מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוף ביותר פאקסט תופעות לוואיאני20/09/2018
האם זה הגיוני שמחצי כדור פאקסט יש תופעות לוואי זוועתיות של חוסר יציבות נימול בכל הגוף סחרחורות זרמים בראש רעידות והכי גרוע ראייה לא חלקה של נקודות שחורות לבנות רצות ברמה מאוד קשה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דורון תודר25/09/2018שלום רב
רשימת תופעות הלוואי שאנשים מפתחים עם כדור דמה היא ארוכה ומרשימה. אין סיבה לחשוב שדבר דומה לא יקרה גם עם כדור המכיל חומר פעיל.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בדיכאון אחרי לידהאושרי20/09/2018
אני חושש שלאשתי יש דיכאון אחרי לידה, אשמח לשמוע על טיפול לא תרופתי מתאים למצב זה (לא רוצה ללכת לפסיכולוג). תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה: טיפול בדיכאון אחרי לידה
ד``ר דורון תודר20/09/2018שלום רב
במקרה כזה ניתן להעזר בגרייה מוחית כגון גרייה ברזולוציה גבוהה. בדרך כלל הטיפול יעיל מאוד ומהיר. אין לו תופעות לוואי ראויות לציון. עד כה בוצעו מאות מחקרים בעולם ( כולל מחקר שפורסם בעיתון החשוב ביותר ברפואה- new england journal of medicine) שמוכיח את יעילותו.
בריאות שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרדה - דקירות בחזה וקשיי נשימהסנדרה15/09/2018
היי אני בת 19 גרה בבאר שבע, בערך 9 שנים, לאחר מבצע צוק איתן סבלתי מכאבים עזים בחזה וקושי בנשימה, הלכתי להבדק ולפי הבדיקות הרופאים טענו שזו חרדה ואין שום בעיה בריאותית אחרת הגורמת לי לכאבים האלה. מאז מצבע צוק איתן אני סובלת מדקירות עזות שבאות מדי פעם, לפעמים באמצע הלילה ולפעמים באמצע היום ללא שום סיבה. יחסית לכל מיני מאמרים שקראתי על חרדה אני לא יודעת אם אני יכולה להגדיר את עצמי כנפגעת חרדה. הכאבים מתרכזים בצד שמאל של החזה ולפעמים תוקפים ביחד עם כאבים ביד שמאל ולפעמים כל צד שמאל של הגוף. אני מבולבלת כי מצד אחד הרופאים טוענים שהלב שלי סדיר ואין שום בעיות ומצד שני הם טוענים שזו חרדה למרות שאני לא מוטרדת ביום יום שלי ממחשבות כאלו ואחרות.
אני לא יודעת אם עלי להבדק אצל פסיכולוג או לפנות שוב לרופאה שלי.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דורון תודר17/09/2018שלום רב.
את מתארת מצב שכיח של חרדה.
אנשים בטעות מניחים שחרדה חייבת לכלול דאגה או פחד.
אין זה המצב.
התופעה קרויה "הפרעת פאניקה ללא פאניקה".
הטיפול זהה להפרעת חרדה שכוללת פחד או דאגה.
בריאות שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרדות קשות שהופוכות לסיוטיםמתן12/09/2018
סובל מחרדות כבר כמה שנים, הולך לטיפול ובינתיים לא לוקח תרופות. בזמן האחרון החרדות חודרות לי לחלומות ואני מתעורר כל לילה מסיוטים, כל פעם משהו אחר אבל הכל קשור לנושא החרדה..לא יכול לחזור לישון אחר כך וכל היום הלך וכמובן שהחרדה מתגברת. מה אני יכול עוד לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בחרדות
ד``ר דורון תודר12/09/2018שלום רב
ניתן לטפל בחרדות לא רק באמצעות תרופות אלא גם באמצעות גרייה מוחית למיניה.
ניתן להיעזר בנוירופידבק או בגרייה ברזולוציה גבוהה.
בשתי הטכנולוגיות ניתן להתרשם משיפור במצב כבר לאחר מספר קטן של מפגשים (5).
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחרדות נוראיות לקראת החגיםאמילי06/09/2018
פעם ראשונה שאני מארחת ואני מרגישה שאני משתגעת... אשמח לעצה מועילה שתעזור לי להירגע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דורון תודר07/09/2018שלום רב
המתח והחרדה מהאירוע ברורים ונורמליים.
איני חושב שיש צורך בהתערבות.
אם העוצמות מאוד חריגות אז הייתי מנסה תרופות הרגעה טבעיות שנמכרות בבתי מרקחת ללא מרשם רופא
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרדות מחזרה לארץ אחרי כמעט 20 שנהרויטל04/09/2018
ירדתי מהארץ בתקופת הפיגועים של תחילת שנות ה-2000, אחרי שהצלחתי להימנע מישראל כל השנים האלה אני מגיעה לארץ אני יודעת שהמצב שונה מאוד ממה שהיה אז, אבל כירושלמית לשעבר שחיה את הלחץ באופן יומיומי אני ממש בחרדות לקראת ההגעה לישראל. אני לא חושבת שאני צריכה טיפול תרופתי כי החרדות מאוד נקודתיות ולא משפיעות על החיים שלי ביום יום. אשמח לעצה מועילה לפני הנסיעה.
ד``ר דורון תודר06/09/2018שלום רב
יש 2 אפשרויות: האחת שתגיעי ותראי מייד שמדובר בפחד שווא, תירגעי ולא יהיה צורך בכלום.
השניה שתגיעי והמתח ימשיך. במקרה כזה הפיתרון המיידי יהיה טיפול הרגעתי נקודתי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרדה מרופאים ומבדיקות רפואיותעטרה02/09/2018
יש לי חרדה מרופאים ומבדיקות רפואיות, יש לי כל הזמן בעיות שאני צריכה לבדוק ואני קובעת תור ומבטלת... לא יכולה לטפל בזה כי אני לא מגיעה לשלב הזה של לגשת לרופא... יש מה לעשות עם זה בשלט רחוק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה: חרדה מרופאים ומבדיקות רפואיות
ד``ר דורון תודר03/09/2018שלום רב
הייתי ממליץ לפנות לטיפול פסיכולוגי מסוג cbt כלומר טיפול קוגנטיבי התנהגותי.
ניתן לבצע טיפול כזה גם דרך מערכות תקשורת כמו סקייפ.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פתרון לחרדתיות מוגזמת ללא כדוריםאדל29/08/2018
אני בת 37 נשואה באושר וסובלת מחרדתיות מתמדת, דאגנות יתר, חששות ופחדים מתמשכים ומחשבות שליליות בלתי פוסקות. בעקבות כך, איכות החיים ירודה ומלאת לחצים. אלה דברים שמלווים אותי יום יום אפילו בסיטואציות פשוטות כמו נסיעה קצרה באוטו (המחשבה לוקחת אותי לתאונה קשה, אמבולנס, בית חולים וכו'), מחלות ילדים (הרעה במצב, אשפוז, גילוי מחלות קשות ואפילו מוות). כשאני יוצאת מהבית אני בתחושה שאולי לא אחזור, וכשאני חוזרת, אני מודה לה' שחזרנו בשלום.
כל הדאגה שמלווה אותי בכל רגע ביום יום, גורמת לי למתח רב ומתישה אותי. השינה לא ממלאת אותי גם אם אשן 8 שעות, אני עדיין ארגיש עייפות כבדה.
בנוסף, יש מדי פעם גם התקפי חרדה לא נעימים ומפחידים מאוד.
במהלך החיים ניסיתי למצוא פתרונות, ופניתי בעיקר לתחום הטבעי/רוחני, בתקופות לחוצות לוקחת רסקיו, לאחרונה התחלתי לקחת אשווגנדה הידועה כמרגיעה. אבל כל זה לא גורם לשינוי החשיבה השלילית.
לפני כחודשיים התחלתי טיפול פסיכולוגי. בסוף כל פגישה אני מרגישה ממש טוב, יוצאת אופטימית ובתחושה שממש בקרוב אני אהיה בסדר ואני מסוגלת להשתנות.
כמובן שתוך יומיים האופטימיות נעלמת…
אבל בשיחות האחרונות אני מרגישה שאולי מיציתי, וזה לא עובד. מה גם שהפסיכולוג המליץ שאקח כדורים מרגיעים כדוגמת ציפרלקס הגורמים לשינוי החשיבה ומכניסים יותר אופטימיות.
מאז אני חוששת שאולי הוא הרים ידיים לגבי הטיפול בי. אולי אני מקרה כל כך קשה ששיחות בלבד לא יעזרו לי. אני פוחדת להשתגע ולהיות פסיכיאטרית. אני לא מעוניינת להיות תלויה בכדורי הרגעה, אלא ללמד את עצמי להתמודד ולשנות את קו החשיבה לחיובי יותר.
האם יש שיטת טיפול שיכולה להתאים לי? האם במצבי עדיין אפשרי לטפל במצב ללא התערבות כימית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה: פתרון לחרדתיות מוגזמת ללא כדורים
ד``ר דורון תודר01/09/2018שלום רב
את מתארת הפרעת חרדה שכיחה ששמה הפרעת חרדה מוכללת.
פעמים רבות, הסובלים מהפרעה זו מגיבים היטב לטיפולים שמשפיעים על האופן בו המוח עובד.
טיפולים אפשריים הן תרופות, אימון מוחי באמצעות נוירופידבק או גרייה מוחית ברזולוציה גבוהה.
הרצון לטפל בכל בעיה באמצעות שיחות בלבד הוא רצון אנושי שכיח. עם זאת, במקרים רבים, אין זו הדרך המתאימה. משול הדבר לרצון לרפא כל מחלה גופנית בשיחות.
חרדה מוכללת היא הפרעה שנעוצה באופן בו המוח עובד. איכות החיים שלך צריכה להיות המטרה המוגדרת ולא אופן הטיפול.
בריאות שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות שינה בגלל חרדותתחיה28/08/2018
סובלת מחרדות ובעקבות זאת גם מבעיות שינה שמחמירות את המצב וחוזר חלילה. ניסיתי תרופות גם כדורי שינה וגם נגד חרדה וזה לא עשה לי טוב, ניסיתי כל מיני מדיטציות וטיפולים משלימים, חלקם עזרו לתקופה קצרה אבל לא החזיקו מים. ממש נואשת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה: בעיות שינה בגלל חרדות
ד``ר דורון תודר29/08/2018שלום רב
ניתן לעזור בחרדות ובהפרעות שינה באמצעות מספר כלים כגון גרייה ברזולוציה גבוהה או נוירופידבק.
שתי שיטות אלה נותנות אפקט מאוד מהיר ובד"כ משפיעות לטווח ארוך.
מחקרים רפואיים בנושא פורסמו בעיתונות המובילה בעולם...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מצליחה לתפקד אחרי פרידהרויטל26/08/2018
בן הזוג שלי עזב אותי, מאז לא מצליחה לתפקד כמו בן אדם. מדוכאת כל הזמן ולא מפסיקה לבכות, כבר עברו כמה חודשים וזה לא מרגיש יותר טוב אפילו בקצת... אמרו לי לקחת תרופות אבל אני לא רוצה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה: לא מצליחה לתפקד אחרי פרידה
ד``ר דורון תודר27/08/2018שלום רב
משבר נפשי לאחר פרידה היא תופעה אנושית מוכרת. בד"כ אין צורך לטפל בה והזמן החולף מביא לשיפור.
עם זאת, במידה והתגובה חריפה מדי ונמשכת זמן ארוך מדי אזי יש כאן בעיה שראוי להתייחס אליה.
במידה והופיע מצב דיכאוני, יש לטפל בו. ניתן לשקול טיפול פסיכולוגי או טיפולים ביולוגיים. בעיני הרפואה המודרנית דיכאון הוא דיכאון הוא דיכאון. הסיבה לא ממש חשובה. כאשר דיכאון מביא לבעיות שינה הסיבה לכך היא פגיעה באיזורי המוח המווסתים את השינה. וכן הלאה. מרגע שיש פגיעה במוח יש לטפל בכך. מעבר לטיפול הפסיכולוגי ניתן לקבל טיפול תרופתי נוגד דיכאון.
עוד אופציה טובה היא גרייה מוחית. גרייה מוחית באיזורי המוח המתאימים יביאו בד"כ לשיפור מהיר במצב (כשבועיים) וללא תופעות לוואי ראויות לציון. חלק חשוב בהשפעת הטיפול היא ההשפעה על המחשבות השליליות שנוטות להגיב מהר מאוד.
ניתן להיעזר במקרה כזה הן בגרייה מגנטית עמוקה והן בגרייה ברזולוציה גבוהה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילוב של כמה כדוריםסוניה22/08/2018
האם אפשר לקחת במקביל ציפרלקס וואבן ובונדורמין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה: שילוב של כמה כדורים
ד``ר דורון תודר27/08/2018שלום רב
ברמה העקרונית התשובה חיובית. עם זאת לא לגמרי ברור מדוע יש צורך בשתי תרופות מאותה קבוצה. חשוב שרופא יוודא שאת מקבלת טיפול כיאות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול פסיכולוגי לבת שלנודנה21/08/2018
שלום
בתנו כמעט בת 18. סיימה י"ב בהצלחה רבה.
לפני חודשיים היא החלה (לבקשתה) טיפול פסיכולוגי בעקבות משבר שחוותה: פרידה רומנטית ומשבר אמון, יציאה ממסגרת.
לאחר 5 מפגשים היא החליטה לסיים את הטיפול. בעיקר בגלל חוסר שביעות רצון מהמטפל.
מבחינת הצבא, בינתיים היא נמצאה מתאימה לתפקיד מעולה בו היא מאד מעונינת ועליה לעבור סיווג בטחוני לצורך קבלת התפקיד.
היא חוששת שהטיפול הקצר שהיה לה ישפיע על תוצאות הסיווג והיא לא תקבל את התפקיד.
עד כמה מייחסים חשיבות לטיפול פסיכולוגי בקביעת סיווג בטחוני? האם בודקים עם המטפל מה היה בטיפול ? האם יש דיסקרטיות מבחינת המטפל?
תודה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דורון תודר22/08/2018שלום רב
איני רואה סיבה מהותית לחשוש.
מעבר לכך איני יכול להגיד הרבה ללא פרטים כגון האם הטיפול בוצע במסגרת פרטית, ואז אין עליו רישום כלל , או ציבורית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חבר לא יוצא מהדיכאוןקורל21/08/2018
שלום דוקטור יש לי חבר טוב שעובר תקופה ממש קשה והוא ממש בדיכאון. הוא מתנגד בתוקף לפסיכולוגים, יש לו ניסיונות לא טובים. אני מחפשת לו חלופה אפשרית שתעזור לו. האם הטיפול שלך יכול לעבוד גם ללא שיתוף פעולה עם המטופל?
ד``ר דורון תודר22/08/2018שלום רב
הטיפול בגרייה המוחית הוא ביולוגי במהותו.
המכשירים השונים מגרים את האיזורים במוח שתפקידם לשמור על מצב רוח תקין. איזורים אלה נפגעים במצב הדיכאוני.
בזמן הטיפול המטופל לא אמור לעשות דבר מלבד לראות סרט במחשב.
2 טכנולוגיות עיקריות איתן אנו עובדים הן גריה מגנטית עמוקה וגריה ברזולוציה גבוהה.
שתיהן נותנות אפקט ברור בטווח זמנים קצר מזה שבו עובדות תרופות נוגדות דיכאון.
שתיהן ללא תופעות לוואי מהותיות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול אפשרי בחרדת נטישהאוסי19/08/2018
הייתי אצל כמה פסיכולוגים ויש לי חרדת נטישה, אני לא מצליחה להתגבר על זה, איזה טיפולים נוספים יכולים לעזור?
ד``ר דורון תודר20/08/2018שלום רב
שאלה מורכבת.
באופן עקרוני כאשר אדם סובל מסימפטום אישיותי (חרדת נטישה) אנו נוטים לטעון שמדובר בבעיה שהכלי היחיד שיכול לעזור הוא טיפול פסיכולוגי (במובן הרחב).
יש מעט עבודות שהדגימו שטיפול בגריה מוחית יכול לעזור גם בסימפטומים אישיותיים. עבודות אלה הדגימו שיפור גם באנשים עם קשיים אישיותיים משמעותיים מאוד.
בסופו של יום, גם אם סימפטום אישיותי התפתח במהלך החיים בשל גורמים סביבתיים כאלה או אחרים, הוא עדיין חרוט במעגלים החשמליים שבמוח, וככזה ניתן להשפיע עליו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נימול בפנים בצד שמאלח.17/08/2018
לא ישנתי טוב הלילה אני עה מ2 לפנות בקר , וקמתי רגיל לעבודה בסביבות השע 7 החלות בצד השמאלי של הפנים חוסרת תחושה כמו אחריי טיפול שיניים דקירות קטנות מצליחה לנשום דרך האף אבל מרגישה שזה לא רגיל, בנוסף זה התפשט על כל החצי השמאלי של הפנים , אני מתפקדת ומדברת, אם כי באיטיות עובדת בגלל עיפות, מה הסיבה. אני מודאגת, אני גם פרה סכרתית מטופלת בתרופות
ד``ר דורון תודר18/08/2018שלום רב
צר לי. זו לא שאלה שניתן לענות עליה דרך הרשת בלי בדיקה רפואית.
בריאות שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)