מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סרטן השדאיילת25/12/2008
שלום, לאמי יש סרטן בשד. להלן תשובה מהביופסיה שקיבלנו לפני 3 ימים תאור מקרוסקופי_ קטעי ריקמת שד חדורים ע"י גידול המורכב ע"י תאים בעל דיטופלסמה רחבה וגרעין וזיקולרי אשר מסתדרים בקבוצות וכבודדים הסטרומה פיברוטית. כמו כן הסננה לימפוציטאירית תאור מקרוסקופי_ 4 גלילים צהובים הגדול באורך 1.3 ס"מ (נבדק כל החומר 4 קטעים). אבחנה -B-2008-768 ENFELTRATENG DUST CARCE NOMAGRADE 3 SEE DECSRIPTION אבחנה ופרטים קליניים - טרוקט שד ימין שעה 12. rp.breasp mass-susp malegmancy בפגישה עם הכירורג נאמר לנו כי על אמי לעבור ניתוח להוצאת הגידול (9 מ"מ) וכן סדרה של 5 שבועות הקרנות - 5 ימים בשבוע. שאלתי, האם לא צריך לבצע גם כימוטרפיה? כמו כן האם לא עדיף להוציא את כל השד ואז לחסוך את ההקרנות והסיכוי שהסרטן יחזור יקטן? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול
ד''ר תניר אלוייס25/12/2008שלום איילת,
מובן שאין אפשרות לתת ייעוץ פרטני בפורום כזה, אבל בעיקרון התוצאות בכריתה חלקית עם הקרנות זהות לאלה שבכריתה מלאה,
לגבח הצורך בכימוטרפיה - זה נקבע אחרי הניתוח לפי התוצאות הסופיות - סוג הגידול , קולטני אסטרוגן, מעורבות של בלוטות וכד'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי Tykerb) Lapatinib)אפרת25/12/2008
שלום רב, אני חולת סרטן שד מזה כ 10 שנים, מטופלת ברמב"ם, עברתי פרוטוקולי טיפול כמותרפי רבים. בביקור האחרון הרופאה ספרה לי כי האופציה הטיפולית הבאה תהיה שילוב של קסילודה ו tykerb במסגרת הניסוי הקליני באיכילוב. כעת כשהגיע הזמן להתחיל טיפול הסתבר שכבר אין אפשרות לקבל tykerb כיוון שהניסוי נסגר ואני צריכה לקבל קסילודה בלבד. הייתי רוצה להתייעץ לגבי tykerb והאם כדאי לקנות את התרופה באופן פרטי. אשמח מאוד להמלצות. אולי תוכלו גם לכוון אותי למי שמבין בתרופה הנ"ל לצורך יעוץ תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טייקרב
פרופסור ביאטריס עוזיאלי25/12/2008טיקרב לחולות אשר קיבלו בעבר הרצפטין עם כימותרפיה וכעת הפסיקו להגיב יכולה להיות תרופה טובה מאד עם סיכויי תגובה טובים יחד עם כימותרפיה. כמובן שגם כימותרפיה בלבד יכולה לעשות את העבודה , הספרות מראה כי תוספת טייקרב מוסיפה לתגובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אפרת25/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כריתת שדייםימימון25/12/2008
שלום, אובחנתי כנשאית של הגן BCRA אני צעירה בת 30 ובהריון ושוקלת את האופציה של כריתת שדיים לאחר ההריון כמניעה , האם זו פרוצדורה מסובכת שעלולה להשפיע על אורך חיי והאם השיחזור הוא כמו ניתוח להגדלת חזה או שנשארות צלקות? האם זה יקר? או שזו פרוצדורה שהקופות או ביטוחים מסויימים מכסים? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כריתת שדים
דינה28/12/2008אני מציעה לך לפנות למחלקה הפלאסטית בבית חולים איכלוב ומרפאת השד באיכלוב תקבלי תמיכה והתוצאה של הניתוח יפה מאד וצוות הרופאים והפלסטיקאים נהדרים. אין צלקות את הניתוח מבצעים דרך הפיטמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכריתה מניעתית
ד''ר תניר אלוייס30/12/2008שלום רב,
כריתת שדיים מניעתית לנשאיות היא אמנם לא ניתוח קטן, אבל מצד שני זה גם לא ניתוח מאוד מסובך, והתוצאות בדרך כלל משביעות רצון.
והכי חשוב: הניתוח מוריד את הסיכון לפתח סרטן השד ב 90-95%
נשארות צלקות אבל לא בולטות,
והניתוח - הכריתה והשחזור - מכוסים בסל הבריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקש לפמרהשלמה מזרחי25/12/2008
אמא שלי לוקחת פמרה 3 שנים. בחודש האחרון התחיל לה כאב בכתף אחת והמשיך לשניה ולידים. ואחר כך לרגליים ולכל הגוף. היא חוששת שאולי זה מהפמרה, והיא חוששת להמשיך לקחת בגלל סבל נורא בכאב גוף. היא רוצה להפסיק לקחת על דעת עצמה אך היא חוששת להפסיק לבד, ובשבוע הבא יש לה תור אצל הרופא, ועד שבוע הבא זה הרבה זמן בשבילה לחכות. מה היא אמורה לעשות בינתיים עד שבוע הבא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב
פרופסור ביאטריס עוזיאלי25/12/2008יתכן והכאב על רקע התרופה אך לא בטוח , בדרך כלל אם לא כאב 3 שנים לא מופיע הכאב פתאם , בכל מקרה הפסקה של שבוע למי שלקחה כל כך הרבה זמן את התרופה לא תשנה דבר מבחינה טיפולית , ההפסקה יכולה להיות מבחן ובדיקה האם הכאב הינו עקב הפמרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שלמה מזרחי25/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםאילנה24/12/2008
לנערות בנות 12-14 יש סרטן השד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיל צעיר מאד
פרופסור ביאטריס עוזיאלי24/12/2008מאד מאד נדיר ולא אופיני אולם גם בגיל צעיר יתכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרטן השד וגנטיקההילי22/12/2008
שלום רב, לפני כשנתיים אח שלי חלה בסרטן השד ממנה הבריא לאחר טיפולים . בבדיקה שנערכה לו נקבע שהמחלה אינה גנטית. האם למרות כך אני ובנות אחרות במשפחה נמצאות בקבוצת סיכון לחלות במחלה? תודה מראש על התשובה נילי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכון
ד''ר תניר אלוייס22/12/2008שלום נילי,
את אכן נחשבת בקבוצת סיכון בגלל סיפור משפחתי - גם אם לא זוהתה מוטציה בבדיקה גנטית.
פני לכירורג להיבדק ולהחליט על תכנית המעקב התמאימה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מפחדתרונית21/12/2008
שלום. אני בת 32 והשבוע הרגשתי גוש בשד קרוב לבית השחי .התקשות השד באותו מקום היא לא קבועה התחושה היא כמו גודש אך אני כמה חודשים כבר לא מניקה .יש לציין שאחרי תקופת ההנקה היה לי חלב אך לא יצר גודש ורק עכשיו ההפרשה הפכה לנוזל צהבהב ומלוח בלחיצה על הפיטמה .הכירורג אמר שזנ מלאות אלסטית ללא גוש מוגדר ושלח אותי לממוגרםיה ואולטרסאונד.אני מאד חוששת אנא מה דעתך? האם אני צריכה לפחד? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מלאות בשד
פרופסור ביאטריס עוזיאלי21/12/2008הכירורג צודק ויש לעשות את הבדיקות כפי שאמר אולם לא נראה חשוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרטן השד טיפול בטמוקסיפןהילה20/12/2008
חליתי בסרטן השד מסוג DCIS ואני מטופלת בטמוקסייפן מזה שנה וחצי. בבדיקה פיפל ברירית הרחם גילו שינוי בהתפתחות תאים בצורה קלה. מה הטיפול במקרה כזה. האם טיפול הורמונלי להפסקת התהליך או החלפת הטמוקיספן, או טיפול חלופי. אני בדילמה. הרופאים דוגלים בשיטות שונות ואני לא יודעת מה נכון לעשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טמוקסיפן בDCIS
פרופסור ביאטריס עוזיאלי20/12/2008הפורום אינו מקום לדיון באפשרויות הטיפול הספציפיות לך . אני יודעת עליך דבר אפילו לא את גילך ובודאי לא סיפור משפחתי ודברים נוספים אשר להם יש משמעות בהחלטות. איני יודעת מהו אופי השינוי ברחם. לצריך לדון בהתאם לממצאים וליתר הסיפור הרפואי אם יש בכלל מקום להמשיך טיפול כלשהו או להפסיק צאחר ומדובר על טיפול שהוא מניעתי בלבד. צריך אותך מול רופא בשר ודם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינויים פוליצסטים בשדאורית18/12/2008
ביצעתי אולטרסאונד של השד (אני כל שנה מבצעת אין סיבה מיוחדת) במכון אור בחיפה באופן פרטי . במכתב רשום כי נצפו שינויים פוליציסטיים שלא נצפו בפעם הקודמת לטרלית לפיטמה. הוסבר לי בע"פ שיש ציסטה אחת קטנה מאוד מימית וציסטה אחת ספוגית והזמינו אותי לעוד חצי שנה לאולטרסאונד חוזר. האם ציסטה מסוכנת ?האם היא יכולה להפוך לסרטנית? האם אני יכולה להיות רגועה? תודה. .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטות
ד''ר תניר אלוייס18/12/2008שלום אורית,
ציסטה בעיקרון זה דבר שפיר לגמרי שלא הופך לממאיר,
כאשר זו ציסטה חדשה - יש שממליצים על מעקב, אבל בעיקרון זה לא ממצא שמחייב התערבות או מעקב מיוחד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשינויים פוליציסטים בשד
אורית14/05/2009שלום ותודה על התשובה .
רציתי אם אפשר להבין את המושג " ניצפו שינויים פוליצסטים ".
תודה ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמגי17/12/2008
האם טמוקסי מכיל קורטיזון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
פרופסור ביאטריס עוזיאלי18/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וצאות ניקוראלישבע16/12/2008
שלום
אני בת 25, ככל הידוע אין הסטוריה במשפחה. לפחות לא מסבתותי
עשיתי ניקור שד אלו התוצאות. תוכל להסביר את המצב, והאם יש מקום לבדיקה נוספת?
fna of rt breast cyst content and wall nem
sheets of hyperplastic ductal cells
apocrine metaplastic cells
sheets of spindle cells
numerous foam macrophages
mitoses
red blood cells
abundant inflammatory cells
אציין שזה הופיע לפני כחודש והלך וקטן לאחר שבועיים, כעת עדיין מורגש משהו קטן ועדיין מעט כואב במגע שם
האם ניקור מספיק כדי להבין שזה בסדר?
בתוצאות האוטראסאונד היה חשש לציסטה לא פשוטה. חוץ מזה לא התגלו שום גושים חשודים רק ושי שומן בבית השחי. לא הבנתי האם לפי תוצאות הניקור אפשר לבין אם הדפנות של הציסטה לא סרטניות או קדם סרטניות?
אשמח להענות בהקדם
בהצלחה בעבודת הקודש שלך!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניקור
ד''ר תניר אלוייס17/12/2008שלום אלישבע,
התוצאה שאת מצטטת היא שפירה לחלוטין, לא סרטן ולא טרום סרטן.
אם במקרה שלך זה מספק - אין לי שום דרך לעות מבלי שבדקתי אותך וראיתי את הצילומים.
פני לרופא שמטפל בך ומכיר אותך כדי להחליט על המשך המעקב, אם בכלל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך אפשר לדעת?ענבל15/12/2008
בס"ד בוקר טוב חשתי בגוש בשד השמאלי שלי לאחר שמששתי אותו מספר פעמים הוא התחיל לכאוב לי אין לי כל שינוי במבנה השד, הפטמה וכאשר אני לוחצת על הפטמה לא יוצאת שום הפרשה. מה שכן אני מרגישה שהיד שלי נהייתה כבדה יותר וזו היד החזקה שלי (היד שבה אני רושמת) בעבר היו לי גושים שמנוניים בחזה שנבדקו על ידי רופא ונאמר לי שהם שמנוניים. אני לוקחת גלולות דיאנה האם יש קשר לגלולות? האם אני צריכה לדאוג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוש
ד''ר תניר אלוייס17/12/2008שלום ענבל,
למרות התיאור המפורט שלך, קשה להתרשם - ולכן אני ממליצה לך לפנות להיבדק אצל רופא לקבל חוות דעת אמיתית, ולא וירטואלית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רצפטורים ומרקריםינוא10/12/2008
לאמי סרטן שד גרורתי לכבד. חיובי גבוה לרצפטורים לאסטררוגן ופרוגסטרון (נבדק על השד, לא על הכבד). שלילי (1+) ל HER-2 NEU שאלתי : האם רצפטורי ERB-1 וERB-2 הם אותם רצפטורים כמו HER-2 NEU אני שואלת זאת בהקשר לתרופה החדשה - טייקרב הדורשת חיוביות לרצפטורי ERB-1 ו 2. שאלה שניה היא - מה משמעות של אלפה פטו-פרוטאין ברמה של 3.67 LU/ml ערך זה נמדד בדם להערכה האם הכבד הוא גידול ראשוני או שניוני. בתודה!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כבד
פרופסור ביאטריס עוזיאלי18/12/2008לגבי טייקרב צריך לבדוק רק את הHER2 שהינו אותו הדבר כמו ERB2 מה שאומר שהתרופה אינה מתאימה במקרה זה. לגבי רמת האלפה פטו לא ברור לי למה עלתה השאלה צריך לבדוק במקופ בו נבדקה מה טווח הרמות . הרמה יכולה להיות גבוהה גם במחלות אחרות. ובמצבים אחרים. יש מאפינים אחרים גם . אם עלתה השאלה האם חשבו על ביופסיה? אולם מאד יתכן ודי ברור כי מדובר על גרורות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צינוריות חלב מורחבותאורנה07/12/2008
שלום, שמי אורנה, לאחר בדיקות שיגרתיות נאמר לי כי יש לי צינוריות חלב מורחבות. מזמן עברתי את תהליך ההנקה, אשמח לדעת מה זה אומר והאם יש לזה טיפול. תשובתך תעזור לי מאוד. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לצינוריות המורחבות
פרופסור ביאטריס עוזיאלי07/12/2008צינוריות חלב מורחבות לא צריכות טיפול מאחר ואינן מהוות בעיה , כפי שכתבה ד"ר אלוויס. בדרך כלל אם אין הפרשה מהפיטמה ואין ממצא מישושי זהו ממצא תאורי בלבד. גשי לבדיקה אצל רופא כירורג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צינוריות חלב מורחבותאורנה03/12/2008
שלום לאחר בדיקת מממוגרפיה התוצאה הייתה שיש לי צינוריות חלב מורחבות הייתי שמחה לדעת מה זה אומר? והאם יש לזה טיפול? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צינוריות מורחבות
ד''ר תניר אלוייס04/12/2008שלום אורנה,
צינורות מורחבים בד"כ נראים בבדיקת אולטרסאונד, ולא בממוגרפיה.
בכל אופן - זו תופעה שכיחה בעיקר אצל נשים מניקות או שהניקו, ואין צורך לטפל בתנאי שבדיקה גופנית תקינה ואין הפרשה מהפטמה או ממצ אחר בבדיקות הדמיה שמצריך בירור...
בקיצור: פני לרופא להיבדק עם התוצאות לקבלת ייעוץ פרטני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - דחוף
אורנה05/12/2008ד"ר שלום עברתי בדיקת ממוגרפיה שגרתית בעקבות זיהוי מחלת הסרטן אצלי לפני 10 שנים אני בת 60 ובריאה אני חוששת מכל שינוי שמתגלה בבדיקות ואשמח אם תוכלי להגיד לי שאין קשר כל שהוא בשינוי זה למחלת הסרטן נשלחתי אחרי הממוגרפיה לאולטרסאונד בעקבות צינורות חלב מורחבים האם זו דלקת? או משהו כירורגי ?ומה זו התופעה הזו והאם מצריכה טיפול? אני ממש חוששת נא עזרתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)