנה'לה מתוקה שלי!!!
נעמי08/10/2010היה כייף להכיר אותך ואת נהדרת כמו שדמיינתי, אני מאחלת לך בהצלחה ובשעה טובה לרגל הנתוח, אני מאד רוצה את הטלפון שלך ואשמח להיות בקשר איתך, אני יודעת שאת הולכת בדרך לחיים חדשיים ונפלאים. הכל מתכונן להשתנות, והקילוגרמים ירדו ויהיה לנו כייף. אז כל טוב לך ושבת שלום נעמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לביאה חמודה
צנובר09/10/2010איזה כיף זה להרגיש חופשי ולדבר על הדברים הכואבים באמת בחברת אנשים שיכולים להבין, גם את הניואנסים הדקים, הא?
מאד שמח שנפגשנו ויצרנו ידידות מופלאה להמשך.
וכמו שכתבתי לך במייל, המון המון בהצלחה בניתוח והחלמה מהירה וקלה.
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצנובר אתה פשוט מקסים
ריקי09/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוצדורה לניתוחמאושרת חדשה08/10/2010
שלום,
סופסופ קיבלתי את האישור הועדה לניתוח שרוול.
מבקשת לדעת מהו ההליך מכאן לקביעת מועד לניתוח בבי"ח רמב"ם אצל דר' מחאג'נה וכמה זמן זה יקח?
אציין כי יש ברשותי את כל הבדיקות הרפואיות מחודש יולי 2010 ובדיקות נוספות מחודש ספטמבר 2010
הרבה תודה על התשובות,
אני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוצדורה לניתוח - תגובה
שולה זק08/10/2010בשעה טובה ובהצלחה.
אם אני טועה עליך לצלצל לרמבם ולבקש מהם תור לניתוח. להעביר את הבדיקות לדר' מחג'נה.
הייתי ממליצה לצלצל אליו ולברר מולו את הפרטים.
שבת שלום
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודהורד08/10/2010
תודה לכל הפורום הנפלא הזה על המפגש המדהים ובמיוחד ללילך ושולה
אני חושבת שאת המפגש בקיץ נעשה בים בקיבוץ שלי (חוף טנטורה/דור) וכולם עם בגדי ים (בנות כמובן עם ביקיני)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קניתי הרעיון. נרשם ולא ישכח
שולה זק08/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהורד תרגיעי...
לילך.פ08/10/2010את אמנם צעירה ויפה אבל ביקיני בשבילי לא תודה!
גם אם העשה שמניות באויר, פליקפלק לאחור וגלגול באויר אני בביקיני נראת כמו "ג'לי פיש"... אז נסגור על מכנס במידה 38 וחולצה צמודה ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברור ורד אני ביקיני אדום.
ריקי08/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ורד, את יודעת
צנובר09/10/2010לא כולנו בני 21. אני עם בגד ים (בלי חולצה) הייתי פעם אחרונה כשהייתי חייל בחופי צפון סיני, לפני ... הרבה שנים. אולי עד הקיץ באמת שוב אראה כמו שנראייתי כשהייתי בן 18 (וגם עם בלורית בלונדינית כמו אז...)
יאלל רק טוב,
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהספטמבר 1987 בסיציליה והמלצה משופרת
מקס ברנר09/10/2010שם, בחוף טאורמינה, זו הפעם האחרונה שהייתי בבגד ים ובלי חולצה.מסביב היו בעיקר אנשים שלא הכרתי כך שהעזתי.לא נורא לוחץ לי לעשות את זה שוב.
הכי אני אוהב את הים ממרחק בטוח-בלובי של מלון עם קיר זכוכית ענק.יש מזגן יעיל ואספרסו כפול.
אין ילדים שמטפטפים עליך ארטיק,כלבים שמעיפים חול,שחקני מטקות שמתנגשים בך,מדוזות,זפת,חול שמגרד בין האצבעות...בחור לא רומנטי שכמוני!
זו הצעתי למפגש בחוף הים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפליה!!!!
גל (הבן)09/10/2010גם אני רוצה לבוא בבקיני, למה רק הבנות....
נראה כאילו היה מפגש מוצלח במיוחד, אני שמח לראות.
גם המילואים היו לא רעים, סוף סוף הצליחו למצוא לי ורידים בהחזרת עירויים (אימון חובשים), כבר יצא משהו נפלא מלהרזות ... :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא - 9 חודשים להתכונן
שולה זק09/10/2010התראה מס0יק ארוכה (תשעה ירחי לידה) כולנו נהיה רזים ובריאים. כולם לפתוח יומנים ולציין את יולי 2011 מפגש פורום בחוף הים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה יקירתי
ליאור09/10/2010לא חושב שיש מישהו שרוצה להגיע למפגש עם ירכי לידה . אולי ירחי ...
:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרוב התרגשות אבל תוקן
שולה זק09/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש פה משורוולים של 3 שנים ומעלהרויטל08/10/2010
שיכולים לספר לי קצת על איכות חייהם בבקשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה רויטל?
לילך.פ08/10/2010המשורוולים שנה ושנתיים לא יכולים לספר איך זה?
לפי מיטב ידיעתי אין משורוולים מעל שנה כאן, פרט לדני שאחיו עבר את זה לפני 3 שנים
אם שאלתך על התרחבות הקיבה לאחר שנים - אז לפי מה ששמעתי מדני על אחיו הוא שומר על המשקל וזאת לאחר שהוריד עשרות ק"ג, אם תרצי את הטלפון של דני הוא מופיעה כדניאל ותרדי אחונית כמה דפים.... אם יש עוד שאלות ...בשמחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעות לקבוע חד משמעי
טלוש08/10/2010לילך אני חושבת שאת עושה טעות שאת קובעת כבר במשפט הראשון שכתבת לרויטל , "בטלי את הטבעת".
אני חושבת שאת יכולה לתת המלצות מנסיונך מה טוב בכל דבר ומה פחות טוב. אך לא לקבוע חד משמעי .
היתה לי אתמול שיחה עם ליאור והוא אמר "אני לא ממליץ לאנשים , אני יכול לספר מה קורה אצלי" וזה כל כך נכון.
חס וחלילה משהו יילך ויעשה את מה שאת קבעת/ אמרת לו וחס וחלילה יקרה לו משהו. איך תרגישי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהחליף סוברו במרצדס
לילך.פ08/10/2010טלוש
ברור שהכל בגדר המלצה... אני עוד לא קיבלתי את תואר הדוקטורת שלי...
אבל אני רואה כמה סבל רוב האנשים שעשו טבעת עוברים... חוץ מזה שגם ד"ר מחנג'ה בעצמו המליץ כאן כי היום לאור השינויים בבריאות הוא מעדיף לעשות את השרוול על פני הטבעת... ואין ספק בכלל כי השרוול עדיף!
אני שומעת כמה אנשים מקיאים, רעבים וכל ההתעסקות הזאת של לסגור לפתוח, כן עובר אוכל , לא עובר אוכל אני לא אומרת שכולם ... לא חבל על עוד סבל בחיים , מספיק סבלנו! ואם אפשר להחליף סוברו במרצדס אז למה לא ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש פה משורוולים של 3 שנים ומעלה - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה08/10/2010בישראל יש משורוולים של 4 שנים ובעולם של 10 שנים והתוצאות הם מאוד יפות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ההתלבטות קשה ביותר - עזרה בבקשה!!!!רויטל08/10/2010
אני ממש רגע לפני ניתוח, ועד עכשיו הייתי סגורה על טבעת, פתאום אני מאד נמשכת לרעיון השרוול, אני בת 32, גובה 167 ומשקל 100, כל רעיון השרוול מאד מוצא חן בעיניי, גם מסיבת היעילות וגם מסיבת איכות החיים אחרי הניתוח אבל יש לי פחד גדול משני סיבות, האחת ש"אין דרך חזרה", ולא להיות שמנה אלא פשוט להחליט בעצמי, והשניה שהניתוח די חדש ואין מספיק אינפורמציה מה קורה בעתיד היותר רחוק. אם תוכלו לעזור לי לסדר יותר את הדברים אודה לכם, גם ידוע שבחו"ל הניתוח קיים כבר 10 שנים אז מה קורה שם?
שאלה נוספת שמטרידה אותי היא שבטבעת אני יכולה בעצם לשלוט כמה לרדת ומתי להפסיק ולהתאזן, איך זה מתבצע בשרוול? אם לדוגמא מתאים לי לעצור ב80 קילו האם זה אפשרי מבחינתי?
בתודה מראש - רויטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי רויטל...
לילך.פ08/10/2010אני מאד ההיתי מציעה לך לבטל את הניתוח טבעת ולהפוך אותו לניתוח שרוול!
אין ספק שיש יתרונות לניתוח שרוול על פני טבעת, בשרוול את יכולה לאכל הכל מהכל
רק בכמות מספקת, בשרוול את לא מקיאה , והכי חשוב את לא רעבה.ואם את רוצה לעמוד על 80 פשוט תלמדי את הקיבה החדשה ותדעי כמה אוכל את אמורה לאכול בכדי לא להעלות ולא לרדת
פשוט מאד, קל מאד!
גם אני לפני... ואין לי ספק !!!! ששרוול זה הפיתרון -- ואני גם בגודל שלך עם עוד טיפה.
וזה נכון שבארץ הוא קיים רק 5 שנים- ובחו"ל 10 - אבל הוא מצליח מאד, אנשים מאושרים מהניתוח, אוכלים מעט ועוצרים (לא כי מונעים מעצמם, כי פשוט לא רעבים)
ה"בעיה" היחידה לכאורה היא שאם את מכורה למתוקים אז לא צריך להרחיב את הקיבה והמשקל עולה...
תקראי קצת אחורנית ותראי שאנשים פה מאושרים .... בהצלחה בכל דרך שתבחרי....
חבל שלא הגעת למפגש אתמול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעמידה בקריטריונים.
שולה זק08/10/2010שלום רויטל,
לפי הנתונים שמסרת את לא עומדת בקריטריונים לניתוח (BMI 35.8) אלא אם יש לך מחלות נילוות שלא ציינת.
על מנת לעבור את הניתוח שמתאים לך, לפי ההסטוריה הרפואית שלך, הרגלי אכילה, הפרעות אכילה וכו' - את צריכה לשבת עם כירורג שמבצע את שלושת הניתוחים ויחד להתאים את הניתוח.
אם תיכנסי לשאלות הנפוצות, תקבלי שם תמונה לגבי הניתוחים, יתרונות וחסרונות.
מי שעובר ניתוח טבעת צריך המון כח רצון ושתוף פעולה מלא. את הטבעת ניתן לרמות בקלות.
עם ניתוח טבעת את לא שולטת בירידה. את שולטת בכמות האוכל שאת יכולה לאכול מבלי שיתקע לך ואו תגיעי להקאות. (מילקשייק, גלידות, שוקולד - עתירי קלוריות ומשמינים תמיד עוברים בטבעת)
יש מקרים שטבעת פוגעת באיכות החיים, שאי אפשר לאכול כל דבר, צמודים למנתח למטרת פתיחה או סגירה.
אהבתי את "אין דרך חזרה". לאן תרצי לחזור למימדים הגדולים? לשומן? למחלות?
אישית לא מכירה אנשים שהוציאו את הטבעת כי זהו נגמר להם. מכירה מון שוצאה להם הטבעת בגלל בעיות שגרמה ואו עלו חזרה במשקל ועברו ניתוח נוסף שרוול או מעקף.
תעייני בפורום, יש כמה מנותחי טבעת חדשים וכן ותיקים, ממליצה לקרוא מה הם מספרים.
מה שתחליטי, מקווה בהתיעצות עם מנתח, שיהיה לך בהצלחה.
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רויטל
צנובר08/10/2010אני לא רופא, אבל אני מנותח שרוול מאושר.
גם אני קצת חששתי לפני הניתוח מהעניין שזה בלתי הפיך, אבל אחרי שדיברתי עם בת דודתי שעברה ניתוח טבעת לפני 3 וחצי שנים (היא חיה בארה"ב), השתכנעתי שעל ניתוח טבעת אני לא הולך. היא כל הזמן רעבה, אוכלת יותר ממה שהגוף שלה יכול להכיל, ומקיאה כל הזמן. המעגל הזה של אכילת יתר - הקאות הפך אצל לאורח חיים והיא אומללה, אבל לא מעיזה ללכת ולהוציא את הטבעת.
אני לעומתה עשיתי ניתוח שרוול, שהוא כלי עזר נהדר כדי "ללמוד" אורח חיים חדש ובריא. אני בכלל לא רעב, אוכל מעט, מתעמל ועושה קצת ספורט (אני, ספורט, שזה לכשעצמו פלא) ומרגיש נפלא. וכמו שאמרתי אתמול במפגש, אני מרגיש כמו האיש מהפרסומת לרד-בול רק בלי המשקה. יש לי כנפיים!
אם יאשרו לך, אני מאד ממליץ על שרוול.
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)