מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הבנתי
אלמוני15/06/2011אם כך, אולי עדיף לי ללכת לפרקטולוג שיראה מה זה בדיוק ואז במקום ניתוח לבקש מעקב כל כמה חודשים ובמקרה שהמצב ילך ויחמיר, רק אז לעשות את הניתוח? כי לעשות את הניתוח כשזה לא מטריד אותי ואין נוזל שיוצא משם ואין כאב באיזור, כשאני נוגע, נראה לי מוקדם מדי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי - תגובה
ד''ר דוד נויפלד16/06/2011זוהי אופציה אפשרית.
תמיד כדאי ורצוי להבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע מעל פי הטבעתאלמוני14/06/2011
שלום, יש לי זה כבר מספר שנים פצע בחריץ, כ-2-3 ס"מ מעל פי הטבעת. בהתחלה זה היה פצע סגור, אבל לאחרונה שמתי לב שהוא נהפך לפצע פתוח, עם חור קטן.בדרך כלל הוא לא הדאיג אותי, לפעמים הוא היה מגרד. לאחרונה התחלתי לשתוף את המקום בכל פעם שאני מתקלח ולייבש עם נייר לאחר המקלחת. אני יודע שבמצבים האלה יכול להיות מדובר או בפטריות או בפיסטולה. אבל אין לי שום הפרשות משם, הפצע לא מנופח, לא כואב (אם מנגבים, יש טיפה של דם ורוד). יש לי הרבה שיערות באיזור, אני מתמיד בפעילות גופנית ומזיע הרבה, ומבלה הרבה זמן בישיבה. לפי התסמינים, האם יכול להיות מדובר בפיסטולה, פטריות או משהו אחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע מעל פי הטבעת - תגובה
ד''ר דוד נויפלד15/06/2011פטריות לא קשורות לענין.
צריך לבדוק.
אם פיסטולה תזדקק לניתוח.
למה אתה מתחבא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אלמוני15/06/2011אני שמעתי שחוץ מניתוח יש גם דרכים אחרות לטפל בזה, כמו דבק ביולוגי או שאיבת הנוזלים. ניתוח עלול לגרום לבעיות בשרירי הסוגר, והרבה פעמים הפיסטולה חוזרת ויש צורך בניתוחים נוספים. ההחלמה מהניתוח היא גם לא קצרה במיוחד, לפי מה שקראתי. מה שיש לי דומה לפיסטולה אך ורק בכך שיש שם חור קטן. אין לזה שום סימפטומים אחרים. והמצב נשאר כזה כבר הרבה זמן. אז למה לעבור את הניתוח עם כל מה שנאמר, אם זו לא בעיה שמתפתחת או מפריעה לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד''ר דוד נויפלד15/06/2011אתה מערבב הכללות.
דבק ביולוגי זה גם בניתוח.
שאיבת נוזלים - לא יודע מה זה.
פיסטולה לא נרפאת מעצמה אלא רק בניתוח. יש כל מיני טכניקות שבחלקן נועדות להגן על השריר.ברוב המקרים הפיסטולה לא חוזרת.
באשר לסימפטומטולוגיה - אכן אם זה לא מפריע - אין מה למהר אבל אנחנו יודעים שאם מחכים מספיק זמן - יש מקרים שיתפתח סרטן בפיסטולה.
זו תמצית הדברים. ההחלטה - שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טחורים פנימים וחיצוניםרוזי14/06/2011
שלום רב,
אני סובלת מזה מספר שנים מטחורים פנימיים וחיצונים, דימומים מידי פעם ביציאות, יותר מכתם על הנייר, טפטוף של טיפות דם אחרי יציאה, לעיתים זה נמשך כשבועיים אחרי כל יציאה. לפני שנתיים הייתה לי גם פיסורה, קיבלתי משחה ניפידיפן שעזרה לי וכיום אין לי פיסורה.
לפני כחודש חלה החמרה במצבי, ופניתי לפרוקטולוג ובבדיקה נמצא, חיצונית-טחורים חיצונים גדושים בצקתיים ללא קרישי דם,יותר קבוצה אחורית מימין וצדדית משמאל.טחורים פנימים צנוחים באותו המיקום.בדרגה 4 אין סדק.במאמץ נראית צניחה משמעותית ביותר. PR טונוס מוגבר,רגישות בבדיקה,אין גוש.אין דם.הומלץ על ניתוח כריתת טחורים צנוחים מדממים. יתכן ושילוב עם PPH HEMORRHOIDOPEXY במידה ותמצא צניחת רירית פנימית. לדבריו עליי לעבור ניתוח טחורים בשיטה הרגילה (איזמל) לדבריו בשיטת PPH יש סיכוי שהטחורים יחזרו.
פניתי לפרוקטולוג בכיר נוסף שקבע טחורים ברמה 3 והציע ניתוח בשיטת PPH ו- LIGASURE .
עכשיו אני ממש לא יודעת מה להחליט, ברור לי שניתוח בשיטה הישנה הינו יותר קשה אולם מצד שני אולי עדיף לסבול עוד כמה ימים ולפתור הבעיה באופן סופי.... אודה לך מאוד על חוות דעתך המקצועית ואולי כדאי ללכת לחוות דעת נוספת ?
תודה מראש,
רוזי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טחורים פנימים וחיצונים - תגובה
ד''ר דוד נויפלד15/06/2011אין הבדל מהותי בתוצאה או בכאבים בין אזמל או ליגשור.
מהתאור שלך לא ברור לי למה רוצים להוסיף לך ה-PPH.
נשמע כמו צורך בניתוח כריתה - וזהו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרסטו גלחדווה12/06/2011
שלום גיליתי שיש לי טחורים פנימיים וחיצונים רציתי לדעת אם משחת פרסטו גל יכולה לעזור לטחורים ואף להחלים כליל. תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרסטו גל - תגובה
ד''ר דוד נויפלד12/06/2011לא מכיר המשחה.
בכללי - משחות אף פעם לא מרפאות. רק מקלות על הסימפטומים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרסטו ג'ל
אלכס14/06/2011אני אישית מכיר פרסטו ג'ל, השתמשתי בו בעבר בהתרף חריף שהיה לי, פרסטו ג'ל גם הקל מיידית מכאבים וגם ריפא אותו מהתקף זה. נכון להיום, אני מורח פרסטו ג'ל מדי פעם רק למניעה.................
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי שליטה במתן צואהנטלי11/06/2011
אם בא לי יציאה אז אם אני מחכה קצת מתחיל לצאת לי יציאה קצת החוצה לתחתון,
נישלחתי לכירורגיה קרטולוגיה ,אבל יש שביתת רופאים.
א.ממה זה יכול להיות?
ב.איפה מסדרים את בראש?
ג.האם זה קשור לריצפת האגן?
ד.האם יש אפשרות לעשות אימון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי שליטה במתן צואה - תגובה
ד''ר דוד נויפלד12/06/2011קודם כל צריך לבדוק - פרוקטולוג.
השביתה לא רציפה - יום פה יום שם.
צריך גם לערוך בדיקות ספציפיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טחוריםגילה10/06/2011
שלום
יש לי טחורים כבר כמעט חצי שנה הטחור לא כאב וללא דימום הוא רק הורגש הייתי אצל הרופא משפחה שלי והוא נתן לי משחה אבל היא לא עזרה זה היה כמעט לפני 4 חודשים ולאחר מכן לא המשכתי טיפול אבל עכשיו התחילו לי כאבים גם לאחר יציאה וגם סתם כך ואז זה עובר ברצוני לדעת מה הטיפול ומה הוא כרוך? בביקורי אצל הרופא הוא אמר שאם המשחה לא תעזור הטיפול הבא יהיה קשירה האם זה שלא המשכתי טיפול רצוף יוכל לגרום לכך שקשירה כבר לא תעזור ואני יהיה צריכה ניתוח ??והאם הרופא משפחה עושה את הקשירה או שהוא מפנה אותי למישהו אחר ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טחורים - תגובה
ד''ר דוד נויפלד12/06/2011יש לערוך ביקור אצל פרוקטולוג.
מהתיאור שלך כלל לא ברור לי מה בעיתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום מפיסורהראובן10/06/2011
אני סובל מפיסורה כרונית כשנה.
עומד לעבור ניתוח עוד שבועים.
מאתמול, הופיעו כתמי דם בניגוב לאחר יציאה.
א. היש סיבה לדאגה?
ב. יש צורך לעשות משהו בנידון?
ג. מה המשמעות של זה?
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה גם מלווה בכאב חזק של הפיסורה עצמ
ראובן10/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום מפיסורה - תגובה
ד''ר דוד נויפלד12/06/2011המשמעות שעליך לעבור ניתוח.
מלבד זאת - זה חלק מהתמונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ישיבה ממושכתיחיאלה09/06/2011
שלום
האם, בדומה לטחורים, גם בפיסורה יכולה ישיבה ממושכת (במשרד) להקשות על ריפוי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ישיבה ממושכת - תגובה
ד''ר דוד נויפלד12/06/2011ישיבה ממושכת משפיעה על טחורים רק כאשר בשירותים ולא מעל כסא במשרד.
אין כל קשר לפיסורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טחורים?רונית09/06/2011
אני בשבוע 29 להריוני
מאז ומתמיד סובלת מעצירות אבל לא עשיתי מזה עניין גדול.
לאחרונה בהריון כל הלילה אני מתהפכת מכאבי בטן תחתונה (שלא קשור להריון) וסובלת מעצירות גדולה יותר ממה שבד"כ. ממש חוסר נוחות שמונע ממני לישון.
היום פעם ראשונה שהופיע לי כתם דם על נייר הטואלט (חד פעמי)
האם לדעתכם מדובר בטחורים?
האם ניתן לקחת פרוקטו-גליבנול עצמאית או שאני חייבת לראות רופא?
אני שואלת מכיון שהתורים לרופא מאוד רחוקים ואני רוצה למנוע שוב את אי הנעימות שחוויתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טחורים? - תגובה
ד''ר דוד נויפלד12/06/2011יותר חשוב להסדיר סוף סוף העצירות אחרת בסוף יהיה סוף לא טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בטחוריםשרי08/06/2011
היי
לאחרונה מזה חודש וחצי יצא לי גוש בשר בפי הטבעת שנרה כמו טחור
ברצוני לדעת האם שימוש של זרם במים קרים עשוי לעזור(חשה הקלה בביצוע זה)
והאם יש צורך בהתערבות רופא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בטחורים - תגובה
ד''ר דוד נויפלד08/06/2011יכול לעזור. המידה - נראה עם הזמן.
התערבות אולי לא בשלב זה אבל בדיקה - כן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיסטולה פראנאליתדן07/06/2011
שלום רב,
בן 27, סובל מזה מס' שנים מפיסטולה באזור פי הטבעת. הפיסטולה אובחנה לאחרונה ע"י פרוקטולוג.
מאחר ואני גם סובל לאחרונה מכאבי בטן ושינוים ביציאות, הופנתי לקולנוסקופיה לשלול קרהון, שנשלל בבדיקה.
כרגע הומלץ לי על ניתוח לכריתת הפיסטולה.
מה הסיכונים בניתוח?
האם כאבי הבטן והצריבות שהופיעו לאחרונה קשורים?
לאחרונה אני גם סובל מפיצול בזרם השתן, האם קשור?
האם יש טעם להגיע לייעוץ נוסף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיסטולה פראנאלית - תגובה
ד''ר דוד נויפלד08/06/2011מהסוף...
לא יודע מה זה פיצול בשתן.
באשר ליעוץ נוסף, תמיד יכול להועיל.
קרוהן לא נשלל, אם כאבי הבטן מתמידים, צריך אז לעשות הדגמה של המעי הדק.
זה לא משנה את העובדה שבפיסטולה צריך לטפל - טיפול כירורגי. איזה סוג "טיפול" - ניתוח אינני יכול ליעץ בלי בדיקה.
הסיכון העיקרי בניתוח הוא פגיעה בסוגר שיכולה לגרום להפרעה בשליטה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דן08/06/2011המעי הדק הודגם בקולנוסקופיה וכן נלקחה ביופסיה מהמעי הדק הסופי, כמו כן הכאבים מתרכזים ברום הבטן, בקיבה.
האם הסיכון בשליטה על הסוגרים בניתוח פיסטולה בשעה 6 או באופן כללי הוא נדיר/שכיח?
האם תוכל להמליץ על מישהו באזור המרכז?
תודה וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד''ר דוד נויפלד09/06/2011המעי הדק לא הודגם אלא רק מס' ס"מ אחרונים מתוך כשבעה מטרים!
אינני מבין שעה 6. קדמי או אחורי?
איננו נוהגים להמליץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים עזים לאחר קשירהאבי הטחור07/06/2011
אמש עשיתי בפעם ראשונה קשירה לטחורים, מאז אני מרגיש צורך עז לעשות קקי, וכאילו אני לא מצליח וזה כרוך בכאבים עזים וסבל לא יתואר, האם זה אמור להיות כך, ומה ניתן לעשות בכדי להקל על זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים עזים לאחר קשירה - תגובה
ד''ר דוד נויפלד08/06/2011צורך לקקי זה טבעי ויכול להמשך יום-יומיים. כאבים עזים זה דבר אחר וצריך לבדוק, יכול להיות שהגומיה החליקה החוצה ולכן זה כואב ואז או שמוציאים אותה או שאתה "נושך הקליע" לעוד שבוע. צריך לוודא גם שאין סיבוך. תצור קשר עם הכירורג שקשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיסטולה.06/06/2011
שלום,
רציתי דווקא להפנות את השאלה שלי לחברי הפורום, יש למישהו המלצות על מומחים לכירורגיה פרוקטולוגית (תיקון פיסטולה רקטווגינאלית), שבעיקר יתנו יחס אנושי למטופל.
ורציתי לדעת האם מישהו מכיר את ד"ר מחלקין מבית חולים קפלן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון- ד"ר מחלנקין
.06/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצאתי לבד אחרי חיפושים...
.06/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רקטוג'סיק מספר חודשיםקורן05/06/2011
אני משתמש ברסקטוג'סיק כחצי שנה לפיסורה, שלא עוברת.
א.האם השימוש הממושך יכול לגרום לנזקים? (ולכן כדאי להפסיק?)
ב. כפוף לא', היתכן שיש לו אפקט עדיין?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רקטוג'סיק מספר חודשים - תגובה
ד''ר דוד נויפלד05/06/2011גבי האפקט - רק אתה יכול לומר.
אני בד"כ ממליץ לחולים שלי 3-6 שב' ואם לא עוזר - ניתוח.
לגבי הנזק האפשרי - תקרא בבקשה את הדף המצורף לתרופה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרסטוג'סיק ממושך
קורן05/06/2011שאלתי, היות ובדף המצורף לתרופה לא מצאתי התייחסות לנושא.
התוכל לאמר לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרסטוג'סיק ממושך - תגובה
ד''ר דוד נויפלד06/06/2011אין באפשרותי לענות לך כיוון שאין לי מושג.
הדבר היחידי שאני יכול לומר שהחומר הפעיל הוא אותה תרופת הלב המפורסמת ניטרוגליצרין ונגזרותיה שחולי הלב לוקחים לטווח ארוך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לד"ר.האם יש מקום לדאגה?רועי02/06/2011
כאשר אני מסיים לעשות את צרכיי ואני מרגיש שזהו אני שוטף את המקום בעזרת בידה/צינור מים.לאחר שאני עושה זאת,המקום כאילו מתגרה ואז רוצה להוציא עוד,בערך עוד כשלישי מהכמות הראשונה.
רציתי לדעת,האם זהו מצב נורמלי?
בברכה,
רועי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון: שליש
רועי02/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לד"ר.האם יש מקום לדאגה? - תגובה
ד''ר דוד נויפלד03/06/2011אין מקום לדאגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדנה02/06/2011
שלום רב
יש לי פסוראזיס בפי הטבעת . מורחת פעמיים ביום קרם שומני צטומקרוגול וכשהמצב מחמיר אני מורחת אלידל או פרוטופיק. היציאות שלי תקינות.ואני שוטפת את המקום במים לאחר כל יציאה.
לאחרונה כשעה בערך לאחר יציאה אני מרגישה שאיזור פי הטבעת שורף וכשאני מצמידה נייר טואלט הוא יוצא מלוכלך למרות שקודם שטפתי את המקום. התחתונים לא מתלכלכים.
מדוע זה קורה וכיצד עלי לנהוג?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר דוד נויפלד02/06/2011תנסי מגבונים לחים אנליים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)