מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שילשולים לאחר ניתוח שרוולסיון17/04/2010
שלום...
ביום רביעי האחרון עברתי את ניתוח השרוול אצל ד"ר אבנת בסורוקה.
היום שוחררתי הביתה...
היום במהלך כל היום ל וגם קצת אתמול אחרי כל שתיה שאני שותה אני מדי רצה לשירותים עם כאבי בטן...
רציתי לדעת האם זה משהו תקין ושכיח שיש שילשולים...
למרות שזה לא נשמע הגיוני כי אני רק על נוזלים כבר 4 ימים..
הודע לכם על קבלת תשובה..
תודה ושבוע טוב.
סיון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי סיון
ליאור18/04/2010בשלב הזה של ימים ספורים אחרי ניתוח , כל דבר הוא בגדר "הגיוני", כולל שילשולים, אלא אם כן זה כאב חזק מאוד או חום !!!
יכול להיות שזה תוצאה של הניתוח ויכול להיות גם איזה וירוס שחטפת בבית חולים.
כמובן שבשביל השקט הנפשי שלך מציע לך לך להתקשר לרופא המנתח ולברר איתו .
בנתיים תשארי צמודה לכלכלה נוזלית .
אם יש עוד שאלות - מוזמנת לשאול .
תרגישי טוב ובהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסורוקה
טלי10/06/2010שלום סיון,
גם אני עברתי לפני שבוע ניתוח שרוול בסורוקה אצל ד"ר אבנת.
בנתיים אני בהחלמה.....חלשה אבל העיקר בבית לאחר 8 ימי אשפוז.
איך את מסתדרת? האם מצאת דיאטנית טובה כאן באזור?
אשמח לדעת....
בהצלחה,טלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה אהבה :)הילה17/04/2010
שלום לכולם ושששבת שלום :)
קוראים לי הילה אני בת 24, משקל: 111 גובה: 1.73 BMI : 37.1
איזה כיף שיש כזה מקום עוטף ומחבק, אפילו כקוראת סמויה אני מקבלת אהבה וחיזוקים, זה מרגש אותי מאוד ומרגיע.
מאיפה להתחיל?... מגיל 8 אני מתמודדת עם העובדה שאני שמנה, כבר בגיל הזה אמא שלי התרוצצה איתי לדיאטניות כאלה ואחרות. ועד היום לא יצאתי מהמבוך החשוך הזה. בעבר הצלחתי לרזות 30 ק"ג אך עליתי הכל בחזרה ומהר. והיום אני בעיקר מתוסכלת מעצמי כל פעם מחדש.
שמעתי על ניתוחי הרזייה בעבר אך מעולם זה לא דיבר אלי.
כיום אחרי שפגשתי חברה שעשתה ניתוח מעקף קיבה לפני שנתיים והיא זוהרת מאושר, המחשבה על ניתוח מתחילה להדהד בי.
קראתי המון בשבוע הזה גם בפורומים גם מאמרים ואני מבינה (עדיין לא ממש הכל) על הניתוחים השונים.
התחלתי את התהליך בצעדים קטנים, אני בקו"ח כללית מושלם ושם יש לי 3 התייעצויות בשנה בהשתתפות עצמית של 100 ש"ח. לא היה לי מבחר גדול בקו"ח אך בכל זאת בחרתי לי 3 (פרופ' קייזר שלמה, פרופ' רובין משה, וד"ר עביד סובחי).
בקשר לעלות ניתוח מעקף הקיבה (שאממן בעצמי) הבנתי מהדברים בפורום שיש מצבים שהקופה מכסה את כל עלות הניתוח, אך בכללית מסרו לי שרק אצל פרופ' רובין משה יש לי אפשרות להשתתפות עצמית של 9600 ש"ח ואין כיסוי מלא. או שיש לי אפשרות אצל כל רופא פרטי אחר בהחזר של 15,170 ש"ח.
ועכשיו לשאלות:
1. מה התנאים בהם אני מקבלת כיסוי מלא על הניתוח
2. ה BMI שלי הוא37.1 (ממש רזונת) ולכן אני צריכה להוכיח מחלות נלוות. האם אישור מרופא המשפחה על כאבי גב ובירכיים עקב עודף משקל או מחלת לב וסכרת של אמא, סבתא, סבא (אני יודעת שזה נשמע נורא) יוכלו לעזור?
אני מקווה שזה לא יותר מידי מידע...
מחזירה לכולכם אהבה.
הילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריטריונים ברורים
שולה זק17/04/2010הילה צר לי לאכזבך, אך תסתכלי על הצד החיובי - למרות משקלך את בריאה ללא מחלות נילוות וזה טוב.
את לא נמצאת בקריטריונים שהקופה תאשר לך את הניתוח במסגרת סל הבריאות
כיסוי מלא לניתוח מקבלים בבית חולים ציבורי למי שעומד בקריטריונים. ובמרכזים הרפואיים ההשתתפות העצמית היא בהתאם לקופה בה חברים וההסכמים עם המרכז והרופאים המנתחים.
מחלות רקע משפחתיות לא מהוות קריטריון התאמה.
הקריטריונים הם:
BMI 35-40 עם מחלות נילוות (של המטופל) סוכרת, לחץ דם, כולסטרול, טריגליצרידים, דום נשימה בשינה, בעיות לב.
BMI 40 ומעלה כל אחד זכאי גם ללא מחלה נילוות.
אני מציעה לך ללכת לדיאטנית לקבל תפריט המתאים לך, ללכת בגישה חיובית והחלטית שאת מתחילה דרך חדשה לשינוי אורח חיים. במקביל נרשמת לקבוצת תמיכה ומשלבת הכל עם פעילות גופנית. אני משוכנעת שאת תצליחי להוכיח לעצמך שאת יכולה ומסוגלת להגיע להישגים מרשימים ואף לשמרם לטווח ארוך.
להזכירך...ניתוח זה לא מטה קסמים! נכנסים לניתוח ויוצאים רזים....ממש לא.!!! אחר ניתוח העבודה רבה והמלאכה לא קלה. צריך דיאטה, פעילות גופנית ושינוי חשיבה ואורח חיים. אז קדימה לדרך...תתחילי עכשיו בכוחות עצמך בחשיבה חיובית של הצלחה ואת אכן תצליחי.
אשמח תמיד לתמוך ולעזור.תוכלי ליצור קשר בכל עת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בצדריקי17/04/2010
יש לי שאלה ואשמח לתשובה.ממתי שיצאתי מהבית חולים ועד היום יש לי כאבים בבטן איפה שהתפר כאבים שמקרינים לגב התחתון .האם זה כאב שיחלוף או עדיף לבדוק?11 יום מהניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי ריקי
שולה זק17/04/2010אלו כאבים שבדרך כלל חולים . אם הכאב מאוד חריף ומציק כדאי לגשת לרופא. אם זו רק תחושה של אי נעימות כדאי לחכות עוד יומיים שלושה אל תשכחי שבכל זאת כברת התערבות כירורגית ו"טיילו" לך קצת בבטן.
בכל מקרה אם זה מלחיץ אתך ואת לא רגועה, כדאי שתתיעצי עם רופא.
שבוע טוב לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ריקי18/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוחמירי17/04/2010
שום לכווווולם. אני צריך ניתוח אבל יש לי שאלה:
איך אפשר לעבור את הבדיקות בזמן הקצר ביותר כי אני עובדת בבוקר וגם יש לי 2 ילדים קטנים בבית.
בתודה מירי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הליך הכנה לניתוח
שולה זק17/04/2010אוכל לענות לך באופן כללי.
תלוי לאיזה קופה את שייכת ואיזה ביטוחים יש לך.
האם את עומדת בקריטריונים הנדרשים לניתוח? הווה אומר BMI מתאים?
BMI 35-40 עם מלות נילוות כמו לחץ דם, סוכרת, כולסטרול, דום נשימה.
BMI 40 ומעלה כל אחד זכאי גם ללא מחלה נילוות.
צריך לקבוע תור לכירורג, לעבור סידרת בדיקות ופגישות עם דיאטנית, פסיכיאטר. במכבי צריך לעבור ועדה.
אם עוברים את הניתוח בבית חולים ציבורי זה יכול קחת כמה חודשים (תלוי איפה לפי אורך התורים). במרכזים כמו אסותא, מדיקל סנטר ניתן לעבור הניתוח תוך חודשיים. שוב תלוי בקופה ובביטוח שיש לך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמא שלי מתעניינת בניתוחאירית17/04/2010
שלום לכולם,
היום נכנסתי בפעם הראשונה לפורום, מהמעט שקראתי אני רואה שכולכם מרוצים מהתהליך שעברתם לאחר הניתוח.
שאלה חשובה שנשאלת היא באיזה טווח גילאים אתם ומה מצבכם הבריאותי?
אמא שלי בת 56 ואני מאמינה שהיא שוקלת מעל 120 /130 ק"ג, לא יודעת בדיוק כמה.
שנים נלחמת עם בעיות משקל ודיאטות, הפחתה במשקל ועלייה להרבה יותר ממה שהיה קודם.
בשנים האחרונות התווספו בעיות בריאותיות לא פשוטות: סוכר, כולסטרול, בעיות קצב לב וכו'.
הרופאים המליצו לה על ניתוח שרוול.
יש כאן מישהו שעבר את הסוג הספציפי הזה של הניתוח? לאיזו קבוצת תמיכה היא יכולה להצטרף?
האם אתם יודעים עד כמה מומלץ הניתוח בגיל הזה ועם הבעיות הבריאותיות הנ"ל?
אני מאוד רוצה שהיא תעשה את הניתוח אבל מאוד חוששת מתופעות הלוואי?
שולה - ברשותך, האם אמא תוכל לצלצל אלייך ולשאול על הניתוח?
תודה מראש
אירית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אירית בוקר טוב
שולה זק17/04/2010יש לחשוש מתופעות הלואי של המחלות הנילוות הנגרמות כתתוצאה מהשמנת היתר החולנית.ניתוחי הקיבה נמצאים בקטגוריה של ניתוחים מצילי חיים והם בסל הבריאות וללא עלות כספית למי שעומד בקריטריונים.
אם הרופאים המליצו לאמא שלך לעבור ניתוח, כנראה זה הפתרון האידיאלי בשבילה ולאחר ההתערבות הכירורגית והירידה במשקל תקבלי אמא חדשה חדשה. אמנם ""קצת אמא" בלי כל הקילוגרמים העודפים. אבל "הרבה אמא" בריאה.
אפשר להתקשר אלי בכל עת וגם בשישי /שבת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אירית17/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחברים מהצפון כולל שולה זקרוזי16/04/2010
בוא נעשה מיפגש במרכז אחרי הרבה זמן שאנו משוחחים אשמח מאודדדד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיקום למפגש
שולה זק16/04/2010לגבי מיקום המפגש שקלנו מקום נגיש לכולם גם מהצפון גם מהמרכז וגם לאלה שללא אכב.
המקום שכרגע עלה על הפרק זה לב המפרץ.
הכל עדיין פתוח.
אגב, במרכז נערכו לאחרונה מפגשים של פורומים שונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולה כץ לב המפרץ בצפון
רוזי18/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזק, שולה זק!!!!!!! :-)
ליאור18/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת...
תהל18/04/2010גם אני אשמח להיפגש... תל אביב רחוק לי מאד כי אני צפונית.
ללב המפרץ אגיע בשמחה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאום מפגש
שולה זק18/04/2010בהחלט הגיע הזמן למפגש.
רצוי לעשות מפגש במקום נגיש לכולם.
חשבנו על לב המפרץ כי יש שם תחנת רכבת, מרכזית של אגד ומקומות נחמדים שאפשר לשבת יחד.לאנשים מהצפון כמו צפת, מגל, טבריה רחוק להגיע למרכז. לא לכולם יש רכב.
בינתיים מבשלים את הרעיון ואחר החג ננתחיל לגלגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אשמח ..... גם אני מהצפון (-:
מיכל אור21/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני רוצה :-)
ליאור21/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי ניתוח טבעת :-)דנה15/04/2010
היי לכולם, אומנם אני לא כותבת הרבה אבל אני כן נכנסת ורואה את כל התגובות פה שעוזרות מאוד ובעיקר מעודדות ונותנות ביטחון. אני עברתי ביום שישי האחרון (9/4/10) ניתוח טבעת במדיקל סנטר הרצליה על ידי ד"ק אבינוח אליעזר, הניתוח עבר בסדר תודה לאל, וד"ק אבינוח היה ממש נחמד ולבבי, ביומיים הראשונים היו לי ממש כאבים גם של הניתוח וגם של הבטן המקרקרת לראשונה מזה 26 שנים, היום אני אוכלת קצת פירה ומעדנים ושותה הרבה, רזיתי כבר 7 קילו ממש קילו ליום, למרות שאני לא מתלהבת מזה כי יותר חשוב לי כרגע להתחזק ולהיות בריאה מאשר כמה רזיתי,
רציתי לשאול את שולה (או כל אחד שעבר ניתוח טבעת...), עדיין יש לי קצת כאבים וקשה לי להתכופף האם זה נורמלי?
אני ממש מפחדת ממההקאות ולכן ממש נצמדת לכל הטיפים וההנחיות שנתנו לי, כרגע למיטב הבנתי אני לא סגורה ועדיין לא הקאתי טפו טפו טפו, האם יש לכם טיפים לגבי מה לאכול?
ודבר אחרון אני בקופת חולים כללית, האם את יודעת שולה אם יש דיאטנית שיכולה לעזור לי?
בתודה מראש דנה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי דנה
שולה זק15/04/2010כל הכבוד דנה...עשית זאת.
הכאבים עליהם את מדברת, הם לא מדאיגים. יעברו תוך מספר ימים. אל תשכחי שבכל זאת עברת התערבות כירורגית ו"טיילו" לך קצת בבטן.
חשוב מאוד להיות שקול באוכל אבל בשום אופן לא לפחד לאכול. אם אוכלים לאט, ביסים קטנים, כמויות קטנות כל כמה שעות, עושים הפסקה של עד חצי שעה בין אוכל לשתיה ולא מעמיסים כמויות, לא מקיאים ומרגישים טוב.
את אכן צריכה להתחזק וחשוב לקבל הנחיות של דיאטנית לתפריט מאוזן ומזין.
איני זוכרת מהיכן את, אבל בכפר סבא בבית חולים מאיר יש דיאטניות מעולות בתחום ניתוחי קיבה . כחברת כללית אין לךבעיה לקבל הפניה לשם.
רצוי להתיעץ עם רופא המשפחה לגבי תוספי מזון (ויטמינים) בחודשים הראשונים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שולה ושבת שלום:-)
דנה16/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי דנה
שני פרחה01/05/2010אני עברתי ניתוח טבעת אצל אבינוח ב19.3 מרגישה טוב לאט לאט את לומדת איך לאכול יש כאבים הם חולפים סבלנות כל שאלה את יכולה להתקשר בכייף ואפשר להכנס אלי לפייסבוק בשם שני פרחה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתתחדשי
אוראל16/04/2010על הטבעת חח
על השאלות שלך - מה לאכול ?
אני בטוח שקיבלת הנחיה מה לאכול ומה לא לאכול .. תאמיני לי שאם הדבר שאת הכי רוצה בעולם זה להרזות תמשיכי ככה לאכול כמו שכתוב בדף כי ההתחלה של הירידה זה כל מנותח רוצה לחזור לזה בשביל לרדת עוד .. אני ב3 חודשים הראשונים ירדתי 24 קילו אז רק תשמרי על ההנחיות שקיבלת ..
עם ההקאות אל תיבהלי , זה יבוא לך אולי בעוד חודש אבל אם את לא רוצה שזה יבוא ישר אחרי סגירה תאכלי לאט לאט ותתרגלי ותשתי לאט זה לא קורה הרבה כמו שאומרים
עשית את הדבר הנכון .. יהיו רגעים יפים עם הטבעת ויהיו רגעים קשים אבל אל תישברי .. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה דוד
דנה16/04/2010הבנתי שגם אתה עשית טבעת אצל אבינוח, איך אתה? מרוצה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מאמינה כבר חודשרוזי15/04/2010
מהניתוח בול לא פשוט אך הבריאות חשובה לסכם עדין מוקדם אז ניפגש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל הכבודד
ריקי15/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ריקי
רוזי16/04/2010מה איתך איך את מרגישה מסתדרת אם הקיבה החדשה חח אצלי כואב קצת כשאני מכניסה כפית נוספת צריך ללמוד שיהיה שבתת שלום יקירתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אצלי
ריקי16/04/2010קשה.היום ניסיתי גזר וקישוא במרק וריסקתי אכלתי 3 כפות וזהו לא יכולתי עוד הרגשתי מחנק כאילו אכלתי מנת פלאפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסימן שהניתוח הצליח ככה מרגישים לא
רוזי17/04/2010עובר אני עדין על המרקים מתי ניפגשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לשולה בוקר טוברוזי15/04/2010
הסכרת ירדה ל140 130מרגישה מציין אבל אני לא שותה כדורים יש לי פחד מי זה מקווה בהמשך לשתות כי חייבת אסור לי להפסיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקיחת תרופות
שולה זק15/04/2010בוקר טוב רוזי
שמחתי לקרוא שחל שיפור בערכי הסוכרת אצלך. אני מקווה שבזמן הקרוב המצב ישתפר עוד ויתאזן.
חשוב להמשיך לקחת תרופות כרוניות , תתיעצי עם הרופא אם ניתן לשבור הכדור .
אני ממליצה שתנסי לקחת כדור עם לגימות מים ותראי איך זה עובר.
בהצלחה בהמשך דרכך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכנה לניתוחsivan518014/04/2010
רציתי לדעת מגברים שעברו את ניתוח השרוול האם הם התבקשו לגלח את הבטן והאם יש עוד פעולות הכנה נדרשות לפני הניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי סיון
ליאור14/04/2010ההכנה היחידה שלך היא דיאטת פחמימות ( רוב המנתחים מבקשים ) , וצום 12 שעות לפני הניתוח .
אחרי הניתוח שמתי לב שגילחו לי קטע קטן בבטן ( אני לא שעיר :-) ) , כך שאם צריך הם כבר יעשו לך שם .
יש כמובן את ההכנה הנפשית - אבל אחרי שאני קורא הודעות שלך בפורומים אני רואה שאתה מאוד מוכן ...
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה ניתוח מתאים?נורית14/04/2010
שלום, רציתי לדעת איזה ניתוח יתאים לי אני בת 35 אמא ל3 ועומדת בקריטריונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התאמת ניתוח
שולה זק14/04/2010שלום נורית,
התאמת ניתוח תלויה בגורמים אחדים ולא רק ב BMI. תלוי אם יש מחלות נילוות, מה הפרעות האכילה, הרגלי אכילה, מה הגורמים להשמנה?
את סוג הניתוח מתאימים בהתיעצות עם המנתח על פי הבדיקות, העבר הרפואי וכמו שציינתי הפרעות אכילה והרגלי אכילה.
תוכלי ליצור עימי קשר בכל עת לאינפורמציה נוספת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי שולהרוזי13/04/2010
קודם מה שלומך אצלי ככה אני מרגישה שאני לא אוכלת לא מצליחה הכול ממש 3 כפיות אני אחרי 3 שבועות ירדתי 10 קילו קבלתי מהדיאטנית מה לאכול לא עקבית אני אחרי האוכל פיתאום ניזכרת שלא אכלתי כלום במשך כמה שעות לא מצליחה לשתות הרבה יש קליוריות מסויימות שאנו אמורים לאכול ביום תודה וחודש טוב מחר ראש חודש תודה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערב טוב רוזי
שולה זק13/04/2010ירדת יפה עד כה.
חשוב באמת להיצמד להוראות הדיאטנית. אכול לעיתים קרובות (כל שעתיים, שלוש) ולשתות לגימות קטנות כמה שיתר.
אני מאמינה שתוך זמן קצר תתרגלי לניתוח והניתוח אליך, ותחזרי לחיים רגילים, עם ירידה במשקל ובריאות טובה.
מה מצב הסוכרת? השתפר המצב?
חודש טוב גם לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לכולם קצת מידעsw13/04/2010
אני בן 29 BMI37 ויתר לחץ דם
אני משתחרר עוד שבועיים מצה"ל
האם אני יכול לעבור ניתוח טבעת דרך קופת חולים מאוחדת?
ואם כן האם אני צריך ללכת לרופא משפחה או לכירורג כדי להתחיל את התהליך?
דרך אגב אם מישהו עושה את הניתוח דרך מאוחדת ויכול קצת לפרט לי על התהליך (בדיקות , הפניות וכדו') אני אודה לו ויש לי מאוחדת שיא אם זה שונה
ועוד שאלה האם אפשר להפעיל את הניתוח דרך ביטוח פרטי של "ניתוחית" אם מישהו מכיר
תודה
אשמח למידע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח קיצור קיבה
שולה זק13/04/2010אתה מוזמן להתקשר אלי ואנסה לכוון אותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהsw
רוזי13/04/2010היי אני עשיתי את הניתוח בוולפסון שם מקבלים דרך מאוחדת אם אתה מהמרכז זה טוב גם אם לאבהצלחה מחלקת כירוגית א
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני עשיתי בוולפסון
ריקי14/04/2010מתי עשית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני לא מבינה ....מיכל אור13/04/2010
בוקר טוב,
אני לא ממש מצליחה להבין מה מתרחש אצלי בגוף. 3 שבועות אחרי ניתוח שרוול. נכנסתי עם 126 ק"ג. בשבוע האחרון לא ירדתי בכלל. בשבוע השני ירדתי ק"ג. סה"כ ירדתי 7 ק"ג ועליתי חצי ק"ג (איך יכולה להיות עלייה???).
לא אוכלת מטוגן/ממתקים וכו'.
האם ייתכן שמשהו לא תקין מתחולל בפנים?
עם עודף משקל כמו שלי זה לא ברור לי.......
לפני הניתוח כשהייתי עושה דיאטה של 1400 קל' הייתי מורידה יותר.
מישהו מכיר? נתקל בזה?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב מיכל
ליאור13/04/2010הגוף שלך עבר מעין טרואמה לא קטנה - הניתוח , ועכשיו הוא מתמודד עם משהו שהוא לא מכיר - צריכת אוכל קטנה מאוד .
הגוף איבד 7 קג תוך שבועיים והוא מנסה "לשמור על עצמו " , וזו הסיבה לעצירה בירידה - דבר הגיוני ויחזור עוד הרבה ...
בקשר לעליה של חצי ק"ג : רוב המשקל שאיבדת בשבועיים הראשונים הוא לא שומנים ששרפת , אלא בעיקר נוזלים .
כך שעם הזמן החזרת לגוף את הנוזלים האלה - אל תדאגי לא השמנת .
אמרת דבר מדוייק כשאמרת שאת לא מבינה מה מתרחש בגוף שלך - את תראי כמה שזה נכון - כל פעם תלמדי משהו חדש - טעמים חדשים , סדרי יום שונים ועוד .
תראי איזה כיף יהיה עוד כמה חודשים לגלות עצמות " חדשות" שפתאום בולטות בגוף :-)
אין צורך להבהל אם את רואה עצירה בירידה , להתמיד עם ההרגלי אכילה ולנסות לשלב לאט לאט גם פעילות גופנית - היא תעזור לשרוף שומן ובנוסף תעיר ותזרז את מערכת ילוף החומרים.
בהצלחה ויום טוב
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ליאור
מיכל אור14/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תאריך לניתוחsivan518012/04/2010
תאחלו לי בהצלחה, יש לי תאריך בעוד כשבועיים סוף סוף לניתוח אצל פרופ' רובין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה
שולה זק12/04/2010ותמשיכי להיות בקשר ולעדכן אותנו. רואה בסוף הכל מסתדר.
נקלוט אותך בשמחה לאחר הניתוח
לילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי סיון
ליאור13/04/2010מאחל המון בהצלחה .אני עוקב אחריך גם פה וגם במשורוולים ומחכה לעידכונים.
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי, איך עבר הניתוח? איך את עכשיו
שרי23/06/2010האם בסוף נותחת אצל פרופ' רובין? אם כן איך הרגשת מולו, נתן הסבר מקיף, בעל סבלנות? אני שואלת כי אישרו לי להתנתח אצלו. אשמח אם אקבל קצת ייעוץ . תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)