מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טחורים?קרו09/12/2012
יש לי דימום בזמן יציאות כבר 10 יום לפעמים דימום גדול, כל יום משדלת ללכת לשירותים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טחורים? - תגובה
ד``ר רפאל אלון09/12/2012ייתכן מאד ויש לך טחורים פנימיים. לא ניתן לאבחן דרך הפורום.. פני לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוחדני09/12/2012
שלום רב,
בן 47 נקבע לי ניתוח לשבוע הבא באמצעות סיכות מקלב. ברמה העקרונית אני חי ומסתדר עם הבעיה למרות שלפעמים זה מעיק מאוד. אבל ישנם שבועות וחודשיפ שהמצב רגוע ונסבל. האם בכל זאת לעשות את הניתוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח - תגובה
ד``ר רפאל אלון09/12/2012ההחלטה על הצורך בניתוח נקבעת בפגישה בין המטופל לרופא. לא ניתן לתת המלצה לכאן או לכאן מבלי שנבדקת. אם אתה לא שלם עם ההחלטה קבע פגישה נוסספת עם הכירורג לדון באפשרויות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשירותערן05/12/2012
שלום. הייתי אצל פרוקטולוג עקב נפיחות לאחר יציאות. הוא קבע שאני סובל מטחורים פנימיים והציע לעשות קשירות. אין לי דימומים וגם לא כאבים אבל הנפיחות מאד מפריעה לי (וגם לא אסטטית). שאלותיי הן: מה הסיכונים בקשירות? מה הם הסיכויים לכמה שנים של "שקט" לאחר הטיפול? האם תופעת הנפיחות באמת תעלם? אני רואה בפורומים הרבה אנשים שמספרים על דימומים וכאבים לאחר קשירות (חלקם קשים). רבים מהם אומרים שהקשירות לא ממש עזרו או שעזרו לזמן קצר. מצבי היום לא נעים אבל גם לא כ"כ נורא. האם כדאי לי להכנס להרפתקאה הזאת? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשירות - תגובה
ד``ר רפאל אלון06/12/2012לערן שלום
יש הגיון בהצעה לבצע קשירה למרות שאינך מדמם. ההתנפחויות שיש לך מקורן בגודש של דם מתחת לעור. כאשר מבצעים קשירה של טחור פנימי, לעיתים פעולה זו מפסיקה או מפחיתה את זרימת הדם אל האזור התתעורי. לא ניתן להבטיח הצלחה בטיפול זה.
בנוסף, קשירה לא אמורה לכאוב מכיוון שהיא מבוצעת באזור בו אין תחושת כאב. לעיתים היא תופסת אזור עם תחושה ואז ייתכן כאב לתקופה של עד מספר ימים. במקרה כזה הטיפול הוא במשככי כאבים. המלצתי לך-נסה את טיפול הקשירה מכיוון שאין טיפול יעיל אחר לבעייתך. הסיכון לסיבוך משמעותי שואף לאפס. במקרה של הצלחה ייתכן ותהיה תקופה ארוכה של "שקט בגזרה"...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיסטולה בהריוןחגית05/12/2012
שלום
אני בהריון שבוע 12 יש לי פיסטולה כבר חודשיים שתי רופאות המליצו לי שאם ההריון חשוב לי ( והוא חשוב מאוד אני בת 41 זאת היזדמנות אחרונה שלי) להמתין עד אחרי הלידה אלא אם כן זה יתנפח ויחמיר ואז חייבים לנתח האם בכל זאת אין שום דרך לטפל בזמן ההריון בלי לפגוע בהריון כי זה מאוד לא נעים ואני לא נהנית מההריון בגלל זה תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיסטולה בהריון - תגובה
ד``ר רפאל אלון05/12/2012לחגית
לא ניתן לתת המלצה נכונה מבלי לבדוק אותך. פני לפרוקטולוג לבדיקה וייעוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיסורה לאחר לידהדנית04/12/2012
אני 11 וחצי חודשים לאחר לידה ויש לי פיסורה. לפני כ-3 וחצי שבועות התחלתי למרוח משחה nifedipine 0.2% שנתן לי הפרוקטולוג ואין שיפור ממשי. עדיין כואב לי מדי פעם ולאחר יציאות.יש לציין שמדי פעם היו לי יציאות קשות וייתכן כי הפיסורה נפצעה. מה לעשות? יש עדיין סיכוי שהיא תבריא ממשחה או שאצטרך ניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיסורה לאחר לידה - תגובה
ד``ר רפאל אלון04/12/2012לדנית
מקובל לטפל במשך כ6שב' כדי לדעת שמיצית את אפשרות הטיפול השמרני (התרופתי). אם אחרי תקופה זו תמשיכי לסבול מכאבים אני מציע להתייעץ עם פרוקטולוג לגבי טיפול ניתוחי. בכל מקרה, פיסורה אינה מצב מסכן חיים אלא מצב הפוגע באיכות החיים. גם הניתוח מבוצע לשיפור איכות החיים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר לידה סובלת מפיסורה מזה כחודשייםד``ר רפאל אלון04/12/2012
שלום, אני בת 32 לאחר לידה סובלת מפיסורה מזה כחודשיים. קיבלתי טיפול במשחה nifedipine 0.2% lidocaine 2% שרקחו לי במיוחד בסופר פארם למשך 6 שבועות. 6 שבועות עברו ויש לציין שחל שיפור במצב, אבל עדיין כואב ביציאות, לאחר היציאות פחות כואב, אלא אם כן אני יושבת ואז יותר כואב.
האם להמשיך עם המשחה? האם הכאב יעבור לגמרי?
בנוסף, אני שותה כל בוקר שמן פראפין וסיבים תזונתיים לריכוך הצואה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיסורה - תגובה
ד``ר רפאל אלון04/12/2012לדקלה
השלב הבא הוא טיפול ניתוחי. אם הסבל שלך אינו רב את יכולה להמשיך באותו טיפול למשך מספר שבועות נוספים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוקטולוגיה בהריוןשלי02/12/2012
שלום,
אני בהריון בשבוע 16. בשבוע 10 לערך גיליתי אבצס בישבן, די קרוב לפי הטבעת. התעלמתי ממנו כי הוא לא הפריע מעבר לכאב מינורי וכעבור כשבועיים הוא דימם פעם אחת ושבועיים לאחר מכן דימם פעם נוספת. מאז האזור רגוע ו"שטוח" ללא סימן להחרפה, כאילו שהאבצס התרוקן ונעלם (נשארה כמו צלקת קטנה).
1. האם תופעות מסוג זה שכיחות בהריון? והכי חשוב - האם זה משהו שיכול להשפיע חלילה על תקינות ההריון ?
2. האם יש טעם ללכת לבדוק אם המצב נרגע ואם כן אצל מי? רופא נשים? רופא עור? פרוקטולוג?
3. ושאלה נוספת - האם הופעת טחורים בהריון משפיעה על תקינותו או על העובר?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוקטולוגיה בהריון - תגובה
ד``ר רפאל אלון02/12/2012נורית שלום
התופעה שאת מתארת אינה קשורה להריון. יש צורך בבדיקת פרוקטולוג כדי לשלול אפשרות של פיסטולה. אם יש פיסטולה יש צורך לטפל כדי לא להגיע לאירועי מורסה בזמן הריון. טחורים בהריון אינם משפיעים על העובר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובתך .... שאלה נוספת
שלי03/12/2012האם פיסטולה או בכלל אבצס מדמם בהריון יכול להשפיע על תקינותו או על העובר אם לא מטופל מיידית?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובתך .... שאלה נוספת - תגובה
ד``ר רפאל אלון03/12/2012הפיסטולה או המורסה אינם משפיעים ישירות אך תהליך זיהומי משמעותי יכול להשפיע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונה לאחר ניתוחדנה01/12/2012
עשיתי ניתוח פיסורה לפני 3 ימים לא ברור לי מה צריכה להיות התזונה שלי?
מה אסור לי לאכול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה לאחר ניתוח - תגובה
ד``ר רפאל אלון01/12/2012אין צורך בתזונה מיוחדת. רצויה כלכלה עשירה בסיבים ושתיה מרובה כדי להמנע מעצירות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח טחורים ורצפת עגןש01/12/2012
שלום,
בבדיקה פרוקטולוגית עלה שאני סובלת מטחורים חיצוניים שיש להסירם בניתוח וצניחה חלקית של הרחם. האם בניתוח להסרת הטחורים ניתן לשלב הרמה של רצפת העגן?
האם ייתכן שצניחת הרחם גורמת ללחץ מוגבר על אזור הרקטום?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח טחורים ורצפת עגן - תגובה
ד``ר רפאל אלון01/12/2012ל-ש שלום
צניחת הרחם אינה קשורה לטחורים. גם חולשת רצפת האגן בד"כ אינה קשורה לטחורים, במיוחד לטחורים חיצונים. לא רצוי לשלב בין הניתוחים מכיוון שניתוח טחורים אינו ניתוח "נקי".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיסורהמיטל27/11/2012
לפני כ 3.5 חודשים אבחנו אצלי פיסורה. הוחלט על ניתוח אבל בסוף נתתי עוד צ'אנס לתת לגוף לרפא את עצמו (אחרי לידה). הכאבים לא כמו שהיו (בלתי נסבלים!). אני חיה עם כאב עמום כזה שבא לעיתים יותר בזמן יציאה ולעיתים פחות. - עשיתי אמבטיות,שמן פראפין,משחה..כל מה שדרוש.
ביומיים האחרונות טיפה יותר כואב, אבל שוב נסבל. האם חייב לעשות ניתוח?? אני מתה מפחד!
האם פיסורה שנמשכת כ"כ הרבה זמן לא תעבור בסוף? האם יש דד ליין שנותנים ואז מחליטים כי זה לא יחלים וחייבים ניתוח?
אשמח לתשובתך המלומדת,
מיטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיסורה - תגובה
ד``ר רפאל אלון28/11/2012לא פרטת באיזת תכשירים השתשמשת. התרופות המקובלות לטיפול בפיסורה הן משחת ניפדיפין ומשחת רקטוג'סיק. כאשר מטפלים מס שבועות באחד מתכשירים אלה והפיסורה לא מחלימה מקובל להמליץ על ניתוח. בעיקרון - ככל שחולף יותר זמן הפיסורה מוגדרת ככרונית וסיכויי ההחלמה בטיפול תרופתי פוחתים משמעותית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיסורה
מיטל28/11/2012תודה ד"ר על תשובתך. שאלתי היא במידה והפיסורה לא עברה והחלטתי לא לבצע ניתוח,האם זה יכול להסתבך?..או שאפשר לחיות ככה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיסורה - תגובה
ד``ר רפאל אלון28/11/2012ניתוח פיסורה נעשה כדי לשפר את איכות החיים. הסיכוי שיקרה סיבוך מפיסורה שאינה מחלימה הוא קלוש ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיסורה וטחורים שלא עוברים..27/11/2012
שלום,
כשנתיים שאני סובלת מעצירות קשה, לפניי כשלושה חודשים אבחנו אצלי פיסורה והפרוקטולוג נתן לי למרוח ניפדיפין. היו לי לפעמים יום או יומיים של הקלה ואז הכאבים חוזרים. לפני כשבועיים (לאחר חודשיים של סבל רב) התחלתי להרגיש בנוסף לפיסורה גם שני טחורים חיצוניים אז שילבתי בין הניפדפין לפרוקטו גיבנול פעם ככה פעם ככה לאט לאט הכאבים של הפיסורה עברו ונשארו לי כאבים חזקים של טחורים (יש לציין שבמשך כל שלושת החודשים האחרונים בכל כניסה לשירותים יש איבוד רב של דם, בדיקת הדם שערכתי לפניי כשבועיים הראתה שהכל בסדר. בנוסף, אני מקפידה על דיאטה קפדנית של הדיאטנית נטולת פחממות כמעט לגמריי ורוויה בסיבים ושותה כ3 ליטל מים ביום) לפני כמה ימים הלכתי שוב לפרוקטולוג, הוא אמר שהפיסורה עברה כמעט לגביי ושבאמת יש לי טחורים חיצוניים (פנימיים אין בכלל) אני ממשיכה למרוח את הפרוקטו גלבנול שלוש או ארבע פעמים ביום אך עדיין לאחר כל כניסה שלי לשירותים יש לי כאבים מאוד חזקים. אני בקושי מצליחה ללכת ובטח שלא לעמוד לאורך זמן ככה שקורה שכל יום מבסביבות הערב אני לא יכולה לצאת מהמיטה עד הבוקר כשהכאבים נחלשים יחסית (יותר מ12 שעות של כאבים חזקים רצופים). אני כבר לא יודעת מה לעשות. אני סטודנטית, מחסירה ימי לימודים, לא מצליחה להתכונן למבחנים או להכין שיעורי בית, קשה לי לשבת ללכת לעמוד.. מה אפשר לעשות? אני כבר ממש מיואשת ואבודת עצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיסורה וטחורים שלא עוברים - תגובה
ד``ר רפאל אלון27/11/2012את מתארת שילוב של כאבים בפי הטבעת ודימום רב. הכאב כנראה נגרם מפיסורה. את סיבת הדימום צריך לברר. בהעדר טחורים יש צורך בבדיקה "עמוקה" יותר- רקטוסקופיה ואולי קולונוסקופיה. אם בסוף הבירור יהיה מדובר בפיסורה בלבד יש מקום לשקול ניתוח לפיסורה מכיוון שלא החלימה בטיפול תרופתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהעדר טחורים..
..27/11/2012זה אומר שצריך לחכות שהטחורים יעברו? יכול להיות שהדימום נובע מהטחורים החיצוניים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהעדר טחורים.. - תגובה
ד``ר רפאל אלון27/11/2012טחורים חיצונים לרוב אינם מדממים. דמום בכמות רבה בזמן יציאה מחייב בירור. פני לבדיקה חוזרת או לחוות דעת שניה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח לפיסורה
סטלה23/01/2013שלום רב,
אני סובלת מאותן תסמינים שנכתבו לעלעיל, ושוקלת לעשות ניתוח לפסורה, השאלה היא מה תופעת הלוואי של ניתוח מסוג זה?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח לפיסורה - תגובה
ד``ר רפאל אלון23/01/2013סטלה
ברוב המכריע של המקרים (קרוב ל100%) יש החלמה מלאה ללא תופעות לואי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח?ש27/11/2012
שלום,
אני בת 36, לאחר 3 לידות, סובלת מנפיחות, דמם וכאבים ברקטום לסירוגין החל מגיל ההתבגרות. תזונתי תקינה ומאוזנת ואיני סובלת מעצירויות.
בחודשים האחרונים המצב הפך לכרוני, כאשר מרבית הזמן מדובר בנפיחות ודמם ללא כאבים, אך לעיתים ישנו כאב עז ביותר הנמשך אף שבועיים ברציפות.
מבדיקה פרוקטולוגית עלה כי ישנה צניחה ודמם של טחורים חיצוניים והומלץ לי על ניתוח להסרתם.
שאלתי- האם ניתוח שכזה, לאחר ההחלמה, ימנע את הישנות הכאבים?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח? - תגובה
ד``ר רפאל אלון27/11/2012לפי התיאור את סובלת מהתקפים חוזרים של טחור חיצוני שהוא למעשה שטף דם מתחת לעור על שפת פי הטבעת. כאשר ההתקפים מאד תכופים ניתן לטפל בניתוח. ברוב המקרים הניתוח פותר את הבעייה אך יש אחוז קטן בו יש חזרה של הבעייה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרחוב חרצית 550 מושב קדרון
שמעיה קסורלה03/12/2012בהמשך להסבר של ד"ר רפאל אלון אני מבקש לשאול :
1. האם במקרים שיש מספר גדול של טחורים חיצוניים ניתן לטפל בכולם בניתוח אחד .
2. איזה סוגי ניתוחים קיימים ? לייזר, איזמל , קשירה ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרחוב חרצית 550 מושב קדרון - תגובה
ד``ר רפאל אלון03/12/2012טחורים חיצונים הם בעצם קפלי עור סביב פי הטבעת. בזמן "התקף" הם נעשים גדושים בדם וזוהי סיבת הנפיחות והכאב.אם יש צורך לנתחם ניתן להסיר את כולם. השיטה היא כריתתם (ולא משנה באיזו טכניקה). קשירה לא ניתן לבצע ב"טחורים" אלה והיא שמורה רק לטחורים פנימיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לד"ר רפאל אלון
שצעיה קסורלה06/12/2012האם שיטת טיפול באמצעות אולטרסאונד בשם : doppler guided hemmorrhidal
artery ligation מוכרת בארץ ומה ידוע על יעילות השיטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לד"ר רפאל אלון - תגובה
ד``ר רפאל אלון06/12/2012השיטה מוכרת בארץ. בשיטה זו מזהים את כלי הדם המספקים את הדם לטחורים באמצעות מתמר אולטרא-סאונד ומנתקים את זרימת הדם באמצעות תפר החוסם את זרימת הדם אל ומאת הטחור/ים. לשיטה אחוזי הצלחה סבירים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיסורהג׳׳26/11/2012
האם ניתוח פיסורה כואב?? כמה זמן נמשך הניתוח?? עברתי לאחרונה ניתוח שרוול האם ינתחו אותי שוב או שאני צריכה לחכות בגלל ההרדמה?? וכמה זמן מתאשפזים ??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיסורה - תגובה
ד``ר רפאל אלון26/11/2012ניתוח לפיסורה נמשך מספר דקות. ההחלמה קלה וקצרה. אין קשר להרדמה של הניתוח הקודם. ניתן להשתחרר מבית החולים תוך שעות ספורות מהניתוח, כאשר פגה השפעת ההרדמה הכללית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
ג׳׳27/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כריתתמר26/11/2012
שלום
האם עדיף שכרית טחורים תהיה עשויית סיליקון, או עשויית ספוג?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כרית - תגובה
ד``ר רפאל אלון26/11/2012אין חשיבות לסוג. העיקר שתהיה נוחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ארבע שנים עם פיסורהג׳׳26/11/2012
שלום
לפני כחודש עברתי ניתוח שרוול ולרגע חשבתי שהחלמתי מפיסורה כרונית של ארבע שנים שמתפרצת מידי פעם ובכלל עד לפני הניתוח הייתי שותה שלוש עד ארבע פעמים ביום פגלקס אחרת היציאות פשוט גיהנום!!
מה עושים ?? יש טיפול לפיסורה כרונית למעט נפידיפין שלא עזר ו׳ פגלקס באופן קבוע
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ארבע שנים עם פיסורה - תגובה
ד``ר רפאל אלון26/11/2012טיפול בפיסורה כרונית הוא רק ניתוח...החלמה היא מהירה מאד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)