מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בבקשהאורן03/05/2011
שלום,
קודם כל חשוב לציין שעברתי כמה כמה ניתוחי כפתורים באוזניים ולאחרונה כפתורי T קבועים
שבוע שעבר הרגשתי ירידה בשמיעה, הלכתי לרופא אאג והוא אמר לי ששני הכפתורים סתומים בשעווה (פקקי שעווה) והוא נתן לי את התרסיס clean ears לשים 3 פעמים ביום במשך שבועיים ואז לחזור אליו לניקוי.
עכשיו קניתי את התרסיס וראיתי שכתוב עליו:
*אין להשתמש במקרה של תופית מנוקבת
העובדה שעשו לי ניתוח כפתורים אומרת שעור התוף שלי מנוקב...
מותר לי להשתמש בתרסיס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בבקשה - תגובה
ד''ר דן גוטמן03/05/2011יש בזה משהוא אולם בכפתור מסוג T הוא ארוך ולא סביר שהחומר יכנס דרכו לאוזן. יש לשם מספר ימים ולכגיע אליו לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודע מה לעשות
אורן06/05/2011אני לא יודע אם לשים את התרסיס או לא,
יש שירות בכללית שאתה מדבר עם אחות,
שאלתי אותה מה לעשות והיא אמרה לי שהרופא ידע מה הוא עושה שהוא נתן לי את התרסיס
אבל הבעיה שהוא בדק את האוזניים שלי ממש לשנייה אחת ולא התעמק וזה מה שמטריד אותי...
עדיף לקבוע שוב לררפא אאג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודע מה לעשות - תגובה
ד''ר רועי הוד07/05/2011אם אתה רוצה להיות רגוע תקבע תור לרופא א.א.ג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות רירית מעובותרון03/05/2011
שלום דוקטור
אני בן 33, ולפני כשלושה חדשים עברתי ניתוח ישור מחיצה וכונחיות. לאחר לא מעט שנים בהם סבלתי מהפרשות מעובות ובלתי פוסקות מהאף+סטיה קשה לשמאל.
אני לאחר הניתוח ומרגיש יותר טוב, בעיקר מהיכולת לנשום דרך הנחיר השמאלי, אבל בימים מסוימים[ כל כמה ימים] הריריות שלי מתחילות ליצר רירית מאד מעובה, למשך שעות על גבי שעות. ואני נכנס להתקפה של נשיפות חריפות מהאף בנסיון להוציא את ההפרשות שלבסוף יוצאות אך באותו הזמן גושים חדשים נבנים... הרגשה נוראית שמונעת ממני יכולת לתפקד.
לפני הניתוח השתמשתי בסטראונאז ובסולווקס, אך לאחר הניתוח הפסקתי בהנחיית הרופא.
יש לציין שלפני הניתוח השימוש בתרופות הקל אך לא פתר את הבעיה. ובנוסף לכך יש לי חתולים, אך בדיקות אצל אלרגולוג לא העלו תוצאות לרגישות.
ד"ר, איך אני יכול אחת ולתמיד להפטר מהפרשות אלו?
בכבוד רב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות רירית מעובות - תגובה
ד''ר דן גוטמן03/05/2011בכל זאת יתכן וקיימת אלרגיה אולם גם לאחר הניתוח שימוש בתרסיסים כגון סטרונאז יכול להועיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גרון עזים..קובי02/05/2011
שלום דוקטור ,
אני בן 22 ולפני יומיים התחילו לי כאבים חמורים בגרון והרגשתי סחרחורת , חולשה , צמרמורות ואף היה לי חום.
זה עבר לי אבל נשאר לי כאבי גרון קשים (קושי בבליעה במיוחד בצד שמאל , לא יכול לסובב את ראשי לצדדים , ציפצופים וכאבי אוזניים במיוחד בצד שמאל)
כמו כן יוצא לי המון ליחה ירוקה - חומה במיוחד שאני קם בבוקר ונמשך כל היום...
אני כרגע משתמש בתרופות סבתא למיניהן (תה עם דבש , מי מלח וכו') ואכן זה נחלש טיפה.. יש לי תור לרופא א.א.ג בעוד יומיים
האם עפי הסיפתומים הנ"ל יש לי ממה להיות מודאג או שזאת סתם דלקת שיגרתית ?עברתי דיי הרבה דלקות גרון בחיים אך מעולם לא יצאה לי ככה כמויות של ליחה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גרון עזים.. - תגובה
ד''ר דן גוטמן03/05/2011קשה לומר אם זה סתם דלקת שיגרתית רק מעל האינטרנט ללא בדיקה. אם לא יחלוף בעוד מספר ימים יש להגיע לבדיקה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוליפים ושקדיםמיכל01/05/2011
שלום,לפני שנה ביתי היתה בת שלוש ועברה ניתוח פוליפים ושקדים.
בשבועות האחרונים אני מבחינה בנחירות בזמן השינה אומנם לא כמו שהיו לפני הניתוח אבל זה מדליק אצלי נורה אדומה.האם פוליפים ושקדים יכולים לגדול האם יש ממה לחשוש?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוליפים ושקדים - תגובה
ד''ר דן גוטמן03/05/2011בדרך כלל לא גודלים בטח לא השקדים אולי השקד השלישי.יתכן והיא מצוננת והאף חסום. במצב כזה הילדים נוחרים יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה
שרה'לה01/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוגלה בגרון ללא חוםשרה'לה01/05/2011
שלום,
יש לי מוגלה בגרון ללא חום וללא תופעות לוואי, חוץ מהתחושה שתקוע לי משהו בגרון והקול שלי נשמע מצונן.
הייתי עם זה אצל רופא בעבר, ונתן לי אנטיביוטיקה וזה אכן עבר, אבל חזר שוב.
משטח הגרון יצא שלילי.
עכשיו שזה שוב פה, מה עושים עם זה וממה זה נובע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוגלה בגרון ללא חום - תגובה
ד''ר רועי הוד01/05/2011יכול להיות מחלה ויראלית, יש צורך בבדיקה לקביעת אבחנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה המהירה
שרה'לה01/05/2011איזה בדיקות צריך לעשות ואם זה ויראלי, מה ניתן לעשות?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה המהירה - תגובה
ד''ר רועי הוד01/05/2011בדיקות דם פשוטות אצל רופא מטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התנפחות בלוטת הלימפה בצוואר משמאלviki01/05/2011
שלום!
לפני 6 ימים התנפחה לי מאוד בלוטת הלימפה בצוואר בצד שמאל.
לא כאב לי כלום, לא היה וירוס, לא משהו שקשור לאף אוזן גרון,
כלומר, שום דבר לא היה לי.
הייתי אצל 3 רופאים כלליים, אף אחד לא ידע ממזה נבע, וכולם רשמו לי אנטיביוטיקה.
נזכרתי, שלפני יותר מחודש, כאבה לי מאוד השן דווקא באיזור ההוא, ואחרי כמה ימים התחלתי ביסודיות לנקות את האזור עם חוט דנטלי וכאבים בשן עברו. מה שכן עוד לא טיפלתי בשן, אני מרגישה שיש לי שם חור.
ההתנפחות לא יורדת לי עדיין למרות שאני לוקחת 3 ימים אנטיביוטיקה.
האם יכול להיות שאחרי חודש+ יש כזאת תופעה?
כי אם לא אז ממש לא ברור מאיפה זה בא.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התנפחות בלוטת הלימפה בצוואר משמאל - תגובה
ד''ר רועי הוד01/05/2011בלוטות לימפה מוגדלות לרב כתגובה לדלקת במקום אחר באזור, יכול להיות משן או ממקור אחר, אניטיביוטיקה אמורה לשפר את המצב, אם לא, יש צורך בהמשך הבירור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נחירותאמא מודאגת30/04/2011
שלום
אני בת 42 וסבלתי בעבר מסינוסים.
לאחרונה משפחתי אומרת
שאני נוחרת חזק....
וגרוני יבש בוקר.
שינה לא טובה.
תודה
רותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נחירות - תגובה
ד''ר רועי הוד01/05/2011ישנן הרבה סיבות לנחירות לילה, חלקן ניתן לטיפול, בשביל זה יש צורך בבדיקתך ולפי זה להחליט כיצד ניתן לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב מתמשך בגרוןליאורה29/04/2011
במשך חמישה חודשים בערך יש לי מדי פעם כאב בגרון בבליעה בצד ימין שלא מלווים לו סימפטומים אחרים, בדרך כלל כמה שעות... האם זה דורש בדיקה?
תודה וסופשבוע נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב מתמשך בגרון - תגובה
ד''ר רועי הוד01/05/2011דורש בדיקה, יכול להיות משהו בגרון או במקום אחר שמקרין לאזור. גשי להבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח להסרת שקדים ואדנואידיםיאנה28/04/2011
שלום רב! שמי יאנה ואני אם לבן 4.בני אמור לעבור ניתוח להסרת שקדים ו.אדנואידים.ברצוני לדעת לאחר כמה זמן הילד יוכל לחזור לשחות בבריכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח להסרת שקדים ואדנואידים - תגובה
ד''ר רועי הוד01/05/2011הייתי אומר 10 ימים-שבועיים מהניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטת התריסדן28/04/2011
שלום בן 50
בעקבות בדיקת US של בלוטת התריס שבוצעה לפני כשבועיים
:מימין גוש גדול התופס את כל האונה בממדים 3.1X3.6X5.1 וסקולרי בחלקו
משמאל מספר קשרים עד 7 מ"מ,לא נראו קשריות לימפה מוגדלות דו"צ
תוצאות FNA
קולואיד חופשי בכמות מוגבלת קבוצות רבות של תאים פולקולארים מסודרים בעיקר בצורת פולקולים או במבנים מיקרופולקולרים, מאקרופגים
לסיכום:התמונה מתאימה לתהליך פולקולארי
האם בבקשה תוכלי להסביר לי בעברית את משמעות המשפט:
קולואיד חופשי בכמות מוגבלת קבוצות רבות של תאים פולקולארים מסודרים בעיקר בצורת פולקולים או במבנים מיקרופולקולרים, מאקרופגים
בבדיקה ידנית של אנדרקולוג :גוש רך מובלי ללא לימפאדנופיה,ממולץ ניתוח
שאלות:
א:האם התהליך סרטני?
ב:עד כמה ביצוע ניתוח דחוף בשלב זה?
ג:האם מעקב של US כל חצי שנה מספיק בכדי לבדוק שהבלוטה לא גדלהו לא סרטנית ?
בתודה מראש מקרב לב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוטת התריס - תגובה
ד''ר רועי הוד01/05/2011- אי אפשר להגיד על סמך הניקור אם התהליך סרטני, יש חשד ולכן מומלץ על כריתת האונה הימנית של בלוטת המגן.
- הניתוח צריך להעשות, לא ברמה של ימים.
- לאחר ניקור שלא יכול לשלול תהליך גידולי וגודל כפי שתואר בסונאר, אני חושב שניתוח זה האופציה המקובלת ולא מעקב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר ניתוח כפתוריםאמא28/04/2011
שלום בתי בת 4.5 אמורה לעבור בשבוע הבא ניתוח כפתורים + פוליפ .
האם יש מניעה להכנס לבריכה אחרי הניתוח וידוע לי שיש אטמים מיוחדים , האם יש עוד משהו שמונע כניסת מים לאוזן .
הילדה נמצאת בחוג שחיה כבר כמעט שנה ואני לא רוצה להפסיק לה את זה.
אודה לך על תשובה מפורטת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר ניתוח כפתורים - תגובה
ד''ר רועי הוד01/05/2011לאחר ניתוח כפתורים יש צורך לשמור על אוזן יבשה ממים בעיקר באמבטיה ובריכות. אם את יכולה לדאוג לאטם טוב או צמר גפן עם וזלין בתעלה ובכך למנוע כניסת מים לאוזן- יופי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריור בא.ל.סאור27/04/2011
שלום לך,
בעלי חולה ב א.ל.ס, וכתוצאה מניוון הפה ומערכת הבליעה נוזל רוק החוצה בכמויות רבות,
ידוע לי על כל התרופות המיבשות למניהם, אך הם לא עוזרות.
לצערי הצלחנו להתמודד עם בעיית הריור, אבל לאחרונה המצב הנשימתי שלו גם מתדרדר והוא נזקק למסכת ביפאפ ללילה. מכיוון שכמות הריור היא גדולה,בעלי לא יכול לנשום עם מסכת הביפאפ בלילה,שמעתי שניתן לנסות זריקות בוטוקס או ניתוח . רציתי לדעת היכן ניתן לבצע ניתוח או הזרקת בוטוקס.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריור בא.ל.ס - תגובה
ד''ר רועי הוד01/05/2011לא יודע להגיד לך לגבי ניתוח, איזה ניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- CT ולא MRIסהר27/04/2011
שלום רב
אאג גרון אמר לי שבדיקת CT יותר טובה מבדיקת MRI
לצורך איבחון סינוזיטיס וגידול בחיך הרך .
אני עברתי הרבה קרינה לאחרונה ולא רוצה לעבור CT האם באמת יש סיבה אמיתית שלא יראו בבדיקת MRI את מה שרשמתי ?
אני יודע ש MRI בדיקה ללא קרינה יקרה ומדויקת .
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר CT ולא MRI - תגובה
ד''ר רועי הוד01/05/2011לאבחון סינוסיטיס בדיקת CT עדיפה על MRI, גם לגבי גידול בחך כשלב ראשון הייתי מבצע CT, MRI יכול לא לתת פרטים מסוימים. נכון שבדיקות ה-CT הן עם קרינה אך עם המכשירים והטכניקות הקרינה הצטמצמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטת לימפה בצוואריפה26/04/2011
עישתי בדיקת אולטראסאונד והתשובה היא :
איסטומוס בעובי תקין
אונה ימנית במימדים תקינים באספקט התחתון של האונה הודגם מוקד היפואקוגני זעיר, כ-0.4ס"מ, ללא הסתיידויות , בעל גבולות סדירים .
אומה השמאלית במימדים תקינים , בעל מרקם אחיד, ללא גושים או הסתיידויות.
ציור ווסקולרי של בלוטת התריס תקין .
באזור התת לסתי מימן הודגמו מספר בלוטות לימפה, כאשר הגדולה בין הבלוטות 1.5ס"מ.
במשולש הקדמי מימין הודגמו מספר בלוטות לימפה , כאשר הגדולה כ-1.6ס"מ.
באזור התת ליסתי משמאל הודגמו מספר בלוטות לימפה, כאשר הגדולה כ- 0.7X1.1ס"מ.
במשולש הקדמי השמאלי הודגמה בלוטת לימפה מוגדלות , עד-כ- 0.8X1.9ס"מ.
צורה ומרקם של כל בלוטות הלימפה בצוואר שמורים .
בלוטות הרוק התת ליסתיות ובלוטות הפרוטיס משני הצדדים ללא ממצאים פתולוגיים .
רציתי לדעת מה התשובה הזאת אומרת והאם זה תקין ??.תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוטת לימפה בצוואר - תגובה
ד''ר רועי הוד01/05/2011נשמע סך הכל תקין, בלוטת המגן בגדר הנורמה, בלוטות רוק כנ"ל, בלוטות לימפה צוואריות נראות תגובתיות ולא פתולוגיות, דרוש מעקב בלבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשד לסינוסיטיסלילך26/04/2011
שלום , אני לא יודעת אם אני בפורום הנכון אבל אני אציג את הבעיה בכל אופן... אני בת 17 ולפני כשלושה חודשים בערך הייתי מצוננת ומאז נשארה לי ליחה צהובה בגרון שלא עוזבת , לאחרונה(בחודש האחרון) התחילו לי כאבי ראש חזקים מאוד בעיקר באזור העיניים שמקשים עליי להשאיר את העיניים פקוחות, בנוסף בחודש האחרון קרה לי פעמיים שאיבדתי את חושי הטעם והריח לזמן קצר של יומיים שלושה בערך .
פניתי לרופא המטפל שלי והוא שלח אותי לעשות צילום רנטגן באזור הריאות ומערות האף , בצילום הוא ראה שמצב הריאות בסדר ומצא בעיה באזור הסינוסים בלחיים בלבד ולא ראה סיבה לכאבי הראש (טען שהסינוסים באזור העיניים בסדר גמור) הוא נתן לי אנטיביוטיקה למשך שבועיים , סיימתי אתמול את האנטיביוטיקה ואני לא מרגישה בהבדל הכאבים עדיין ישנם... רציתי לשאול האם יכול להיות שבצילום רנטגן פשוט יכול היה להתפספס משהו ואכן יש בעיה ? כשפניתי אל הרופא הצגתי בפניו שאני חושבת שזה סינוסיטיס לאחר שקראתי באינטרנט מעט על זה וגיליתי שרוב התסמינים של זה קיימים אצלי. תודה מראש ומצטערת על החפירה :P* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשד לסינוסיטיס - תגובה
ד''ר רועי הוד01/05/2011יכול להיות ומדובר בסינוסיטיס, צריך לבדוק לך את האף והכניסה לסינוסים, צילום לפעמים יכול לפספס דלקת והוא לא מאוד רגיש. אם לאחר שבועיים טיפול אנטיביוטי את עדיים עם כאבי ראש או שהאנטיביוטיקה לא מספיק טובה לחיידק הספציפי, גשי להבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)