מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פלביקסריבי01/06/2009
שלום וברכה
אבי קיבל פלביקס מאחר ואירעו אצלו מקרי שיכחה
כשדיברתי עם אנשים התפלאו שזו התרופה שקיבל וטענו כי תרופה זו ניתנת לחולי לב או לאנשים שעברו אירוע.
אבקש לדעת אם אכן ניתן הפלביקס גם למקרה הנ"ל.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פלויקס
ד``ר רוברט הפנר01/06/2009ריבי,
לא מכיר טיפול בפלויקס באינדיקציה של "שיכחה". ה"שכנים" במקרה זה צודקים, או שחלה טעות או שמי שהמליץ על כך התרשם שהסיבה לשיכחה אולי בארועים מוחיים חוזרים. תבררי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ריבי04/06/2009תודה רבה עזרת לי מאד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בועית בריאהקרן31/05/2009
שלום רב,
בעקבות כאבים חזקים בצוואר עשיתי CT עמוד שידרה צווארי ובתוצאה יצא שיש לי בועית תת פלאורלית בפיסגת ריאה ימנית מה זה אומר? מהם הסיכונים בעתיד? יש אפשרות להעלים את הבועית? אגב אני מעשנת
אשמח לקבל תשובה
בברכה
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה לא הפורום בנושא שלך
ד``ר רוברט הפנר01/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלת לב +ריפלוקסשמואל31/05/2009
דר נכבדים ערב טוב!
האם יש קשר בין מחלת לב קשה -אי ספיקה ודפיברילטור- לבין התפתחות תופעת ריפלוקס שהחלה להתפתח אצלי לאחרונה? (אולי זה קשור באספקת דם מספיקה למערכת העכול
בתודה שמואל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רפלוקס
ד``ר רוברט הפנר01/06/2009הדפיברילטור אינו קשור להספקת הדם.
הפיברילטור תפקידו לתת מכות. אם בנוסף אתה מקוצב והקוצב של הדפיבריליטור מקצב את הסרעפת( ...מה שהיית אמור להרגיש) אז אולי לפחות בתאוריה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסיכונים בהיפוך חשמלישרית30/05/2009
שלום רב.
אמא שלי, אישה בת 68 עברה לאחרונה פרפור שלישי במשך תקופה של שנתיים וחצי (פרפור פרוזדורים). בפרפור השני היא טופלה בקומדין כחצי שנה ואז הפסיקה לאחר ייעוץ עם הקרדיאולוג. בפרפור האחרון הוחזר לה הטיפול בקומדין ונאמר לה שיתכן והיא תצטרך לעבור היפוך. רציתי בבקשה לדעת מה הסיכונים בדרך טיפול זו והאם קיימים טיפולים אחרים במקום? בנוסף רציתי לדעת מהו הזמן המינימלי שנדרש לנטילת קומדין על מנת לעבור את הטיפול של היפוך חשמלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היפוך קצב חשמלי
ד``ר רוברט הפנר30/05/2009שרית
הסיכונים קטנים, אבל ספציפית לאימך את צריכה להתיעץ עם הקרדיולוג שלה.
טיפולים נוספים הם תרופות או אבלציה (צריבה).
היא צריכה להיות עם INR בין 2 ל 3 לפחות חודש לפני ההיפוך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בפענוח תוצאות אקוגרטה30/05/2009
שלום רב, שמי גרטה אני בת 75 מאובחנת מזה 5 שנים בקרדיומיופתיה היפרטרופית חסימתית. אני מטופלת באיקאקור 40 מ"ג ביום+נורמיטן 25 מ"ג ביום. להלן תוצאות בדיקת האקו מתאריך 21.5 ,אשמח לקבל סיוע בהבנת התוצאות: normal left ventricular size AND systolic function mild diastolic dysfunction server left venticular hypertrophy normal right venticular size AND function mild mitral regurgitation systolic anterior motion of mitral anterior leaflet left venticular out flow gradient 16 mmhg on rest and 64 mmhg on valsalva mild tricuspid regurgitation,tig-39 mmhg mild to moderate pulmonary hypertention אנא עצתך להמשך טיפול והבנת הנתונים תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקו
ד``ר רוברט הפנר30/05/2009גרטה
האקו תואם לקרדיומיופטיה שאת מכירה.
תמשיכי מעקב קרדיולוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קוצב וטיפול שינייםאלירז29/05/2009
שלום,
בגופי הושתל קוצב לפני כ3 חודשים. מהן ההגבלות לגבי טיפולי שיניים ובפרט טיפול אצל שיננית. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין מגבלות. בהצלחה!
ד``ר רוברט הפנר29/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה ברשותך
אלירז30/05/2009השיננית אמרה לי שהיא צריכה לבצע טיפול ידני בלבד כי מכשיר ה"אולטרסוניק " יכול לגרום להפרעות קצב.
האם אני יכול לקבל טיפול רגיל או שהיא צודקת ואפשר לקבל רק טיפול ידני?
האם יש טיפולים שעלי להימנע מהם? הבנתי שישנן כל מיני הגבלות למי שיש קוצב.
תודה שוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקוצב
ד``ר רוברט הפנר30/05/2009אלירז
לא מכיר את המכשיר שהשיננית משתמשת. מציע לפעול לפי הנחיותיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליחה ושיעול קשה על רקע לחץ דם גבוהיעקב28/05/2009
שלום ד"ר,
הייתי מעוניין לדעת האם יכול להיות איזשהו קשר בין המקרה שאתאר כאן לבין בעיות לב:
אימי בת 64 סובלת מלחץ דם גבוה וסכרת.
לפני כשנתיים התחילו להתנפח הפוליפים באף ואיתם התחיל שיעול קשה המלווה בליחה צמיגית שקשה מאוד להוציא. מקור הליחה כפי שעושה רושם הוא טיפטופ נזלת מהאף לתוך הגרון ואז היא נהפכת לליחה קשה מאוד וחונקת שכמעט ואי אפשר להוציא מרוב שהיא צמיגית ודביקה.
לפני כחצי שנה עברה ניתוח להסרת פוליפים (FESS) ובבדיקת מעבדה (ביופסיה לפוליפים) נמצא כי הפוליפים היו אלרגניים.
לאחר הניתוח השיעול לא פסק וגם הליחה המשיכה. יש לציין כי הליחה והשיעול גורמים לה להתעורר מספר פעמים בלילה, ומכיוון שהליחה צמיגית (בצבע לבן) המאמץ להוציא אותה הוא עצום.
לפני כחודשיים התלווה גם קוצר נשימה קשה במיוחד לסימפטומים.
בבדיקת תבחיני עור לא נמצא רגישות אלרגית.
בבדיקת תפקודי ריאות נמצא FEV1 = 46%, FVCex = 50%, SVC = 58% עם שיפור קל לאחר ונטולין. תוצאות הבדיקה מראות בעיה רסטרקטיבית חמורה, אך היחס FEV1/FVC תקין וככל הנראה מוריד מהפרק חשד לאסטמה. (תפקודי ריאה מלאים מצורפים בקובץ).
בדיקת דם Ige Total יצאה חריגה מאוד: 660 לעומת הטווח שעומד על 30-100.
במהלך השנתיים האחרונות היא איבדה משקל רב וכעת שוקלת 44Kg (גובה 150cm).
עוד עלי לציין כי מעולם לא סבלה מאסטמה או אלרגיה.
השיעול והליחה בלתי נסבלים יותר, זה מחליש אותה מאוד וכעת היא כבר לא מסוגלת לתפקד ואינה יוצאת מהבית.
האם יכול להיות שהבעיות הנ"ל נגרמות עקב בעיה בלב? היא מעולם לא סבלה מבעיות לב כלשהן ככל הידוע לנו.
כאמור אין ממצאים אלרגיים ואין ממצאים מחשידים לאסטמה. מה היית ממליץ במקרה כזה?
תודה רבה,
יעקב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממליץ בדיקה אצל קרדיולוג
ד``ר רוברט הפנר28/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בחזהיוליה27/05/2009
אבא כיום 10 חודשים אחרי ניתוח מעקפים. לעיעתים רחוקות מאד כאבים במשך כ-20 - 30 שניות בעוצמה חזקה מאד באיזור החזה שחלפו מעצמם. מיבחן אקו לב במאמץ שנעשה לפני חודשיים יצא תקין. האם יש צורך בבירור נוסף או שכאבים מסוג זה מוכרים ולא מדאיגים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבג
ד``ר רוברט הפנר27/05/2009יג
אתה ודאי אינך מצפה שאאבחן את אביך מהסיפור שלך בשלוש מילים. אחרי ניתוח יכולים להיות כאבים שונים, מהלב או לא מהלב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רעשי דופק בראשתמילי27/05/2009
שלום
אני סובלת מרעשי דופק בראש מזה כחודש. לעיתים הרעש מתאים לקצב הדופק ולעיתים מהיר יותר. רופאת אוזניים טענת שהבעיה אינה קשורה לאוזניים. נוירולוג לא מוצא בעיה נוירולוג. הופניתי לבדיקת דופלר כדי לוודא אם יש בעיית היצרות.
האם תופעה זו יכולה להיות קשורה לבעיית כלי דם? היצרות עורק? מה הסכנות? אבי נפטר בגיל 60 מטרומבוזה.
אני מאוד חרדה
תודה
תמילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופק
ד``ר רוברט הפנר27/05/2009תמילי
הנתונים שאת מוסרת אינם מאפשרים לענות לך.
את צריכה להתיעץ עם משהוא שגם יבדוק אותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני שואל האם?רועי26/05/2009
שלום שמי רועי פניתי אלייך מספר פעמים עקב פעימות חדריות יעצת לי לעבור אקו לב אז להלן התוצאות אציין שהפעימות החדריות בחודשיים האחרונים מופיעות מעט מאוד ולפעמים בכלל לא
סיכום בדיקת אקו דופלר קרדוגרפיה הראתה :
חדר שמאל ברוחב תקין ועובי דפנותיו תקינות התכווצות גלובלית טובהה
ללא הפרעה אזורית בהתכווצות מקטה פליטה 60 אחוז
הפרוזדור השמאלי ברוחב תקין
שורש אאורטה ואאורטה העולה ברוחב תקין
מדור הלב הימני בגודל תקין
תיפקוד תקין של חדר ימין
מסתמים תקינים במבנה ובתיפקוד
אין נוזל פריקרדיאלי
לחץ הראתי תקין
ivc ברוחב תקין ותגובתו לנשימה תקינה
rap+28
האם תוצאות אלו שוללות קרדיומופטיה או בעיות של מוות פתאומי בגיל צעיר? אין הסטוריה של מחלות לב בכלל במשפחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תעודת אחראיות
ד``ר רוברט הפנר27/05/2009רועי,
התשובה היא לא אבל זה מקטין את הסיכון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת אקו לבכהן דליה26/05/2009
בבדיקת אקו לב התגלה בדופלר אי ספיקה טריקוספידאלית במידה קלה .תיפקודו של הלב יצא תקין הרופא ביקש אחת לחודשיים ביקורת א.ק.ג. האם יש סיבה לדאגה ? בתודה מראש, דליה כהן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקו
ד``ר רוברט הפנר26/05/2009דליה
לא ברור לי הקשר בין אקג אחת לחודשיים ותוצאת האקו שכתבת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקו לב
כהן דליה27/05/2009היות והפריטין נמוך אין מספיק ספיקת דם לעורקים פריטין 16יש מצב שזה יכול להפריע לתפקוד הלב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקו לב
ד``ר רוברט הפנר27/05/2009דליה,
עדיין לא רואה את הקשר, פריטין...תפקוד הלב..., או שהבילבול אצלך או אצל הרופא שלך. כדאי שתשאלי אותו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצורף דף תוצאות הבדיקה..
כהן דליה27/05/2009זו בדיקת האקו לב שלי.. רופא המשפחה ביקש להיות במעקב כל חודשיים בבדיקת א.ק.ג
האם זה מצדיק או נחוץ?.. כי אני כבר מוטרדת..
בבדיקות הדם גם התגלה פריטין נמוך- 16
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקו
ד``ר רוברט הפנר27/05/2009את הצילום לא ניתן לקרוא. אבל לא משנה, אם את לא סומכת על הרופא שלך תלכי למשהו אחר, אני לא יכול לטפל בך דרך האינטרנט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקו לב
כהן דליה27/05/2009תודה רבה וחג שמח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביצוע מיפוי לב בישיבהשילה26/05/2009
בעלי הינו נכה צה"ל, הלום קרב, אשר מבועת ממקומות סגורים.
שאלתי היא האם ידוע לכם על מרכזים רפואיים המבצעים מיפוי לב בישיבה?
בתודה על עזרתכם האדיבה ובברכת בריאות טובה.
שילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ידוע לי, צר לי
ד``ר רוברט הפנר26/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרעת קצב??נעמה25/05/2009
אני בת 30,בריאה.
אבי נפטר מדום לב בגיל 49 - בנתיחה לאחר המוות נמצא שהיתה לו חסימה של 80% בעורק הראשי -כמו כן סבל מכולסטרול ולחץ דם גבוהים מאוד.
לפני שנה אחי נפטר מדום לב בגיל 39 - בשעות הבוקר בזמן מנוחה.-חוץ מזה אין לי מידע לגבי מצבו הרפואי של אח שלי.
לאחר המקרה עשיתי בדיקות מקיפות הכוללות :בדיקות דם ,אקו לב ,אקו דופלר,הולטר,מבחן מאמץ וכן בדיקות למערכת החשמל של הלב : בדיקת אדוניזין ובדיקה ל QT LONGE
הבדיקות (כולן) יצאו תקינות.
לפני חודש התחילו אצלי התקפי דופק מהיר במנוחה -180 לדקה.
ההתקפים באים והולכים- גם בלילה וגם במהלך היום.
ביום שהחלו התקפי הדופק המהיר - הגעתי לבית חולים למטרת בדיקות - שם עשו לי שוב אקו לב ,CT אנגיו, צילום רנטגן והכל נמצא תקין.
שאלתי היא איך יודעים אם יש לי הפרעת קצב ? האם יכול להיות שלאחר כל הבדיקות שעשו לי יש לי בעיה שלא איתרו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעת קצב
ד``ר רוברט הפנר25/05/2009נעמה
התשובה היא כן, ועובדה שגם את הפרעת הקצב לפי מה שהבנתי לא הצליחו לאתר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בחזה במאמץ קלמאור24/05/2009
ד'ר שלום,אני בחור בן 31 רזה ולא מעשן,לא עושה פעילות גופנית. לאחרונה מטרידה אותי תחושה מציקה באיזור הלב. יש מקרים שבפעילות לא מאומצת אני חש מין הלמה,כאב חד בלב. כאילו הוא התנפח. לדוגמה אני מרים את בני הקטן השוקל 11 קילוגרם ובשל המאמץ מההרמה הכאב מתחיל ומייד אני מרגיש צורך להוריד אותו יש לי רגע קט סחרחורת ולפעמים הרגשה רעה לכמה שעות. יש לציין שיש מקרים שהכאב לא מופיע בעת מאמץ. הולטר ואקו לב מלפני חצי שנה שעשיתי בשל מספר פעימות מוקדמות היו תקינות,האם יש לי סיבה לדאוג? אגב יש מקרים שגם לאחר קיום יחסים יש לי כאב בחזה שנמשך כל הלילה כמה שעות וקשה לי להרדם . אשמח לקבל את תגובתך. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בחזה
ד''ר ריקרדו תובר25/05/2009מאור שלום
תפנה לקרדיולוג אם תוצאה של בדיקת מאמץ או בדיקת מפוי לב.
בהצלחה
ד"ר תובר ריקרדו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אני בסכנה?
מאור25/05/2009האם אני נמצא בסכנה כלשהי, אני מקווה שאני לא סובל מתעוקה בחזה, מה הסיכוי שאדם בן 31 שלא מעשן ואוכל נכון ללא פעילות גופנית ועם פעימות מוקדמות מידי פעם יסבול מזה ומה ההשלכות לכך? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדאי בנוסף שתפנה לפסיכיאטר
ד``ר רוברט הפנר25/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קוצב לב-שאלת המשךשמואל23/05/2009
בהמשך לשאלתי הקודמת מה זמן ההחלמה הסביר במקרה של השתלת קוצב.
אמי מתלוננת על כאבים חזקים כבר 5 ימים שפוחתים לזמן קצר לאחר נטילת כדורים להרגעת כאב,
זה מקרין לה לכתפים וגב עליון . כמו כן נוצרו לה שטפי דם נרחבים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קוצב
ד``ר רוברט הפנר26/05/2009שמואל,
אני מודה לך על הפניות לפורום. אתה עוזר לנו מאוד, פנייתך הקודמת עזרה לנו, תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)