פורום סקס ויחסים - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חייבת עזרה דחופה ביותר!!!
    מורן
    26/08/2009

שלום,

אני בת 21.
    יום שישי האחרון נטלתי גלולת פוסטינור לאחר קיום יחסים לא מוגנים עם בן זוגי.זוהי הייתה הפעם השניה בחיי בה אני נוטלת גלולה זו כאשר הפעם הקודמת לה הייתה לפני כחודשיים בערך.
    אתמול אנו שוב קיימנו יחסי מין לא מוגנים כאשר הוא גמר בחוץ ובכך חשבתי כי אני מוגנת ומסתבר שלא!
    עברו רק 4 ימים בערך מנטילת גלולת הפוסטינור,מה אני עושה בהתחשב כי תאריך מחזור אחרון שלי חל ב-08\14 ואני מקבלת כל 28 יום?אני חייבת עזרה דחופה!האם קיים סיכוי להריון,במידה וכן כיצד עליי לנהוג לקחת שוב גלולה?מה ההשלכות העתידיות לכך?אני ממש במירוץ נגד הזמן מבחינת זמן לקיחת הגלולה מרגע היחסים ואני בחוסר אונים!אני לא רוצה להביא ילד לא רצוי לעולם!אנא מכם בבשקה בבקשה תעזרו לי !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חייבת עזרה דחופה ביותר!!!

הוספת תגובה

• למורן

שלי פסטרנק כץ
    27/08/2009

ראשית את אומרת שהוא גמר בחוץ, כך שהסיכוי שנכנסת להריון עושה כנראה לא גדול.

גלולת הפוסטינור מיועדת למקרי חירום בלבד. במקרה שלך עושה רושם שאת מסתמכת עליה יותר מידי. הגלולה אמנם ניתנת לרכישה ללא מרשם אך אינה מיועדת לשימוש לעתים קרובות כך שבכל מקרה את לא לוקחת גלולה נוספת.

מה כן?

או מחכה בסבלנות למחזור שאמור להגיע ופועלת בהתאם במידה והוא לא מגיע, או ניגשת כבר עכשיו לרופאת נשים ומספרת לה מה שקרה עם כל הפרטים המדוייקים.
    בדיקת דם פשוטה תתן לך את התוצאה המדוייקת לגבי הריון. אבל זה לא העניין..

התחושה שאני מקבלת ממך היא תחושה של חוסר בגרות מסויים לגבי הנושא המיני.
    בנות מסוימות נוטות לפעמים לא לקחת גלולות באופן סדיר כדי לא להחשב בעיני עצמן ככאלו שעושות סקס. הן מסתמכות על הגבר ולכן לא יוציאו מהארנק קונדום ברגע האמת כדי שהבחור לא יחשוב שהן חשבו על כך מראש או שהן קלות להשגה. האם את מזהה את עצמך ככזו?

כל אלו הם גורמים מס' 1 להריונות לא רצוים ולהדבקות במחלות שונות.
    קחי את עצמך בידיים, גשי לרופאת נשים ובהזדמנות זו בקשי גלולות מתאימות והתחילי לקחת אותן בקביעות.

אם את לא נמצאת בקשר קבוע קני חפיסת קונדומים והשתמשי בעת הצורך.

אשמח לדעת אם הכל עבר בשלום.
    בכל מקרה אם את זקוקה לעזרה מעבר לכך אשמח לתת לך יעוץ טלפוני (במקרה חירום בלבד)

רק טוב,

שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה - משחק מקדים
    מאיה
    26/08/2009

שלום לכולם,

במשחק המקדים, חבר שלי יורד לי, וגם אני לו. אבל הוא
    אומר לי לפעמים שאני מכאיבה לו (עם השיניים). אני ממש ממש
    משתדלת לעשות את זה כמו שצריך, אבל זה טיפה קשה.
    ממש ממש אשמח לשמוע שיטות למציצה טובה, ככה שהוא יהנה ממנה בצורה המקסימאלית
    (אשמח אם התשובה שלכם תהיה מפורטת כמה שניתן).

תודה רבה מראש!
    מאיה

לקביעת תור
    סגירה
    עזרה - משחק מקדים

הוספת תגובה

• סנדלר 20

אסי
    28/08/2009

מאיה מאמי את לא צריכה להרגיש שאת לא בסדר
    אולי יש לך לוע קטן והוא יש לא זיין גדול אן מה לעשות זה לא מגיע בהזמנה
    תישתדלי לפתוח את הלוע כמו בת יענה כנסי רק עד לאך שאת יכולה
    ביכדי לא ליפצוע כי זה מאוד כואב ועלול לפצוע
    עם הזמן אני מאמין שזה ימתח ויתרגל לגודל
    קחי בחשבון שעים אחר זה יכול להיות תחושה של אין כלאם בפה
    שעורים זה פה
    שבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתוסכל
    וליד
    26/08/2009

שלום רב,

אני נשוי מזה 5 שנים וכל הזמן בא לי "אגב עד היום" ובד"כ עשה-6 5 פעמים בשבוע, אבל הבעיה שאשתי לא מעניין אותה סקס ויחס מהסוג הזה דיברנו הרבה פעמים על זה לא עזר, ניסינו תנוחות מדי פעם גם לא עזר והיא כל הזמן באה לי בטענות ובהאשמות שאני לא יודע לעשות (למרות שהיה לי נסיון לפני זה).
    חשובלי לציין שאף פעם לא גמרה איתי, וגם ככן לא עשתה ביד ואומרת לי שסקס זה רק עניין של גברים והנשים סובלים ממנו

אני ממש מתוסכל ולא יודע מה לעשות אפשר לייעץ לי

תודה

לקביעת תור
    סגירה
    מתוסכל

הוספת תגובה

• תשובה

שלי פסטרנק כץ
    26/08/2009

אשתך כנראה שייכת באמת לסוג הנשים שחושבות שסקס זה עניין של גברים.
    השאלה היא איך לא גילית את זה לפני שהתחתנתם??

אפשר בהחלט להבין את התסכול שלך.
    היא לא מענגת את עצמה ולכן גם לא מבינה אותך, כי לה אין כל צורך בכך באופן אישי.

כדי שהיא תוכל להבין את העניין היא חייבת להפתח ולבדוק מה חוסם אותה כל כך.

יכול להיות שהיא אשה דומיננטית שאינה מאפשרת לעצמה לאבד שליטה -סקס הוא איבוד שליטה מוחלט ולכן בעייתי עבורה.

יתכן ועברה בעבר הטרדה מינית אפילו קלה ביותר שגרמה לה להתרחק מסקס.

יתכן גם שפשוט גדלה בבית סגור מבחינה מינית ואינה מכירה את סגנון החיים הזה.

איזו סיבה שלא תהיה הייתי ממליצה לכם לגשת ליעוץ זוגי אצל סקסולוג/ית כדי להבהיר את הדברים.
    איש מקצוע מתאים ידע לגשר בין שניכם ולעזור לכם למצוא דרך שתתאים לשניכם.
    כדאי מאוד שהיא תבין כי בעזרת הכוונה נכונה היא תוכל לגלות עולם מדהים ומהנה במיוחד שעד עכשיו היתה עיוורת לגביו.

ספר לה כמה אתה אוהב וחושק בה וכמה היא חשובה לך על מנת שתוכלו לחיות באהבה ותשוקה עוד שנים ארוכות. אתה מוזמן גם להראות לה את השאלה שלך ואת התשובה שלי כך אולי היא תבין יותר.

לחיות בלי סקס זה כמעט בלתי אפשרי - אתם חייבים לפתור את הנושא באיזו שהיא דרך, אחרת תמצא את עצמך גם מתוסכל וגם מנהל מערכות יחסים שונות במקביל על מנת לקיים את הצורך ההגיוני כל כך.

נשמח לשמוע בהמשך כיצד התקדמת בנושא..

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה עזרה
    נתי
    26/08/2009

אני בזוגיות עם גבר מדהים כבר 4 שנים (אני רק בת 21) בשנתיים האחרונות הסקס הוא לא אותו הדבר.בשנה האחרונה בכלל על הפנים יש הרגשה שבכלל הוא לא חסר, אין תשוקה,אבל המון אהבה.זה לא בחור שאני רוצה להפסיד,אפילו חושבת על עתיד משותף איתו.הוא מאד אוהב, תומך אך גם מתוסכל.מאד חסר לו בהתחשב שבתחילת הקשר היה הרבה סקס.הסקס איתו מעולה.והיחיסים מאד פתוחים ואמיתיים.אבל מה הבעיה אצלי????מה אני צריכה לעשות?? אני לא רוצה להפסיד אותו.אולי זה הגלולות?.

לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה עזרה

הוספת תגובה

• תשובה

שלי פסטרנק כץ
    26/08/2009

הי יערה,

את מדברת על בעיה נפוצה מאוד בקרב נשים.
    ההרגל והשיגרה השוחקת בהחלט יכולים לשחוק איתםן גם את התשוקה והסקס.

ובכל זאת, כדי לקיים מערכת יחסים תקינה, לסקס יש משמעות מירבית ולכן הייתי מציעה לשניכם לקחת קצת פסק זמן מהשיגרה ולחפש דברים מרגשים לעשות יחד.

חוג משותף/צעידה לילית אחת לשבוע או כל דבר שישפר את האינטימיות ביניכם.

קשה לפעמים לנטרל סקס מאהבה ולכן צריך כל פעם להדליק את האש מחדש. כשהכל ידוע ומוכר מראש קצת קשה להתרגש ולדמיין מה הולך להיות מה שמשאיר את המדורה בודדה עד שהאש נכבית לגמרי.

ובגדול, חפשי דברים שתוכלו לעשות יחד כדי לתדלק שוב אחת את השני.
    סרט עם סצינות אירוטיות, צעדה על חוף הים בשעת שקיעה ועוד כל מיני ענינים קלישאתיים שעובדים טוב יותר מכל דבר אחר, כי בסופו של דבר כדי להגיע למקום של תשוקה של ממש צריך לעבור דרך הריגוש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סנדלר 20

אסי
    28/08/2009

יערה שלום
    לא צריך להיכנס לפלונטר זה טיבעי שעם השנים זה כצת יורד
    ויש ימים שזה יותר עולה
    הכל בסדר איתכם כמו שאת אומרת זה אחד הדברים החשובים
    מה גם שאת מציינת שאתם מאוד אמיתיים אחד עם השני
    אז אן עיניין של בחורות אחרות מה שנישאר זה תוצאת הזמן
    נסיון לריגושים מצידך לא רע
    כמו לחייך הרבה להיתלבש לא ממש בצורה חסופה כי זה יותר מעניין לדעתי
    ולנסות לא ליכפות עליו סקס כי זה יכול להרחיק
    תני לא את הזמן המתאים
    סקס מהנה יערה בהצלחה מאמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעוץ זוגי
    מאי
    25/08/2009

אני וחבר שלי ממש ממש לא מסתדרים ביחד!..
    כל יום אנחנו רבים.. ממש בגלל שטויות!
    אבל אני אוהבת אותו מאוד והוא אוהב אותי מאודד!
    ואני מרגישה שאנחנו ממש מתרחקים אחד מהשני.. (אנחנו חברים כבר 7 חודשים)
    הוא אף פעם לא מבין אותי - ואני לא מבינה אותו.
    הוא לא מתעניין במה שאני עושה - ואני כן מתעניינת במה שהוא עושה!
    אני רוצה לעשות איתו דברים חדשים ומעניינים בחיים להנות קצת מהחיים- והוא לא.
    הוא אף פעם לא רוצה להיפגש אצלי. ואם אני לא יכולה לבוא אליו אז הוא מעדיף לשבת בבית ולנגן בגיטרה הזאת שלו!. ואז אני כמו סטומה רבה עם כל העולם ובאה אליו כי אני מתגעגעת! ועוד הרבה!
    ואני חוזרת... אנחנו מאוד מאוד אוהבים אחד את השני..ואני בחיים לא אפרד ממנו!
    אבל לפעמים אני ממש מתרגזת ממנו!!!!
    וחשבתי על ייעוץ זוגי...
    אבל אנחנו בני 15. (!!!!!!!!!!!)
    ואני לא מבינה בזה כלום...
    כדאי לי בכלל?
    אם אפשר בכלל?
    כמה זה עולה?
    מה לעשות?

לקביעת תור
    סגירה
    יעוץ זוגי

הוספת תגובה

• למאי

שלי פסטרנק כץ
    26/08/2009

הי מאי, את מתוקה אמיתית!

הפורום כאן מיועד לאנשים קצת יותר גדולים.
    בגיל 15 אולי נדמה לך שבחיים לא תפרדי ממנו ויכול להיות אגב שאת צודקת (פגשתי בימי כמה זוגות שחיים יחד מגיל צעיר כזה) ובכל זאת..

יעוץ זוגי מתאים בדרך כלל לאנשים שרוצים להעביר את רוב חייהם יחד, לגדל ילדים יחד, להקים בית ועוד. בגיל 15 לומדים לבד בדרך כלל ומתנסים לבד בחוויות וככה מתגבשת לה הדרך המתאימה לכל אחד בתוך זוגיות.

לא הייתי מציעה לך ללכת ליעוץ אבל כן להבין מעצמך למה את כל כך להוטה עליו והוא לא מרגיש ככה בחזרה.
    אם לך יהיו תחביבים משלך (כמו הגיטרה הזו שלו למשל :) יהיה לך קל יותר, הזמן שלך יהיה תפוס בדברים שאת אוהבת לעשות ואולי הוא קצת יקנא שאין לך זמן בשבילו. הוא יתחיל להתגעגע ואז...

אולי גם הוא יבוא אליך סוף סוף.

* כשאת מראה לו שאין לך דבר אחר בעולם מלבדו את גורמת לו להרגיש כל כך מוצלח ומיוחד שאין לו שום צורך להתאמץ כדי לזכות בלבך. את הרי כבר שלו (:

ספרי לנו איך מתפתח,

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני אוהבת מאוד אנאלי זה נורמלי
    ana
    24/08/2009

אני מאוד אוהבת אנאלי
    בעלי מוכן מידי פעם .
    עכשיו יש לי מאהב האם לדבר איתו או שהוא יקבל רגליים קרות ?

הוספת תגובה

• היי

רציני
    24/08/2009

אשמח להיות המאהב שלך
    אם את מעוניינת כתובתי [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

רציני
    24/08/2009

אשמח להיות המאהב שלך
    אם את מעוניינת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

קובי
    24/08/2009

היי אנה, אם את מעוניינת במאהב צעיר (בן 16) שמוכן לענג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

שלי פסטרנק כץ
    26/08/2009

השאלה לא ברורה.

לדבר עם הבעל על המאהב?
    עם המאהב על האנאלי?
    מי יתפוס רגליים קרות??

מה שבטוח, אם את שואלת אותי התשובה היא תמיד לדבר.
    רק לקחת בחשבון עם מי, על מה ואיך לדבר כיוון שכל אחד מבין דברים קצת אחרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיתבי לי גם אני מעוניין

lee
    28/08/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה נוראית!!!
    g
    24/08/2009

שלום,
    אני נשואה מזה כ 5 חודשים אני ובעלי מנסים כבר חודש וחצי להביא ילד .
    בעלי נורא לחוץ מהעניין וכל פעם שאנחנו עושים סקס הוא עוצר עושה ביד כדיי לגמור ואז ממשיך!!!
    סבבה זה עוד היה מקובל עליי,
    אבל אתמול ושילשום אנחנו באמצע סקס פיתאום לא עומד לו וכל פעם כבר במשך שבוע ימים אנחנו עוצרים באמצע כי לא עומד לו וכי הוא לא יודע מה יש לו כבר התחלתי לבכות כי חשבתי שהוא לא נימשך אליי אבל זה לא הסיבה והוא נשבע לי ועוד שנייה בכה לי ואמר לי שהוא לא יודע מה יש לו שלא עומד לו ושקשה לו לגמור לוקח לו זמן הוא מתאמץ עד שהוא גומר! בבקשה תעזרו לי...

לקביעת תור
    סגירה
    בעיה נוראית!!!

הוספת תגובה

• המשך

g
    24/08/2009

הוא אתמול ממש הדמעות עמדו לו בעיניים והתחיל להגיד לעצמו שהוא לא גבר שהוא לא יודע מה יש לו הוא מאוד מאוד לחוץ מעניין של להביא ילד לעולם!
    שחס וחלילה לא יצליח לו!
    כול החברים מסביבינו הביאו עכשיו אחד אחרי השני ילדים כנראה הוא נלחץ מזה ממש!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא עומד לי! אני מפסיד כ"כ הרבה!!
    מתוסכל
    24/08/2009

גילי 20,הייתה לי חברה במשך 8 חודשים,שהסקס איתה היה בסדר,אבל תמיד היו לי חרדות כאלו בראש שאני לא טוב מספיק,לא נוגע במקומות הנכונים וכו' למרות שהיא אף פעם לא התלונה!!,ודווקא אני חושב שהיא נהנתה בסקס איתי,היה לי קשה להנות עד הסוף מהסקס בגלל המחשבות האלו אבל זה היה בסדר יחסית לחברה השנייה שהייתה לי.

השנייה הייתה גדולה ממני ב10 שנים! והייתה מאוד מאוד ביקורתית,קטלה אותי על חוסר הניסיון שלי במין,ואמרה לי שאני לא יודע לעשות כלום,וכל הזמן נסתה ללמד אותי איך לחרמן אותה כמו שצריך.בהתחלה כשהייתי איתה לא עמד לי בכלל (לעומת החברה הראשונה שלי שכן עמד לי איתה בפעם הראשונה).
    אבל לאט לאט הצלחתי להעמיד אותו ושכבנו דיי הרבה,אבל איתה לעומת החברה הראשונה,היו לי הרבה יותר חרדות,95% מהפעמים ששכבנו (ושכבנו הרבה) היו מלאות חרדות ולחצים ולא ממש נהנתי כמו שצריך,עשינו כמעט הכול! (אחרי הכול היא הייתה בת 30 ככה שלא היו לה בעיות לעשות דברים שבנות 20 לא מעזות עדיין לעשות).
    אבל תמיד הייתי לחוץ ולא הכי נהנתי,והיו פעמים שלא עמד לי,או שירדה לי הזקפה באמצע וזה היה מדכא אותי ממש...לפעמים היא רצתה שאני אגמור לה בפה...ואיך שהרגשתי שאני עומד לגמור,והבאתי את האיבר שלי לכיוון הפה שלה,הזקפה ירדה לי לאט לאט ובמקום להגיע לאורגזמה אני רק התרחקתי ממנה....

אחרי שנפרדתי מהחברה השנייה,קורה הדבר המוזר ביותר...יש לי ידידה בגילי שאני מכיר אותה 5 שנים בערך...אף פעם לא היה בינינו שום דבר שקשור לסקס,ואף פעם לא תארתי לעצמי שיהיה לי איתה משהו מיני.אבל לפני שבועיים אני מוצא את עצמי מתחרמן איתה ואנחנו מתפשטים,היא הייתה במחזור (דרך אגב היא בתולה) ובגלל שהיא הייתה במחזור,לא יכולנו לקיים יחסים מלאים.אבל זה לא כל כך משנה כי....בכלל!! לא עמד לי! והייתי לחוץ בטירוף!! יותר אפילו מאשר עם שתי החברות הקודמות שהיו לי...עכשיו אתמול,שבוע אחרי הפעם הראשונה זה קרה שוב...והתקדמנו שלב,התפשטנו לגמריי והיא הייתה מאוד רטובה,רצתה שנעשה את זה עד הסוף ולאבד את הבתולים איתי (דבר שמאוד מאוד החמיא לי).אבל שוב פעם הוא לא עמד!!!! והייתי כ"כ לחוץ!!.ניסינו כמעט שעתיים!

מה שאני לא מבין זה איך לעזאזל אני יכול לקבל חרדת ביצוע עם מישהי בתולה שלא יודעת לעשות כלום??,שאומרת לי שהיא רוצה שאני אלמד אותה דברים על סקס,שאני אראה לה איך שוכבים?? איך יש לי חרדות שהיא תגיד לי שאני לא יודע ל'זיין'?,או שהיא תצחק עליי שאני 'זיון גרוע',ותגיד לי שאני מזיין כמו גולם וכו',אם היא בעצמה לא יודעת כלום??.ואני בטוח שהיא חושבת שאני זיין על בהתחשב בזה שהיא בתולה.....כי היא בעצמה בקשה ממני ללמד אותה דברים!! זה כל כך מסתכל אותי,אני ממש בדאון בגלל זה...שאני לא מסוגל להנות מסקס כמו שצריך...

האם לקחת ויאגרה יכול לעזור? או שזה לא פתרון? אני לא יודע בקשר לטיפול פסיכולוגי,אני מודע לעובדה שאני צריך להשתחרר מהלחץ ולהרגע כי זה הכול בראש,כשאני מאונן יש לי זקפה ענקית.

הוספת תגובה

• תיקון גילי 21,עוד מעט 22 האמת...

מתוסכל
    24/08/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה למתוסכל

שלי פסטרנק כץ
    26/08/2009

אפשר בהחלט להבין אותך.
    כנראה שמה שעשתה לך החברה האחרונה שהיתה גדולה ממך הכניס אותך למין חרדת ביצוע שבאופן אוטומטי מתגבשת לקראת כל פעילות מינית מתקרבת.

נכון, הבחורה הנוכחית בתולה, אבל מכיוון שהיא מצפה ממך שתלמד אותה אחרי שקיבלת "על הראש" מהקודמת כל הנסיון שצברת לא ממש משנה משהו בינך לבין עצמך.

הפכת למישהו שלא בטוח ביכולת ובבצועים המיניים שלו ובגלל זה אתה נתקף חרדה.

מכיוון שכנראה שמדובר בבעיה פסיכולוגית נטו זה הזמן לשלול בעיות בריאותיות) יש לך כמה אפשרויות.

1. להעזר בסבלנות. זו הזדמנות מצויינת ללמד את הבתולה שבחורה לא באמת זקוקה לחדירה ושמשחק מקדים הוא אחד הדברים שבשבילו שווה להכנס למיטה.
    שחק איתה בכל מיני מקומות, בדגדגן, בהחדרת אצבעות. גרום לעצמך להגיע לגירוי מיני ע"י כך שתשחקו משחק ובו אתה המורה למין והיא התלמידה וכשתרגיש מספיק בטחון תתקדם הלאה

גם אם בשלב הראשון לא יעמוד לך תנסה לתעל את העניין לטובת המשחק ותגיד לה שהפעם השיעור יסתיים ללא חדירה כדי להשאיר אותה חמה לפעם הבאה.

תפקיד המורה אמור להכניס אותך למעמד חדש שיקנה לך שוב את הבטחון האבוד.

2. אם קשה לך אם זה ואתה עדיין לא מצליח להבין את עצמך, יעוץ מיני קצר אצל סקסולוג'ית יוכל לעזור.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך,אני לא ציינתי משהו רלוונטי

some1
    27/08/2009

שאולי הוא גורם מאוד משפיע בנושא...אני דיי מכור לפורנו ולאוננות...אני מאונן כל יום מול סרטי פורנו וזה יכול להגיע לשעתיים רצוף כי אני מעקב את הגמירה בכוונה..

אני חושב שאולי בגלל זה גם סף הגירוי שלי עלה מאוד ולכן קשה לי להשיג זקפה עם מישהי ב"סתם סקס" שלא מעורבות בו בחורות מדהימות עם גוף מושלם שמשתתפות באורגיות.

אולי זה נשמע מגעיל אבל הקטע הוא שזה ככה בגלל שאני מרגיש שאף פעם לא הייתי באמת מסופק מסקס כמו שצריך בגלל החרדות והמחשבות שווא האלו דבר שגורם לי להיות עצוב ומדוכא,ובגלל זה כנראה אני מאוד מאוד חרמן כי אני אף פעם לא מצליח להרגיש מסופק מינית באמת ואז אני צופה בפורנו קיצוני כמעט כל יום במשך הרבה זמן.

ודבר אחר,את אמרת שאני צריך לנסות להתגרות מהמשחק המקדים,מהחדרת אצבעות וכו',
    אני לא יודע למה זה,אבל החרדת אצבעות,ירידה לבת זוג ודברים בסגנון לא תמיד מגרים אותי ואני רחוק מזקפה,אבל זה תלוי גם מה עושים..כנראה שזה ישמע אגואיסטי אבל מה שהכי מגרה אותי מן הסתם בתור גבר זה אם היא תרד לי או תאונן לי במשחק המקדים בו בזמן שאני מספק אותה.

אחת הסיבות הדיי שוליות האמת שאני חושב שמקשות עליי להשיג זקפה,זה שברוב הפעמים מי שהייתי איתן גם לא ממש טרחו לגרות אותי כמו שצריך,אני זה שהשקעתי במשחק מקדים הרבה יותר מהן.אבל אני בטוח שאם לא היו לי את החרדות ביצוע האלו,אז הזקפה הייתי באה בלי בעייה גם בלי שום 'עזרה מהצד' מבת הזוג.

מה שכן גם לידידה הבתולה שלי,יש לה אקס שהייתה לו בעייה הפוכה,הוא היה גומר עוד לפני שהם היו מתפשטים,גמירה סופר מהירה.והיא נסתה לשכב איתו כמה פעמים אחרי שהם נפרדו והם לא הצליחו (הם נפרדו בגלל סיבה אחרת שלא קשורה לסקס).אז היא הייתה מתייעצת איתי בנושא,ותמיד ניסיתי להסתיר ממנה את הבעייה שלי (זה היה לפני שהתחיל הקטע המיני בינינו).אולי זה גם קשור?

תודה רבה שוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למתוסכל

שלי פסטרנק כץ
    27/08/2009

הכל קשור.

נראה ששניכם חוויתם דברים שגרמו לסקס שלכם להפוך לאישיו בפני עצמו ומעין תהליך של בחינה אישית או זוגית במקום להיות חלק טבעי ממערכת יחסים.

אין לי ספק שככה לא תתקדמו לשום מקום כיוון שתמשיכו כל הזמן לבדוק אחד את השניה.
    הייתי מציעה לכם כל אחד לחוד וביחד לשוחח עם איש מקצוע בנושא כדי להשיל את כל העטיפות שמונעות משניכם להנות מיחסי מין במובן של יחסים ולא של סקס למטרת סקס.

לצערי אין לי אפשרות לעזור בדרך של התכתבות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבעייה היא שהקשר שלי איתה הפך למעין

some1
    27/08/2009

יזיזות,ולא מעבר..אני לא חושב שזה סוג פסול של קשר,השאלה אם אוכל לתפקד בו עם החרדות שלי?
    האם לדעתך אחרי שקראת את הודעת ההמשך שלי,שיחה קצרה עם סקסולוגית אכן תעזור? או שצריך יותר מזה? ואם כן אשמח להמלצה על סוג טיפול

תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לתגובה,זה מאוד חשוב לי.תודה!

some1
    29/08/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה סופית

שלי פסטרנק כץ
    03/09/2009

כפי שעניתי לך בהרחבה בתשובות הקודמות, כדי להנות מחוויה מינית טובה אתה צריך להתמודד עם חרדת הביצוע שחווית בעבר.אם תצליח לטפל בעצמך ללא עזרה מקצועית זה נפלא ואם לא יעוץ סקסולוגי בהחלט יכול לעזור. לפעמים אפילו פגישה חד פעמית מאירה את הדברים באור שונה.

ןבנוגע לעניין הנוכחי, רק הניסיון שלך יעיד האם אתה יכול לקיים איתה מערכת של יזיזות בלבד או לא.
    אין רע ביחסים של יזיזות בתנאי ששני הצדדים מודעים לעניין ואין להם ציפיות בנוסף לכך.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנסות להחזיר מעט מהשמחה והאושר איתך
    תומר
    23/08/2009

היי .

שמי רון . בן 30 .
    נשוי כבר 6 שנים . לא ממש באושר ואין זה המקום לפרט .
    מחפש מישהי . טובת לב , עדינה ורגישה .
    לשיחות/התכתבויות , עידודים הדדיים , ריגושים .
    לנסות לחזור לכיף שבחיים . לעבור את היום בשמחה .
    מבלי לנאוף . מבלי להרוס מסגרות .
    הרי הילדים חשובים לנו מהכל .
    וככלות הכל מגיע לנו יותר ממה שיש עכשיו .
    לא מגיע לנו להיות עצובים ומיואשים . גם אם בחרנו בחירות מוטעות .

אם את כמוני רוצה להחזיר מעט מהרגש המתוק ההוא ... של אכפתיות , סובלנות , פירגון הדדי , ואולי גם אהבת אמת . אנא כתבי לי .

אני גבוה .1.85 , רזה ונראה טוב .
    מחפש אותך החמודה , אבל לא שמנה או מלאה .

הוספת תגובה

• לרון

שלי פסטרנק כץ
    26/08/2009

אמנם הפניה שלך לא מיעודת אלי אבל כ"כ צרמה לי בקריאה.

אם עשית טעות בבחירה לא כדאי לתקן?
    אם הילדים חשובים יותר מכל לא כדאי שיגדלו בבית חם ואוהב?
    ילדים שרואים את הוריהם מתוסכלים וחסרי תשוקה/חיבוקים/נשיקות גדלים להיות הורים כאלו בעצמם.

האם זה מה שאתה מאחל גם להם?
    קח אחריות על החיים שלך בחור צעיר ותחליט, או לתקן את מה שלא עובד יחד בעזרת יעוץ זוגי שיחזיר קצת ממה שנעלם ( בת הזוג וודאי תשמח לגלות שהיא חשובה מספיק כדי שתלחם עליה) או שתחליטו לפרק את הזוגיות.

ואם אתה ממש לא בעניין שלה, שלח אותה לדרך חדשה. גם לה מגיע מישהו שיאהב ויחזר, ילטף וילחש מילות אהבה כדי שהיא תהיה אשה מאושרת וכך תוכל גם להיות אמא נפלאה וסבלנית לילדים של שניכם.

הדרך שבה אתה מנסה לפעול כאן, אולי נראית לך קלה יותר אך היא לא תפתור את הבעיה רק תטאטא אותה קצת מתחת לשטיח..

עשה חושבים עם עצמך עוד קצת לפני שאתה ממהר לחפש ענינים חדשים בחוץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוקן
    meee
    20/08/2009

שלום,
    אני וחבר שלי רוצים לקיים מין אנאלי...ואני רוצה לעשות חוקן (באמצעות אמפולה) לפני..
    רציתי לדעת אם תוכלו לתת לי את השם של האמפולה הזו, שאני אוכל לבקש בבית המרקחת ישר את השם ולא אצטרך להסביר..כי זה מביך אותי...
    תודה לכל מי שיעזור

לקביעת תור
    סגירה
    חוקן

הוספת תגובה

• את פשוט נכנסת לבית מרקחת...

eri
    21/08/2009

ומבקשת בקבוק חוקן לשימוש חד פעמי. הבקבוק בנפח 250ml, מוכן ופשוט לשימוש. בבקבוקים אלה משמשים לפני הרבה סוגים של בדיקות רפואיות, כך שאת לא צריכה להסביר מאומה לרוקח.
    על תשכחו להשתמש בהמון חומר סיכה לפני החדירה, מומלץ שמן תינוקות שניתן להשיג כמובן בבית מרקחת.
    בהצלחה, eri

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיקרולט. חוקן. לשימוש. חד. -. פעמי

מיקרולט. חוקן
    26/08/2009

מיקרולט. חוקן. לשימוש. חד. -. פעמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

שלי פסטרנק כץ
    26/08/2009

אכן, התשובות שקבלת נכונות רק בעניין הסיכוך לשים לב!

בשום פנים ואופן לא בשמן תינוקות - ישנם חומרי סיכוך על בסיס מים המיועדים לכל מטרה של החדרה בנרתיק ובפי הטבעת וביניהם KY ג'ל של ג'ונסון וPLAY של דורקס.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחפש שותפה לסקס וירטואלי...
    עמית
    19/08/2009

הוספת תגובה

• נשמע טוב...שלחתי לךאימייל עם הפרטים

עמית
    20/08/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלג וחמודה

אסף
    23/09/2009

למה יש לי הרגשה ששתיכן גברים ולשניכם יש אותו בולבול? אולי בגלל האימייל? חחחח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צעיר מחפש קשר דיסקרטי וקבוע+תמיכה
    אדם
    18/08/2009

מחפש קשר דיסקרטי וקבוע עבור תמיכהו silent2k ו 14:11 | 14/08/09

רווק בן 26 נראה מצויין מחפש קשר דיסקרטי קבוע..מפגש כל שבועיים עבור תמיכה כספית.

עדיף שתהיי ממוקמת ואם לא אפשר במלון בשעות הבוקר או בשעות הערב בדיסקרטיות מלאה.

אני מעדיף קשר קבוע ומצפה שתהיי אמינה,עדינה מטופחת

במידה ומתאים לך ואם את בת 18 עד 30 באיזור תל-אביב והסביבה הקרובה בלבד נא ליצור איתי קשר דרך המייל:

silentdude2k שטרודל ג'ימייל דוט קום

אשמח לשמוע ממך בקרוב...

הוספת תגובה

• איזו תמיכה אתה חושב לקבל מבחורות

חי בסרט
    19/08/2009

בנות 18-30??? הצחקת אותי חחחחח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חחח -- מודעה אומרת ש.......

אדם
    19/08/2009

המודעה אומרת שאני { הגבר } יתמוך {באישה }
    תלמד לקרא חבר שלי :)

לכל הנשים מחכה לפניות :)

תודה מראש
    אדם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממש דחוף ...הריון
    איציק
    18/08/2009

טוב אז ככה אני וחברה שלי עשינו סקס יבש והיא הייתה רק עם תחתון אחרי כמה דקות הרגשתי שהכל רטוב שם .... לא הרגשתי שגמרתי אבל על האיבר מין שלי היה שפיך ....
    השאלה שלי אם היא יכולה להכנס להריון מזה ?דרך התחתון ....בבקשה זה דחוף

לקביעת תור
    סגירה
    ממש דחוף ...הריון

הוספת תגובה

• אם כן ?

איציק
    18/08/2009

אם כן לקנות לה פוסטינור ?!??!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

שלי פסטרנק כץ
    20/08/2009

בגדול התשובה היא לא כיוון שזרע לא עובר דרך הבגדים.
    אם יש לך ספק ואולי התחתונים לא ממש היו עליה אז היום זה היום האחרון בו ניתן להשתמש בפוסטינור . עד 72 שעות מרגע האמת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא שמתי לב

איציק
    21/08/2009

לא שמתי לב איפה בדיוק התחתונים היו ממוקמים
    עבר הזמן כבר ....מה עושים ?:S

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

שלי פסטרנק כץ
    26/08/2009

לא עושים שום דבר..

מקווים שלא קרה כלום, אלו גם הסיכויים במקרה שתיארת.
    אפשר לחכות שבועיים ולעשות בדיקה ביתית או לחכות למחזור ואם הוא לא מגיע לגשת לרופאת משפחה לבקש בדיק דם והיא כבר תנחה אתכם מה לעשות משם. אם לא, אני כאן ובנייד למקרים דחופים (:

** בוא נהיה אופטימיים ונקווה שהכל בסדר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאשתי תגמור ואני לא
    אנונימי
    15/08/2009

שלום רב! לאחר מספר ניסויים שעשיתי עם אשתי ועם עצמי, גיליתי שאני מאוד רוצה להפסיק לגמור. לאחר שבוע שאני לא גומר אני מרגיש מאוד אנרגטי, לאחר שבועיים שאני לא גומר, אני מחפש כל פינה מאובקת לנקות אותה על מנת לשחרר את האנרגיה שיש בי, אני הופך להיות עוזרת בית מרוב שאני אנרגטי. לאחר יותר משבועיים אני מלא באנרגיות ומרגיש מאוד בריא.
    אני מרגיש שאני נמשך המון לאשתי ושאני אוהב אותה יותר.
    יש לי קושי להגיע לזה בעצמי, אני צריך עידוד קבוע מאשתי (כמו אימון) כי משם אני שואב כוחות להפסיק לגמור. אשתי אוהבת מאוד לגמור ואני מעודד אותה לגמור. הייתי מת שהיא תרצה שאני לא אגמור יותר (נמשיך לעשות סקס רק שאני לא אגמור), היא לא משתפת איתי פעולה והיא טוענת שזה רק החלטה שלי, אבל לי זה מוציא את כל העוקץ מהעניין, אני חייב עצה דחופה איך אני יכול להציג לה את הדברים באופן הטוב ביותר ועד כמה העניין ריאלי.

לקביעת תור
    סגירה
    שאשתי תגמור ואני לא

הוספת תגובה

• אנונימי יקר

שלי פסטרנק כץ
    20/08/2009

מה שאתה בעצם מבקש מאשתך זה שתשלוט בך וביצר שלך.
    אני מניחה שמה שאתה מחפש זה להיות נשלט ע"י אישה שאתה נמשך אליה - במקרה הזה - אשתך (ומה יותר נפלא מזה?) אבל כנראה שאשתך חושבת שזה לא התפקיד שלה ושרק אתה יכול להחליט אם אתה גומר או לא (מה שלא רחוק מהמציאות)

אם הבנתי אותך נכון, עצם השליטה שלה וע"י כך שהיא תצווה עליך שלא לגמור בזמן האקט המיני תוך כדי שהיא כן תגיע לפורקן, זה מה שיגרום לך להנאה גדולה וגם יגביר את האנרגיה שלך ביומיום.

אתה מעוניין לא לגמור עוד בכלל? אחת לחודש? כמובן שהדבר אפשרי אבל תזכור שבשלב מסויים הגוף ידרוש פורקן לצורך המיני. אלא אם כן תחליט להתנזר, מה שדורש אורך חיים בסגנון אחר שאליו, לא בטוח שאשתך תרצה להצטרף.

אולי פשוט תסביר לה את הדברים בצורה ישירה ותסביר לה שזה מה שמדליק אותך. השאלה היא האם גם אשתך באותו עניין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פאדיחה עולמית!!!
    מאי
    14/08/2009

בקצרה: סבתא של חבר שלי תפסה אותנו באמצע.. (!) ואנחנו בני 15! היא פשוט נכנסה לחדר!כשהיינו אצלו בבית. לפחות היינו מתחת לשמיכה. אני לא יודעת מה לעשות... היא תספר להורים שלי ושלו.. ואני לא אוכל להתסקל להם בעיניים יותר!!! כדאי לי להכחיש הכל? להתנהג כאילו לא קרה כלום? אני לא רוצה לבוא אליו יותר הביתה. ואני לא רוצה לראות אותה. לא מכוונה רעה! פשוט זה מבייש! מה אנחנו עושים???

לקביעת תור
    סגירה
    פאדיחה עולמית!!!

הוספת תגובה

• לקרן

שלי פסטרנק כץ
    20/08/2009

ואם אני אספר לך שזה קורה להרבה כמוך זה ירגיע? (:(:(:

נכון, פאדיחה אבל לא צריך להלחץ יותר מידי.
    אם אתם אוהבים ומרגישים בוגרים מספיק ומשתמשים באמצעי מניעה כך שלא תכנסי להריון לא מתוכנן אז אין מה להלחץ.

במידה ותפגשי אותה שוב, נסי להמשיך להתנהג כרגיל. אין צורך להכחיש אבל גם לא לעשות מזה עניין.

אם בעקבות העניין מישהו מההורים ישאל אותך משהו, זו הזדמנות מצויינת לפתוח את הנושא ולשוחח על סקס באופן גלוי עד כמה שניתן. עובדה שאת כותבת שאת בת 15 במין זעזעוע מעצמך.

כנראה שגם את מרגישה שזה גיל צעיר מדי, כך שלא פלא שאת לא בטוחה בתחושה.
    בכל מקרה, נצלי את ההזדמנות לשוחח על כך קודם כלך עם עצמך ולחשוב האם את באמת שלמה עם ההחלטה לקיים יחסים בגיל צעיר כל כך? האם את מספיק אחראית בנושא?

גם אם עשית את זה פעמיים שלוש ויותר, תמיד אפשר להחליט להפסיק ולחכות עד לרגע שבו תרגישי מוכנה באמת. זה שאיבדת את בתולייך לא אומר שאי אפשר לעשות פסק זמן ולהמשיך מאוחר יותר, כשתרגישי מוכנה.

נ.ב. יום אחד עוד תצחקי על הפאדיחה הזו והיא תהפוך לאחד הסיפורים המשעשעים שקרו לך. (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה