מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ssri ושינהירון06/11/2007
שלום,
האם זה נכון שתרופות הSSRI גורמות להתעוררויות קצרות בשינה שאינן מורגשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ssri ושינה
10/11/2007לנחי שלום
ההשפעות של תרופות מקבוצת הssri
הן רבות. בתחילת הטיפול אפשר לראות הפרעות בשינה מהסוג של עודף או חוסר שינה. כעבור זמן מה אפשר שהמטופל ישן שינה רגילה לכל דבר או שמופיעות הפרעות שונות מקלות ולא מפריעות לכאלו שדורשות שינוי תרופות. אפשר לראות יקיצות מוקדמות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני רוצה תשובה אמיתית!!!משה05/11/2007האם יש אפשרות לצאת מדכאון וחרדה ניסתי הכל יש אמנם שיפורים מידי פעם אבל אני תקוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרדיכאון וחרדה
ד''ר אירנה נתנאל05/11/2007משה שלום,
ישנם דרכים ואפשרויות לטפל בחרדה ובדיכאון. אל תתיאש, תמשיך לנסות עד שתמצא את הדרך שמתאימה לך. בנוסף, מאוד חשוב לחקור ולבחון מה מכשיל אותך, מה הסיבה לתקיעות. אתה מציין שיש שיפורים מדי פעם - זה מעודד ונותן תיקווה. דיכאונות וחרדות שונות מאדם לאדם לכן חשוב למצוא את הדרך הייחודית שתעזור לך.
אשמח לענות על שאלות נוספות,
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה להיתאבדטל חדד05/11/2007אני בן 25 והייתה לי חברה במשך שנה שסבלתי מאו ד מימנה אבל אהבתי אותה מאוד ואז ליפניי חודש הכרתי מישהי חדשה ואין לי מושג איך פתאום ירדו לי ככה הרגשות לבחורה שאהבתי כל כך אבל היא לא ותרה ורדפה אחריי ומידיי פעם הלכתי אליה בחודש הזה והיא היתה מוכנה לעשות הכל בשבילי רק שאחזור אליה אבל הייתי לא רציתי והייתי שמח שיצאתי מהקשר הזה ופתאום ליפניי שלושה ימים הלכתי אליה ובשנייה חזרו לי כל הרגשות ואפילו עוד יותר מימה שהיה לי ליפניי זה וכשביקשתי לחזור אליה היא ברגע הישתנתה והפכה ליהיות לקרח והשפילה אותי וכניראה שהכל היה הצגה שהיא רדפה אחריי רק בכדיי שאחזור לאהוב אותה והיא תוכל לינקום בי היא תיכננה את זה הייטב כרגע אני במצב קשה ביותר יש לי כאביי תופת בחזה וכל הגוף שלי חלש אני יומיים לא ישן ולא מפסיק ליבכות אני מיתקשה לינשום וכל שנייה בישבילי זה גהנום שלחתי לה הודעות כל הלילה ואין שום תגובה היא נהפכה לאדם אחר אני מיתחנן לעזרה אני סובל וחייב אותה ואני מפחד שאני לא יעשה שטויות אבל עם הסבל הזה אני לא מסוגל להמשיך אני מרגיש שאני ניגמר מרגע לרגע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתררוצה להיתאבד
ד''ר אירנה נתנאל05/11/2007שלום לך,
הייתי מציעה לך לעשות סדר ברגשות שלך, להבין את מי אתה רוצה ולמה?למה סבלת מהחברה במשך שנה ועדיין אהבת אותה והיית איתה?למה אם יש לך חברה הכרת בחורה אחרת?למה עכשיו כשהיא לא מעוניינת בך אתה דווקא רוצה אותה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאו שפשוט תהיה חכם יותר
טל י'10/11/2007מה זה בעצם רגש ?
אתה יכול להחליט שזהו ופשוט זהו
הגיוני שאדם אחד יהיה בדיכאון מאדם אחר?
איפה נברא דבר כזה?
זו המצאה שלנו , בני האדם המטומטמים !
קח את עצמך בידיים
שניכם בני אדם היא לא חזקה ממך והיא לא יותר ממך אז למה שתתבאס בגללה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלטל
מורן20/11/2007אני מבינ ה את צערך אבל תדע שמה שאתה מרגיש כעת הוא זמני וחולף בדיוק כמו השינויים הרגשיים שהיו לך. תשתדל להימנע מרגשות שליליים, אתה בחור צעיר וחבל להרוס את הבריאות ואת החיים בגלל אף אחד ושום דבר. אם היא לא מקבלת אותך חזרה ההפסד כולו שלה, ובסופו של דבר הכל לטובה! צער ואכזבות קורים בחיים לכולם וצריך תמיד לקוות ולהתגבר ולהמשיך הלאה.. אני בטוחה שיש אנשים קרובים שאתה יקר להם מאוד ואני בטוחה שמצבך ישתפר והחיים יחייכו אליך שוב.
ממורן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאאאאאאאאאאאאאאךרוני04/11/2007הקישור היה מאוד יעיל ונתן הגדרה מדויקת למצבי אגב באבחון הדיכאון קבלתי
26 . אני בן 40 נשוי +3 יש לי מחויבות כלפי משפחתי וזה מפריע לפרנסתי ולחיי היומיום שלי תקופת הדכאון אצלי נמשכת 30 ימים בערך אם יש טיפים שיוכלו לעזור לי לעבוד על עצמי להניע את עצמי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראאאאאאאאאאאאאאאאך למה דלגו עלי ?
רוני05/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיכאון
ד''ר אירנה נתנאל05/11/2007רוני שלום,
קשה לתת טיפים ספציפיים כי הדבר דורש אבחנה והערכה מדוייקת של מצבך. באופן שטחי וכללי מאוד הצעד הראשון הוא לזהות סיבות, טריגרים, מחשבות שמעוררות רגשות ומשפיעות עליך.
השלב הבא הוא לחשוב באיזה צעדים לנקוט וכיצד להתאים אותם על מנת להגביר את שליטתך בטריגרים המעוררים.
אשמח לענות על שאלות נוספות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מצטערת שלא יוכלתי ...מת למות04/11/2007ערב טוב ,
אני ממש מצטערת לא יוכלתי לחכות עד מחר , סליחה ...
אני בשום אופן ופנים לא הולכת להתחרט על ההחלטה שלי –שכנראה תהיה היום ! –
ללכת סוף סוף מהעולם האכזר הזה - !
באמת , וברגע שאני עומדת ל... על מה אני צריכה לחשוב ?! מה היו בכלל שווים כל ה- 24 שנות הללו שבהם "חייתי" ?!
וכמובן התשובה תהייה כלום , כן כלום ... רק הייתי סובלות וסובלת עד אינסוף , צועקת ואף אחד לא שומע אותי ! בוכה ושום דמעה לא יורדת , ... הכל בחיי מזויף ... אז בשביל מה "לחיות" ?! בגלל זה ?!!! לא נראה לי שיש משהו שווה ?!
יום טוב לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראני מצטערת שלא יוכלתי ...
04/11/2007אינני יודע האם מה שכתבת הוא באמת מכתב פרידה, משהו מאוד כועס, או דבר אחר. קשה לתת התייחסות אישית בפורום פתוח אך אנסה לפחות להגיד מספר דברים. רצון למות יכול להופיע כחלק ממצב דיכאוני עמוק, כחלק מתסכול עמוק מהחיים או כתגובה להתפתחות מורכבת-אונס, עזובה רגשית קשה, התעללות ,ועוד. לפעמים האדם מאמין שהגיע לסוף ושאין יותר. האם זה נכון? האם בטוח שניסית את כל האפשרויות? האם באמת אף אחד לא מבין או לא יכול לעזור? האמת שלמרות שלפעמים הכול נראה שחור וחסר תיקווה תמיד יש פתח לאור שיכול לשנות דברים. תמשיך לנסות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני רוצה למות תזרו לי מהר!!!שם בדוי בן 1504/11/2007אני רוצה למות רע לי אני לא יכול לסבול אתה מציאות החיים אני בדכאון,היום יום ההולדת שלי זה יום ההולדת הכי עצוב שהיה לי אני לא יודע למה אני כל הזמן עצוב אני רוצה לאתבד נמאס לי אני לא אוכל כבר כל הזמן יש לי חוסר חשק אף אחד לא מבין אותי ואם אני ימות לא יהיה לאף אחד אחפת ממני אני חייב שיעזרו לי אם לא תראו בחדשות ילד בן 15 איתבאד אני לא יודע מה לעשות!!!!
עזרה!!!! הצילו!!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתריום הולדת שמח
לורן04/11/2007שלום לך,
אני לא מכירה אותך, אני לא סובלת מבעיות דיכאון, אבל אני מכירה אנשים שכן.
אני מבינה ללבך, כי גם אני הרגשתי כך לפעמים כשהיתי בגילך....
מאוד קשה לפעמים לחוש בבדידות, כשאתה חושב שאף אחד לא מבין אותך, שאף אחד לא אוהב אותך באמת, ושבעצם אם תלך זה לא יפריע לאף אחד.
אבל, כל המחשבות האלו מראות, שיש בתוכך איש רגיש, האוהב אנשים והרוצה להרגיש שייך ונאהב...
וזה עוד יקרה, ל תאבד תקווה, אתה עוד צעיר, אתה עוד תרגיש בחייך עוד הרבה פעמים עצוב ומדוכא, אבל יחד עם זאת עוד תרגיש המון פעמים אושר עילאי.
תרגיש את זה כשתאהב בפעם הראשונה והשניה והשלישית בחייך...תרגיש את זה כשתטייל במקומות קסומים או שתלמד דברים מעניינים.
ולכן, מנסיון... אל תתיאש ובטח שאל תעשה שטויות.
חוץ מזה, תמיד ימי הולדת הם דברים מדכאים ביותר, גם אני נכנסת לדכאון בימי הולדת, אז אל תחשוןב על זה. תראה סרט, תנסה לעשות משהו שעושה לך כיף...ותראה שזה יעבור.
ואם המצב יותר חמור, תפנה לטיפול. זה לא בושה וזה אף יכול לעשות אותך לאדם הרבה יותר מאושר...
אז שיהיה לך יום הולדת שמח!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני מרגישה בדיוק כמוך אני בת 15
חן07/03/2008ובמאי השנה אני יהיה בת 16 ואני מרגישה בדיוק מה שאתה מרגיש ואני מבינה אותך גם אני רוצה להתאבד אבל אין לי אומץ למרות שרע לי בחיים האלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיכאון
ד''ר אירנה נתנאל04/11/2007שלום לך,
אני מציעה לך לגשת לטיפול דחוף. תפנה לקופת חולים ותקבע פגישה אצל הפסיכיאטר של הקופה. האם יש לך מישהו קרוב שאיתו אתה יכול לדבר על מה שאתה מרגיש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני רוצה למות תזרו לי מהר!!!
04/11/2007האם דיברת עם משהו? סיפרת להורים עד כמה קשה לך?. על תתבודד, אין דבר יותר גרוע מזה. האם פנית לעזרה טיפולית פסיכולוגית? של רב? של מורה?
לכתוב בפורום זה צעד ראשון, תמשיך הלאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפרלקסרונית04/11/2007אני משתמשת בטבליות ציפרלקס נגד דכאון.
השאלה שלי היא האם שימוש ממושך בכדורים אלו עלול לגרום לשומנים בדם? (כולסטרול)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרצ'פרלקס
10/11/2007לרוני שלום
עליה בשומנים בדם הינה לא תופעה נפוצה עם צ'פרלקס. אך תמיד צריך לקחת בחשבון שאדם מסויים יכול להיות שונה מהכלל. לכן עושים מעקב של בדיקות תקופתיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדכאון כפייתירוני02/11/2007תודה על התגובה
אני רוצה לדעת האם אפשר להבריא מזה? מהם הגורמים לכך ? והאם אפשר להבין מה מעורר את זה ?, מכיוון שזה תוקף אותי באופן פתאומי וזה נמשך חודש ומשהו לפעמים וכשזה חולף זה כמו ענן שחור שעובר בשמיים? האם מיריטיב נכול לעזור? ואיך השיטות שלכם עוזרות? מכיוון שזה לא נשאר כל הזמן .(בלי זה אני בן אדם שמח ופעיל מאוד אוהב את החיים) .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרדיכאון
ד''ר אירנה נתנאל04/11/2007רוני שלום,
אני מצרפת קישור לכתבה בה תמצא את כל ההסברים לשאלות שאתה מעלה.
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=5477
אשמח לענות על שאלות נוספות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדכאון כפייתירוני02/11/2007אני בן 39 כל תקופה מסוימת ( לא קבועה) מהרגשת דכאון עייפות חרדה ישנוניות חוסר עניין בכל דבר אני מזניח עבודתי והרבה פעמים לא הולך לעבודה לפני שנתיים הלכתי לפסכיאטר נתן לי רסיטל וזה גרם לי לישון יותר ולא עזר לי בכלל והפסקתי אותו , איך אני יכול לטפל במחלתי אגב התקפים אלה מלווים אותי מגיל 17 ? וזה מציק לי , משפחתי וילדי החיים שלי מושלמים בלי הדכאון ??אם אפשר לקבל עזרה?????????.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרדיכאון
ד''ר אירנה נתנאל02/11/2007רוני שלום,
מלבד רסיטל ישנן תרופות רבות וטובות לטיפול בדיכאון. הייתי מציעה לך לפנות שוב לפסיכיאטר וקודם כל להתאים את הטיפול התרופתי. בנוסף, כדאי לשלב טיפול תרופתי עם פסיכותרפיה אישית או קבוצתית. אנו ב"מיינד קליניק" מתמחים בטיפול בדיכאון ופותחים קבוצת תמיכה חדשה בגישה התנהגותית - קוגניטיבית שהוכחה כיעילה מאוד בטיפול בדיכאון.
נשמח לעזור.
אשמח לענות על שאלות נוספות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בבקשהללין31/10/2007אני סובלת מחרדות ודיכאון
כרגע מטופלת... המצב מחמיר.. התחלתי טיפול ממש לפני כמה ימים אני מסתגרת ותוקפנית ולא רוצה לראות אנשים מה עלי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרדיכאון וחרדה
ד''ר אירנה נתנאל01/11/2007שלום לך,
השפעת הכדורים מורגשת כעבור 4-6 שבועות צריך לעזר בסבלנות ולהמתין. במקביל לטיפול התרופתי אפשר לשלב טיפול התנהגותי - קוגניטיבי שיעיל מאוד במצבים של דיכאון וחרדה. אנחנו ב"מיינד קליניק" מתמחים בדיכאון וחרדה וכעת נפתחת קבוצת תמיכה.
נשמח לעזור לך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול קוגניטיבי התנהגותיירון29/10/2007היי,
קודם כל תודה על תשובתך.
רציתי לדעת-
האם לפי דעתך יש בקופת חולים מטפלים קוגניטיבים-התנהגותיים טובים ומנוסים?
או שהמטפלים הטובים באמת עובדים באופן פרטי? (ובבקשה אני מבקש תשובה כנה ואמיתית).
כי לצערי ניסיתי 2 מקופת חולים ועוד מתמחה בבית חולים ציבורי והם לא עזרו לי (כולם היו מטפלים התנהגותים).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראפשר תשובה בבקשה?
ירון01/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול קוגניטיבי התנהגותי
ד''ר אירנה נתנאל01/11/2007שלום לך,
בדרך כלל מטפלים שעובדים במגזר הפרטי הם אותם המטפלים שעובדים בבתי חולים פסיכיאטריים או בקופות חולים ולרוב הם מנוסים ומקצועיים. לא להתיאש, כדאי להמשיך ולנסות לחפש מטפל שיתאים לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
ירון01/11/2007אני מקווה שכך יהיה אך אני כבר סחוט נפשית (וכספית) מחיפוש אחר טיפול יעיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - חרדותעידו27/10/2007לד"ר שלום רב
אני סובל מחרדות במשך 6 שנים .
בתקופה האחרונה חליתי בדלקת בקנה הנשימה,מחלה ויראלית ושוב דלקת .כעת יש לי עצירות.
שהרבה אומרים לי שהיא תוצאה של הלחצים חרדות שלי.וכאבים בצלעות .
בבדיקות דם יצא שהכל בסדר.הלכתי למרל"מ שם ישר שאלו אותי אם אני סובל מחרדות או בטיפול תרופתי.הרופא משפחה לא מתחשב בכך שאני לחוץ ומפחד מהעצירות כי יכול להיות שיש בעיה במעיים ויש רק עוד חודש תור לגסטרו,ובנתיים מי יודע מה יקרה .
השאלה שלי האם חרדות גורמים לכאבים באזור הצלעות למשך כל היום הגיוני?
בתודה
אוהד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרחרדה
ד''ר אירנה נתנאל27/10/2007אוהד שלום,
לחץ בחזה וכאבים יכולים להיות סימפטומים של חרדה, אך כדי לקבוע זאת בוודאות חשוב לערוך אבחנה מדוייקת שבמהלכה חשוב לשלול מחלות גופניות (זה בדיוק מה שרופא משפחה מנסה לעשות).
אשמח לענות על שאלות נוספות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהספרים באנגלית להפרעה כפייתיתירון27/10/2007לאירנה שלום!
האם את מכירה ספרי עזרה עצמית מומלצים להפרעה כפייתית באנגלית? (לצערי בעברית יש רק די לאובססיה אשר קראתי כבר).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרספרים באנגלית להפרעה כפייתית
ד''ר אירנה נתנאל27/10/2007טל שלום,
אני משתמשת בספרות מקצועית ולצערי לא מכירה ספרים לעזרה עצמית באנגלית. את יכולה לבדוק ב"אמזון". אשמח אם תשתפי גם אותנו במידה ותמצאי ספר טוב .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהפרעה כפייתית-ספרות
קוראת27/10/2007מציעה לך לקרוא את "די לאובססיה" של עדנה פואה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהספרות להפרעה כפייתית - טורדנית
ד''ר אירנה נתנאל27/10/2007תודה על ההמלצה הוא ספר מצוין ואני ממליצה עליו לכל מי שסובל מההפרעה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, אך קראתי כבר
ירון27/10/2007באמת הספר הזה מעולה, ועזר לי יותר מאשר פסיכולוגים התנהגותיים שהייתי אצלם (כנראה הם היו פשוט לא טובים), אבל אני מחפש עוד ספרים כאלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול התנהגותי - קוגניטיבי
ד''ר אירנה נתנאל29/10/2007טל שלום,
הספר לא יכול לשמש במקום טיפול. כל ספר הוא כללי ולא מתייחס להבדלים אינדיבידואליים של האדם לכן, חשוב שתקראי ספר ברמה כללית כדי לקבל מוסגים בסיסיים. בכל טיפול חשוב מאור הקשר הטיפולי בין מטפל ומטופל. כמובן שהמטפל חייב להיות מקצועי ברמה גבוהה.
תודה על השתתפותך בפורום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' גרינהאוסמיכל25/10/2007אני סובלת ממחשבות כפיתיות וסכיזופרניה נוטלת לפונקס,
האםטיפול ב- T/M/S (שנמצא אצלך בקליניקה )יעיל למצב הזה , או אולי יגביר את הכפיתיות.
תודה מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלפרופ' גרינהאוס
26/10/2007למיכל שלום
TMS מקובל בטיפול בדיכאון. יתכן והוא טוב גם למצב של שמיעת קולות בסכיזופרניה אך שימוש זה טרם אושר. לכן לא ניראה לי שTMS יסייע לך. ניתן להתייעץ אישית ואז לקבל תשובה יותר שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדה והתמודדותללין25/10/2007שלום.
אני בת 23 חיה וסובלת מהתקפי חרדה שתקופות גם לא מרפים ממני.. אני חיה אותם נושמת אותם וזה גם מגביל בהמון סיטואציות.
חיפוש מקןם עבודה ושהייה ממושכת ונורמלית מה שלא קורה בעקבות כך.
אני סובלת בחורף בעיקר המוןןןן... איך שמתחיל חורף זה חוזר אלי.
יש לי חבר והוא לא יודע מה קורה לי , או שהוא לא רואה או שהוא פשוט מתעלם היות והוא לא רוצה להלחיץ.
הייתי רוצה לדבר עם אנשים שמרגישים כמוני, שהשאיפות שלהם והחרדות שעומדות להם בדרכם גורמות להם לאבד את שפיות דעתם
כי אני כבר חנוקה , רע לי, אני מרגישה שאין לי מוצא
כל הסימפטומים שקראתי פה זה כלום לעומת מה שקורה לי..:(
אשמח לקבל תגובות.. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרטיפול קבוצתי בחרדה
ד''ר אירנה נתנאל25/10/2007שלום לך,
טיפול קבוצתי בחרדה יאפשר לך להיות בקשר עם אנשים שסובלים מבעיות דומות. אצלנו במיינד קליניק אנו עושים טיפולים קבוצתיים, אם את מעוניינת תצרי איתנו קשר (הפרטים כתובים למעלה בכותרת).
אשמח לענות על שאלות נוספות
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה.
ללין25/10/2007באיזה איזור זה נמצא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
ללין25/10/2007אני מחיפה.. מאוד קשה לקבל טיפול כשמדובר במרחק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)