מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאבים בבטן שמאלית עלחיונה וקופיגראודיפעת06/05/2022
עם כאבים בבטן שמאלית עליונה וקופיגראונד בכמות מישתנה כל פעם בעיקר בבוקר אחרי שנת הלילה ובעיקר בשינה על צד ששמאל( נימנעת)
וושט שורפת לעיתים אחרי אוכל ושתיה יחד כאבים בכתף שמאל למעלה
יש לי שיחה עם גסטרו רק ב19 למאי החודש
- אני אחרי ניתוח בריאטרי משנת 2011 - טבעת( בשנה האחרונה עליה של 12 ילוגרם, אולי זה לוחץ על הטבעת?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זה דורש בדיקת גסטרוסקופיה ואם זה ממשיך עם דימום כדאי לגשת למיון ואז אפשר לעשות את הבירור מהר יותר
ד''ר דני רוזין06/05/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקע מפשעתי לא ישיראביהו04/05/2022
שלום רב, יש לי בקע מפשעתי, לא ישיר, קטן כ 0.7 מ"מ. אני בחור צעיר (30) שעוסק בפעילות גופנית מאומצת מאוד. הבקע עצמו לא כ"כ מפריע לי (קצת אי נוחות לפעמים) ויכול להיות שהוא כבר היה שם הרבה זמן לפני. האם יש סיכוי שהוא לא יגדל או שכדי לי לתקן אותו מיד כדי שלא יגדל... האם יש סטטיסטיקה לעניין סיכויי גדילת בקע. ? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יש סיכוי שלא יגדל, קשה לנבא וכדאי לעקוב. אין סכנה במעקב בשלב זה
ד''ר דני רוזין04/05/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה בטחול בגודל 1.9 ס"מברוך הופמן04/05/2022
ציסטה בטחול בגודל 1.9 ס"מ , לפני שנה היה 17 מ"מ , מה המשמעות ?
האם זה מסוכן , מה לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין משמעות לשינוי כזה ולא מסוכן. המשך מעקב בלבד
ד''ר דני רוזין04/05/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אכילת גבינות לבין עלייה של סרטן השדרותם03/05/2022
שלום יש איזה מידע לך דוקטור על אכילת גבינות יוגורט ארטיק חלבי לבין עליה של סרטן שד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא מכיר קשר כזה
ד''ר דני רוזין03/05/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אומפרדקס לאורך שנים עלול להזיקהילה02/05/2022
שלום
האם אומפרדקס לאורך שנים עלול להזיק ? או שהבעיה של הרפלוקס ללא הכדור מזיקה יןתר ?תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פעם חשבו שיש בעיה עם נטילה לזמן ארוך אך כנראה שזה לא נכון והרפלוקס יותר בעייתי
ד''ר דני רוזין02/05/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פחד מההרדמה הכללית בניתוח בטןנאור02/05/2022
שלום מה הסיכוים לקבל דום לב במהלך הרדמה כללית בניתוח בטן ..תודה לך.
אפסיים
ד''ר דני רוזין02/05/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש אפשרןת לגיע אלעך לבדיקה בבקשה ןיעוץ ...עידן01/05/2022
שלופ יש אפשרןת לגיע אליך ליעןץ ובדיקה של הבטן ?? זה עידן אתה כבר מכיר אןתי רשמתי פה הרבה עפ אפשר לגיע מבש אליך עשן לי עוד סיטי והוא תקין ואנח עם כאבים עןןתים קבןעחפ בבטן ןכאב בצד שמאןל תחתון והרגשת גוש בבטן שמאל העותים הולכיפ ומחמירים יש לי רגישות חזקה בכןל הבטן שנוגעיפ לי בבטן שלושלים כןל שלוש ימים אני לא מקיא בחילות לפעמיפ בדיקות דם תקינןץ מדדי דלקת תקינים סןבל 24 שעות ...
לאור כל הבדיקות שעברת לא סביר שיש משהו כירורגי. אם רופא גסטרו יפנה תוכל להגיע למרפאה בשיבא
ד''ר דני רוזין01/05/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח bcc בחירת מנתחשאול29/04/2022
יש לי bcc קטן בכתף ועלי להסיר אותו בניתוח כירורגי רגיל.
אני רוצה לעשות את הניתוח באופן פרטי, אולם אין בהסדר כירורגים שתת ההתמחות שלהם היא עור (היחיד שקיים מנתח רק מוז ורק בפנים).
איזו תת התמחות הכי קרובה / מומלצת לניתוח מהסוג הזה?
ואולי בכלל עדיף רפואית שאעשה זאת דרך קופת החולים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מציע לבדוק עם אחד מאלה שהזכרת כי אין להם בעיה גם להוציא BCC ללא MOHS…
ד''ר דני רוזין29/04/2022אם לא אז כל כירורג פלסטי יכול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי בעיןת של המעי הדקקק אבחנההההאושר25/04/2022
שלום בעיות במעי הדק קשה לגלות בסיטי יותר מבעיות מהמהעי הגס ? האפ כדי לגלות בעיות במעי הדק צריך לעשןת קפסולה לאבחון גידול דלקת ןעןד ןעןד או שסיטי מעי הדק מספיק כדי לבחון את כול המעי הדק....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיטי נותן מידע רב אך לא מלא, ולעתים נזקקים לבדיקות נוספות כמו קפסולה
ד``ר דני רוזין25/04/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בבטן ובעיות בתפקוד המינייניב19/04/2022
שלום האם בעיות בבטן יכןלות להשפיע על התפקןד המיני באת גמירה אין בנאה עם יש גידול בבטן דלקת בבטן זה יכןל לגרום לבעיות שצינתי בזמן קיום יחסי מין לא נהנה בגמירה יש לי בעיות בבטן ...
לא מכיר קשר ישיר, פרט להפרעות פסיכולוגיות עקב הכאב
ד''ר דני רוזין19/04/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפורן ברגל התרוממה בבסיס שלהיעל19/04/2022
שלום,
ציפורן ברגל שלי באצבע האמצעית קצת התרוממה בבסיס שלה. האם אני יכולה להמנע מהוצאת הציפורן ואני יכולה לחכות שתגדל ציפורן חדשה? המקום לא כואב כרגע.
ומה הם הסיכונים בכך שאמתין ולא אעשה את הפרוצידורה שח הוצאת הציפורן?
אני פשוט בתקופה של כאבים קשים עקב מיגרנה כרונית ועוד מחלה ולהוסיף עוד כאבים מהוצאת ציפורן יהיה לי מאוד בעייתי. תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין בעיה לנסות לשמר את הציפורן בינתיים, כדאי להעזר בחבישה עדינה או לפסטר שיחזיק
ד''ר דני רוזין19/04/2022אותה במקומה אחרת הסיכוי שתתרומם עוד או תיתלש גבוה יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזרה לשגרה לאחר ניתוח אפינדציטאמיר12/04/2022
עברתי ניתוח אפינדציט בגישה הזעירה על ידיד 3 חורים ולא חתך בדופן הבטן רציתי לדעת לאחר כמה שבועות מותר לחזור להתאמן באופן מלא בחדר כושר להרים משקלים, לרוץ, לשחות וכו' כי הבנתי שיש חשש לבקעים לאחר הניתוח והאם יש המלצות לתרגילי חיזוק לאחר כמה שבועות מהניתוח תודה
אין ממש חשש לבקעים אחרי לפרוסקופיה וניתן לחזור לפעילות מלאה אם ההרגשה טובה
ד''ר דני רוזין12/04/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב אחר ציסטה בלבלברותי12/04/2022
שלום לך,
לפני כשנה עברתי eus והתגלתה ציסטה מסוג mcn בקוטר 1.5 ס"מ בזנב הלבלב.
כעת עשיתי mri למעקב, אין שינוי.
צירפתי לך את הפיענוח.
אני לחוצה מאד בגלל הציסטות הנוספות.
אשמח לשמוע את חוות דעתך, לפני הביקורת אצל הרופא.
תודה
רותי
המראה ההדמייתי לא חשוד. בכל מקרה ממליץ להתייעץ עם רופא גסטרו או עם כירורג לבלב לגבי המשך מעקב ואם צריך בירור נוסף כמו EUS חו
ד''ר דני רוזין12/04/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבקש שתתייחס לשאלה נוספת
רותי12/04/2022תודה רבה שענית לי.
בפיענוח שצירפתי לך.
כתוב נגע ציסטי בראש הלבלב עם מחיצות, מסוג sb ipmn והאדרה בהיקפו.
האם זו ציסטה טרום סרטנית כמו mcn?הציסטה השנייה קטנה בצינור הלבלב ונראית בסדר, מקווה שתישאר כך.
אני לחוצה נורא, וממש מפחדת.
אני במעקב אצל רופא גסטרו.
עד שיגיע התור, שואלת.
תודה רבה לך
רותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הסיכוי לגידול בסוג זה של ציסטות נמוך. דורש מעקב.
ד''ר דני רוזין12/04/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך
רותי12/04/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גולה בבית השחי תופעה בפעם השניהנעה11/04/2022
אני בת 19 ולפני כחצי שנה יצאה לי גולה בבית השחי שגרמה לכאבים חזקים.
הרופאה אמרה שזה כתוצאה מגילוח ונתנה לי משחה וכדורים,בהמשך המקום הפריש מוגלה והרפואה בטיפול נוסף הוציאה לי חלק מהמוגלה,כך קרה לי בדיוק גם ביד השניה בהפרש של כמה ימים אחת מהשניה.
מחשש שמצב זה יחזור שנית עשיתי לייזר
היום אחרי חצי שנה שוב אותה תופעה,הכאבים חזקים מאוד ואני מוגבלת בתנועות הכי פשוטות.
מה עלי לעשות? הכדורים לא ממש עוזרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בלוטות החלב של העור לא נעלמות גם אם מסירים את השיער ולכן זה עלול לחזור.
ד''ר דני רוזין11/04/2022לרוב מגיב לאנטיביוטיקה תוך מספר ימים ואם יש ממש אבצס לעתים מהקשים את המוגלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפרים נמסים תשובתף דוקטורהדר10/04/2022
שלום
עשיתי ניתוח להוצאת נגע בעור ברגל לפני כשבועיים ותפרו לי את המקום. נאמר לי שהתפרים נמסים.
עכשו אני שמה לב שהתפרים עומדים ליפול.
לזאת הכוונה תפרים נמסים? שהם נופלים לבד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כן. החלק הפנימי שבגוף נמס ואז זה נופל
ד''ר דני רוזין10/04/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)