מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדה + נימול וזרמים בפנים ובראשחרדתית24/10/2007
שלום
ראשית אקדים ואכתוב שמאז שאני זוכרת את עצמי אני תמיד בחרדה(מוגזמת לדעתי).
בחודש האחרון יש לי מן תחושת עקצוץ, נימול, זרמים, סביב צד אחד של הראש והפנים.
רופאת משפחה אומרת שזב נוצר מלחץ ומתח (הצוואר תפוס מעט) והמליצה על כדורי הרגעה.
מה דעתכם? האם אכן אלא התופעות של חרדה? אני לא משתמשת במשככי כאבים, כי זהו מן מטרד ולא כאב. משהו שקיים שם כל הזמן. אני קמה בבקר וכאילו כלום, ואחרי כמה רגעים זה מופיע.
עלי לציין שאני ממשיכה לעבוד כרגיל גם בעבודה וגם בבית.
אשמח להתיחסותכם
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימפטומים של חרדה
ד''ר אירנה נתנאל24/10/2007שלום לך,
תחושת עקצוץ, נימול, זרמים שאת מתארת מתאימים לסימפטומים האופיניים לחרדה. אין טעם לקחת משככי כאבים. כדאי לשלב טיפול תרופתי נגד חרדה עם תרפיה התנהגותית - קוגניטיבית (CBT). שילוב זה הוכיח את עצמו כטיפול הכי יעיל בחרדות בשל רכישת מיומנויות שמקנות שליטה בחרדה.
תודה על פנייתך לפורום.
אשמח לענות על שאלות נוספות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדה וטיפול
חרדתית25/10/2007תודה על מהירות תשובתך, יש לכך חשיבות רבה!
אני מטופלת כשלושה שבועות ברסיטל 20 עדיין ללא שינוי ניכר.
אחרי כמה זמן מתחילה לעבוד התרופה?
הנימול מתבטא לפעמים גם בפנים,ולפעמים משהו מרצד מול העיניים, למרות שאניי רואה מצויין.
האם זה עדין קשור לחרדה?
איפה יש באר שבע טיפול מהסוג שאת מציעה?
תודה שאת כאן בשביל אנשים מסוגי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
משה28/10/2016שלום! האים ציפרלקס עוזר לחרדות או רק לדיכאון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן..
תודה,,והאים חוסר יציבות בעמידה ותחושות בחזה גם סימ28/10/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן..
תודה,,והאים חוסר יציבות בעמידה ותחושות בחזה גם סימ28/10/2016סמפטום של חרדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר יציבות וכאבי ראש בעמידה תגובה
יחיאל29/10/2016גם לי קורה שכאשר אני עומד בעיקר בבוקר.מתחיל לי כאבי ראש מעט תחושות של חוסר יציבות .
וזה ממשיך כל היום לצערי. פעם זה מתגבר ופעם זה פחות.
הייתי בטיפול cbt . הועיל בצורה קצרה ולאחר מכן חזרה הבעיה .
שוקל טיפולים אחרים. כגון שיאצו . דיקור סיני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדה וטיפול
ד''ר אירנה נתנאל25/10/2007שלום לך,
השפעה של רסיטל מורגשת לאחר 3-4 שבועות. הנימול בפנים, משהו מרקד מול העיניים למרות שאת רואה מצויין קשורים לחרדה. תופעות אלו אמורות לעלם כאשר השפעת הרסיטל תגבר. לגבי תרפיה CBT בבאר שבע אין לי מידע.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רסיטל ועייפותירון24/10/2007
שלום,
אני סובל מעייפות רבה כבר מס' שנים. בנוסף אני נוטל ssri שונים במהלך השנים האחרונות. כעת אני לוקח רסיטל 40 מ"D (עד לא מזמן 60 מ"ג). מצבי הנפשי יציב.
שאלתי- האם רסיטל גורמת עייפות גם בשימוש ממושך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רסיטל ועייפות
26/10/2007לטל שלום
למרות שבשימוש ממושך העייפות ההתחלתית עם רסיטל נוטה לחלוף, יש מקרים בהם העייפות ממשיכה להיות בעיה. אז צריך להחליט האם לשנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי הרסיטל פוגעת בשינה?
ירון26/10/2007ייתכן שהרסיטל פוגעת בשינה ע"י התעוררויות קצרות שאינו מורגשות וע"י כך בעקיפין גורמת לעייפות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי הרסיטל פוגעת בשינה?
31/10/2007לטל שלום
הפרעות בשינה הן לצערינו שכיחות עם תרופות מהסוג של ssri'sהכוללות רסיטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולותרעיה23/10/2007שלום רב,
אני סובלת מדיכאון כבר כחצי שנה, אני מטופלת בכדורי REMOTIVE כ-4 חודשים.
במשך כ-5 שני אני לוקחת גלולות DIANE 35. עד לפני חצי שנה כשהיה לי התקף חזק לא חשבתי שזה דכאון, אבל כבר תקופה של כשנתיים אני הייתי מרגישה עצובה, בודדה, ללא מצב רוח, מפחדת מכל דבר.
התחלתי טיפול ב-REMOTIVE בחודש יוני ואז בדיוק עשיתי הפסקה עם הגלולות והיה נראה לי שחל שיפור במצבי. בחודש ספטמבר התחלתי לקחת את הגלולות שוב ורק עכשיו הבנתי שיחד איתם מצבי החמיר. לפני כמה ימים היה לי התקף חרדה כמו שהיה לפני חצי שנה.
האם גלולות יכולות לגרום לדכאון באופן כללי?
האם השימוש שלי בגלולות כל השנים האלה היה יכול להביא אותי למצב שבו אני נמצאת היום?
תודה רבה.
בריאות ורק בריאות לכולם!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרגלולות
27/10/2007לרעיה שלום
אינני מכיר מקרוב את הגלולות נגד הריון. ממה שיכולתי לבדוק diane 35 מומלצת יותר למצבים של אקנה. עד כמה שהבנתי מקריאה שימוש נגד הריון לא מומלץ. בנוסף צריך לומר שתוארו שינוים במצב הרוח אצל נשים שהשתמשו בגלולה זו. אני ממליץ לך לפנות לגינקולוג שוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה דיכאון?גילי.23/10/2007שלום לכם,
ראשית אני מאוד מעריכה את הפורום המפרה והתומך הזה -יישר כח!!!
אז ככה..
אני בת 25 נשואה 4 שנים +1.
בחודשים האחרונים אין לי חשק למגע/קרבה כלשהי עם בעלי.
אני חשה מרוקנת מאנרגיות כאילו דעכה האהבה לחלוטין ואני אפילו הודתי בפניו שכל גילויי החיבה מאולצים.
מוזר מאוד שאין כמעט יחסים אינטימיים ואם יש אני לא נהנית מהם בכלל. מה שעוד יותר מוזר שזה קורה בשלב כה מוקדם של הנישואין- הבנתי מחברות שנשואות קרוב ל-6 שנים שאין אצלם שחיקה שכזו והסקתי שמצבי באמת קשה.מה שעוד מוזר שגם בתקופות שהזוגיות סבירה ומסתדרים ואפילו יש רומנטיקה-אני לא מצליחה להגיע להשתוקקות כלפיו.
ממש תחושה של שעמום,חוסר שביעות רצון,אפילו מעט דחייה.
אני חשה כאילו אזל ממני היצר המיני! זה ממש תמוהההה...
הבהרתי לו(אנחנו מדברים בפתיחות גדולה-בעיקר מצידי)שנראה לי שהתנהגויות מסוימות שלו במשך היום,הרגלים שלו ובעיקר-העובדה שהוא מחוסר תעסוקה כרגע מאוד משפיעים עלי ועל המשיכה שלי כלפיו-אך זה לא ממש משנה את המצב.
חוץ מזה, אני חוששת שהתחושות השליליות כ"כ נטמעות בי כך שגם אם הוא ישתנה ויעבוד סוף סוף בעבודה מסודרת(הוא מאוד לא יציב בעבודות-עובדה שמטריפה אותי!!!!)גם אז יהיה לי קשה לחזור להתלהבות של פעם שהייתה בשחקים.
אני פתאום קולטת שאולי הוא בכלל לא הטיפוס שלי,שהוא לא גברי מספיק שאנחנו ממש לא משדרים על אותו גל,השאלה היא אם יש סיכוי שהתחושות ישתפרו וישתנו? האם זו תקופה שתחלוף??
הוא כ"כ צפוי,מקובע מרובע ,מעצבן ,מתיש ומעייף אותי שקשה לי אפילו להסביר לאיזו רמה עמוקה של תשיישות נפשית הגעתי, אני חשה שאין לא מה להציע לי -שום עיניין בשום תחום,
הוא לא מסקרן אותי בכלל!
אני ממש מדוכאת מהמחשבה שאחיה עוד הרבה שנים עם בעל שאני לא נמשכת אליו......
לעיתים אני מהרהרת ביני לבין עצמי שהילד שלי הוא האור-ועצם המחשבה מבאסת ומבהילה!
אני במצב שאין לי כח אפילו לבכות..
כמו פלאפון שלא הוטען שנים...
התחתנתי צעירה ,תמה ולהוטה ואני חשה שאין לאן לברוח...
בבקשה-אל תעלו בפני את האופציה של לגשת לטיפול/ייעוץ זוגי מפני שאין לי תקציב.
רציתי לשאול האם ע"פ התיאור שתארתי לכם אני סובלת מדיכאון ברמה כלשהי?
אודה לכם אם תוכלו לתת לי כיוון חשיבה שיוציא אותי מעט מן האווירה העכורה הזו. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתענו בבקשה
גילי.28/10/2007למה לא ענו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול זוגי - מיני
ד''ר אירנה נתנאל29/10/2007חני שלום,
את מתארת אובדן תשוקה כלפי בעלך, מצב זה גורם לך תחושה של דעיכה, דכדוך, חוסר שביעות רצון וכו'. מדבריך עולה ששורש הבעיה הוא זוגי - מיני. ניתן לשפר את מצבך ו"להחיות" את חיי הזוגיות והמיניות שלכם. ניתן להחזיר את התחושות שאבדו. הייתי מציעה לך לשקול שוב ולא לשלול טיפול זוגי - מיני. זהו טיפול קצר ויעיל במספר פגישות אתם תלמדו טכניקות ותרגילים שישנוו את חייכם וישפרו את הרגשתך.
אשמח לענות על שאלות נוספות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשילוב של ציפרלקס ונורטיליןדפנה23/10/2007סובלת מדיכאון כבר כחצי שנה בתחילה טופלתי באפקסור לאחר מכן סימבלתה אחרי זה שוב אפקסור+ליתיום שלא הועיל כלל. לאחר מכן רסיטל ששונה לציפרלקס +רספירדל היתה הטבה אך לאחר מכן נפילה . שהמשיכה למרות העלאת מינון ציפרלקס ורספירדל, כעת הוחלט להוריד בהדרגה את הרספירדל לגמרי ולהוסיף 25 מ"ג נורטילין יחד עם 30 מ"ג ציפרלקס . האם מוכר שילוב כזה של תרופות ותוך כמה זמן יהיה שיפור אם בכלל המצב קשה אני לא הולכת לעבודה רוב היום בבית עייפה מאוד וכבדות עם מחשבות שלא אצא מזה ואשאר ככה ושזה בלתי נסבל כבר .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשילוב של ציפרלקס ונורטילין
23/10/2007לדפנה שלום
השילוב של תרופה ssri עם תרופה שפועלת על מערכת אחרת של ניורוטרנסמיטורים במוח מאוד מקובל. תרופות אלו אמורות לעזור תוך 2-4 שבועות..בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן 10 עם אדרונקסטליה23/10/2007בני בן ה 10 היה אצל ניירולוג, במבחן "טובה" . הריטלין השפיע עליו לא טוב התוצאות היו גרועות יותר מאשר בלי.
הרופא המליץ על אדרונקס.
תרופה נוגדת דיכאון. מפחיד אותי מאוד. נא הסבר לי תופעות לוואי . כדאיות שימוש וכל מה שקשור שעלי כאמא לדעת כדי להחליט אם לתת לילדי או לא.
תודה טליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבן 10 עם אדרונקס
23/10/2007לדליה שלום
מצטער שלא אוכל להתייחס לשאלה שלך. הפורום הזה הוא לשאלות על מבוגרים. אינני מוסמך לענות על שאלות בטיפול ילדים. מתנצל על כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסימבלטהמשה23/10/2007רציתי לשאול האם תרופת הסימבלטה היא מצדיקה את מחירה? (310 ש"ח) כלומר האם היא באמת יותר יעילה מכל התרופות שנמצאים בסל התרופות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרסימבלטה
23/10/2007למשה שלום
כל התרופות נגד דיכאון יעילות באותה מידה. הדבר השונה לפעמים הוא סוג ועוצמת תופעות הלווי. לסימבלתא בדרל כלל תופעות לוואי מועטות לכן השימוש בה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתיחסות לסימבלטה
גור24/10/2007אני ניסיתי כבר ארבע תרופות עד שעברתי לסימבלטה וזאת תרופה בהחלט הכי יעילה ומוצלחת שנטלטי. קיימות תרופות מאותה משפחה שפועלים על אותם ניורוטרנסמיטורים כמו אפקסור או איקסל שיתכן הן יותר זולות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתיחסות לסימבלטה
31/10/2007לגור שלום
תרופות מקבוצת ה snri הן efexor, ixel u cymbalta. אין אחרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בבקשהסיגל23/10/2007שלום דוקטור,
אובחן אצלי גלובוס בגלל מחנק / כמו משהו תקוע לי בגרון כבר 8 חודשים
אני לוקחת כבר חודשים Alpralid 0.5 , זה עוזר לי אבל לא לגמרי , ואני גם מרגישה שאני התרגלתי ולא יכולה בלי הכדורים האלה .
אולי יש איזה תרופה אחרת בשביל שההרגשה תעלם לגמרי ?
תודה מראש
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשאלה בבקשה
23/10/2007לדנה שלום
עניתי לך בפורום פסיכיאטריה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפרלקס וסרוקסטמירית22/10/2007לקחתי סרוקסט במינון של 20 מ"ג ביום במשך כמעט 4 שנים. בחודשיים וחצי האחרונים חלה התדרדרות במצב הרוח שלי, החלו להופיע סימפטמים גופניים כמו כאב באזור הפות, גירודים וירידת אנרגיה.
הלכתי לפסיכיאטרית פרטית שהעלתה את המינון של הסרוקסט ל- 40 מ"ג ביום. כעבור שבוע המצב לא השתפר אלא החריף, ולכן הפסיכיאטרית אמרה שכנראה התרופה הזו כבר לא יעילה לי.
התחלנו בתהליך של הורדת המינון של הסרוקסט כאשר במקביל הוסיפו לי 10 מ"ג ציפרלקס. (20 מ"ג סרוקסט בערב ו- 10 מ"ג ציפרלקס בבוקר). האם ייתכנו תופעות לוואי עקב הורדת והוספת התרופות? מתי מצבי כבר יישתפר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרציפרלקס וסרוקסט
23/10/2007למירית שלום
הרופא פעלה כפי שנוהגים במצבים בהם תרופות יעילות מפסיקות להשפיע. בדך כלל את צריכה להמתין כ 2-3 שבועות עד התרופה חדשה פועלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' גרינהאוסירון22/10/2007
היי,
אני לוקח 60 מ"ג רסיטל לOCD
שאלתי:
אם אני ארד במינון או אפסיק לקחת את התרופה, תוך כמה זמן אני ארגיש החמרה בOCD ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלפרופ' גרינהאוס
23/10/2007לרון שלום
אין תשובה ברורה לשאלתך. יתכן והocd לא יחזור או שיחזור אחרי זמן רב. תתיעץ עם הרופא שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדה חברתיתזיו21/10/2007האם ולריאן (VALERIAN) יעיל נגד חרדה חברתית?
האם השפעתו מיידית כמו הבנזודיאזפינים או שלוקח לו זמן לעבוד?
קראתי שהולריאן עושה REUPTAKE של ה-GABA במוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרחרדה חברתית
25/10/2007לזיו שלום
וולריאן הינה תרופה שבשימוש הרבה מאוד שנים. היא מיוצרת מצמחים. לא נעשו איתה עבודות מד מבוקרות לכן קשה לתת מידע מדעי עליה. נחשבת כתכשיר למצבים קלים. יכולה לעזור נקודתית נגד חרדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש איזהשהו טיפול ... ?ארי20/10/2007ערב טוב ,
האם יש איזהשהו טיפול להמנע ממני להזיק לעצמי ( לחתוך , לשפוך משהו חם , ... ) ?
אני כן מטופלת (כמעט חודש) בשיחות ע"י פסיכיאטר וגם כן תרופות , אבל עד עכשיו שום דבר לא מונע אותי מלהזיק לעצמי מתי שיש דחף לכך ...
תודה ולילה טוב ,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמניעת נזק עצמי
ד''ר אירנה נתנאל21/10/2007שלום לך,
כמעט חודש עדיין לא מספיק זמן כדי להרגיש שיפור. עליך לעזר בסבלנות, לשתף פעולה עם פסיכיאטר שלך ועם הזמן, תוך שילוב של תרופות, שיחות ומוטיבציה שלך לשינוי את תרגישי שיפור במצבך.
בהצלחה,
אשמח לענות על שאלות נוספות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהR47 תרופה הומואפתית שאלהעידו20/10/2007שלום ד"ר
האם אתם מכירים את התרופה בשם R47 זה טיפות תכשיר הומואפתי,
רוצה לשאול האם זה טוב,מועיל,יש לזה תופעות לוואי?
לא מצויין אם אפשר לקחת את זה לפני או לאחר אוכל רק כל 3 שעות לקחת מנה שזה 5 טיפות.
התחלתי לקחת במשך 4 ימים והפסקתי בנתיים כי אני רוצה לקחת רק בבוקר ובערב ולא יודע אם זה יעבוד בצורה הזו
אשמח לקבל פרטים על זה ואם זה טוב .
בתודה
אייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרR47 תרופה הומואפתית שאלה
23/10/2007לאייל שלום
מצטער אך לא מכיר תכשיר זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשך טיפול קוגניטיבי-התנהגותי בOCDירון19/10/2007שלום רב,
כמה פגישות דרושות בדרך כלל בטיפול קוגניטיבי-התנהגותי בOCD (למרות שזה אינדיוידואלי, אני רוצה לדעת הערכה כללית)?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמשך טיפול קוגניטיבי-התנהגותי בOCD
ד''ר אירנה נתנאל19/10/200710 -20 פגישות פעם בשבוע למשך שעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשר בין דיכאון להרגשת זרמים בראשסוזי19/10/2007יש לי הרבה זרמים בראש עם תופעת שריפה גופנית האם זה דיכאון כי אני בדיכאון
ואני מרגישה הרגשת אי נוחות וכבר נמאס לי עם כול הסבל הזה איך יוצאים מזה האם זה בעיה נרולוגית או נפשית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהודעה של: נטלי
20/10/2007לנטלי שלום
יש בדיכאון הרבה תופעות גופניות כולל הדברים שעליהם את מדברת. עליך לפנות לרופא להערכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
ציפורן חודרנית: שיטות טיפול ומניעהזאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואביםבחן את עצמך:
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?מאמרים אחרונים
טובי פלד| 13/09/2021היועצים שלנו
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים. ... קרא עודפסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)