מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שלום לכולםlibby12/04/2010
אתמול בבוקר קמתי עם כאב גרון קל, היום זה הפך לצרידות ושיעול עם ליחה ונזלת.
הניתוח שלי מתוכנן לסוף החודש, האם יש סיכוי שידחו לי את הניתוח בגלל הצינון הקל הזה?
האם אני צריכה לדווח לביה"ח על הצינון הזה כבר עכשיו?
האם כדאי לי לבצע את בדיקת האף במרפאה כשיש לי ליחה ונזלת?
תודה לכולם...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש זמן להחלמה
שולה זק12/04/2010אנחנו במחצית החודש עד סוף החודש יש יותר משבועיים. יש לך זמן לגשת לרופא לקבל טיפול לצינון ולהחלים עד מועד הניתוח. אין צורך להיכנס ללחץ מעכשיו
החלמה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייבת לדעתאפרת12/04/2010
עוד כמה ימים... ועדה.
אשמח שמישהו יישתף אותי לגבי התהליך של הוועדה. האם יישקלו אותי עם בגדים
(מאחר ואני גבולית כל גרם יעזור...). האם מדובר במכשיר שמודד גובה משקל ו BMI ביחד?
כמו כן אליו שאלות אשאל? מה יכול לעזור ע"מ שיאשרו לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממש אשמח לשמוע פרטים, אנא שתפו
אפרת12/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועדה
שולה זק12/04/2010שלום אפרת
הועדה נועדה לבדוק את התאמתך לניתוח מבחינת הקריטריונים והן מבחינה נפשית/גופנית. הניתוח נמצא בסל הבריאות והוא ללא עלות כספית לאנשים הסובלים מהשמנת יתר חולנית. הניתוח הוא ניתוח מציל חיים ולא ניתוח קוסמטי .
בודקים גובה ומשקל ועל פי זה נקבע ה BMI. לא ציינת מה משקלך ומה גובהך והאם את סובלת ממחלות נילוות. אם את עונה לקריטריונים, אין סיבה שהוועדה תדחה בקשתך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכפי שאמרתי- אני גבולית
אפרת12/04/2010הדיאטנית המליצה לי, ואני לא מאמינה שמישהו רואה ניתוח זה כניתוח קוסמטי. מאחר ואני בתחילת התהליך - בסה"כ ביקשתי מהחברים שישתפו אותי. תודה על תגובתך אך נשארתי עם אותן השאלות, אשמח לתשובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועדה מקצועית
שולה זק12/04/2010אפרת, בלי כעסים כי זה לא מוביל לאף מקום. אנחנו כאן לעזור ולא לטרפד. עליך להבין שיש קריטריון ברור וחד משמעי BMI. אם את ב BMI 35-40 עם מחלות נילוות יאושר לך ניתוח. אם את לא עומדת בקירטיון זה הניתוח לא יאושר, בלי קשר לשאלות אלו או אחרות שחברים נשאלו בועדה.
את יכולה ליצור איתי קשר טלפוני בכל שעה ואשתדל לעזור ולענות לכל שאלותיך.
אם ה BMI שלך 34, סביר להניח שתקבלי סרוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהככל הנראה - אי הבנה
אפרת12/04/2010היי שולה, אני ממש לא כועסת, בסה"כ ביקשתי תשובות. נראה לי מוזר שאני חייבת לשתף את כולם בנתונים שלי (עדיין לא הגעתי לוועדה....) בכל אופן קיבלתי את התשובות לשאלות שלי דרך פורום אחר (עיינתי בשאלות ותגובות מהעבר). מקווה שאדווח לכם שעברתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
שולה זק12/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועדה רפואית
sivan518012/04/2010אני עברתי לפני שלושה שבועות ועדה מטעם מכבי לצורך אישור לניתוח. הגעתי מוקדם לאסותא רמת החייל, כי קראתי שמחכים שם הרבה זמן. עושים רישום ראשוני ואחת הפקידות לוקחת אותך למשקל דיגיטלי בצד. לאחר הרישום יושבים ומחכים. סה"כ צריך לעבור:
1. רופא - שבודק ועובר איתך על כל תוצאות הבדיקות הרפואיות שנדרשת לבצע לפני.
2. דיאטנית - שמסבירה על הניתוח בפן התזונתי.
3. פסיכולוגית.
הסדר לא קבוע, אבל היה מאוד מקצועי ואני סיימתי שם תוך שעתיים וחצי, הרופאה שלחה אותי לעוד בדיקות ומייד כשפיקססתי אליהם את התוצאות קיבלתי את האישור המיוחל.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אפרת13/04/2010ההסבר ממש מפורט ומרגיע. מאחלת לך את כל ההצלחה שבעולם ובעיקר- בריאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע טוב לכולםריקי12/04/2010
מחר כבר שבוע לניתוח.חוץ מגלי אקטימל ולבן מה עוד אפשר לאכול?מעדן קשה לי.כרגע אני רק אם 3 כוסות מים ביום ומרגישה חולשה.כמה מים צריך לשתות.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלכלה רכה
שולה זק12/04/2010היי ריקי
לשתות לגימות קטנות כמה שיותר ביום.
את יכולה לאכול מרק צח וכן גבינה לבנה. מומלץ על גבינת סקי - עתירת סידן.
הכל במינונים קטנים כל שעתיים שלוש.
כמה ירדת במשקל בשבוע ימים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה5 קילו
ריקי12/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לדר' מחג'נה?שירה12/04/2010
הייתי רוצה לדעת אם הוועדה הרפואית מתחשבת בחוסר מצב רוח ודיכאון כמחלה נילוות בקריטריונים לניתוח?
מאז שבעלי ניפטר אני אוכלת יותר וזה בעצם הדבר היחיד שמנחם אותי
קשה לי לצאת לבלות עם חברים ואפילו עם הילדים בגלל איך שאני נראת
BMI שלי הוא 36 וקצת
האם התחשבו במצבי הנפשי ????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אינדיקציות לניתוח
שולה זק12/04/2010שלום שירה
לצערי הרב, הקריטריונים ברורים והקופות מקשיחות עמדה.
עם BMI 36 ללא מחלות רקע נילוות, המוכרות כמחלות הנגרמות מהשמנת יתר חולנית כמו לץ דם גבוה, סוכרת, כולסטרול, דום נשימה בשינה.
תופעות דיכאוניות לא נכללות בכמחלות רקע במקרה זה, לא נראה לי שיש סיכוי לגמש את הקופה ולקבל התחייבות לניתוח.
אגב, לאיזה קופה את שייכת?
צרי עימי קשר ונראה איך ניתן לעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שירה
ליאור12/04/2010לצערי נראה לי שההיפך הוא הנכון .
בחלק מהקופות חולים יש דרישה של שיחה אצל פסיכיאטר \ פסיכולוג כדי לקבל אישור לניתוח .
אני חושש שדיכאון עלול לגרום להיפך ולהערים קשיים על האישור .
אני לא אומר את זה מידיעה - רק מעלה אפשרות .
בכל אופן המון בהצלחה ושלא תדעי עוד צער
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך מעקב לאחר הניתוחלי11/04/2010
הי חברים,
מזמן לא כתבתי, אני עדיין בהתלבטות קשה בין מעקף לשרוול, בשבוע הבא יש לי סוף סוף פגישה עם הכירורג ונראה...
שאלה : יש לי ביטוח פרטי שמאפשר לי לבחור מנתח ולהתתח באסותה או במדיקל סנטר(.אני בקריטרינים עקב השומנים בדם ויתר לחץ דם.) עכשיו, במידה ואני מתנתחת פרטי, איך הולך אחרי הניתוח?
מי עוקב אחרי ההחלמה?
לאן אני הולכת לביקורת?
מי נותן לי תידרוך תזונתי ?
למי אני פונה אם מתאוררת בעיה/קושי?
אוף, בטח התורים בבתי חולים ציבוריים הם כאורך הגלות (ככה שמעתי) ואני על סף יאוש ורוצה מאוד להתקדם.
מי יכול לעזור לי פליס?
אשמח לתשובות
חיבוק לכולם,
לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להפעיל הביטוח
שולה זק12/04/2010שלום לי,
מאחר ואת אומרת שיש לך ביטוח פרטי, אין שום בעיה של מנתח ותורים.
ברגע שאת מסיימת את בדיקות, עד לניתוח יכול לקחת חודש עד שישה שבועות.
לא ציינת איפה את גרה ולאיזה מנתח/ת את הולכת ליעוץ. לגבי סוג הניתוח כדאי להתיעץ עם המנתח שימליץ לך על הניתוח המתאים לך בהתאם להפרעות האכילה, הבדיקות והנצב הכללי.
בכל מקרה נוסף לביטוח הפרטי את צריכה להמציא גם התחייבות של הקופה שלך .
המעקב, ההכוונה, היעוץ, הביקורת, נעשית ע"י הרופא המנתח ודיאטנית שרצוי להיות אצלה ליעוץ ומעקב ולא משנה אם זה באסותא או בבית חולים ציבורי. טיפול ההמשך הוא זהה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח פרטי
פרופ` אחמד מחג`נה12/04/2010ההבדל היחידי בין ניתוח בבית חולים פרטי לציבורי הוא - זמן המתנה פחות ובחירת המנתח. אנדקציות לניתוח, סוג הניתוח והמעקב לאחר הניתוח אינם שונים. לאחר הניתוח את במעקב של הרופא המנתח לכל החיים ואם מתעוררת בעיה כלשהי פונה לרופא המנתח.
שיהיה לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על הכל
לי12/04/2010תודה שאתם תמיד עונים ומכוונים.את שולה,תמיד עם מידע עדכנית ותמיכה ולדר מחג'נה על התשובות הרפואיות.
אעדכן בהמשך המ החלטתי לעשות.
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות ברור על ניתוח שרוולאלירז11/04/2010
שלום לכולם, אני מעוניינת לעבור ניתוח שרוול וכל הידע שיש לי הינו מרופאים העוסקים בתחום, הייתי מעוניינת לקבל חוות דעת של אלו בעלי הניסיון שעברו את הניתוח לאחרונה או מזמן בכדי לדעת את ההשלכות, מה מצפה לי והאם זה מומלץ
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובות ברורות
שולה זק11/04/2010
שלום אלירז,
הידע הרפואי כירורגי מאוד חשוב וטוב שנמצא בידיך.
את התשובות הברורות לכל שאלותיך (שממש לא פרטת) תמצאי כאן בפרום.. אם תעייני בשאלות שהועלו ותשובות של דר' מחג'נה, של ליאור, שלי ושל מנותחים רבים אחרים, בטוחני שתקבלי פחות או יותר תמונה ברורה. אל תשכחי שהכל מאוד אינדיבידואלי ולא כל אחד מגיב אותו דבר.
בכל מקרה אם את עומדת בקריטריונים ובעברך ניסיונות הרזיה שלא עלו יפה, הניתוח מאוד מומלץ ואף נמצא בסל הבריאות, ומהווה פתרון לטווח ארוך עם הצלחות בירידה במשקל ושינוי אורח החיים.
תוכלי בכל עת לצור קשר ונשמח לעזור
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אלירז
ליאור12/04/2010אני 7 חודשים אחרי היתוח אשמח לענות לך על שאלות פה או בטלפון .
אם את רוצה - השאירי פרטים ואחזור אלייך
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שרוול אחרי ניתוחים קיסריםדפנה11/04/2010
שלום לכולכם
אשמח לדעת האם יש אפשרות לבצע שרוול או טבעת לאחר 4 ניתוחים קיסרים(האחרון היה השנה)
לילה טוב
דפנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דפנה
ליאור11/04/2010אני כמעט בטוח שאין בעיה לנתח שרוול \ טבעת אחרי 4 ניתוחים קיסריים .
ליתר ביטחון חכי לתשובתו של דר' מחגנה .
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
דפנה11/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח שרוול לאחר לידה בניתוח קיסרי
שולי11/04/2010היי......
אני עברתי את ניתוח השרוול אצל ד"ר מחאג'נה היקר....
ילדתי 3 פעמים בניתוח קיסרי....עברתי את ניתוח השרוול 7 חודשים לאחר הלידה האחרונה.
ניתן לעבור את ניתוח השרוול חודשיים לאחר לידה בניתוח קיסרי.
שיהיה לך בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לציין את שמי.........:-)
שולי11/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדפנה שלום רב!
תהל11/04/2010אני חושבת שאין מניעה... אני ילדתי גם כן בניתוח קיסרי לפני שנה וחצי ולפני 3 שבועות נותחתי בניתוח שרוול.
זהו ניתוח לפרסקופיה ולא פתיחה של בטן, למרות שגם במקרה כזה הפתח בניתוח קיסרי הוא בקו הביקיני. ד"ר מחג'נה ידע לענות לך הכי טוב!
בהצלחה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין מניעה
פרופ` אחמד מחג`נה11/04/2010אין בעיה לעבור את הניתוחים הבריאטרים לאחר ניתוחים קיסריים
שיהיה לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משתפת ושואלת...תהל11/04/2010
לילה טוב לכולם...
מנותחת בדיוק 3 שבועות, מרגישה טוב.
מאז הניתוח רוב הכלכלה שלי היא ירקות באופנים שונים. עם זאת אינני מרגישה ירידה או מגמה כזו למרות שאני אוכלת פחות מרבע הכמות שהייתי אוכלת לפני כן. ירדתי 10 + ק"ג אך עם עודף משקל כזה זה מורגש בקושי... מקווה לרדת ק"ג משמעותיים... וחסרת סבלנות לבנתיים.בנוסף, ברצוני לשאול שאלה שאני בטוחה שאת תשובתה אני יודעת... האם יש קשר בין סוג המזון לבין כמות יכולת קיבולת הקיבה? למשל ירקות מול בשר?
מקווה שהסברתי עצמי טוב,
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי תהל
ליאור11/04/201010 ק"ג בשלושה שבועות זה מעולה :
הסטטיסטיקות מדברות על ירידה של עד כ10% מהמשקל בחודש הראשון וזה המון ...
אם אם נראה לך שלא זה מורגש מאוד וכל שבוע שיחלוף זה יהיה מורגש יותר ויותר - אין מה למהר , הניתוח זה דרך לחיים לא לחודש הקרוב ...
את תרדי את הק"ג המשמעותיים אבל זה לוקח זמן - חשוב בנתיים להקפיד על תזונה נכונה ולשלב פעילות גופנית כמה שיותר .
בקשר לקיבולת :
הנפח של הקיבה הוא קבוע נניח X. ה X הזה יכול להיות מים , בשר , ירקות או גלידה . מבחינת נפח זה יהיה אותו דבר , אבל כדאי לדאוג שממלאים את ה X הזה בדברים שישביעו ויתעכלו טוב .
כדאי לאכול דברים שמשביעים אותך לפחות ל3 שעות הקרובות - עד הארוחה הבאה , ושלא יהיו בעלי ערך קלורי ושומן גבוה .
מקווה שעניתי לך על השאלה
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי תהל..
ADI11/04/2010יש כמה דברים שחשובים עד מאוד בהצלחה בתהליך הזה- שהראשון בניהם הוא ספורט וכמובן להקפיד על שתייה מרובה של מים (כליטר וחצי ביום) ואכילה של כ60-80 גרם חלבון ביום מה שימנע את שריפת השריר במקום שומן (כוס חלב מלא, ביצה קשה או מקושקשת, רגל של עוף).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאור ועדי היקרים תודה רבה
תהל11/04/2010היום נשקלתי וירדתי עוד קצת... 113 כבר... במקום 124/6 שהגעתי לניתוח...
זה משמח! עם הפעילות הגופנית אני מתחילה בהדרגה אך חשיבותה ברורה לי לחלוטין. תודה רבה רבה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהשקל פעם בשבוע
שולה זק11/04/2010שלום תהל
כל הכבוד . הישג יפה
אישית, אני ממליצה להתאפק ולהישקל רק פעם בשבוע, ביום קבוע, בבוקר.
בהצלחה בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי מרק 10ריקי10/04/2010
רציתי לשאול לגבי המרק 10 קניתי מרק 10 בטעם עוףף כשעשיתי אותו ראיתי שיש חתיכות של הירק שתיתי אותו וממש הרגשתי שהוא לא עושה לי טוב .כל המרקים אם החתיכות של הירק איך אפשר לשתות זה עומד לי בגרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסנני אותו ותשתי רק את המים..
ADI10/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ריקי10/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ריקי
שירה10/04/2010אני שמחה שחזרת הביתה ובשלום
החלמה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי שירלהה
ריקי10/04/2010מה איתךך מאמיי דיברת עם המספר שנתתי לך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב
שירה11/04/2010עדיין לא דיברתי כי לא רציתי סתם לשגע אותה אני מחכה לוועדה שבעזרת השם אני כן אקל את ההתחיבות של מכבי ואז אני אתקשר שאני יהיה יותר חכמה-ותודה על הכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבת שלום לכלום חיזקו ואימצורוזי10/04/2010
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבת שלום רוזילהה
ריקי10/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ריקי
רוזי10/04/2010תעשי לך בבית מרק עוף נטו או אם רקות ותססני איך את מרגישה יקירתי מקווה שמסתגלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלשה
ריקי10/04/2010לאט לאט יותר טוב.עוד חלשה אבל זה יעבור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצות על רופא ממנותחי שרוול קיבהאור10/04/2010
רציתי לברר אם מישהו נותח ע"י ד"ר בשארה בשארה בבית חולים רמב"ם או בבי"ח אסותא בחיפה בניתוח שרוול קיבה ויכול להמליץ עליו.
איפה בכלל ניתן לקבל המלצות על רופא זה או אחר בענין ניתוח מסוג זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנתחים בכירים
שולה זק10/04/2010כל הכירורגים הם מנתחים בכירים ומומחים בתחומם, כולל דר' בשארה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מותר להתכופףף?ריקי09/04/2010
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכל לעשות לאט
שולה זק09/04/2010מותר להתכופף. לא בבת אחת ולא כיפוף חד. להשתדל הכל לעשות לאט וללא תנועות חדות.
מותר להתפנק, ולדחות דברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעול טורדניריקי09/04/2010
גם כשניכנסתי לפני הניתוח התחיל לי שיעול ממש עם ליחה ועכשיו זה ממשיך וכשאני משתעלת כואבים לי הסיכות האם השיעול הקשה והכואב הזה יכול לפתוח את הסיכות?עד שאני אלך שוב לרופא ביום א.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעול לא נעים - יעבור
שולה זק09/04/2010נכון שיעול הוא טורדני ולא נעים. שיעול הוא תופעה ידועה לאחר ניתוח ואת השתעלת מעט לפניו.
להשתדל להשתעל לא בכח ולהחזיק את הבטן. הסיכות לא יפתחו. אל דאגה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוך הבא למש השרוואולים ריקי
רוזי09/04/2010היי לא יצא לי לדבר איתך היום עבדתי עד 9 בערב עייפה מתה שמחה שחזרת ועוד 4 קילו פצצה את בדרך טובה מציין אז שיהיה בהצלחה לאט ובטוח לא למהר ונדברהההההההה בהצלחה מהלב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ריקי
ליאור10/04/2010עד שהשיעול יעבור ממליץ לך להחזיק כרית קטנה צמוד וחזק לבטן בזמן השיעול- לי זה עזר עם הצטננות והרבה אפצי יומיים אחרי הניתוח .
תרגישי טוב
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עושים??אושי09/04/2010
הייי!!
קצת חוששת וקצת סקפטית .... ב24 למרץ עברתי את הניתוח בערך לפני כשבועיים וירדתי בסה"כ 5 ק"ג..... קיוויתי והאמנתי שארד יותר..... מקווה לרדת את כל הק"ג המיותרים האלה!!!
התחלתי לאכול ירקות טחונים.... פירה גבינות ומעדנים .... יש חשק ומעט רעב אך נסתמת מהר ... מודה............
אני יודעת שלאחר ירידה דרסטית שהגוף שלי ירד עם ניתוח הטבעת כ50 ק"ג לגוף יהיה קשה לוותר על הק"ג בחזרה.....
וכל זאת עליתי כמובן עם ההריון ........ השאלה היא האם באמת אצליח לחזור להגיע למשקל 60 שהייתי ב7 שנים אחרונות מלפני ההריון.... ???
אני יודעת שהכול תלוי בי.... תזונה נכונה ופעילות ספורטיבית גופנית.... חלבונים .... תזונה נכונה ובריאה ... ויטמינים וכו....
אבל עדייין........... יש בי חשש להתאכזב ....
אחרי שכבר הייתי רזה פעם הצבתי לעצמי ראף לחזור למה שהייתי ..
.. להבדיל מאחרים הארון שלי מפוצץ בבגדים שמלות חצאיות סקיני וכל הבא ליד במידה 38 (!) הם מחכים לי יפה בארון מקופלים ומדוגמים.... ליבי מתמלא אליהם בערגה...........
ב א סה !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאט לאט אבל בטוח
שולה זק09/04/20105 קילו זו ירידה יפה. לא ציינת באיזה משקל את, כמה זן אחרי לידה.
אם תקפידי על תזונה נכונה ותשלבי פעילות גופנית - את תגיעי ליעד שהצבת לעצמך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שולה!!
אושי09/04/2010אני בת 27 , ילדתי לפני 10 חודשים, משקל התחלתי 109.5 .
התייעצתי איתך לפני כחצי שנה בערך כשהייתי עם הטבעת לגבי ניתוח השרוול. ביצעתי אותו אצל פרופ רובין.
נורא קשה לי ... אני בקושי אוכלת... השבוע לא ירדתי בכלל...
שבוע שעבר ירדתי כמעט 5 ק"ג ואילו השבוע נאדה..
יש קילו שמשחק כל השבוע.... עולה יורד כמו יויו...
זה מייאש...!
מה כבר אפשר לעשות. האם החילוף חומרים שלי ישתנה מתישהו?? והגוף יצא מהסטרס שהוא נמצא בו??(עקב ירידה דרסטית של 50 ק"ג (ועלייה מסיבית בשנה) בתקופת ההריון??
מרגישה מיואשת ובלי מצב רוח..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלי יאוש
שולה זק09/04/2010אושי, ממש אין לך סיבה להתיאז. את שבועיים אחרי ניתוח. ירדת 5 קילו וזה יפה מאוד. אל תשכחי שאת עדיין בשלבים של התאוששות מהלידה. ההורמונם עדיין משתולים. תני לעצמך קרדיט חיובי ותראי שתוך חודש ימים תרגישי אחרת. גם הירידה במשקל תורגש ואט אט תיכנסי לתם של אכילה נכונה וחשיבה חיובית.
חשוב מאוד לדעתי לפנות לדיאטנית ולקבל ממנה תפריט מתאים ולהיות במעקב אצלה. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתרוולתי וחזרתיריקי09/04/2010
שלום חברים יקרים.אוף אני לא מאמינה שזה נגמר היה לי מאד קשה הכניסו אותי בשעה 8 בבוקר וולמחלקה הגעתי בסביבות 3.ההיומיים הראשונים הם קשים ביותר ולאחר מכן הכאבים קצת עברו.כמובן אם זריקות ומשככי כאבים.הייתי במלקה מאד טובה בוולפסון צוות נהדר.ניתח אותי ד"ר שכטר המקסים..יום לאחר הניתוח אמרתי לאימי שאני מצטערת שעשיתי שאם הייתי יודעת שזה כזה כואב לא הייתי עושה.למרות שהגעתי לפני שעה הבית ועדיין חלשה .אבל האמת עליתי למשקל וראיתי 4 וחצי קילו פחות אמרתי שזה שווה .כניראה שאני מפונקת לא אוהבת לסבול..התחלתי לשתותת וההרגשה מגעילה אני מרגישה כמו גרעפסים בכל הגוף הרגשה לא נעימה.האמת שמעתי לעיצה של ליאור ולקחתי היום קרטיב והוא הלך ממש לא רע.מה אני אגיד לכם אני לא מאמינה שאני אחריי.רוזי המקסימה באה לבקר אותי והיא ניראת מדהים .אשמח לענות לכם לשאלות אם תירצוו. מקווה שיעבור על כולם טוב ובלי כאבים ותאמינו לי זה שווה.למרות שהייתי מאד בררנית .ופחדנית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברוכה השבה
ליאור09/04/2010המון בהצלחה בחיים החדשים שלך
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ריקי09/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוכה הנמצאת
שולה זק09/04/2010יופי. שמחים יחד אתך.
אנחנו כאן בכל עת. תוכלי ליצור קשר בכל בעיה אם תתעורר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שולה
ריקי09/04/2010אני עוד חלשה כמה זמן תהיה החולשה הזאתת4 ימים אחרי ניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכל עובר
שולה זק09/04/2010ריקי יקירתי עוד כמה ימים תחושת החולשה תחלוף. את תתחזקי , תתחילי לאכול ולרדת במשקל.
הגוף עבר חדירה פולשנית ואט אט מתגבר על ההרדמה. תקפידי לשתות לגימות קטנות הרבה פעמים ביום ולנוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

(1).jpg)