מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובהאלכס16/10/2011
ד"ר שלום ,
אני בן 27 ולפני כמה ימים הופיע לי נפיחות באיזור פי הטבעת בצורת גולה
זה מציק וכואב מעט. ואין דמום
הבעיה שאני נמצא בטיול בבמדינת עולם שלישי ואין ביכולתי לראות רופא בתחום.
אני חוזר לארץ בעוד 20 ימים.
מה עלי לעשות? עד כמה זה מסוכן לדחות?
יש דרך כלשהי לאבחן זאת ?
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה - תגובה
ד''ר דוד נויפלד18/10/2011בלי לראות אי אפשר לאבחן אבל אפשר לנחש ולפי התאור שלך נשמע כטחור חיצון תרומבוטי ואם אכן זה זה הרי שעד שתגיע ארצה זה יחלוףץ אם לא, תפנה לפרוקטולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת קולנוסקופיהגלי15/10/2011
שלום
בת 44 סובלת מטחורים פנימיים שנים עברתי כבר בעבר קשירות שעזרו לשנה שנתיים ולאחר מכן שוב חזרו,כרגע דימומים לא רציניים אבל כשאני מנגבת אפשר לראות בבירור דם סובלת גם ממעי רגיז כאשר יש יציאות מרובות ויש ימים של עצירות,לפני כשנתיים וחצי בוצעה בדיקה קולנוסקופיה שהיתה תקינה רק הובחנו טחורים פנימיים של א דיממו בשעת הבדיקה,כיום אובדת עיצות שוב פוחדת שמא מתפתח שם במעי משהו ? רציתי לדעת האם לעשות שוב קשירות טחורים? והאם יש צורך לעשות שוב בדיקת קולנוסקופיה כדי לבדוק האם ישנם אולי פוליפים או שמא לחכות? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת קולנוסקופיה - תגובה
ד''ר דוד נויפלד16/10/2011קולונוסקופיה בגילך ללא סיפור משפחתי ובדיקה תקינה לפני פחות משלוש שנים, לא מוצדקת. לגבי הטחורים - את צריכה להבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שורף לית13/10/2011
לאחרונה קורים הרבה מקרים בהם, לאחר יציאה שורף לי בפי הטבעת וזה נמשך במהלך כל היום.לפעמים מרוב שאני מנגבת היטב יש לי אפילו נק' דם שנעלמת אחרי שניה.מה זה יכול להיות? האם עליי לבצע בדיקה כלשהי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שורף לי - תגובה
ד''ר דוד נויפלד14/10/2011יחכול להיות הרבה דברים.
צריכה להבדק ע"י פרוקטולוג.
בינתיים תפסיקי עם הנגובים. תשטפי ותשתמשי במגבונים לחים ללא תוספות או מגבונים אנליים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש מניעה במריחת משחת ניפדיפין בגלל ההנקה?ד``ר רפאל אלון12/10/2011
שלום. אני מניקה וסובלת כרגע מפיסורה מזה כשבוע. האם יש מניעה במריחת משחת ניפדיפין בגלל ההנקה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניפדיפין בהנקה - תגובה
ד''ר דוד נויפלד14/10/2011אין לי תשובה ממשית. זוהי תרופה רקוחה ולא מיוצרת ומפוקחת.
כמעט כל תרופה יכולה להופיע בחלב.
יש נשים שמשתמשות הן בהריון והן בהנקה אבל זה על ראשן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח טחוריםערן12/10/2011
שלום רב אני נימצא כרגע בחו"ל וסובל כבר שבוע מטחורים חיצוניים עם כרישי דם שלא עוברים ברצוני לדעת אם ניתוח טחורים נחשב כדחוף?( כדי שיכלל בפוליסת הביטוח) או שאפשר לחכות חודש לחזרה לישראל
ברצוני לציין שבמשך השבוע טיפלתי בטחורים במשחות ונרות אבל זה לא הועיל
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח טחורים - תגובה
ד''ר דוד נויפלד12/10/2011אם אין ברירה ןאז זה ניתוח דחוף.
בד"כ אם מחכים - התופעות חולפות מעצמן.
נכון שאתה בחו"ל וחסר סבלנות ומצפה לפתרון מעתה למחר אבל לזכור שהניתוח כרוך בכאבים בםני עצמו, לא פחותים מאלה שיש לך כרגע ומשכן כמשך הכאבים של הטחורים התרומבותיים אלא שעתה אתה מתחיל מ-א'.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובה
ערן14/10/2011אפשר לעבור ניתוח גם כאשר לא סובלים מטחורים ? הכוונה שהם לא יוצאים ומכאיבים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובה - תגובה
ד''ר דוד נויפלד14/10/2011לא מבין. אם אין תופעות ולא סובלים למה בדיוק לנתח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניסוח מחדש
ערן14/10/2011אני נימצא בחו"ל רוב הזמן וכרגע אני סובל מטחורים כבר למעלה משבוע אני מטופל בכדורים ומשחות ועדין זה לא עבר . אני לא מעונין לעבור ניתוח בחו"ל השאלה היא כאשר אני יחזור לארץ בערך עוד חודש, אבל עד אז אני מאמין שכבר אני לא יסבול מכאבים האם אני יוכל לעבור ניתוח בארץ כדי שבעתיד אני לא יסבול כאשר אני יהיה בחו"ל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניסוח מחדש - תגובה
ד''ר דוד נויפלד16/10/2011אין ביטוח. ניתוח עושים לא למניעה אלא כטיפול לסימטומים ספציפיים.
לא אומרים אני יחזור אני יסבול אלא "א" אחזור, אסבול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיסורה כרונית ולידה מתקרבתגילה11/10/2011
שלום ד"ר,
אני סובלת מפיסורה כרונית מזה 3 שנים, מקפידה בלקיחת פגלקס באופן רצוף ובד"כ מחלימה לאחר 4-6 שבועות בטיפול ניפדיפין. כעת אני בשבוע 38 להריון (לידה ראשונה) והפיסורה חזרה ביתר שאת, האם כדאי להמנע מלידה ואגינלית כדי לא להחמיר את הקרע? האם יש סיכון להחמרה אשר תקטין את הסיכוי להרפא בעזרת משחה/ניתוח לאחר לידה? עד כדי איבוד שליטה בסוגרים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיסורה כרונית ולידה מתקרבת - תגובה
ד''ר דוד נויפלד11/10/2011יו צורך לחשוש מהניתוח עצמו באשר לאבוד שליטה בסוגרים. אם מתעוררת בעיה הרי שהיא קטנה של הפרעה קלה בשליטה.אבוד שליטה בסוגרים הוא סיבוך ללידה ווגינלית.
באשר לפיסורה ולידה ווגינלית - לא צריכה להיות בעיה מהותית אם כי יכולה להיות החמרה בכאבים.
למה סכבת את זה שלוש שנים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיבוכים לאחר ניתוח טחורים ופיסורהמיכל09/10/2011
בעלי עבר ניתוח להסרת טחורים ופיסורה לפני כשבוע בשיטת סטמפלר.
לדברי הרופא הניתוח עבר בהצלחה. ולפי מיטב ידיעתי ההחלמה אמורה להיות מהירה ולא כואבת יחסית לניתוח המסורתי.
אך החלמתו של בעלי מלווה בכאבים עזים ביותר, לאחר כל יציאה הוא מושבת לחצי יום, הוא יושב באמבטיה שעות מתפתל מכאבים. וכעת אף יצא גוש נוסף מאיזור פי הטבעת כאילו הכל חזר לקדמותו.
חזרנו לביקורת אצל הרופא, הוא טען שכנראה מדובר בטרומבוזה, הוא המליץ על מספר תרופות להקלה על הכאב ולהפחתת הנפיחות.
אך ברצוני לדעת האם זה נשמע לך סביר? האם מדובר במצב נדיר? האם יתכן שנעשתה טעות במהלך הניתוח? ומה יכול להוביל לכאבים עזים אלו? האם ייתכן ובעלי יצטרך לחזור שוב לשולחן הניתוחים?
אודה לך אם תוכל להשיב בהקדם, על מנת שנוכל לקבל החלטה על המשך הטיפול
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיבוכים לאחר ניתוח טחורים ופיסורה - תגובה
ד''ר דוד נויפלד09/10/2011לא נדיר אבל גם לא נורא שכיח.
לא נשמע לי שצריך לחזור לשולחן הניתוחים (אבל אני אומר זאת בהסתייגות - לא בדקתי את בעלך).
אם אכן יש תרומבוזה בטחור חיצון, הרי שהתופעות יחלפו תוך מספר ימים. מידת הכאב תלויה בין השאר בסף הכאב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גידול מוזר בפי הטבעתיובל05/10/2011
שלום...
אני בן 24, לפני כמה ימים שמתי לב שבפי הטבעת שלי נוצר מעין גידול מוזר... אני מתשמש במילה גידול רק מחוסר מילה יותר טובה.
הדבר המדובר רגיש למגע, בהתחלה חשבתי שמדובר בוריד מנופח אבל אני די בטוח שהוא מלא במשהו שהוא לא דם....
הוא די גדול יחסית לאיזור. אני לא בטוח אם חל גידול או לא - אבל מדי פעם אני כן מרגיש אותו כשאני יושב או הולך.
אני רוצה להימנע מתור אצל הפרוקטולוג , אז אשמח אם תוכל להרגיע אותי ולספר לי שדבר כזה יכול לעבור בעצמו ללא "עזרה" חיצונית.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גידול מוזר בפי הטבעת - תגובה
ד''ר דוד נויפלד06/10/2011אני יכול להגיד הכל אבל עליך להבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רקטוג'סיקמיכל05/10/2011
שלום רב
לפני 4 חודשים עברתי ניתוח טחורים ופיסורה. לאחר הניתוח (שההחלמה ממנו הייתה קשה מאוד) הרגשתי בסדר כמה שבועות. ואז...שוב התחילו לי כאבים ודימומים שנמשכים כבר חודש וחצי. פניתי לרופא והוא נתן לי מרשם לתרופה בשם רקטוג'סיק. הבעיה היא שרשום על התרופה לא להשתמש במידה ויש לחץ דם נמוך. לי יש לחץ דם נמוך. מה לעשות? כבר קניתי את התרופה, האם להשתמש רק בחצי כמות בכל מריחה א לא להשתמש כלל?
תודה
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רקטוג'סיק - תגובה
ד''ר דוד נויפלד06/10/2011אפשר לנסות חצי הכמות.
האפשרות הנכונה לפנות למנתח שקשם לך.
מה נעשה בניתוח ולמה יש לך שוב כאבים??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקולונוסקופיה לילדה בת 6חגית05/10/2011
אני מקווה שאני בפורום הנכון...
לאחר דימום רקטלי על הצואה ולא רק הנייר, נבדקה בתי ע"י כירורג והוא מישש פוליפ בעומק של 3-4 ס"מ. נשלחנו להקולונסקופיה במכון גסטרו לכריתת הפוליפ בהרדמה כללית.
אני מבקשת המלצות על מומחה שמבצע טיפול זה באופן פרטי.
תודה מראש,
חגית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקולונוסקופיה לילדה בת 6 - תגובה
ד''ר דוד נויפלד05/10/2011לא. זה לא הפורום.
את זקוקה לגסטרו ילדים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טחוריםארז04/10/2011
השאלה תוך כמה זמן זה עובר מנסיון שלך 2 מה עדיף מים קרים או פושרים 3 מה קורה לטחור הוא חוזר בחזרה או פשוט נעלם תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טחורים - תגובה
ד''ר דוד נויפלד05/10/2011כדי לענות בצורה אינטליגנטית אני צריך לראות.
שטיפות ואמבטיות במים פושרים בלבד.
אם זה תרומבוזה בטחור חיצון זה אף פעם לא נעלם לחלוטין אלא משאיר אחריו אזנית עור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טחוריםארז04/10/2011
שלום רב לפני 5 ימים יצא לי כנראה טחור ולא יצלחתי לעשות כלום הלכתי לרופא משפחה והוא אמר לי שזה טחור בדרגה 3 4 הוא נתן לי משחה ואמר לי לנוח עד 10 ימים שאלתי תוך כמה זמן זה עובר דרך אגב אחרי יומים מצבי ישתפר אבל כשאני יושב זה כואב מציק(זה לא דימם אף פעם) והוא באותו מקום טיפה פחות תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טחורים - תגובה
ד''ר דוד נויפלד04/10/2011מה השאלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר ניתוח פיסטולהאביבית03/10/2011
שלום רב,עברתי ניתוח פיסטולה לפני חודשיים,בשיטת חוט סיטון רפוי ומתיחתו אחת ל3 שבועות.
הניתוח בוצע לאחר שני ניתוחים של ניקוז אבצס שלא צלחו ושבוצעו בפרק זמן של 3 חודשים.
1) האם סביר שעדיין החוט לא נפל ועדיין יש הפרשות?ואם זה סביר ,אז כמה זמן זה עוד יכול להימשך?
2) האם בשיטה זו הבעיה תיגמר?אציין כי מדובר בפתח אחד במרחק של כ3 ס"מ מפי הטבעת, ובניתוח עצמו לא היה צורך בניקוז נוסף.
בברכת שנה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר ניתוח פיסטולה - תגובה
ד''ר דוד נויפלד03/10/20111. כן. החוט נועד לעודד ההפרשות החוצה ועי"כ למנוע הצטברותן ויצירת אבצס.
2. יכול להיות שיסתדר אבל יכול להיות גם שתזדקקי לניתוח משלים.
אני בטוח שהסבירו לך זאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר ניתוח פיסטולה
אביבית03/10/2011ראשית תודה על תגובתך המהירה.
שנית,מניסיונך,כמה זמן יכול להישאר חוט הסיטון עד שנופל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר ניתוח פיסטולה - תגובה
ד''ר דוד נויפלד03/10/2011חודשים רבים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם טחורים ? לאחר לידהמרב03/10/2011
שלום רב
ילדתי לפני 5 ימים את בני בלידת בזק ללא אפידורל .
לחצתי בצורה מודרכת ע"י המיילדת כשעה עד לצאת התינוק .
אני חשה נפיחויות קטנות בפי הטבעת ואי נוחות . עדיין יש לי בצקות בשל קרע שנתפר בנרתיק קרוב לפי הטבעת ( שני תפרים - אחד כבר הוצא ) .
איני יודעת אם אלו טחורים או נפיחויות רגילות ברקטום לאחר לידה ; היציאות שלי סדירות ואיני חשה כאב בעת מתן צואה ואין דימום רקטלי ( נעזרתי במיצי שזיפים כדי להקל ) ואני משתדלת לאכול אוכל עתיר סיבים .
1. איך אפשר לדעת אם יש טחורים ? מה הסימנים המחייבים ?
2. האם שווה למרוח משחת OTC לטחורים בכל מקרה ? לא מועיל לא מזיק ( עשוי לסייע לנפיחויות שם ? )
אודה למענה שכן באופן טבעי קצת קשה לי לתזז לרופאים בשל עייפות וחולשה
תודה
מרב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם טחורים ? לאחר לידה - תגובה
ד''ר דוד נויפלד03/10/2011אם לא מפריע, תעזבי ותתני לזמן לעשות את שלו.
כאשר תתאוששי ותרגישי טוב והבליטות עדיין יהיו שם, תפני ליעוץ אצל פרוקטולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המוקליןאהובה03/10/2011
שלום ,
מחפשת לרכוש בדחיפות המוקלין.
היכן ניתן להשיג ?
תודה,
אהובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המוקלין - תגובה
ד''ר דוד נויפלד03/10/2011א מכיר, לא יודע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)