מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בין מה למה לא רואה קשר?סהר29/12/2010
למה לא רואה קשר ?עשיתי אקגי ואמרו לי שזה יכול להיות ממאמץ,משהו בלב...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בין הגבות שלך ללב
ד``ר רוברט הפנר29/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הקשר הגבות
סהר30/12/2010אני מדבר על מה שיש לי מעל הגבות, שהתנפח לי מעל הגבות, וגם הסימנים הכחולים מעל הגבות ובפנים פסים כחולים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה מתכוון למצח?
ד``ר רוברט הפנר31/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שורף לאורך זרוע שמאלA.T29/12/2010
שלום רב
שורף לי לאורך זרוע שמאל הרבה פעמים השנה אך לפני יומיים חזק יותר ויותר זמן מה זה יכול להיות האם בהכרח קשור ללב או בעיה אורטופדית אני בת 57
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שורף לאורך זרוע שמאל - תגובה
ד''ר ריקרדו תובר29/12/2010שלום רב
מומלץ לגשת לרופא שלך
בהצלחה
ד״ר ריקרדו תובר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיגרנה ובעיות לבביות או מוחיות ח"וA.T29/12/2010
שלום לרופאים
קראתי מחקר שיש קשר בין מי שסבל ממיגרנה יסבול חס ושלום או משבץ מוחי או מבעיה לבבית האם לדעתכם זה נכון? ואיך ניתן למנוע זאת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיגרנה ובעיות לבביות או מוחיות ח"ו - תגובה
ד''ר ריקרדו תובר29/12/2010שלום רב
יש קשר אצל חולים שסובלים מ ASD או PFO
בהצלחה
ד״ר ריקרדו תובר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשר לחדר כושרסהר28/12/2010
שלום,
אני מתאמן כחצי שנה בן 18 מרים משקלים שהגעתי אליהם בהדרגה,יום שישי היו לי סימנים של כחולים מעל הגבות כמו מכה צבע כחול,אפור,ופסים בלחיים...הלכתי לרופא אמרו שזה כלום..זה עבר. היום בצהרים ישבתי ראיתי טלויזיה פתאום התנפח לי מעל הגבות באותו מקום...ממה זה יכול להיות? אמרו לי משהו בקשר ללב...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא רואה קשר
ד``ר רוברט הפנר28/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוסיד אי ספיקת לבימית28/12/2010
ערב טוב!
אימי סובלת מאי ספיקת לב קשה בשני חדרי הלב.
לפני כחודש הופסק לה מתן התרופה פוסיד לגמרי.
ברצוני לדעת האם שיקול זה הוא נכון
לפי מיטב הבנתי מרופאים אחרים לא מומולץ להפסיק את הפוסיד .
אשמח לתגובה בנושא.
ימית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוסיד אי ספיקת לב - תגובה
ד``ר רוברט הפנר28/12/2010ימית
לכל מטופל צריך להתאים את הטיפול התרופתי האישי שלו.
מבלי להכיר את אימך אינני יכול לחוות דעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי ספיקה דיאסטוליתגורג27/12/2010
לדר שלום אני שנים רבות עם לחץ דם גבוה וכן גם זמן רב עם אי ספיקה דיאסטולית דרגה שניה כמו כן עברתי צינתור ב2006 ושמו לי תומך ב2008 אישתי העירה לי שאני מדי פעם מפסיק לנשום בבדיקה במעבדת שינה מצאו שיש לי דום נשימה בשינה ב2010 עשו לי צינתור נוסף ושמו לי תומך נוסף האם זה יכול להגרם לי עקב הבעיה הלבבית ומה אפשר לעשות כדי שזה ישתפר תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי ספיקה דיאסטולית - תגובה
ד``ר רוברט הפנר27/12/2010טפל בלחץ הדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמא שליאורטל26/12/2010
אמי אישה בת 50+ לפני כשנה וחצי שברה את הקרסול ועברה ניתוח קשה ומאז מצבה הבריאותי החל להיות פחות ופחות טוב.
החלו לה דפיקות לב מהירות מאוד על דופק גבוה מאוד למשך יותר מחצי שעה.
הלכנו ל2 רופאים מומחים ללב ושניהם הציעו לעבור צינתור אבל לא חובה, וטענו כי הבעיה מולדת ושלא קשור לספורט כולסטרול וכו'.
כרגע אנחנו בדילמה משום שלצינתור ישנם סיכונים רבים ואנחנו לא יודעים מה לעשות?!?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמא שלי - תגובה
ד``ר רוברט הפנר26/12/2010הסיכון ברוב הגדול של הצנתורים מאוד מאוד נמוך.
הסיכון בלא לעשות צנתור ברוב המקרים הרבה יותר גבוה.
נכון, לפעמים קשה להחליט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על הפרעות קצברותם25/12/2010
שלום ותודה רבה על תשומת הלב
אני בן 21 לאבא שלי ולאחי הבחור יש בעיה של הפרעות קצב משהו עם זרמים אני לא בטוח איזה בעיה בדיוק אשאיר את זה לך או פתוח לא כזה קריטי
ביצאתי בדיקות לב בעבר כמו MRI לב אקו לב כ3 פעמים במשך כ4 שנים
שאלתי היא האם בדיקות אלה יכולות להראות אם יש חס ושלום הפרעות קצב לב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריך להוסיף
רותם25/12/2010אני מבצע פעילות ספורטיבית מספר פעמים בשבוע מרגיש מצויין עם זה
רק קצת מפחד מהעניין של הפרעות קצב...
ביצעתי את הבדיקות של הMRI והאקו לב עקב מעקב שהרופא משפחה מבצע לי מזה 4 שנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריך להוסיף - תגובה
ד``ר רוברט הפנר25/12/2010MRI ו/או אקו לב לא יכולות ולא אמורות לגלות הפרעות בקצב הלב. אלו בדיקות שבאות לבדוק את הלב עצמו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלת פברייקי25/12/2010
שלום רב
מהם הסימפטומים למחלת פברי - בהקשר הלבבי ?
בברככה יקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת פברי - תגובה
ד``ר רוברט הפנר25/12/2010כמו במחלת שריר העבה, קוצר נשימה, אי ספיקת לב, הפרעות קצב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלת פברי - המשך
יקי25/12/2010תודה על תשובתך
באיזה אופן מזהים המחלה (מלבד בדיקת דם גנטית )?
האם באמצעות אקו אפשר לזהות?
אם כן, מה רואים באקו?
בברכה יקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלת פברי - המשך - תגובה
ד``ר רוברט הפנר26/12/2010האיבחון הוא במציאת הפגם הגנטי בבדיקת דם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרדמת על רקע דום לברות25/12/2010
ד"ר שלום רב,
כתבתי בעבר בנושא בעלי שקיבל דוום לב והיה שרוי בתרדמת.
לאחר 7 שבועות בעלי התעורר מהתרדמת והחל ללכת בעזרת הליכון (עדיין לא יציב) והחל לדבר, נגמל מהנשמה (היה טרכאוסטומי).
ישנה בעיית זיכרון ובעיקר זיכרון לטווח הקצר, קיימת גם בעייה בהתמצאות במרחב.
כיצד ניתן לדעת באיזה איזורים נפגע המוח והאם יש דרך לשקמו?? האם בכלל יוכל לחזור ולתפקד כאדם עצמאי????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרדמת על רקע דום לב - תגובה
ד``ר רוברט הפנר25/12/2010אני מציע שתתיעצי עם נוירולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי לב-בת 18לי23/12/2010
שלום.
אני בת 18 ויש לי כאבים בלב כבר 4 שנים. ערכתי בדיקת א.ק.ג והיא יצאה תקינה, בנוסף ערכתי בדיקת דם וגילו לי שיש לי חוסר דם.
עדיין יש לי כאבים בלב, בצד ימין של החזה, ביד שמאל וקצת ברגל שמאל.
מה זה יכול להיות? מה לעשות ?
אשמח לתשובה. תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי לב-בת 18 - תגובה
ד``ר רוברט הפנר23/12/2010אם את אומרת שיש לך כאבים בלב בצד ימין של החזה, את מתכוונת שהלב אצלך בצד ימין? כי בטוח הוא לא ברגל שמאל.....
הכאבים שלך כנראה לא "בלב".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה אם הניסוח לא היה ברור
לי23/12/2010התכוונתי שיש לי כאבים בלב (בצד שמאל) וגם כאבים בצד ימין של החזה.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון
ד``ר רוברט הפנר24/12/2010הכאבים שלך בצד שמאל של החזה, לא בלב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר, אני יודעת איפה הלב שלי נמצא.סל
לי24/12/2010סלח לי אם רשמתי בצד שמאל ולא נוטה לצד שמאל, ואם זאת לא הכוונה שלך אז תדע לך שאני די חכמה וגדולה מספיק לדעת היכן הלב שלי נמצא.
אני בכל פעם מחכה בקוצר רוח לתגובה שלך, אז בבקשה ייעץ לי מה לעשות..
תודה ושבת שלום!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר, אני יודעת איפה הלב שלי נמצא.סל - תגובה
ד``ר רוברט הפנר25/12/2010לי
אני בטוח שאת יודעת איפה הלב נמצא, ובכל זאת מהתאור שלך אני מתרשם שהכאבים שלך לא קשורים ללב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח תוצאות אקוliora23/12/2010
שלום לכם אנא עזרו לי להבין מה הולך פה
אני בן 32 אני מבולבל בהעסק
VSD
ECHOCARDIOGRAM
M-MODE_MEASUREMENTS
Normal Values (Cm)
LEFT VENTRICLE
ED DIAMETER..................... 4.90 ( 3.60- 5.60)
ES DIAMETER 3.20 ( 2.70- 3.40)
% FRACTIONAL SHORTENING 34.00 (27.00-53.00)
IV SEPTUM-DIASTOLIC THICKNESS 1.30 ( 0.60- 1.20)
LV FREE WALL-DIASTOLIC THICKNESS 0.90 ( 0.60- 1.20)
RATIO IVS:PW 1.44 ( 0.80- 1.20)
LEFT ATRIUM
DIAMETER 3.60 ( 2.50- 4.00)
AORTA
DIAMETER 4.50 ( 2.40- 3.70)
DESCRIPTIVE_DIAGNOSIS_(2-D_ECHO)
LEFT VENTRICLE...... MILD SEPTAL HYPERTROPHY
IV SEPTUM...........
SMALL MUSCULAR V.S.D WITH MILD L-R SHUNT,PEAK
LV-RV GRADIENT:87MMHG
LV CONTRACTION...... NORMAL
RIGHT VENTRICLE..... NORMAL SIZE AND FUNCTION
LEFT ATRIUM......... NORMAL SIZE
AORTA...............
DILATATION OF ASCENDING AORTA AND ROOT UP TO
4.4CM
MITRAL VALVE........
SYSTOLIC ANTERIOR MOTION NO SEPTAL CONTACT
AORTIC VALVE........ NORMAL
TRICUSPID VALVE..... NORMAL
PULMONIC VALVE...... NORMAL
PERICARDIUM......... NORMAL
DOPPLER
MITRAL VALVE
MILD INCOMPETENCE
AORTIC VALVE
NORMAL
TRICUSPID VALVE
MILD INCOMPETENCE
TV GRADIENT: 25.00 MMHG
PULMONIC VALVE
NORMAL
LEFT VENTRICLE......
INFLOW E: 89 ,A: 55 CM/SEC, E/A: 1.61
NORMAL FIILING PATTERN
CONCLUSIONS
MILD SEPTAL HYPERTROPHY
NORMAL LEFT VENTRICLE CONTRACTION
SMALL MEMBRANOUS V.S.D-MILD LEFT TO RIGHT SHUNT
DILATATION OF ASCENDING AORTA AND ROOT UP TO
4.4CM
MITRAL VALVE-SYSTOLIC ANTERIOR MOTION NO SEPTAL
CONTACT.
NO EVIDENCE FOR L.V.O.T OBSTRUCTION* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח תוצאות אקו - תגובה
ד``ר רוברט הפנר23/12/2010יש חור קטן במחיצה בין החדרים - לא משמעותי, מעקב בלבד
אבי עורקים מורחב - מעקב, תחילה אקו לב כל חצי שנה, במידת הצורך MRI או CT אנגיו, איזון לחץ דם.
מעקב קרדיולוגי הדוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על דפיבלטור וחנויות כלבוישראל .ס.21/12/2010
שלום למומחי הפורום. רציתי לדעת.
לפני שבועיים הושתל אצלי דפיבלטור...והיום טיילתי מאז בקניון . אבל לא נכנסתי לאף חנות מפחד.
רציתי לדעת עם גלאי הגניבות בחנויות (לא בשער הראשי ) מסוכנים לי בגלל המכשיר (דפיבלטור) ...לא איכפת לי הציפצוף של החנות אלא אם המכשיר יכול לחשמל אותי בגלל גלאי גניבות?...לתת לי מכת חשמל שלא בצורך?....ואז חלילה לפגוע בי....
דוגמא למשל בחנויות סטימצקי עם גלאי מתכת שמגיעים בערך עד לכתפיים שלי אני מטר שמונים...תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה על דפיבלטור וחנויות כלבו - תגובה
ד``ר רוברט הפנר22/12/2010רב הסיכויים שבכל מקרה לא תהיה לך כל בעיה, אבל אם אתה יכול להמנע מלעבור בגלאי זה עדיף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי
ישראל .ס.22/12/2010תודה.
אני אשתדל לא לעבור אבל לפעמים רוצים להכינס לחנות ספיצפית...מקווה שלא יקרה כלום ליל מנוחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות על wenckebachשי21/12/2010
שלום
אובחן אצלי wenckebach בילדות ואני ללא טיפול בביקורות כל שנה
1. כיום בן 30 , מה יכולות להיות התפתחויות בגיל מבוגר?
2. האם יכול להגיע למצב של צורך בקוצב?
3. האם השכיחות למחלות לב כלשהן עולה לאנשים עם wenckebach
4. האם ישנו סיכוי להעברה תורשתית/נטייה לילדיי?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות על wenckebach - תגובה
ד``ר רוברט הפנר22/12/2010שי
ונקבאך יכול להיות ביטוי למחלה במערכת ההולכה ובאותו זמן יכול להיות ללא כל משמעות אצל אנשים צעירים, במנוחה ובעיקר בשעות הלילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת מאמץ צניחת STאילן20/12/2010
הי,
עשיתי בדיקת מאמץ ואלה התוצאות
ניצפו צניחות קטע ST הוריזנטליות של 1.5 מ"מ בחיבורים V4V6
וכמו כן צניחות ST של שיפוע יורד של 2 מ"מ בחיבורים L2L3VF.
סיכום:
כושר גופני טוב עד גבוה, תגובה נורמטיבית במאמץ, בדיקה חיובית.
ללא אריטמיה במאמץ ובהתאוששות.
המלצות בירור עם אקו לב.
אשמח לדעת את המשמעויות של זה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נתונים נוספים
אילן20/12/2010גיל 40.
הבדיקה נעשתה לאישור לפעילות גופנית כתוצאה מחוק הספורט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה מהר לגשת לרופא?
אילן21/12/2010לגשת לרופא אני יודע אולם רציתי לדעת בפני מה אני עומד לפני שאני ניגש אליו.
האם יש בדיקות נוספות שכדאי לעשות לפני שהולכים לרופא קרדיולוג?
האם כדאי לגשת לרופא שמתמחה ב ...
מניסיון עבר כדאי להגיע לרופא שיש לו את כל הנתונים אחרת הפגישה תהיה בנוסך
יפה, תעשה גם את הבדיקות הללו וניפגש שוב.
אני מעדיף לבוא אליו עם כל הנתונים ואת הבדיקות ניתן לקבל מרופא המשפחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנתונים נוספים - תגובה
ד''ר ריקרדו תובר21/12/2010אילן שלום
רצוי מאוד לגשת לקרדיולוג להמשך בירור .
בהצלחה
ד"ר תובר ריקרדו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)