מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מי רוצה עדכון ? חודשיים אחריי...גל (הבן)24/10/2010
דבר ראשון תרשו לי להתנצל על זה שאני לא כותב הרבה. הייתי עסוק בשבועות האחרונים בתואר השני שלי באונ' (משפטים עם התמחות בטכנולוגיה – אם תהיתם) ובגור החדש שאני ואשתי המדהימה אמצנו הביתה (גולדן מעורב – אם תהיתם 2). מעבר לכך אני גם עסוק בלמצוא עבודה. אבל כל אלו תירוצים עלובים. אני צריך לכתוב יותר!
אז אתם רוצים שנדבר במספרים – ירדתי עד כה בערך 22 קילו. לא הרבה בחודש האחרון, אבל זה לא משנה, מהסיבה הפשוטה שאני מרגיש נפלא ואם תרשו לי להשוויץ גם נראה הכי טוב שנראיתי מאז חטיבת ביניים, טוב, הגעתי למשקל שהייתי אז בערך.
תוסיפו לזה שאני הולך הרבה לחד"כ, ויש קצת מסת שריר ששוקלת יותר וכו' וכו' וכו' וידה ידה ידה – אני מבסוט עד השמיים.
רוצים שנדבר באוכל – הוא כבר לא כזה חשוב כדי שנדבר עליו, אמצעי לקיומנו ולשמח אותנו מדי פעם. אני יכול לאכול הכל, פשוט הכל, אבל אני שומר יפה עם תפריט שיש לי.
הניתוח מאוד מקל בשמירה, זה נח לשמור כשאתה לא ממש רעב כי הקיבה קטנה. ואפילו לאט לאט אני לומד לזהות את הרעב הפסיכולוגי שקיים בכל אחד ואחת מאיתנו.
רוצים שנדבר בגדים – נושא עצוב, אין לי בגדים ללבוש לאונ', ולראיונות עבודה, פשוט אין. אישתי אומרת שהכל נראה עלי מצחיק, כמו שמלות. פתאום אתה קולט כמה הבגדים שלבשת פעם הם ענקיים, חלוקים כאלה. ואין לי כמעט זמן ללכת לקנות. עסוק.
אפילו החולצות שקניתי לפני מספר מועט של שבועות, זוכרים את החולצות XL (פולגת) אז הופה, חודש חלף, הן גדולות עלי, לא מאוד גדולות, כמו החולצות מלפני הניתוח, אבל היום אני מצטער שקניתי אותן. שאלו יהיו הצרות שלי.
רוצים שנדבר ספורט – לאט לאט אני מצליח לעשות את המעבר שלא הצלחתי אף פעם בחיי. תמיד הייתי עושה הליכות, היום, לאט לאט, כאשר הגוף שוקל פחות, אני מצליח לשלב גם מדי פעם כמה דקות של ריצה, דקות בודדות ואז חוזר להליכות, אבל לאט לאט נכבוש את הקלימג'רו. אה ויותר מזה! אני מצליח היום בשלב של החימום/שחרור לגעת עם אצבעות הידיים בכפות הרגליים – בחיים לא הצלחתי לעשות את זה! תמיד הייתה שם איזו כרס שהפריעה.
רוצים שנדבר עתיד – נראה לא רע בכלל, צריך לשמור טוב טוב כי אחרת לא יורדים, אבל חוצמזה, נראה בסדר גמור.
זהו, שאלות מישהו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעודד הרבה
טארו24/10/2010כל הכבוד הבאת את תמצית הדברים והם נוגעים לחששות שלי . תמשיך להצליח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגל שיהיה לך רק טוב
אורנה LVIAA24/10/2010ובהצלחה בהמשך הדרך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכובד !!!!!
עופר24/10/2010ישר כוח !! חזק ואימץ ! זאת באמת גאווה ישראלית !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס ברנר דחוף להכנס ולקרוא !!!
שולה זק24/10/2010מקסי דחוף לקרוא את היומן של גל!!!!!!!!!!!!! (בפקודה)
גלללללללללל - 22 קילו בחודשיים (חצוף - עוד מעט כולכם יותר רזים ממני..:) )
מה אוסיף על מה שכבר נאמר על ידך? כל מילה מיותרת.
מקווה שיהיה לך זמן עכשיו לעודד את החברים "בדרך" שעדיין מתלבטים או חוששים ואת אלה שאחרי שיש להם שאלות ותהיות.
אז להשתמע ומקווה שבמפגש הבא שיהיה נכיר אותך .
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולתנו-קראתי והתפעלתי אבל...
מקס ברנר24/10/2010כמו שכתבתי לפני חודש בערך,לבשתי חולצה XL כשבגין היה ראש ממשלה (אני מניח שהוא לבש מדיום).גל עושה רושם של בחור מאד רציני ונחוש,אבל הוא בן 27 ודגדג את ה-120 קילו מלמטה כשהתחיל את המסע המרשים.
אני סוחב עליי שכבות של שומן וותיק ועקשני,וגם ההרגלים הרעים שלי היו מגובשים כבר כשאת גל האכילו בטכניקת ה-"אווירון".
שבועיים אחרי הניתוח גל יצא למסע רגלי בגליל והרים משקולות בחדר כושר.את רואה אותי שם כשאת עוצמת את העיניים?אפילו LSD לא מוביל להזיות מטורפות כאלה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקסי - תקשיב בקשה לקשישא
שולה זק24/10/2010מה אתה מקשקש עם הגיל של גל ועם המשקל שלו????????????
הרשה לי לזכירך מצבי היה "על הקרשים":
1. הייתי בת 51 שעברתי את הניתוח (אתה בינואר תהיה בן 50)
2. שקלתי 133 קילו שהתפזרו על 153 סנטימטר שזה בערך 220 קילו אם נשווה לגובה שלך.
3. אחרי התקף לב, צינתור, בלון, דום נשימה, לחץ דם, כולסטרול, אסטמה.
הורדתי 70 קילו, שוחה כל יום שעה וחצי, לובשת מידה מדיום או 42. שומרת על ההישגים כבר מעל 9 שנים.
אז....חסל למצוא תירוצים וחסל סדר הורדת מוטיבציה!!!!
אני חפרנית לא פחות ממך ובנוסף...זוכרת ולא שוכחת!!!! כך שכל מה שאתה היום כותב שכביכול עליך לא יעבוד, לא ישפיע, לא מעניין וכו' וכו' וכו'..... לא יעמוד במבחן המציאות בעוד שנה כשסוף סוף תהיה אחרי הניתוח ופחות עשרות קילוגרמים.
ואההההה WOW - איזה כייף לכתוב למשהו שמכירים ולא לדמות וירטואלית.
מקסי, העיקר איך מתקדם מסע הבדיקות והדייטים עם המנתחים???
מעריצה נצחית שלך
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמרות שאני לומד כרגע אני חייב להגיב
עופר24/10/2010מקס -
אתה לא זקן - צא מהסרט , אתה פשוט חושב שאתה זקן בגלל המחלות שהגיעו עקב המשקל.
אני אומנם לא בגילך אבל היו לי הרבה מהמחלות אותם תיארת בפגישה.
הייתי במשקלך, וגם אני לא רץ לעשות טיולים בהרים אבל אני כן הורדתי כ- 35 קילו ומרגיש נהדר.
גם אתה תוריד, וגם לך יעלמו רוב או כל המחלות ואתה תראה שתהיה בן אדם חדש.
זה שגל נכנס לניתוח עם פחות משקל לא אומר כלום, הרי כולנו שונים במקצת במימדים אבל לכולנו אותה הבעיה.
כמו ששולה אמרה - אם היא עשתה זאת - כל אחד יכול- וזה נכון, הוכח ומוכח.
מצטער... הייתי חייב להגיב :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשראה אני מוצא בכל אחד שהצליח
מקס ברנר24/10/2010אבל שולתנו עם הנתונים המפורטים מעלה,נעמי עם 60 BMI,או יניב עם 165 קילו הם נקודת ייחוס יותר רלבנטית.גם המרואיין הראשון שלי,ששקל 170.הבעיה שלו שהוריד בערך 50 קילו (בשנה ורבע)ונתקע.120 הרבה פחות מסוכן מ-170,אבל זה לא החזיר אותו אל חברת האנשים ה"רגילים".
אני יודע שאתם מחכים בשקיקה למבצע היומולדת שלי-שקדימון לו פורסם בשבוע שעבר.אני לא רוצה להפריע לכם לגבש את הניחוש הזוכה (ולזכות ב-20 ספרים שחלקם שווים ביותר) אבל לפי הספרות-אם ההפחתה במשקלי תהיה ממוצעת-אני צפוי להפחית 37 קילו בשנה הראשונה.אם כך יקרה (וייעלמו המחלות) אהיה המאושר באדם,אבל עדיין אקנה בגדים בחנויות של שמנים-לא בקסטרו ולא בפוקס ואפילו לא בפולגת.
אבל למרות כל החששות-אני אופטימי-רק לא באופוריה! אחד ממחנכי-איש מודיעין וותיק-טען שבחלק הזה של העולם, אפילו אופטימיות היא התנהגות לא אחראית.בעניין הזה הלכתי רחוק הרבה יותר ממורי ורבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהולגבי הבדיקות שלי,שולה,יש לך
מקס ברנר24/10/2010יומן מסע קדם ניתוחי מהבוקר-10 ס"מ דרומה בדף זה.ביקשתי כבר מאחותי,שכאשר אגמור את הבדיקות,תכין לי "בוק" עם חוצצים,אחרת המנתח והמרדים לא יימצאו שם את הידיים ואת הרגליים,ויבקשו שאחזור על כל הבדיקות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקסילה היקר שלי!
נעמי24/10/2010למה אתה עושה זאת לעצמך? כל כך פסימיסת, כאלה חשבונות של העתיד, אתה גבר צעיר שיש לו בעיה אחת ועיקרית, כל היתר מסתדר, וזה כמו שכולנו יודעים על בשרנו, וזה המשקל המחורבן, ויש תודה לאל דרך להלחם בו, וצריך כל כך לשמוח, כי לא ידענו מזה (לפחות לא אני) שאפשר לחיות גם אחרת, מקס תאמין לי שהחיים פתאום שונים, אתמול בערב מוצאי שבת שאלתי את בני אם הוא רוצה אורחים, והלכתי לשער, בעלי היה בשוק, מה לא לוקחים את האוטו, ונעמי הלכה ברגל והיה כל כך נעים, והמשקל עוד די כבד, יש עוד הרבה להוריד, אבל האופטימיות ו-21 קג עושים טוב לנשמה, כמה יפה היה לראות את בני במרפסת עם נכדי לא מאמינים למראה הסבתא שצועדת. מקס חבל על כל רגע, וכמה שולה שלנו היתה חכמה שאמרה זהו עושים את זה בגיל 51, ותודה לה כל יום שאמרה לי מהר, אל תחכי יש לך בטוח פרטי, תעשי את זה היום ולא מחר!
אז מקס, החיים כל כך יפים, אני לא רוצה להיות דוגמנית, אני כבר פעם כתבתי לך, אבל רגליים יותר קלות וגוף שאפשר לשבת אתו על כל כיסא ולא להרגיש שהגב נשבר, זה חלום שעומד להתגשם, כי פתאום יש תקוה ומרץ, ואף אחד לא יקלקל לנו את האופטימיות הזו, ובגלל זה אנחנו פה אחד לשני, כל טוב. שלך נעמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנעמי נעמי את אגדה
שולה זק24/10/2010אני תמיד מתרגשת ממך מחדש ו- WOW WOW WOW איזה כייף שאת אמיתית ולא וירטואלית ואני גאה שהכרתיך אישית.
היום נתתי את הטלפון שלך למשהיא שפוחדת/מתלבטת בגלל הגיל.
כך שתצפי מחר לטלפון.
מאחלת לך לילה טוב והמשך שבוע נפלא
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולינקה שלי!
נעמי24/10/2010תודה, אבל אני שוב חוזרת, זה בזכותך, ואני לא שוכחת, ואנחנו חייבים לעזור לכל אחד להבין שיש פתרון, וחבל על כל דקה, אפשר לחיות חיים כל כך יפים ולא לחלום, ולומר מחר, תודה לך. ההרגשה כל כך טובה, כל יום מוצאים עוד שינוי ועוד פתרון לאוכל, ופתאום יש כל כך הרבה מרץ.
לילה טוב, נעמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מצליח להסביר את עצמי
מקס ברנר25/10/2010וזה די משונה כי חשבתי שכושר הביטוי שלי נאות.אעשה נסיון אחרון:מעולם לא הייתי בדכאון עמוק בגלל משקלי,וגם לא חשבתי שום דבר רע על שמנים.בהרבה מובנים הם עולים על הצנומים.מה לעשות שההשמנה רעה לבריאות ומקשה את החיים!
יש אנשים שהחיים ומצב הרוח שלהם נעים בין 0 ל-100.אצל אחרים האורגזמה הכי מסעירה בחייהם היתה מקבלת אולי-בדוחק-72.אני מעולם לא הרגשתי אפס ולכן אני חותר להגיע ל-שמונים,ואם אפשר גם להשאר שם!(לא ל-80 קילו,לא לגיל 80 אלא לרמת אושר).
הבעיה שכאן בפורום "אופטימיות זהירה" לא מתקבלת בעיין יפה.או שאתה מת ח"ו או סובל מדלף או דימום ושאר צרות(ויש ביקוש כאן לסיפורים האלה),או שאתה מסתובב עם חיוך גדול ואושר עילאי,כמו דייר אשראם בהודו ,בין מדיטציה למסיבת אסיד,ולאחר שגילה את סוד האושר הנצחי.מבחינתי-יש לי כאן פרוייקט של הפחתת סיכון בריאותי,ושיפור איכות החיים.כל מה שמעבר לזה יהיה הפתעה נעימה.
הפילוסוף וולטייר-ללא ספק בחור חריף-אמר שכדי להיות מאושר צריך שהאדם יהיה טיפש,בריא בגופו ואגואיסט,ואם אחד מאלה חסר-לא ייזכה לכך.
מסתובבים פה אנשים חכמים,לא בריאים (או לפחות היו כאלה) שמקדישים הרבה מזמנם כדי לעזור לזולת.אם וולטייר צודק-אין כאן אחד שהוא מאושר באמת.
וכשאני אומר:"אופטימיות זהירה" מנסים לחנך אותי מחדש.
אנא מכם-תרפו!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מקס וכל הכבוד גל
יניב25/10/2010גל סחתיין על התוצאה היפה :)
מקס היקר
אני מבין שאתה גדול מאוד ובעל כישרון כתיבה וביטוי עילאיים אבל מה עם קצת אמונה?
מה עם קצת בטחון עצמי :)??
אל תדאג את הניתוח יאשרו לך ואת התוצאות אתה תשיג כמו כולנו ותהייה בעוד שנה מהיום ב"ה דוגמא לכאלו שנמצאים בדרך או תקועים.
חחח וגם לכמה שאפות חחח
מי שמאמין לא מפחד .....
דע מה אתה רוצה ,דע באיזו דרך ללכת,ותגיע ליעדך הנכסף
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס לא נרפה
יניב25/10/2010תפסיק לחשוב על דלף ודימומים אלו מקרים דיי נדירים
ואם עושים מה שאומרים לך באמת שהכל נראה טוב יותר
משע ידידי אני מזל עקרב
אצלנו הכל זה שחור או לבן אין אפור ואין צבעים.
אז במקרה של השומן אני בוחר תמיד בלבן
חחח גם כשהייתי שמן בחרתי בלבן אבל אז זה היה צבע השומן שלאכלתי
לאמשנה.
בכל מקרה אני בוחר להאמין שיהייה טוב
משדר טוב לעצמי ולסביבה ומקבל טוב
קרא לזה חיוך אידיוטי של אשראם סבבה
זה עדיף על פסימיות
ומזה לא נרפה.:)
טוב אוליי אם תבקש יפה:)
יאללה רבוטה רבותיי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוקולד תמיד עושה אותי אופטימי
גל (הבן)25/10/2010מקסי ידידי,
רקע עובדתי
כשהתחלתי את המסע גירדתי את ה130, כשנכנסתי לניתוח הייתי באזור 125 - דיאטת החלבונים המפורסמת. שבועיים אחרי הניתוח גל יצא למסע רכוב בהריי הגליל וטיול רגלי בשמורות הטבע שמיועדות גם לאנשים על מוגבלויות, לא הרים משקולות בחדר כושר אלא רק עשה הליכון (משקולות הוא חזר להרים אחרי חודש - אחרי אישור המנתח ובמתינות). הסיפור ההוא סופר כדי להמחיש שהניתוח הוא לא קשה במיוחד ולרוב אחרי זמן מועט כבר חוזרים לתפקוד יחסית מלא.
השומן שלך ותיק יותר - אמת, עקשני יותר ? אני בספק... את ההרגלים הרעים שלך, גם אני הספקתי ללמוד בשנותיי הלא רבות. אני הוא האחד שההורים שלו האכילו אותו בטכניקת האווירון נקניק שרוף ובורקסים בתנור לארוחת בוקר, כל הילדים בבית ספר קינו בי - כי אני הוא האחד שההורים שלו שלחו אותו לבית ספר עם פיתה מלאה בשוקולד עם סוכריות עליו, ולא אני לא מתכוון לשוקולד למריחה, אלא שוקולד שלם מלא בסוכריות צבעוניות,
אין מה להגיד חיי הילדות שלי היו טובים ודאגו לזה שאני יהיה שמן כל חיי. ולא, אני לא מאשים את הוריי כלל, החל מגיל צעיר זה בהחלט עובר להיות אשמתי בלבד.
הלכתי
שומן אם כל היותו עקשני - הוא ניתן להורדה. גם עם ההרגלים הרעים שלך, כן, אני רואה אותך שם! בקצב שלך, אבל אני רואה אותך שם. דבר ראשון - אתה תרד, לא תהיה לך ברירה, מי שלא אוכל יורד. כל אחד עם הקצב שלו ומערכות הגוף הדפוקות שלו.
התקווה הגדולה שלי היא, ובגלל זה אני בכלל כותב את ההודעה הזו, היא שאם ירידתי המשקל הראשוני , כמה חודשים אחרי הניתוח, הפחתת השומן תדליק אצלך איזה ניצוץ של התלהבות לרצות לרדת יותר ובכך להתגבר על חלק מההרגלים הגרועים שלך, ואז אולי באמת תצליח לשלב גם מעט ספורט, מעט בהתחלה, הרבה בהמשך.
הסיבה שאני הלכתי לניתוח היא - שאני רוצה לרוץ עם הילדים שלי ולהנות איתם, אני בטוח שגם לך יש דברים דומים שאתה רוצה לעשות...
חשוב שתיקח במשוואת הניתוח האופטימיות הזעירה שלך את העובדה שכן, כולם מרזים, חשוב שתזכור גם לשמור על זה, זה לא כזה פשוט.
סיכום
לא צריך לקחת את לוסי והיהלומים בשביל להגיע למצב מצוין. אתה תגיע. אני בטוח.
פרוייקט הפחתת הסיכון בריאותי ושיפור איכות החיים הוא מצוין ואופטימיות זהירה זה דבר בריא - אבל לא בריא כמו לעשות את הניתוח ולרדת במשקל. זאת עובדה.
תעשה את הניתוח וצא לדרך חדשה. אנחנו נהיה פה בשביל לתמוך בך.
מקסי, שיהיה בהצלחה, ואל תשכח לשלוח הודעה כשתגיע לעולם של לוסי ויהלומים בלי להכניס כימיקלים לגוף ולבקר במדינות שלעיתים נדמה שיש שם יותר אנשים קטועי גפיים מאנשים שלמים ותלבש מידת XL של איזה חברה שתהיה יפה לטעמך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי גל הבן!
נעמי24/10/2010אני כל כך שמחה בשבילך כי אתה לקחת את חייך בידך והנה התוצאות, כל הכבוד!
אנחנו בחיים חדשים. נעמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגל, בשביל החדשים, איזה ניתוח עברת?
שמחה25/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרוול....
גל (הבן)25/10/2010תודה לכולם על הברכות.
כייף לרדת :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד!!! טבעת או שרוול?
יהודה25/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד
אפי אלון25/10/2010אני 6 ימים לאחר הניתוח ומרגיש חלש, ולכן קצת קשה לי לחשוב על הליכות וספורט... אבל לאחר שקראתי את שתארת ואת השינוי שמתחולל בגוף כבר אחרי חודש.. אני כבר מחכה בקוצר רוח להיות שם.
בכל מקרה, ברכות על השינוי שאתה עובר ובהצלחה בדרך לקלימנג'רו
אפי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לשולהאפרת24/10/2010
היי אני 12 יום לאחר ניתוח שרוול מה אפשר להוסיף באוכל מלבד שתיה?
אני אוכלת מעדנים לבן שתיה וקצת גבינה אפשר להתחיל עם פירה וקציצות מהמרק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי אפרת
עופר24/10/2010לא קיבלת תפריט כשיצאת מבית החולים ?
אני לא ממליץ קציצות בשלב זה, חכי עם זה עוד שבוע - שבועיים.
תנסי דברים רכים. פירה, דגים וכו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפריט טעים :)
שולה זק24/10/2010שלום אפרת
את יכולה להוסיף למעדנים למינהם גם גבינות לבנות, מלוחות וכל מ שאת אוהבת מהגבינות הרכות.
כמו כן ניתן לבשל מרק ירקות ולרסק את הירקות, ניתן לאכול פירה (לערבב עם פירה גבינה מלוה יאמי יאמי). אפשר לאכול ג'לי לקינוח ואיך ליאור אומר להתפנק בקרטיב.
לא לשכוח כמובן שיש להרבות בשתיה בין הארוחות.
בתאבון ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח מעקף-קיבהמל24/10/2010
אני, לפני ומעונינת מאד לשמוע תגובות של אחרי... ושל הרבה אחרי., במיוחד רוצה לשמוע על החסרונות.יש לציין שאני קצת מעל גיל שישים., וגם סובלת מסכרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח מעקף-קיבה - תגובה
שולה זק24/10/2010שלום לך,
אני יכולה לציין לפחות שני "חסרונות" ממשיים לניתוח מעקף קיבה וניתוחי קיצור קיבה בכלל:
1. ירידה במשקל ושמירת ההישגים לטווח ארוך.
2. סיכוי לריפוי הסוכרת ואו להטבה משמעותית במצב הסוכרת והגעה למצב מאוזן.
סביר להניח שאם דר' אסנת רזיאל המליצה לך על ניתוח מעקף קיבה - זה הניתוח המתאים לך.
תוכלי ליצור איתי קשר טלפוני ואתן לך מספרי טלפון של אנשים שעברו ניתוחים בגילך ואף מבוגרים יותר ותוכלי לשמוע ממקור ראשון על איכות החיים אחרי הניתוח.
בכל מקרה - בהצלחה ולדעתי קיבלת החלטה נכונה.
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר סקרןדנה24/10/2010
האם מישהו מכיר את ד"ר סקרן בחדרה - פגשתי אותו עושה רושם מאוד טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דר' סקרן - תגובה
שולה זק24/10/2010שלום דנה
דר' סקרן כירוג בכיר ומומחה בניתוחי קיצור קיבה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה אסור לאכול אחרי שרוולויקי24/10/2010
שלום, אני שנה וחודשיים אחרי ניתוח שרוול בקיבה והורדתי 64 קג,רציתי לדעת מה אסור לי לאכול אחרי הניתוח- איסור מוחלט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנגו,סברס,
מקס ברנר24/10/2010וציפת הדרים-זה מה שאמרו לי.כנראה מיץ מסונן אפשר-ממה שאפשר לעשות מיץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלק מהכותרת נמחק
מקס ברנר24/10/2010אפרסמון,פופקורן,רימון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך יומן מסע טרום בריאטרימקס ברנר24/10/2010
זוכרים את סיפורי הגבורה של כל אלה שגמרו את הבדיקות בשבוע או שבועיים (לא זוכר מה השיא הרשום אצל שולה) ולמחרת נותחו (ובטח קיבלו בחדר ההתאוששות לאפה עם שווארמה וליטר גולדסטאר...)?
אז כזכור אצלי זה סיפור אחר:הלכתי היום לקבל אישור קרדיולוג.עברתי את הבדיקות הרגילות,ונשלחתי לקבוע תור גם לאקו וגם לארגומטריה, ואחריהן אחזור לקרדיולוגית.חוץ מזה מרוב בהלה לחץ הדם שלי קפץ...וגם זה מחייב מעקב.
ביום רביעי אני בבדיקת תפקודי ריאות.מי יודע מה זה יגרור,כי אני יודע שהם לא משהו!ספק אם היו מאשרים לי קורס צלילה בכיור או נגינה במפוחית.בשבוע הבא אולטרהסאונד.
כולם דואגים לי וחרדים לשלומי ,וחוץ מזה-ככה זה רפואה הגנתית-אף אחד לא מחפש להסתבך.אם רק ייפלט לי שאני עו"ד בהכשרתי-לא אקבל אישור לניתוח עד שאוריד 70 קילו בלי ניתוח!צריך לשמור את זה בסוד.
וזכרו את עצתי-ביום שאתם מגיעים ל-BMI 40-אפילו בגיל 22-תרשמו לניתוח.זה יילך הרבה יותר קל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולי עדיף ה"זבנג וגמרנו"?
שולה זק24/10/2010מקסי היקר, מזל שהניתוחים לקיצור קיבה מוגדרים כ"ניתוחים מצילי חיים" והם לא נועדו לאנשים בריאים - אלא לחולים שאחרי הניתוח יוצאים ממעגל המחלות למעגל החיים הטובים.
כמה אני רוצה שחודש ינואר כבר יגיע!!!!! למרות שאזדקן בעוד כמה חודשים :)
שבוע טוב
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהידידי המשורר
עופר24/10/2010ראשית עצם העובדה כי הכשרתך מקנה לך ידע משפטי נרחב ואתה עלול לתבוע את כל הבא ליד במקרה ותרצה או תצטרך אינה צריכה להפריע לך לקבל אישור לניתוח המיוחל.
אני חושב שאתה צריך לשים בצד את כל החששות שעוברת לך בראש בעניין אי אישור הניתוח. אני בטוח שתקבל אישור מהסיבה הפשוטה כי אתה זקוק לניתוח על מנת להמשיך בחייך. אי קבלת אישור לניתוח לאדם שעומד בקריטריונים נשמע לי לא הגיוני ולא אנושי, גובל בפגיעה בזכויותך כאדם שמן.
לכן אני מציע שתגש לכל הבידקות שמפילים עליך, זכור נא כי ככל שלרופאים יהיה יותר מידע על מצבך הרפואי כך יהיה להם קל יותר לנתח ולהרדים אותך.
הכל לטובתך, על מנת שתעבור את התהליך בזריזות וביעילות.
ולסיום הערה קטנה, אני מסכים איתך במאה אחוז, אדם שעובר את הגבול ממספרי השלושים במדד ומגיע אל מספרי ה -40 חייב לחשוב על שינוי חיים, ואחד מהם הוא בהחלט האופציה הכירוגית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן עופר-כך אני עושה
מקס ברנר24/10/2010קבעתי לפני שעה קלה אקו וארגומטריה ליום הצהרת בלפור (שניים בנובמבר) ושבועיים אח"כ מפגש המשך עם הקרדיולוגית
ובאמת ובתמים אני רוצה להקל על המנתח והמרדים להעיר אותי בריא ושלם ,שנאמר:"הצלחתם-הצלחתי".אפשר להגיד שאני עושה סקר מנהלים מורחב לרגל יום הולדתי ה-50-יותר בדיקות ורופאים מהצ'ק-אפ הסנדרטי ופרוש על 10 "סשנים" לפחות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנא לשנות...
דני24/10/2010לא עוד:"יום הצהרת בלפור"
מעתה ייכתב: "יום ההולדת של דני"
ואיפה אני אחגוג את יום ההולדת?? - באשפוז אחרי הניתוח...
הילדים הבטיחו לבוא לחגוג לי עם בלונים ועוגת שוקולד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי דני... אתה יום
לילך.פ24/10/2010לפני אמא שלי ביום ההולדת... מה שלומך? מתרגש?
מה עם ליאורה ? יצא או לא יצא .... שתף ממעמקי הרגשות מה עובר עליך באוטוטו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך....
דני24/10/2010נראה לי שהחגיגות בצפון פגעו לך בראייה....
דיווחתי על היציאות של אלונה , מייד כשזה קרה - פה בפורום!!!
את מדלגת על הודעות שלי?
ואת קוראת לאישתי בשם אחר? מה ? החלפתי אישה ולא סיפרו לי? חחחחח
אלונה מרגישה נהדר עם 16 ק"ג פחות ב- 6 שבועות - את יכולה לקנא , כן כן....
תגידי את זה לחגי....
טוב, תדביקי פערים - ורק אז נרשה לך להתבטא פה בפומבי...
את חסרה לנו, אז יאאלה.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס חולה על השנינות שלך...
לילך.פ24/10/2010בהזדמנות הקרובה תתקשר אלי... איבדתי את המספר שלך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשה ליעדן24/10/2010
עברתי ניתוח ביום שישי וכואב לי , מתי הכאבים חולפים?
כואב לי בעיקר בנשימה וכמובן שבכל שינוי תנוחה ...
אני בשבוע נוזלים אבל אמרו לי שאם אני רעבה אפשר מעדן אז אכלתי אחד והיה דווקא בסדר , אני חוששת שאולי אני טועה ואסור לי עדיין לאכול .. אבל אני רעבה!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי עדן
ליאור24/10/2010אתחיל מהסוף :
את לא צריכה להגיע למצב שאת רעבה ןלהתענות : את רעבה - תאכלי .
מותר לך לאכול מעדן , מותר לך לאכול ג'לי למיניהם ( אבל לא כאלה עם חתיכות פרי ) , ממליץ גם על קרטיבים - לאכול לאט לאט כל 3 שעות , וכמובן לשתות הרבה .
הכאבים יחלפו ממש בקרוב , אם זה מציץ תתיעצי עם הרופא על משכחי כאבים שיעזרו.
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לכאבים בנשימה.
גל (הבן)24/10/2010את לא הראשונה ששמעתי שזה קורה לה (לי אישית זה לא קרה).
יש כל מיני תרגילי נשימה שניתן לעשות, (כולל איזה משחק מוזר עם כדורים) להרים את הידיים לצדדים ולנשום לעומק (קצת כמו ציפור)
לא יודע איפה נותחת, אבל תנסי להתייעץ עם הרופא שלך או אחד המטפלים שם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
עדן25/10/2010תודה על העצות , קניתי ארטיקים עכשיו אני מקווה שזה יעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקף קיבה.מל23/10/2010
אני עומדת לעבור את הניתוח. מבקשת לשמוע מבני 60+ אשר עברו אותו על מידת הצלחתו ועל החיים לאחר הניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולי תתני קצת יותר פרטים...
דני24/10/2010יש כאן בפורום בני גילך שעברו ניתוח, אני לא בטוח אם יש בינהם כאלה שעברו מעקף.
מי ייעץ לך שזה מה שאת צריכה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיעוץ-
מל24/10/2010קבלתי מדר אסנת רזיאל, בה"ח אסותא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייעצת עם מומחית בתחום
דני24/10/2010קטונתי מלייעץ תחתיה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוכה הבאה
עופר24/10/2010אומנם אני לא בגילך אבל עברתי מעקף קיבה.
אשמח לתת לך פרטים אם תרצי גם בטלפון (המספר נמצא אצל שולה וניתן לפנות אליה ולקבלו).
תוכלי גם לעשות חיפוש בצד שמאל למעלה ותחת השם שלי תראי את כל מה שעברתי בתקופה הראשונה אחרי הניתוח.
בכל אופן מאחל לך הצלחה בדרכך החדשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה לגבי השינוי המחשבתיאפי אלון23/10/2010
נכון לעכשיו אני מרגיש יותר טוב (אבל לא יותר חזק)
פתאום קלטתי שבעבר בלי לשים לב כל חיי סבבו סביב האוכל והארוחה הבאה, ולמרות שבמצבי הנוכחי ברור שאני לא יכול לאכול כלום מלבד אשל וכיוצ"ב, אני עדיין מרגיש שבא לי לאכול כל מזון שריחו מגיע לאפי (פ דגושה)
אני מניח שההרגשה הזו דווקא תלך ותגבר ככל שיחלפו הימים ללא אוכל ולא כ"כ מצליח לעבוד על ה"ראש".
רעיון למישהו????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בא לך לעזור למטפלי רפואה משלימה
מקס ברנר23/10/2010לגמור את החודש?חלקם אפילו עובדים בקופ"ח דרך הביטוח המשלים.
דמיון מודרך,פרחי באך וארומותרפיה הן ההצעות הטובות ביותר שלי מבחינת הטכניקות.
אין המלצות ספציפיות למטפלים.תצטרך למצוא אותם בעצמך.מעריך שלא תצטער* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 11 יום לאחר ניתוח השרוולהלה23/10/2010
שלום לכם, קוראים לי הלה, עברתי את ניתוח השרוול לפני 11 יום בשיבא אצל אניה פייגין שאין לי מילים לתאר אותה ואת צוות ביה"ח בכירורגית ג', פשוט נהדרים, קשובים ואמפתיים
קצת אינפורמציה לפני הניתוח שקלתי 106 ק"ג , BMI 40.5, אמא ל-3 ילדים מקסימים.
רציתי לומר לכם תודה על האינפורמציה שמצאתי באתר, האתר מאד דינמי ומלמד, לי זה היה כמו כדור הרגעה לפני הניתוח עם כל הלחץ והציפייה לבאות.
אני מחלימה להפתעתי הרבה מאד מהר, תוך 48 שעות מהניתוח השתחררתי מביה"ח אני מרגישה בסדר גמור, רזיתי בסביבות 8 ק"ג.
אני בשלב כלכלה נוזלית וקצת משעמם לי עם לבן, אקטימל, ומרק.
עם מה עוד אני יכולה לגוון בשלב זה? אשמח לשמוע מכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 11 יום לאחר ניתוח השרוול - תגובה
שולה זק23/10/2010שלום הילה,
אני שמחה שהיינו לך לעזר ומקווה שגם בהמשך נוכל לתרום. מברוק על הירידה היפה.
לגבינות שאת אוכלת ויכולה לגוון מתוקות מלוחות ורגילות, מעדנים מכל הסוגים רק ללא חתיכות פרי, את יכולה להוסיף - ג'לי בטעמים וכמובן ארטיק שאת יכולה להרשות לעצמך ל- "good time". תנסי מעט פירה מעוך היטב עם גבינה.
בתאבון
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולה
הלה23/10/2010תודה על התגובה המהירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי הלה, וברוכה המצטרפת
צנובר23/10/2010למשפחת המשורוולים.
אל תדאגי, התקופה המשעממת של הכלכלה הנוזלית/רכה עוברת מהר. נכון שקצת משעמם, אבל המחשבה על הק"גמים הנושרים מאד עוזרת, נכון?
תמשיכי כך ותראי איזה כיף זה.
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי הלה!
נעמי23/10/2010בשעה טובה שחזרת למשפחתך והתחלת בחיים חדשים, אני מאחלת לך בהצלחה, נעמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלשהג.מ23/10/2010
עברתי שרוול ביום שני במרכז הארץ הכל הולך טוב אבל היום חשתי חולשה וסחרחורת בבקשה עצות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בשעה טובה
שולה זק23/10/2010את 5 ימים אחרי הניתוח ועדיין ממש ממש בהתחלה. הגוף עדיין בסטרס של ההרדמה והניתוח עצמו. אל תשכחי שאת רק שותה ולא אוכלת. לכן מומלץ לנוח הרבה ולהרבות בשתיה עד כמה שניתן. לגימות קטנות במהלך כל היום. אני חושבת שאת יכולה לאכול ג'לי ומרק צח. ועוד יום לעבור לכלכלה רכה של מעדנים וגבינות.
אם תחושי חולשה שלא עוזבת אותך תפני לרופא.
בהצלחה בהמשך ותמיד נשמח לעזור
שבוע טוב
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה לכולכם מקרב לב!!ליאתול23/10/2010
אני מודה לכולכם אתם משהו מיוחד ואני מבטיחה לעדכן אותכם בכל הנעשה.
עודדתם אותי מאוד ועזרתם לי "לתפוס כיוון" וכנראה שאכן אלך על טבעת.
ירדתי לפני כ- שלוש שנים בעזרת הדיאטנית של הקופה כ- 55 קילו וכבר הספקתי לעלות כ - 35 קילו מתוכם לכן אני לחוצה לעשות ניתוח.
חלק מהבעיה שלי היה מתוק ולכן באמת שרוול נראה לי יותר מתאים..
עזרתם לי מאוד.
בתודה ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בסוף לא הבנתי
שולה זק23/10/2010לא הבנתי אם את הולכת על שרוול או טבעת.
בכל אופן , שוב מציינת, שאני ממליצה שתפני לכירורג שמבצע את כל סוגי הניתוח ויחד איתו תקבלי החלטה.
אנחנו נמשיך להיות פה ונשמח לעזור וטללוות גם בהמשך.
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה כמובן ששרוול!!!!
ליאתול24/10/2010שרוול בגלל המתוק!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה כמובן ששרוול!!!! - תגובה
ד``ר דוד גויטיין24/10/2010לא שמנסה להתערב.....
אם מתוק הוא בעיה, ייתכן שדוקא מעקף קיבה יותר מתאים.
פני לכירורג בריאטרי שיודע לבצע את שלל הניתוחים, קבלי הסבר מלא וקבלי החלטה מושכלת.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חושבת שרוול כי..
ליאתול24/10/2010אני חושבת על שרוול מפני שגם כך יש לי בעיה בספיגה (לאחר הדיאטה האחרונה בה ירדתי 55 קילו פחות או יותר אני גיליתי מחסורים בברזל בי-12 ועוד וגם עכשיו אני בגבולות הנמוכים) אז נראה לי שמעקף קיבה יקשה עלי את החיים יותר מאשר יעזור לי. תיקון - אוהבת מתוקים אך לא תמיד אלא מידי פעם כשיש חשק ואז זו בעיה (ריגעית).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרוול- מתוקים
אופן אדום24/10/2010אין שום בעיה להשמין ממתוקים עם שרוול.
נכון, לא תצליכי לאכול עוגה שלמה בבת אחת. אבל בהחלט לנשנש כל היום גלידה, שוקולדים, סוכריות- בקלות! ומכאן, כמובן שמשמינים שוב.
טבעת ושרוול אינם ניתוחים מתאימים למכורים למתוק.
אומר גם שיש מי שטוען שאחרי שרוול קשה יותר לאכול מתוק כי זה עושה בחילה, אבל זה מאוד אישי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתצליחי- תיקון טעות
אופן אדום24/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מדוייק
לי24/10/2010שלום לך,
אני מכורה חזק חזק לכל סוגי המתוקים ,אצלי יחד עם הקיבה כנראה כרתו לי את המוקד האחראי על תאוות מתוקים.אחרי שרוול הטעם משתנה, המתוק הופך למתוק מאוד עד כדי לפעמים בחילה.
לא אשקר להגיד שאני אוכלת מתוק אבל במינונים מאד קטנים וזה מספיק לי.
השרוול גם תורם לשינוי הורמונלי הקשור לאינסולין ומזה השינוי.אני לא הסכמתי למעקף ולא מצטערת על זה, ההפך הוא הנכון.
בהצלחה רבה לכל מה שתחליט
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לי
ריקי24/10/2010גם עכשיו אני חושבת שאת צודקת כמו תמיד חח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יקשקשנים...לילך.פ23/10/2010
רק נעדרתי ל 3 ימים (חופשה בצפון עם חגוש והילדים) וכתבתם כל כך הרבה....
שאני לא מצליחה להדביק את הקצב...
ואפילו לא התגעגעתם או שאלתם לשלומי ???????????????????????
טוב רק אספר שזאת אמנם חופשה בארץ ולא הרחקתי לכת לאירופה כמו צנובר
אבל היה פצצה...הנוף של ראש הנקרה ... השקט, המסעדה הלבנונית עם הכבש הממולא באורז ושקדים עשו לי את זה...
לשמחתי חגי עלה 2 קילו ... ואני לא רוצה לבדוק אפילו מה איתי...
אלק הוא אומר לי ממחר מתחילים רגיל (מה שהוא עושה אני שכחתי ממזמן) אוי כמה ימי ראשון שאני התחלתי בהם בדיאטה.... רק אלוהים עדי...
מה שנראה לי שאני הולכת לעשות השבוע זה קודם כל לגמול את מיכאלי סופית!!! מהנקה... ואח"כ כשאהיה בטוחה סופית שהבית לא יתמוטט בלעדיי אתקשר אליך
שולה אהובתי שתעזרי לי לחבר קצוות עם גברת פייגן שנראה לי שאני לא באה לה בטוב... ונעשה ניתוח הפתעה... גם לחגי אני אספר יומים לפני.
שבוע טוב חברים יקרים שלי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה יפה שלי
ורד23/10/2010שמחה שנהנת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך כמה את מתוקההההההההההה
רוזי23/10/2010כל דרך
שתלכי אנו=חנו איתךךךךךךךךךך עד הסוףףףףףףףףףףף שיהיה בהצלחהההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחופשה????
דני23/10/2010ואני חשבתי שנמאס לך מאיתנו.......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילךךךךךךך
ריקי23/10/2010עד הסוףףףףףףףףףףףףףףףף בכל הכוח מאמיי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוכה הבאה-חופשה זה יופי!
מקס ברנר23/10/2010ואכן נכתב כאן הרבה בימים האחרונים.חלק כתבו הרבה מילים וחלק סתם חזרו על אותיות וסימני פיסוק (צריך לדבר עם ההנהלה שתגזום את זה באופן אוטומטי ואז תצטרכי פחות זמן להשלים חוסרים)
אז זהו-מחר חוזרים ל"דיאטת נווה תרצה"?אני מניח שאת הבדיקות הטרום ניתוחיות השלמת? (כי עמדת בפני ניתוח)אם הדברים לא יסתייעו עם ד"ר פייגין אזכירך שחברינו הטובים ב-"הראל" מציעים לך גם את:
ד"ר קוריאנסקי (המנתח של לי)ד"ר שוורץ(המנתח של נעמי)ד"ר אבו עביד(חביב הציבור החרדי בין השאר)ו-פרופ' רובין(שגם בו דיברו פה נכבדות) כך שיש לך בחירה בין מספר מנתחים מעולים,וגם קופה"ח משתתפת בדמי התייעצויות עם רופאים מומחים כשתמצי את ההשתתפויות של חברת הביטוח.
בקיצור-להפסיק למשוך זמן!את צריכה כבר להגיע לשלב הגבינה הלבנה (אם לא הקציצה המעוכה) לפני שאני אוכל לפרסם את תאריך הניתוח שלי.מפרומים אלך לאכול אצל ד"ר שקשוקה בביקורי הבא ביפו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לילך
צנובר23/10/2010תתארי לך כמה "חומר" אני הייתי צריך להשלים...
וד"א, את הנוף של ראש הנקרה אני מכיר היטב, נולדתי 7 ק"מ משם, ואני בונה שם את הבית החדש שלי...
תמסרי לחגי ד"ש וכמובן להורים.
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך מתוקה!
נעמי23/10/2010כל כך נעים לקרוא הכל, אני בטוחה שבסוף תחליטי ותעשי מה שטוב לך, כי זה הכי חשוב. כל טוב לך, נעמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים חוזרים-מבקש עצהאלון23/10/2010
היום, לאחר 7 ימים של נוזלים בלבד, אני מתחיל מעבר למזון רך.
טעמתי 2 כפות גבינה ואז לאחר מספר דקות התחילו לי כאבים בבטן. לא כאבים חזקים כל כך אבל עדיין. כאבים קלים שלא חשתי בהם קודם.
האם זה קורה בגלל המעבר למזון רך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי אלון
ריקי23/10/2010בשעה טובה שיהיה לך ובהצלחה בדרך הנכונה. גם לי זכור שאחרי שהתחלתי לאכול גבינות ומעדנים היו לי קצת כאבים אבל שטויות אלון את הקשה כבר עברת . עכשיו אתה לאט לאט תתחיל להכיר את השרוול והשרוול יכיר אותך. הכל בסדר אלון הכאבים יעברו והכל יעבור ..אני לא חושבת שיש ממה לדאוג. .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק תיקון קטן - זה טבעת .לא שרוול.
אלון23/10/2010תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריך כנראה לחכות ליניב, שולה או ד"ר
מקס ברנר23/10/2010יש כאן אנשים חביבים ומסבירי פנים, אך רובם המכריע בוגרי שרוול או מעקף קיבה והשאר כאלה שמתכננים להיות כאלה יום אחד...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אלון שבוע טוב
יניב24/10/2010אני מניח שעד עכשיו הכאבים עברו
ואוליי היו אלו כאבים של החלק העליון של הקיבה שהתמלא עד שעבר לקיבה התחתונה
זוכר? להתייחס כאילו הטבעת סגורה :)
בכל מקרה אני ממש בדרך לעבודה
אם תרצה
0507618116 ונדבר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאט לאט אבל בטוח
שולה זק23/10/2010היי אלון,
איזה כייףףףףףףף......טעם גן עדן לגבינה נכון? אפילו שכאב קצת !!!!
כשאתה כותב "2 כפות" כולי תקווה שלא אכלת בבת אחת שתי כפות - אלא 2 כפות "בקטנה" כל פעם קצת.
הכאב הוא סביר. הכל עדיין טרי ובצקתי. זה לא ממש כאב כמו אי נוחות. ממליצה בהחלט לאכול, אבל - לאט לאט עם הפסקות. להרגיל את הקיבה לחזור לפעילות. ואנא אל תשכח - לא לאכול יחד עם שתיה. זה יגרום לך לבחילה ואי נעימות רבה.
תקפיד לאכול כל 3 שעות ולשתות הרבה בלגימות קטנות בין לבין.
שבוע טוב
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכוונתי לכפיות.סורי
אלון23/10/2010קרעת אותי מצחוק.....
תודה לך שולה.
כמה טוב להיות פה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמחה אם עזרתי
שולה זק23/10/2010הצחוק טוב לבריאות. במיוחד הבריאות תלך ותשתפר והכל יהיה יותר טוב.
מתי יש לך תאריך לניפוח וצילום וק"ת?
אגב...כמה ירדת במשקל עד עכשיו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה + ניפןח הטבעת
אלון23/10/2010באמצע חודש הבא אני יפגש שוב עם אבינוח לביצוע שיקוף וסגירת הטבעת (במידה והכל תקין כמובן).
בשבוע "הנוזלים" הורדתי 10 קילו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהWOW
שולה זק23/10/2010כל הכבוד אלון. ממש ירידה יפה עם מוטיבציה להמשיך.
אני חייבת לך עדיין תשובה בקשר לאחוזי הירידה. תקבל אותה במהלך השבוע. אבל אל חשש.....אתה תרד את ה- 50 קילו ותהיה אחלה חתיך חחחחח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אבל זאת לא חוכמה
אלון23/10/2010זה בגלל שהייתי רק על נוזלים.
שולה אני מודה לך על כל הדברים, את מאוד מחזקת ומעודדת אותי ואני מאוד מודה לך ומעריך אותך על כך.
המון תודה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמטרת הפורום לעזור לחזק ולכוון
שולה זק23/10/2010אלון - כן מגיע לך הידד גדול. זה לא פשוט שבוע ימים, 7 ימים - להפעיל משמעת עצמית ורק לשתות. זה כלל לא פשוט ולא מובן מאליו. מגיע לך מלוא חופן עידוד וחיזוק ואני משוכנעת שגם המשך הדרך תצלח בידך, מאחר והבנת והפנמת את התהליך שעברת והעיקר - שעליך לשנות הרגלי אכילה ותפיסה לגבי האוכל.
אני מקווה שגם בהמשך תפעיל משמעת עצמית ותלמד להתנהל נכון עם הטבעת ותחיו "בחתונה קתולית" חיי נצח
שבוע טוב
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה שלוה
אלון23/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב
טארו23/10/2010בשעה טובה איזה כיף לך שאתה כבר אחרי מאחלת הרבה הצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלון-בנוגע למולטיויטמין הנוזלימקס ברנר23/10/2010
הלכתי לבית הטבע כדי לבקש דוגמית.המוצר אכן של סאלוס-האוס גרמניה ותיאורו:"תערובת תמציות צמחים ורכזי פירות בתוספת ויטמינים ומינרלים".המינון המומלץ הוא שתי כפיות ביום,ובאופן רגיל זה אמור להספיק למי שתזונתו מאוזנת (בדקתי ההרכב).מי שנמצא בתת-תזונה,לקוי ספיגה,מקיא וכיו"ב בהחלט ייצא נשכר אם ייקח יותר משתי כפיות ביום.מקווה שעזרתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה רבה מקס
אלון23/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)