מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרעות קצב?ליהיא09/12/2010
אני בת 28 עם תסמונת KTS כלי דם ברגל ימין בשבועות האחרונים אני מרגישה לחצים בחזה בשילוב של דופק מהיר וחזק עם קוצר נשימה עשיתי EKG לקראת תור לקרדיולוג והאחות אמרה שהיא רואה הפרעות קצב. רציתי לדעת מה זה אומר והאם ניתן לעלות את הרישום לאתר כדי להראות לרופא פה?
רשום באקג:
VENT RATE 78 MPM
PR INT 158 MS
QRS DUR 84 MS
QT/QTC INT 392/426 MS
P/QRS/T AXIS 56/49/18
RV5/SV1 AMP 1.105/1.005 MV
RV5+SV1 AMP 2.110 MV
1100 SINUS RHYTHM
1102 SINUS ARRHYTHMIA
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעות קצב? - תגובה
ד``ר רוברט הפנר11/12/2010האקג תקין
תאמרי לאחות שהיא שוב טעתה בקריאת האקג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- cpk הבדליםטל09/12/2010
שלום ד"ר.
בבדיקת דם שגרתית נמצא ערך של CPK=334 .
הפסקתי לבצע פעילות גופנית (הליכה של שעה כל יום ) ועשיתי בדיקה חוזרת והתקבל CPK=235 .
אני מבין שעליית הCPK היא בגלל המאמץ בהליכה ולא בגלל הליפיטור שאני לוקח 10 מ"ג ביום .
אני רוצה לציין שעברתי אוטם בעבר ואני היום בן 60 , כתוצאה מההליכה כל יום הרגשתי עייף יותר וכשירדתי בתדירות אני מרגיש פחות עייף .
האם התוצאה מראה על בעיה רפואית בלב שהשתנה לדעתך ?
האם מומלץ לבצע בדיקות כלשהן בנוסף למה שאני עושה (אקו ומאמץ) ?
האם עלי לרדת לפעילות גופנית נמוכה יותר של 3 פעמים בשבוע במקום כל יום ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר cpk הבדלים - תגובה
ד``ר רוברט הפנר11/12/2010הליפיטור כן יכול לגרום לזה אבל אם אין לך כאבי שרירים זה לא סיבה להפסקתו.
לא רואה סיבה שתפחית בפעילות הפיזית
תבדוק את בלוטת התריס (בדיקת דם ל TSH)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- left atrial enlargementדניאל09/12/2010
שלום רב,
אני בן 21. בבדיקת א.ק.ג שערכתי ישנו חשד להגדלת העלייה השמאלית. בנוסף מצויין Rightward axis.
מה משמעות הדבר וכיצד עליי להשלים את הבירור???
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר left atrial enlargement - תגובה
ד``ר רוברט הפנר11/12/2010תעשה אקו לב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- PFOאני09/12/2010
שלום,
עברתי בחודש יוני השנה צינתור לסגירת PFO שהתגלה אצלי בעקבות אירוע מוחי שעברתי (באפריל). -דרך אגב אני בת 25 אם רלוונטי.
אני עכשיו בתחילת ההריון הראשון שלי ורציתי לדעת אם PFO הוא תורשתי ועליי לתת לכך יותר דגש והתייחסות? (חשוב לי לציין כי יש לי 2 אחיינים שגילו להם בלידה לאחד PFO ולשניה אני לא זוכרת את השם אבל הרווח בין 2 עליות הלב- אולי APL?- אך זה נסגר להם עד שהגיעו לגיל 3)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר PFO - תגובה
ד''ר ריקרדו תובר09/12/2010שלום רב
ASD/PFOפתח מחיצת העלייה-- הם מחלות קונגניטליות כלומר מום לב.
לאחר הלידה נסגרת המחיצה והיא מאפשרת לריאות למלא את תפקידן: אספקת חמצן לדם ופינוי דו תחמוצת הפחמן.
אצל אחוז מסוים של האנשים הסגירה אינה מוחלטת ומכאן המונח PFO (פתח מחיצת העלייה.
רצוי אצלך מעקב ע"י אקו לב עוברי וגם לאחר הלידה.
בהצלחה
ד"ר תובר ריקרדו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין לא קיבלתי תשובה וודאית...
אני09/12/2010לפי מה שהבנתי ממך...זה כן תורשתי נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות מיפוי לב אחרי ניתוח מעקפיםגלית08/12/2010
שלום רב,
אבי בן 74. בשנת 95 עבר ניתוח של 4 מעקפים ובשנת 2004 עבר ניתוח של החלפת מסתם אאורטלי, תיקון מסתם מיטרלי ומעקף. תודה לאל הניתוחים הללו נעשו לא בעקבות התקף לב אלא עקב תחושות בלבד ובדיקות רופא שגרתיות.
היום ביצע בדיקת מיפוי לב באמצעות טליום, ואלו התוצאות:
"המיפוי מצביע על איסכמיה בחומרה משמעותית בגודל קטן בדופן אחורי לאחר מתן דיפירידמול (LCX או אחד מענפיו). אין עדות לאוטם ישן".
בנוסף, נרשמו ממצאי הפרפוזיה - כולם היו תקינים (אנטרולטרלי, אנטרואפיקלי, אנפריורי, אנפרואפיקלי, אנטרוספטלי, אינפרוספטלי ואנטריורי).
היו 2 תוצאות בעייתיות: פוסטרולטרלי -פגם מילוי מלא הפיך
פוסטרובזלי - פגם מילוי קטן הפיך.
נרשם שחדר שמאל גודל תקין ובריאות קליטה תקינה.
אודה לכם מאוד אם תוכלו להסביר לי האם הממצאים חמורים חלילה? התור לקרדיולוג הוא רק במהלך שבוע הבא ואני ממש מודאגת. האם ניתן לתקן זאת ע"י כדורים? צינתור? או שמא צריך חלילה ניתוח נוסף?
אודה לקבלת תשובתכם ואני מתנצלת שהארכתי.
המון תודה,
גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות מיפוי לב - תגובה
ד``ר רוברט הפנר08/12/2010גלית
הממצא אינו ״חמור״, במקרה הזה החומרה נקבעת על פי איך אביך מרגיש. הקרדיולוג שמכיר אותו ואת עורקיו והמעקפים יקבע את אופן המשך הטיפול.
אם הממצא במיפוי אמיתי ותואם למציאות, הסיכוי שאביך יהיה זקוק לניתוח נוסף אפסי. (מבלי להכירו, אני מניח שגם הניתוח השני לא היה מתבצע לולא הצורך בהחלפת המסתם).
לסיכום: אם אביך מרגיש טוב והבדיקה הייתה שגרתית אין סיבה לדאגה ואתם יכולים להמתין לפגישה המתוכננת עם הקרדיולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת אקו דופלרנאור08/12/2010
שלום אני בן 21.7 מבצע פעילות ספורטיבית קבוע ושומר על אורך חיים בריא כמה שאני יכול :) ביצאתי בדיקת אקו לב וקיבלתי תוצאות שלא אומרות לי הרבה לא ממש אמרו לי שיש משהו לטפל אבל לא בדיוק קיבלתי מענה לכל השאלות יש לציין שאת הבדיקה אני מבצע כל 3 שנים עקב היפרטרופיה בלב בחדר הימני של אחותי הבכורה מה שגרם גם למותה הפתאומי בגיל צעיר...
חדר שמאל בגודל תקין
דפנותיו בעובי תקין
התכווצותו הגלובלית תקינה
חדר ימין בגודל ותפקוד תקין
עליות בגודל תקין
האאורטה העולה אינה מורחבת
שורש האאורטה ברוחב תקין
עלי המסתם המיטרלי מעובים מעט
אי ספיקה מיטרלית בדרגה מינימלית
מסתם אאורטלי תלת עלי תקין
מסתם טריקוספידאלי תקין
אי ספיקה טריקוספידלית בדרגה מינימלית
לחץ ריאתי סיסטולי 15 ממ"כ+RAP
וריד נבוב תחתון בקוטר תקין
לא נראה תפליט פריקרדיאלי
רציתי לדעת רק אם הבדיקה נראת בסדר ביצאתי בעבר גם בדיקת MRI וארגומטריה אקו זו הפעם השלישית
תודה על תשומת הלב ואיחולי בריאות רבה לכולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
נאור08/12/2010שכחתי לציין שכל הבדיקות ארגומטריה +MRI לב+אקו לב יצאו תקינות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת אקו דופלר - תגובה
ד``ר רוברט הפנר08/12/2010תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוקוריניב08/12/2010
שלום
אבי לוקח פרוקור מזה כחצי שנה
אתמול בבדיקת דם הטרמבוציטים שלו ירדו ל 28
האם יש קשר בין פרוקור לטרומבוציטים נמוכים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוקור - תגובה
ד``ר רוברט הפנר08/12/2010זה לא שכיח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת דםסילביה07/12/2010
היום עשיתי בדיקת דם וה- (CK-CREAT.KINASE(CPK
יצא לי 184.
וזה מעל הנורמה. מה זה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקת דם - תגובה
ד``ר רוברט הפנר08/12/2010זהו אנזים של שריר. בהתאם לגילך ומצבך הבריאותי רופא המשפחה יאמר לך למה התוצאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח תוצאות אקותמי07/12/2010
שלום לכם. ביצעתי בדיקת אקו. אני בת 33. אמא לארבעה ילדים. אחותי נפטרה לפני כשנתיים מדום לב ולכן הרופא שלי שלח אותי לאקו. מה אומרות התוצאות????
תודה רבה!
הערכת תפקוד ססטולי של חדר שמאל
ECHOCARDIOGRAM
M-MODE_MEASUREMENTS
Normal Values (Cm)
LEFT VENTRICLE
ED DIAMETER..................... 5.00 ( 3.60- 5.60)
ES DIAMETER 3.00 ( 2.70- 3.40)
% FRACTIONAL SHORTENING 40.00 (27.00-53.00)
IV SEPTUM-DIASTOLIC THICKNESS 1.20 ( 0.60- 1.20)
LV FREE WALL-DIASTOLIC THICKNESS 1.00 ( 0.60- 1.20)
RATIO IVS:PW 1.20 ( 0.80- 1.20)
LEFT ATRIUM
DIAMETER 4.00 ( 2.50- 4.00)
AORTA
DIAMETER 2.70 ( 2.40- 3.70)
DESCRIPTIVE_DIAGNOSIS_(2-D_ECHO)
LEFT VENTRICLE...... NORMAL SIZE
LV CONTRACTION...... NORMAL
RIGHT VENTRICLE..... NORMAL SIZE AND FUNCTION
LEFT ATRIUM......... NORMAL SIZE
AORTA............... NORMAL
MITRAL VALVE........ NORMAL APPEARNCE NO M.V.P
AORTIC VALVE........ NORMAL
TRICUSPID VALVE..... NORMAL
PULMONIC VALVE...... NORMAL
PERICARDIUM......... NORMAL
DOPPLER
MITRAL VALVE
MINIMAL INCOMPETENCE
AORTIC VALVE
NORMAL
TRICUSPID VALVE
MINIMAL INCOMPETENCE
TV GRADIENT: 17.00 MMHG
PULMONIC VALVE
NORMAL
LEFT VENTRICLE......
INFLOW E: 79 ,A: 71 CM/SEC, E/A: 1.11
NORMAL FIILING PATTERN
CONCLUSIONS
NORMAL CARDIAC DIMENSIONS
NORMAL LEFT VENTRICULAR FUNCTION
NO VALVULAR ABNORMALITIES
NORAML STUDY* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח תוצאות אקו - תגובה
ד''ר ריקרדו תובר07/12/2010תמי שלום
הכול בגדר הנורמה
ד"ר תובר ריקרדו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחצים בחזהמיכל06/12/2010
שלום רב,
אני בת 33 מרגישה מזה כשבוע לחצים בחזה וקשיי נשימה כמו כן קיים גירוי בריאות ושיעול. בדקו לי חמצן בדם+צילום חזה הכל תקין.
אובחנו אצלי בעבר התקפי חרדה האם יש קשר בין הדברים? האם קיים צורך בדעה נוספת? אשמח לתשובה מהירה.
נ.ב
שכחתי לציין שאני סובלת מסחרחורות ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחצים בחזה - תגובה
ד``ר רוברט הפנר07/12/2010לדעתי את בהחלט צריכה דעה נוספת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשלום06/12/2010
לאחרונה אני מרגישה דפיקות לה מהירות גם במנוחה ובמאמץ הן נהיות מאוד חזקות, אני ממש יכולה להרגיש ולשמוע אותן, בנוסף יש לי לפעמים דקירות בחזה בצד שמאל שבאות והולכות, לא משהו בלי נסבל, אני לוקחת כמה נשימות עמוקות וזה עובר.
עשו לי אק"ג ויצא תקין, בנוסף לפני כחודשיים עשיתי רנטגן ריאות עקב שיעול וההתיחסות ללב שהייתה בתשובות הייתה תקינה
מה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר רוברט הפנר07/12/2010מציע שתפני לקרדיולוג להמשך בירור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
קורל09/12/2010האמת היא שזה מידע לצורך פרויייקט מחקר בנושא מחלת הצרות אבי העורקים...
גם אתרים באנגלית באים בחשבון..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרכי מניעה וטיפולקורל05/12/2010
שלום,אני דנה שלום והייתי מעונינת לקבל מידע על דרכי מניעה להצרות במסתם האורטלי.
אשמח גם לשמוע על טיפול חדשני בבעיה בארץ או בעולם..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרכי מניעה וטיפול - תגובה
ד``ר רוברט הפנר06/12/2010את מוזמנת לגלוש באתרי האינטרנט הרבים, לקרוא הרצאות וסמינריונים על המחלה, סיבות ודרכי טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אך אינני מתמצאת
קורל07/12/2010עשיתי זאת אך אין ציון רחב על דרכי טיפול חדשניים בארץ ובעולם..
אתה יכול להמליץ לי על אתר מסויים שממנו אני אשאב את המידע ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אך אינני מתמצאת - תגובה
ד``ר רוברט הפנר08/12/2010למה זה מענין אותך כל כך? אני לא מכיר אתרים בעברית קלה. תחפשי בגוגל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דוקטור תודהמיכל04/12/2010
דוקטור תודה על התשובה .
הקרדיולוג דר מהשרון אמר לי שזה לא מהלב אז ממה זה יכול להיות הפעימות המעצבנות האלה כל היום חק חק כמו איזה מכונה
ואני ספורטאית ועכשיו חזרתי מהליכה וריצה שעה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דוקטור תודה - תגובה
ד``ר רוברט הפנר04/12/2010נענית לשאלות. הפורום אינו מחליף בדיקת רופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טרופוניןדין04/12/2010
אבי סובל מצרבות ובילבול לפני שבועיים בעקבות כאב בחזה הגיע למיון שם באקג שני דיבור על דינמיקה ושהוא חייב לעבור צינטור,הטרופונין לא עלה אלא בבדיקה שנייה שנערכה מספר שעות לאחר הצינטור עלה ל3.3 האם יתכן??שבסך הכל היה צרבת ועליית הטרופונין בגלל הצינטור הקדחתני שחיפש חסימות ולא נמצאו לבסוף שמו סטנטס בעורק לאד ,יועץ שבדק את דיסק הצינטור אמר שלדעתו החסימה היתה 50% בלבד (רשמו 70_90%)והוא לא היה שם סטנטס איך מבררים את העניין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טרופונין - תגובה
ד``ר רוברט הפנר04/12/2010אביך עבר התקף לב (טרופונין גבוה) ומי שצנתר אותו חשב שה LAD הוא הגורם, לכן קבל סטנט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקירותמיכל04/12/2010
בת 50 מרגישה דופק חזק 70 אבל מורגש . דקירות בלב שעוברות לאזור הצלעות ממה זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את נורא מתרגשת.
ד``ר רוברט הפנר04/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדופק
מיכל04/12/2010בהמשך לשאלה דוקטור אני לא מתרגשת הדופק הזה כבר מצב של שנתיים ביצעתי את כל הבדיקות אקו במאמץ דם תריס ולא מוצאים כלום . זה פשוט כל היום שומעת את הפעימות וזה גם מעייף אותי . את הדקירות הרגשתי אתמול .. מה לעשות איזו בדיקה עוד עלי לעשות ? לדופק הזה המעצבן כל היום?
יש לי שתלי סיליקון האם זה שייך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדופק - תגובה
ד``ר רוברט הפנר04/12/2010ברור לך שאין אפשרות לטיפול דרך האינטרנט. את יכולה לפנות למרפאתי לחוות דעת נוספת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)