מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רגישות יתראמינימי26/07/2009
שלום, אני בן 33, רווק ובתול.
לאחרונה התחלתי קשר רציני ראשון עם בחורה, כשאני נכנס איתה למיטה אני ישר מקבל זקפה
השבוע היא רצתה לרדת לי ובשניה שהיא ליקקה לי אותו גמרתי, הספקתי להזיז לה את הראש, היא לא כל כך הבינה מה קורה ואמרתי לה שגמרתי ושאני כנראה מתרגש מדי.
יום למחרת זה קרה שוב.
כשאני מאונן לבד עם עצמי אני מצליח לעצור את עצמי מלגמור ואני מצליח לשמור על זקפה לאורך זמן אבל עכשיו עד שהגעתי לדבר האמיתי אני מפשל (או יותר נכון הוא מפשל) - אני לא יודע מה לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאנונימי
שלי פסטרנק כץ27/07/2009ראשית, מזל טוב!
כמו שקורה לרוב הבנים בפעם הראשונה, ההתרגשות מהדבר האמיתי גורמת לגמירה מהירה ואיבוד הזיקפה. העניין הוא שאצלך הפעם הראשונה התקיימה בגיל די מאוחר יחסית ולכן ההתרגשות היא כנראה גדולה אפילו יותר.
אם אספר לך שעם הזמן תתרגש פחות זה יעזור? מצד שני אין ספק שזה יכול לתסכל ולכן הייתי מציעה שתשתף את הבחורה בתחושות שלך, בהתרגשות שלך בדיוק כפי שעשית במקרה שהיה. אחרי הכל אין כמו כנות ותקשורת טובה.
מצד שני כדאי אולי לאונן לבד לפני המפגש איתה כדי להוריד קצת מתח ואז במפגש המיני איתה תהיה קצת פחות חרמן ויהיה לך קל יותר לשמור על הזקפה.
נסה לעשות דברים אחרים כמו לענג אותה קודם ואז לתת לה לענג אותך או כל דבר אחר שיגרום לך להתרגש פחות וימשוך את זמן המפגש המיני.
אם הקשר שלכם אינו מבוסס רק על מין אני מאמינה שתמצאו דרכים לפתור את הבעיה הזו, מה גם שכמו שציינתי בהתחלה, עם הזמן זה ישתנה.
אם זה ימשיך להפריע גשו יחד ליעוץ מיני (סקסולוג/ית) שם תקבלו הדרכה מפורטת יותר שתעזור לכם להתגבר על הפערים.
בהצלחה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קושי רב בגמירהחים26/07/2009
שלום
אני בן 51 מגיל צעיר מאוד יש לי בעיה לגמור וככול שהשנים חולפות הבעיה גודלת
נכון להיום לא בכול מגע מיני אני גומר וזה לא נעים מה ניתן לעשות
בתודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחיים
שלי פסטרנק כץ27/07/2009לא ציינת מה הסיבה לכך שאתה לא גומר.
האם אתה לא חווה גירוי מיני או שאין לך זקפה?
כדאי לבדוק בעיה אורולוגית ולגשת ליעוץ סקסולוגי במקביל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בקניית ויברטוריעל25/07/2009
אני רוצה מאוד לקנות ויברטור (מעולם לא ניסיתי) ואין לי מושג איך לגשת לזה, איזה? איך? ואיפה?
אני גרה בירושלים אז אם יש מקום ספציפי אשמח לדעת.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליעל
שלי פסטרנק כץ27/07/2009
כויברטור ראשוני הייתי ממליצה לך על הרוקט פוקט - ויברטור קטן לגירוי חיצוני של הדגדגן - לא יקר מדי ומתאים למתחילות וגם למתקדמות. ( 60-200 ש"ח תלוי בסוג ובחנות)
בירושליים אני לא מכירה חנויות אבל נסי לבדוק באינטרנט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשר חדש ללא יחסי מיןשירי25/07/2009
שלי שלום,
אני בת 27,לפני כחודשיים התחלתי קשר זוגי עם בחור בן 29.אציין כי הקשר התחיל להיבנות בצורה הדרגתית ויפה והגענו לשלב קיום יחסי מין לאחר חודש.הפעם הראשונה הייתה נפלאה.אחריה הייתה פעם נוספת במהלכה הייתה לבן זוגי בעיה עם הזקפה ומאז מזה כשלושה שבועות אנחנו לא מצליחים לקיים יחסי מין.אני רוצה לציין כי הוא מקפיד ומעוניין לענג אותי בכל אופן אפשרי ומדגיש שהוא נמשך אליי מאוד ורואה עתיד משותף איתי.עם זאת,גם אם ישנה זקפה ברגע שאנחנו מתקדמים לקראת חדירה היא פוסקת.הוא גם הדגיש כי זו פעם ראשונה שהוא נתקל בתופעה כזו בחייו מלבד מקרה דומה לפני שנה וחצי.אני חסרת אונים ומעוניינת להמשיך בקשר שהתחלנו ליצור..אשמח לעזרת המהירה!
תודה,
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשירי
שלי פסטרנק כץ27/07/2009
יתכן ומאיזו שהיא סיבה הבחור התרגש וחווה חרדת ביצוע בפעם השניה.
יכול להיות שהוא נזכר באותה פעם מלפני שנה וחצי שבה חווה את אותה התחושה מה שגרם לו לשחזר את הסיטואציה ולחוות אותה שוב.
בדרך כלל אחרי פעם כזו מרוב לחץ גם הפעמים הבאות נתקלות באותה הבעיה.
אל תתרגשו יותר מידי ואל תייחסו לכך חשיבות רבה מכיוון שעל ידי כך תגרמו לעניין לחזור על עצמו.
קחו פסק זמן מסקס מלא ונסו דברים אחרים כמו אוננות משותפת וחיכוכים אחד בשני. עם הזמן הבחור יחזור לעצמו. במידה וזה ממשיך אל תוותרו על יעוץ סקסולוגי כדי שתוכלו לקבל הדרכה מתאימה ותוכלו להתגבר על הבעיה בצורה הטובה ביותר.
זה קורה להרבה מאוד זוגות, אם זה מנחם אותך.
הברה תשומת לב, אהבה והקשבה יחזירו לו את הזיקפה במהירות.
(:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מצב מתסכל - לא יודע מה לעשותנמרוד25/07/2009
אני וחברה שלי כבר שנה ביחד אנחנו בני 24 ובאמת אוהבים אחד את השני
יש לנו בעיה ביחסי המין כאשר אני חודר לתוכה במצב שאני שוכב ואני מעליי, ברגע זה אני במצב של זקפה מלאה ותוך דקה שתיים איבר המין שלי פשוט מתכווץ ולא עומד יותר.
יש לציין שזה אך ורק בתנוחה הזאת ... אחרי שהוא מתכווץ הוא לא מגיע לזקפה מלאה יומיים שלמים ...
זה מתסכל מאוד ... אם יש משהו לעשות ממש כל דבר יהיה מצויין, תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנמרוד
שלי פסטרנק כץ27/07/2009אני מניחה שהתכוונת - כשאני שוכב ו "היא" מעלי ולא כפי שכתבת.
יכולות להיות כמה סיבות ולכן אם רק בתנוחה הזו זה קורה אולי כדאי בינתיים לוותר עליה ולהמשיך באחרות עד יעבור זעם (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גמירה מוקדמתל24/07/2009
טוב אז ככה אני וחברה שלי מתחרמנים נגיעות סקס יבש ....אחרי כמה דקות עובדים לעבודת יד ...איך שהיא נוגעת לי באיבר מין אחרי דקה של ביד יוצא לי שפיכה מוקדמת ....אני לא מרגיש שאני גומר אבל יוצא לי שפיך קצת .... מה עושים במצב כזה ? זה מבאס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ל - ל
שלי פסטרנק כץ27/07/2009למה הכוונה בשפיכה מוקדמת?
כנראה שאתה מרוגש מאוד.
מחכים קצת וממשיכים שוב מהתחלה, הפעם במקום עבודת יד נסו לעבור לעבודות אחרות..(:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכוונה היא
ל28/07/2009הכוונה היא שאחרי שאנחנו מתחרמנים והכל סקס יבשש מטורףףף אחרי זה היא עושה לי ביד אחרי 10 שניות שהיא עושה לי ביד יוצא לי שפיך ...אני לא מרגיש שאני גומר או משו אבל יש שפיך ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלות =]חסוי24/07/2009
יש לי חברה והתחלנו לקיים יחסי מין ביחד ... ויש לי כמה שאלות
1) יש לי גמירה מאוד חזקה, האם הקונדום יכל להקרע כתוצאה מכך? ( אני משתמש בדורקס)
2) האם היא יכולה להכנס להריון גם שאני גומר בחוץ, או רק מהחדרה ראשונית בלי קונדום?
מקווה שתוכלו לעזור לי
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי
שלי פסטרנק כץ27/07/20091. לא
2. אין לך שליטה מלאה על גמירה בחוץ ללא קונדום ולכן לפעמים מספיק שכמה זרעונים יצליחו לצאת לפני שהספקת לצאת ממנה כדי שיהיה הריון לא מתוכנן.. שלא לדבר על מחלות. חבל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשוי לקשרdan24/07/2009
נשוי מעוניין בקשר חברות ידידות וקשר דיסקרטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיצד ניתן ליצור עמך קשר
נשואה לקשר03/08/2009נשואה מעוניינת למצוא קשר דיסקרטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשוי מהקריות לקשר
גידי נשוי מהק09/08/2009נשוי 42 מחפש נשואה לקשר, מהקריות/חיפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעוניין להכיר אותך, נשוי 31
גיל17/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקס מזדמן-ממה להיזהר?..שלומי23/07/2009
אם אני מבצע סקס עם זונה או קוקסינלית ממה עליי להיזהר על מנת לא להידבק באיזשהי מחלת מין, כמובן שכשיש חדירה השימוש הוא עם קונדום בלבד, אבל מעבר לחדירה באיזה עוד צורה צריך להישמר כדי להגיע לכמעט 100 אחוז מין בטוח.?
האם כשהיא יורדת לך ללא קונדום יכול להעביר איזשהי מחלת מין?..אם כן מה
האם מנשיקה צרפתית יכול לעבור מחלה כלשהי?..
וחדירה עם קונדום לאיזה מחלות לא מגן הקונדום?..
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשלומי
שלי פסטרנק כץ27/07/2009
אתה מטריד את עצמך ביותר מדי דברים.
במקום להתעסק באיזה סוג של מחלות כן או לא עוברות זכור כמה כללים.
1. סקס כזה עושים רק עם קונדום!
2. גם את המציצה
3 לא מתנשקים עם זונה/קוקסינלית
4. אם תצליח לעמוד בכל המשימות הללו - תהנה מסקס מזדמן ובטוח.
רק בריאות (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש הבדל אם מדובר בזונה
שירלי30/07/2009או בבחור מזדמן שהכרתי בהקשר של מציצה? האם גם אז אסור ללא קונדום?
ומה לגבי אנאלי? יש הבדל ? האם גם במקרה זה חשוב הקונדוטם כהגנה מאיידס?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לכל הבנות והנשיםקובי23/07/2009
אני מחפש סטוץ אם משהי מעוניינת תשיאירי הודעה בפורום!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך להודעה
קובי24/07/2009זאת אומרת אם מישהי צריכה ליווי ("נער ליווי" בחינם) ואם מישהי רוצה סטוץ(סקס מזדמן בחינם) אני פתוח להצעות -תשאירו הודעה בפורום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרוגייטיונק דבש23/07/2009
היי שלי.
מסקרן לדעת אם יש סרוגייט גם לנשים?{ גבר מטפל}
ואם כן.....איך נכנסים לחבורה האקסלוסיבית הזאת שגם נהנים וגם מקבלים תשלום על זה?
אודה לתשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליונק
שלי פסטרנק כץ27/07/2009
בוודאי שיש סרוגייט ממין גבר.
יש לא מעט בנות שסובלות מדימוי עצמי נמוך מסיבות שונות:
נכות קשה, בתולות בגיל מבוגר מאוד, נשים שמרגישות מכוערות במיוחד (משקל עודף או חסר)
וגם נשים שעברו טראומה מינית כזו או אחרת שגרמה להן לחשוש מזוגיות ומיניות.
נשים כאלו מטופלות במרפאה סקסולוגית ובמקרים מסויימים מוצמדות גם לסרוגייט גבר שעובר איתן יחד את התהליך. יוצא איתן לבילויים, גורם להן להרגיש חושניות ויפות. מקשיב להן ומלמד אותן לאהוב את גופן.
אכן, מדובר בסוג של מלאךולכן כדי להיות חבר במועדון כזה אתה ניגש למרפאה מוסמכת של סרוגייט, עובר ראיון אישי + מבחנים פסיכולוגיים ואם אתה נמצא מתאים אתה עובר סדנא מיוחדת שמכשירה אותך להיות סרוגייט שעובד עם אותה המרפאה.
לא פשוט אבל מבורך.
אם אתה עדיין מוצא את עצמך מתאים, נסה את מזלך.
בהצלחה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר זיקפהאני23/07/2009
היי
אני בחור בן 25 שסובל מחוסר זיקפה לאחר גמירה ראשונה (לפעמים אני לא מצליח אפילו להגיע לזיקפה ראשונה..) איני מצליח להגיע למצב של זיקפה נוספת.
אני כן נמשך לבחורה וכן רוצה לשכב איתה אבל כל החירמונים לא עוזרים.
אני זוכר שכשהייתי קטן הייתה לי זקפה מכל בחורה שהייתי רואה דבר שהיום לא קורה ממגע ישיר.
רצוי לציין שעברתי תאונת דרכים קשה אבל גם לפניה זכור לי שהיו את הבעיות האלו.
מה עושים?למי פונים?זה דבר נורמלי?
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ל - אני
שלי פסטרנק כץ27/07/2009יכול להיות שתאונת הדרכים הקשה שציינת גרמה להחרפה של הבעיה. או שהורידה את הבטחון או כל דבר אחר שגורם לתופעה הבלתי נעימה שאתה חווה.
רק יעוץ פסיכולוגי סקסולוגי יכול לעזור לפתור בעיה כזו שמשולבת עם תופעות פסיכולוגיות ולכן לא אוכל לעזור בפורום.
אל תשכח שלכל בעיה יש פתרון וכנפגע תאונת דרכים אתה גם זכאי למימון הטיפולים כידוע לי.
אל תוותר על סקס איכותי. טפל בעצמך כבר היום (:
בהצלחה(:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאני
אנונימי29/07/2009לך תזדיין וצא לכולם מהוריד עם הקשקושים שלך בכל הפורומים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקסחסוי23/07/2009
יש לי שאלה כמה קלוריות שורפים שעושים סקס וכמה קלוריות שורפים שגבר או האישה גומרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
25/07/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=38 id=link]דיאטה, תזונה נכונה, הרזיה [/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנמשכת לגברים מבוגרים ממנינעמה23/07/2009שלום לכולם. אני בת 22, מלצרית בבר בתל אביב ויש לי בעיה שבטח תממש פנטזיה של לא מעט גברים: אני מתחרמנת מגברים מבוגרים ממני. יש לי לא מעט לקוחות כאלה, שנראים בני 45-50, שממש עושים לי את זה. העניין הוא שאני יודעת שיחסים כאלה לא בריאים לי, ושאסור -או יות רנכון לא מומלץ - להיכנס ליחסים עם גברים בגיל הזה כדי לא להיפגע (ולא שאני רוצה חבר או בן זוג, סתם סקס פרוע ותו לא). מה אני יכולה לעשות נגד הרגשות האלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלנעמה
שלי פסטרנק כץ27/07/2009
למה לעשות נגד? עדיף לעשות בעד (:
לפנטז ולפנטז ולפנטז... מעולם לא פגע באיש ולא גרם נזקים מיותרים.
חוץ מזה, אם את נדלקת מסקס מזדמן עם גבר מבוגר ויודעת לא להכניס את עצמך למלכודות ולא להכנס ללמיטות מסוכנות - נשואים וכאלו.. אולי תוכלי אפילו לממש את הפנטזיה ביום מן הימים בלי להרגיש שאת עושה משהו כל כך נוראי.
את מתארת פנטזיה מקובלת למדי על גבר מבוגר ובעל נסיון שמן הסתם ידע לקחת אותך למקומות שטרם חווית. מאמינה שאם את בחורה בריאה בנפשה תוכלי לדעת מתי ואם כדאי להפוך את הפנטזיה למציאות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהבה אם גבר מבוגר
אילנית25/09/2009שלום רב, יש לי קשר אם גבר מבוגר אני בת 35 והוא כבן 70 , הוא מאוד סקסי חתיך ונשמה טובה אני גרושה , הוא נמצא רחוק מאוד בחו"ל בקרוב הוא מגיע לארץ הוא מאוד אוהב אותי ומרעיף עליי אהבה, עדיין לא קיימתי עימו מגע, הוא מגיע לארץ בעקבות גירושיו מאשתו, ורוצה לחיות איתי, אני מאוד מבולבלת יש לי ילדה קטנה בת 13, אני מחכה כל הזמן לשיחות שלו שהוא מתקשר אליי, הוא מאוד מפנק ורוצה אותי, אני לא יודעת מה לעשות מה המשפחה תגיד, החברים הסביבה, הוא אדם מאוד חזק, ישר והגון, ואני ממש אובדת עצות, אני מאוד נמשכת אליו, ומרגישה אליו רגש של אהבה, ויש לנו שיחות נפש, גם של אהבה ותשוקה, מה לעשות, האם זה קשר בריא? אני מפחדת שאני יפספס את הקשר הזה, ואחר כך אצטער שלא התנסיתי גם בקשר מסוג זה, ויש לציין ואני מדגישה שאני מאוד מעוניינת ורוצה אותו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלי צודקת
אסף27/07/2009אל תעשי כלום נגד. האמת שזה גם לא ממש יעזור. זאת את וזאת הנטיה המינית שלך. אין בזה שום פסול.אני בן 44 וצעירות כמוך, אני מודה ומתוודה, עושות לי את זה. רק מה. גם סקס פרוע צריך לבוא ממקום של קרבה. מינימלית ככל שתהיה היא דרושה כדי שלא תרגישי זולה. אני לא מכיר אותך אבל זאת דעתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצעה
גיא21/08/2009היי נעמה
לי יש פנטזיות דומות בכיוון ההפוך
נמשך לצעירות ...
מאוד אוהב לשלב במפגש איזשהוא אלמנט של משחק תפקידים משהו מדליק כמו ( מורה ותלמידה , מפקד וחיילת , ביבי סיטר והבעל ועוד...)ממש לא מחפש משהו מעבר למפגש או שניים סוערים ובשיא הדיסקרטיות
נראה ממש טוב
צרי קשר במייל אם בא לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתובת המייל שלי
גיא21/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניראה לי שאני בגיל המתאים לך
lee27/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסנדלר 20
אסי28/08/2009מאמי מה יש לך להפגע אם זה רק בחטיף קנסי לא לתחתון משכי את הנרגילה
ותני לעשן ליפרוח ולנוע בקצב העננים
ואז אולי תביני מה את באמת מעדיפה אולי זה ישפר לך את הכיוון
אגב אני מעוניין להיות הנרגילה רק בלי נשיכות כפרה כי זה כואב
חוץ מיזה לא נעם כשה בכובע נופל במיוחד כשה מאוד חם בפנים
עוד דבר אפשר לדעת אך את אוהבת את זה במהירות 50 קמש
אם כן אז לא על כביש מהיר
שבוע טוב לכולם חיים של מלאכים זה אנכנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח להכירך
יקי29/09/2009אשמח להכירך
יקי
052-7480640
ביי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשימוש בחוקןמישהו23/07/2009שלום
רציתי לדעת האם שימוש בחוקן הוא מזיק וכל כמה זמן אפשר להשתמש בו, במקרה של שימוש בחוקן כל אזור פי הטבעת הוא נקי? ואפשר לעשות מה שרוצים ללש חשש של זיהום או הרעלות מזון למיניהם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרעוד משהו
מישהו23/07/2009ועוד משהו, איך משתמשים בחוקן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר תשובה?
מישהו24/07/2009מה עם תשובה לשאלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
25/07/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=96 id=link]פרוקטולוגיה, טחורים, פיסורה, פיסטולה [/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)