מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אני משתעלת מעל לחודש וחציאלין17/09/2023
שלום,
התקררתי לפני כחודש וחצי + וקיבלתי מרדם לאנטיביוטיקה
התחלתי לקחת את האנטיביוטיקה וכאשר סיימתי
עדיין המשכתי להשתעל .
הרופא נתן לי מרשם נוסף לאנטיביוטיקה אך אני עדיין משתעלת
מה עלי לעשות?
השיעול טורדני -עם ליחה שקופה ולא נעים לאנשים להיות לידי.
אלין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שיעול ממושך
ד''ר שבתאי ורסנו18/09/2023שלום,
תלוי מה סיבת השיעול. אם לאחר זהום וירלי- יכל להמשך עד 8 שבועות, פוחת בהדרגה. מ- 8 שבועות שיעול נחשב כרוני ויש לחפש סיבה/סיבות אחרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעול עד כדי שורף בריאות וצרידות לסירוגיןדוד16/09/2023
שלום רב
הבמשך לשאלתי ברשותך אני כבר שבועיים נוטל פרדניזון 20 מג ביום כולל נקסיום נגד צרבת ועדיין השיעול והשרפה באיזור בית החזה לא עובר, כואב לי מאוד בריאות ויש לי אפילו צרידות.
לטענת הרופא אין שינוי מהסיטי שביצעתי לפני שנה וחצי, יכול להיות שild כל כך כואב?
בדרך כלל מה גורם לשיעול כואב? חשוב להדגיש זה החמיר לי בחודשים האחרונים, אני אובד עצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שיעול ושרפה
ד''ר שבתאי ורסנו18/09/2023שלום,
תחושת השרפה עלולה להגרם בשל השפעת הפרדניזון על הקיבה. שיעול קשה יכול גם לגרום לכאבי חזה בשל מתיחת שרירים/מפרקים אך אינו שורף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקות בריאה כתוצאה מדרמטומיוזיטיסנטלי12/09/2023
שלום מחלה אוטואמונית עם מעורבות של הריאה יש כבר צלקות בריאה
תפקודי ראיה תקינים
ניתנו תרופות מדכאות מערכת חיסונית אנטי דלקתיות ותרופה בשם ofv
טרם נעשה סיטי לראות את השפעת התרופות
שאלתי האם כשהרקע למחלת ריאות היא מחלה דרמטיוזיטיס
תהליך ההצלטלקות נעצר כאשר מטפלים ברקע למחלת הריאות ( דרמטומיוזיטיס) או שזה כבר מחלה בפני עצמה וההצטלקות בריאות ממשיכה ?
האם הפרוגנזה יותר חיובית כשיש רקע של מחלה אוטואמונית? מאשר פיברוזיס ipf ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מחלת ריאות ודרמטומיוזיטיס.
ד''ר שבתאי ורסנו12/09/2023שלום,
שלום,
מכוון שמדובר במחלה סיסטמית שגם מערבת את הריאות, המהלך הריאתי יושפע מהשפעת הטיפול על המחלה הסיסטמית (האוטואימונית). OFEV ניתן כתוספת ספציפית לעיכוב (לא להיפוך) תהליך ההצטלקות בריאות. לא ניתן לחזות מראש את המהלך במקרה הפרטני ולכן יש צורך במעקב תקופתי מסודר. בגדול IPF נחשבת למחלת הריאות הפיברוטית הקשה ביותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות על שימוש בסימביקורטאייל11/09/2023
אודה על עזרתך 2 שאלות לגבי סימביקורט
1. אם צריך לקחת 2 פאפים בבוקר 2 בערב.
איך לוקחים 2 פאפים? לוקחים אחד ואז נושפים החוצה ומיד את השני? או שצריך לחכות איזה דקה שתיים עד לקיחת השני?
2. אני בן 16. יש לי אסתמה מגיל צעיר. רוב השנה לא משתמש בסימביקורט. במקביל אני בכושר מעולה רץ וחדר כושר וכו'.
ספורט לא גורם לי להתקפי אסתמה אבל ההיפך בזמן התקף אסתמה יש לי בעיה לעשות ספורט בגלל קוצר נשימה ושיעול.
הייתי חולה בסופש חום ושיעול והחום חלף אבל נכנסתי להתקף אסתמה עם שיעולים יבשים.
האם מותר לקחת 2 פאפים של 160 בבוקר ו 2 של 160 בערב? אני בד"כ לוקח בזמן התקף שבוע שבועיים של 1 בוקר 1 ערב אבל זה לא עוזר מספיק כרגע
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סימביקורט.
עקרונית, אם מנה של שאיפה אחת פעמיים ביום לא מאזנת , בהחלט ניתן להכפיל את המינון ובמקביל מומלץ להבדק על ידי רופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סטרואידים לאסטמה ובעיות זיקפהא08/09/2023
היי
בן 19
יש לי אסטמה ובילדות היה לי מלא התקפים וטופלתי בהתאם
עכשיו עברו הרבה שנים ואני לא לקחתי את הטיפול התרופתי לאסטמה כי לא הרגשתי בצורך
לפני כשנה בערך התחילו לי שוב קצת התקפי אסטמה וקוצר נשמעה
ולכן ממש אמרו לי להקפיד על סטרואידים לאסטמה
משמע פעמיים בוקר פעמיים ערב טיפול מניעתי והתחלתי אותו באמת והכל טוב ויפה
אבל במהלך הנה הזאת נהיו לי בעיות זיקפה
ורציתי לשאול
האם סטרואידים לאסטמה יכולים בכל מידה שהיא לגרום לזיקפה חלשה
קראתי שזה יכול לגרום לסכרת ובעיות בכל מיני איברים פנימיים בגוף
רציתי לדעת אם בדרך כל שהיא עקיפה זה יכול לגרום לאים אונות והאם המצב בילתי הפיך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סטרואידים באסתמה
אני מניח שהומלץ לך משאף המכיל סטרואידים כטיפול לאורך זמן. הפרעות זקפה לא נגרמות בשל כך. במידה ויש לך ברקע סכרת ממושכת כן יכול להיות קשר, לסכרת עצמה שנגרמת מכל סיבה שהיא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלה אינטרסציאלית עם דלקת ללא צלקת נשימתית המשך....דוד07/09/2023
תודה על תשובתך, אכן עשיתי בדיקות דם ולא נמצא רכיב אוטואימוני, כמו כן עשיתי ברונכוספיה וגם שם לא נמצא ממצא כזה או אחר, ההשערה של הרופא הינה רגישות לציפורים, הוא טוען כי אין הגבלה נשימתית אלה רק דלקת, אשמח לתשובה בהתאם לנתונים ולתגובה הקודמת , תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מחלה אינטרסטיציאלית
ד''ר שבתאי ורסנו08/09/2023שלום,
אם הנחת העבודה אכן נכונה (Hypersensitivity Pneumonitis) הדבר החשוב הוא להתנתק מהגורם (לשלשת ציפורים למשל, ועוד- חפש באינטרנט). המחלה יכולה לחלוף במידה והיא בשלב ההתחלתי ונוצר ניתוק מהגורם, או להחמיר בעקר כשהיא כבר בשלב מתקדם יותר. חשוב להיות במעקב תקופתי לאורך שנים, עם תפקודי ריאה מלאים. במעקב יתרשמו איך הריאה מגיבה לטיפול ומה קורה בהפסקת הטיפול/צורך לחדשו. ככל שהמחלה נתגלתה בשלב מוקדם יותר ויש ניתוק מהגורם- סיכויי ההחלמה גדולים יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינויים בריאה בת 73סיון06/09/2023
בת 73, נשלחה לctu עקב מיקרו המטוריה בשתן אסימפטומטית. שינויים בריאה? אין שיעול או קשיי נשימה. מה אומר השינויים בריאה ? לא מעשנת .
דואגים ממש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שינויים אינטרסטיציאליים תת פלוירליים ב CTU
ד''ר שבתאי ורסנו07/09/2023שלום,
על פי הפענוח נראו שינויים במבנה רקמת הריאה. מכוון שזה לא CT חזה חיוני להשלים CT חזה בחתכים דקים, תפקודי ריאה מלאים, ועל פי התוצאות להחליט על המשך ברור/אבחון/טיפול במידת הצורך. עדיף לבצע את הברור דרך רופא ריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלה אינטרסטציאלית עם דלקת ללא הגבלה וצלקותדוד06/09/2023
שלום רב בן 67 לפני כשנה הובחנתי עם ild אין שינוי בct משנה שעברה אין בעיה של נפח ריאה, הבעיה היחידה היא שיעול, הייתי אצל רופא ריאות לטענתו לא מדובר בipf, הוא אומר שזו מחלה קלה, ונתן לי פרדניזון 20 לאחר חודש 15 לאחר מכאן 10וכו, סך הכל 4 חודשים של טיפול. אני שואל האם זו מחלה שיכולה להתקדם פתאום? שהסטרואידים יורידו את הדלקת מה יקרה שאפסיק לנטול אותם? הדלקת תחזור? האם בדרך כלל אדם עם מחלה כזו יכול להאריך ימים או שהפרוגנוזה בהם בדרך כלל שלילית אשמח לתשובה כנה, תודה רבה
מחלה אינטרסטיציאלית
ד''ר שבתאי ורסנו07/09/2023שלום,
כל התשובות לשאלות שלך תלויות באבחנה היותר מדוייקת של סוג המחלה, אם בעזרת ביופסיה (ברונכוסקופית בד"כ), אם ע"י בדיקות דם והערכה רנטגנית. אחרת כל תשובה תהיה בלתי מבוססת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רקע של אסתמה, טיפול רפואיאייל05/09/2023
שלום
אני בן 55. מעולם לא עישנתי כלום.
בערך בגיל 30 היו כמה פעמים התקפים של קצת שיעול. רופא ריאות אבחן אסתמה בתפקודי ריאות עם שיפור לאחר שימוש בונטולין.
מעולם לא לקחתי באופן קבוע משאפים אלא מאז בערך אחת לכשנה היה מגיע שבוע שמשתעל ואז לוקח בודיקורט ואחרי כשבוע זה חולף.
ב 5-7 שנים האחרונות היה לי אולי רק פעמיים שלוש שלקחתי כמה ימים סימביקורט.
אציין שבבדיקות דם יש לי במשך שנים IGE בערך ברמות של 500 למרות שאין אלרגיה בעיניים או נזלת. אולי זה קשור לאסתמה.
בלי קשר לאסתמה . התפתחה אצלי בשנים האחרונות בעיה משמעותית במערכת העיכול. גם גסטרופרזיס ( התרוקנות איטית של הקיבה ) מסיבה לא ברורה ( יש גם קצת נוירופתיה ברגליים ) וגם בעיות של כאבי בטן וכו'.
ירדתי ל 45 קג BMI=14 כבר 3 שנים במשקל הזה ויש חוסרים.
ומנסים לעלות אותי עם פורמולות מזון ואם לא אצליח אז בקרוב אאלץ לעשות כמה חודשים של TPN
רופא הגסטרו המליץ שלפני כן אנסה קצת קנאביס רפואי אולי יעזור להקטין בחילות ולאכול יותר וגם להרגיע את המעי.
אני אמור לקבל השבוע רישיון ולנסות.
לא רוצה טיפות בגלל שהן עוברות דרך הקיבה שגם ככה רגישה.
רציתי לשאול האם למישהו עם רקע של אסתמה, אמנם לא חמורה, יש בעיה לנסות לקחת קנאביס רפואי בעישון בגוינט או באמצעות אידוי עם ופוריזר?
אם חלילה זה עלול לגרןם לי להחמרת האסתמה לצמיתות אז אני לא רוצה לנסות. אבל אם זה לא מסוכן במינון קטן של קצת עישון ( בעיקר CBD ) אז אולי כדאי לנסות.
מה דעתך? האם בעייתי לאסתמה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קנביס ואסתמה
ד''ר שבתאי ורסנו06/09/2023שלום,
עישון מכל סוג שהוא, כולל אידוי קנביס, לא מומלץ לאף אסתמטי. מה שמאפיין אסתמה היא הרגישות המובנית של דרכי הנשימה לכל גרוי. בנוסף, אידוי קנביס עלול לגרום לתופעות ריאתיות טוקסיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעישון או אידוי קנאביס
אייל06/09/2023תודה רבה
אם כך אודה על עזרתך
1. מה עושים במצב כזה?
מצד אחד תת משקל קיצוני על סף TPN
ושווה לנסות כל צעד בשביל לעלות במשקל
כולל לשקול קנאביס רפואי
מנגד יש את הסיכון שעישון באידוי יגרום יותר אסתמה?
2. אם העישון באידוי יגרום ליותר אסתמה אז זה נקודתי ואז אם אפסיק אז האסתמה תחזור להיות כמו קודם, אסתמה שפעם בשנה לוקח קצת סימביקורט? או שאפילו כמה ימי עישון יכול לגרום לשינוי באסתמה אפילו לצמיתות?
תודה רבה וסליחה שכתבתי הרבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעת לוואי משימוש ממושך במשאף פוסטרת.פ02/09/2023
אני בת 25 קבלתי פוסטר בגלל אסתמה למשך כ חצי שנה רצוף יום יום ואחכ לפי הצורך
לפי הספירת דם נגרם ירידה דרסטית בכדוריות לבנות והטסיות מאז השימוש בפוסטר מופיע בתופעות לוואי שיכול לגרום לכך
אני כבר 2 חודשים לא משתמשת לא חזר לעצמו
כמה זמן אמור לקחת לזה לעבור ?ואם הכדוריות דם לבנות שלי כרגע 3.1 זה אומר שאני צריכה להזהר יותר מוירוסים וזיהומים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - תופעות לוואי משאף פוסטרת פ02/09/2023
שלום השתמשתי במשאף פוסטר זמן ממושך של מעל חצי שנה יום יום ואחכ בזמן הצורך בחודש האחרון לא השתמשתי כלל
בספירת דם שלי יצא טסיות ולוקוציטים נמוכים מאד מהנורמה
ראיתי שיש בתופעות לוואי שזה פוגע בכלי הדם השונים
איך אפשר לתקן את זה וזה הגיוני שחודש והגוף לא ידע לשקם את עצמו לבד ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פוסטר ת. לואי
ד''ר שבתאי ורסנו03/09/2023שלום,
עקרונית זו לא תופעת לוואי מוכרת של פוסטר. כדאי לחזור על ספירת הדם ובמידה והממצאים חוזרים יש לברר סיבתם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי שינויים אינטרסטציאלייםדוד30/08/2023
שלום רב
ברגע שינויים אינטרסטציאלים בבסיסים, לא מקבל שום טיפול, במבחן הליכה 6 דק הכל תקין, סיטורציה תקינה, לפני שבועיים עשיתי סיטי חוזר ואין שינוי בסיטי משנה שעברה ומנגד השיעול החמיר מאוד, השאלה שלי האם בהכרח יש החמרה או התלקחות אף על פי שהסיטי נשאר זהה? השיעול התגבר מאוד ב3 חודשים האחרונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שינויים אינטרסטיציאליים
ד''ר שבתאי ורסנו30/08/2023שלום,
רצוייה הערכה על ידי רופא ריאות מומחה, כולל השוואת כל הצילומים ובדיקות נוספות הנעשות לברור מחלת ריאות אינטרסטיציאלית, או שאולי מדובר בסיבה אחר לשיעול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול באסטמה בכדורים ולא במשאףאסתי30/08/2023
שלום רב,
אני בת 48 עם אסטמה, רציתי לשאול האם אפשרי טיפול תרופתי בכדורי סינגולר בלבד ללא משאף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אסתמה
הטיפול הכי יעיל והמומלץ כבסיס הם משאפים. סינגולייר במבוגרים הרבה פחות יעיל. לנסות תמיד אפשר, תחת השגחת הרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבחון אסתמה או בעיה נשמתית אחרתאריאל29/08/2023
אני אשמח לייעוץ כללי למי כדאי לפנות כדי להמשיך לבדוק את הבעיה אצלי, האם לרופא אלרגיה או ריאות?
הסיפור הוא כזה:
מרגיש קושי לקחת נשימות עמוקות וחווה קוצר נשימה לעתים קרובות, אני בעל אלרגיות לקרדית אבק ולענה (מטופל באנטי היסטמינים). התלוננתי על קוצר נשימה בביקור אצל רופא האלרגיה, הוא הפנה אותי לבצע ספירומטריה ונתן לי משאף ATROVENT. מאז השימוש במשאף אני חש הקלה בקוצר הנשימה, עשיתי את בדיקת הסיפורמטריה שיצאה תקינה בגדול(צירפתי תמונה עם התוצאות), לא השתמשתי במשאף ביום של הבדיקה והבדיקה בוצעה ללא מרחיב סימפונות.
לאן כדאי לפנות להמשך בירור? האם יתכן שהמשאף עוזר לי לקוצר הנשימה למרות התוצאות התקינות או שזה אפקט פסיכולוגי?
תודה רבה
אבחון אסתמה
\תפקוד ריאה תקין לא שולל אסתמה. במידה וקיים חשד שכזה יש לבצע תגר נשימתי עם מטאכולין (במכון לתפקודי יראה). התלונות אולי מחשידות גם לקוצר נשימה ערל רקע לחץ נפשי אבל לעיתים הדברים משולבים (אסתמה ולחץ נפשי כסיבה לקוצר נשימה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוך כמה זמן רואים השפעת הdupixent 300דבורה ג28/08/2023
שלום רב,
התחלתי טיפול בזריקה הנ"ל, לאחר כשלון עם זולייר/ אקסלייר.
מבקשת לדעת תוך כמה זמן מרגישים השפעתה?
קצרת רוח לאור חוויות קשות...
תודה לעונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
השפעת דופיקסנט
ד''ר שבתאי ורסנו29/08/2023שלום,
מקובל להמתין עד 4 חודשים בכדי להסיק שהטיפול לא מועיל. ההשפעה בטווח זמן זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)