מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- בוקר טוב..שאלהקרנינה21/10/2010
איך מתחילים בכל התהליך הזה...???
לא הייתי בכיוון הזה אף פעם..ועכשיו אני חושבת הרבה לאחרונה
האם יש מידע במהלך התהליך (ועדות ופגידות עם מנתח..)
אני חברת קופ"ח מכבי מאיזור המרכז
אודה לכל תשובה
יום נעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דפדפי קצת למטה לשרשור שפתחה הילה
מקס ברנר21/10/2010תמצאי שם את כל התשובות
אחרי שתעשי את שיעורי הבית
ויש בפורום המון חומר ויידע-תחזרי עם עוד שאלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה-רעות היא פותחת השרשור
מקס ברנר21/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוווו זה דחה את הניתוח????
עינת19/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה??????????????????- תגובה
שולה זק19/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני שואלת לגבי בלוטת התריס...
עינת19/09/2011אני מטופלת מזה כמה שנים באמצעות אלטרוקסין, והייתי מאוזנת. בכמה חודשים האחרונים הזנחתי ולא לקחתי את התרופה, עובדה אשר משתקפת בבדיקות הדם שלי,
TSH 9.8 וFT4 12.5. בשבוע שעבר התחלתי לקחת שוב אלטרוקסין (100) האם אוכל לעשות את ניתוח השרוול בטרם אהיה מאוזנת או שעלי לחכות. סיימתי את כל יתר הבדיקות, והתוצאות בסדר גמור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקותמשתרוולת21/10/2010
שלום,
ביצעתי סידרה של בדיקות מקיפות והתוצאות הגיעו.
רובן בתחום הנורמה למעט סוכר גבוה 166 [בירידה, עם טיפול של כדורים] ו 2 תוצאות שהייתי שמחה לדעת מה אומרות התוצאות:
TSH 5.72
C.R.P 1
הרבה הרבה תודה,
אני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הראשון-מדד לתפקודי בלוטת התריס
מקס ברנר21/10/2010(תאירויד).ממנו מסיקים רמות הורמוני הבלוטה T3/T4
השני-C-REACTIVE PROTEIN-מדד לא ספציפי לקיום תהליך דלקתי בגוף וניבוי לסיכון להתפתחות מחלות לב/כלי דם בעתיד.
אני מניח שבדף התוצאות יש לך ערכי ייחוס-המספרים משני צידי הסוגריים שמגדירים תחום נורמלי?!לא בדקת היכן את עומדת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערכים מעל לנורמה
משתרוולת21/10/2010שתי התוצאות הללו הן בעלות ערכים גבוהים מהנורמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן כך!צריך לברר את המשמעות.
מקס ברנר21/10/2010ומאחר שהח"מ אינו מורשה לעיסוק ברפואה במדינת ישראל,אין מנוס מלערוך ביקור נימוסין אצל רופאת המשפחה שלך.היא בעלת היידע והכשירות לחוות את דעתה אם החריגה משמעותית או לא,להציע לך טיפול,או להפנות אותך לרופא מומחה-למשל אנדוקרינולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה תודה
משתרוולת21/10/2010ביום שלישי אני נפגשת עם המנתח של. מניחה שהוא ידע לתת תשובות מדויקות.
אני רק מקווה שהתוצאות לא יגרמו לדחיה/ אחר במועד הניתוח שאמור להקבע בפגישה זו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא חושב שהערכים האלה יובילו
מקס ברנר21/10/2010לדחיית הניתוח,אבל מאחר שמדובר בעניינים של רפואה פנימית/משפחה, מוטב שתפני לך שעה בחיים ולכי לרופאת המשפחה.בד"כ אפשר לקבל תור מהיום למחר,ואם יש לך (נניח)תת פעילות של בלוטת התריס-לא צריך להזניח.בכל מקרה-להבהל לא צריך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחושבת שאאמץ אץ עצתך. תודה
משתרוולת21/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לכל המנותחים שיכולים לעזור לי..טל21/10/2010
עצוב להגיד.. אבל אני מרגישה שחזרתי לאכול בדיוק כפי שאכלתי קודם לפני..
סה"כ ירידה של כ17 קילו מתוך 54 קילו...(משום מה רואים את הירידה רק במשקל ולא במראה החיצוני..)
כל היום אני בטירוף של אוכל ומתוקים.., קיבלתי תפריט מהדיאטנית אבל לא שורדת בו כלל, נמצאת בטיפול של פסיכולוגית להפרעות אכילה שלא בדיוק עוזרת לי..
לא עושה ספורט (לא מסוגלת לאסוף את עצמי לכך) (פשוט בטטה) , ומרגישה מבואסת מאוד מהסיבה שבאמת האמנתי שדברים ישתנו אחרי הניתוח..
אני מובטלת ויושבת בבית כל היום זה עוד סיבה לכךש אני סובבת סביב האוכל...
האם יש לכם עצה בשבילי איך משנים זאת???
יכול להיות שעשו לי שרוול ממש גדול??
האם נראה לכם שכדאי שכבר עכשיו ארשם לניתוח מעקף??
איך זה שלכולם יש כאלה סיפורי הצלחה ורק אני בנקודת ההתחלה (רק עם צלקות ו"שרוול")?!
אני מבקשת מכל המנותחים שבאמת מצליחים עזרה, ובבקשה לא מכאלה שלפניי כי זה פשוט לא עוזר...
האם יש כאן מישהו מאריאל?? שעושה הליכות או כל ספורט אחר ומוכן לצרף אותי ל"חבורה"?? (אני מאוד בודדה שם וזה עוד סיבה שאני לא יוצאת להליכה...)
יש מישהו שעבר מה שאני והצליח להתמודד ולנצח את זה???
הירידה במשקל היא הדרך האחרונה שלי להציל את חיי... (איסור כניסה להריון, כמעט סכרת, נחנקת בלילה, ובעיקר חוסר ביטחון באיך שאני נראת ברמה שאני לא מעיזה שיראו אותי יותר מדי מהבושה...)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי טל
ליאור21/10/2010לא ציינת בהודעה שלך דברים ורקע כללי : גיל , משקל התחלתי , BMI התחלתי וכמה זמן את אחרי הניתוח .
כשאת אומרת שאת אוכלת רגיל - האם הכוונה לכמויות אוכל , נניח בארוחת צהריים ? או שהכוונה לנישנושים וחשק למתוקים.
יכול להיות שההרגשת רעב שאת מתארת מגיעה גם בגלל שאת מובטלת , בבית והאוכל הוא להפגת שיעמום ותיסכול.
לא צריך להיות מתוסכלים כל כך מהר , אשמח אם תתני את הפרטים ששאלתי ונחשוב ביחד איך אפשר לעזור לך
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליאור
טל21/10/2010בת 22 גובהה 165 משקל התחלתי 134 קילו כשלושה וחצי חודשים אחרי הניתוח..
כל היום רק אוכלת גם שטויות (אתה לא מבין כאילו נכנס בי מפלצת לראש ואני מחפשת מה הכי משמין..) עם זה שוקולדים, שניצלים, תפו"א עם מלא חמאה, ואפילו כשאכלתי ירקות גיליתי שהרוטב שאני שמה עלייהם משמין ביותר..
תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי טל
יניב21/10/2010לא כתבת כמה זמן את לאחר השרוול
ניתוח בריאטרי הוא לא קסם לא עושים שרוול בשביל לבדוק את הגבולות שלו כי אז באמת חבל על הזמן שלך ועל הסבל שלך
לא סיפרת על הקאות אז איכות החיים שלך נשמרת
ואני מניח שבגלל שאת בבית אז את אוכלת מעט והרבה שטויות
בפרקי זמן קצרים יותר
למשל אם השרוול מתרוקן בממוצע כל חצי שעה את אוכלת משהו מתוק בין לבין או מחכה שהוא יתרוקן ושוב מעמיסה אותו
תחושת השובע חסרה לך וזה מובן אבל אם לא תצליחי להתרגל למעט רעב שבין הארוחות ולאכול לאט ובריא לא עשית כלום.
ניתן לרזות יפה גם ללא ספורט ואני העדות לזה אבל ספורט חשוב לעיצוב הגוף
כי מה שלא יעשה הראש יעשה אחרכך הארנק וסכין המנתחים
הבעייה שלך היא שחשבת שזה קסם ויוצאים מבית החולים רזים ישר לשדרת המעצבים
זה תהליך שמחייב אותך כשותפה מלאה לגוף שלך שאם לא כן וננית תמשיכי לאכול שוקולדים ולשתות מילקשייק לדוגמא הריי שתעלי במשקל עם השרוול וזו לא המטרה אני בטוח
אז קודם לניתוח היה רצוי שתשלימי עם עצמך ותקבלי אותך כפי שאת ומשם תצאי למסע קסום.
מכיוון שלא עשית את זה הגיע הזמן שתעשי זאת עכשיו
תקראי גם את התגובה שלי לאלון למטה על העיצות לטבעת ובכלל
זה יעזור לך לתכנן ארוחות ולאכול נכון
ועשי מאמץ לצאת מהבית כמה שיותר מוקדם כי כשהראש סובל כל הגוף סובל
והריי הלכנו לניתוח כולנו כי העיניים שיגעו לנו תראש -והסוד הוא פשוט לא להסתכל -לומר זה מיותר בשבילי ואני לא צריכה את זה.
לא להתפתות ואם כן רק לטעום פעם בשבוע לא יותר
משמעת עצמית זו שלא הייתה לך לפני הניתוח היא זו שחייבת להיות לך אחריו כי הגוף שלך לא מסוגל לרדת כשאת לא תומכת בו ומכוונת אותו .
לגבי העבודה אני יכול לומר לך כשכיר לשעבר וכעצמאי היום שלחפש עבודה זו עבודה בפני עצמה.
קמים בבוקר מתלבשים יפה לוקחים את קורות החיים ויוצאים לסבב חיפוש עבודה ומתן קורות חיים לחברות ולכ"א בכל האיזור הסובב אותך 100 ק"מ לכל כיוון
הכיני קורות חיים ברורים למשרה שאותה את מחפשת ואל תכתבי שאת מחפשת עבודה כמנהלת אם יש לך ניסיון כמזכירה ולהיפך פשוט התאימי את קורות החיים שלך למשרה המבוקשת.יש באינטרנט המון עצות בתחום ובודקי קורות חיים חינמיים ובתשלום
אולי אפילו נצלי את ההזדמנות ללמוד איזה קורס העשרה שיגרום לך לצאת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי יניב
טל21/10/2010אני לא מובטלת אני עצמאית.. מאפרת כלות... ובתקופה האחרונה יש פחות חתונות...
לא מסוגלת להיות שכירה הספיק לי לכל החיים..
תודה ממש שהקדשת לי זמן...
איך אתה מצליח להתגבר על הדחפים??
הריי הראש נשער שמן..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתגברות על הדחפים
יניב21/10/2010טל אני מסכים איתך בנושא העצמאית לחלוטין גם לי הספיק
נסי אוליי להרחיב את ההיצע שאת נותנת למשל אוליי טיפולים קוסמטיים לישובים הסמוכים ובישוב שלך כמו עיצוב גבות והשרת שיער כך אוליי תצליחי להגדיל הכנסות ולהיות פחות משועממת.
לגבי הדחפים אמרת נכון עשו לנו ניתוח בקיבה ולא במח
אבל כשיש מטרה והגוף לא יכול לקבל הרבה אז עושים סדר עדיפויות
אני אתן לך דוגמא
אם אני רעב אז אני חושב אם לאכול עוף שזה גב בעיקר עצמות ו4 פלחי תפו"א שנצלו בתנור בתיבול מינימאלי ללא רוטב כי השומן של העוף יותר את הרוטב לבד .
או אם לאכול קציצה אחת של בקר עם ירקות מאודים שני הדברים האלו יושבים לי המון זמן וקשה לי מעט אחרי האוכל או שאני אוכל 2-4 פתית בטעם בצל של טלמה עם 2- 4 כפיות של גבינה 1 לכל פתית שטוחות כמובן עם נגיעות טונה במיים ממש נגיעות ואז אני לא אתפוצץ ולא ארגיש כובד אלא שבע בצורה סבירה.
מספרים שלאדם יש בבטן סיני קטן שלוקח לו כ 20 דקות מתחילת הארוחה לעלות לראש ולצלצל פעמון שיורה על שובע והפסקת האוכל.
לכן בתור שמנים היינו אוכלים 4 צלחות אוכל ב 10 דקות ומרגישים רעבים כי פשוט לא עברו 20 דקות והסיני הקטן לא צלצל בפעמון:)
זה לא השתנה אחרי הניתוח רק שנפח הקיבה קטן יותר אבל עדיין תחושת השובע או המועקה שלעיתים מחליפה אותה מגיעה כ 20 דקות אחרי
בכמויות שאני אוכל אני יכול להרגיש טוב ולא להקיא וגם לשתות חצי שעה אחרי האוכל ולא שעה אחריי
אני לא מחפש לשבוע אלא לאכול כדיי לא להיות רעב וזה ההבדל
אני נותן לגוף את מה שצריך ומעט פחות וכך אני משיג ירידה
אני מרגיש מצויין אבל מה שטוב לי אוליי לא טוב לאחר ואיך תדעי אם לא תתני צאנס?
לגבי מתוקים זה מאוד פשוט
אני לא מסתובב עם כסף מזומן רק עם כ"א וזה דבילי לקנות חטיף עם כ"א
אני לא מכניס אוייבים הבייתה ואם יש אירוע או שאני מתארח אני טועם משהו אחד קטן
ולא מסיים אותו.
זה הזמן שלך להבין שאת יכולה להמשיך להאביס את עצמך למוות או פשוט להתחיל להנות מהתהליך וללכת לכיוון הגורמה והמנות הקטנות בהרבה יותר.
אם יש לך סוכר גבוהה ואת לוקחת כדורים את גומרת את עצמך ואת הלבלב שלך הרבה יותר מהר ממה שאת מתארת לעצמך עם כל המתוקים וזה לא צחוק
מהדיכאון ומהרחמים העצמיים לא מתים מעודף סוכר והתקף היפרגליקמיה או היפו כן ומהר
את עלולה להגיע לאבדן ראייה ולאיבוד גפיים
טל את צעירה מאוד הגיע הזמן להניח לאוייבים וליצור חברים חדשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיניב כל הכבוד על ההסברים
אלון21/10/2010אני כפי שכבר ידוע לך מנותח "צעיר" בסה"כ בשבוע הראשון ואני לומד מימך המון. תודה לך על כל הטיפים.
טל אל תישברי. שנינו מתחילים עכשיו דרך חדשה. תעשי "אחורה פנה" ותתחילי מההתחלה בדיוק בשלב שבו אני נימצא עכשיו.
תיהי חזקה. את מסוגלת!!
בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחר זה קורה!ליאל21/10/2010
כבר יומיים שאני לא נרדמת...
זהו,מחר סוףסוף זה קורה! אני הכי אופטימית ושמחה בעולם,קצת פוחדת,בכל זאת ניתוח לכל דבר...
כ"כ בא לי להיות כבר אחריי,להתחיל בתהליך האמיתי,להנות מעוד דברים בחיים שהם לא אוכל..
מתרגשת,מנסה להדחיק עד כמה שאפשר אבל הבטן לא מפסיקה להתהפך..
יהיה בסדר,נכון?!
החיים החדשים שלי-הנה אני באה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאל חמודה
ריקי21/10/2010שיהיה לך המון בהצלחה מאמיי . תהיי חזקה תחשבי חיובי. ותחשבי על הימים והחודשים שאחרי . את הולכת להיות פצצההההההההה ובריאה שזה הכי חשוב. נשמח לעזור תמיד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רבותיייי - זה יצא..........דני21/10/2010
ואלונה מאושרת!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזל טוב!!!!!!! כל הכבוד!!!!!
עופר21/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דני!!
נעמי21/10/2010אני כל כך שמחה בשביל אלונה, היא כל כך היתה מסכנה, תודה לאל שהסיוט נגמר, תמסור לה נשיקות ולך בהצלחה. באהבה, נעמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב להזיק זה לא מזיק.זה אפילו טעים.
אלון22/10/2010תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמי צבע מוזרים מסביב לצלקותאלון21/10/2010
היי חברה,
לפני מספר ימים נותחתי ניתוח טבעת אצל דר' אבינוח.
עכשיו אני מבחין שצבע העור מסביב לצלקות (אני עדיין עם הסיכות) נהיה צהוב כזה. לא בכל החתכים אלה ב שלושה מתוך החמישה.
האם זה מצב נורמלי כחלק מתהליך הריפוי? האם מישהו כבר ניתקל בתופעה זו?
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד שיגיע רופא וייתן תשובה מוסמכת
מקס ברנר21/10/2010לא יצא לך להחתך בשנים האחרונות,או לחוות שטפי דם?בתהליך הריפוי השט"ד משנה צבעים במשך שבוע בערך:אדום,כחול,ירקרק,צהבהב.אם אני לא טועה (להזכירך-אני לא רופא) זה נקרא בלשון המקצועית "רזולוציה של המטומה".אז אם זה רק שינוי צבע- זה לא מסוכן.האם יש שם משהו מטריד אחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אבל לא יודע בדיוק
אלון21/10/2010איך לתאר זאת....
אני כרגע בשבוע הראשון - רק על נוזלים.
לפעמים אני חש כל מיני כאבים קלים במופיעים לכמה שניות ונעלימים...
גם הקיבה שלי משמיעה כל מיני רעשים והרבה.
האם כך זה אמור להיות.?
שאלה נוספת - כמה זמן אני צריך להיות על נוזלים ומה מומלץ לאכול בשלב ה"רכים".
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטבעת
יניב21/10/2010טוב כמי שהיה מטובע 8 שנים ומשורוול 7 חודשים אני יכול לומר לך ששינוי הצבע לדעתי תקין וזה יחלוף
לגבי הרעשים שאתה שומע מהקיבה הריי שמדובר בנוזלים שעוברים מהחלק העליון של הקיבה שמעל הטבעת לקיבה המרכזית
אתה צפוי לשמוע את הרעשים האלו כל עוד יש לך טבעת
הכאבים יחלפו כחודש לאחר הניתוח ממש לגמרי
בשלבים הרכים אתה אמור לאכול גבינות ביצה או חביתה ירקות טחונים
פירה
לא תוכל לאכול הרבה ואל תנסה גם שלא תקיא
אל תבחן את גבולות הטבעת זה יגרום לך להקאות
אני גם עברתי אצל אבינוח את הניתוח שלך וכאמור הוצאתי את הטבעת בגלל חוסר הנוחות שהיא יצרה אצלי
בהצלחה
אם זאת רבים אחרים חיים עם הטבעת באושר והצליחו מאוד
תהייה עם היד על הדופק אבל לא מהצד שמחכה לכישלון
במידה ואיכות החיים שלך יורדת כתוצאה מהקאות מרובות יותר מפעם פעמיים ביום
פשוט תוציא ותעשה שרוול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה יניב. בהצלחה גם לך.
אלון21/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד עיצות חשובות לטבעת ובכלל
יניב21/10/2010נסה קודם כפית גבינה חכה 10 דקות
אל תתרשם לעולם ממספר כפיות שאתה מרגיש שעוברות כי תחושת המועקה יכולה לבוא עד חצי שעה לאחר האוכל ואז גם ההקאה הבלתי נמנעת
תמיד אכול בכפית קטנה ובצלחת קטנה כדיי שהעיניים לא יעשו לך נזק (לאכול עם העיניים זו הבעייה של כולנו)
לעס הרבה גם דברים רכים ובלע בזהירות ותן זמן בין ביס לביס על מנת לראות שהכל עובר בטבעת
אל אבל באמת אל תשתה תוך כדיי אוכל חכה לפחות חצי שעה אחרי האוכל
ותמיד שתה בלגימות קטנות (לגמור בקבוק בנשימה זו חוויה ששייכת לעבר)
שתייה תמיד לפני או אחרי האוכל חצי שעה לפני ואחרי לפחות
בבוקר שתה קודם לפני שאתה מנסה לאכול.
תמיד קח לך לעבודה אוכל מסודר לפי מנות ושמור במקרר או בצידנית שומרת קור/חום
זה יעזור לך לא להתפתות בחוץ ויחסוך לך המון כסף.
אם אתה בשטח קנה לך צידנית חשמלית לאוטו באוטו דיפו או אייס יש מבצעים טובים לזה
השתדל כל 3 שעות לאכול משהו קטן מעדן או שני פתית עם גבינה
מתיי שהוא זה ייראה לך הרבה אני מבטיח.:)
ושמור על עצמך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמו שאני מבין, העצות הללו
אלון21/10/2010מתאימות יותר לשלב שבו הטבעת כבר סגורה. אני צודק?
כי כרגע היא לא סגורה כי אני רק שבוע אחרי הניתוח והסגירה תהיה בעוד חודש (אם הכל יהיה בסדר).
הייכן אוכל למצוא תפריטים יומיים המתאימים לכל שלב בשלבי ההסתגלות לטבעת (שבוע ראשון, שני וכו')?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעצות הן גם לעכשיו
יניב21/10/2010אם תרגיל עצמך מעכשיו למעשה מהארוחה הראשונה תחווה פחות כישלונות והקאות.
עצות יותר טובות כמי שהטבעת נכשלה אצלו אני לא יכול לתת לך אבל...
יש פורום מטובעים חפש אותו אני בטוח שיש להם שם
לצערי לא שמרתי על זה.
אבינוח לא נתן לך דף הוראות להתחלה?
אני זוכר שאני קיבלתי כשנותחתי אצלו באסותא ת"א
בדרך כלל נותנים גם בשחרור מבית החולים גם אם זה סורוקה חייב להיות להם משהו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן קיבלתי דף כזה
אלון21/10/2010אבל הוא מאוד כללי והסדר לא כל כך ברור. הוא מתפרס על מספר שלבים כאשר איפשהו בינהם ע"פ ציר הזמן ניכנס עניין ניפוח הטבעת ואין התייחסות לזה.
אז בעצם אתה אומר לי שאפילו שעכשיו הטבעת לא סגורה, כדאי לי לאכול באופן כזה שכאילו היא סגורה, כן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל אני לא מבין דבר אחד
אלון21/10/2010אתה אומר לי לנסות כפית גבינה ולראות אם אני לא מקיא אותה.
אבל אין שום סיכוי שזה יקרה בחודש הקרוב כי הטבעת שלי עדיין לא סגורה.
אז מה הקטע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלון יקירי
יניב21/10/2010זה שהטבעת לא סגורה זה לא אומר מבחינתך כלום
הקיבה שלך עברה טראומה
ישנה הצטלקות סביב הטבעת מה שמצר אותה באופן טבעי
זהו תהליך טבעי של הגוף המנסה להתמודד עם הגוף הזר
בהוצאת טבעת למשל מחכים 3 חודשים כי הטבעת נבלעת בדפנות הקיבה ויוצרת בצקות
גם עם טבעת פתוחה אתה עלול להקיא כי המעבר צר וכדיי שהטבעת לא תזוז היו צריכים לייצב אותה על שריר הקיבה ולכן עליך לצאת מנקודת פתיחה שישנו הבדל מהותי עם ובלי.
כשהטבעת שלי הייתה פתוחה לפני השרוול עדיין הייתי מקיא והיה קשה לי להעביר מיים או רוק שהיה נתקע לי וסותם את המעבר .
מגעיל אבל זה מה יש
לכן אני בהחלט ממליץ שתתחיל להתייחס לטבעת כאילו היא סגורה וכשתתחיל לאכול תתחיל לאט כמו שכתוב לך בדף וכמו שהסברתי לך.
לאט בכל פעם.
רק כשתרגיש שאתה מסוגל לאכול טוב והמעבר פתוח מדיי תלך לאבינוח שיסגור ותקבע את זה בצמוד לתור עם שיקוף כדיי שתוכלו לוודא שהמעבר פתוח דיו למעבר נוזלים לפחות .אל תסכים לסגירה ללא שיקוף לעולם.
אם יש עוד שאלות אשמח לענות.
יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הכוונה ב "לאכול טוב"?
אלון21/10/2010אני כרגע אוכל רק מה שכתוב בדפים שקיבלתי בבית החולים וכמות האוכל הדלה שם היא לא בדיוק "לאכול טוב".
בכל מיקרה אני ניצמד באדיקות להוראות שקיבלתי ועובר בהדרגה משלב לשלב ע"פ ציר הזמן המצויין בדפים.
בעוד חודש אני נוסע שוב לאבינוח בסורוקה ושם הוא יעשה לי שיקוף+סגירה.
וזה אגב קורה רק בסגירה הראשונה.
כל שאר הסגירות אם וכאשר יבואו בעתיד אני עושה במרפאה שלו אצלנו באשקלון.
אגב כמה מומלץ לסגור בסגירה הראשונה?
שאלה נוספת - למרות שהטבעת לא סגורה אני יאכל רק את הכמויות המצויינות בדפים שקיבלתי ולא מעבר נכון?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאכול טוב זה אומר ...
יניב22/10/2010לא לאכול כפי שהיית רגיל לפני הניתוח ולא לבדוק את קצה גבול הטבעת
הקיבה שלך חולקה לשני חלקים ויש בזה מן ההטעיה
כשהחלק העליון מתמלא אתה תחוש תחושת מועקה שעלולה להביא להקאה.
לכן מומלץ לאכול לאט על פני חצי שעה ולא למהר לסיים הכל מהר כפי שהיית רגיל
כדאי לחכות ולהרגיש את הרעשים שדיברת עליהם ואת הגרעפסים שמעידים על מעבר מהחלק העליון והקטן דרך הטבעת לקיבה הגדולה.
אם זאת כשאוכל עובר מהר דרך המעבר יש נטייה לחשוב שאתה רעב כי תחושת השובע היא המועקה מהחלק העליון שהתמלא.
החלק התחתון עדיין בעל יכולת קיבולת בלתי מוגבלת כפי שהיה לכן אכול לאט ובזהירות
אם אתה מרגיש שאתה רעב ואוכל אבל הירידה נעצרת סימן שאתה אוכל טוב וצריך לסגור שוב
לא זוכר כמה סוגרים בפעם הראשונה זה מאוד אינדיבידואלי ותלוי תגובת הטבעת
אצל חלק יסגרו יותר ואצל השאר פחות בהתאם למעבר התקין של חומר הבריום שייתנו לך לשתות בשיקוף.
אתה תרגיש אם זה הרבה או מעט ואבינוח ינחה אותך לומר לו כיצד אתה חש.
אני מניח שאם תבקש להיפגש רק בסורוקה לשיקוף בכל פעם זה יתאפשר לפי לוח הזמנים שהוא גם ככה שם.
כפי שכבר כתבתי לך השתדל להיצמד לכתוב ולאכול לאט אבל אל תענה את עצמך בקיצויות לשום כיוון.
אתה לא אמור להרגיש רעב גדול אבל גם לא שבע כבעבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי תודה ולסיום
אלון22/10/2010שאלה ששאלתי מיקום אבל איש לא התייחס - וויטמינים.
כמה לצרוך?
בדף ההדרכה כתוב שיש לצרוך למשך שנה שלמה. הדיאטנית אמרה שיש לקחת 2-3 ביום (כפות או כדורי מציצה).
קניתי בקבוק מולטיוויטמין (כפי שכתוב לי בדף) אך על הבקבוק כתוב כף אחת בלבד ביום.
אז לפי מי צריך ללכת?
המון תודה לך יניב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוויטמינים
יניב22/10/2010הכמות על הקופסא היא לילדים
אתה ילד?
לא חשבתי כך:)
בקיצור אחרי הצחוק פשוט תעשה מה שאומרים לך אלון והחיים שלך ייראו אחרת
סמוך על הדיאטנית קח 3 פעמים מ'כפת לך?:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי אז שכחתי לומר ש
אלון22/10/2010על הבקבוק מצויינת כמות גם למבוגרם שהיא כף אחת ליום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוויטמינים
יניב22/10/2010אני מניח שבגלל שהגוף שלך עתיד לאבד הרבה נוזלים שומן ומינרלים בתקופה קצרה יחסית וכדיי שלא תחוש בעייפות ניתן לך המינון הזה ע"י הדיאטנית.
כמו בכביש הסדר הקובע הוא:
שוטר
רמזור
תמרור
כך גם כאן
רופא
דיאטנית
אחות
יצרן
יועצים בפורום :)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמולטי ויטמינים נוזליים
מקס ברנר22/10/2010עיני לא צרה ב-ד"ר אבינוח ובדיאטנית שלו,אבל יש גם מולטיויטמינים למבוגרים בצורת נוזל,ומאחר שצורכי התזונה ,ותיסוף הויטמינים ,שונים אצל פעוט ואצל בוגר-דומה שכדאי לשקול שינוי.
שמעתי על כך הרצאה מרופאת ספורט במכון וינגייט,שכנראה יודעת על מה היא מדברת.מהמוצרים שדיברה עליהם המוצר שקל יחסית להשיג בחנויות טבע הוא של חברה בשם SALUS או משהו מאד קרוב לזה.קיבלתי ממנה דוגמית-אפילו די טעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה התרגשות...נטלי20/10/2010
אני כבר לא יודעת איך לשאת את זה....
סיימתי היום את כל ההכנות, הגעתי לוולפסון לפתוח תיק לקבלה, הייתי עם המרדים בתוך חדר ניתוח ושם באמת עיקלתי שהכל כל כך קרוב....
אני מתרגשת נורא, כבר שבוע שאני לא ישנה בלילות....
פשוטטט צריכה שיעודדו אותייי, שיהיו איתי....
כל העניין לא פשוט לי בכלל....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה הזמן להעמיד במבחן חברות טובות
מקס ברנר20/10/2010גם פה בפורום יש לנו מחבקות ומלטפות מקצועיות,אבל לא בטוח שתספיקו להפגש (גם טלפון זה משהו!)
מעבר לזה חשוב שתרגעי ותשני.נסי תמציות רסקיו או עזרי שינה צמחיים כמו קלמה-נרבין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכולנו עברנו את זה
יניב20/10/2010לא שזה מנחם או מרגיע אבל כולנו עברנו את זה
אני 3 פעמים
בכל אופן תנסי לחשוב מה הן הסיבות שאת עושה את זה
חזקי את עצמך ותהיי שלמה
זה יעזור לך לעבור את התקופה הקרובה ובכלל בכל רגע של משבר תחזרי לשם
ותשאלי למה.
אצלי למשל זה האשה והילדה והרצון הדחף האנושי לחיות ולנשום עוד יום והפחד הלגיטימי מן המוות זה מה שדרבן אותי ומדרבן אותי עד היום בכל יום
האמיני לי הסיכון שבניתוח גדול ומפחיד ככל שיהייה זעום ושולי לעומת הסבל שעלול לגרום משקל עודף
את זה יספרו לך מי שעברו את הניתוח בגלל מחלות לוואי.
אז
"היי שקטה כאילו אין בך דופי כאילו האויר נותן בך הגנה"
ותצליחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיניבוש
נטלי21/10/2010תודה רבה רבה,יש מאחוריי הרבה אנשים אבל כמו שאנימ כירה את עצמי זה לא מספיק לי, מאמינה שאני צריכה ככה לשבת עם עצמי להרגע ולקלוט שוב שאני הולכת לעבור את זה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי נטלי
אפרת21/10/2010אני אפרת בת 32 אמא לשני ילדים מדהימים . לפני שבוע בדיוק עברתי את הניתוח אני ממליצה בחום אומנם אני רק בתחילת הדרך אבל אם 8 קג פחות.ההרגשה מדהימה .
ההתחלה לאחר הניתוח קצת קשה אבל זה מתגמד לעומת התוצאה .
לכי על זה בכל הכח ושיהייה בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפרת...
נטלי21/10/2010תודה על החדרת המוטיבציה...עדיין לא כל כך מעכלת...מקווה שהכל יעבור בשלום,שיהיה לך בהצלחה !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוווווו
נטלי21/10/2010תודה רבה לך... אני מעדיפה לעבוד על הרגיעון בעצמי....
וטלפון זה תמיד טוב, אשמח לקבל כדי להתעודד...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה התרגשות... - תגובה
שולה זק21/10/2010שלום נטלי
יש שתי בחורות מחבקות שעברו ניתוח בוולפסון ולא גרות הרחק ממך. הן מפרסמות את הנייד שלהן אן לכל מי שזקוק לתמיכה וחיבוק.
מרשה לעצמי לצרף לך את הניידים שלהן
רוזי- 050-3337236
רוקי - 054-3934147
כמו כן את מוזמנת להתקשר אלי בכל עת ואשמח לעזור.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי נטלי נותחתי
רוזי21/10/2010בוולפסון אני מחולון בדרך כל מגיע לבקר אחרי ניותוח לכל שאלה 0503337236 רוזי בהצלחההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה תודה תודה !!!!!
נטלי21/10/2010אני מודהה לכולכככם,זה מוריד לי איזושהי אבן מהלב....
אדבר איתן לקראת הערב !!!!
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי נטלי חמודה
ריקי21/10/2010היי נטלי גם אני עשיתי בוולפסון.אצל ד"ר שכטר וד"ר שימעונוב הם מקסימים. אשמח להיות לך לעזר אם תרצי בכיףף.0543934147
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ריקי
נטלי21/10/2010אלו הרופאים שאני ינותח אצלם...
אדבר איתך כבר מחר.... =]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח פרטי באסותארונית20/10/2010
אני מעונינית לעבור אצל דוקטור עסליה ניתוח שרוול קיבה רציתי לשאול לגבי בית חולים אסותא בלב המפרץ איך שם לדעתך פשוט בבית חולים ציבורי מחכים כמה חודשים טובים בתור ויש לי ביטוח פרטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח פרטי באסותא - תגובה
שולה זק20/10/2010כל המרכזים בסדר.
דר' עסליה מנתח באלישע ולא באסותא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממליץ להתנתח בבית חולים ציבורי
רון21/10/2010נכון,דרושה סבלנות רבה, אך בתי החולים הציבוריים נותנים מענה מהיר במקרה חלילה של סיבוך (יש שם טיפול נמרץ ועוד...)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לכולם!!!עינב20/10/2010
שלום לכולם, איזה כיף שיש פורום נהדר שכזה!!!
שמי עינב, בת 27 נשואה ויש לי ילדה מקסימה בת שנה!!
אני שוקלת לצערי הרבה 107 קילו והגובה שלי הוא 1.57. קופת חולים-מכבי
אני סובלת מאוד מהמשקל ההרסני שלי ולכן אני פותחת בתהליכים של קיצור קיבה.
אני מאוד רוצה עוד ילדים- אבל אין לי מושג למה אבל כבר היו לי 3 הפלות ברצף וזה נורא עצוב. רציתי לשאול אם יש סיכון בלהיכנס להריון אחרי ניתוח לקיצור קיבה?
אני חשבתי על טבעת אבל קראתי חלק ממה שהאנשים המקסימים פה כותבים ומדובר על שרוול.
מישהו יכול להמליץ לי מה יותר עוזר?
בבקשה תעודדו אותי להמשיך הלאה, כי הבדיקות האלה כ"כ מתישות ,
והאמת יותר מתיש זה שלקבוע תורים לכל בדיקת זה כמו נצח..
תודה...
עינב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיבוק והרבה חיזוק ועידוד
שולה זק20/10/2010שלום עינב,
לפני כל הבירבורים וההסברים - אין שום סכנה או מניעה להכנס להריון לאחר ניתוח קיצור קיבה. נהפוך הוא - הניתוח מומלץ למי שיש בעית פוריות וסובלת מהשמנה חולנית . את מוזמנת להכנס לשאלות הנפוצות באתר ושם תמצאי מענה לשאלותיך בנושא הריון ועל סוגי הניתוח השונים.
לפי המתונים שרשמת ה- BMI שלך 43.4 וזה לא מעט. מבחינת הקריטריונים לא תהיה לך שום בעיה לקבל אישור מהועדה.
אני ממליצה שתקבעי תור לרופא כירורג בתחום ניתוח הקיבה, שמבצע את כל סוגי הניתוחים, תקבלי ממנו הסבר על כל ניתוח ועל פי ההסטוריה הרפואית שלך, הרגלי האכילה, הפרעות האכילה - תבחרו בניתוח המתאים לך.
תמחקי את המילה "יאוש" מאוצר המילים שלך - מבטיחה לך שהשד לא נורא כל כך.
אנחנו כאן, נשמח לעזור בכל שאלה והכוונה וכמובן את מוזמנת להתקשר בכל עת.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי עינב.
ריקי20/10/2010ערב טוב לך חמודה. יש שאלות שרק שולה והרופאים הנפלאים יוכלו ברצון לעזור לך אני יכולה להגיד לך שאני עברתי את הניתוח שרוול כמובן כבר חצי שנה מאז ירדתי 40 קילו וגם אני שקלתי 107 ..ואני מאושרת והחיים שלי חזרו לימים טובים ומאושרים. היום אני בת 38 ומרגישה וניראת כמו בת 20. מה שתחליטי בכיף אני אשמח לדבר איתך בכל מצב ותרגישי חופשי לשאול כל שאלה כי אצלנו תמיד עונים. 0543934147 בהצלחה מותק. אני יכולה רק להגיד וזכותי אני חושבת שהשרוול הוא בין הניתוחים המצליחים היום תיזכרי את זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן בת 20 מקסימה עם לב זהב
שולה זק20/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושולה את ניראת מדהיםםםםםםםםםם.
ריקי21/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לכולם!!! - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה20/10/2010לגבי הריון - אין שום בעיה להכנס להריון לאחר ניתוח בריאטרי. רצוי ומומלץ לחכות כשנה - שנה וחצי מהניתוח.
לגבי טבעת או שרוול - נכתב הרבה בפורום יתרונות וחסרונות כל שיטה. את מתבקשת לדפדף אחורה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה נכון-הבדיקות גוזלות זמן
מקס ברנר20/10/2010אבל בתור בחורה בריאה יחסית וצעירה,כנראה הבדיקות לא יחרגו בהרבה מהרשימה הראשונית שאת מקבלת.נסי לפנות זמן להתמודדות עם הבירוקרטיה המעיקה,ותבדקי תמיד מתי תוצאות הבדיקות מגיעות.אצלי למשל שלחו אותי לחפש לבד בי"ח שיעשה לי צילום וושט-קיבה-תרסריון ,כי התורים במכבי היו לעוד חודשיים!את איסוף השתן לקורטיזול שלחו לבדיקה ב-"איכילוב",וזה לקח חודש עד שהיו תוצאות.
בקיצור:תודיעי לבני הבית שאת בפרוייקט,הצטיידי בטלפון עם חייגן,טעני את ה-"איזי פארק" וגייסי אורך רוח.גם חוש הומור יעזור כשתקשיבי 27 דקות להודעות המוקלטות בזימון התורים של "תל השומר" עד שיענו.
זה מעצבן כמו חיפוש חניה ב-לב תל אביב,אבל המטרה מקדשת את העצבים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצבניתאפרת20/10/2010
הי חברים אני בדיוק שבוע אחריי הניתוח שרוול אני בשלב של השתיה ואני מאוד עצבנית ועייפה יכול להיות קשר לניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי אפרת
רוזי20/10/2010אני חושבת שכן יש קצת עצבנות
לקחו לנו את האוכל קחי זמן תישתי תיהיה רגועה עשית צעד נבום מאוד לאכול לאט והכי חשוה ויטמנים מולטי ויטמין לא לשכוח בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחייך חיוך רחב
שולה זק20/10/2010היי אפרת
למה להתעצבן ? את אחרי!!!!! את קולטת??כבר סיבה טובה לחייך. את בתחילתה של דרך חדשה בחייך. נכון שכל ההתחלות לא קלות.... תנוחי. תשתי הרבה בלגימות קטנות. תאכלי מעדן או ג'לי. תתפנקי בארטיק ותראי איך הכל יראה לך אחרת. את יכולה לאכול מעט גבינה לבנה.
מאחלת לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולה
אפרת20/10/2010הי תודה על העידוד מנוחה זה לא החלק החזק שלי כי יש לי 2 ילדים אחת בת 3 והשני בן שנה ותשע אז לנוח זה לא כל כך אפשרי אבל לגבי הארטיק נישמע אחלה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמחה שעזרתי
שולה זק20/10/2010את יכולה גם לאכול מעדנים (ללא חתיכות פרי) מאוד מרענן ומרגיע.
ילדים זה שמחה....וזה נכון. עוד מעט תהיי את השמחה שיהיה לך קל לטפל בהם ולרוץ אחריהם.
אנחנו כאן. תמיד נשמח לעזור, לעודד ולחזק. ולתרום כל אחד מניסיונו.
להשתמע
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משהאו משמחסוניה20/10/2010
היות עשיתי ניתוח ביגלל מחלות מה שהמשקל עושה .אחרי ניתוח לא . מקבלת טיפול לסכרת. לא חיפסתי להיות דוגמנית רק בריאה. בת 69 סוניה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשת חייל כל הכבוד
שולה זק20/10/2010אני שמחה שאת אחרי ומרגישה טוב. כולנו נשמח אם תשתפי אותנו כמה שרלת וכמה את ירדת במשקל. נפלא שאיכות החיים שלך כבר השתפרה.
הצלחה בהמשך
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- להודות למחלקה כירורגית א ובמיוחדסוניה20/10/2010
רוצה להודעות במיוחד ל דר. שוורץ ומח. כירורגית א במאיר. עברתי את הניתוח בלי בעיות הכל באחריות קח כללית. אין שום פירסים על דר. שוורץ אני ממליצה מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוניה ברוך הבא
רוזי20/10/2010למש השראול שיהיה בצלחה כל הכבוד אנחנו פה בשביל כל שאלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טוב החלטתי להצטרף אליכם באופן קבוענשמנמונת20/10/2010
ולשתף ולספר על התהליך אז ב27.לחודש אני קבעתי עם הרופא המנתח ונראה איך נתקדם משם אם הקופח לא יאשרו נבקש מהביטוח הפרטי בשביל מה אנחנו משלמים
??(:
אז שיהיה לכולנו בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברוךךךך הבא הביתתתתתת
רוזי21/10/2010פתוח תמיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"ר מחאגנהטארו20/10/2010
שלום סיימתי את כל הבדיקות הדרושות והיום קבלתי את האישור הסופי מהועדה הבריאטרית מהעליי לעשות בשלב הבא . תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום טארו
שולה זק20/10/2010אם את עוברת את הניתוח באסותא ז צלצלי אליהם 048810664
אם ברמבם עליך לצלצל לזימון תורים לרמבם או לדר' מחג'נה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה מחאגנה - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה20/10/2010שלום טארו. תוכל להתקשר אלי ביום ראשון בבוקר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דני , יצא או לא יצא ?לילך.פ20/10/2010
וזה מזכיר לי את הסרט משפחת צנעני (עם התינוק שבלע את הטבעת)...
תנסה מיץ שזיפים שחורים (להרתיח שזיפים של פירות יבשים) ולשתות את המים, אפשר גם לאכול את השזיפים... וכמו שאמר ד"ר מחג'נה עגבנייה מגורדת עם שמן זית...
בהצלחה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לי - היו אחלה יציאות.......
דני20/10/2010אלונה - עוד לא.
ממתינים ללידה המיוחלת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחחחחח
ריקי20/10/2010חמודים אתם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדווח לנו מייד כשזה ייקרה!
מקס ברנר20/10/2010וגם למכון הסיסמולוגי שלא יחשבו שקרתה רעידת אדמה!פעולת מעיים ראשונה אחרי 3 שבועות מעמידה בסכנה גם את הצנרת של הבניין.האם העירייה בתמונה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)