מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ילדי הגונב והמשקרלי05/08/2007
היי זו שוב אני, האמא הלא שקטה, שמחה שחזרת ושמחה מאוד על הפורום הזה שיש בפני מי לשפוך את הלב. הילד שלי בן ה- 12 וחצי הלך ביום שישי עם אביו לקניות וגנב עט, בעלי שהבחין הכריח אותו להחזיר. זה אינו המקרה הראשון של הגניבה לפני מספר חודשים הוא גנב כסף שהנחתי על השולחן והתגלה לי כאשר ביקש לספור את הכסף שהיה לו בקופה ועשיתי אחד ועוד אחד והבנתי שהוא לקח. התעמתתי עימו ולקח קצת זמן והוא הודה. נמאס לנו (לי ולבעלי) שהוא משקר כל הזמן וזה גורם לערעור היחסים ביני לבין בעלי באיך להתנהג אליו ולהתייחס למקרה. בעלי כל היום צעק עליו בכל דבר שביקש ממנו, עד שכעסתי עליו מאוד ובכיתי ואמרתי שנמאס לי מהיחס שהוא מעניק לילד ושאני שבורה מזה, שאם היו שואלים אותי מה הדבר הכי בעולם שהייתי רוצה זה שהילד שלי והאבא יסתדרו והילד שלי יהיה קודם כל בן אדם ושיפסיק לשקר ולגנוב. (לימודים גם מאוד חשובים לי אך חשוב לי יותר שיהיה בן אדם) הומלץ לנו על ידי הרופא המטפל בו בריטלין לפנות לפסיכולוג דבר שבעלי לא רוצה אם מבחינה כספית ואם מבחינת זה שאומר שאני זו שצריכה פסיכולוג ולא הוא.
ביררתי דרך קופ"ח אפילו רשימת המתנה כבר לא ניתן להרשם והאמת קשה לי להפתח בפני אנשים שאני לא מכירה. אותך אני מכירה והייתי בסדנת הורים שלך והרגשת שאני יכולה להפתח בפניך.
אני נמצאת במשבר מאוד מאוד מאוד מאוד עמוק ולא יודעת איך לצאת ממנו. דיברתי עם בני על המקרים וכמה חשוב לומר לנו את האמת וגם אם היא לא יפה, צריך לקחת בחשבון שמקבלים על זה עונש, אך העונש הכי גדול הוא כשאנחנו לא מאמינים לו יותר כי הוא משקר כל הזמן ואז כשיגיד אמת יהיה לנו קשה להאמין לו.
אנא עזרי לי לעזור לו.
נ.ב. האם את מציעה לי להראות לו את האתר כדי שיוכל לכתוב לך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גניבה ומצוקה
ענת זפרני07/08/2007אין מנוס מטיפול
צר לי
הילד שגונב בצורה שאינה חד פעמית
זועק לעזרה!!
תראי לבעלך את האתר, על מנת שיבין
יש כל מיני מצבי מצוקה ודרכים לזהות אותן - אחת מהן היא גניבה
יש כאן איזה שהיא בעיה
אי אפשר להתעלם ממנה
לפעמים חצי שנה או אפילו פחות של שיחות עם איש מקצוע נותנות לילד (ולכם!!!) כלים.
תתקשרי אלי אם את עדיין מתלבטת ואמליץ לך
050-7928420
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקללתללל05/08/2007
יש לי ילדה שכל הזמן מתאפרת מקלללת אותי ואת המורים שלה בבית ספר מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד פרטים
ענת זפרני07/08/2007עמית
אנא הוסיפו עוד פרטים
בת כמה היא
מתי זה התחיל
איך היא ברמה הלימודית
האם יש לה חברות
אחים בבית
האם היה משבר או שינוי כל שהוא שהתרחש סביב תחילת התופעה
כתבו ואענה ברצון
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין ומחלותרונית04/08/2007
שלום
הנני אמא לבת 18 ולה חבר במשך כ 8 חודשים, אני מניחה שהם כבר מקיימים יחסי מין, אינני חוששת מכניסה להריון, אני יודעת שהיא מודעת לסיכונים... ונזהרת בהתאם (כדורים)
אולם, איך ניתן לדעת לגבי מחלות, זהו נושא מביך... קשה לי לדבר איתה עליו גם כיוון שהו נראה "ילד טוב" וגם כי הנושא כשלעצמו הוא קשה ומביך
יש דעה/רעיון/עצה... ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להתגבר ולהתבגר
ענת זפרני04/08/2007גיל ההתבגרות פוגש את ההורים בדיוק במקומות שקשה לעצמנו איתם
למה הכוונה?
שינויים גופניים
מצבי רוח
התמודדות מול בוגר וכו'....
יש משהו באחריות ההורית שלא מאפשר לנו להתנער מאחריות.
מילים כמו מבוכה - אין להם מקום
צריך לחשוב "מקצועית".
אסביר -
נניח שאת עובדת במקום עבודה ומכירה את הנהלים
אל המקום מגיע עובד חדש
מונית להנחות אותו וללמד אותו את הנהלים החדשים
האם תתקשי במשימה?
אני מניחה שהתשובה היא לא.
מדוע?
כי מדובר על דברים שאינם קשורים למין
מדובר על רמה מקצועית
ועל דרישות התפקיד.
אני מבקשת ממך "לתרגם" את זה לשיחה בנושא מחלות מין עם בתך:
"אני מבינה שאת ו...בזוגיות יפה וטובה, אם התקדמתם ביחסים בינכם חשוב לי שתדעי שגלולות נגד הריון חשובות מאד אך הן אינן מונעות מחלות מין, כדי למנוע אותן צריך להשתמש גם באמצעי מניעה", ולתת לה את החוברת/ספר שנותן הסבר מדוייק. באתר שלי, שאני מצרפת קישור אליו, תוכלי למצא מגוון רחב של ספרים חוברות והמלצות תחת הכותרת "גיל ההתבגרות".
עשי זאת
חשוב מאוד וגם מסוכן
בהצלחה
ואשמח מאוד מאוד אם תעדכני אותי
ענת זפרני
http://martzim.tadmit4u.net/anat/* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
רונית04/08/2007ראשית תודה על תגובתך המהירה
ואת צודקת אין ספק - אך זה בכל זאת לא קל!!!
זה כאילו חטטנות בחיים הפרטיים שלה, זה כאילו אני לא מספיק סומכת
זה עלול לפגוע האמון ובבטחון העצמי
וחוץ מזה
האם צריך לצאת מתוך נקודת הנחה שיש מחלות ?
ואולי... אולי אין כלום,
פעם, כשאנו היינו צעירות לא הייתה המודעות הגדולה הזו למחלות ו... אנשים חיו...
אבל בכל זאת אני כותבת, מחפשת עצה כי אני בכל זאת לא רגועה
(אבל אולי הבעייה היא בי?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתערבות ומעורבות
ענת זפרני04/08/2007אין כזה דבר לא להתערב בחיים של הילדים שלנו
זה חלק מהעסק הזה שנקרא הורות!
את מאוד סומכת עליה
לא שמעתי ממך ביקורת או הטלת ספק
את פשוט לא בטוחה שבתחום הזה היא יודעת מספיק
את לא מחטטת את מעבירה מידע בצורה של "אם -אז" -
בלי לשבת על זה ל"שיחת יחסינו לאן....."
עשי זאת, יש ועוד איך מחלות - גם לא סופניות כמו איידס - ותחשבי על מצב אחר שהיא תטיח בך "אם ידעת איך לא אמרת לי?!" - זה יהיה לך קשה יותר
אזרי אומץ ודברי איתה
ב ה צ ל ח ה!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת חושבת שכדאי
רונית05/08/2007לפתח שיחה גם אם הם כבר מקיימים יחסים?
כי אם חלילה יש משהו אז זה כבר קצת מאוחר - לא?? ואם הכל בסדר אז הכל בסדר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן!!!!
ענת זפרני07/08/2007כן כן כן אני חושבת שאתצריכה לדבר איתה
אל תחפשי סיבות למה לא
דברי
כלום רע לא יקרה
רק אחריות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיהגליה01/08/2007
אני בבעיה כי אני ממש מאוהבת במישהו שלא מחזיר לי אהבה ומוכן רק לעשות אתי סקס. אני נורא נהנית אתו במיטה, הוא ממש מנוהס, אבל אני מרגישה מנוצלת קצת. מה שכן, הוא לימד אותי כמה סקס זה כיף. מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש פתרון
חסוי!!02/08/2007אני חושב שאתה צריכה לדבר איתו על זה שאת נורא נהנית שאת עושה סקס אבל את גם חייבת להבין שאת חייבת להציב לו גבולות כי יש סיכוי שהוא מנצל למרות שאת נהנית מהסקס את צריכה לדבר איתו על זה שקיום יחסי מין רק יחסי מין זה סוג של ניצול אלא אם כן הוא מראה אהבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגליה היקרה
ענת זפרני02/08/2007סקס זה דו צדדי
גם את מוכנה לעשות איתו סקס - אפילו שהוא לא מחזיר לך אהבה
קחי אחריות על הבחירות שלך בחיים
זה בסדר גמור לקיים יחסי מין בלי אהבה
זה בסדר גמור לא לקיים יחסי מין בלי אהבה
אם את נהנית - ולא מיוסרת - תהני עד הסוף
אם את חשה רגשות אשם או ניצול - אולי יש לך איתות פנימי שמשהו במערכת היחסים לא תקין, כי יחסי מין - זה לא רק מין!!!!
אז אני ממליצה לך בחום לשבת עם עצמך ולקבל החלטה מה את בוחרת
איתו ובלי אהבה
בלעדיו ובלי מין
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך לספר להורים שלי שאני מעשןחסוי01/08/2007
שלום רב..
אני נער בן 14 וחצי {+-} ואני מעשן נרגילה בערך שנתיים אני רוצה לספר להורים שלי את זה ואני לא יודע איך ..
ישירות מיכתב סתם ככה לעלות את זה לא יודע וזה מביא אותי לתיסכולים רבים מאוד
פשוט אין לי מושג ואני מחפש דברים שיעזרו לי ואין לי כלום ואני מבקש מיכול בקשה שיש תעזרי לי בבקשה כי אני לא יכול לשקר לעם כול הזמן...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גייס חברים לעזרתך
ענת זפרני02/08/2007שלום חסוי
אתה יכול פשוט לבקש משניים שלושה חברים להתארח אצלכם בסלון לראות סרט או משהו ולהתחיל לדבר על נרגילות, כשהוריך בסביבה - בטוח ישאלו אתכם אם גם אתם ותגידו שמדי פעם.
תראה, זה לא התפקיד שלי להטיף לך אבל:
1. נרגילות = סיגריות = התמכרות = מחלות קשות
2. כל שאיפה בנרגילה = 4 סיגריות בבת אחת(תדמיין 4 סיגריות, אחת בכל אצבע ושאיפה בבת אחת מארבעתם - זו כמות הרעל שאתה מחדיר לגוף כל פעם)
3. סרטן חלל הפה והגרון בשכיחות הרבה יותר גבוהה מאשר סיגריות.
מקווה שעזרתי
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קירבהחמודון31/07/2007
קצת מביך, אבל אני מרגיש שההורים שלי מנסים בוח להיות צעירים ו"מגניבים" - כדי להתקרב אלי. זה קצת מביך אותי ליד חברים וזה בעיקר לא לעניין. מצד שני, אני לא רוצה לפגוע בהם כי נראה לי שהם באים כווונה טובה. איך לךהגיד להם לשמור מרחק בטווח?
תודה, החמוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורים ופדיחות
ענת זפרני02/08/2007איזה יופי שאתה מבטא את התחושות שלך בצורה כל כך עדינה וברורה
תראה, הורים - כל כמה שזה נשמע מצחיק - לפעמים מרגישים באמת צעירים, ואולי הם אפילו לא הגיעו לגיל 40 ?.... ואפילו שבשבילך גיל 20 זה זקן הם לא מרגישים ככה....
אז מה שאני מציעה זה להגיד להורים שלך שלפעמים לא נוח לך עם זה שהם מדברים כל כך הרבה עם החברים שלך והיית מעדיף שהם ישמרו מרחק, יותר נוח לך - ומאפשר לך פרטיות.
תנסה ותספר לי
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ישלי בעיהאחת30/07/2007
אני בת 14 ויש ילד שאני ממש אוהבת (אף אחד לא יודע שאני אוהבת אותו)
והחברה הכי טובה שלי גם אוהבת אותו, אבל היא שונה ממני והיא סיפרה לכולם (גם לו,אבל הוא לא הסכים להיות חבר שלה, רק ידיד )
ובגלל זה אני לא אומרת את זה לאף אחד.
אבל בזמן האחרון היא כל הזמן מדברת רק עליו ועל כמה היא אוהבת אותו, והיא גם מתנהגת אלי מגעיל, אבל לעומתה הוא הופך לידיד ממש קרוב שלי.
ואני לא יודעת אם לומר לו את מה שאני מרגישה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי גל
ענת זפרני30/07/2007תראי
קצת קשה לי להגיד לך "לכי על זה" ותנסי להיות איתו כי מדובר בחברה הכי טובה שלך.
חברות טובות זה מוסד שקשה לזלזל בו.
בואי אשאל אותך אם היה קורה ההיפך האם היא היתה מתחשבת ברגשות שלך?
עד כמה את מכירה אותו ומאוהבת בו באמת או רק מוקסמת מאיך שהוא נראה וכאלה?
מה הסיכוי שאת מוצאת חן בעיניו?
והכי חשוב
דברי קודם עם החברה שלך, תהיי כנה איתה תשתפי אותה ותראי מה תהיה תגובתה
תכתבי לי
אשמח לדעת
בהצלחה
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי בן בן 21שלא רוצה ללמוד כלוםאבא מתושכל29/07/2007
יש לי בן בן 21 אשר לא רוצה ללמוד כלום, מסתפק בעבודות בשכר מינימום כבר 3 שנים ו חי אצלי בבית כמו פראזיט . הוא יושן ביום ויוצא כל לילה עד הבוקר. גם היחס שלו לשאר המשפחה "לא משהו" .לא שירת בצה"ל . אני צריך הכוונה ליעוץ עם גורם מקצועי בשרותים סוציאליים ופסיכולוגיים , כי נורא בא לי לזרוק אותו מהבית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרותי רווחה
ענת זפרני29/07/2007פנה לשרותי הרווחה בעיר בה אתה מתגורר והם יפנו אותך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אה שכחתי להוסיףילדה27/07/2007
אמא שלי כל הזמן משתמשת באחי הגדול ,
הוא בן 16 וחצי והוא מנסה להחליף את אבא , הוא צועק כל הזמן על אחי הקטן ועלי...
אני גם מחזירה לו צעקות ..
לא משנה מה אחי הגדול יעשה לאחי הקטן אחי הקטן ימשיך להיות לצידו ..
אבל תמיד תמיד שהם ביחד הם נגדי , הם כל הזמן מציקים ומעצבנים .
רק שאחי הקטן בלעדי אחי הגדול שהוא לבד איתי הוא איך שהוא יותר נחמד אלי , אחי הגדול בא והוא שוב מגעיל ..
מה אני עושה עם זה אני מרגישה שהם שונאים אותי , ואולי אני לא מרגישה ..
תודה מראש ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי חמודה
ענת זפרני29/07/2007כמה קשה לך.
הורייך גרושים
אחיך הגדול תופס פיקוד
אחיך הקטן משנה פנים
אמא שלך לא סומכת עלייך
כל העולם שלך מתערער
תראי, אני ממש מבקשת ממך לקרא את הדברים שאני עומדת לכתוב לך יותר מפעם אחת.
כשהורים מתגרשים כל העולם מתערער. כל הסדר הקבוע של הדברים שהיו ידועים עובר שינוי ענק.
וזה לא רק לך.
לאמא שלך
לאבא שלך
לאחים שלך , כמובן כל אחד מהם בנפרד
וכל אחד מגיב בצורה שהוא מכיר הכי טוב
אמא שלך - שאני מהמרת שהיתה דאגנית גם קודם, מרגישה שכל כובד האחריות עלייך נופל עליה, והיא מפחדת שאת תחשבי שבגלל שהם התגרשו מותר לך לעשות מה שבראש שלך והיא רוצה שאת תביני שהיא דואגת לך ושהמסגרת נשארת אותה מסגרת כמו קודם. ולכן היא מקצינה את הדאגה. וקובעת חוקים נוקשים, כהגדרתך, כדי לשמור עלייך.
אבא שלך שנורא אוהב אתכם רוצה שתמשיכי לרצות לבוא אליו ולא תריבי איתו או תכעסי עליו והוא נוקט בדרך שלו לתת לך לעשות מה שאת רוצה בלי לריב איתך וכך את לא תתנגדי לקשר איתו.
אחיך הגדול – רואה את הלחץ של אמא שלך ונוטה להיות מבוגר, שתדעי לך שהוא משלם מחיר מאוד כבד, כי בגיל שהוא היה צריך להיות עסוק רק בעצמו הוא מרגיש (וזה לא באשמת אף אחד!!!) שהוא צריך להיות מבוגר. זה נורא מתסכל – ובגלל שאין לו כלים הוא מגיב בצעקות ובהתנהגות קשה.
אחיך הקטן – עושה כמו כל הקטנים את מה שהכי משתלם לו באותו הרגע...פעם איתך ופעם נגדך, ככה זה קטנים, אם לא תכעסי תגלי שזה אפילו קצת מצחיק...
את צריכה להתבגר. להבין שאי אפשר ככה יותר!
תשבי עם אמא שלך ותדברו. באמת תדברו. תתחילי את השיחה בזה שאת מבינה שגם היא עוברת שינוי גדול – ושהגירושין הוא מצב חדש לכולכם, אבל את חייבת לגדול. את מבקשת ממנה שתתחשב בך, תתוודי על השקרים ותבטיחי שלא יהיו יותר כי הבנת שזה לא תורם לקשר וחשוב לך הקשר איתה יותר מכל מסיבה או ארוע אחר.
תבדקי איתה מה הגבולות שהיא יכולה להגמיש ועד כמה היא מוכנה לבוא לקראתך
אל תשתמשי במה שאבא שלך מרשה או לא
זה לא שייך ליחסים איתה – היא קובעת גבולות בבית שלה, ואת צריכה לכבד אותם.
אני ממש מבקשת שתעדכני אותי
המון המון המון הצלחה
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום ענת , אשמח אם תיעצי ליילדה27/07/2007
שלום , אני בת 14 וההורים שלי גרושים ,
אמא שלי עושה לי בעיות עם לצאת עם חברות למסיבות וכל הזמן אומרת לי לחזור מוקדם והכל , שכל החברות שלי חוזרות מתי שהם רוצות , אפילו שאני יוצאת בישוב שלי היא רוצה שאני יחזור מוקדם ..
היא כל הזמן צריכה לדעת מה אני עושה איפה אני ומציקה ממש בפלאפון ,
כל הזמן שאני לא בבית היא מציקה לי בפלאפון ..
כל יום כמעט אנחנו רבות, והיא כבר התחילה לבכות לי שאני שונאת אותה ..ושאני אם אני רוצה ילך לאבא וכל מילה שאני מוציאה כמעט היא צועקת .
אני לא יודעת מה לעשות , היא קשה מאוד ולא מנסה להיות קצת יותר גמישה .. אני מנסה כל הזמן לדבר איתה אבל כלום לא עוזר .
אבא שלי נותן לי לצאת עד מאוחר כמעט כל הזמן ומקפיץ אותי לאן שאני רוצה , אמא ואבא שלי כל הזמן רבים ..
אני תוקפת את אמא שלי הרבה, פשוט צועקת עליה והיא מתלוננת על זה אני לא שולטת בזה היא צועקת ואני מחזירה לה זה לא יעזור כמה אני משתדלת שום דבר לא עוזר
ושאני הולכת למסיבה היא מחריכה אותי לחזור ב-2 מה זה השעה 2 בקושי מתחילה המסיבה .. בדרך כלל המסיבה נגמרת ב-6 בבוקר , אבא שלי שהייתי ישנה אצלו אחרי המסיבות אף פעם לא הציק לי לחזור והיא פשוט בלתי נסבלת כל הזמן מתקשרת ואומרת שהיא תבוא לקחת אותי
אני משקרת לה מלא , למה אם אני לא יגיד לה את האמת היא לא תתן לי , אבל כבר תקופה אני לא משקרת לה אבל היא לא סומכת עלי .
אשמח אם תעזרי לי ..
תודה ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגידי לי מה לעשות ענת
עדן22/07/2008ענת שלום אני עוד מעט בת 11 ואמא שלי כמעט כל מה שאני עושה היא כועסת לפני כמה ימים ישבנו ודיברנו אמרתי שאני רוצה שהיא תיתן לי קצת צומת לב ושלא תשקיע באחיות שלי את התצומת לב היא אומרת לי שאני הגדולה ואני מקבלת כל מה שאני רוצה ולא רציתי לומר לה שלא חשוב לי שתקנה לי כל מה שהיא רוצה אבל לקנות צומת לב אי אפשר ולא רצית לומר לה את זה כדי לא להעליב אותה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתשובה בהמשך למה שהוספת
ענת זפרני29/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חברים הכי טוביםשגית26/07/2007
שלום ענת
בני בן 10.5 בכיתה ד (נשאר שנה בגן יליד אוקטובר) תלמיד מצויין וחביב על כל התלמידים יש לו הרבה חברים אבל גם חבר הכי טוב שהוא כמו אח בשבילו. לפני סיום הלימודים הם רבו ושניהם לא מדברים עד היום מצבם היה מאוד קשה הברוגז הזה השפיע עליהם מאוד גם בין חברים וגם בלימודים לקראת סוף השנה. אני ואמא של החבר חברות טובות ודיברנו על זה מספר פעמים אנחנו עובדות עצות בנושא הנ"ל הם רוצים לדבר אחד עם השני אבל כנראה האגו שלהם גבוהה מידי. מה לעשות? האם להפגיש ביניהם?או לתת לזמן לעשות את שלו. ברצוני לציין שהברוגז הזה פגע מאוד בבני שכן חברו נידה אותו מהחבורה ויצא בהצהרה שהוא לא מגיע לפעילויות עם החברים אם הבן שלי יהיה שם כאשר הוא זה שפגע תחילה בבני ולכן בני לא מעוניין להגיע לפעילויות של החברים שלו כדי לא להתמודד עם הבעיה הזו.
אשמח לקבל את עצתך/ עזרתך בנושא.
שגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חברים
ענת זפרני29/07/2007היי שגית
תראי, הם עולים לכתה ה' - בדיוק הגיל של החברים קבוצת המקובלים מלך הכיתה חרם וכל התוספות....
להתערב בגיל זה נורא קשה
אבל
דווקא בגלל שמדובר בחופש
כלומר, יתר החברים לא יהיו מעורבים
שווה להשקיע מאמצים עכשיו - ולא לחכות, ולנסות לחבר בינהם
צרו מצב שבו האמא השנייה ואת קובעות בקניון באיזה אוכל מהיר ותנסו לגרום להם לדבר
כאילו נפגשתם במקרה ואתן מנצלות את ההזדמנות לצור בינהם קשר.
אם לא הולך
תניחו לזה
לפעמים הילדים עצמם מתגעגעים ומתגברים על מחסומי פדיחות אגו כאלו ואחרים וזה מסתדר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי ענת...אני25/07/2007
לפני כמה ימים עשיתי פירסינג בלשון.. עכשיו הבעיה היא שאימא שלי לא יודעת והיא אמרה לי לפני זה שהיא לא רוצה שאעשה..
אני לא הקשבתי לה ובכל זאת עשיתי כי זה משהו שרציתי לעשות כבר המון זמן ולא היה לי את היכולת לשכנע אותה שתסכים לי לפירסינג..
אני יודעת שיש סכנות מהפירסינג בלשון וכל הדברים וקראתי המון מאמרים לפני שעשיתי..ואני מאוד שומרת על ההגיינה בפה ובלשון עצמו..
עכשיו..הבעיה שלי כזאת..
אני מרגישה לא בסדר כי עשיתי משהו שאימא שלי לא מסכימה אבל מצד שני אני שמחה כי סוף סוף יש לי משהו שאני אוהבת..
אני רוצה לספר לאימא שלי על הפירסינג אבל אני לא יודעת איך..
תוכלי לייעץ לי ? :)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי אני
ענת זפרני29/07/2007תצפי לכעס מצד אמא שלך
אין מה לעשות
עשית משהו בניגוד למה שהיא הרשתה לך
אני מציעה לך לכתוב לה מכתב הכנה "אמא אני עומדת לספר לך על משהו שאת בוודאי לא תאהבי לשמוע אבל מייסר אותי שאת לא יודעת ואני חייבת לשתף אותך, בבקשה אל תכעסי עלי ותנסי להבין אותי", ובשיחה תדברי איתה.
בהצלחה!!!!!!!
תכתבי לי בבקשה איך היה
אני מאוד רוצה לדעת.
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל ..
אני30/07/2007מתי לכתוב את המכתב ומתי לתת לה?
אני כבר יודעת מה להגיד לה בשיחה עצמה אבל אני לא יודעת מה לכתוב במכתב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תחכי
ענת זפרני30/07/2007היי אני
תכתבי לה היום את המכתב
כל יום שעובר יהיה לך יותר קשה להסביר ולנמק בכך שקשה לך להסתיר
תקחי את הפתיח שכתבתי לך בתשובה הקודמת ותוסיפי את מה שאת רוצה לאמר בעל פה או שתשאירי רק את המילים האלו ותוסיפי שאת מבקשת ממנה לדבר איתה בנפרד רק את והיא ותראי מה היא תענה לך
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובכן ..
אני31/07/2007זה הלך ככה ..
ללא מכתב ללא הסברים. נשמע מוזר?
אני ואימא שלי רבנו היום, ושצעקתי עליה היא ראתה את הפירסינג ואמרה לי להראות לה ת'לשון והראתי ואבא שלי גם בדיוק חזק ושניהם כעסו.
בסופו של דבר אבא שלי דיבר איתי ואמר לי שהוא מאוד התאכזב ממני ומזה שלא סיפרתי לו ואמרתי שאני יודעת שטעיתי ושלא אחזור על זה שוב ולא אעשה דברים בלי שהם ידעו.
קיצור הורדתי ת'עגיל ומאוד עצוב לי בלעדיו.. כל פעם שאני חושבת על זה עולות לי דמעות.. :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אני
ענת זפרני02/08/2007תודה שסיפרת לי
ואיזה אומץ להתוודות ולקבל החלטה שאין יותר הסתרות
כל הכבוד
אני גאה בך
העגיל - תוכלי להחזיר בגיל 18
את האמון בך החזרת עכשיו!!!!
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אני02/08/2007אני באמת רוצה להגיד לך תודה על הכל.
אני מודה גם לאלוהים שמצאתי את האתר הזה!
תודה על העזרה ועל העצות המדהימות שאת נותנת ענת.
תודה מכל הלב. 3>* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיותר לחלוטין...
--08/08/2007מיותר לחלוטין תבינו נערים בגיל ההתבגרות אינם רוצים תמיכה כזו מההורים
אלה אם כן יש שינויים שמצריכים מקום לדאגה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ענת בבקשה עני לי על שאלה זוצחי25/07/2007
ענת שלום!
יש לי שאלה קטנה לגבי אוננות
זה נכון שאם מאוננים רק פעם אחת ביום אז הזרע יכול לצאת סתם במשך היום ולגרום לריח לא טוב ??
ואם מאוננים כל יום אז זה בסדר?
תודה מראש !!
:) :) :) :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוננות
ענת זפרני29/07/2007אין שום בעיה עם אוננות כל עוד אינך פוצע את עצמך ואינך עסוק כל היום רק בזה.
אם אתה נהנה ויש לך עוד המון דברים שמעניינים אותך שום דבר רע לא יקרה.
בנוגע לריח וליציאת הזרע, אני מציעה לך להתקלח מייד אחרי ואז גם בעיית הפליטה וגם הריח תעלם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עושים?????????מוציאלה24/07/2007
מה אני עושה עם ילדה כמעט בת 11 שבבית ועם חברים ומחוץ לבית מתנהגת כבוגרת ובבית יש לה התקפות של תינוקת: כשאחותה הקטנה מרגיזה אותה היא צורחת, בורחת ממנה (הקטנה בעקבותיה), משתוללת, מתבכיינת לא יודעת לדחות סיפוקים. בחוץ רוב הבעיות הללו לא קיימות כי היא מחזיקה את עצמה ולא מעוניינת בבושות. איך מתמודדים עם צרה כזו? היא ממש אינטיליגנטית וניסיתי לא מעט לדבר איתה, כלום לא עוזר. במקום שהיא תהווה דוגמא לקטנה (7) היא יורדת ברמה. הסברתי לה גם שהיא נופלת ברשת של אחותה בהתנהגות הזו כי אחותה נהנית מזה. מה עושים? סתם דוגמא: אם היא בהתקפה כזו ופתאום חברה מתקשרת היא יכולה לדבר רגיל ואח"כ לחזור להיות תינוקת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחיות וחיות אחרות....
ענת זפרני29/07/2007מוציאלה יקרה
אנא ממך - גם אם את לא מאמינה לי - תנסי במשך שבוע את הפטנט הבא - אחר כך תודי לי:
את לוקחת את שתי הבנות ומודיעה להן במסר קצר ולעניין (הדגש על שתיהן ביחד!!!!!) שאת לא מתערבת יותר בריבים שלהן, מצידך שיעשו מה שהן רוצות, אותך זה לא מעניין.
וזהו
שהמסר יהיה "הגעתן לי עד כאן"
תני לזה שבוע
קחי בחשבון שההתנהגות שלהן תהיה יותר קיצונית (|הן בוחנות אותך!!) ואני בפירוש אומרת שתיהן כי הקטנה ה"תמימה" ה"קורבן" משתפת פעולה יופי יופי ומוציאה את אחותה "רעה" מכל הסיפור הזה.
אחרי שבוע את מודיעה לגדולה שפעם בשבוע את מבלה רק איתה. במשך 40 דקות. שהיא תבחר מה בא לה לעשות איתך.
תחפשי יום תודיעי לה עליו ותסגרי אותו לפחות לחודשיים.(כל יום רביעי בין חמש לחמש ארבעים למשך חודשיים את רק איתה)
את פשוט לא תאמיני כמה זה עוזר
בהצלחה
ואנא עדכניני נא
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ענת אני בן 14 וחצי ויש לי שאלהחסוי!!24/07/2007
ענת זה קצת מביך לשאול אבל אם נגיד אני מואנן כל יום יומיים פעם אחת זה לא נורא??
יש זמן מוגבל שאפשר לעשות את זה כוונתי שאני צריך להפסיק מתי שהו ?
תודה רבה מראש!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוננות
ענת זפרני29/07/2007אם תדפדף פה באתר תגלה שהמון חבר'ה בגיל שלך שואלים את אותה שאלה
מותר אפשר וזה לא מזיק לאונן יותר מפעם ביום
רק לא לפצוע את עצמך
ולבדוק שיש לך גם עיסוקים אחרים חוץ מאונוות
אין זמן מוגבל
ולא צריך להפסיק רק אם רוצים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)