מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שרירן בהתנזלות - איך מוציאים?רחלי16/04/2017
הי דר פאר היקר , אני כבר התכתבי עמך בעבר ורוצה שוב את הצעתך תשובתך בעניניי. הייתי רוצה לדעת מה זה שרירן בהתנזלות והאם חייבים לעשות בדיקה חודרנית להוציאו. אני בת 53 ללא מחזור מגיל 48 לערך - התחלתי לקחת הורמונים והפסקתי באמצע ומאז פשוט יש לי דמם קל - נבדקתי מבחינת הכל - ביופסיה של הרחם, משטח פאפ, אולטרדסאונט לא נמצא משהו קליני ברוך השם. נרשם לי באולטרסאונד רירית אקוגנית, וייתכן ויש שרירן בהתנזלות. האם חייבת לעבוד את הבדיקה ההיסטרופקיה אני מאד מפחדת מהבדיקה הזאת בגלל ההרדמה .. תודדדה וחג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרירן בהתנזלות
ד``ר איתן פאר22/04/2017זה לא בדיוק הביטוי הרפואי לתופעה של ניוון שרירן עקב הפחתה באספקת דם לשרירן עם הגיל ובטח שזה לא סיבה להיסטרוסקופיה.
דימום נגרם במרבית המקרים עקב רירית רחם דקה מדי- אטרופית- ואינו מחייב כלל היסטרוסקופיה אלא טיפול אסטרוגני .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובתך לשרירן
רחלי23/04/2017המון תודה לך דר פאר היקר בהחלט הצלחת להרגיעני..משום מה לא כולם חושבים כמוך וכנראה זה ענין של ידע וישר ממהרים לשלוח לבדיקה.. אני שוב מודה לך. רחלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לייזר ואגינלי לטיפול ביובש נרתיקי קיצוניcami16/04/2017
ד"ר פאר היי
מה דעתך על טיפול בלייזר לטיפול ביובש קיצוני בנרתיק
לאחר שקרמים אסטרוגניים לא עזרו....
תודה מראש על תשובתך
וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לייזר לנרתיק
ד``ר איתן פאר22/04/2017מכיר ומודע. מדברים על כך כבר מספר שנים ומציגים את מכשיר הליזר הנ'ל בהרבה כנסים. יש מכשירי לייזר כאלו המיוצרים גם בישאל. לא צברתי מספיק נסיון עם הטיפול הנ'ל ולכן אני מצטט מפירסומים וכנסים רפואיים בהם נטען שזה עשוי לעזור במצבים כמו שלך.
לחילופין ניתן להעלות מינון אסטרוגני לנרתיק, ואגיפם ומשחת אובסטין לסירוגין מדי יומיים או להוסיף DHEA הקיים כבר בפתילות נרתיקיות והעושה רושם מאד מבטיח. עדין לא משווק בארץ, נקוה שבמהירה כן. ניתן להשגה בארה'ב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודש בשדיים ומצב רוח הפכפךד``ר איתן פאר15/04/2017
בת 52.התחלתי לפני חודש אביאנה על רקע תופעות גיל המעבר. גלי חום נעלמו אבל חשה גודש בשדיים ומצב רוח הפכפך ומדוכדך.חוץ מזה התחיל לי דימום כמו מחזור( עם כאבי בטן).
מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום תחת אוויאנה
ד``ר איתן פאר22/04/2017מוכר וידוע אבל לא בהכרח סימפטי. מתרחש בעיקר כאשר מתחילים אוויאינה לפני תום שנה מהמחזור האחרון.
במקרים אלו רצוי לתת נובופם לחצי שנה - ואז יש דימום כל חודש - ורק לאחר מכן לעבור לאוויאנה או אקטיבל. מבחינה רפואית אין מה לדאוג בנידון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום חוזר בזמן טיפול באוורל קונטירונית15/04/2017
אני בת 53 מטופלת באוורל קונטי כחודש וחצי
במהלכו קיבלתי מחזור 3 פעמים בהפרש של 10 ימים
האם להמשיך אם הטיפול
עשיתי אולטרה סאונט וגאנלי לפני הטיפול ויצא תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום תחת מדבקות אוורל קונטי
ד``ר איתן פאר22/04/2017תופעה ידועה ומוכרת ושכיחה. בארצות חמות כגון ישראל הספיגה של ההורמונים מהמדבקה מהירה יותר ואז יתכן מצב שהמדבקות אינן מספקות אותו מינון הורמונלי אחיד למשך 3.5 ימים ולכן יש דימומים. במידה וזה חוזר על עצמו להפסיק שימוש במדבקות ולעבור לכדורים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הגוף "מתרגל" לכדורי HRT?חנה14/04/2017
שלום,
האם הגוף מתרגל לטיפולי HRT? האם צריך לעלות במינון בחלוף הזמן או להחליף לכדורים אחרים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסתגלות לטיפול הורמונלי
ד``ר איתן פאר22/04/2017במידה וחוזרות תופעות של גיל המעבר תח טיפול הורמונלי יש דוקא להפחית ( אני חוזר להפחית...)את המינון ההורמונלי. זה קשור ברוויה של קולטנים הנחסמים עקב שימוש ממושך בהורמונים ולכן פוחתת תגובת הגוף. תופעה זו קיימת אצל מיעוט מהנשים וזה הפתרון.
אלטרנטיבה נוספת היא לשנות סוג או אופן מתן ההורמונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיית הורמונים בגיל המעברחנה12/04/2017
היי דוקטור,
אני בת 55 שנים.
אני מטופלת בוואגיפאם ואביאנה כשנתיים וחצי ומרוצה מאוד.
לאחרונה בזמן קיום יחסי מין הנרתיק שלי יבש (למרות שאני משתמשת בווגיפאם 3 פעמים בשבוע, ומקפידה מאוד). גם האורגזמה לי פחות חזקה מבעבר (מטריד אותי מאוד).
כמו כן בזמן האחרון (כ- 6 חודשים) אני סובלת באופן קבוע פעם בחודש כ- 3 ימים מכאבי ראש.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות של יובש נרתיקי למרות טיפול הורמונלי
ד``ר איתן פאר22/04/2017ניתן לוסיף קרם אובסטין למריחה חיצונית ופנימית לשליש החיצון של הנרתיק בימים בהם אינך משתמשת באגיפם.
לגבי כאבי ראד ראי תשובתי לקשר של הורמונים ומיגרנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת שימוש בהורמונים גיל 55עירית שפירא12/04/2017
שלום רב
אני בת 55.5
אני סובלת ממגרנות מגיל צעיר.
כשלוש שנים אני לוקחת אביאנה. המיגרנות גברו. בחצי שנה האחרונה הן מופיעות 3 פעמים בשבוע.
החלפתי אביאנה במדבקות אסטרוגן וביום השני נאלצתי להסיר את המדבקה כי כאבי הראש הפכו לבלתי נסבלים.
אני בודקת אפשרות להפסיק קליל עם ההורמונים.
מהן התופעות לוואי שיכולות להיות מהפסקת ההורמונים? האם קיים טיפול הורמונאלי חלופי?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיגרנות והורמונים
ד``ר איתן פאר22/04/2017אכן אסטרוגן מעלה שכיחות של מיגרנות.
במקרים אלו הטיפול ההורמונלי המועדף אינו מינון קבוע ואחיד כפי שיש בכדורים או במדבקות אלא ע'י ג'ל אסטרוגן הנקרא אסטרוג'ל ואותו מורחים פעם ביום או יומיים בכמות המסומנת במיגרעת פלסטית המצורפת לאריזה. ניתן כאן להפחית או לעלות מינונים בהתאם לתופעות הלואי כגון מיגרנות. יש להוסיף פרוגסטרון טבעי כגון אוטרוגסטאן בכדור יומי. למנוע עיבוי יתר של רירית הרחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על לקיחת פרימולוט נורורדה12/04/2017
דר' פאר שלום רב, אני בת 52, אם מחזור כבר לא מאד סדיר (בין 24-40 יום בין מחזורים) עשיתי אולטרסאונד מעקב בגלל שרירן, שבוע אחרי הוסת. הנתונים שהתקבלו: תוני_רחם
מנח : אחורי גבולות: סדירים
95 מ"מX 81X100 :מירקם: שרירני מידות הרחם
קו הד אמצעי: כן עובי אנדומטריום: 8.9 מ"מ
. הערות:שרירן בקיר קידמי : 58*61 מ"מ
_נתוני_שחלה_ימנית
מ"מ x 34x 41 :מידות השחלה
מרקם השחלה : תקין
. הערות:בתוכה זקיקים : 21 מ"מ 14 מ"מ
נתוני_שחלה_שמאלית
מ"מ x 13x 27 :מידות השחלה
מרקם השחלה : תקין
דוגלס: נוזל בכמות קטנה
עקב אובי הרירית שבוע אחרי מחזור הרופא עשה לי בדיקת פיפל ונתן לי 10 ימים פעמיים ביום פרימולוט נור 5 מ"ג ולחזור על אולטרסאונד.(הוא דיבר על כך שהתרופה תעשה גרידה, לא ממש הבנתי..) אני מניחה שאחד החששות זה סרטן הרחם וכשקראתי את ההוראות של התרופה כתוב לא לקחת אותן עם יש מחלה סרטנית. הרופא שלי בחופש לכן אשמח לשמוע את דעתך בכלל ובפרט ללקיחת התרופה. יש לציין שאני מרגישה (עוד בלי התרופה) כאילו אני לקראת מחזור(יום 17 אחרי המחזור). תודה רבה וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרימולוט נור
ד``ר איתן פאר12/04/2017צודק הרופא שלך. בגילך יש פעילות אסטרוגנית לא מבוקרת עקב חסר פרוגסטרון ולכן מתן פרימולוט נור שזה סוג של פרוגסטרון יעיל אמור לגרום להפסקת צמיחת רירית הרחם ולאחר מכן לקילוף שלו שזה דימום ווסתי. כל מבצעים "גרידה" הורמונלית, כלומר קילוף של צמיחת יתר לא מבוקרת של רירית הרחם לא צורך בגרידה אקטיבית וזה מונע התפתחות סרטנית ברירית הרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ענקית על התגובה המיידית
ורדה12/04/2017תודה ענקית על התגובה המיידית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם וגיפם הפסיק להשפיע?חנה12/04/2017
שלום דוקטור,
אני משתמשת בוגיפם ואביאנה כשנתיים וחצי. מצבי השתפר וניתן לקבוע שמצבי מצוין אלא שבשבוע האחרון היובש הוגינלי חזר על אף שאני משתמשת 3 פעמים בשבוע בוגיפם ומאוד מקפידה על כך, למה זה קורה?????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ואגיפם
ד``ר איתן פאר12/04/2017האם את מרגישה יובש נרתיקי או כאבים ביחסי מין או אי נוחות ועקצוץ חיצוני ? וכו. כלומר המושג "הפסיק לעזור" סתמי מדי בכדי לתת תשובה מדויקת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום בגיל 54 באם זה טבעי?אסתר09/04/2017
שלום רב. ראשית כל קבעתי תור אצל רופא נשים ב19.4. קצת מוטרדת מדימום -מחזור עם כל התופעות של זה שקיבלתי לאחר הפסקה של 7חודשים. מחזור אחרון היה באוגוסט 2016. אני באוגוסט אהיה בת 54. כבר כ3שנים מחזור לא סדיר כפי שהיה תמיד. באם זה תופעה רגילה? תודה רבה על התייחסותך וחג שמח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום בגיל 564
ד``ר איתן פאר12/04/2017את לא חריגה כלל. בגיל 54 ל 4-5% מכלל הנשים יש עדין מחזורים. אי הסדירות במחזורים אופיינית לתקופת טרום גיל המעבר. טיפול ניתן במידה ויש לך תסמיני גיל המעבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום קל בניגוב מאוד מבולבלתדידי04/04/2017
בת 39 לפני שנה וחצי קיבלתי ווסת אחרונה , רק בימי הקיץ החמים מרגישה קצת גלי חום , לפני שבוע נכנסתי לנוחיות להתפנות ובניגוב הופיע דם ורדרד מאוד בהיר , אבל רק בזמן הניגובים למשך שלושה ימים ונעלם , מאוד מבולבלת לא יודעת מה זה , חלום שלי שיהיה לי ילד , שכחתי לציין שהגניקולוג רצה בעבר לתת לי תחליף הורמונלי אבל אסור לי לקחת מכיוון שיש לי בעיה של קרישיות יתר אסור לי אסטרוגן , מה אתה ממליץ לי לקחת על מנת שלא יהיה בעיות בעתיד , אני מעשנת אבל אין לי בעיה להפחית בכמות הסיגריות , האם יש אפשרות שאני אצליח להקלט להריון או שזה נגמר סופית כל הזמן חשבתי שיש לי עוד זמן להריון לא מיהרתי וכואב לי הלב שפיספסתי את הרכבת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום קל ומגוון שאלות
ד``ר איתן פאר12/04/2017לא ניתן לתת תשובה חד משמעית למיגוון השאלות שלך שאינן בהכרח קשורות לבעיה אחת. את חייבת יעוץ רציני יותר בשיחה עם הרופא המטפל שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור עם דימום מוגבראודליה02/04/2017
בת 50. עד לפני שנתיים, נטלתי במשך 10 שנים בערך גלולות (יסמין ואח"כ קליר). כשהפסקתי ליטול גלולות, במשך חודשיים קיבלתי מחזור טיפה יותר קשה ולאחר חודשיים לא קיבלתי בכלל מחזור. לאחר חודשיים קיבלתי מחזור עם גושים שלא הסתיים. משלא הסתיים ועברו שבועיים, ניגשתי לבדיקה ורופאת הנשים שלי נתנה לי פרימולוט נור, שהפסיק מיד את הדימום. מאז כשנתיים, בהמלצת רופאת הנשים אני נוטלת פרימולוט נור למשך 5 ימים כל חודש. הפעם קיבלתי מחזור, והיום כבר היום השלישי שאני עם גושים (עם פרימולוט נור עד עתה היה לי רק 24 שעות קשות ואז בהדרגה נחלש הדימום עד שפסק). השאלה שלי אם מותר לי לקחת עכשיו פרימולוט נור כדי להפסיק את המחזור, או להמתין שייפסק לבד? כמובן שאגש להיבדק אבל מעדיפה להיבדק כשייפסק הדימום. אשמח לקבלת תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום
ד``ר איתן פאר12/04/2017גשי לרופאה שלך תחילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנג'ליק, החלפה אחרי 28 יוםשרה02/04/2017
דר' נכבד,
בת 53, התחלתי לפני 3 ימים אנג'ליק בעקבות גלי חום קשים, מחכה שיעברו עם הטיפול, אך כפי שרשמתי לך, שמתי לב שאוייאנה עם ריכוז נמוך יותר של הורמונים,
האם ניתן אחרי 28 יום לבצע החלפה לאוויאנה?
האם הריכוז היותר גבוה ניתן אולי כי אני עם גלי חום כבר מדצמבר ומינון חזק יותר מבטיח יותר הפסקת הגלים?
תודה על תשובתך.. יקח זמן עד שאגיע לרופאה שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלפת אנג'ליק
ד``ר איתן פאר12/04/2017היוועצי עם הרופאה שלך מדוע חליטה דוקא על אנג'ליק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לאחר גיל המעבריפית01/04/2017
אני בת 52, המחזור פסק לפני שנה ומשהו והופיע שוב.
מה עושים?
ממש חרדה מפחדת שזה סימן רע.
אודה לתשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור אחרי הפסקה
ד``ר איתן פאר01/04/2017ראי תשובה מתחת.
בגדול אי בכך שום סימן מדאיג. פשוט השחלות עדין מייצרות מעט ורמונים.
לבדוק עובי רירית הרחם ובדיקת דם להורמונים ואז להחליט לגבי טיפול מתאים והולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה המהיר
יפית01/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לאר שכבר נגמר המחזור בגיל המעברנאוה31/03/2017
שלום אני בת 54 וכשנה וחצי בלי מחזור פתאום התחיל דימום. קל. מה ה אומר תודה על התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום אחרי שנה וחצי של הפסקה
ד``ר איתן פאר01/04/2017תופעה מוכרת. מעט פעילות שחלתית עושה זאת. לבדוק עובי וסדירות רירית הרחם.
לבדוק רמות הורמונים.
להחליט על טיפול הולם לאחר הבדיקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)