מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה עלי לעשות ????אמירה19/11/2008
שלום וערב טוב. רוצה לדבר על אחי , לפני 3 שנים התלוןן על כאבי ראש חזקים ונקודות שחורות בעינים , ופעם היו לו רעידות בידים ורגליים בב"ח עשו כל CT והיה תקין . השנה בחודש יוני היה לו למשך שבוע כאבי ראש חזקים ובסוף השבוע קבל התקף התחיל להרפיץ ונותון מכות על ראשו לקחנו אותו לבית חולים שם ישן חצי שעה אבל התעורר ועשה דברים שלא בשליטתו מכות ( הזיות והתקף אלימות ) למשך 2-3 שעות , נתנו לו הרדמה וישן ויום אחרי זה התעורר ולא זכר כלום חוץ מכאבי ראש החזקים . CT - MRA תקיניים שעשה לפני ארבע חודשיים , מאז ההתקף היו לו שבוע אחרי זה כאבי ראש . מאז הוא מרגיש טוב . האם יש לו בעיה נפשית? האם צריך טיפול פסיכולוגי ? האם מדובר בסכיזופרניה ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה עלי לעשות ????
21/11/2008לאמירה שלום
מצבים כפי שאת מתארת שייכים לתחום של הנוירולוגיה. לא כתבת האם עשו לו EEG. בדוקה זו אמורה לגלות האם יש לו פעילות מוחית לא תקינה בזמן התקף. כדי גם שהוא יעבור בדיקה פסיכיאטרית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך למה עלי לעשות
אמירה21/11/2008תודה עשה בדיקת EEG והיא תקינה בבית חולים ישב איתו פסיכיאטר ואמר שהכל תקין (אחרי ההתקף ביום ) והוא שלח אותו לבדיקות EEG . אז האם יחזור ההתקף ? האם זו סכיזופרינה ???? בבקשה אם תענה לי ותודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך למה עלי לעשות
22/11/2008לא עושה רושם של שיזופרניה אבל לא ניתן לאבחן ממרחק. לפעמים צריך לעשות EEG HOLTER כשי לוודא שהדברים תקינים. הוא צריך התיעצות עם רופא טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום :-) שאלה לגבי חתונה וVABENנתי19/11/2008היי, אני מתחתנת עוד חודש ויש לי נטיה <בגדר הנורמה> לשינוי מצבי רוח ופרפקציוניזם אני מאוד מפחדת שהאופי שלי יהרוס לי את יום החתונה כי אני עלולה לבכות מכל דבר שלא יתנהל לרוחי (ויש אינסוף כאלה.....) בכולופן, הציעו לי לנסות כבר עכשיו כדור בשם ואבן 10 מ"ג לראות שהוא משפיע עליי טוב ואם כן לקחחת 2 ביום החתונה (לא יחד) אז השאלה שלי היא כזאת: רשום שואבן גורם לנימנום- זה תמיד ככה? או שזה משתנה מאדם לאדם? (אני לא רוצה להיות מנומנמת!!!) ושנית- הרבה יותר חשוב- בעלון השימוש כתוב שאסור להשתמש עם אלכוהול השאלה שלי באילו מטווחי זמן? נאמר אם לקחתי כדור בבוקר וכדור ב5 בערב- מתי אני יכולה לשתות אלכוהול? אני אשמח מאוד לתשובה מהירה- כי אני רוצה כבר לנסות מינונים קטנים של הכדור תודה רבה:-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשלום :-) שאלה לגבי חתונה וVABEN
21/11/2008מזל טוב!
וואבן הינה תרופת הרגעה שפועלת למשך 8 שעות. הרבה אנשים לוקחים כדור כזה ביום הנשואים שלהם. לא ממליץ לך לקחת 2 ביחד מאחר והם יכולות לברום לעייפות וישנוניות. תיזהרי גם משלו אותם עם אלכוהול. זה מגביר את ההשפעה. את עלולה למצאו את עצמך ישנה כל הערב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנתי-חתונה וואבן
יעל22/11/2008שיהיה במזל טוב! גם התחתנתי לא מזמן וגם אני לוקחת ואבן מדי פעם מסיבות דומות, רק רציתי לשתף מניסיוני, זו לא המלצה מקצועית כמובן רק ניסיון אישי אם זה יעזור לך. קודם כל ביום החתונה כל כך מתרגשים שהרבה דברים דווקא עוברים בלי הרבה היסטריה, מרוב אושר והתרגשות גם דברים שבדרך כלל גורמים לתגובה קיצונית, נראים אחרת. לכן באמת לא כדאי לקחת יותר מדי תרופות, אכן 2 ואבן לדעתי זה יותר מדי, וזה באמת ירדים אותך קצת. תתייעצי עם הרופא כמובן, אבל רק רציתי להגיד שעם כל הקשיים שלי (ויש לא מעט), אני לוקחת ואבן מדי פעם אבל ביום החתונה שלי דווקא הייתי ממש בתחושה של התרגשות שהכל פתאום תפס פרופורציה. אז זו בחירה אישית שלך, אפשר עם ואבן או בלי ואבן, מה שהכי טוב לך, אבל רק רציתי קצת להרגיע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהhelpx17/11/2008אני חש בעצב ובדדידות עצומים כיצד אוכל לצאת מזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרhelp
21/11/2008ל x שלום
השלו הראשון יכול להיות שתבין יותר ממה העצב בגדול נובע ולה הוא קשור, לעבר, להווה. אפשר גם תשוחח עם משהו על זה. כפי שאתה כותב קשה לתת התיחסות רחבה יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהtmsמיכל17/11/2008אני חולה בדיכאון עמיד ונאמר לי שאינני מתאימה לטיפול בTMS / רציתי לדעת מי איננו מתאים לטיפול בTMS
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרtms
20/11/2008למיכל שלום. אני ממליץ לך לקראו על TMS במאמרים של BeOk או באתר של מיינד קליניק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהtms
21/11/2008למיכל שלום
אפשר להתייעץ עם הצוות של מיינד קליניק לגבי הטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דיכאון........אלברט16/11/2008דיכאון יכול לבוא לפרק זמן של שעה שעתיים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשאלה דיכאון........
20/11/2008מדובר בשינויים במצב הרוח. לאבחן דיכאון צריך כשבועיים של מצב רוח ירוד יום יום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרופה להרגעהדני15/11/2008שלום.רופאת המשפחה הציעה לי להרגעה את התרופה רמוטיב.
מזלי שאני מבקר כאן בפורום וקראתי שהתרופה רמוטיב לא נועדה להרגעה אלא נגד דיכאון.
האם אפשר לקחת להרגעה תרופה צימחית אחרת שנקראת רלקסין(מכילה VALERIAN)?
האם לקחת את תרופת הרגעה זו רק כשבועיים או שאפשר לכמה חודשים כמו את הרמוטיב ללא התמכרות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתרופה להרגעה
20/11/2008לאבי שלום. valerian הינה תרופה הרגעה שאפשר לרכוש ללא מרשם. התרופה בעלת השפעה קלה. לא גורמת להתמכרות אבל אין עליה הרבה נתונים של מעקב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדוריםסיגל15/11/2008האם חילוף של כמה כדורים יכול להזיק אמא שלי אשה בת 49 נכנסה לחרדות ולדכאון נתנו לה כמה כדורים שלא עזרו לה ביגלל שלא עזרו לה החליפו לה אחרי חודש וחצי היא החליטה שהכדורים לא עוזרים לה והיפסיקה לקחת לאחר חודש המצב שלה החמיר היא התחילה לעשות תנועות לא רצניות לצעוק ליבכות למה היא לא המשיכה עם הכדורים היום המצב שלה החמיר היא מקבלת טיפול אבל הטיפול לא עוזר מה אפשר לעשות כדי לעזור לה תודה סיגל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכדורים
ד''ר אירנה נתנאל15/11/2008סיגל שלום,
בכול טיפול תרופתי לוקח זמן עד מתחילים לראות תוצאות. בדרך כלל לוקח בערך כחודשיים במינון הטיפולי עד שהתרופות מתחילות להשפיע. לא בריא להחליף תרופות מייד רק במצבים של תופעות לוואי קיצוניות. יש לעזר בסבלנות ולתת לגוף להתרגל לתרופות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרמוטיבערן15/11/2008אני נוטל רמוטיב כ 4 חודשים - 2 כדורים ביום (לאחר שבעבר נטלתי סימבלטה שעזרה , וסרוקסט/ אדרונקס/ציפרלקס שלחלוטין לא עזרו). הרמוטיב עוזרת אבל בחודש האחרון החלה דעיכה . עקב כך בחודש האחרון עברתי (עצמאית) למינון של 3 כדורים ביום והשיפור מורגש מאוד! . האם זהו מינון שמוכר בספרות ? יש סיבה לחשש מלקיחת מינון כזה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתררמוטיב
20/11/2008לערן שלום. החברה והמאמרים בספרות ממליצים על 500 מג ליום. לא ידוע שיותר יותר טוב או שפוגע בתפקודים גופניים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשילוב ציפרלקס ואטופןיעל15/11/2008שלום, האם אפשר לשלב ציפרלקס ואטופן? לוקחת 20מ"ג ציפרלקס וצריכה לקחת אטופן 200. האם שילובם אפשרי? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהכוונה לאתופאן. תודה
יעל15/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשילוב ציפרלקס ואטופן
20/11/2008ליעל שלום
אפשר לשלב את התרופות שאת כותבת אבל את צריכה לדעת שהסיכון לדמם במערכת העיקול, דבר שקיים עם אטופן, עולה כאשר משלבים את שתי התרופות. צריך לשאול את הרופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהTMSמיכל14/11/2008למי לא מתאים טיפול ב TMS?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרTMS
15/11/2008למיכל שלום
כפי שהמודעה כותבת טיפול ב TMS גרייה מגנטית למוח מתאים לסובלים מדיכאון שלא מגיב מספיק לתרופות. הטיפול אושר לאחרונה ב ארה"ב ונותן תוצאות טובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפקסורמשה14/11/2008שלום רב, האם אפקסור פחות פוגע בחשק ובתפקוד המיני מאשר ציפרמיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכן
אילן24/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאירנהמשה14/11/2008היי אירנה, מצטער אם השאלה קצת אישית אבל אשאל בכל זאת: איפה קיבלת הכשרתך בCBT? והאם בארץ יש תוכניות הכשרה כאלו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרCBT
ד''ר אירנה נתנאל14/11/2008בעלי מקצועות טיפוליים (פסיכולוגים, פסיכיטרים ועו"ס) יכלים ללמוד CBT בבית ספר לפסיכוטרפיה בתל-השומר. מה שאני למדתי M.Sc CBT אין בארץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאירנה- המשך
משה19/11/2008אז איפה למדת אם לא בארץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקפצה
ירון05/01/2009הקפצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקפצה
משה08/01/2009הקפצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחורה בעיתיתנועם14/11/2008שלום אני נועם בן 19 הכרתי לפני 4 חודשים בחורה מאוד חכמה ויפה אבל מי אז שהכרנו אנכנו תמיד רבים (היא עושה המון דברים שמפיעים לי) ושאנכנו מדברים על זה אנכנו רק רבים יותר מצד אחד אני מאוד נקשרתי אליה ואני מאוד אוהב אותה מצד שני אני לא יכול להמשיך ככה.. ואיתה אין מה לדבר. (כי תמיד אנכנו רבים מהדיבורים) מה אני צריך לעשות לעזוב אותה אפילו שזה מאוד מאוד מאודדדדד קשה? (זה נראה בילתי אפשרי) או להשאר ככה ולסבול (יום אחד הכל טוב יום שני לא מסתדר) תודה מראוש נועם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבחורה בעיתית
ד''ר אירנה נתנאל14/11/2008נועם שלום,
נראה לי שהבעיה היא לא בבחורה אלא בדפוס התנהגות שלך שמנהל אותך וגורם לסבל. כדאי שתבדוק מדוע אתה מתקשה להפרד למרות שברור לך שהקשר לא הולך. קושי להפרד עלול להופיע גם בקשרים עתידיים ובסופו של דבר דפוס זה יכול לגרום לך להרבה כאב וסבל. אם תתגבר על התקשרות החזקה שלך כלפיה ותעזוב את הקשר מתוך הבנה הרגיונית ורציונאלית, אתה תתגבר על דפוס התנהגות שמפריע לך.
אשמח לענות על שאלות נוספות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממה נובע דכאון וחרדותאורלי בט13/11/2008אני בת 30. לפי 3 שנים,.התחלתי לחוות תחושות של חנק, הקאות, חוסר תאבון ולא רגוע נפשית, פחדים וחוסר תפקוד עם הילדים.אובחן שיש לי דכאון וחרדות. אני מקבלת טיפול תרופתי. רציתי לדעת אם זה נובע ממשהו פיסיולוגי לחלוטין או שזה יכול לנבוע מדברים שקורים בחיי? אם ההיו לי חיים קלים, האם זה אומר שלא הייתי נכנסת לדכאונות וחרדות. מה אני אמורה להרגיש במידה והטיפול יעזור לי? הכדורים עזרו לי לא להרגיש תופעה ל נמלול ברגליים אך למשל עדיין נשךף רעד ידיי בבוקר. אושה לקבל תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרממה נובע דכאון וחרדות
13/11/2008לאורלי שלום
תופעות של חרדה יכולות להיות משניות לקשיים אישיים בעבר וגם של החווה. הטיפול התרופתי מאוד יכול לעזור אבל לעיתים קרובות צריך גם טיפול פסיכולוגי של שיחות. אני מקווה שהטיפול יעזור לך יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה על פוביה חברתית.....אלברט12/11/2008למי שיש פוביה חברתית צריך להימנע מקשר עם אנשים או להפך בישביל להעביר את הפוביה האדם צריך להיות כמה שיותר לצאת מחוץ לבית ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרפוביה חברתית
ד''ר אירנה נתנאל12/11/2008למי שיש פוביה חברתית צריך כמה שיותר לצאת, להיות מחוץ לבית וליצור כמה שיותר אינטרקציות בינאישיות.
אשמח לענות על שאלות נוספות,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל לא היבנתי משהו...
אלברט12/11/2008נגיד למישהו יש פוביה חברתית אז יענו הוא לוקח סיכון שיש מצב שעקב הדיבור עם האנשים תיתגבר הפוביה אצלו לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוביה חברתית
ד''ר אירנה נתנאל12/11/2008הטיפול בפוביה הינו לא לברוח מהמצבים הלא נעימים אלא להתמודד עם איתם תוך חשיפה הדרגתית למצבים המאימים. טיפול התנהגותי - קוגניטיבי מאוד יעיל בהתמודדות עם פוביה חברתית.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
ציפורן חודרנית: שיטות טיפול ומניעהזאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואביםבחן את עצמך:
האם אתם חולי ניקיון?מאמרים אחרונים
טובי פלד| 13/09/2021היועצים שלנו
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)