מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- הי חברים, החלפתי קידומת !לי13/10/2010
לא בגיל אלא במשקל...
המאזניים הראו הבוקר :79.6 ק"ג, מאד שמחתי כי ה8- לא עשה לי טוב.מתקרבת לאט לאט ליעד והרבה בזכותכם.
אוהבת ומחבקת,
לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחתיין......
דני13/10/2010אפשר לגרות אותך בקצת אלפחורס HAVANA
עם הרבה דולסה דה לצ'ה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיד יהיה לי מקום
לי14/10/2010לכמה אלפחורס havanna ועוד כמה דברים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב לי
שולה זק13/10/2010נראית נפלא גם שבהוע שעבר עם ה- 8....והתלתלים שכולי תקווה הפסיקו לנשור.
בהצלחה בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד!זורק אותי לגיל 17
מקס ברנר13/10/2010המשקל הזה שמתחיל ב-שבע!
מהקורה עם הנשירה?יש כבר בלימה?מה את לוקחת במשטר התוספים שלך?אולי אוכל להציע עוד משהו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מקס
לי14/10/2010גם אתה תגיע לזה או קרוב מאד.אחרי הניתוח זה דבר שלא ניתן לבחירה והגוף יורד מעצמו,רק סבלנות.לגבי השיער,מצבי גרוע.אתמול הייתי אצל הספר (צבעתי את הלבן)הוא היה בהלם!
אני לוקחת כדור רוטס על בסיס יומי ובהמלצת הדיאנטית הוספתי תכשיר קולגן בשם BIOSIL של אלטמן.חוצמיזה אקבע לי היום תור לרופא עור מומחה להלופסיה אולי יש לו עוד עצה.תודה על ההתעניינות.איך הולך אצלך?
סופ"ש נפלא
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שלוה
לי14/10/2010השבוע אקבע תור לרופא עור מומחה.המצב מתדרדר.אולי יש לו עצה טובה עד שכל העסק ירגע...
סוף שבוע נפלא
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי אל תשכחי - זה זמני
שולה זק14/10/2010כל המומחים אמרו לך שזה חולף. אני, שלא הכרתיך לפני, בעיני יש לך ראש שופע תלתלים ולא מורגשת תופעה חריגה כפי שאת מתארת.
אני מקווה שתחזרי עם בשורות טובות
סופ"ש נעים
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוי איזה משקל...
לילך.פ14/10/201079 ההיתי קונה עכשיו!!! תענוג... כל הכבוד...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לילוש
ריקי14/10/2010מדהימה שכמוך אישיות מיוחדת במידה. שמחתי להכיר אותך יפה ומקסימה שכמוך.בהצלחה בהמשך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב
ליאור14/10/2010כל הכבוד לי על הקידומת החדשה .
בטוח שגם רעמת השיער שלך תתאוש ברגגע שהירידה במשקל תתיצב ...
יום טוב
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד!
עופר14/10/2010איזה כיף !!!
מזל טוב!!!!!!
בקשר לשיער - אני לא הייתי דואג, יש לך שיער שופע ולכן אני מאמין שהמצב יחזור לקדמותו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקרוב אצלייייייי
רוזי15/10/2010בשעה טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח ביום ראשוןצח13/10/2010
אני מתנתח בים ראשון אצל אבינוח בטבעת קצת טיפים.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפים אין לי....
דני13/10/2010אבל אני מאחל לך הצלחה.
אני משוכנע שהלכת לניתוח לאחר בירור ולאחר התייעצות עם מנתח מומחה
שמכיר את כל הפרוצדורות האפשריות.
אם הבחירה היא טבעת - אז אין לי אלא לאחל לך אורח רוח, כושר להתמודד מול התאבון
(של העיניים ושל הקיבה) ושתצליח להשיל את כל מה שיש לך בספייר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי צח
רוזי13/10/2010אני עברתי שרואול שיהיה בצלחה חשיבה חיובית בהצלחההההההההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקאה ראשונהמירי13/10/2010
אני עברתי שרוול קיבה לפני חודשיים אך היה לי דליפה ולכן ההחלמה שלי התעכבה. אני כרגע בשלב של הכלכה הרכה ואשלשום אכלתי שלוש מזלגות של ספגטי ופשוט לא יכולתי הרגשתי את זה עומד לי בגרון והלכתי להקיא.
יום לאחר מכן הרגשתי את התחושה של כמעט להקיא עם כל מה שהכנסתי לפה ואחרי שני ביסים של דג הלכתי להקיא בשנית.
ממה זה יכול לנבוע פתאום? ומה אני יכולה לעשות? מאז אני רק שותה, אולי זה יעזור לנקות את מה שמפריע לאוכל לרדת....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי מירי
ריקי13/10/2010בשעה טובה שיהיה לך . המון בריאות. לגבי ההקאות אני חושבת ויתקנו אותי אם אני טועה שאת אוכלת מהר ודוחסת גם אם זה 3 ביסים. . אל תעמיסי לאט לאט ותישמרי על שתיה ואוכל לפחות 20 דקות. וזה שהקאת זה לא יקרה הרבה אל תידאגי. גם אצלי בהתחלה זה קרה . אם את דואגת אז תלכי לרופא להיבדק. למרות שאני לא הייתי חוששת. בהצלחה מתוקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מירי
ליאור13/10/2010כמו שריקי אמרה יתכן שלמרות שזה נראה לך מעט מאוד , זה עדיין היה יותר מידי. נסי לאכול לאט מאוד , ביסים קטנים והרבה לעיסות.
דבר נוסף שיכול להיות הוא שאת אומרת שאת עדיין בשלב הכלכלה הרכה . פסטה ודג אינם נכללים בקטגוריה הזו.
נסי לחכות קצת עם זה - אולי הקיבה שלך עדיין לא מוכנה לזה .
אם את מנסה משהו ורואה שזה עושה לך לא טוב אל תתעקשי - תחזרי צעד אחורה , לכלכלה קלה יותר , תחזרי לעצמך ואז נסי שוב .
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מירי
שולה זק13/10/2010ניסיתי להשיגך בנייד היום ולא ענית לי.
בגלל היבוך שהיה לך, ואם יש לך קשיים עם אוכל, אני ממליצה לפנות לרופא המנתח.
אשמח אם תתקשרי ותספרי מה שלומך וכמה ירדת במשקל.
להשתמע
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובות המהירות
מירי13/10/2010אני לא יודעת אם זה ביסים גדולים כי עד עכשיו הסתדרתי עם זה.
ושולה אני מצטערת שלא עניתי לא הספקתי וזה היה מחסוי אז לא ידעתי למי לחזור אבל בינתיים ירדתי כבר 16 קילו וחוץ מהבעיה שנוצרה שלשום אני הרגשתי מצוין עד עכשיו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדליפה
טארו13/10/2010הי מירי אם אפשר לדעת כמה זמן היית בבית חולים ואיך טופלה הדליפה . זה מאוד מפחיד אותי החלמה מהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום טארו
שולה זק13/10/2010אני מתנצלת מראש על מילותי...אבל את "חופרת" "עודרת" "חורשת" יותר מידי ואת מזיקה לעצמך.
את כבר זמן רב בפורום. קוראת מה שמנותחים חדשים שיצאו "טרי מהמכבש" כותבים, כמה שהם מרוצים, מאושרים. כל אחד וקצב ההחלמה שלו, קצב ההתאוששות שלו, וקצב הירידה שלו.
הסיבוכים הם לא יומיומיים ולא "בהמוניהם".
אני מציעה שתתרכזי בדברים החיוביים. תשאבי את האינפורמציה איך לעבור את התהליך באופן מהיר ומוצלח ולהגיע לאיכות חים בריאה וטובה ולא לחפש רק את הסיבוכים והקשיים.
אשמח אם תצרי עימי קשר.
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם זה מפחיד אותך...
לילך.פ16/10/2010אז אל תתנתחי!!!!! מה זה משנה לך כמה זמן היא שכבה בביה"ח ומה היה עם הדליפה
כל אחד ודליפתו הוא , וכל אחד והחלמתו הוא העיקר שאת רואה שהבחורה חיה נושמת שמחה ואפילו תוקעת ספגטי..... אז לא להלחיץ אף אחד כולם יודעים שיש סיכונים, כולם יודעים שיש גם סכרת, לחץ דם, דום נשימה, שומנים בדם ועוד מני כולרות... מעודף השומנים שלנו .... אגב את יודעת איזה באסה זה למות מדום נשימה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפ ו ח ד ת
שרית14/10/2010כל השאלות והתשבות מה זה מלחיצות אותי ניראה לי שאני יתנתק עד אחרי הניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרית מתוקה
רוזי15/10/2010לא להלחץ לפעמים שואלים בכדי לקבל תשובות אז להירגע כולם ירדו ניראים טוב בראים והכי חשוב מאושרים דרך צלחה חמודה שלנווווווווו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשריתוששששש
ריקי15/10/2010אוהבת אותך מאמיי. יהיה בסדר חיים שלי אל תידאגי תחשבי חיובי זה טבעי להיתרגש .אני אומרת לך מה שאני אומרת לכולם עוד חודשיים שלושה נדבר ואת תגידי לי ריקי איזה אושר היום אני מאושרת. מאושרת להיות בריאה ומאושרת להיתלבש ולקבל מחמאות. ואיי וזה הכי כיף בעולם להיסתכל על המראה ולהגיד תודה לרופאים המדהימים שלנו שבילעדיהם אני בטוח הייתי נישארת היום 107 קילו. ומידה במיכנסיים 6 . השרוול מספר 1111111111111. אין על הניתוח המופלא הזה שזכיתי לו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרית את צודקת...
לילך.פ16/10/2010ככה דפקו לי את הניתוח... בגלל איזה שאלה של איזה יוצמאכית שאני לא זוכרת אפילו את שמה הכניסה אותי לפארנויות... והתאדתה... מתי הניתוח שלך ? אם בשבועיים הקרובים פשוט תתנתקי או פשוט תכתבי ותקראי רק תגובות שכתבו לך...כל השאר לא מעניין עד אחרי הניתוח! ואם את צריכה להתחזק דברי עם שולה, עופר, ריקי, ליאור
ואל תעשי את הטעות שאני עשיתי!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחברות...
תהל16/10/2010לחשוש ולפחד לקראת כל הליך ניתוחי- זה טבעי ולגיטימי.
צריך לקחת הכל באיזון, הרי ידוע לכל מנותח מהם הסיכונים- שיש לקחת בחשבון.
יתרה מכך, אני חושבת שיש מקום לפחד מהשומן והתחלואות שבאות בעקבותיו... וממש לא מהניתוח. כל הבנות שנכנסו לפחדים- הכל בסדר... מוטב שתראו את האופק, את הימים שאחרי הניתוח... אורח החיים החדש- וזה שווה שווה שווה הכל...
מזכירה לכן ששקלתי 126 ק"ג, עם בטן ענקית וגב כפול!!!! ואני לא מגזימה... אעלה תמונה בהזדמנות. כיום אני 87 ק"ג, מברכת על ההחלטה להשתרוול ומצרה על הבחירה להינתח רק בפסח האחרון ולא הרבה לפני!!!
בהצלחה לכולם... תשתרוולו בהמוניכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתהל חברתנו היקרה
שולה זק16/10/2010איזה כייף לקרוא כמה את מאושרת ועל ההצלחה היפה שלך.
ממני המון חיבוקים ומחכה לעדכונים "חמים".
בהצלחה ושבוע טוב
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתהל החמודהה
רוזי17/10/2010איזה יופי ירדת נהדר כמה רציתי לפגוש אותך אני מקווה בעזרת השם בפגישה הבא ניפגש שמחה בשבלך שבוע טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוזי מקסימה שלי...
תהל19/10/2010תודה רבה, גם אני משתוקקת לפגוש כבר את כולכם.
נכנסתי לבית חדש, ההתארגנות לא הייתה פשוטה ועודנה לא פשוטה...בכל יום מתווסף ארגון נוסף.
מקווה שיתארגן מפגש בקרוב, בצפון...חיפה למשל, כך אגיע בשמחה...הפעם מבטיחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי תהל !
נעמי19/10/2010כמה אני מאושרת לקרוא את שורותייך, איזה יופי לך, איזה חיים חדשים, בשעה טובה לבית החדש ולאשה החדשה שיכולה לומר עשיתי את הלא יאומן, ושיניתי את חיי וחיי משפחתי, אני מאחלת לך כל טוב, נעמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 10 ק"גדני13/10/2010
זה מה שירדתי בחודש וחצי.....
ה-BMI שלי 38 - עכשיו אני סתם שמן...
שלשום התחלתי בדיאטת הפחמימות... 12 יום לניתוח.
עד הניתוח יהיה לי BMI - 35 ואף אחד לא יסכים לנתח אותי.....)
אלונה שלי מוטרדת.....
חודש אחרי הניתוח, ובשבוע הארון היא עלתה חצי קילו.....
היא כמעט ולא אוכלת, נורא ממושמעת....
מוכרת לכם תופעה של עצירה בשלב כה מוקדם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי דני
ליאור13/10/2010אני אלשין עליך שאתה לא בBMI לניתוח - תיזהר !!!!
בקשר לאלונה העצירה בירידה מאוד נפוצה - זה מעין מגננה של הגוף שמרגיש שמאבד משקל ואנרגיה - הירידה נעצרת ומתחדשת - לא לדאוג .
מה שצריך לשים לב זה לעליה שתארת , למרות שגם לזה יש הסברים : הרבה נוזלים באותו יום , תקופת מחזור ( תירוץ שיש רק לנשים .... ) תנאי שיקלה שונים ....
שניכם בדרך הנכונה - תמשיכו ככה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדני דיאטת פחמימות ? או חלבונים?
אורנה LVIAA13/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפחמימות....
דני13/10/2010אני אוכל רק פיתות ופיצות......
פסטה בצהריים, ומלא תפוחי אדמה......
אני הרי חייב לצמצם את גודל הכבד שלי לא???????
נראה לך??? :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחחחחחחח מתאים לי
אורנה LVIAA13/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוד:ש לאלונה המקסימה
אורנה LVIAA13/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאלונה ולדני
רוזי15/10/2010ברור נעצרים לא להלחץ לעשות ספרוט לשתות הרבה להירגע ופיתאום יורדים במכה \
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם בכלל ,רציתי יעוץ ,נקבע לי למאיארז12/10/2010
ביצעתי מעקף קיבה ב 1989 ותיקון חצי שנה לאחר מכן .(ירדתי מ 140 ק"ג ל80 ק"ג )
15 שנה שמרתי על משקל של 100 ק"ג
בזמן האחרון איבדתי שליטה על משקלי ,הנני שוקל כבר 123 ק"ג (גובההי 180 ס"מ).
הנני מאד פעיל (עבודתי דורשת תנועה כל הזמן .)
אני לאחר התקף לב ,2 צינטורים כולל סטנדים ו 2 ארועים מוחיים קטנים ,
הנורירולוג טוען או ניתוח או מוות .בי דיאטה וכאלה לא עובד (אני בדלתה של 15 ק"ג כל הזמן )
ניתוח פרטי יקר לי (בררתי פרטים באסותא)
יש משהוא שיכול לעשות לי סדר בראש ומיד .?יש אפשרות לקדם תור ,יעץ פרטי ,אני חבר מאוחדת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ארז
שולה זק12/10/2010לאיזה קופה אתה שייך ואיפה אתה גר?אתה יכול ללכת ליעוץ פרטי ולקבל החזר 80% מהתשלום.
תציין קופה ואזור מגורים אולי ניתן לעזור בהכוונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתובת
ארז13/10/2010אני מהרצליה וחבר במאוחדת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמניח שיש לך שב"ן-מה עם ביטוח פרטי?
מקס ברנר13/10/2010ביטוח בחברת ביטוח ללא החרגות.
באופן כללי תגיע לניתוח הכי מהר דרך הביטוח הפרטי,אח"כ דרך ה-שב"ן,ולבסוף לפי חוק-ללא שב"ן.
גש להתייעץ עם מנתח מנוסה ובכיר באופן פרטי ( בדרך כלל 700-1000 ש"ח לפני ההחזר מקופ"ח).תוכל להוודע דרכו מה הלו"ז הצפוי במקומות שהוא מנתח בהם.שולה מעודכנת בד"כ היכן יש פחות לחץ.חוץ מזה-אולי הנוירולוג שלך יעזור לשכנע בדחיפות העניין.יש בכל בי"ח מי שמוסמך להקדים תורים על יסוד תיעוד משכנע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ארז
שולה זק13/10/2010מקס צודק.
כחבר מאוחדת, הדרך די פתוחה לבתי חולים ציבוריים ופרטיים מבלי להכניס היד עמוק לכיס.
במקביל תברר עם הקופה שלך לאן הם נותנים לך התחייבות.
תוכל לצלצל אלי בכל עת ואשמח לעזור.
שול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דר מחאגנה אני לא מצליחה לשמורג.מ12/10/2010
על דיאטת הפחמימות של לפני הניתוח אנא מחפשת עזרה יכול להיות שזה ישפיע לרעה על הניתוח חברים מה דעתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי גינה
ליאור12/10/2010רוב המנותחים סובלים מכבד שומני .
מטרת דיאטת הפחמימות היא להוריד את נפח הכבד , דבר שיקל על מלאכת המנתח ויפחית את הסיכויים לסיבוך ולפגיעה .
יש מנתחים שמאוד מקפידים על הדיאטה ויש כאלה שפחות -בכל מקרה מומלץ וחשוב להתמיד .
זו תהיה הכנה מצויינת לסיגול אורח חיים חדש אחרי הניתוח .
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת צודקת...
לילך.פ12/10/2010זה בלתי נסבל לשמור על דיאטת נטולת פחמימות אבל כמו שחברי כאן כתב אין מה לעשות זה מאד חשוב אם את לא רוצה שהניתוח יערך זמן מיותר ו או חלילה יצטרכו לפתוח את הבטן לכן תעזרי לעצמך , תאכלי כריך לחם בשעות הקשות ביותר שלך אני מניחה שזה בערב ... ואת שאר היום תעבירי עם גבינה, ביצה קשה שמאוד משביעה, וסלט. בהצלחה ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מקצועיתאסתי12/10/2010
שמי אסתי ולפני 8.5 שנים עברתי ניתוח טבעת ירדתי יפה מאוד היום אני שוקלת 74 אבל בתקופה האחרונה אני לא מרגישה טוב עם הטבעת קודם כל שעליתי 15 קילו במשקל ואני לא מרגישה שהטבעת כבר משפיעה עליי אני סובלת המון מכאבים בקיבה וגם מידי פעם פליטות שעם זה כבר למדתי להסתדר אני לא מעונינת בטבעת הזו יותר ומעונינת לבצע את ניתוח השרוול האם יש לי סיכוי או שפשוט לוותר?
אודה על תשובה מהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עם 74 קילו
לילך.פ12/10/2010את יכולה ללכת לדגמן לא להשתרוול... למרות שאני לא יודעת את הגובה שלך אבל נניח שאת 165 עדיין את מאד רחוקה משרוול... ובניתוח שני מעדיפים לעשות מעקף עד כמה שאני שמעתי... עלייה של 15 קילו זה לא סוף העולם... תתפסי את עצמך לפני שיהיה מאוחר... את יודעת הרבה יותר קשה להוריד 50 -60 קילו... בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לילך
אסתי12/10/2010אני יודעת כמה זה קשה לרדת 50-60 קילו זה מה שאני ירדתי בסך הכול אני לא מדברת על ניתוח השרוול מבחינת המשקל אלה מבחינה שהטבעת כבר מציקה לי וגורמת לי לכאבים וכל מיני סיבוכים למיניהם שהייתי מאושפזת בגללם אני לא רוצה להיות בלי עזר פנימי כי אני מפחדת לעלות כמו כל אחד לכן אני רוצה לבצע את השרוול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות ו- .....BMI
שולה זק12/10/2010שלום אסתי
לא ציינת איזה ניתוח טבעת עברת לפני 8.5 שנים. האם טבעת מתכווננת או ניתוח SRVG.
ציינת רק משקל ללא גובה, כך שלא ניתן לבדוק מה - BMI שלך. נתון שהוא מאוד חשוב.
אני ממליצה לצלצל למנתח לקבוע תור ליעוץ. לעבור סדרת בדיקות כמו וק"ת (ושט-קיבה-תריסריון) ולבדוק מה מצב הניתוח שלך, למה את עולה במשקל, למה יש לך ריפלוקס ועוד כל מיני ברורים שאת אמורה לעשות מול המנתח.
מקווה שעזרתי במעט. אשמח לענות לשאלותיך ואת יכולה להתקשר בכל עת.
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שולה
אסתי12/10/2010תודה על תשובתך המהירה
משקלי הוא 74 והגובה שלי הוא 1.65 אני יודעת שאני לא עומדת בקריטריונים אבל אני כבר לא יכולה לסבול את הכאבים שצצים כל פעם מחדש
הטבעת שלי היא טבעת מתכווננת (5) וכיום אני סגורה על 0.9 שאם אני מוסיפה עוד טיפה אז אני לא מצליחה לנשום הייתי אתמול אצל המנתח שלי וקצת התאכזבתי כי התשובה שלו הייתה קודם כל לפתוח את הטבעת שזה דבר שאני כבר עושה הרבה פעמים פותחת וסוגרת אותה לאחר חודש חודש וחצי אבל אותן תופעות חוזרות על עצמן הוא נתן לי לעשות גם בדיקות דם ואז אני צריכה לגשת אליו שוב
אני רק מפחדת שבגלל המשקל שלי לא יאשרו לי לעשות את הניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם עשית צילום
שולה זק12/10/2010חשוב לדעת מה מצב הטבעת. אולי החליקה? אולי יש ארוזיה?
אשמח אם תתקשרי אלי. יהיה יותר פשוט מאשר בהתכתבות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרעות11/10/2010
יש לי שאלה חשובה
נקבע לי תאריך לניתוח שרוול ב10.11
ויש לי מפגש עם הדיאטנית רק ב24.10
זאת אומרת שאת הדיאטת דלת הפחמימות אני מתחילה ב25.10
זה טווח זמן מספיק??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטה לפני ניתוח
שולה זק11/10/2010שבועיים לפני ניתוח זה בסדר. את יכולה מיוזמתך להתחיל דיאטת חלבונים. להוריד פחממות וסוכרים. הדיאטה הזו לפני ניתוח מקטינה את הכבד השומני, דבר המקל על המנתח במהלך הניתוח.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כן כן לרדת בגדול...לילך.פ11/10/2010
גם אני ראיתי את התוכנית, כואב הלב איך לוקחים אנשים אומללים ובשביל רייטינג מורידים להם את הבגדים ומתעללים בהם ככה... ואיזה משקלים ממה מיאה... 170 קילו, 150 קילו ... כמה בנאדם יכול לאכול לפני שהוא מתעורר להבין שהוא הורג את עצמו במו ידיו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאט לך לילך אהובתנו
מקס ברנר11/10/2010לא ראיתי את התוכנית.הנחתי שיהיה מגעיל-זה מה שמוכר פרסומות,ואכן אומללים השמנים שמתפשטים מול פני האומה מתוך חלום על פרס.
אבל ממתי בזים כאן לאנשים ששוקלים 150 קילו?עופר,נעמי,אני.לא יודע כמה שקלה שולתנו בשיאה,אבל פגשתי שני מנותחים-קצינים חכמים ומוצלחים בצה"ל ששקלו 170 קילו לפני הניתוח.זה לא בגלל חולשת הרצון או טפשות.
רק מה-אין מה לנפנף במשמנים בטלוויזיה.על זה אין וויכוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס יקירי חלילה...
לילך.פ12/10/2010לא התכוונתי להעליב, פשוט עצוב לראות ... את המראות האלה...
וכן אתה צודק, להגיע ל 150 זה "פיס אוף קייק"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא חתיכת עוגה אחת ,אבל בהשקט ובבטחה
מקס ברנר12/10/2010ההתמדה מוכיחה את עצמה-לא תאמיני כמה רחוק אפשר להגיע אם תקדישי את עצמך למשימה של צבירת משקל.
ובאותו עניין-אני מבין שהפסדתי הפסד גדול מזה שלא טעמתי מה-מפרום" באירוע אצלך!העניין הוא לא רק שאני "חצימחוני" (כי אני אוכל פגרים פעמיים בשבוע) אלא שבתור חבר בציבור הנרדף של שומרי הכשרות (בקירוב) לא הייתי בטוח איפה אנחנו עומדים.
אז אם את מארגנת סמינריון מפרום ,עם ד"ר מחג'נה,גל הבן ועוד כמה שבדיוק נותחו או לא יכלו להגיע,תודיעי גם לי באופן דיסקרטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס...
לילך.פ12/10/2010בוודאי שאני שומרת כשרות! סתם הפסדתה... אבל לא צריך סיבה למסיבה מתי שאתה רוצה אני אארגן לך במיוחד!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- "לרדת בגדול" לא יכולה להתאפקשולה זק11/10/2010
חברים יקרים,
התלבטתי המון אם להעלות את תחושותי והרגשותי אחרי שצפיתי אתמול בתכנית "לרדת בגדול".
זהו....לא יכולה להתאפק יותר וחייבת לשתף.
לא נרדמתי כל הלילה. הייתי עצובה ומוטרדת.
עצובה - לראות את הזוגות בתכנית, השיחות שלהם, החשיפה הנפשית והגופנית(אני חשתי מושפלת) - והכל למען הריטינג או מה?
מוטרדת - בכמה אספקטים.
א. איפה רופאי המשפחה שאמורים היו לתת את המענה הרפואי לזוגות שהיו שם עם בעיות רפואיות.
ב. הכיצד אף אחד מהמשתתפים לא שמע או לא העלה את הנושא הניתוחי כפתרון. האם לא ידעו על הפתרון? הכיצד?
ג. האם ספורט אתגרי, להכות בצמיגים, למשוך מעליות - זו הדרך לשינוי חשיבה, אורח חיים, הרגלי אכילה???
ד. הייתי שמחה לו מפיקי התכנית היו משתפים את הציבור במה שקורה למשתתפי התכניות הקודמות. האם נשארו רזים? כמה מהם חזרו למשקל המקורי ואף יותר? כמה עברו ניתוח?
אישית - קשה לי מאוד עם התכנית. זעקתי כל הזמן בקול דממה "למה למה להרגיש ככה? יש דרך ויש פתרון".
אולי נצליח לעניין ערוץ מסחרי אחר לעשות תכנית עלינו. בטוחני שהרייטינג לא יהיה פחות.
שולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שולה שלום
שרה מ.11/10/2010לגבי המודעות לאפשרות לניתוח, ייתכן ששמעו, אולם לכל אחד עם הסיבות משלו העדיף לא לעשות זאת, אני יכולה לדבר בשם עצמי, שלפני שנים ארוכות המליצו לי לעשות את הניתוח, אולם החזקתי בדעה, שלא אכנע לשליטת האוכל עליי, ושבמקום שהוא ישלוט עליי, אני אשלוט עליו, ואכן לפני כשמונה שנים ירדתי שלושים קילו, כשעדיין הייתי במהלך הירידה, קיבלנו הפתעה מדהימה, את בת הזקונים שלנו, (23, 20, 7 ) ועדיין במהלך ההריון עליתי רק 9 קילו כמו בספרים, אולם שבוע לפני שילדתי אותה עברתי טראומה רצינית שבעיקבותיו במקום שיזעזע אותי ויעודד אותי לשמור על עצמי פשוט אכלתי את עצמי עד למחלות הנילוות להשמנה סכרת ל"ד כולסטרול, כאבי תופת של פריצת דיסק ששיתק אותי למיטה, ועדיין עד שהמצב לא הפך למסוכן מאוד לא "ניכנעתי" לניתוח שכיום בדיעבד אני ממש מצטערת שלא עשיתי לפני שנים, השורות הללו לא באו לספר על המצב הבריאותי שלי, הוא בא בשביל כל אלה המתלבטים ומתלבטות, והמצב הבריאותי הולך ומידרדר תתעוררו ואין מה להתבייש תעשו את זה כבר אתמול ולא מחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שרה
שולה זק11/10/2010תודה על שאת משתפת אותנו. אני מקווה שבריאותך היום תקינה ואת נהנית מהחיים והילדים.
כנראה כשרון הכתיבה והביטוי רחוקים ממני - כי כולי הר געש בפנים על מה שראיתי וחוויתי בצפיה בתכנית אתמול ולא מוצאת את השילוב הנכון והמתאים של המילים שיהפכו למשפטים שיביעו את מה שאני מרגישה.
אני חושבת (משוכנעת) שמי שהיה במקום של אלו בתכנית (שמנים) מבין למה אני מתכוונת.
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשבתי בדיוק את אותם הדברים.
גל (הבן)11/10/2010וממש נגעלתי מהתוכנית.
אני יכול לספר לך שאני מכיר (הכרות שטחית) שני אנשים שהשתתפו בתוכנית בעונות הקודמות (אחד הגיע ממש רחוק) והם, שניהם, חזרו לגודלם המקורי ואף יותר. זה מאוד עצוב.
בשנייה שנגמרת התוכנית לא שמים עליהם, שלא במפתיע, והם נתקעים בלי שום הדרכה לגביי השלבים הבאים בחייהם.
אני מניח שגם ההפסד בתוכנית מוסיף לדכאון ולאכילה הכפייתית.
ובקשר ללעניין תוכנית מסחרית, הידעתם ש"טריני וסוזאנה" מגיעות לארץ (מקווה שרשמתי את שמן נכון), אחד מהמקורבים לתוכנית הציע לי שנעשה פרק משפחתי { אני, אמא שלי ודודה שלי עברנו שרוול} וכולנו זקוקים למהפך תלבושתי בחיים.
מה אתם אומרים ללכת על זה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם שאלת - ברור לכו על זה
שולה זק11/10/2010הקטע של תכנית בערוץ מסחרי זה היה ככה לשפוך ולשחרר קיטור. כי לא חסר תכניות על הניתוחים רק לצערי הרב מיד בכותרת השלילית.
אבל בכל מקרה אשתדל לקדם תכנת דוקומנטרית רצינית בנושא ההשמנה והפתרון הניתוחי.
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבינה אותך שולה וגם אותם
מרינה11/10/2010חייבת לציין שאם היה באפשרותי לעזוב את העבודה לכמה חודשים ולא הייתה לי עכשיו תינוקת היינו אני ובעלי מנסים להיכנס לתוכנית הזוגות..
מצד שני- אין סיכוי שהיתי עומד שם עם טייטס וגוזיה כשכל השומנים בחוץ- לדעתי זה אחד הצדדים המכוערים של התוכנית.
לפני כמה חודשים הראו את מוטי (נראה לי מהעונה השניה שהוריד בסביבות 100 קילו) הראו איך שהוא השמין את הכל בחזרה ויותר ולבסוף עשה ניתוח וירד ל 110 קילו..
מצד שני באחד תוכניות הבוקר ראיתי פאוזי מהעונה הראשונה איך שהוא נשאר רזה רזה ויפה..
אני יכולה להבין אותם למה הם לא עושו ניתוח, אני גם נורא הסתייגתי ובעלי בכלל הטיל וטו.. האמת הוא לא מבין מה הבעיה מבחינתו אני נראת טוב ובכלל לא נראת כמו אלה בלרדת בגדול (תאמינו לי אני נראית בדיוק ככה לפחות זה מה שמשתקף לי במראה ובתמונות).
ניתוח נחשב בעיני רבים כדרך קלה ומהירה להרזיה, וכי דיאטה רצחנית וספורט אטגרי זו הדרך הנכונה והקשה... אני גם חשבתי ככה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתכון בדוק לעליה מהירה
שולה זק11/10/2010ספורט אתגרי ודיאטה רצחנית - הם המתכון הבדוק לעליה מהירה וכפולה במשקל.
לא לומדים לאכול נכון, לא משנים הרגלי אכילה ולא אורח חיים.
דיאטה רצחנית היא כשמה "רוצחת" וספורט - צריך לעשות באופן מבוקר ומה שמתאים לכל אחד ובעיקר תכנית שניתן להתמיד בה.
בדיאטה רצחנית וספורט אתגרי מורידים במשקל - מורידים מסת שריר. ומה קורה אחרי זה??? מעלים כפל כפליים תאי שומן!!!!!
אני לא שוללת דיאטה וספורט - נהפוך הוא. אני ממליצה ומצדדת. מי שעובר ניתוח משלב הספורט והדיאטה. אבל עושה זאת באופן מבוקר ומקבל כלי שעוזר לשנות את אורח החיים ואיכות החיים ולשמור על התוצאות וההישגים לאורך זמן.
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני דווקא חושבת מעט אחרת...
אילניתי11/10/2010היי
אני צפיתי בתכנית כמעט מתחילתה ואני דווקא הייתי בתחושות של הערצה לאותם המתמודדים...
ראיתי את אלה שהגיעו לתחתית בחייהם ולקחו החלטה שהייתה חזקה מהם להיעזר בכול התמיכה שיש שם. וכאמור המתכון הנכון להרזיה הוא - מספר קלוריות מתאים ליום, וספורט (מה שבעצם אנחנו עושים רק נתמכים בניתוח- זה הכלי שלנו לצמצום קלוריות אבל לא לשינוי החשיבה).
הרצון שלהם לרזות עלתה על החשיפה וההשפלה שבה, תמיד הייתי מצירה על כך שאין בי את האומץ לגשת לתכנית מסוג זה ותמיד אמרתי בליבי אם לא היה מצלמות בטח הייתי שם! ולא נוותר למפיקי התכנית שמנצלים את החולשה הזאת לרטינג שלהם - זה בטוח שהם מתייחסים לעסקים כמו בעסקים.
אין ספק שלפחות חלק המתמודדים שמעו על פתרונות כמו ניתוח, הרי זה עולמם ועוד הניתוח הוא כול כך נפוץ שאפילו רופאי משפחה ממליצים עליו, כנראה שפתרון כזה או שלחלקם הוא מסוכן בגלל בריאותם ועודף המשקל או שזה לא מתאים להם ובזה יש לכבדם.
אם הייתם שואלים אותי לפני חצי שנה הייתי אומרת "אין מצב" ניתוח אני ?
וברוך השם חשבתי אחרת ואני אחרי ואני מרוצה! אם כי חשוב לי לומר שמכוננת בי התחושה של מעט כשלון או תבוסה שהמחלה הכריעה אותי והייתי צריכה עזרה כירורגית כלשהיא כדי להתחיל לרזות ולהתקדם. הרי כול חיינו אנחנו חושבים שיש בנו הכוח ובתחומים אחרים אנחנו מצליחים אז מה בתחום זה לא? ועד שלא מגיעים למסקנה הזאת כנראה צריך לעבור מספק כשלונות ולהתבגר. לפי מה שראיתי רוב המתמודדים נמצאו צעירים שאולי אין להם רקע רב בהורדת משקל וניסיון חיים
ומה שנותר לי זה לאחל להם בהצלחה וליבי איתם :)
ביי אילניתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לתכנית "לרדת בגדול"
עדי12/10/2010אל תשכחו שיש המון אנשים שמאוד מפחדים מהניתוח!!
לא כולם רצים לעשות.
אני לא בעד שיטת ההרזיה של התכנית, אך אם ניתוח לא בא בחשבון בגלל פחד גדול,
אנשים מחפשים את כל הדרכים בעולם...
אני לא שופטת!
היה לי העונג הפעם להיות בצד אחר (קצת יותר רזה),
גרם לי עונג להיות בצד אחר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולינקה את כל כך צודקת!
נעמי12/10/2010ראיתי את המחזה המזוכיסטי הזה, ופשוט ראיתי מה שאני עברתי כי רופא משפחה לא יודע לקרוא את המחלה בשמה MORBID OBESITY (השמנה חולנית)ולהפנות למומחים שיכולים לעזור, הסתכלתי על כל הצעירים המסכנים הללו, שכל כך מבקשים עזרה, ומגיעים לטלויזיה ומוכנים לעשות צחוק מעצמם, כי הם לא יודעים שיש עזרה. אני חושבת שצריך היה להיות יותר פרסום בכל הקופות על "המחלה שלנו" ויש פתרון ויש דרך חיים חדשה, ואם הם מוכנים להרים את עצמם לשמיים ויש להם את כוח הסבל הזה אז לא צריך את הרייטינג הזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזרתי הבייתה!!!אהובה11/10/2010
עשיתי זאת!!! ההרגשה מאוד מוזרה להגיד את זה אבל אני אחרי הניתוח. בחמישי האחרון 7/10 ניתח אותי דר' מחג'נה היקר. לא היה לי הרבה זמן להילחץ לפני הניתוח כי נכנסתי בהודעה של יומיים מראש בגלל תור שבוטל. אני חייבת להגיד שיש לי רק מילים טובות להגיד על הצוות של רמב"ם, באתי בלי הרבה ציפיות , בכל זאת בי"ח ציבורי, והצוות היה מדהים. על דר מחג'נה אני יכולה לספר שהוא פשוט בעל magic touch. אני בבית מאתמול בערב, מתמודדת עם קצת כאבים ובעיקר עם צורת האכילה החדשה - חצי גביע יוגורט ואני "מפוצצת". את החודשיים וחצי שלפני הניתוח ביליתי בקריאה יומיומית כמעט של השאלות והתשובות פה בפורום ומבלי שתדעו שאבתי המון כח מהסיפורים שלכם. אגב עברתי מעקף קיבה. אשמח להצטרף ולתרום למתלבטים מנסיוני הקצר והטרי. אספר לכם בהמשך על ההרגשה וההתקדמות. לכטלכם יום טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אהובה אהובתנו
שולה זק11/10/2010ברוךך הצטרפותך למעגלינו. שמחתי לקרוא שהכל עבר לך טוב מהמצופה ושהיינו לך אורים ותומים ושאבת מידע, כוחות ואנרגיה אצלנו.
אני מניחה שתוכלי לתרום בעתיד מנסיונך למנותחי מעקף ומנותחים בכלל.
אנחנו מחכים לשמוע תוצאות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון הצלחה
תמרית11/10/2010לאהובה
אני מצטרפת אליך לתשבחות על הצוות של רמב"ם,
אני חזרתי הביתה לפני יומיים (חבל שלא נפגשנו)
אותי ניתח דר' עסליה - והיה מדהים,
הוצאתי היום את הסיכות והנקז וההרגשה אחרת לגמרי
מאחלת לך לעבור את ההתאוששות בקלות והמון הצלחה,בירידה .
תמרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי לך
מירית11/10/2010היום היית אצלו כדי לקבל פרטים על הניתוח קצת מפחיד הייתי אומרת
ואני מתלבטת האם לעשות הוא הציע לי שרוול מה עושים ???????????????????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמירית
אהובה12/10/2010הפחד הוא טבעי ואשקר אם אגיד שהיומיים אחרי הניתוח קלים אבל מה זה יומיים של כאבים לעומת יתרת החיים שלנו? אני מנותחת טרייה אבל תקראי כמה מאושרים הוותיקים ותביני שחבל על כל יום של המתנה. אני חושבת שאם המליצו לך על שרוול (מחג'נה או עסליה?) לכי על זה, שניהם רופאים מעולים ותדעי שאת בידיים טובות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהובה משלנו
ריקי11/10/2010בהצלחה בדרכך החדשה . המון בריאות ואושר . ואיי החיים שלך ישתנו מקצה לקצה את תיראי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהWELCOME !
עופר11/10/2010שמחתי לשמוע על החיים החדשים שלך!
ברוכה הבאה לצד השני!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה לכולכם
אהובה11/10/2010אתם מ-ד-ה-י-מ-י-ם!
תמרית שכחתי לשאול בבי"ח - מתי מוציאים את הסיכות ואיפה?
באמת יכולנו להיפגש, את יצאת יום לפני כנראה. לא נורא, אולי נתראה באחד המפגשים הבאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאהובה
תמרית12/10/2010אהובה
שימי לב, בטופס השחרור היה רשום בשורה למטה זימון למרפאת מתמחים בערך בעוד שבוע.ואת צריכה לאשר את התור בטלפון שרשום שם 1-800
תנסי לפנות לרופא דרך ביה"ח אולי יוכל לזמן אותך כבר להוציא- לכל רופא ברמב"ם יש גישה מקצועית שונה להוצאת הנקז ,היתה איתי מנותחת של דר' בשרה שהוציאה נקז כבר ביום השחרור.
אבל אני ממליצה לך לא להמתין לעוד שבוע עם הסיכות והנקז, ולנסות להוציא דרך קופ"ח,
ההחלמה ללא נקז וסיכות שונה לגמרי והרבה יותר קלה.
החלמה מהירה והמון הצלחה
תמרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתמרית
אהובה12/10/2010גם לי הוצא הנקז לפני השחרור. יש לי תור למרפאה לרביעי הבא - כנראה ששם יוצאו הסיכות. כמה זמן את אחרי הניתוח? עדיין יש כאבים? החלמה מהירה לשתינו.
אהובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתתעודדי
תמרית12/10/2010היי זה לוקח עוד זמן מה , לי עדיין יש כאבים אך לאחר הוצאת הסיכות זה אחרת לגמרי,
הרבה יותר קל,
תחזיקי מעמד, תחשבי על עוד חודשיים!!! זה בטח יעזור לך לעבוד את הימים הללו
מאחלת לשתינו , ירידה מקסימה ובכיף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב
ורד11/10/2010המון הצלחה בהמשך הדרך
ותמיד אנחנו פה בשבילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שרוול קיבהאורטל11/10/2010
היי
אני בת 22 משקל 85 גובה 1.50
כיום ניסיתי אלפי סוגי דיאטות וכדורים כמו רדוקטיל, אקסניקל...ודיקור סיני ושום דבר אינו עזר לי...רציתי לדעת אם יש לי הסיכויים להיות מועמדת לניתוח שרוול קיבה
האם יש התפשרות בנושא למרות שהBMI שלי אינו BMI40
אשמח מאוד לתשובה מהירה
תודה אורטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עמידה בקריטריונים
שולה זק11/10/2010ה- BMI שלך הינו 37.7 ואת בחורה צעירה, כך שאני מאמינה גם בריאה ואכן אינך עומדת בקריטריונים לניתוח.
אני חושבת שאת מספיק בוגרת לקחת אחריות על עצמך ולהחליט שאת מתייחסת ברצינות לירידה במשקל. מתחילה דרך ומגיעה ליעד.
זה אומר. לגשת לרופא המשפחה לעשות את כל הבדיקות. ללכת עם הבדיקות לדיאטנית, לקבל ממנה תפריט מאוזן שמתאים לך ולהרגלי האכילה שלך. לשלב יחד עם המעקב אצל הדיאטנית פעילות גופנית ואף להירשם לקבוצת תמיכה ולהתמיד כל שבוע.
אני משוכנעת שאם תעשי כל זאת תראי במהרה תוצאות חיוביות ותהיי גאה בעצמך ובהשגייך.
רציתי רק במשפט קצר להסב תשומת ליבך - ניתוח זה לא הוקוס פוקוס. גם אחרי ניתוח צריך לעבוד קשה, בדיוק כפי שתארתי לך לעיל.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרוול קיבה
אורטל11/10/2010זה לגמריי לא קל מה שאת אומרת אני אצל דיאטנית כבר 10 שנים
וניסיתי הכל מהכל !!!
רציתי לדעת הBMI40 הוא קריטריון בשביל שהקופה תכסה את הניתוח
או שזה קריטריון בכלל לעבור ניתוח כזה אפילו אם זה יהיה בפרטי ?
במה ק'"ג מדובר בשביל שאני יגיע לBMI40 כי אני דיי קרובה ונחושה לעבור את הניתוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה90 קילו אבל זו לא המלצת הבית!
מקס ברנר11/10/2010הקריטריון:BMI 40 או 35 עם מחלות נלוות רלבנטיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקריטריון לניתוח
שולה זק12/10/2010הקריטריונים נקבען על פי ארגון הבריאות העולמי. הם קריטריונים לרופא שאלו האינדיקציות לניתוח ועל פי הן צריך להתייחס למטופל אם הוא בהשמנת יתר חולנית או שמן כמו רבים אחרים. השמנת יתר חולינית מוגדרת BMI 35-40 עם מחלות נילוות או BMI 40 ומעלה גם ללא מחלות. - ללא קשר להתחייבות קופה או בית חולים פרטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה שאלות
דיקלה12/10/2010היי שולה,
אני חדשה כאן בפורום והגעתי לכאן לאחר שחיפשתי מידע לגבי ניתוח השרוול.
כל חיי התמודדתי עם נושא ההשמנה
עשיתי אין ספור דיאטות, שילבתי ספורט ואני לא מצליחה להגיע לתוצאה הרצוייה.
אני בת 27, 1.60 ושוקלת 120 ק"ג.
לפני כשבוע הלכתי לקוסמטיקאית חדשה והיא סיפרה לי שהיא עברה את ניתוח הטבעת אבל היא ממליצה על השרוול מכיוון שהוא פחות מסובך ויותר יעיל.
האם ייתכן שהניתוח יהווה עבורי פיתרון?
האם אן נכון שהסיכונים של ניתוח זה נמוכים מהשאר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דיקלה
שולה זק12/10/2010אם תעייני בדברי החברים בפורום תביני שניתוח הוא פתרון לטווח ארוך למי שסובל מהשמנה חולנית.
הסיכונים בהם את נמצאת כיום עם המשקרל שלך הם הרבה יותר גדולים מהסיכונים בניתוח. בניתוח הסיכוי שלך להבריא ולרזות ולמנוע מחלות עם נזקים בלתי הפיכים.
אני ממליצה לגשת לכירורג בתחום, המצבע את כל סוגי הניתוחים, טבעת, שרוול, מעקף ולהתיעץ עימו על סוג הניתוח המתאים לך לפי ההסטוריה הרפואית שלך.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיקלה ערב טוב
עופר12/10/2010ה BMI שלך הוא גבוה - 47, ולכן מומלץ לך אכן לברר לגבי הניתוח.
בקשר לסוג הניתוח, סוגיה שכל אחד צריך להחליט ולשבת מול המנתח, אין צורך להחליט מראש, אני ממליץ לעשות בירור לגבי הסוגים השונים ורק אז בשיתוף עם המנתח להגיע להחלטה הסופית.
לגבי הסיכונים - בכל הניתוחים יש רמת סיכון מסויימת ויש לקחת זאת בחשבון.
בכל מקרה המלצתי היא לדפדף אחורה בפורום ולמצוא תשובות לחלק מהשאלות שלך.
נשמח לעמוד לרשותך בכל בעיה או שאלה נוספת.
בהצלחה בהמשך הדרך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כבר לא מתלבטתמרינה11/10/2010
שלום לכל חברי הפורום!
אני בת 27 נשואה + ילדה מהממת, לצערי עם BMI 43 (עוד לפני ההריון). הכניסה להריון הייתה קשה ועם טיפולי פריון (כנראה בגלל המשקל- כך נאמר ע"י הרופא). לפני 10 חודשים ילדתי נכנסתי להריון במשקל של 110 קג' עליתי בדיוק 10 קג', ויומיים אחרי לידה חזרתי ל 110.
אני כל רוצה לעשות את השינוי, מנסה התעמלות- אבל במשקל כזה זה כמעט בלתי אפשרי... למרות שלפני ההריון למרות המשקל הייתי בקושר טוב.
אני לא יודעת מאיפה להתחיל? איזה מהניתוחים? איזה רופא?
בעוד כשנה אני רוצה להיכנס שוב להריון אבל הפעם במשקל סביר. אין לי מילים לתאר את כל ההשפלות שעברתי בעיקר מפי הרופאים (בזמן הבדיקות שלא ראו טוב את העוברית בגלל דופן הבטן העבה שלי... או לפני אפידורל כשמרדים אמר שבמשקל שלי מאוד קשה לראות את החוליות בגב... ועוד הרבה קטנים שלא הטיבו איתי..
אני רוצה לקפוץ ולרוץ ולשחק עם הילדה שלי ולא התעייף אחרי מספר דקות... אני רוצה ללכת איתה ליםם ולבריכה.. ועכשיו א6ין סיכוי שזה קורה..
אנא עזרתכם ותמיכתכם:)
מאיפה מתחילים??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נעזור לך למצוא הדרך
שולה זק11/10/2010שלום מרינה
לא ציינת אזור מגורים ובאיזה קופה את חברה.
הדרך הפשוטה זה לתאם מול הכירורג פגישת יעוץ. יחד איתו להחליט איזה ניתוח מתאים לך ומומלץ.
ממליצה לברר בקופה שלך לאן את מקבל הפניה והתחייבות. הניתוח הוא ללא עלות כספית למי שבקריטריונים ועם BMI 43 את בקריטריונים.
אשמח לעזור ולענות על כל שאלה.
את מוזמנת להתקשר בכל עת.
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שולה
מרינה11/10/2010אני בקופת חולים מכבי עם מגן זהב.
גרה בחולון.
אני נורא רוצה להגיע לכירורג טוב מקצועי ועם ניסיון... שמעתי המון סיפורי זווע לאחר ניתוחים קושלים ואני נורא מפחדת מהניתוח (באיחוד שכבר עברתי 2 בחיים שלי אפנדיציט לפני הרבה שנים וקיסרי לפני 10 חודשים)...
יש לך או למישהו רופא מומלץ באיזור גוש דן?
כמה זמן בד"כ לוקח להזמין תור?
צריך הפניה מרופא משפחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכירורגים מומחים
שולה זק11/10/2010כל המנתחים הם מומחים בתחום. עובדים בבתי חולים ציבוריים ופרטיים.
כמבוטחת מכבי את יכולה לקבוע תור גם לפרטי וגם לציבורי. הפטנט ללכת לרופא שהתור הכי קצר ושאת מקבלת התחייבות מהקופה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה יש מידע?
מרינה11/10/2010איפה אני יכולה למצוא רשימה של כירורגים?
צריך הפניה מרופא המשפחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרינה
שולה זק11/10/2010את מוזמנת לצלצל אלי ואשמח לעזור לך
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצילווווווחן10/10/2010
שלום דר מחגנה, שולה וחבריי הפורום היקרים! אני כבר חודש וחצי לאחר הניתוח, לאחר חודש ירדתי 12 ק"ג ומאז אני לא יורדת , במהלך חודש שלם שתיתי כדור אומפרדקס ביום, כיום אני ללא הכדורים סובלת מבחילות טורדניות ומהרגשת רעב כמעט כל הזמן. חשוב לציין שאני אוכלת מגוון כל שעתיים/שלוש ועל פי הנחיות התזונאית, כמו כן אני חשה שניתן לאכול הרבה יותר ממה שהיה בהתחלה.כמובן שאני בחרדות כי יתכן והניתוח כשל (לצערי היו מקרים)האם עליי לפנות למנתח שלי אם כן מה ניתן לעשות, נא עזרו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב חן
שולה זק11/10/2010אם את במעקב תזונאית ואוכלת על פי מה שהיא רשמה לך, יתכן והתפריט לא מתאים לך ועשיר מידי בקלוריות.
מה ה-BMI ההתחלתי שלך וכמה שקלת? ירידה של 12 ק"ג בחודש זו ירידה יפה מאוד.
אם את עדיין סובלת מבחילות רצוי להמשיך לקחת את כדור האומפרדקס בוקר וערבלפני האוכל. זה יעזור לך.
אני ממליצה לגשת לרופא המנתח, יתכן ויעשו לך צילום ויחד תבררו אם יש בעיה רפואית או בעיה בההתנהלות שלך.
בהצלחה.
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי חן
ריקי11/10/2010היי חן בוקר טוב.אני ממש לא יודעת ממה את נבהלת? 12 קילו ירדת את יודעת מה זההה. ימהממת שכמותך תתעוררי את רק בתחילת הדרך. אל תתרגשי וכמו שאני חושבת את בטוח עולה כל יום על המישקל. לגבי המשקל אין לך מה לדאוג מאמיי הכל ירד לאן את ממהרת. עשית חצי מהדרך עברת את הניתוח הנפלא הזה . ועכשיו תתחילי לחיות ולשמוח . גם אם נישאר לך הרבה לרדת. תגידי לעצמך זה ירד דברי עם הראש שלך ותחשבי חיובי. תתחילי ספורט כפיפות בטן כמה שאת יכולה לאט לאט. תחשבי על עוד 3 חודשים ואז נדבר. לגבי הכדורים שאת לוקחת אצלי זה עזר.אם לא עוזר לך לכי לרופא מה הבעיה.אני לא רואה שיש פה בעיה.תעבדי על עצמך בובה. כי עוד מעט את תהיי חתיכה ובריאה. בהצלחה מאמיי יום טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה דומה
ר11/10/2010אחרי 3 שבועות מהניתוח ירדתי רק 6 קילו. המשקל ההתחלתי היה 89 ק"ג
אני עושה הליכות כל יום של חצי שעה לא מסוגלת ליותר בגלל כאבים.
איזה עוד פעילות גופנית אני יכולה לעשות ושלא תפגע בניתוח.
בנוסף יש לי כאבים מאוד חזקים מצד ימין של הבטן, שאלתי את הרופא המנתח שלי והוא פתר את זה בכך שזה שום דבר וזה יעבור. ומה עושים בינתיים עד שזה עובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירידה יפה
שולה זק11/10/2010שלום לך,
ירידה של 6 ק"ג בשלושה שבועות עם משקל "נמוך" כשלך זה הישג יפה. מה היה
ה- BMI שלך? ואיזה סוג ניתוח עברת?
הליכה של חצי שעה כל יום זה יפה מאוד. רק אל תשכחי שאת עדיין חלשה והגוף עבר מהפך. אולי כדאי למתן מעט את ההליכה. ניתן לשלב שחיה רק אחרי שהתפרים החלימו והגלידו על מנת למנוע זיהום. ולאחר כחודשיים גם מכון כושר אם את אוהבת.
לגבי הכאבים עליהם את מתלוננת, הייתי מאמצת את עצת המנתח, הכל עדיין טרי, מעט נפיחות, גזים, בצקת. אני מאמינה שתוך שבוע ימים תחושי כחדשה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניפתח לי התאיבוןןן מה עושיםרוזי10/10/2010
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוכלים שפוי
שולה זק10/10/2010היי רןזי
אנחנו לא בצום ולא בעונש. למה את מתכוונת נפתח התאבון? אוכלים כל שעתיים שלום, בין לבין שותים הרבה והכל בא על מקומו בשלום. מותר לך אפילו להתפנק בממתק.
אני בטוחה שתאכלי שפוי ונכון.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)