מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מציצהm22/07/2009
שלום מצצתי לבעלי את הזין 20 דקות רצוף כי הוא לא גומר במציצה ובכל זאת נסיתי שהוא יגמור וכואבים לי שרירי הפה יש אפשרות לחזק אותם ואם כן איך להתאמן במציצות? בתודה המוצצת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להמשיך להתאמן...
עופר09/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופציות נוספות
yoram12/08/2009היי m
1. להשאיר את הפה רק על הכיפה מדיי פעם ולעבוד רק עם היד.
2. לעשות הפסקות עם הפה ולעבוד רק עם היד.
המציצה שאני אוהב, ואני גומר מהר יותר בשלבים האלה, היא.. כשהבת זוג מוצצת.. היא מוציאה את הפה מהאיבר בכל מציצה ובשנייה שהיא הוציאה את הפה היא מעבירה את היד על הכיפה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בן 29 ועדיין בתול ??!!!שמוליק22/07/2009
שלום
אני גבר שמן בן 29 אני בישן בצורה שאני לא יכול לתאר
יצאתי עם בנות ולא יצא לי לשכב איתן
כמובן שאני בחיים לא אשלם לשכב עם משהיא זה נראה לי חסר טעם ורדוד
אני נראה טוב פנים יפות גוף מוצק ולא נופל
רק הבעיה שלי היא הבישנות זה הורג אותי
האם יש פה משהיא שיכולה לעזור לי פה אולי בהעלת הביטחון העצמי שלי ֿ
בכל דרך כל שהיא אני משתוקק למגע של אישה יצא לי להיות עם נשים בסיטואציות
של נגיעות ונישוקים ואני פשוט מקבל רגליים קרות כשזה מגיע לסקס
אם יש מישהיא מישהוא שיכול לעזור לי בזה אני אשמח מאוד
תודה מראש
שמוליק (שם בדוי)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חמוד :)
מישהי22/07/2009יש לך אימייל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש מייל כמובן
שמוליק23/07/2009[email protected]
אשמח אם כל אחד יוכל לעזור לי
תודה מראש
שמוליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשמוליק
שלי פסטרנק כץ27/07/2009
יש היום לא מעט סדנאות לבנים ביישנים שלא יודעים איך לעשות את הצעד הראשון.
יש אפילו ספרים בנושא אבל אין כמו ידידה טובה שתוכל להיות אוזן קשבת ולהעלות לך את הבטחון.
אתה נשמע כמו בחור נחמד מאוד, מקווה שתגיע המועמדת הראויה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך להציע לבחורה לעשות סקסאמיר22/07/2009
אני מעוניין לעשות סקס עם בחורה שאני מכיר או לפחות ליקלוקים ונגיעות אולם אני לא יודע איך להציע זאת או מה לעשות כדי שתבין שאני מעוניין בזאת בבקשה תעזרו לי לתשובתכם המסורה בהקדם אודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאמיר
שלי פסטרנק כץ22/07/2009קודם כל אתה אמור להרגיש אם היא בעניין או לא.
תגיד לה שאתה נמשך אליה מאוד ותראה לאן נושבת הרוח.
אתה לא כותב שאתה מאוהב בה או משהו ככה שיתכן ובמקרה שבו היא מחפשת קשר רציני היא לא תסכים להתקדם שלב. אבל לא תדע עד שלא תנסה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר' שלי פסטרנק כץ
אמיר23/07/2009קודם כל תודה רבה לך על התשובה...מדובר בבחורה ידידה קרובה אך אני לא מאוהב בה ורק נמשך אליה מינית...הבעיה שאני פוחד לנסות להגיד לה שאני נמשך אליה ומעוניין בקשר מיני והיא תקבל את זה בצורה רעה ותנתק את הידידות שבנינו...אז איך אפשר להיות בטוח שהיא מעוניינת ושהיא לא תגיב בצורה רעה ואיך להגיד לה את זה בפנים אל פני או דרך הודעה טלפונית ותודה מראש על התשובה מקווה שלא לקחתי הרבה מזמנך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לאמיר
חסוי24/07/2009גבר , לא מדברים עם מישהי על סקס פשוט זורמים לזה ...
תגיע לסיטואציה שאתה איתה לבד ותדברו ותצחקו וזה...
ותנסה להגיע איתה למצב של נשיקה .. אם היא זורמת זה אומר שהיא מעוניינת , אם לא אז לא
ואם כן זה יכל לזרום ולהגיע אפילו לסקס , מקסימום היא לא תרצה .. אז תדבר איתה על זה ותגיד לה שאתה רוצה להמשיך להיות ידיד שלה ... ואם אתה ידיד טוב שלה היא לא תוותר עליך ...ולא יקרה כלום, קצת בטחון אחי ... יש עוד הרבה דגים בים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה 2 לאמיר
שלי פסטרנק כץ27/07/2009אכן, כפי שענה לך הבחור החסוי, מנסים ובודקים. לא שואלים מישהי אם מתאים לה סקס, זו שאלת קידבג. רוב הסיכוי שהיא תלחץ מהשאלה ואז גם אם מתחשק לה היא תגיד שלא כדי לא להשמע מעוניינת.
מצד שני לא עושים דברים ללא הסכמתה. נכון, סוג של בעיה ולכן מתחילים במגע עדין כמו החזקת ידיים, נשיקה ובודקים אם היא מאפשרת לידיים להגיע למקומות נוספים.
אפשר בשלב הזה כמובן להסתכל לה בעיניים ולהגיד לה שאתה נמשך אליה בטירוף ושיש לך תחושה שסקס איתה יהיה חוויה מדהימה. אם היא זורמת תמשיך ואם לא גם תמשיך.. לבחורה הבאה שתסכים.
יש בנות שנהנות מסקס למטרת סקס ויש אחרות שלא מסוגלות להפריד סקס מאהבה וזוגיות בעלת משמעות רצינית.
בהצלחה!
נ.ב. אני אמנם סקסולוגית חברתית אבל עדיין לא ד"ר (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מפנק לפני הבעלשאלה21/07/2009
לאחרונה אני התאכזבתי מידידו של בעלי, אני גם מקרינה לו ריחוק בגלל פגיעתי ממנו... . איני יודעת מדוע כשהוא פוגש את בעלי תמיד הוא משתמש בשם חיבה ושואל את בעלי, כגון: "מה שלום שריתוש בשעה שכשהוא פוגש אותי הוא לעולם לא משתמש בשם חיבה רק "שרה". ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשרית
שלי פסטרנק כץ22/07/2009השאלה שלך לא ברורה ולא נראית לי רלוונטית לפורום הזה.
ובכל זאת, לא הבנתי למה את נעלבת מזה ואיך את יודעת שהוא קורא לך בשמות חיבה לפני בעלך אם זה לא קורה כשאת בסביבה.
בנוסף, יתכן ומולך הוא מרגיש נבוך ולכן קשה לו לקרוא לך בשמות חיבה פן תפרשי את זה כקרבה אינטימית מדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאני21/07/2009
היי
התחלתי לאחרונה לקיים יחסי מין אבל אנחנו משתמשים רק בקונדום...זה מספיק?או שעליי להתחיל לקחת גלולות? כל עוד אני רואה שהקונדום לא נקרע אין סיכוי להריון נכון?
היה מצב פעם אחד שהוא שם קונדום ואז ירדה הזיקפה הוא הוציא אותו ולאחר כמה דקות השתמש שוב,זה בסדר?הוא לא נקרע או משהו,יכול להיות שהצטברו חיידקים?
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
שלי פסטרנק כץ22/07/2009הקונדום נועד לשימוש חד פעמי בלבד!!! אין להוציא ולשים שנית משום סיבה שהיא ולכן עדיף שיהיו לכם מספר קונדומים מוכנים לשימוש לפני כל מגע מיני.
הקונדום הוא אמצעי המניעה היחיד שמשמש גם נגד הריון וגם למניעת מחלות.
בלי קשר אם את מתכוונת להמשיך לקיים יחסי מין על בסיס קבוע מומלץ למען השקט הנפשי שלך שתלכי להבדק ותקבלי מרשם לגלולות. עצם לקיחת הגלולות יתן לך להרגיש את האחריות שלך לגבי העניין.
אל תפסיקי להשתמש בקונדום בכל מקרה לפני שאת יודעת בוודאות (בדיקה) שהבחור אינו נושא בגופו שום מחלת מין פוטנציאלית.
למרות שזה נשמע כך זה לא כל כך מסובך, כמו שלפני קפיצת בנג'י/עליה למטוס ועוד אנחנו עוברים את כל הבדיקות כדי לוודא שלא יהיו תקלות כך גם בסקס. בדיקה פעם בכמה זמן ולפני כניסה למערכת יחסים חדשה ויש לך שקט לתקופה ארוכה.
רק טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משהו מוזר שקרה לי השבועאבי21/07/2009
שלום,
השבוע שכבתי עם חברה שלי כמה פעמים - ואז באחת הפעמים הפין שלי פשוט ברח החוצה תוך כדי
וכאילו עיקמתי אותו כזה.. לא כאב במיוחד אבל לאחר המקרה הזה הוא לא רצה להיות זקוף במלואו..
מה שגרם לכך שלא יכולתי להמשיך את הסקס.. :-\
יום לאחר מכן שמתי לב שיש עליו שריטה קטנה אבל מדי פעם הוא עדיין עומד במלואו אבל לאחר סקס
ממושך זה כאילו אני מאבד את החשק פתאום למרות שאני ממש לא מאבד את החשק..
אחרי שהבאתי ביד פעם-פעמיים ראיתי שלא יוצא לי הרבה זרע - האם יש קשר בין השניים?
או שזה בעצם יכול להיות קשור לשריטה? או שבכלל משהו פסיכולוגי?
אשמח לעזרה או התייחסות..
בברכה, אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאבי
שלי פסטרנק כץ22/07/2009קודם כל - הרגע.
לא ברור לי מהי השריטה שנהייתה לך כיוון שאין משהו באיברי הגוף שעלול לגרום לשריטה אלא אם כן יש לבת הזוג שלך פירסינג בולט באיבר המין.
מה שקרה לך קורה לבנים רבים תוך כדי סקס ולא אמור להוות בעיה בהמשך.
כל עוד לא הרגשת כאב בלתי נסבל, שטפי דם וכדומה כנראה שמה שאתה מרגיש נובע מעניין פסיכולוגי שמשפיע על כל המערכת.
לכן, קודם כל הרגע והורד לחץ.
לגבי השריטה, האיבר רגיש יותר עכשיו ולכן יתכן ואתה חושש כך שלא עומד לך.
אם השריטה נראית עמוקה או מוזרה בכל מקרה גש להבדק. לפחות תקבל משחה שתעזור להקל על הכאב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
אבי23/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאני20/07/2009
אני בתולה ואני בת 19. כן בא לי להימשך למישהו ולאהוב אבל עוד לא פגשתי את האחד.
עכשיו אני קצת הרבה חסרת ביטחון, האם העובדה שאני אשכב עם מישהו תגרום לי להרגיש יותר בטוחה בעצמי? לא שבגלל זה אני אלך ואשכב אבל זה מעניין אותי.
ועוד דבר נוסף, בנאדם שהוא טוב וחכם ונדיב ומתייחס אליי בטוב לב אך אין לי משיכה כלפיו בכלל. שום רצון לנשיקה או מעבר. האם כדי לי להישאר איתו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדנה
שלי פסטרנק כץ22/07/2009אין ספק שכשתרגישי נאהבת ע"י מישהו הבטחון שלך יעלה אבל זה ממש הביצה והתרנגולת.
1. אם את חסרת בטחון את לא מקרינה משהו שיגרום למישהו להמשך אליך. לכן, התחילי למצוא בעצמך תכונות אופי ויופי שאת גאה בם ואוהבת אותם וכך שתרגישי מוצלחת ומעניינת. אין ספק שכך גם תמשכי אליך את הבחור הראוי.
2. סקס למטרת סקס לא יעלה לך את הבטחון רק להפך - לפחות בשלב הזה כשאת עדיין בתולה
3. לגבי השאלה האחרונה שלך, מאוד נעים לנו להיות בחברה של מישהו טוב וחכם שמתייחס אלינו בחום. אם את לא נמשכת אליו מדוע את צריכה לנסות להמשך בכוח? רק בגלל שהוא נחמד אליך?
המשיכי להנות מחברתו ולהיות חברה שלו אם כי אינך צריכה להיות בת הזוג שלו.
אל תתפשרי על פחות מאהבה. מצד שני, לפעמים האהבה נרקמת עם הזמן ואז גם באה המשיכה המינית. תהני מחברתך עם הבחור ואם תרגישי שלאט לאט נוצר משהו חזק יותר.. זה יהיה סימן בשבילך להתקדם שלב.
הקשיבי לליבך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קריעת קרום הבתוליםשמוליק20/07/2009
רציתי לדעת אם אני שוכב עם חברה שלי ונקרא לה הקרום ויורד דם ...צריך להחליף קונדום ?או שלהמשיך בסקס רגיל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נפלאה (:
שלי פסטרנק כץ22/07/2009לא לכל הבנות יורד דם בקריעת הקרום וגם כשכן, כמות הדם משתנה מאחת לשניה.
תהיה רגיש ושים לב, אם יש כמות גדולה של דם כדאי לעצור לשטוף את הגוף ואז להמשיך.
אם כמות הדם חלשה תוכל להמשיך עם הקונדום שעליך.
הדם לא אמור לפגוע בקונדום ולכן זה עניין של הרגשה אישית בכלל.
יש גם בנות שמעדיפות לעצור הכל ברגע שיורד הדם ולהפסיק.
רגישות היא הדבר החשוב ביותר ברגעים כאלו.
את הקונדום יש להחליף אחרי שהוא מתמלא בנוזל הזרע, או אם אתה מרגיש שהוא איבד מגמישותו ומהשומניות שלו ואז כנראה שרגעיו ספורים והוא עלול להיקרע בקרוב מאוד.
בהצלחה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מוזרה קצת.נירית19/07/2009
אני בת 22 יש לי חבר כבר 4 שנים,אף פעם לא הצלחתי לגמור ממנו,אני נהנת מאוד ממהלך הסקס אבל אף פעם לא הצלחתי לגמור!וכשאני מאוננת אני מצליחה לגמור רק מזה שאני מפנטזת שהוא שוכב עם אחרות?!!!מה קורה איתי??ויש לציין שאני בחורה שניראת טוב מאוד והרבה בחורים מחזרים אחרי אז למה אני מצליחה לגמור רק ממחשבה שהוא עם בחורות אחרות שניראות טוב?
זקוקה לעזרה כי אני כבר מרגישה ממש מפגרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחססס חייבת תשובה
נירית04/08/2009ב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי נירית
דנה07/08/2009את ממש לא צריכה להרגיש מפגרת לכל אחד יש את הפנטזיות שלו, אגב, גם אני גומרת רק מהמחשבה שבעלי שוכב עם אחרות אף פעם לא סיפרתי לו כמובן שלממש את זה אין לי אומץ ואני מאוד קנאית לכן זה נשאר רק בפנטזיות, את לא צריכה להרגיש לא טוב להיפך תרגישי מצוין שאת יכולה לדמיין דברים ולהגיע לסיפוק מהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
08/08/2009ראשית, בנוגע לפנטזיה, את באמת ממש לא צריכה להרגיש מפגרת. לכולם יש פנטזיות והפנטזיה שלך היא נפוצה מאוד ולא כל כך מוזרה.
בנוגע לכך שאת לא מצליחה לגמור איתו, לדעתי אתם צריכים לשפר את הסקס שלכם. למשל, תסבירי לו כיצד לאונן לך, תאונני בזמן החדירה, תנסו תנוחות חדשות ומין אוראלי ועוד.
אם את רוצה להתייעץ עם מומחים בנוגע לבעיות בהגעה לאורגזמה, את יכולה לשאול את השאלה הזו בפורום [a href='http://www.beok.co.il/SelectedForum.aspx?ForumId=19' id='link']מין וסקסולוגיה[/a]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי נירית
שלי פסטרנק כץ09/08/2009
השאלה שלך בכלל לא מוזרה.
המחשבה שהוא שוכב עם אחרות גורמת לו בעיני רוחך להיות גבר נחשק ומבוקש שלמרות יופיך וחושניותך עדיין זקוק לגירויים נוספים ואף זוכה לממש אותם (בדמיונך)
התחושה הזו גורמת לך לרצות אותו יותר, להבין שלמרות שאת יפה ומחוזרת, את עלולה "להפסיד", אותו לאחרות תחושת הקינאה הזו גורמת לך להיות מגורה ומביאה אותך לאורגזמה חזקה ומשחררת.
חבל רק שבזמן הסקס איתו את לא יכולה לחוות את אותה ההנאה.
אולי תנסי לפנטז את אותם הדברים כשאתם יחד, או לחפש דברים נוספים שיכולים להדליק אותך.
את עדיין צעירה, כך שעם הזמן וודאי תגלי דברים נוספים שיגרמו לך לגירויים מיניים.
זה שאת מאוננת זה נפלא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטוח שזה לא מידי מוזר??
נירית12/08/2009אני בכל זאת מרגישה שמשהו לא בסדר כשאני עושה את זה?
כאילו למה שאני ירצה שחבר שלי יהיה עם אחרות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנירית
שלי פסטרנק כץ12/08/2009אני חושבת שנתתי לך תשובה די ברורה בעניין ה -למה
אם את עדיין מרגישה לא טוב עם זה ובא לך על תשובה עמוקה יותר תוכלי לגשת לסקסולוג/ית ולשוחח על התחושות שלך. מבטיחה לך שהשיחה תהיה גם נעימה, גם מרתקת וגם תתרום לך עוד כמה דברים על עצמך שלגמרי לא ידעת.
ללכת לפגישה עם סקסולוג זו פריבילגיה נפלאה - ולא פאדיחה כפי שחלק מהאנשים חושבים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה מצב
מני21/08/2009תיתקשרי 0527248770 וניזרום מישהם ומבטיח לך שיהיה טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלפת קונדוםבן 1819/07/2009שלום
רציתי לדעת האם כשאני גומר אני צריך להחליף קונדום גם אם אני נשאר באותה תנוחה ולא יוצא ומפסיק את יחסי המין אחרי הגמירה, כששלחתי את השאלה למדור בוואלה התשובה הייתה שלא חייבים להחליף את הקונדום אם לא יצאתי והפסקתי את יחסי המין, שאלה נוספת האם לתנוחה המסויימת יש השפעה על התשובה האם צריך להחליף את הקונדום או לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראפשר תשובה לשאלה ששאלתי?
בן 1821/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכשאתה גומר - יש להחליף קונדום
שלי פסטרנק כץ22/07/2009לא משנה באיזו תנוחה ומה היתה עוצמת הגמירה.
להחליף. נקודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לכולםקובי18/07/2009היי אני בן 16 מחפש סקס (סטוץ) מי שמעוניית אני מחכה להודעות בפורום הזה !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראהה מה שבטוח שכחתי להוסיף
קובי19/07/2009שאני מאוד אוהב סקס !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרתךleena16/07/2009
יש לי שאלה עניינית..אני יש לי דלקת בנרתיק ועוברת טיפולים בגלל הפטריה והזיהומים שיש לי בנרתיק ..שאלתי היא האם יש קשר לדלקת שיש לי בנרתיק עם קיום יחס מין מאיזור הטבעת זאת אומרת מין מאחורה שלפעמים יורד לי דם גם בקיום יחס מין מהטבעת והאם יש קשר בין שני הדברים ?<< שתמיד כואב לי בזה והאם יש קשר בדלקת בנרתיק לכאבים העזים והדם יורד לי ממין באיזור הטבעת ואני מדגישה שאני לא משלבת בין מין בטבעת עם מין בנרתיק ??מה הסיבה ומה הקשר בין שני האיזורים אם יש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה
18/07/2009אני לא רופאה, אבל אני בטוחה שאין קשר בין פי הטבעת לפות, ולכן הדם שיורד לך מפי הטבעת יורד עקב המין האנאלי שלעתים פוצע את האיזור.
אם אתם מבצעים מין אנאלי השתמשו בהרבה חומר סיכה, עשו זאת בעדינות רבה ובאיטיות, והקפידי להיות משוחחררת ורגועה במהלך האקט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהturn on או turn off?ליהי15/07/2009הי,
אני בת 27, נראית טוב, אבל לצערי הרב, עדיין בתולה.
שאלתי היא, לגברים שבינכם (ולבנות מניסיונן האישי) - האם הנ"ל הוא turn on או turn off עבור גברים?
יש סיכוי שתהיה לי הזדמנות לשנות את המצב בקרוב, שלא במערכת יחסים ארוכת טווח... (נו טוב אני כבר לא ילדה בכל זאת) - האם לדעתכם עליי לספר לבחור? אם כן, באיזה שלב?
תודה,
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמה , ולמה לספר , תזרמי טבעי , והכל
יובל16/07/2009[email protected]
יהיה בסדר, אם את רוצה לדבר שילחי לי מייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאותי זה דווקא מדליק
רונן17/07/2009באמת, אני ממש הייתי מתחרמן מהקטע מזה
שלחי לי מייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדליק
חן17/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסטרט אנד סטופיוגב12/07/2009טבו אז ככה אני מתכוננן לפעם הראשונה שאני לא יגמור מהר ...יש את השיטה שקוראים לה סטרט אנס סטופ ....אם מישו מכיר שיגיד בבקשה אם אני עושה נכון
אני עושה ביד עד שאני מגיע למצב שאני יודע שממש עוד שניה אני גומר אם אני מזיז תיד עוד פעם אחת למעלה למטה אני גומר אז אני עוזב את האיברר מחכה שיעבור הגירוי עושה ביד לאט לאט ואז עוד פעם אותו פעולה , 3 פעמים ואז אני גומר ...
עכשיו לפעמים שאני עוזב את האיבר אני מרגיש כאילו אני גומר אבל לא יוצא שפיך ...כאילו גמירות קטנות קטנות כאלה אבל השפיך לא יוצא ....זה בסדר "?אם במקרה אני שוכב עם מישי וקורה לי ככה בקונדום אני צריך להחליף ?כי השפיך לא יוצא אני רק מרגיש גמירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרליוגב
שלי פסטרנק כץ13/07/2009הפעולה שאתה עושה מוכרת בטנטרה. אתה חווה גמירה ללא פליטה.
אין צורך להחליף קונדום במצב כזה את הקונדום יש להסיר אך ורק לאחר הפליטה.
אלא אם כן הוא נפל בינתיים ואז יש להשתמש בקונדום חדש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
בן13/07/2009אני יגיד את האמת אני ממש מרגיש שגרמתי אחרי הפעולה הזאת ...ואם אני לא יסתכל על האיבר אני יחשוב שגמרתי כי זאת ממש אותה ההרגשה ...
ואני עושה את הפעולה נכון ?להביא ביד עד שאני מרגיש שזהו עוד שניה אחת אני גומר ?
או להביא ביד עד שאני מרגיש שמגיעה הגמירהה
ואם אני יתאמן זה יעזור ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגמירה?
יוגב13/07/2009אני עושה בידד ואז שמרגיש שעומד לגמור אני מוריד תיד ואחרי שתי שניות אני מרגיש שאני גומר ממש מרגיש אבל לא יוצא שפיך ....ואחרי זה מביא ביד עוד פעם ואז יוצא מהאיבר השפיך יוצא טיפה ממש קצת קצת כאילו היה בצינור של האיבן ואז שעשיתי ביד זה עלה לאט לאט ...בכזה מצב צריך להחליף קונדום ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתענו בבקשה
יוסי15/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אתם לא עונים
בני19/07/2009אני עושה בידד ואז שמרגיש שעומד לגמור אני מוריד תיד ואחרי שתי שניות אני מרגיש שאני גומר ממש מרגיש אבל לא יוצא שפיך ....ואחרי זה מביא ביד עוד פעם ואז יוצא מהאיבר השפיך יוצא טיפה ממש קצת קצת כאילו היה בצינור של האיבן ואז שעשיתי ביד זה עלה לאט לאט ...בכזה מצב צריך להחליף קונדום ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן. להחליף
שלי פסטרנק כץ22/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אשתי שוכבת עם אחר?מלי12/07/2009הי,
עם ילד ראשון בן חודשים ספורים נוספו לחיינו שמחה רבה, וגם עומס ולחצים חדשים ומהלך החיים השתנה. מאז הלידה אנחנו כמעט ולא עושים סקס.
בעבר אשתי היתה פונה אלי לסקס, מאז הלידה (קיסרי, ללא השפעה על הנרתיק) היינו שוכבים אחת לחודש, או שבועיים. בתקופה של החודשים האחרונים זה לא כך.
כאשר הייתי שוכב איתה הייתי מרגיש שהכניסה "דורשת הכנות" בגלל ירידה בתדירות השימוש.. היא היתה מבקשת לובריקנטים וזהירות בכניסה הראשונה, שלא יכאב.
בפעמיים האחרונות שבהן שכבנו זה לא היה כך. שכבנו בשני סופי שבוע עוקבים והכניסה אליה היתה חלקה וקלה מאוד. למרות זאת אשתי ביקשה בצורה רפה וסמלית (וללא צורך) שאזהר בכניסה.
אני חושש מהאפשרות שחדרו אליה בתקופה האחרונה. כלומר ששכבה עם גבר אחר.
עם חברה מימי הצבא היה לי סיפור דומה וכך עליתי על בגידתה.
יש לציין שככלל אנחנו זוג אוהב, פתוח, אמין וכנה. אין להבנתי ומהאינטראקציה בינינו בעיות גדולות ביחסים ואשתי משדרת לי את המסרים הללו גם כן.
מה דעתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלרפי
שלי פסטרנק כץ13/07/2009דעתי היא שהבגידה שחווית בעבר השאירה בך חרדות ולכן אתה חושש מבגידה נוספת.
אשתך רוצה סקס ובמקום לשמוח מכך אתה מעסיק את עצמך בשטויות.
ודאי שהיא רטובה יותר, כיוון שהיא כנראה דורשת ממך סקס במצב של גירוי, היא מבקשת שתזהר בכניסה על מנת שלא יכאב לה. זה לא קשור לכמה שהיא רטובה. יתכן שבלי קשר היא אוהבת שהחדירה נעשית באיטיות.
ואולי במקום להתעסק בספקולציות פשוט ספר לה שאתה מאוד אוהב שהיא מבקשת סקס ושאתה שמח לראות שהתינוק החדש לא גרם לה להתרחק ממך כמו אצל נשים רבות אחרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)