מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת דם הורמונלית לאחר שימוש בפיטופימיילתמר24/09/2021
בת 54, לאחרונה התחלתי שימוש בפיטופימייל ובמקביל בירור על HTR.
הגינקולוגית הפנתה אותי לבדיקות הורמנליות לקביעת סוג הטיפול שכן מחזור אחרון לפני 3 חודשים. האם להפסיק את הטיפול בפיטופימייל? ( לוקחת כשבוע 2 קפסולות ביום)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איו הוכחת יעילות לטווח ארוך
ד``ר איתן פאר30/09/2021דמוי אסטרוגן במופק מסויה
אין הוכחת יעילות לטווח ארוך
תזרמי עם הרופאה שלך ותעשי ברור מקיף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גיל 51 הפסקת מחזור לפני חודשייםיהלי24/09/2021
שלום רב
בת 51 עד לפני חודשים וחצי מחזור כמעט סדיר. כחודשים וחצי ללא מחזור. מאז שלא הדיע המחזור מרגישה נפיחות וגודש בשדיים כמו כן נפיחות בבטן.
מהי עצתך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חודשיים פלוס ללא מחזור בטרום גיל המעבר
ד``ר איתן פאר30/09/2021זה טרום גיל המעבר. גיל המעבר הוא שנה מהפסקת מחזור
יש לטפל בהתאם לסימפטומים שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נובופם מומלצת למניעת הפלוקטואציות של האסטרוגןיעל25/09/2021
שלום ותודה מראש. אני בת 51. הומלץ לי ע"י רופא הנשים על נובופאם' מאחר ועדיין יש לי מחזור, אך לא סדיר כשהיה' ויש סימפטומים של פרה- מנופאוזה' כמו ירידה בחשק מיני, גרד, עייפות רבה, דליפת שתן במאמץ, אוסתאופניה (כבר שנים, יציבה) והחמרה משמעותית במיגרנות. אני סובלת ממיגרנות מאז ילדותי, הן הוחמרו בשנות העשרים שלי, נפסקו לעשור לאחר הלידה ובשנה האחרונה הן הסיוט הגדול של חיי. יותר ימים עם מיגרנה מאשר בלי. שאלתי היא האם בהקשר זה הנובופם הוא אכן התרופה הממולצת למניעת הפלוקטואציות של האסטרוגן? עליי לציין נטיה לשומנים בדם למרות משקל נמוך מאד והרבה פעילות גופנית וכן היסטוריה משפחתית של סרטן השד, כשנשללה נשאות ל-BRCA1ּ/2.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטילת נובופם ותופעות של מיגרנות
ד``ר איתן פאר30/09/2021במידה ויש תופעה של מיגרנות תחת טיפול הורמונלי מסוים יש להפסיק סוג זה של טיפול ולעבור להורמונים אחרים- למשל שילוב של מדבקת אוורל עם כדורי אוטרוגסטאן שבועיים בחודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אילו בדיקות מאששות גיל מעברמירה27/09/2021
שלום בת 37. בשנה האחרונה המחזור התקצר מ 32 יום ל 26 יום, לעתים 21, הזעות בלילה, שדיים כואבים לפני מחזור. נשלחתי לבדיקות הורמנאליות של יום 3 ועל פיהן הכל תקין. האם זה אומר שאיני בטרום גיל המעבר או שישנן בדיקות אחרות שבודקות?
Fsh 8.4
Lh 5.6
E2 119* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיל מעבר מוגדר בחלוף שנה מהמחזור האחרון
ד``ר איתן פאר30/09/2021לא.
גיל מעבר מוגדר בחלוף שנה מהמחזור האחרון
\יותר מתאים התיאור שלך לתסמונת קדם ווסתית
גלולות יפתרו הבעיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות קלייר ומיגרנה והקשר ביניהןשרונית27/09/2021
היי, התחלתי לפני כחודשיים גלולות קלייר. בת 47.
במהלך החודש האחרון, התחלתי לסבול ממגרנות על בסיס יום יומי.
האם יש קשר לגלולות?
הסיבה לגלולות זה תופעות לוואי קשות לפני קבלת המחזור. הוסבר לי שהתופעות הן בגלל גיל המעבר. זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות ומיגרנות יש קשר מובהק
ד``ר איתן פאר30/09/2021יש קשר מובהק
תפסיקי קלייר
תנסי לעבור לגלולות זואלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים אחרי כריתת שחלה וחצוצרהדנה27/09/2021
שלום רב ד"ר פאר,
אני בת 45.5, לאחר 3 לידות האמצעית קיסרי.
בשנים האחרונות, רחם שרירני.
באמצע יולי עברתי כריתת שחלה וחצוצרה ימנית, עקב מספר חודשים של כאבים. בשחלה הייתה ציסטה דרמואידית ובניתוח נראה תסביב שחלה.
מהלך הניתוח היה תקין והפתלוגיה תקינה.הייתי בביקורת 3 שבועות לאחר הניתוח.
מאז קיבלתי 2 מחזורים. החל משבת ( יום 16 למחזור) אני סובלת מכאבים בצד הניתוח, באים והולכים רגישות בבטן תחתונה. כאבי רגליים.
חודש קודם היו גם באמצע החודש כאבים במשך כמה ימים.
האם זה קשור להחלמת הניתוח? מה אתה מציע לעשות?
תודה,
חג שמח
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים אחרי ניתוח כריתת חצוצרה ושחלה
ד``ר איתן פאר30/09/2021יתכנו. אבל במידה ולא עוברים יש לברר ( אולטרה סאונד אגני ואפילו CT) לשלול המטומה או סיבה אחרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כניסה למנופאוזה מלאכותית ומה ההמלצהאילנה30/09/2021
שלום
בת 54 בעוד חודש עם וסת סדירה אבל מאוד בעייתית- דימומים כבדים מאוד וארוכים וכמעט שאין הפוגה בדימום בית וסת לוסת.
המוגלובין נמוך ולא מצליח לעלות עקב כך.
ניסיתי פרוברה בכדורים ומירנה וגם גלולות נגד היריון להפסיק את המחזור אך לא באמת צלח.
יש שרירן של 4 ס"מ ברקע, היתר הכל תקין.
האפשרויות שעומדות כעת עקב האנמיה החריפה הן או ניתוח כריתת רחם עם סיכונים רבים בשבילי או כניסה למנופאוזה מלאכותית INDUCED MENOPAUSE . על מה היית ממליץ?
איך ניתן לגרום למנופאוזה מלאכותית שכן ממילא בקרוב אכנס למנופאוזה באופן טבעי ואם אעשה ניתוח זה יכולל גם שחלות ואז בכל מקרה אכנס למנופאוזה, ככה לפחות אני חוסכת לי את כל סיכוני ניתוח.
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכנסת התקן מירנה עקב הדימומים
ד``ר איתן פאר30/09/2021או הכנסת התקן מירנה עקב הדימומים- סיבה רפןאית ( וזה הכי מומלץ) או ניתוח כריתת רחם וחצוצרות בשיטה לאפרוסקופית שזה היום הניתוח המקובל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוויאנה ומחזור חודשיטל23/09/2021
בת 51. בעקבות גלי חום קשים והעדר מחזור במשך חצי שנה התחלתי לקחת אוויאנה בהמלצת רופא הנשים שלי. בחודשיים הראשונים של האוויאנה לא הייתה הקלה בגלי החום ולאחר חודשיים של נטילת אוויאנה הופיע מחזור ויחד איתו פסקו גלי החום לחלוטין. מאז חלפו עוד שלושה חודשים, ממשיכה ליטול אוויאנה, אין גלי חום אך מקבלת מחזור כל שלושה או שלושה וחצי שבועות. האם להמשיך אוויאנה או להחליף למשהו אחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אביאנה ומחזור חודשי
ד``ר איתן פאר23/09/2021אביאנה מיועד לטיפול בגיל המעבר שזה אומר שנה מגמר המחוזר האחרון
את התחלת אביאנה רק לאחר חצי שנה של הפסקת המחזור
ולכן את בטרום גיל המעבר
ולכן הטיפול הנאות עבורך זה נובופם ולא אביאנה לפחות לחצי שנה
יהיה מחזור מצומצם מדי חודש ויעלמו כל התסמינים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוויאנה ומחזור חודשי - בהמשך לתשובתך
טל27/09/2021תודה רבה על התשובה. עד שאשיג מרשם לנובופם (הצלחתי לקבוע תור לרופא נשים רק עוד חודש וחצי..), האם יש סיכון כלשהו להמשיך בינתיים עם האוויאנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרימולוט נור באופן רציף נגד דימום חזק ולא סדיראיריס11/09/2021
שלום רב
בת 55 עם עודף משקל בפרימנופאוזה עם מחזורים לא סדירים ארוכים ועם דימום חזק ביותר עם קרישי דם ומיומה של 5 ס"מ בתוך חלל הרחם.
מזה כחודשיים דימומים מאסיביים שאת הראשון שבהם הפסקתי אחרי 14 יום עם פרימולוט נור ואז אחרי שסיימתי לקחת פרימולוט נור שאותו לקחתי כשבועיים 10 מ"ג כל יום, התחיל מחזור חדש שלא נגמר אחרי 21 יום. היות והגבתי טוב לפרימולוט נור ואין ביכולתי לשים מתקן מירנה ולא הגבתי טוב לסרזט, הרופאה שלי הציעה לקחת פרימולוט נור 10 מ"ג ביום באופן רציף למשך 3 חודשים כדי למנוע דימומים בתקופה הזאת ולעלות המוגלובין שצנח.
בזמנו הבנתי מרופאים שונים שלא מקובל לתת פרימולט נור באופן רציף ועוד לתקופה ארוכה, אך אני סומכת על הרופאה שלי.
בכל מקרה רוצה לשמוע עוד דעה של מומחה- האם יש בכך סיכון כלשהו לקחת פרימולט נור באופן רציף למשך תקופה של 3 חודשים ואם אחרי שאפסיק לקחת צפוי לי דימום חזק יותר מהרגיל עקב המינון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרימולט נור באופן רציף
ד``ר איתן פאר23/09/2021הפרוגסטרון העדיף מבחינת רירית הרחם וההשפעה על השד ללקיחה רצופה הוא דופסטון 10 מג'ר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסקת פרימולוט נור לפני ניתוח
איריס24/09/2021שלום פרופ' פאר,
תודה על תשובתך.
כנראה שלאחר לקיחת פרימולוט נור במשך כ3 חודשים אצטרך ניתוח כריתת רחם ובזמן עד הניתוח אנסה להעלות המוגלובין שצנח.
ראיתי בעלון לתרופה שכתוב שיש להפסיק לקיחת פרימןלוט נור 6 שבועות לפני הניתוח, ויש לי 2 שאלות בנוגע לכך:
1) למה בעצם יש להפסיק פרימולוט נור זמן כה רב לפני הניתוח?
2) אם אפסיק לקחת פרימולוט נור לפני הניתוח הדימום יתחדש ועוד פעם יצנח המוגלובין, אז מה עשיתי בזה?
שאלתי מה אפשר לעשות במקרה זה ?
תודה מראש על תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוטלת פרגילוטן ללא הטבה משמעותיתליאורית20/09/2021
בת 48 המחזור שלי מופיע מידי חודש בחודשו בול בזמן אך לצערי כבר כמה חודשים חווה שיבושים בעוצמת הווסתות ובאורכן. הדימומים מתחילים כהכתמות חומות מועטות מאוד מתעצמות מעט ואז שוב מתמעטות אך מתמשכות כמעט שלושה שבועות.
הרופא נתן לי טיפול של פריגלוטון על מנת לקצר את ימי הווסת, אבל אין הטבה משמעותית והווסת עדיין מאוד ארוכה.
השאלות שלי הן; האם יש לי סיבה לדאגה? האם יש לשקול טיפול אחר שכן הגלולות מכילות יותר אסטרוגן מפרוגסטרון? שמתי לב שכל עוד אני נוטלת את הגלולות הלבנות הווסת נמשך ורק כשמתחילה עם הגלולות החומות הוא נעצר ביומיים שלושה אחרי.
*חשוב לי לציין שעשיתי אולטרסאונד והבדיקה יצאה תקינה לחלוטין השחלות בגודל ובמרקם תקין וגם רירית הרחם סדירה ותקינה** המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגילוטון לא מונע תסמינים
ד``ר איתן פאר23/09/2021בגילך עדיף לך גלולות קלייר או זואלי עד גיל 50 במידה ואת לא מעשנת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה
ליאורית23/09/2021לא אנני מעשנת ומעולם לא עישנתי ויש לי היסטוריה ארוכת שנים עם גלולות מינולט. הפסקתי מפאת גילי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרך התמודדות עם גלי החום ודחיית נטילת פרוגילוטוןשירי17/09/2021
בת 48. מחזור לא סדיר. לאחרונה התחלתי לסבול מגלי חום והומלץ לי שימוש בפרוגילוטון.
נוטלת כחודשיים ומרגישה ירידה באנרגייה ועייפות.
אני אדם פעיל גופנית, אימוני כושר ביתיים, שחייה ואירובי, ומאז הכדורים אין לי חשק לזוז ועושה הכל בכוח. האם יש דרך אחרת להתמודד עם גלי החום ולדחות את נטילת הפרוגילוטון לגיל מאוחר יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות לואי של פרוגילוטון
ד``ר איתן פאר23/09/2021להחליף לנובופם או פמוסטון 1/10
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
שירי23/09/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם להחליף הורמונים או תקופת הסתגלותרחל02/09/2021
מס חודשים נטלתי אנג׳ליק והכל היה טוב עד שירד מהמדפים.
מזה חודשיים אני נוטלת ליויאל כחלופה שרשם לי הרופא.
הבעיה שאני סובלת כעת מכאבי ראש הרבה יותר תכופים, לעיתים כאב ראש חד מפלח מעיר אותי בלילה, חזרו הזעות לילה
ונשירת שיער שוב התגברה.
גם שנת הלילה נפגעה, עם אנג׳ליק ישנתי טוב.
האם זה אומר שכדאי להחליף הורמונים או עדיין תקופת הסתגלות?
גם לאנג׳ליק לקח זמן ״להתיישב״* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחליף לאנג'ליק חזר לשוק ויש בכל הקופות
ד``ר איתן פאר08/09/2021אנג'ליק חזר לשוק
תחזרי לאנג'ליק
יש בכל הקופות ובכל בתי המרקחת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאמנם אנג׳ליק חזר לשוק מכיוון שלויאל תופעות לוואי
רחל09/09/2021בכל בתי המרקחת של הכללית שבדקתי באזור עמק יזרעאל המערבי רמת ישי טבעון וגם חיפה כתוב שלא נמצא במלאי.
אחרי חודשיים עם לויאל חזרו התופעות הזעת לילה חוסר שינה כאבי ראש נשירת שיער....
האם להמשיך עם לויאל עוד או להחליף. אולי אנג׳ליק חזר תחת שם אחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחסור באנג'ליק - כללית לא, לא חזר כלל
סמדר17/09/2021לצערי , לא חזר כלל..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסר אנג'ליק
ד``ר איתן פאר23/09/2021חזר לשוק לפניט חודש וחצי
קיים בכל הקופות ובכל בתי המרקחת
פשוט להתעקש לקבל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחסור באנג'ליק - כללית האם לבקש מרשםסמדר16/09/2021
ערב טוב,
בקופ"ח כללית מחוז שרון שומרון וגם באזור תל אביב ,
אין להשיג אנג'ליק כלל.
בבית המרקחת יש תחליף גנרי, כיצד לפעול ?
האם לבקש מרשם להורמונים מסוג אקטיבל ?
(ליויאל - נלקח חודשיים וחצי גרם לעלייה במשקל ונפיחות בשדיים - האם להמשיך לחודש נוסף ?)
מודה להתייחסותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחסור באנג'ליק
ד``ר איתן פאר23/09/2021כבר אין מחסור, חזר לפני חודש וחצי לשוק בגדול
קיים בכל בתי המרקחת
לדרוש אנג'ליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום בעת שימוש באבינה והאם להפסיק שימושיעל16/09/2021
שלום רב. בת 57 . בפברואר האחרון התחלתי שימוש באביאנה.השבוע ביום א סחרחורת חזקה ולאחריה הזעה רבה. ביום ד התחיל דימום. האם להפסיק את השחמוש באביאנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום תחת אביאנה
ד``ר איתן פאר23/09/2021במידה וזו אפיזודה חד פעמית תתעלמי ותמשיכי כרגיל
במידה וחוזר על עצמו כדאי להחליף סוג הטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספר דימומים עם אוורל קואנטימוטרדת16/09/2021
מדביקה מאז מאי בחודש וחצי האחרונים לפתע דימום הפסקתי לשלושה ימים והיה תקין ואז שוב דימום ועתה פעם שלישית.מה קרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימומים תחת מדבקות
ד``ר איתן פאר23/09/2021מאד אופייני לחוגשי הקיץ החמים בהם יש זרימות דם מוגברות לעור ולכן ספיגת ההרומונים מהמדבקות לא אחידה
תחליפי לכדורים שאינם מושפעים ממזג האויר החם של ישראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?