מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קוצב לבשמואל22/05/2009
אמי בת 73 עברה ניתוח להשתלת קוצב לב לפני כיומיים. היא עדיין מתלוננת להפרעות בדופק .
לרוב הדופק מהיר מדי ואז יש לה קשיים בנשימה ומרגישה לחץ בחזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קוצב לב
ד``ר רוברט הפנר22/05/2009שמואל,
בדרך כלל מטרת הקוצב היא לשמור שהדופק לא יהיה נמוך מדי. או באנשים שיש להם דופק מהיר ואיטי לסרוגין ולא ניתן לטפל בהם ע"י תרופות.
אם לאמך יש כעת בעיה של דופק מהיר, ניתן לטפל בזה בתרופות, כי יש לה את ההגנה של הקוצב שהדופק לא יהיה נמוך. מה שלא היה אפשרי קודם.
היא צריכה בסה"כ איזון תרופתי הולם למצבה ואז היא תרגיש הרבה יותר טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי ספיקת לבמזל מזרחי21/05/2009
בת 63 יש אי ספיקת לב 20 שנה מטופלת בפוסיד אלדקטון וקומדין ועוד יש גם סכרת
יש דופק מהיר נפיחות ברגליים ובבטן וקוצר נשימה וחולשה פתאום המצב החמיר של אי יציאת שתן
מטופלת ע"י ד"ר אדמון בהדסה
האם יש מה לעשות ואיזה רופא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התשובה בגוף השאלה
ד``ר רוברט הפנר22/05/2009מזל
כהיום יש הרבה אמצעים לטיפול באי ספיקת הלב, גם תרופתיים וגם אחרים. אני מקווה שד"ר אדמון מהדסה מכיר אותם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פירפור בחזה וחולשהאדם20/05/2009
שלום, אני בחור בן 31 רזה ולא מעשן. כבר זמן רב שאני חש תחושה של פעימה מוקדמת, זה יכול להיות כמה פעמים ביום,לרוב אני חי עם זה אבל לפעמים התחושה מפחידה, כאילו לרגע יש לי עירפול חושים וסחרחורת ותחושה לא נעימה לאורך שעה. זה מרגיש לי כמו פירפור בצד שמאל, כאילו יש שם זרם כזה מבעבע, ביצעתי לפני חצי שנה אקו לב שיצא תקין למעט הערה אי ספיקה מטיארלית קלה והולטר שבו נצפו פעימה מוקדמת שעליה נאמר לי זה לא מסוכן. האם יש לי ממה לחשוש? אני רוצה להתחיל פעילות גופנית אבל דבר הכי קטן מעייף אותי ואני חש לאחר מכן חולשה. אני חושש מבדיקת מאמץ שמא יקרה לי משהו תוך כדי. אשמח לקבל ממך דעה. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פירפור בחזה וחולשה
ד''ר ריקרדו תובר21/05/2009אדם שלום
לפי דבריך אין סיבה לחשוש מהפרעות קצב שלך שאינם מסוכנות.
בהצלחה
ד"ר תובר ריקרדו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכונים בצנטורירון20/05/2009
אבא שלי בן 74 והומלץ לו לבצע צינטור איבחוני אחרי אירוע חד פעמי .
ידוע לי שלצינתור יש סיכונים ולעומת זאת יש דברים שלא ניתן לראות בצינתור וירטואלי.
לכן שאלתי היא - האם רמת הסיכון בפרוצדורה של צינטור אבחוני להתקף לב או אירוע מוחי עולה ככל שעולה הגיל והאם יש טבלא המראה מה הסיכון ומה סיכוי כפונקציה של הגיל ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכונים בצנטור
ד''ר ריקרדו תובר21/05/2009ירון שלום
מומלץ שתברר אם הקרדיולוג שמבצע את הציתור לב מה הסיכונים וסיבוכים בקשר למצבו.
אי אפשאר לבצע בפורים ביקור רפאוי במקום מרפאה.
בהצלחה
ד"ר תובר ריקרדו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון , בהנחה שהקרדיולוג סבלני מספיק
ירון24/05/2009אולם מה קורה שהוא עמוס ואינו מסוגל להתפנות כדי להסביר לחולה שרוצה לדעת את הפרטים שלדעת הרופא לא נחוצים לו, בוודאי לא בכתוב כדי שיוכל להראות לבני משפחתו ולחשוב.
האם אין אינפורמציה ממקורות קיימים וכתובים?
היכן אני יכול להשיג מידע על סיכונים בצינתור (סטטיסטיקה כללית) וחתך שלהם כפונקציה של הגיל ?
זה לא אמור להיות חומר נגיש לכל מי שרוצה להבין מה עומד בפניו ?
אנא עזור לי למצא מקורות אינטרנטייםהמתייחסים לעניין הסיכונים בצינתור.
שוב תודה. ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתגבש לי החשש שאף קרדיולוג
ירון26/05/2009לא באמת מוכן לספר על הסיכונים האמיתיים בצינתור.
לא הקרדיולוג הפרטי לא הפורום ואפילו לא מוכנים להפנות למקורות מידע כלליים.
איך יכול להיות שבכל קופסאת אקמול ניתן למצא על כל תופעות הלואי והסיכונים ולניתוח צינתור עם סכנות ממשיות כולם ממלאים פיהם מים או מתחמקים מלתת תשובה אמיתית ?
מעניין אם יש חולה אחד בפורום הזה שהנ"ל הוסבר לו כראוי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסע גיבוש של ירון
ד``ר רוברט הפנר26/05/2009ירון,
אם הקרדיולוג שצריך לצנתר את אביך אינו מתפנה להסביר את הסיכונים בצנתור, אז תבחרו מצנתר אחר, או בית חולים אחר...זכותכם לדעת בדיוק את הסיכונים כמו שזכותכם להסכים או לסרב לצנתור. הרופא ממליץ אך לא מחייב.
ככל שהגיל עולה הסיכון בצנתור עולה, אבל גם הסיכון במחלות ובסיבוכים של מחלות עולה ככל שהגיל מתקדם יותר.
הנושא הוא לא דרגת הסיכון, כי הוא ברוב הגדול של המקרים מאוד מאוד קטן. הנושא הוא מה החשיבות והאם יש צורך בצנתור.
אין טבלאות מדויקות של דרגת סיכון כפי שלא היה ניתן לנבא אם אביך יעשה או לא התקף לב.
דרגת הסיכון נקבעת על פי ההכרות של הקרדיולוג את החולה.
אני אינני מכיר את אביך, לכן לא אוכל להגיד לך את דרגת הסיכון האישית שלו.
ברוב המיקרים ברפואה השיקול הוא רווח מול הפסד.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודה מאוד על התשובה הרצינית הראשונה
ירון01/06/2009שקיבלתי.
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דוקטור שלום רברועי20/05/2009
לדוקטור שלום אני סובל מפעימות חדריות לעיתים מרובות לעיתים בכלל לא עברתי הולטר שיצא תקין הרופא אמר כלום לאחר זמן מה שהפסיקו הפעימות ושוב חזרו החלטתי לפנות למיון שם ראו אקסטרה סיסטולות חדריות מרובות אבל אמרו ששאר הבדיקו כגון אנזים לב אקג וכו תקין שחררו אותי לאחר 48 שעות מעקב ואמרו לי לבצע אקו להלן התוצאות
סיכום:
חדר שמאל רוחב תקין ועובי דפנותיו תקין התכווצות גלובלית טובה
ללא הפרעה אזורית בהתכווצות מקטה פליטה מוערך כ60 אחוז
הפרוזדור השמאלי ברוחב תקין
שורש אאורטה ואאורטה העולה ברוחב תקין
מדורי לב הימני בגודל תקין
תפקוד תקין של חדר ימין
מסתמים תקינים במבנה ובתפקוד
אין נוזל פרידקאלי
לחץ ראתי תקין
ivc ברוחב תקין ותגובתו לנשימה תקינה
דוקטור מה אתה מייעץ לי ומה אני עושה עם הפעימות חדריות הקרדיולוג אמר זה כלום למרות שלא ראה תפעימה חדרית אודה לך מאוד על יעוץ בתודה רועי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מפעימות חדריות
ד''ר ריקרדו תובר21/05/2009רועי שלום
אין לך סיבה לדאגה
בהצלחה
ד"ר תובר ריקרדו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים ודקירות בחזהדנה20/05/2009
שלום רב,
בעקבות כאבים ודקירות בחזה בצד שמאל (בלב) נשלחתי לקרדיולוג לבדיקות ארגומטריה, א.ק.ג, ומיפוי לב. כל הבדיקות תקינות אך נאמר לי שהלב מכווץ מאוד.
אני בת 57 מזה 4 שנים מטופלת בלוטן+נורמטיין 25 מ"ג, סבסטטין וקרטיה.
שאלותיי הן:
1. מה הסיבה שגרמה לכיווץ הלב?
2. האם יכולה להיות החמרה בעתיד?
3. איך זה יכול להשפיע עליי בחיי היום יום?
תודה מראש דנה מראשל"צ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרט קטן
דנה21/05/2009ברצוני לציין שהנני מאוזנת בעזרת הכדורים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרט קטן
ד''ר ריקרדו תובר21/05/2009דנה שלום
אם כל הבדיקות שעשית תקינות אין סיבה לדאגה.
בהצלחה
ד"ר תובר ריקרדו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרמים בצד שמאל של החזהעמית20/05/2009
שלום רב,
אני בן כ-25, בריא בד"כ.
בזמן האחרון (כחודשיים-שלושה) יש לי מעין זרמים בחזה בצד שמאל, נראה לי שבאיזור הלב.
הזרמים מרעידים ומעט מלחיצים. ההרגשה היא כאילו הלב מקבל פועם מהר מדי או מחסיר פעימה.
קשה לי לכמת כל כמה זמן ההרגשה כזו, או מתי זה מופיע.
לפני כחצי שנה עשיתי בדיקות א.ק.ג ואקו-לב (כחלק מבדיקות ספורט, ללא קשר לזרמים) שיצאו תקינות.
מה זה יכול להיות? האם יש ממה לחשוש?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרמים בצד שמאל של החזה
ד''ר ריקרדו תובר21/05/2009עמית שלום
אין סיבה לחשוש
בהצלחה
ד"ר תובר ריקרדו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות לב לפני התחלת עשיית כושרמישהו19/05/2009
שלום,
אני בן 32 והתחלתי לאחרונה לעשות כושר הכולל אימוני כוח ופעילות אירובית קלה,
אני סובל קצת מכאבים בחזה בזמן המאמץ ואני מעונין לעשות(אולי הייתי צריך לעשות לפני שהתחלתי להתאמן) בדיקות רפאויות שייתנו לי להמשיך בראש שקט את האימונים
אילו בדיקות רפואיות אתם ממליצים לי לעשות ולמי לפנות בנושא
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות
ד``ר רוברט הפנר19/05/2009אתה צריך לפנות תחילה לקרדיולוג בגלל הכאבים ללא קשר לחדר כושר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת ארגומטריהדודי18/05/2009
שלום רב
בן 31 עשיתי בדיקת ארגומטריה כבדיקת סקר
התוצאות של הבדיקה
ממצאים ב א.ק.ג. במאמץ:שינויים ב ST-T :לא
הפרעות קצב במאמץ:38PACS
הפרעות בהולכה :לא
סיכום קליני לארגומטריה: תקינה פרט להפרעות קצב
המלצות :הולטר לבירור הפרעות קצב בחיי היום יום
הזמנתי הולטר אך עד מועד הבדיקה קצת חושש לא ברור לי מה ה]פירוש הפרעות קצב
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ארגומטריה
ד``ר רוברט הפנר19/05/2009אני צריך לראות את הבדיקה כדי שאוכל לענות לך. מוזר לי שכתבו את מס' ה APBS.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופק מהיר בזמן שינה.טליה15/05/2009
כפי שכבר כתבתי בעבר בפורום זה, בזמן שינה אני מתעוררת בלילה או יותר נכון כשעה אחרי ההרדמות עם דופק מהיר עד 120 לדקה. כמובן שעקב לחץ ובהלה הבעיה רק מחמירה והדופק עולה עוד יותר. לקחתי לופ רקורדר, כדי לנסות להבין את הבעיה. ובכן הדופק באמת גבוהה אבל סינוס סדיר. כל בדיקות הדם בסדר גמור כולל בלוטת התריס. אני רזה במשקל נכון, ולחץ דם בדרך כלל נורמאלי עד נמוך. כושר גופני לא טוב. אז מה עוד יכולה להיות הסיבה לדופק כל כך מהיר ובעיקר בלילה. לעיתים נדירות ביום. אני מקבלת 2.5 ג"ר קרדילוק ולאחרונה אחרי שהלילות הפכו לסיוט בלהות אני לוקחת גם קלמנרווין שלא ממש עוזר. בדרך כלל אין לי בעיות שינה. אני חסרת עונים ולא יודעת מה לעשות. תור לקרדיוליג יש לי רק בעוד שבוע.
השאלה מה יכול להיוצר בגוף שגורם ללב להלום במהירות. גם קפה הפסקתי לשתות.
אז רב תודות
אווה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את סובלת כנראה מחרדות
ויקטור15/05/2009אם עשית ברור לב ללא ממצאים
פני לפסיכאטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקו-לב-פרשנותסטודנט14/05/2009
שלום,דוקטור.רציתי לדעת,אם תוכל להביע דעה שנייה לגבי הבדיקה שעשיתי לא מזמן.
נתונים בסיסיים:בן 27,לחץ דם 110-120\60-65,דופק 60-65.בדיקות דם תקינות.הרופא שלח אותי לבדיקת אקו-לב לא מפני שסבלתי מאיזשהם תסמינים,אלא כי אחרי שבאתי אליו לבדיקה שנתית בסיסית,הוא הביע חשד מסויים,כי ייתכן,והדיאסטולי נמוך אצלי עקב אי ספיקה באחד המסתמים.זה בדיוק מה שהראתה בדיקת אקו,אך הרופא אמר שהכל בסדר,ושאין צורך בהגבלות או מעקבים נוספים.
רציתי לשמוע עוד חוות דעת.
מצרף את הקישור-
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקו
ד``ר רוברט הפנר14/05/2009אין לך בעיה לא בלחץ הדם ולא באקו לב.
תחזור על האקו בעוד שנתיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
סטודנט15/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת מסתםרחל14/05/2009
שלום. חמותי בת 85 עברה ניתוח מעקפים לפני 16 שנה. היום מתקשה בנשימה וחלשה מאד.
בצינתור התברר שיש צורך להחליף את המסתם, (גם התקנת מסתם חדש אינה מבטיחה שיפור במצבה). לא ניתן לנתח פעם שנייה בשל גילה ומצבה.
מה הן האפשרויות להקל על מצוקתה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלפת מסתם
ד``ר רוברט הפנר14/05/2009רחל
אני מבין את המצוקה, אבל את צריכה להבין שרק מי שמכיר אותה, בדק אותה, מכיר את התרופות שלה, ובאיזה בעיה מסתמית מדובר, יכול לייעץ לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופק מהיראתי14/05/2009
שלום, מקווה שהשאלה רלוונטית לפורום זה:
אני בת 26, רזה, בריאה ואפילו שומרת על כושר גופני.
בתקופה האחרונה, אני מתעוררת בבוקר עם דופק מהיר בצורה מטורפת. לוקח לי ממש כמה דקות עד שזה נרגע.
אתמול היה השיא, התעוררתי וכל גופי רעד מעוצמת הדופק. הייתי בטוחה שיש רעידת אדמה.
לא חושבת שזה כתוצאה מחלום, כיוון שבד"כ כשאני חולמת אני זוכרת את החלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופק
ד``ר רוברט הפנר14/05/2009אתי
זה רק בבוקר כשאת מתעוררת? אולי תעשי הולטר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה הולטר?
אתי17/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקראתי על הבדיקה
אתי17/05/2009לפני מספר חודשים באמת עשיתי בדיקת א.ק.ג. בגלל ענין אחר לגמרי (היו לי כאבים עזים באזור החזה. התברר שמדובר באבנים בכיס מרה). הבדיקות יצאו תקינות לגמרי.
הדופק המהיר הוא לא דבר שקורה כל יום. לדוגמא: שבוע שעבר כמעט כל בוקר היה לי. עכשיו כבר יומיים שאני קמה ואין כלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהריבי13/05/2009
לא ברור לי למי עלי לפנות בקשר לשאלתי.
אבי אובחן: PROSTATE HYPERLASIA AT THE IEVEL OF MP CA P
בשאלות לבדיקה: לאור הפסא ובדיקה רקטלית המחשידים לCA P האם עדות לתהליכים מישניים
מה זה אומר? מה הבעיה שלו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר רוברט הפנר14/05/2009ריבי
מה שאת כותבת אינו ברור. למה את לא שואלת את רופא המשפחה שלו? את מי שאיבח, או מי שהמליץ מה שהמליץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף לדררמי12/05/2009
שלום דר.
אני בן 34 סובל מחרדות ומטופל בציפראלקס .
כולסטרול גבוהה מאוד נמדד לאחרונה , מתחיל בטיפול תרופתי.
שוקל 88 ק עד לכאן רקע כללי...
לאחרונה אני מרגיש מן דקירות בחזה בצד שמאל ולפעמים מן תחושה של בלון קטן שניפחו לי בחזה...מן החסרת פעימה יותר נכון לתאר...אך לא בתדירות גבוהה..
יש להדגיש שאני אדם מאוד לחוץ רוב הזמן וסובל מחרדות בין היתר על מוות והתקף לב.
ביקשתי בדיקות מהרופא והוא שלח אותי לבדיקת מאמץ ואקו לב .
הבדיקות יצאו תקינות לחלוטין.
מה דעתך ?
אני צריך ללכת לעוד בדיקות לב או שהבדיקות האלו מספיקות .
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה דחופה
ד``ר רוברט הפנר12/05/2009רמי
נראה לי שלא משנה מה תהיה תשובתי הטיפול שלך צריך להיות אצל פסיכיאטר ולא קרדיולוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)