מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קוצר נשימהאלכס17/03/2011
שלום רב,
אני מבקש עזרה בדיאגנוסטיקה. יש לי קוצר נשימה כבר כ- 4-5 שנים ולא מוצאים את הסיבה. מדובר בשאיפת אוויר ולא נשיפה. עשיתי הרבה בדיקות, החלפתי הרבה רופאים,
אך הדבר הולך להיות יותר חמור. הבעיות מתחילות כשאני מתעייף - בסוף היום או לאחר
פעילות פיזית. הרבה שנים אני שוחה בברכה ובזמן אחרון לאחר שחייה של כ- 500 מטרים
ברציפות, אני מרגיש חוסר חזקה מאוד של שאיפה, אבל לא מידית, - בעוד כשעה-שעתיים.
יש לי חשש, שהדבר קשור ללב. לכן עשיתי לפני שבוע צינטור וירטואלי. בתוצאה הכול תקין, חוץ ממשפת אחד בסיכום: שינויים תרשתיים קלים ב- LAD היצרות אוסטיאלית כ- 50% ברמוס.
האם זה יכולה להיות סיבה? אם כן, האם אפשר לעשות משהו עם זה? אם כן, עז מה בדיוק?
אשמח לקבל כול תגובה . תודה מראש לכל העונה,
אלכסנדר גרברניק,
0545689556* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קוצר נשימה - תגובה
ד``ר רוברט הפנר17/03/2011תעשה מיפוי לב במאמץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקהגל16/03/2011
שלום רב היום כתבתי על כאב ביד שמאל מאתמול בלי הפסקה הרופא שלך אותי ל אקג וצילום חזה יצא תקין וגם פעמים אקג תקין האם אפשר להיות רגוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר על סמך מה אענה לך?
ד``ר רוברט הפנר16/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי סדירות קצב ופעילות ספורטגיל16/03/2011
שלום רב.
אני בן 40. לפני 4 שבועות הרגשתי כאבים בחזה, למרות טענת רופא המשפחה שזה שום דבר, הגעתי השבוע לבדיקות מקיפות אצל קרדיולוג.- בדיקות אקו לב וארגומטריה.
בבדיקות עלו האבחנות הבאות:
1. אין עדות למחלת לב איסכמית אבל הפרעות הקצב אינן מעטת.
2. גלי P תקינים, PR תקין, QRS תקין, תרשים תקין.
3. אקג במאמץ: הפרעות קצב.
4. פעימות על חדריות וחדריות מוקדמות בעיקר בהתאוששות.
5. מקטע ST במאמץ/התאוששות-תקין.
אני עוסק הרבה בפעילות ספורטיבית- ריצה, אופניים וספינינג,
הופניתי לביצוע בדיקת הולטר .
האם יש צורך בשינוי פעילות הגופנית שאני מבצע בשנים האחרונות.
תודה
ג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי סדירות קצב ופעילות ספורט - תגובה
ד``ר רוברט הפנר16/03/2011המידע שאת מוסר מאוד כללי. נראה לך רציני שאמליץ לך על שינוי אורח החיים על סמך השורות הבודדות שכתבת?
תתיעץ עם הקרדיולוג שאתה מבקר אצלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול ב Tredaptiveדוד16/03/2011
שלום
שמי דויד בן 45
בריא בדר"כ ומקיים אורך חיים בריא - תזונה וספורט כל יום
פניתי לקרדיולוג כי רמות ה HDL שלי נמוכות כבר מספר שנים 25-35
(חוץ מזה כל הפרמטרים בסדר גמור)
וקיבלתי כדורי Tredaptive כדור ביום של 1000mg לחודש בתור התחלה
בעבר לפני כ 20 - 25 שנה התגלתה לי דלקת בתריסריון - גסטריטיס
ואפילו באחד הצילומים היה חשש לכיב. היום אני בריא בעניןן הזה
אבל כל פעם שאני לוקח תרופה חומצית אני מרגיש את הבטן
ואמנם אחרי פעם אחת שלקחתי את הכדור Tredaptive עם האוכל
הרגשתי חוסר נוחות בבטן ואני חושש שאם אמשיך יתחילו כאבים כי הבעיה במערכת העיכול תתעורר
האם יש פיתרון לכך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול ב Tredaptive - תגובה
ד``ר רוברט הפנר16/03/2011אני לא יכול לענות לשאלתך, בינתיים אתה רק "חושש". ספק אם בכלל אתה זקוק לטרדאפטיב, אבל אינך מציין את פרופיל השומנים המלא שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לוואי אפשריות ללוסרדקסריקי16/03/2011
שאלתי עולה בפורום זה בעקבות קריאת העלון לתרופה (היום!), בו צויינו סימני צהבת כתופעת לוואי אפשרית...
לאחר כשבועיים של נטילת לוסרדקס 50 מ"ג החל אבי (בן 80) לסבול מגרד ובעקבותיו סימני צהבת ואלו תוצאות הבדיקות שנעשו:
בילירובין כללי 7.17 בילורובין ישיר 4.28 אלק.פוספט 602 GOT ירד מ-140 ל-78 GPT ירד מ-133 ל-93 GGT ירד מ-921 ל-794 LDH תקין ואין עלייה בספירה הלבנה.
בבדיקת US נצפו הממצאים הבאים:
כבד אינו מוגדל, הרחבה בינונית של דרכי מרה תוך כבדיות, לא ניתן להדגים דרכי מרה חוץ כבדיות. כיס מרה עם אבנים.
בצילום בטן - ללא ממצא פתלוגי.
בצילום חזה - ללא תסנין, תפליט או גודש.
לסיכום לא ניתן לקבוע את סיבת החסימה- אבן או לחץ מבחוץ.
חשוב כי אוסיף כי אבי חולה בסרטן קיבה גרורתי (בכבד) ונמצא בהפסקה של כחודש, בגלל שיפור ניכר בבדיקת ה- CT.
האם ייתכן שצהבת זו היא תופעת לוואי לוסרדקס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא, הסיבה היא הגרורות בכבד
ד``ר רוברט הפנר16/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בצד שמאל במאמץמישקה16/03/2011
שלום ,
במאמץ אני מרגיש כאבים ביד שמאל [לא תמיד] .
אחרי מנוחה קצרה הכאב נעלם .
עשיתי אקו במאמץ עם הזרקת דופטמין [copd[ ונקבע אין עדות לאיסכמיה .
במהלך הבדיקה היו לי כאבים בחזה ובזרוע . היו צניחות 1.5 st ?
היה מאמץ של 90 % .
2 שאלות ברשותך :
1. כדאי לבצע צינטור וירטואלי או אחר ? הרופא הציע לפנות לקרדיולוג שיחליט .
וירטואלי מגלה ?
2. האם במאמץ הסיטורציה שונה אם זה מאמץ פיזי או הדמיית מאמץ ע"י הזרקת החומר .
בדרך כלל במאמץ פיזי הסיטורציה יורדת לי ובבדיקת האקו הסיטורציה היתה טובה .
אני מקווה שהבהרתי את עצמי .
בתודה מראש
מישקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בצד שמאל במאמץ - תגובה
ד``ר רוברט הפנר16/03/2011מישקה
כדאי שתעשה צנתור אמיתי ולא וירטואלי. כך לא תשאר עם הספקות שיש לך כעת אחרי האקו עם דובוטמין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהגל16/03/2011
שלום רב מאתמול בלי הפסקה כאב בצד שמאל ביד של כל כמה שניות עד עכשיו האם קשור ללב או סתם כאב שיעבור תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להיות או לא להיות, זאת השאלה!
ד``ר רוברט הפנר16/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קושי בנשימהקרלוס15/03/2011
שלום רב
לאחרונה אני חש קוצר נשימה ואף קושי לנשום זה מכריח אותי לפהק או לנשום עמוק על מנת להכניס אוויר. כמו כן לפעמים קצב הנשימות שלי במנוחה מוחלטת יכול להגיע לפעמים ל-25 לדקה. זה מתבטא במנוחה ולפעמים מוגבר אחרי פעילות קלה(אפילו הליכה של מטרים ספורים).אני גם חש לפעמים מן גוש קטן בגרון שלא מאפשר לי לנשום רגיל.
עברתי אקג שהיה תקין, המשכתי לבדיקת מאמץ שהייתה תקינה ואף אקו שיצא תקין גם כן. כמו כן בדיקות דם כלליות תקינות גם.
אני בן 40 בריא בד"כ. האם אפשרי שזה קשור ללב על אף הבדיקות התקינות? האם יש עוד בדיקות קרדיאליות שעליי לעבור על מנת לשלול מקור קרדיאלי? עליי לציין שעברתי צילום ריאות שהיה תקין ורופא המשפחה גם הקשיב לנשימות שלי ואמר שהן תקינות ללא חרחורים , ללא הפרעות ושוות.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות נשימה
קרלוס15/03/2011בהמשך להודעה הקודמת, שכחתי לציין. אין לי כאבים כלשהם בחזה או בכל מקום אחר בפלג גוף העליון השמאלי או הימני לא במנוחה ולא בזמן פעילות. אין לי סחרחורות, או בחילות, אבל כן יש לי כאבי ראש קלים מדי פעם לאחר פעילות גופנית שיכולה להימשך בין כמה שניות לדקות ארוכות וגם חולשה כללית קלה (לפעמים) שלא קשורה דווקא לפעילות יכולה להופיע גם במנוחה.
שוב תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ דםלימור14/03/2011
ד"ר שלום
אני בת 36 חודש וחצי לאחר קיסרי .
2 הריונות קודמים עם לחץ דם נמוך . לפני הריון זה פיתחתי את תסמונת החלוק הלבן ולקחתי מכשיר הביתה ובבית זה הפך להיות מפחיד בפני עצמו הייתי מודדת 60 פעם ביום ולא נרגעת לפני הריון זה הייתי בהתייעצות עם נורפולוג עשיתי הולטרים שכולם היו תקינים היו פה ושם קפיצות אך רובו המכריע תקין כולל הלילה. ההוטר האחרון נעשה לפהני כ 11 חודש לפני הכניסה להריון בהריון הרופא נשים שלי בגלל התסמונת שלי והאובססיה אסר עלי לבדוק בבית ורק אצלו הסכים מדידה אצלו רק אחת היתה 140/90 פלות או יותר ובשבילו זה היה מספיק. בהמשך מדידות אצל האחרות הראשונות הגיעו ל 156/92 ואח:"כ ירדו ל 130/80 בהתחשב ללחצי דם בהריונות הקודמים זה היה בשבילי גבוה אך מבחינת הרופא כל עוד אין רעלת הכול בסדר. בביה" לאחר הניתוח המדדים היו 130/80 פחות או יותר שבוע לאחר מכן כשהגעתי לביקורת היה לי מדידה ראשונה אצל האחות 160 אפילו 170 על 98 ואח"כ שוב יורד ואחרי שעה מדדו לי ושוב גבוה וזה כבר שוב היה מין לופ כזה. הרוםא בביקורת ביקש שאמדוד כל שבוע הרופא נשים אמר לי לא תהיה במעקב אצל רופא משפחה הוא לא נלחץ.
אני מאמינה שגם בהריון זה אם הייתי מודדת בבית לאחר שהייתי מתרגלת המדדים היו אפילו נמוכים אבל את זה לא בדקנו. אני כרגע מפחת להיכנס ללופ הזה שוב ולא רוצה להכניס מכשיר הביתה ומפחת ממדידה אצל האחות . הולטר כרגע קשה לי לעשות כי אני עם תינוק וערה כל הלילה ומותשתלא מדדתי מאז הביקורת אצל הרופא שהמדידה לא היתה טובה. אני די עובדת עצות איך להתנהל עכשיו. האם לעשות בכל זאת למדוד אצל הרופאה ואחת לכמה זמן?? האם אני יכולה לחכות עם זה עוד קצת??
אציין שכל הזמן יש מדי פעם כאבי ראש טשטוש ראיה לשבריר שניה הכול נבדק ולא רואים קשר בן השניים.
אשמח לחוות דעתך.... סליחה על האורך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וואוו !!! רוצי לפסיכיאטר (ברצינות)
ד``ר רוברט הפנר14/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הולטרויקי14/03/2011
שלום, אני בת 32
עשיתי הולטר לב, עקב הרגשת דפיקות מהירות לפני השינה, בבדיקת לחץ דם ביתית תמיד היה יוצא לי דופק 95
התוצאות של ההולטר הם:
קצב בסיסי- קצב סינוס
מהירות מינמלית 61
מהירות מקסימלית 132
מהירות ממוצעת :90
הפרעות קצב חדריות ועל חדריות לא נצפו
שינויים משמעותיים בST: לסירוגין נצפו היפוכי גלי T
לסיכום :נצפו קטעי סינוס אריתמיה וקטעי סינוס טכיקרדיה במהירות עד 132 פעימות לדקה. במשך המעקב נצפתה מהירות ממוצעת של 90 פעימות לדקה
השאלה היא כזאת, יש מצב שאני בהריון כי בעלי ואני ניסנו, האם תוצאות כאלו יכולות להפריע?
יש לי גם ברזל נמוך (IRON) במחזור 27 במצב רגיל 51
האם יכול להיות שיש לי בעיה של אספקת דם?
אני מאובחנת כחולת MS אך לאחרונה הועלתה אבחנה מבדלת של בכצ'ט, האם זה יכול להתאים לחסימה עורקית ובכך להיות קשור למחלת הבכצ'ט?
תודה רבה
ויקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הולטר - תגובה
ד``ר רוברט הפנר14/03/2011ההולטר בגדר הנורמה (תקין)
תעשי אקו לב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרגשת דפיקה שונהליאן14/03/2011
אני בת 29 אם לשלושה ילדים-בריאה. לפני שנתיים עברת דיכאון קל והתקפי חרדה בגלל בעיות במשפחה . טופלתי אצל פסוכולוג בלי תרופות. בזמן הזה עשיתי כמה בדיקות ואקג- שהראה שיש לי היפוך בגלי T . הקרדיולוג אמר לי שזה דבר נורמלי אצל בחורה צעירה. אבל אני לפעמים מרגישה שיש לי דפיקה שונה שזה פתאומי וזה לא מלווה בשום דבר אחר כמו סחרחורת או קוצר נשימה. אבל זה מאוד מפחיד אותי .רציתי לדעת מה דעתך בקשר להרגשה הזו ואם זה מסוכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרגשת דפיקה שונה - תגובה
ד``ר רוברט הפנר14/03/2011קשה לענות לך כי אני לא יודע מה הסיבה לתחושה שלך ומה זה הדפיקה שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היצרות מסתם אאורטליט14/03/2011
לדר' הפנר שלום רב!
יש לי היצרות מסתם אאורטלי קשה ( 0.8 סמ"ר ) עם מפלי לחצים:
המקסימלי 50
והממוצע 30
מה זה אומר? מפלי לחצים בדרגה קשה או בינונית?
האם מספר של מפלי לחצים גם משפיע על דרגת היצרות של המסתם?
האם זה משפר את המצב?
איזה מפלי לחצים נחשבים קשים?
ואם משפר מצב גם דברים הבאים:
חדר שמאול: בגודל תקין
אאורטה - בגודל תקין
דלף אאורטלי: קל
רציתי גם לציין שאני ללא תלונות וסימפטומים:
( אני ללא אבדן הכרה, ללא כאבים בחזה, ללא תועקת לב וללא קוצר נשימה ).
לפני שנה עברתי צנתור ושמו לי 2 סטנדים.
*** מה דחיפות ניתוח להחלפת המסתם?
ניתן להמתין עוד חצי שנה - שנה אם אמשיך להרגיש טוב?
*** מה סיכון להיצרות אארטלית ללא סימפטומים ווללא הרחבת חדש שמאול ( כמו שאצלי ) מול סיכון של ניתוח החלפת המסתם?
( אם אדם מרגיש טוב )?
בתודה מראש שוב ובברכת יום מקסים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היצרות מסתם אאורטלי - תגובה
ד``ר רוברט הפנר14/03/2011שלום לך
באמת שלא הפורום זה המקום המתאים לענות לך. אני מציע שתפני לקרדיולוג שלך או תבואי אלי לחוות דעת שניה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסתם אורטלי - תודה ועוד שאלה...קטנה
ט15/03/2011בבקשה עוד שאלה בבקשה...
האם הדבר שאין סימפטומים בכלל ( לא קוצר נשימה, לא כאבים בחזה, לא עלפון...) "משפר" את המצב?
וגם אם יש השפעה לטובה ) שחדר שמאול בגודל תקין?
מה לגבי מפל לחצים? מה נחשב נמוך ומה נחשב דבוה? מה יותר חשוב: מפל לחצים ממוצע או מפל לחצים מקסימלי?
בעצם...שאלתי יותר משאלה אחת...סליחה...ותודה!
** אה! עוד שאלה? איך ניתן לבוא אליך? איפה אתה מקבל ואיך להרשם לביקור?
תודה לך שוב!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת מסתם אאורטליאור14/03/2011
אבא שלי בן 63 עבר ניתוח להחלפת מסתם (הוחלף למסתם ביולוגי). אין לאבא שלי מחלות רקע (סכרת, יתר לחץ דם), הרגיש בריא עד אירוע עילפון שאחריו התגלו בעיות במסתם אאורטלי.
שאלתי: אם הכל בסדר לאחר שיקום (כחודשיים) האם ניתן לחזור לעבודה רגילה?
( אבא שלי עבד בעבודה פיזית קלה - חשמלאי במפעל)
ממה שידוע לכם לאחר ניתוחים כאלה האם אנשים חזרו לעבודה פיזית קלה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם קשה
ד``ר רוברט הפנר14/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך להודעה הקודמתקרלוס13/03/2011
שוב שלום
שכחתי לכתוב בהודעה הקודמת שלי, שעשיתי בדיקות דם מקיפות והיו תקינות לחלוטין וגם שמה שתיארתי בהודעה הקודמת שלי, קורה לי גם אחרי פעילות גופנית מתונה, אני לא מתעייף כלל אבל יש לי סחרחורות בליווי כאבי הראש הקלים שתיארתי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך להודעה הקודמת - תגובה
ד``ר רוברט הפנר13/03/2011יוסי,
אני מציע שתתיעץ עם רופא המשפחה שלך, בעיה בלב כנראה שאין לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת טריטייס יחד עם לפיטוראמין13/03/2011
שלום לכבודו דר'
האם מותר לקחת טריטייס5 מ"ג יחד עם לפיטור 40 מ"ג בערב?
האם שילוב שתי התרופות יכול לגרום לכאבי כתף מצד ימין שמופיעים אצלי מדי פעם?
מירב התודות לשירותך האדיב
אמין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטילת טריטייס יחד עם לפיטור - תגובה
ד``ר רוברט הפנר13/03/2011אפשר בהחלט ליטול טריטייס וליפיטור יחד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה יכול להיות מקורו של הכאב בכתף
אמין13/03/2011אז מה יכול להיות מקורם של הכאבים שפורצים לי בכתף ימין ועם כרית מים חמים במשך שעה לפחות אני מקבל שיכוך יחסי? האם זה קשור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)