מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גיל המעבר וצמרמורותאיה29/09/2015
שלום,
בת 61 , סובלת מקור תמידי,
האם זו יכולה להיות תופעת גיל המעבר?
לא סובלת מגלי חום אלא קור.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיל המעבר וצמרמורות - תגובה
ד``ר איתן פאר05/10/2015לא, לבדוק תפקודי טיירואיד וחסר ויטמין B , וקריו-גלובולין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלי חום תכופים מאדשרון28/09/2015
שלום. אני בת 48, מתמודדת עם תופעות גיל המעבר כבר שנתיים, ללא הורמונים בשלב הזה, למרות שאני סובלת מכמה תופעות. בשבועיים האחרונים גלי החום נעשו מאד תכופים, בכל שעה לפחות גל חום אחד, כולל בלילה. אני יכולה להתמודד עם זה, למרות שזה לא הכי נעים. האם ישנה סיבה מסויימת לשינוי בתכיפות והאם עליי לעשות בדיקות כלשהן?
בנוסף, במהלך השנה האחרונה קיבלתי מחזור אולי פעמיים. איך אני יכולה לדעת שהמחזור פסק לחלוטין ואני יכולה להפסיק להשתמש באמצעי מניעה?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלי חום תכופים מאד - תגובה
ד``ר איתן פאר05/10/2015הבעיה שלך אינה אמצעי מניעה היות ולהריון כבר לא תכנסי.
הבעיה שלך הינה דעה קדומה לא מבוססת ואפילו מאד לא נכונה לפי מיטב המחקרים והדעות כיום, לגגי הורמונים.
גלי חום קשורים מאד לדמנציה- מחלת אלצהיימר - בעתיד ויותר כך ככל שגלי החום יותר תכופים וחזקים.
כמו כן יש קשר הדוק בין גלי החום אוסטאופורוזיס, ופגיעה בכלי דם והלב.
ועדין לא דיברתי כלל על שינויים דכאוניים ועצבנות, כמו גם פגיעה בשינה ואיכות חיים ירודה.
ולכן, צאי , מהר ככל האפשר, מהדעות הלא מבוססות כלל שלך, ותקבלי עזרה הורמונאנלית אז תביני על מה אני מדבר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אביאנה וכאבי פרקיםdanit27/09/2015
שלום רב,
שתי שאלות בבקשה
האחת - האם אפשר לקחת אביאנה ללא הגבלה או שצריך לעשות הפסקה לפענים ?
השניה- אני בת 54 לוקחת אביאנה כשנה וסמוך לזמן זה גם מרגישה כאבים בפרקים , באגן עם החיבור לירך ובברכיים, עשיתי בדיקות דם לבעית רומטיזם וצילומים שונים, לא נמצאה כול בעיה האם יכול להיות שיש קשר בין האביאנה לכאבים ?
תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אביאנה וכאבי פרקים - תגובה
ד``ר איתן פאר05/10/2015לא להפסיק אוויאנה , ( אף פעם...), היות והפסקות וחידוש מעלה שכיחות של טרומבוזות, דבר הנמנע בלקיחה רצופה.
לגבי כאבי הפרקים- יש קשר בין העדר פעילות הורמונלית מספקת ובין כאבי פרקים.
במידה וכל הבדיקות שאת מציינת שעשית שליליות, ובעית הפרקים אינה חריפה ( שאז הטיפול המומלץ אטופן)- יש לשקול לעבור למינון גבוה יותר של הורמונים - למשל אקטיבל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מצליחה להדביק מדבקת הורמנים ...אורלי26/09/2015
אשמח לייעוץ בנושא ההדבקה
התחלתי לפני שבוע להשתמש באוורל קונטי
בהתחלה הדבקתי על העכוז אך לאחר יומיים זה נפל...
עכשיו ניסיתי על הירך ונראה לי שלאחר מקלחת זה לא יחזיק מעמד
מה עושים?
הרוקח המליץ להדביק בזרוע אבל ראיתי בהסברים שההוראה המפורשת היא שימוש מקו האגן מטה
תודה ,אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מצליחה להדביק מדבקת הורמנים ... - תגובה
ד``ר איתן פאר05/10/2015הרוקח טועה ובגדול, אסור מעל קו המותנים , כלומר מעל גובה הטבור.
ההדבקה חייבת להיות 5-10 דקות אחרי מקלחת, כאשר העור לגמרי יבש ועדין לא שמנוני או מזיע.
ההדבקה רק באזור בו אין שיער ואין כפלים.
אסור איסור מוחלט לגעת עם האצבע בדבק עצמו היות ואז זה לא ידבק.
מדביקים חצי אחד, בהחלקה ישירה ומוודאים שאין שום כפל, ורק אז מורידים את החצי השני של הכיסוי ומישקים על העור , שוב בהחלקה על מנת שלא יהיו שום כפלים.
ואז זה לא יורד ולא נופל.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת רופא ונתינת אביאנהדינה26/09/2015
שלום רב
בביקורת אצל רופא נשים בדק אותי רק בדיקה ידנית ורשם לי אביאנה למרות שאין לי
תופעות גיל מעבר וללא מחזור כבר 3 שנים.
האם זה תקין? אלו בדיקות צריך לעשות לפני לקיחת הורמונים? והאם בדיקת רירית הרחם
היא אחת מהן?
בתודה מראש וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת רופא ונתינת אביאנה - תגובה
ד``ר איתן פאר05/10/2015בדיקת אולטראסאונד נרתיקי לגבי עובי וסדירות רירית הרחם, נוכחות של מיומות ברחם, וציסטות שחלתיות, כמו גם בדיקת שד , מחייבים לפני כל מתן טיפול הורמונלי
בדיקת תפקודי כבד, שומני דם , סוכר,, טיירואיד- מומלצים
במידה ורמות שומני הדם גבוהים- יש לבצע דופלר אולטראסאונד של עורקי הצואר בשאלה של משקעם טרשתיים לפני הטיפול ההורמונאלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור ממושךאורית24/09/2015
שלום רב
אני בת 48 ובחצי השנה האחרונה המחזור הפך להיות בלתי סדיר או קצר במיוחד.
אחרי חודשיים וחצי ללא מחזור קיבלתי מחזור שנמשך כבר יותר משבועיים.
מה הסיבה לכך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור ממושך - תגובה
ד``ר איתן פאר05/10/2015תופעה אופיינית לטרום גיל המעבר- דימום על רקע העדר ביוץ
הטיפול- מתן כדורי פרוגסטרון לחמישה ימים כל ראשון לחודש, או לחלופין טיפול ע'י פרוגילוטון או נובופם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, בדיקת פרופיל הורמונלי
אורית06/10/2015תודה רב על תשובתך,
בזמן הדימום הממושך עשיתי בדיקת דם ולהלן התוצאות:
אסטרדיול 578
פרוגסטרון 0.3
FSH 7.33
LH 6.24
PROLCTIN 177.41
BETA SUBUNIT HCG קטן מ 1.20
TSH 1.83
האם הערכים תקינים?
בברכה
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, בדיקת פרופיל הורמונלי - תגובה
ד``ר איתן פאר06/10/2015אכן מאשר את שחזיצי שמדובר בדימום עקב העדר ביוץ, אופייני לגילך. וההמשך כמו שכבר כתבתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם?אביבה23/09/2015
שלום רב
אני מקבלת כבר יותר משנתיים כדור ריבון 150
כדור אחד פעם בחודש.
האם אני צריכה לעשות בדיקות דם בעקבות לקיחת
הכדור או שלא צריך. כי מאז שהתחלתי לקחת את הכדור
לא עשיתי אף פעם בדיקת דם מיוחדת רק את הרגיל
של פעם בשנה.
אשמח אם תוכלו לענות לי.
תודה אביבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת דם? - תגובה
ד``ר איתן פאר05/10/2015בדיקת צפיפות עצם ובדיקת שתן 24 שעות לאובדן סידן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמונים וטרום סוכרתדינה20/09/2015
שלום רב
יש לי טרום סוכרת האם אני יכולה לקחת אביאנה הורמונים?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורמונים וטרום סוכרת - תגובה
ד``ר איתן פאר22/09/2015כן,
אבל טרום סכרת יותר ויותר נקשר הן להשמנת יתר שלא יורדת בפעילות גופנית ובדיאטה והן להחלשות של המערכת החיסונית וליותר נטייה לסרטן ולכן ההמלצות כיום הן להתייחס לטרום סכרת בחומרה ולתת טיפול ע'י כדור גלוקאמין כל ערב עם אוכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה לא מאוחר אחרי 3 שנים להתחיל טיפול הורמונלי?ד``ר איתן פאר20/09/2015
שלום רב
אני בת 55.6 ללא מחזור כבר 3 שנים ללא תופעות של גיל המעבר ומרגישה בריאה.
ביעוץ אצל רופא הומלץ לי למרות זאת לקחת 1 כדור של EVIANA .
ושאלותי הם: האם זה לא מאוחר אחרי 3 שנים להתחיל טיפול הורמונלי?
האם טיפול זה בטוח? והאם יש תופעות לוואי?
האם כדור זה מכיל גם פרוגסטון מאחר ויש לי רחם?
לציין שאני לוקחת כל יום כדור בשם אולנזפין וכן מטרפומין האם זה מתנקש .
בקיצור מה דעתכם על כך ומה ההמלצה?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורמונים - תגובה
ד``ר איתן פאר22/09/2015לא הבנתי את שיקולי הרופא שלך מדוע הוא המליץ על אוויאנה. במידה ויש תסמיני גיל המעבר הרי התשובה ברורה . במידה ולא יש לשקול שיקולים נוספים .
אבל רצוי לבדוק האם יש משקעי טרשתיים בעורקים - בדיקת דופלר אולטראסאונד - לפני קבלת ההחלטה וכן מיכלול בדיקות נוספות , כולל צפיפות עצם, לפני קבלת החלטה בנידון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת אגן קטןתמי20/09/2015
דר' יקר, בבדיקה הדופלר הודגם ממצא היפואקוגני מעוגל 7X7 ללא נוזל. מה זה?האם אני צריכה לבצע גרידה?
תודה תמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת אגן קטן - תגובה
ד``ר איתן פאר22/09/2015האם מדובר ברחם? בשחלה? בחלל הבטן?
במידה וברחם זה נשמע כמו מיומה ואז אין צורך לעשות דבר. אבל ללא בדיקה שלך לא ניתן לתת חוות דעת פסקנית על סמך מיעוט הנתונים שסיפקת. ולמה בכלל בוצע הדופלר? מה היה החשד והתלונות הקליניות? מה היו ממצאי הבדיקה? בדיקות נוספות? ןלכן ברור שלא ניתן לתת תשובה מנומקת ומושכלת לשאלתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת אגן קטן שאלה מתאריך 3.7תמי20/09/2015
דר' שלום! ראשית תודה על התשובות המהירות והמרגיעות, בהמשך לתשובתך מתאריך 5.7.15 אכן הרופא נתן לי ברוברה 2 כדורים ביום למשך 5 ימים, הרופא הוסיף שבין 3 ימים עד שבועיים אמור להגיע דימום. עברו שלושה שבועות והדימום טרם הגיע. יש לי תור לרופא רק בעוד שבועיים. אודה לתשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת אגן קטן שאלה מתאריך 3.7 - תגובה
ד``ר איתן פאר22/09/2015ומה קרה לרירית הרחם בעקבות הטיפול שקיבלת? האם עובי הרירית הצטמק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזעה מוגברת...ימית17/09/2015
שלום,
בת 49 כשנה וחצי ללא מחזור.
בחודש האחרון התחלתי להזיע בצורה לא הגיונית ולא סבירה. בדר"כ אני אדם שלא מזיע.
כעת מדי פעם, הזעה - המצח, הפנים - ממש הזעה מוגברת עד כדי טיפות שזולגות על הפנים (סליחה על התיאור!). ההזעה היא בעיקר בפנים ובמצח ולעיתים גם בגב.
בדיקת tsh = 1.1.
בבדיקות טמפ' הגוף: 35.4, 35.8, 36.1
מה פשר ההזעה הזו ? האם זה חלק מתופעות גיל המעבר ?
האם הפתרון היחיד המומלץ הוא נטילת הורמונים ?
תודה,
שנה טובה וגמר חתימה טובה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזעה מוגברת... - תגובה
ד``ר איתן פאר22/09/2015בדיקת דם פשוטה צריכה לשלול גורמים נוספים ובמידה ותקינה הרי שאז ההמלצה היא לתת הורמונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאיזו בדיקת דם מדובר ? תודה !
ימית24/09/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלי חום וקשיי שינה בגיל 63
חנה פישביין23/09/2015אחרי 11 שנים של שימוש בלויאל הפסקתי ומאז שנתיים אני סובלת מגלי חום וקשיי שינה האם אפשר לחזור שוב לסוג של הורמונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלי חום וקשיי שינה בגיל 63 - תגובה
ד``ר איתן פאר23/09/2015כן אבל רק לאחר בדיקות כגון דופלר אולטראסאונד של עורקי הצואר לודא שאין משקעם טרשתיים.
ושוב- חבל שהפסקת....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעד איזה גיל מותר להשתמש בהורמונים
חנה פישביין24/09/2015עד איזה גיל מותר להשתמש בהורמונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום בגיל מעברענת15/09/2015
שלום דוקטור
בת 56 קצת יותר משנה וחצי שאיני מקבלת מחזור פתאום לפני שבועיים ראיתי הפרשות חומות מעטות מאד שהופיעו למספר ימים על הפד ונעלמו
נלחצתי מאוד עשו לי בדיקת פיפל ופאפ ומחכה לתשובה . אני לא רגועה ופוחדת מהתוצאה אציין כי פאפ אני עושה כל שנתיים ויוצא תקין ויש לי שרירנים ברחם
מה יכולה להיות סיבת הדימום ? באולטרסאונד שעשתה הרופאה רירית לא מעובה במיוחד
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום בגיל מעבר - תגובה
ד``ר איתן פאר15/09/2015ראשית הסירי כל דאגה מליבך. גידול הגורם לדימום קשור לרירית מאד מעובה.
בד'כ יש לעתים דימום קל דוקא על רקע העדר רירית רחם- אטרופיה וניוון שלה
תמתיני לתוצאות ( התקינות ) של הבדיקה שעשית ואז ניתן לשקול טיפול הורמונלי לעיבוי רירית הרחם בכדי שהדימומים לא יחזרו שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום בגיל המעבר
ענת סלע15/09/2015תודה רבה רבה דוקטור על תשובתך המהירה
הרגעת אותי אחכה לתוצאות ואעדכן
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כשל שחלתי מוקדם - האם קרו מקרים של התאוששות השחלה שתאפשר הפריה?ד``ר איתן פאר11/09/2015
ד"ר שלום,
לצערי התבשרתי לפני מס' ימים כי אני לוקה בכשל שחלתי מוקדם.
בת 29 + 1 מטופלת באיקקלומין מזה 5 חודשים.
ב 5 חודשים האחרונים, מחזור לא סדיר.
פרופיל הורמונלי מלפני שנה - תקין.
בפרופיל האחרון התגלו רמות fsh ו lh גבוהות ו e2 נמוכות.
רמות ה lh בחודשיים האחרונים למעט הבדיקות של השבועיים האחרונים עומדות על כ 12.
אני מבינה שהסיכויים להיכנס להריון שלא מתרומת ביצת אינם גבוהים,
אולם, האם ישנה התפתחות מחקרית חדשה כלשהי בתחום או הליך מסוים שיכול להשאיר תקווה?
האם קרו מקרים של התאוששות השחלה שתאפשר הפריה (גם לא טבעית)?
רוב תודות
חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר POF
חן15/09/2015ד"ר שלום,
ראשית תודה על תגובתך,
באיזה מינון ליטול HEAD?
(כמה מנות ביום?)
חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יעוץחנה10/09/2015
שלום,
ברצוני להגיע אליך לייעוץ.
אני בת 53, שנה ללא מחזור. היה לי DCIS, LCIS, רצפטורים חיוביים לאסטרוגן.
בעצתך משתמשת בוגיפאם כחודשיים.
איזה בדיקות עלי לעבור, כדי שהפגישה תהיה יעילה?
איך ניתן ליצור קשר לתאום הפגישה?
תודה מקרב לב ושנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)