מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת US בטן כבד לבלב וכיס מרהקלאודיה17/03/2016
שלום, אני אישה, ביצעתי US בטן ויש שני ממצאים,
כבד- בעל מרקם הומוגני, אינו מוגדל, ללא ממצא מוקדי פרט לציסטה באונה הימנית בגודל כ-6.5 ממ.
לבלב- תקין , הומוגני.
כיס מרה- מפותל, לא הודגמו אבנים.
דרכי מרה אינן מורחבות.
הכליות בגדר הנורמה בגודל.
בשתי הכליות הודגם הידרונפרוזיס קל עם הרחבה של אורטרים - פרוקסימלי משמאל ברוחב עד כ-6 ממ ובחלקו הדיסטלי עד כ- 4 ממ. אורטר פרוקסימלי מימין מורחב עד כ-5 ממ וללא עדות להרחבה בחלקו הדיסטלי.
בשתי הכליות ללא עדות לגוש מוצק או אבן.
לאחר ההתרוקנות משמאל הודגם שיפור משמעותי עד לגודש מינימלי במערכת מאספת. מימין הודגם הידרונפרוזיס מינימלי. ללא הרחבה של האורטרים דוצ.
טחול - תקין, הומוגני.
כיס השתן מלא מאוד, ללא ממצא פתולוגי.
הודגמו סילוני שתן סימטריים דוצ.
לאחר ההתרוקנות ללא שארית שתן משמעותית.
באיזור הרגישות ב-LLQ הודגמו מספר בלוטות לימפה במבנה סונוגרפי תקין וללא היפרמיה בגודל עד כ- 8.5*4 ממ.
לא הודגם נוזל חופשי בבטן או באגן.
1. כבד- ציסטה באונה הימנית בגודל כ-6.5 ממ , נחשב לא תקין דורש מעקב ?
2. באיזור הרגישות ב-LLQ הודגמו מספר בלוטות לימפה במבנה סונוגרפי תקין וללא היפרמיה בגודל עד כ- 8.5*4 ממ, נחשב לא תקין דורש מעקב ?
אודה על דעתך בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת US בטן כבד לבלב וכיס מרה - תגובה
ד''ר דני רוזין17/03/2016הציסטה בכבד היא חסרת משמעות.
קשרי הלימפה הם במבנה תקין ולכן לא מדאיגים.
אבל חשוב לדעת מה הסיבה לבירור, ואם התמונה אינה ברורה יתכן והאולטרסאונד לא מספיק וצריך בירור נוסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך......
אורטל18/03/2016תודה על תשובתך.
לאיזה תחום רפואי הנושא שייך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך...... - תגובה
ד''ר דני רוזין18/03/2016לא ברור מה שייך למה. אם את מתכוונת לבירור כאבי בטן- זה בתחום של רופא גסטרו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פציעה עקשנית בבטן שלא עוברת??????????????מיכאל15/03/2016
שלום ד"ר. הנני ספורטאי חצי מקצעוני. לפני כשנה החלו כאבים בשנים הצדדים של הבטן התחתונה, צד ימין עבר מיד ובצד שמאל זה רק התעצם. הכאב התגבר בעיקר באיזור הפוביס בגיד שעל העצם ליד בצד איבר המין. היה גם כאב במרכז הבטן ליד הטבור בצד שמאל כאבים של דקירות ותחושה של "משיכה" מהאגן. תחילה חשבו שאולי מדובר בבקע אך כירורג שלל זאת וטען שמדבור בפציעה בפירמידאליס וכי לא מדובר בבקע ספורטאים או בקע רגילץ מאז ועד היום כל שלושה חודשים אני עושה זריקה של סטרואידים לאיזור הפוביס איפה שעיקר הכאב, הזריקה גורמת לכך שאני יכול להמשיך בפעילות הספורטיבית עם רגישות קלה בלבד אך היא חוזרת לאחר כל 3 חודשים ואז שוב אני עושה את הזריקה, אני כעת לאחר הזרקה מס' 4 ומבין שאינני יכול עוד להמשיך ככה. בנוסף בישיבה מרובה בנהיגה או אחרי מגע באיזור אני מרגיש רגישות והכאב מתגבר. מה לדעתך הפציעה ממנה אני סובל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פציעה עקשנית בבטן שלא עוברת?????????????? - תגובה
ד''ר דני רוזין15/03/2016לעתים יש דלקת בחיבור של השריר הישר (רקטוס אבדומיניס) לעצם הפוביס, ויש אפילו ניתוח לטפל בזה, של ניתוק השריר ותפירתו מחדש.
בנוסף חלק מהבירור כולל מיפוי עצמות לראות אם יש דלקת בפוביס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח בקע טבורי לאחר לידה טבעיתליבנת07/03/2016
שלום רב.
בת 33,אחרי לידה שנייה טבעית (הראשונה קיסרית).
כתוצאה מהלידה קיים בקע טבורי הגורם לי לכאבים (ולמצב טבור אסתטי לא נעים למראה).
רופא המשפחה שלי במכבי המליץ על ניתוח באסותא בשיטת של החדרת 3 מוטות לבטן,מכיוון שאין לי ביטוח שמכסה את הניתוח ניגשתי לאופצייה השנייה של ניתוח במסגרת שירותי הקופה,הופנתי לאיכילוב ושם לאחר שיחת ייעוץ נקבע לי תור לניתוח בהליך שונה ע"י חתך אחד בבטן...(לא בטכנולוגייה של אסותא).
על מנת לקבל החלטה מושכלת (אם לשים בצד את השיקול הכלכלי),אשמח לדעת מה היתרונות והחסרונות של כל הליך. נושא תקופת ההחלמה מאוד חשוב לי כי עליי לחזור במהרה לתפקוד מלא.
אשמח לעזרה.
ליבנת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ניתוח בקע טבורי לאחר לידה טבעית - תגובה
ד''ר דני רוזין08/03/2016במקרה של בקע טבורי ״פשוט״, לא עמק ולא ניתוח חוזר, לדעתי אין שום יתרון לגישה הלפרוסקופית, החתך ממילא קטן, ההחלמה לא שונה מהותית, והניתוח הפתוח חוסך את הצורך ברשת שנשארת במגע עם המעיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חבישה לאחר ניתוח להוצאת ציפורן חודרניתבני04/03/2016
שלום רב,
אתמול עברתי ניתוח להוצאת ציפורן חודרנית, והרופא הביא לי משחה אנטיביוטית ואמר לי למרוח אותה ולחבוש במשך 21 יום.
רציתי לשאול - האם חובה להיות עם התחבושת כל היום, או שאפשר לחבוש רק לזמן קצר אחרי ששמים את המשחה ואז להוריד.
(אני שואל כי די לא נוח להיות עם תחבושת ברגל כל הזמן... בפרט כשהרגל בתוך הנעל, וגם בלילה בזמן השינה.)
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חבישה לאחר ניתוח להוצאת ציפורן חודרנית - תגובה
ד''ר דני רוזין06/03/2016לך לפי איך שנוח לך. החבישה אינה חיונית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
בני06/03/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת ודימום לאחר הקרנות סרטן הערמוניתדייודי28/02/2016
שלום רב, אבי בן 68 סיים לפני חמישה חודשים טיפול בהקרנות בשל סרטן הערמונית, בשבועיים האחרונים יציאות עם דמם רב, בדיקת סיגמואידוסקופיה העלתה כי מדובר בדלקת בלבד. נאמר על ידי הרופא כי יעבור לבד ולהגיע לבדיקת סיגמואידוסקופיה עוד שלושה שבועות שוב. בינתיים הדמם נמשך, האם אין טיפול? האם אין תרופות לדלקת או אכן אמור לעבור לבד? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דלקת ודימום לאחר הקרנות סרטן הערמונית - תגובה
ד''ר דני רוזין29/02/2016יש טיפול- צריבה של הרירית, או טיפול בפורמלין.
אם ממשיך לדמם ולא קיבל מענה בקהילה מציע לפנות דרך מיון ואז אפשר יהיה להעריך ולתאם טיפול במידת הצורך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גושים מנופחים בפי הטבעת האם טחורים?משה27/02/2016
ד"ר רוזין שלום !
אני מקווה שאני נמצא בפורום המתאים לבעיה שלי:
שמי משה בחור בן 31, באופן כללי בריא, נוטל כבר 4 שנים כדורים למניעת התקרחות פרופסיה וכדורים פסיכיאטרים נגד חרדות סרנדה.
כבר מספר שבועות אני שם לב שבעת יציאת צואה בשירותים יש נקודות קטנות של דם יבשות על הנייר טואלט. יש לציין שבעת ניגוב פי הטבעת אני מרגיש כאבים וגרד. הגרד מתחזק לאחר הפעילות בשירותים. שמתי לב בהסתכלות במראה שיוצאים לי מפי הטבעת 2 גושים מנופחים כאלו. יש לציין שאבי , בן 60 סובל כרונית מטחורים שנים רבות.
אני מצרף תמונה
האם אלו טחורים?
או חלילה משהו גרוע יותר?
מודאג מאוד - אשמח לעזרה דחופה !!!! - תגובה
ד''ר דני רוזין27/02/2016אלה טחורים.
מציע גם להיבדק על ידי פרוקטולוג- אם יש דימום ניתן אולי לטפל בטחורים בקשירה, ויתכן וימליצו על השלמת קולונוסקופיה בהתאם לצורך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודאג
משה27/02/2016ד"ר,
תודה רבה על הבשורות הטובות.
שבוע טוב !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה רבה ד"ר ושאלה נוספת על הכאבים לאחר הכוויהנינה22/02/2016
שלום ד"ר.
בשאלות הקודמות שלי ציינתי שיש נכוותי ע" מקר רותח בגב של שתי רגליים.כוויות בדרגה 2 .כווית אחת-שלפוחית ברוחב 7 ס"ם וכוויה נוספת-שלפוחית 3 ס"ם.במיון כירורג פלסתי פיצץ את השלפוחיות והוריד את כל האור מסביב.הומלץ טיפול מקומי בהיקומיצין במשך שבוע ימים.
כעבור 3 ימים אושפזתי בבית החולים עקב אירוע מוחי חופף.
רופא במחלקה החליף טיפול בפלמינל הידרו ולדברי הצוות הפצע מתרפא בהדרגה.
מה שמפריע לי שיש לי כאבים עזים בעיקר ברגל שנכוויה יותר.הכאבים הללו מופיעים בזמן שאני מורידה את הרגליים,לעיתים הם מופעים בזמן המנוחה ואז אם אני מוצאת תנוחה אחרת (כל פעם התנוחה משתנה) -כאבים פוחתים.כאבים תמיד מופעים בזמן שאני עומדת ופוחתים בזמן ההליכה.
אני לא חולת סכרת.בדיקות דם תקינות.
איך זה יכול להיות שהפצע מתרפא והכאבים נהיים חזקים יותר?
באיזה כיוון לחפש מדוע זה קורה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תודה רבה ד"ר ושאלה נוספת על הכאבים לאחר הכוויה - תגובה
ד''ר דני רוזין22/02/2016לא צריך לחפש, זה תהליך טבעי שהזמן ריפוי פצע משתחררים גורמים דלקתיים, שגם מגבירים את זרימת הדם לפצע וגם כרוכים בשיחרור חומרים הגורמים לכאב. זה עניין של זמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה אומר הפרשה סרוטית מהפצע?נינה18/02/2016
יש לי הפרשה סרוטית מהפצע .מה זה אומר? האם הפצע הופך להיות דלקתי או שהפצע מתרפא? תודה
מה זה אומר הפרשה סרוטית מהפצע? - תגובה
ד''ר דני רוזין21/02/2016זו הפרשה לא מוגלתית שהיא חלק מתהליך הריפוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דליות ליד עצם המלאולוס בהיריוןנועה 201517/02/2016
היי,
מקווה שזה הפורום הנכון - לא מצאתי פורום של כירורגיית כלי דם.
יש לי וורידי עכביש ליד עצם המלאולוס בכף רגל שמאל. אני בהיריון עם תאומים, שבוע 16. הוורידים הבולטים שגם כואבים בחלק משעות היום (ולכן אני קצת מודאגת) הופיעו כבר לפני חודש.
האם יש צורך בבדיקה כדי לשלול אפשרות של קריש דם, או שפשוט לקנות גרביים אלסטיות (כי בוורידים קטנים הסיכוי לקריש נמוך)?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דליות ליד עצם המלאולוס בהיריון - תגובה
ד''ר דני רוזין21/02/2016מספיק להעזר בגרביים אלסטיות אם אין נפיחות חריגה בשוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על החלפת ג'לנט לגזה וזלין בטיפול לאחר הכוויהנינה14/02/2016
שלום ד"ר.
נכוויתי בגב כף הרגל בדרגה 2 .שלפוחית כ11 ס"ם.טופלתי בבית בסילברול ובמשחת סינטו.עקב כאבים וחום מקומי ברגל פניתי למיון.כירורג פלסטי פיצץ לי את השלפוחית והוריד עור מסביב.המליץ-חבישות עם ג'לנט והיקומיצין במשך שבוע ימים.
בקופה אין ג'לנט.המליצו לי להשתמש בגזה וזלין במקום.
שאלה -עד כמה זה קריטי להשתמש בג'לנט והאם מותר להחליף ג'לנט בגזה וזלין?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה על החלפת ג'לנט לגזה וזלין בטיפול לאחר הכוויה - תגובה
ד''ר דני רוזין15/02/2016תכלס זה אותו דבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום ד"ר, שאלה על השלפוחית לאחר הכוויהנינה12/02/2016
שלום.לפני יומיים נכוויתי בגב כף הרגל כאשר סיר עם מרק רותח נפל עליי תוך כדי הבישול.
יש לי שלפוחית ענקית בגב כף הרגל ויש לי תחושה שהשלפוחית עדיין גדלה ומתפשטת.
שמתי משחת סילברול ובלילה אני שמה משחת סינטו (בהמלצת הרופא המטפל).אין כאבים,רק בשוליי השלפוחית.אין סימני דלקת נראים לעין.
שאלות:
-ידוע לי שאסור לפוצץ את השלפוחית באופן עצמאי.כמה זמן אחרי הופעת השלפוחית צריך לפנות למומחה על מנת לפוצץ את השלפוחית בצורה סטרילית?
-האם זה נורמלי שכעבור יומיים מיום האירוע השלפוחית גדלה ומתפשטת?
שלום ד"ר, שאלה על השלפוחית לאחר הכוויה - תגובה
ד''ר דני רוזין12/02/2016העור הקיים (הכווי) הוא כיסוי טוב, זה בוודאי יפקע תוך מספר ימים, אין צורך לגשת למומחה לצורך זה... אבל זה גם לא אסון גדול אם השלפוחית תפקע. זה עדיין תהליך פעיל ונורמלי שכמות הנוזל עוד תגדל בשלב זה. תמשיכי באותו טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פאכרוציטומה שאלה נוספת...............אורית12/02/2016
שלום הבנתי מהרופא שעדיף את הגוש הנל להוריד בביח ציבורי בשל הקרבה לטיפול נמרץ . הבעיה היא שלהדסה ,איכילוב ותל השומר שאלו השלושה שעם יותר ניסיון בסוג כזה של גושים לפי הבירור שביצעתי יש תורים רק לסוף מרץ !!!!!
השאלה היא האם זה לא מסוכן לחכות פרק זמן כזה יש לציין שהתסמינים התגברו לי בשבוע האחרון ואולי זה בעצם מלחץ.
ואם עדיף לא לחכות האם כדי ללכת לאחד המומחים מהר ולשלם את העלות של המפגש , יש לציין שאין לי ביטוח בריאות פרטי משום סוג .
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פאכרוציטומה שאלה נוספת............... - תגובה
ד''ר דני רוזין12/02/2016אם את מאוזנת תרופתית מבחינת לחצי דם אז לא כזה אסון להמתין חודש וחצי (הגוש קיים הרבה יותר זמן).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המוןןן תודה ד''ר דני רוזין תבורך - ועוד שאלהאורנה11/02/2016
דר ד''ר דני רוזין היקר,
הייתי אתמול אצל הכירורג שלי שהוא רופא טוב מאד, ואמר שזה ציסטה וכששאלתי אם זה יכול להפוך לממאיר ענה לי שציסטה לא הופכת לסרטן. גם לדעתך זה ככה?
בנוסף, שאלתי למה לא כתבו שזה גוש שפיר, אמר שהם לא התייחסו לזה. לדעתי חייבים היו לכתוב בדיוק מה זה ולא להתייחס זה לא בסדר!!! כאמור, הבדיקה ערכה דקה ולא יסודית בראשל"צ., מה שלפני חצי שנה בתל אביב פירטו שזה גוש שפיר. והגוש או הציסטה לא נעלם מרגישים אותו אפילו גדל.
הרופא נתן לי שוב U.s ואמר בעוד חודשיים. אני מאד רוצה לעשות כבר בזמן הקרוב , שאלה לי אליך, מה אתה חושב להמתין או לקבוע שוב לעשות U.s..
וגם אני רוצה להוציא את הציסטה והרופא אמר שזה ניתוח ואם אני רוצה אין בעיה. חשוב לי שתגיד לי אם כדאי להוציא ציסטה. גם דנה דבורין היה כתוב שהוציאה ציסטות. הפחד שלי שבעתיד זה לא יגדל יותר או יהפוך לממאיר. אודה לך על 2 השאלות ששאלתי.
תודה תודה רבה ומודה לך מלא. דנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המוןןן תודה ד''ר דני רוזין תבורך - ועוד שאלה - תגובה
ד''ר דני רוזין11/02/2016ציסטה בשד לא הופכת לסרטן.
מכיוון שמקדם החשד כל כך נמוך שיש פה משהו מסוכן הייתי מרגיע את כל המערכת... וחוזר על ה-US עוד כחודשיים כמו שהומלץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשובת u.s. בהמשך לשאלתי על גוש בשדאורנה09/02/2016
דר' שלום ותודה רבה מראש,
ב-29.1 כתבתי הודעה לגבי גוש בשד, שעשיתי ביולי 2015 ממוגרפיה ו - u,s ורק ב- u.s יצא ממצא שפיר. - : 2 BIRADS לא הודגם כל גוש סולידי או ציסטי בית שחי תקין. הגוש גדל הרבה מאד גם שאני שוכבת הוא זז למטה. בעמידה מרגישים אותו באמצע. בדקו אותי 2 רופאים ואמרו לי שיש גוש. אחד רצה שאעשה ביופסיה והשני אמר לי רק u.s והחלטתי לעשות בשלב זה רק u.s.
בנוסף, ענית לי אז וכתבת : לאור הדמיה תקינה לא מזמן הסיכוי לא גבוה, תחזרי על us קודם, שיתן תמונה יותר ברורה.
לפני שבוע עשיתי u.s. בראשון לציון שהבחורה שעשתה לי את זה הבדיקה ערכה בדיוק דקה על כל שד שהיה מוזר לי וששאלתי אותה אמרה זה בסדר גמור. לעומת זאת לפני חצי שנה עשיתי באסותא יגאל אלון שערך כ- 25 ואז היה ממצא שפיר.
הפעם אין גוש ואין ממצא שום דבר. כתוב : BIRADS 1.
זה לא מוזר? כשנוגעים מרגישים גוש? הוא לא נעלם? מה לדעתך עלי לעשות. האם לבקש עוד פעם u.s. ולעשות בתל אביב. יכולה להיות כזאת טעות גדולה כי הגוש קיים. מחכה לתשובתך, המוןןן תודה, דנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובת u.s. בהמשך לשאלתי על גוש בשד - תגובה
ד''ר דני רוזין10/02/2016מה שמרגישים כגוש לא חייב להיות גוש אמיתי- לפעמים זה פשוט איזור יותר מודגש או צפוף של רקמת השד.
אין בעיה שתחזרי על US אם את לא בטוחה באיכות התשובה- אך סביר להניח שהתשובה אמיתית.
בדיקת שד זה לא דבר סתמי ולא תמיד פשוט- כדאי אולי להיבדק אצל כירורג שד- שידע להבדיל בין גוש למה שרק נמוש בולט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטות לימפה במפשעה חודשיים בלי שום דיאגנוזהדודו07/02/2016
אני התחיל בזה שאתם בטח שומעים הרבה סיפורים אבל תמיד יש אחד שהוא ממש מוזר והוא שלי...כל זה התחיל לפניי 3 חודש אני גר באמריקה ופעיל מינית ככה שאני כן בטוח שיש לי מחלת מחלת מין שגורמת לכל מה שאני יספר לפניי 3 חודש השתנתי והרגשתי צריבה וראיתי קריש דם בשתן שנראה כמו נחש קטן מאותו רגע התחיל לי צריבה לאורך כל הצינור שפוכה גם לא במתן שתן היה הפרשה שקופה מימית שמזכירה חומר של ערמונית עקב כאבים בבטן תחתונה שהתחזקו הלכתי למיון שם הרגישו שהערמונית שלי גדולה מעט ונתנו לי זריקה לשריר ו4 כדורים ליתר ביטחון נגד כלמדיה וזיבה בדקו עשו בדיקת שתן שהראתה דם סמוי בשתן וזיהום כולשהו,בדיקת דם יצאה תקינה בכל מקרה הליכתילמחרת לאורולוג בדק רקטלית ערמונית ואבל שהיא לא כל כל גדולה ונתן לי דוקסלין ל20 יום שלא עזר בכלום ואז לעוד 10 יום שלא עזר ואז הלכתי לעוד אורולוג שראה גם זיהום בשתן במקלון שתן ונתן לי 30 יום של אנטיביוטיקה לוקוין שלא עזרה גם עם הסמפטומים. במהלך כל התקופה הזאת עם האנטיביוקה התחילו להתנפח לי בלוטות לימפה בשתי צדי במפשעה וביריכיים הפנימיות הצריבה שהייתה לאורך צינור ההפוכה נרגעה מעט אבל עדין היה שורף לי כל פה בפיפי של הבוקר בכל מקרה התחילו כאבי אגן נוראים וגב תחתון שפשוט לא עזבו לרגע עשיתי כל בדיקה אפשרית בדיקה של כל מחלות המין צילומי ct לכל באיזור הזה כולל אשכים כולל מפרקי אגן כולל בדיקות דם למחלות אוטונומיות כולל סטרואידים נוגדי דלקת לשבוע שרק עזרו עם הכאבי מפרקים שכם ככה. נגרמים בעקבות זיהום שלא עובר בכל מקרה אני עובד עצות וככה גם המומחים מה זה יוכל היות שלא נמצא בבדיקות וגורם לכל זה נכון לעכשיו הסימפטומים שלי הם צריבה במתן שתן,נפיחות כל בלוטות הלימפה במפשעה,כאבי אגן ,גירוד ברקטום שבא והולך קרישי דם בזרע ובשתן ,כאבי אשכים רק שאני נוגע בהם הם ממש רגישים, עשיתי מזה יכול להיות ? גילו לי רק שיש לי הרפס 1 , ובתרבויות שתן האחרונה שעשיתי אומרים שמצאו חומר שמעיד על זה שאולי היה אבנים בכליות למרות שכבר עשיתי צילומים ואין לי אבנים ואני יודעת שזה מחלת מין בגלל ההיסטוריה שלי עשיתי הרבה סקס אורלי לא מוגן כרגע הקליניקה למחלות זיהומיות שאני מטופל בה ממליצים על אנטיביוטיקה לוריד בשם רוצפין למשך 15-20 יום מה אתה חושב על טיפול כזה אחרי שכבר קיבלתי אנטיביוטיקה דרך הפה שלא עזרה הם חושבים שיש לי דלקת ערמונית אני זה לא הגיוני כי יש לי נפילות בבלוטות שזה לא קורה בדלקת ערמונית בבקשה תנסו לחשוב מחוץ לקופסה אולי זה יעזור לי מודה לכם
בלוטות לימפה במפשעה חודשיים בלי שום דיאגנוזה - תגובה
ד''ר דני רוזין07/02/2016יהיה נכון לנסות טיפול אנטיביוטי בוריד כי הכל אכן נשמע זיהומי- אבל אם לא תהיה הטבה יהיה אולי מקום לקחת דגימה מבלוטה מוגדלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוסף
דודו07/02/2016תודה רבה על התשובה יש הרבה רופאים שהיו מתחמקים מהמלצות מנסיון רב שיש לי אתם כי זה באמת מסובך, אז אני מודה לך קודם כל ויש לי שאלה לגבי איזה אנטיביוטיקה תיהיה נכונה למצב כזה? בזמן שבדיקת שתן ותרביות שתן ובדיקת שתן תחת מקרוסקופיות נראות תקינות ובלי זיהום נכון לעכשיו בעבר הם כן הראו זיהום הרופאים מציעים לי רוצפין לוריד ל4 שבועות מה אצה חושב על תקופת הזמן והאנטיביוטיקה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בנוסף - תגובה
ד''ר דני רוזין07/02/2016רוצפין זו אכן בחירה טובה, ולעתים יש היגיון בטיפול ממושך יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)