מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צילום עמוד שדרה מותני ממצא של מהדקים מתכתייםמאיה08/06/2023
==
המנח שמור.
מבנה החוליות והמרווח הבין חוליתי שמורים.
מהדקים מתכתיים על רקע בטן ימנית עליונה - מצב לאחר ניתוח .
האם בטעות השאירו לי אחרי ניתוח הסרת כיס מרה מהדקים בבטן ???! האם אוכל לבצע MRI במידה ואצטרך ?
תודה על עזרתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא בטעות. משתמשים בזה למנוע דימום ודליפת מרה. זה לא מגנטי
ד''ר דני רוזין08/06/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרב תודות על תשובתך ואות ההרגעה ד"ר :)
מאיה08/06/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים חזקים ולחץ בבטן התחתונהלירון08/06/2023
בוקר טוב
ברצוני לשאול אותך בבקשה
בזמן דלקת סעיפים וכלל
האם מותר לאכול קישואים שלא בושלו במים אלא רק הוקפצו במחבת ?
ובאופן כללי האם מותר ?
הרי יש בהם זרעים
אני שואלת את השאלה לאחר שתקופה ארוכה אכלתי ללא בעיות כמדומני
הבוקר היו שלי שלשולים סליחה על התיאור
וראיתי זרעים צפים באסלה
סביר להניח שזה מהקישואים כי לא אכלתי משהו נוסף שיש בו זרעים מלבד מלפפון שהיה יום וחצי קודם וכמובן קלוף
בנוסף האם כאשר מסירים את הסיגמואיד במעי ועדיין מתאמצים שיש עצירות יכולה להיגרם דלקת סעיפים למרות שחלקו חלק מהסיגמואיד ?
תודה רבה על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא רצוי לא מבושל בעת התקף אבל אחרי ניתוח אין בעיה
ד''ר דני רוזין08/06/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עשו לי צילומים בבית החולים שאלהיניב07/06/2023
שלום לרופא לפני יומיים כתבתי לך פה שבלעתי סיכה של המהדק ומרגיש בגרון שמשהו תקוע לי כמו משהו חד עשו לי צילומי בטן וצוואר במיון לא ראו כלום ועדין מרגיש את זה האם צריך אף אוזן גרון מה לעשות מרגיש משהו תקוע בגרון האם יכולים לפספס בבדיקה את הסיכות של המהדק ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כן אפשר להיבדק על ידי רופא אאג אם כי יתכן והתחושה נובעת מפציעה קטנה והסיכה כבר לא שם,
ד''ר דני רוזין07/06/2023או סתם תחושה פסיכולוגית עקב החרדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרמת משקל לאחר ניתוח לפקרוסקופי לכריתת הסיגמואיד במעי הגסטלי06/06/2023
ערב טוב דוקטור
ברצוני לשאול אותך בבקשה
מה המשקל שניתן לשאת לאחר ניתוח לפקרוסקופי לכריתת הסיגמואיד במעי הגס על מנת למנוע בקע או כל נזק אחר
אני עברתי את הניתוח לפני חודש
מה הפעילות גופנית שמותר לעשות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בשלב הזה עם החלמה תקינה אין מגבלה- רק לפי ההרגשה
ד''ר דני רוזין06/06/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כניסה לבריכה לשיעורי שחיה שבועיים אחרי ניתוח אפנדיציטרחל יעקובסון05/06/2023
שלום הבן שלי עבר ניתוח אפנדיציט לפני שבועיים בשיטה לפרוסקופית 3חתכים קטנים. מחר מתחילים לו שיעורי שחיה מטעם ביהס . במכתב שחרור כתבו לא לעסוק בפעילות ספורטיבית חודש אחרי. אשמח לדעת 1. האם בכלל מותר להכנס לבריכה שבועיים אחרי . ו-2. האם שעורי שחייה נחשבים כספורט מאמץ שעדיף להמנע ממנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מותראם הפצעים סגורים. ואם מרגיש טוב יכול להשתתף.
ד''ר דני רוזין06/06/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כריתת הסיגמואיד במעי הגסרעות05/06/2023
שלום דוקטור
ברצוני לדעת האם תיתכן עצירות ממושכת לאחר ניתוח לפקרוסקופי לכריתת הסיגמואיד במעי הגס?
כתוצאה ממחלת סעיפים
האם צפייה להשתפר ותוך כמה זמן מיום הניתוח
בנוסף אני ארצה לדעת היכן מבחינה אנטומית מתבצעת ההשקה של החיבור בניתוח
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא נדיר, ניתן להעזר במרככי יציאות. ההשקה בבטן אמצעית/שמאלית תחתונה מעל הרקטום
ד''ר דני רוזין05/06/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוששש מאוד יש לי בחילות גםםםםיניב05/06/2023
שלום אתמןל בלילה אכלתי בטעות סיכת ביטחון של שדכן ןיש לי בחילות האם צריך ללכת למיון אני לא בטוח במאה אחוז שבלעתי את זה אבל הרגשתי משו לא טןב בבליעה ןעכשיו בחילות מאתמול.. שלא נגרם נקב במעי או משו.
יש הבדל בין סיכת ביטחון לסיכת שדכן…
ד''ר דני רוזין05/06/2023רוב הגופים הזרים לא ממש מסוכנים ויודעים לעבור במערכת העיכול בלי נזק… וגם אין דרך פשוטה להוציא אותם פרט לניתוח (אלא אם זה עדיין בקיבה) כך שלרוב פשוט עוקבים. אם יש כאבי בטן או חום כסימן לפגיעה במעי אז כמובן שצריך לפנות למיון. בשלב כזה לרוב אין צורך אבל אם הבחילות חזקות (מניח שזה תגובתי ולא ממש קשור לסוכה) או חשש אב אז יכול לגשת להיבדק. לעתים רואים את זה בצילום שמאפשר מעקב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריפלוקס ונטילת סותרי חומצהנועה04/06/2023
ערב טוב דוקטור
במידה ויש ריפלוקס / בקע סרעפתי האם ישנו צורך לקחת סותרי חומצה לכל החיים ?
האם מי שנוטל אספירין לכל החיים מחוייב לקחת סותרי חומצה על מנת למנוע כיב בקיבה ?
תודה לך על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כן לרוב מקובל לתת טיפול מתמשך
ד''ר דני רוזין05/06/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעילות גופנית לאחר ניתוח לפקרוסקופי לכריתת הסיגמואידרותם03/06/2023
צהריים טובים ד"ר
בת 40 נשואה
ברצוני לשאול אותך האם ניתן לחזור לפעילות גופנית לאחר ניתוח לפקרוסקופי לכריתת הסיגמואיד במעי הגס עקב מחלת הסעיפים
ואם כן איזה סוגי פעילויות
האם מותר לחזור לקיום יחסי מין?
הניתוח שעברתי היה לפני כחודש
מבחינת כאבים עדיין יש כאבים במקומות שונים בבטן
מתי זה אמור לחלוף
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מותר לחזור לכל פעילות אם ההרגשה היא טובה. אם יש עדיין כאבים אפשר להעזר במשככים ולהתמקד בפעילות שאינה כואבת
ד''ר דני רוזין03/06/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה הקודמת
רותם03/06/2023שלום שוב
האם קיום יחסי מין יכול לפגוע בהחלמה ?
בהשקה ?
האם ישנן פעילויות נוספות שעליי להימנע מהן בלי קשר לכאבים או לא ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא
ד''ר דני רוזין03/06/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוספתן והטיפול הרפואי המתאיםשירי01/06/2023
בוקר טוב ד"ר רוזין
בת 32
ברצוני לדעת מהן הסיבות לדלקת בתוספתן
האם כעס ועצבים יכולים לגרום לזה ?
האם יכול להיות תוספתן מעובה בהדמייה ללא דלקת בבדיקות דם ?
וכאבים כרוניים כחודשיים ?
מה הדרך לבדוק את זה?
אני סטודנטית למדעי המחשב
לא מצליחה ללמוד ולא פותרים את זה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא ידוע לי על קשר נפשי לעניין.
ד''ר דני רוזין01/06/2023יכולה להיות דלקת כרונית בלי ביטוי בבדיקות דם, אם יש כאב מתמשך ועיבוי ואין סיבה אחרת לכאב יש אולי מקום לניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל טיפול בדלקת תוספתן
שירי05/06/2023שלום דוקטור רוזין
בהמשך לתשובתך
האם יתכן כאב קרוב לחודשיים באזור התוספתן
כאשר איו דלקת אך ישנו עיבוי בעצם ?
יש מצב כזה ? העיבוי אובחן בבדיקת סיטי בטן
מה הבדיקה המדויקת ביותר שעליי לעבור על מנת לוודא שהכאב מהתוספתן ולא מסיבה אחרת לפני החלטה על ניתוח
תודה רבה על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כדאי להשלים בירור (גסטרו, רופא נשים) ואם אין סיבה אחרת לטפל בתוספתן
ד''ר דני רוזין06/06/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה ששאלתי קודם
שירי06/06/2023מה אתה ממליץ לעשות מבחינת הדמייה לבטן ותוספתן המעובה
Mri ?
בירור גסטרו לא ניתן לעשות כרגע אם כוונתך לקולונסקופיה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
MRI לא יוסיף משמעותית מידע מעבר לסיטי. דוקא קולונוסקופיה חשובה יותר
ד''ר דני רוזין06/06/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
שירי09/06/2023שבת שלום דוקטור רוזין
כפי שציינתי אין באפשרותי לעבור בדיקת קולונוסקפיה בחודשים הקרובים
אבל הכאב שלי בצד ימין ממשיך וממשיך
האם יתכן כאב כרוני ללא מדדי דלקת במשך חודשיים אך התוספתן מעובה ?
כיצד עליי לדעת האם ישנו צורך לגשת למיון בכל פעם שיש כאבים חזקים , הרי זה קורה כמעט כל יום
איך אפשר למנוע שלא יגרם מצב חריף ?
תודה
אני מודאגת מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא ברור למה לא ניתן לעשות קולונוסקופיה
ד''ר דני רוזין10/06/2023יכול להיות מצב כרוני של כאב ללא ביטוח במדדי דלקת. זה לא מחייב מיון כל פעם אלא אם יש סימנים משמעותיים של בעיה לאיפה כמו חום גבוה, הקאות חוזרות, כאבים מפושטים וכו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב תחתון מקרין לאשכיםכוכב31/05/2023
שלום
עשיתי בדיקת בקע אצל כירורג בכיר בתחום.
בבדיקה שעשה רשם מצב כללי טוב בטן רכה לא רגישה מפשעות נמושו תקינות ללא בקעים.לסיכום אין בקעים מפשעתיים. אומר אין טעם בבדיקת us למפשעות לאור הבדיקה הגופנית והשכיחות הגבוהה false positive בשאלה של בקע מפשעתי.הופניתי ע"י הכירורג לסיטי עמוד שדרה מותני סקראלי.
לאחר בדיקת אורולוג הופניתי על ידי האורולוגלus n מפשעה ימין
התוצאה הודגם בקע פתח 5 מ"מ אין עדות ללימואנדופתיה.
אבקש חוות דעתך בנדון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הבקעים הקטנים שמודגמים רק באולטרסאונד אינם מסוכנים כלל ולא מחייבים התערבות-
ד''ר דני רוזין31/05/2023בודאי לא כשאין סימפטומים. אבל לעתים הם כן הגורם לכאב בילוד אם אין הסבר אחר ולכן יש לבדיקה ערך- אבל זה לא אוצר שכל בקע המודגם באולטרסאונד מחייב התערבות. לכן- זה לא הכל או לא כלום, לעתים יש לבדיקה ערך וצריך לדעת מתי לשלוח, ומתי יש לה משמעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חורים פריטונאלים במספר אזוריםלימור מ31/05/2023
היי,
יש לי שאלה חשובה...
עברתי ניתוח אנדומטריאוזיס ובניתוח בסיכום נרשם שיש לי חורים פריטונאלים במספר אזורים כולל פרמטריום משמאל ופריטונאום מעל שלפוחית השתן.
רופא מנתח הראה לי תמונה וחורים גדולים יחסית.
האם זה יכול להשפיע על משהו בעתיד או כבר עכשיו משפיע? האם איברים יוכלו לצאת לחורים האלה ? האם יש סבירות גבוהה יוצר להיווצרות בקעים? לא ברור לי מה זה אומר. האם צריך לעדות בדיקות נוספות...
אודה להתייחסות והיענות.. זה חשוב לי.
אני לא מוצאת מידע כללי באינטרנט לגבי זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא אין לזה שום קשר לבקעים. אלו פגמים בשלמות קרום הבטן עקב נגעים של אנדומטריוזיס אבל דופן הבטן שלמה
ד''ר דני רוזין31/05/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת מוקצלה של התוספתןרחל29/05/2023
שלום,
הסירו לאחותי מוקצלה שהייתה צמודה לתוספתן, לצערי היא הייתה מלאה והיה לה חור קטן והריר פוזר בחלל הבטן. המנתח הסיר את הכול וניקה טוב את הבטן.
ושלח לפתולוגיה דחופה כדי לבדוק האם זה שפיר או חלילה גידולי.
מה ההשלכות של זה? אני חוששת בשבילה
זה עלול לגרום להצטברות ריר בחלל הבטן אם התפזרו תאים, אפילו אם הם שפירים
ד''ר דני רוזין29/05/2023כדאי לחכות לתשובה וסביר להניח שאם זה שפיר יהיה רק מעקב תקופתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, עוד שאלה
רחל29/05/2023ומה זה בעצם אומר? אם יש הצטברות של ריר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יכול לגרום ללחץ על אברי הבטן ולהצטער לכמות גדולה. לא מצב רצוי. ניתן לטיפול-
ד''ר דני רוזין29/05/2023אבל לעתים דורש ניתוח ואף טיפול כימי לבטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
רחל29/05/2023תודה רבה על המענה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות פתולוגיה
רחל01/06/2023טוב לצערי זה אכן היה מוקוצלה שנקרא (lamn) וזה low grade אבל בגלל שזה התגלה מאוחר והיה דליפה לחלל הבטן ולאגן אז היא צריכה לעשות קולונסקופיה ואחרי זה ללכת למומחה כדי לבדוק המשך טיפול.
אם רק מעקב או משהו כימו מחוממת לבטן שיש ספק בטיפול הזה.
האם יש חלילה סכנת חיים בגידול הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הכמותרפיה המחוממת לבטן יכולה לרפא את זה. ללא טיפול יש תיאורטית סכנת חיים אם הבטן מתמלאת ומערכת העיכול מפסיקה לתפקד. מאד נדיר בימינו
ד''ר דני רוזין01/06/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה סימני שאלה על גידול
רחל05/06/2023הפנו אותנו למומחה בתל השומר בסוף החודש שהוא מתמחה בסוג גידולים כאלו. אם הייתה דליפה לחלל הבטן ולאגן, זה אומר בהכרח שזה יכול לפתח את ה pmp? ומה ההחלטה האם לעשות שטיפת כימו או רק מעקב? האם מעקב זה יעיל או עדיף מלכתחילה לעשות שטיפה?
האם יש עוד מומחה בסוג גידול הזה בארץ כדי לקבל עוד חוות דעת? תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יש מספר פרמטרים לפיהם מחליטים אם לטפל או לעקוב, מציע לשמוע קודם את היעוץ לפני שמתחילים לחפש עוד חוות דעת…
ד''ר דני רוזין05/06/2023כן,יש כמה שמומחים לתחום בארץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמומלצים
רחל05/06/2023סגור, תודה רבה. יש אפשרות לקבל טלפונים או שמות של אותם מומחים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מובן מאליו, תודה על הסבלנות
רחל05/06/2023יש לה פגישה בסוף החודש איתו, זה בסדר? או עדיפות להקדים? היא צריכה לעשות עוד את הקולונסקופיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
זה לגמרי סביר אין דחיפות מהיום למחר
ד''ר דני רוזין05/06/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא הפורום אינו מיועד להמלצות אישיות
ד''ר דני רוזין05/06/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת קפסולה למעי הדקקשמעון29/05/2023
שלום האם אפשר לעשות קפסולה מעי הדק לחדיר את הקפסולה דרך בדיקת גסטרוסקפיה ? תודה כי לא שותה כדורים ויש בעיות בבליעה..
תיאורטית אפשרי כמובן, מעשית לא יודע אם נעשה, כדאי לשאול את רופא הגסטרו
ד''ר דני רוזין29/05/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בריפלוקס על ידי סותרי חומצהיעל28/05/2023
צהריים טובים דוקטור
ברצוני כל כמה זמן מומלץ לחזור על בדיקת גסטרוקופיה במידה ועדיין ממשיכים לסבול מתסמינים של כאבים בבטן אמצעית ועליונה האם כל מה שיש לו ריפלוקס צריך לקחת סותרי חומצה לכל החיים ? האם גביקסון , אזוקס יכולים להחליף נקסיום , אומפרדקס וכיוב ולהגן על רירית הקיבה באותה מידה,
( אני נוטלת אספירין באופן קבוע )
האם פרוביוטיקה באבקה לילדים יכולה להיות תחליף לפרוביוטיקה בכמוסות למבוגרים ? פשוט יותר קל לבליעה
האם נספג באותה מידה ?
והאם פרוביוטיקה יכולה לסייע בעצירות ובכאבים במרכז הבטן ורום הבטן ?
תודה רבה על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כל אלו שאלות שיש להפנות לרופא גסטרו… אינן בתחום הכירורגיה
ד''ר דני רוזין28/05/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)