מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא סובלת את בעלי...מורנוש13/08/2009
אני בת 29 ,נשואה +ילדים,לא מסוגלת לראות את בעלי ,הגעתי למסקנה שהוא מביא לי עצבים בכל הגוף שאני רואה אותו,אנחנו שוכבים מידי פעם אבל אני לא מסוגלת להתנשק איתו,מרוב שהוא מעצבן אותי...אין ביננו שום דבר ריגשי פרט לילדים הקטנים והמקסימים שלנו
אני חסרת אונים ולא יודעת מה לעשות...
לפרק קשר?להתגרש? לחפש ריגוש עם מישהו אחר,לבגוד?
בכל זאת יש משפחה מסביב,ילדים ,הורים וכו'...
מה הפתרון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי מורן
רציני13/08/2009אשמח לשוחח איתך , אם את מעוניינת
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מורנוש
Jhon13/08/2009אני חייב לציין, לפני שאני עונה, שאין לי שום ניסיון ומה שאומר זה על סמך דעתי בלבד.
אגב, אני צעיר ממך בשנתיים ואני נשוי +1.
אני בתפישתי חושב שאם לא הולך אז צריך לפרק את החבילה.... אבל כשכנסים הילדים לסיפור זה משנה קצת את התמונה.
אולי כדאי לך להסתכל על החיובי והשלילי בכל אחת מהאופציות שהעלית.
להתגרש - חסרונות - פגיעה בילדים, שינוי המצב הכלכלי (לטוב, מזונות, ולרע, פחות משכורת אחת), פגיעה תדמיתית וכו'. יתרונות - תוכלי לפגוש גבר חדש, ריגושים חדשים, ילדים יותר מאושרים (בהנחה שהפרידה רק עושה להם טוב והם לא רואים את השנאה שיש בין בני הזוג), תקבלי מזונות, הילדים יגדלו כמו שאת רוצה וכו'.
את החשבון בעיקר את צריכה לעשות עם עצמך ולהגיע להחלטה.
בכל אופן, לדעתי, גירושין זה לא דבר פסול. צריך להסתכל על הגירושין כדרך לפתיחת דלתות חדשות ולשיפור ההרגשה הפנימית שלך.
תמיד תוכלי למצוא דוגמאות של נשים שהצליחו למצוא את עצמן גם לאחר גירושין, ובמקביל תוכלי למצוא נשים שלא מצאו את עצמן אח"כ. הכל תלוי באמונה שלך בעצמך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקטלני
אדוארד15/08/2009תופעה ישראלית הכי מכוערת ביקום ץבכל מחיר להיפרד קטלני במיוחד לילדים ץאם את חושבת להציץ החוצה עוד יותר קטלני ץגמרי ענין קחי תקופת רגיעהאת והילדים ברב המקריםצריך שיקול דעת ושליטה עצמית ץאם תרצי ללמוד על בשר של אחרים תהיי בקשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמורן
ירון18/08/2009תראי את צריכה לקחת פסק זמן לעצמך ולנסות לפתור את הבעיות (תנסי לדבר איתו)
לפרק את החבילה זה הפתרון הקל והכי פשוט.
תנסי פשוט להרגע ולחשוב בבהירות ולא כשאת כועסת.
אם תרצי לדבר אני במייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
שלי פסטרנק כץ20/08/2009הי מורן,
את כותבת שמלבד הילדים את לא מוצאת סיבה שבגללה כדאי לך להשאר עם האיש הזה שאיתו התחתנת לא מזמן, כנראה מתוך אהבה.
החיים, השגרה ועוד לא מעט דברים שקורים בדרך לשם גרמו לכם להתרחק אחד מהשני עד כשי כך שלא נותר דבר מלבד הגעגוע.. לימים אחרים.
לא משנה באיזו דרך תבחרי, הטוב ביותר יהיה לעשות זאת בצורה בוגרת, אחראית ובעזרת איש/ת מקצוע שיוכל להנחות אותך בצורה אובייקטיבית ונכונה עבורך, עבור בן זוגך ועבור הילדים.
להשאר בתוך זוגיות עם מישהו שלא סובלים , יגרום לשניכם סבל רב וכמובן גם לילדים.
ילדים שרואים בבית אהבסה, חום וחיבה בין ההורים גדלים להיות ילדים בעלי ביטחון עצמי ויכולת הסתגלות טובה לחיים. ילדים שגדלו בבית בו ההורים לא מפגינים אהבה אחד כלפי השני לומדים כי כך מתנהלת מערכת יחסים ולכן, כשיתבגרו ימצאו לעצמם בני זוג שיתיחסו אליהם כפי שהם למדו בבית... האם זה מה שאת מאחלת לילדיך כשאת כותבת שאת נשארת שם בשבילם??
להפרד או לא - זה רק את יודעת אבל יועץ טוב יוכל לעזור לך להגיע אל ההחלטה הנכונה עם הכי פחות נזקים לכולכם.
בגידה היא וודאי לא הפתרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוחנן 20
אסי28/08/2009מאמי את סובלת
ספרי לא את האמת בהתחלה זה יגניב אותו
אני מאמין שעם הזמן הוא יבין את זה
אולי הוא ישפר את היחס אלייך ביכדי ליכבוש אותך מחדש
או שלפחות יבין מה עובר עלייך
מי אשם פה זה לא מעניין אך עוצרים זה יותר מעניין
תצליחו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשננו באותה צרה
דני03/09/2009מותק את לא לבד אים זה מנחם אותך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי אפשר להציל...
Yak03/09/2009אולי אפשר לראות הכל אחרת. אולי דרוש שינוי כלשהו שירענן ויפיח תקווה ותקופה טובה ושונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפס קשר איכותימני12/08/2009
שלום לך אשה נשואה בלבד!!!!!!!! לא אומר משהוא לא כנה! אני גבר נשוי נעים הליכות איכותי ועדין .מחפש אישה נשואה כמוך ששומרת על הקיים בבית אבל זקוקה לחום ויחס והבנה.
המייל שלי [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ציפי15/08/2009שלום לך מאיפה רוצה אהבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מתל אביב
מני16/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרושות סקסיות לשידור במצלמהsexata10/08/2009
לאתר שידורים ארוטים דרושים "בנים וגם בנות" לשידור במצלמות אינטרנט בחו"ל, אם אפשרות לחסימת ישראלים, התשלום ב$ והשעות גמישות מאוד, מתאים כעבודה צדדית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
קובי10/08/2009הייאני בן 16 האם זה מתאים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא צריך 18+
sexata16/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה הפוכה היא זו שגומרת ?אורח07/08/2009
שלום
אני בבעיה שנמשכת זמן רב
אספר בקצרה נשוי שנה והשא' היא על חיי המין שלנו
מצד אחד אשתי גומרת כמעט בכל פעם ולפעמים אפילו מס' פעמים .
היא מציינת שהיא נהיינת מהסקס אבל חסר לה הצד שלי וכאן הבעיה
אני לא נהנה מקיום הסקס יותר מידי אף שאני מאוד מיני ומאונן רבות באתרי פורן
הסקס אף פעם לא ספונטני ומרגיש מכני ואני גומר רק לאחר שסימנו והיא גמרה בכדי לסיים.
נקודה נוספת לפני הנשואים איתה או עם אחרות כן הרגשתי ונהנתי מאוד .
אגב בזמנו או בתחילת הנשואיןם הייתי מגיע לאורגזמה מספר פעמים ברצף
תודה למשיבים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנסה רגע לתאר
אסף07/08/2009איך אתה מרגיש בחיי הנישואין שלך. בלי קשר לסקס. ביום יום. יש לי הרגשה שאתה מרגיש די שחוק. שהשיגרה חונקת אותך ונגמרו ימי החיזורים אחרי הבנות וכו'.סביר להניח שאתה לוקח את אישתך די מובן מאליו. הרי אתם נשואים נכון? לאן יש לה ללכת. היא תשכב איתך מתי שתרצה נכון?
תראה אח שלו.אני מנסה לנחש אבל יש לי הרגשה שאתה אוהב אתגרים. וכרגע אישתך לא אתגר בשבילך. או יותר נכון הפסיקה להיות אתגר.בגלל זה אתה עושה איתה סקס רק בשביל לסמן X על היומן שעל המקרר. תספר לנו איך אתה מרגיש עם חיי הנישואין ואיתה.בלי לצנזר וליפיף דברים. אני יכול להבטיח לך שכבר שמענו כאן דברים יותר קיצוניים ממה שתספר אז תרגיש בנוח. ממילא אף אחד לא יודע מי אתה. ואז תשמע את כל הדעות של החבר'ה פה. מה שכתבת הוא מאד כללי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אורח
שלי פסטרנק כץ09/08/2009
אם הבנתי נכון, כנראה שהסקס שלך עם אשתך משעמם אותך ולא גורם לך לריגוש גבוה מספיק כדי שתוכל להנות באמת, למרות שהיא מבחינתה דווקא כן נהנית.
יתכן וכל אחד מכם זקוק לריגוש מסוג שונה כך שהייתי מציעה להעלות ביניכם שיחה גלויה ולשוחח על הדברים שכן מרגשים אותך. כאחד שצופה ומאונן מול סרטי פורנו אתה וודאי יודע מה כן גורם לך להתרגש. נסו לשוחח ולהכניס קצת יותר גיוון.
אתה טוען שהכל מתוכנן מראש. אז קח את הדברים לידיים וקח אותה למיטה כשאתה חרמן ולא כשהיא קובעת מתי שמתחשק לה.
לי זה נשמע שהיא זו שקובעת איך מה ומתי, שזו אולי פנטזיה נפלאה עבור לא מעט גברים רק שלך, זה כנראה מוריד את החשק.
אם מה שהצעתי לא יעזור, לא הייתי פוסלת שיחה עם מישהו מקצועי.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפש לרדת למישהי בפעם הראשונהתומר05/08/2009
הי !
אני נשוי כבר 5 שנים .
נמשך לאשתי , אבל הסקס לצערי לא מה שהיה פעם .
לאחרונה אני מגלה חשק עז לרדת לאשתי ... ניסיתי כבר כמה פעמים והיא דחתה אותי .
אני מאד אוהב לפנק ולענג אותה , אבל לצערי בקטע הזה היא לא מוכנה .
אני מאד רוצה להתנסות בקטע ואשמח אם מישהי תפנה אליי .
אני בן 30 . רזה , גבוה 1.85
נראה טוב . רגיש ועדין אך גם גברי .
רצוי שתהיי נקיה ואסטתית .
המייל שלי : [email protected]
יום טוב . דרור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדרור
שלי פסטרנק כץ09/08/2009למרות שההודעה הזו לא הופנתה אלי לא יכולתי להתעלם.
יכול להיות שאשתך לא מוכנה מסיבות שונות שכדאי לברר אותם בשיחה גלויה לפני שתעשה צעד כזה. מה גם, שאתה יכול להביא הביתה מחלות ולגרום לעוד כל מיני משברים במשפחה בגלל הדחף לסקס אוראלי.
אולי אם תספר לה שזה כל כך מדליק אותך עד כדי כך שלפעמים זה גורם לך ממש לחשוב על בגידה כדי שתוכל להגשים את הפנטזיה. ספר לה שלא תהנה לעשות את זה עם מישהי אחרת ושאתה יודע כמה הנאה זה אמור לגרום לה ולזוגיות שלכם.
אולי כשהיא תבין את המשמעות של הדברים דעתה תשתנה.
לא פעם הגיעו אלי לקליניקה זוגות עם מקרה דומה לשלך שעצם השיחה על הדברים עם גורם שלישי גרמה לשינוי שהתאים לשני בני הזוג.
בקיצור, למה לחפש בחוץ כשאפשר להשקי קצת יותר ולמצוא אותו במקום הכי נעים ונוח.. בבית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפש קשר דיסקרטי וקבוע עבור תמיכהאדם05/08/2009
רווק בן 26 נראה מצויין מחפש קשר דיסקרטי קבוע..מפגש כל שבועיים עבור תמיכה כספית.
עדיף שתהיי ממוקמת ואם לא אפשר במלון בשעות הבוקר או בשעות הערב בדיסקרטיות מלאה.
אני מעדיף קשר קבוע ומצפה שתהיי אמינה,עדינה מטופחת
במידה ומתאים לך ואם את בת 18 עד 30 באיזור תל-אביב והסביבה הקרובה בלבד נא ליצור איתי קשר דרך המייל:
silentdude לשמוע ממך בקרוב...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכתובת להשיג אותי
אדם05/08/2009silentdude2k at ג'מייל דוט קום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתביישתמיכל03/08/2009
היי,
שמי מיכל, בת 24, וקצת אולי הרבה מביך לומר אבל מעולם לא התנסיתי במין אוראלי מסיבות אישיות, בני הזוג שהיו לי עד כה "הסתדרו" בלי זה אבל אני מעוניינת להגיע מוכנה עם עצמי ומלומדת לפני שאעשה זאת עם בחור.
בקיצור היכן אני יכולה ללמוד על זה? תודה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציבורי
דוידי03/08/2009הי מיכל
אינני חושב שישנו מקום כדי לרכוש ידע במין אנאלי ,
כפי שרבים יודעים להעניק ולקבל מין אנאלי , ישנם אותם אנשים שהדבר לא ניראה להם
לדעתי שהיא אמיתית לאחר ניסיונות כאילו ואחרים מין אנאלי הוא משחק מקדים שאין שני לו
וללא ניסיון אפילו מינימלי יגרום אושר ותשוקה
אשמח לשוחח איתך בכייף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשה באימונים קל בקרב
חייל קרבי08/08/2009חמודה הלימוד האמיתי הוא בשטח וזה אומר להאצן במין אוראלי על איבר אמיתי חי ומזדקר
ומנגד שהוא מענג אותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיכל
שלי פסטרנק כץ09/08/2009הי מיכל,
רק בבית ספר של החיים אפשר ללמוד דברים כאלו, לפחות לפי מה שידוע לי אין דרך אחרת..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאפרסקס
שלי פסטרנק כץ10/08/2009עוד פעם אתה?! איפה בדיוק הבנת שהיא מחפשת סקס אנאלי??!@#$$
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי בעיה דומה מהכיוון השני
גיא21/08/2009שמי גיא בן 33
אני נשוי כבר 7 שנים נראה מעולה אבל אישתי מסרבת בתוקף לבצע מין אוראלי .
אני נורא רוצה להזכר בתחושבה של זה אבל לא מוכן ללכת לזונה ( שכן זה ממש מסוכן בריאותית ) ככה שלא נותר לי אופציות להתנסות ( חוץ מלעצור בחורה ברחוב ולבקש ממנה אבל לא נראה לי שזה יעבוד :) )
אם תרצי אפשר לנסות יחד
אם בא לך אני במייל
חשובה לי מאוד מאוד הדיסקרטיות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתובת מייל שלי
גיא21/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסנדלר 20
אסי28/08/2009אן הרבה מה לדעת
מורחים מישחה והרבה דוחפים לאט את הנרגילה
מה שעלייך לעשות זה לילחוץ בלי להרעיש
בהתחלה זה כואב אבל זה בא והולך את יודעת
אבל כשה זה בפנים עמוק זה יגרה לך את המשרוקית מהצד השני
ואז יתחיל המשחק
בהצלחה מאמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם את רוצה
קובי28/08/2009אני מוכן שתתנסי עלי (אני נער בן 16 ) [email protected] (זה האימייל שלי)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
שלי פסטרנק כץ03/09/2009הי מיכל,
אין צורך להכנס למבוכה בגלל שאף פעם לא יצא לך לבצע מין אוראלי לגבר.
כנראה שעד עכשיו לא הרגשת צורך, רצון או מוכנות כך שאם את מרגישה שאת רוצה להגיע לשם כנראה שהגעת לרגע המתאים.
כמה כללים חשובים:
1. כל אחד אוהב את זה אחרת
2. לא כל מה שהם אוהבים יתאים לך לעשות
3. נסי בהתחלה על יבש - גלידה, בננה, מלפפון ושאר ירקות
נסי להתיחס לגבר דרך האיבר שלו, נסי לתת לו יחס אישי כאילו יש לו אישיות משל עצמו (מהר מאוד תגלי שיש לו)
יש גברים שנהנים מחדירה של האיבר עמוק מאוד אל הגרון שלך, מה שמכונה "גרון עמוק" , מהגברים אוהבים ואת תרגישי שאת לא מעונייינת נסי להתחמק בעדינות בלי לפגוע.
יש גברים שיעדיפו לפלוט את הזרע בתוך פיך, זה גורם להם תחושה של שליטה, של ההערצה שלך אליהם ולפעמים סתם פשוט כי כך הם אוהבים. אין בעיה בעניין של בליעת זרע למעט כל נושא המחלות שממילא תיאלצו לבדוק לפני כן.
מצד שני לא כל הנשים נהנות מהטעם והתחושה כך שאת זו שמחליטה בעניין בתנאי שאת יכולה לזהות מתי הוא עומד לגמור כדי שתוכלי "לברוח" בזמן (:
* כדי שלזרע יהיה טעם טוב ממליצים לאכול מאכלי ים, כוסברה, ירקות ירוקים, פירות טרופיים והרבה מיץ תפוחים או רימונים. אלו ישנו את טעם הזרע למתקתק ואת המרקם לפחות סמיך.
רוב הגברים אוהבים שמשתמשים בהרבה מאוד רוק כדי שיהיה סיכוך נעים ומגרה, כלל חשוב הוא לא להגעל מהעניין ולקחת הכל כחוויה מענגת.
בכל מקרה, אם תצליחי להנות גם את מהתחושה ההנאה של שניכם תהיה עוצמתית פי כמה.
נסי גם לצפות בבית הספר לסקס של דורקס - אמנם שם הטיפים הם לגברים אבל אין לי ספק שתוכלי לקחת משהו...
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמתביישת
סמי05/09/2009תתאמי איתי ותלמדי מידי מקצועי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיתי את יכולה ללמוד
פרדי07/09/2009היי רציתי להגיד לך שזה לא הכי קל לקבל בתחת אבל את צרכה שיהיה לך הרצון וגם מישהו שיודע לעשות זאת ולא להכאיב לך בטור התחלה.
אם תרצי אז תהיה בקשר ואני אלמד אותך במציאות על הכל זה מהייל שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםגיל02/08/2009
שלום. אני בן 18.שמתי לב שכאשר אני עם חברה שלי ומנסה לקיים יחסים או משו בסגנון החשק של האיבר מין לא עולה כל כך ולא מצליח לעמוד...למרות זאת הוא עומד מאד טוב במקרים לא כאלה ..זאת ממש בעיה. ואני לא מבין מה אני יכול לעשות בנידון..תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי גיל
שלי פסטרנק כץ09/08/2009
בהנחה שאתה בריא ולא סובל משום בעיה רפואית כנראה שמדובר בתופעה רגילה שמאפיינת הרבה מאוד בנים לפני הסקס עצמו. התופעה הזו נקראת "חרדת ביצוע" והיא זו שגורמת לך באופן פסיכולוגי לחשוש שלא תצליח ל"עמוד" בציפיות.
נבואה שאכן מגשימה את עצמה לבסוף וגורמת לזה שהוא באמת לא "יעמוד" במשימה.
הבעיה היא שאחרי שזה קורה, הגוף זוכר את המקרה ומתנהג שוב אותו הדבר גם בפעם הבאה.
נסה לא להגיע ישר לסקס ולא לבחון את עצמך. תחווה את כל ההנאה מהמגע,ליטוף,התערטלות,נשיקות ועוד. כשתרגיש שאתה ממש מגורה זה יהיה הזמן להתקדם שלב.
* כשאתה מוכן להכנס עשה זאת בעדינות בלי להודיע על כך באופן רשמי.. כדי שלא תתאכזב אם יהיו שינויים מביכים פתאום.
בכל מקרה, אל תתרגש יותר מדי, עם הנסיון שיגיע גם זה יעבור(:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
גיל09/08/2009אני באמת מקווה שילך לי טוב עם זה כי אני מתחיל לפחד בגלל זה כי במקרים אחרים עומד לי ממש טוב וכשאני בא לקיים יחסי מין פשוט לא מצליח לעמוד כמו שצריך..הייתי רוצה לדעת איזה רופא אוכל לפנות אם והבעיה תמשיך ..תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגיל 2
שלי פסטרנק כץ10/08/2009
הבעיה לא תמשך אם לא תאמין שזה יפסק ותוריד לחץ.
ואם לא, תקבע תור לאורולוג דרך הקופה והוא יפנה אותך למי שצריך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשק מיני ירודדנה02/08/2009
הי, אני נשואה כמעט שנה והחשק המיני של בעלי ירוד עוד לפני החתונה הוא התוודה שכל חייו היתה לו בעיה עם בנות הזוג שהתלוננו לפניו, לפעמים אני חושבת שאולי הוא לא נמשך אליי [אני חייבת לציין שאני נראית טוב מאוד} אני בחורה מאוד מינית ואף פעם לא נתקלתי בבעיה כזו, הוא אפילו ביקש שנלך ליעוץ אבל זה כל כך מוזר לי שגורם זר ייתן לנו יעוץ במשהו שאמור לבוא טבעי אני לא יודעת מה לעשות אני מאוד אוהבת אותו ונמשכת אליו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
רציני04/08/2009אשמח להציע עזרה, אם את מעוניינת.
צרי קשר [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי דנה
שלי פסטרנק כץ09/08/2009
אם באמת היית חושבת שזה מוזר שגורם זר יתן לכם ייעוץ לא היית פונה לכאן (:
ולעניין. אי אפשר לומר שהבחור הסתיר את העניין לפני החתונה כך שמה שבטוח הוא שאינך צריכה לחשוש מכך שאולי הוא לא נמשך אליך, הוא פשוט כזה.
יכול להיות שהוא פשוט לא מת על סקס, אבל יכול להיות גם שהוא חסר נסיון בתחום או שגדל בבית שבו סקס היה משהו שהשתיקה יפה לו.
אין ספק שחיים נטולי סקס יכולים להיות מדכאים מאוד, לא מספקים ופוגעים באושרם של בני הזוג.
לסקס ישנה חשיבות גדולה במערכת היחסים, כיוון שהיא תולדה של אינטימיות ומהווה ביטוי מושלם לאהבה.
רק סקסולוג/ית יועץ זוגי יכול לעזור לכם בדרך לפתרון הבעיה.
הבנתי ממכתבך שהוא אפילו הציע זאת מיוזמתו, כך שהדרך אל האושר ממש מונחת לרגליכם. רק תתחילו לצעוד לשם בלי לחשוש.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןחסוי02/08/2009
שלום אני ובעלי עשינו סקס והוא לא גמר במנים הוא גמר בחוץ האם יש סיכוי להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
שלי פסטרנק כץ09/08/2009השאלה היא עד כמה הוא יכול להיות בטוח שהוא לא פלט מעט זרע ראשוני לפני שהוא גמר בחוץ.
באופן כללי אי אפשר להכנס להריון בלי זרע. אבל לא כדאי לקחת סיכון אם חוששים מהריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחורה יפה גרושה , חזה ענק מעוניינתגו'די01/08/2009
03-9360726
אם אתה מיוחד .....
אני מחכה ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי ג'ודי
קובי02/08/2009קודם כל יש שם יפה!!!
בת כמה את? במה את בדיוק מעוניינת בסקס או בקשר רציני? ובן כמה צריך להיות הבחור שאת מחפשת? (בערך??)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגמור בספאאורח30/07/2009
אני אוהב עיסויים, בעיקר שוודי, רק יש לי בעיה קבועה. אני מאוד מתגרה מהטיפול ובדרך כלל אני גומר באמצע. אני לא הולך למה שמכונה "מכוני עיסוי" אלא למוסדות ספא רגילים ומכובדים.
זו הסיבה שאני נמנע מאוד מללכת לעיסויים בשנים האחרונות והולך פעם בשנה בערך. (אני לא סובל משפיכה מהירה, בסקס אני די בסדר)
א. האם זה מקובל, האם אנשים אחרים גם גומרים באמצע הטיפול, האם המטפלות מוכנות לזה ומקבלות את זה בהבנה?
ב. האם עליי להשתדל שלא לגמור? זה מוציא את כל הכיף מהטיפול כי אני לא רגוע?
ג. האם עדיף שאמנע מללכת לעיסויים?
אשמח לתגובות
תודה
נ.ב
אם יש מטפלות בקהל הקוראים אשמח במיוחד לדעתכן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח להתייחסות
אורח04/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורח יקר
שלי פסטרנק כץ09/08/2009אני מבינה שאתה שואל כיוון שכבר קרה שגמרת במהלך עיסוי, וכאן, הרשה לי לשאול אותך מה קרה?
מה היתה התגובה של המעסה? הוציאה אותך מהעיסוי או שרק חשת מבוכה לא נעימה?
רוב האנשים חווים הנאה ממגע, בעיקר כזה הנועד להרפות את השרירים ולפנק.
מן הסתם, חלק מהאנשים חווים גם גירוי מיני ממסאג'ים והמטפלים בתחום מכירים ומודעים לתופעה.
אולי כדאי שלפני שאתה הולך תספק את עצמך בבית כך תגיע פחות מגורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשלי
אורח06/09/2009ניסיתי לגמור בבית לפני וזה לא עזר.
הבעיה היא לא המטפלת, זה קורה כשאני על הבטן ולדעתי הן לא שמו לב. כשאני מתהפך על הגב יש מגבת על האזור הבעייתי ואי אפשר לראות שקרה משהו.
הבעיה היא שאני כל הטיפול מנסה לא לגמור ולא נהנה מהטיפול בכלל.
כתבתי הודעה דומה בפורום עיסוי וכאבי גב. שם התקיפו אותי שאני סוטה ומופרע ושצריך לאסור אותי.
האם עלי להמנע ולא ללכת לטיפולים בכלל?
אגב, שם מישהו המליץ שאלך למטפל גבר אבל מזה אני הכי חושש - שאגמור בטיפול של גבר..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורח
שלי פסטרנק כץ07/09/2009
אחד מהשנים:
או שתפסיק ללכת לטיפולים או שתלך ותפסיק לחשוב על החשש מלגמור. מקסימום תגמור וממילא (כפי שציינת) אף אחד לא ישים לב.
מקווה שעזרתי (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אורח09/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון?שמוליק30/07/2009
רציתי לדעת אם אני וחברה שלי עושים סקס יבש , היא עם תחתון ואני בלי כלום ואני גומר על התחתון שלה היא יכולה להיכנס להריון ?:S
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכוי נמוך בהרבה מזה שבסקס רגיל
שרון31/07/2009אבל כן.
יכול לקרות. אם זה עבר את התחתון לצד השני, יש כמה תאי זרע שיכולים למצוא את דרכם פנימה ואולי אחד שיכבוש את היעד ...
פשוט לפני שאתה גומר תשים את היד, או תפוס איזה מגבת/נייר/את התחתונים שלך שבהישג יד ותגמור עליהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתשובה של שרון מלאה
01/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לשוחח איתך
רוני02/08/2009נטע שלום
אשמח לשוחח איתך בהרחבה
רוני 0544-954471* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעוניין לעכב את השפיכהשרון29/07/2009שלום,
הבעיה שלי קצת מורכבת. אם תוכלי להקדיש לי מספר דקות ולקרוא הכל אני אודה לך מאוד!!
אני בן 18, יש לי חברה ואנחנו מקיימים יחסי מין באופן קבוע.
חשוב לציין שכעת בגלל גיוס לצבא אנחנו מתראים פחות ויוצא לנו לקיים יחסי מין פעם בחודש (מנסים בכל זאת לשמור על הקשר, אוהבים מאוד..).
ברוב הפעמים שאנחנו שוכבים, אני מצליח לגרום לה לגמור פעם אחת ואפילו יותר, והיא אפילו טוענת שהסקס מדהים והיא נהנית(אני מקווה שזה באמת כך, כיוון שאני הראשון שלה ואין לה למה להשוות.. איך באמת אפשר לדעת???). אבל אני מרגיש שאני מתאמץ יותר מדי בשביל זה, מבחינה פסיכולוגית. בעת קיום היחסים אני מרגיש שאני צריך "להחזיק" את זה בפנים וממש להשתדל לא לגמור(מנסה לחשוב על דברים אחרים וכד'). אני גם מנסה להימנע מהתנוחה המיסיונרית, כי בה אני גומר הכי מהר, אבל לצערי זו התנוחה שחברה שלי הכי אוהבת...
לפעמים אחרי שאנחנו לא מקיימים יחסים הרבה זמן, אז בפעם הראשונה אני יכול לגמור ממש מהר, בלי שליטה (כדקה נניח).
אח"כ בפעם השנייה והבאות אחריה זה משתפר.
אני חושב שהצלחתי להבין מה הבעיה אצלי - כשגלשתי באינטרנט וחיפשתי מידע, נתקלתי במושג "שרירי רצפת האגן" (השריר בין פי הטבעת לאשכים, שהכיווץ שלו מאפשר את השפיכה).
יש לי נטייה ביום יום לכווץ אותו, בלי סיבה. אני חושש שזה גורם לי לנזק לשריר, או לחיזוק השריר, וכך בעת קיום היחסים אני גם כן מרגיש שאני צריך לכווץ אותו וזה גורם לשפיכה מוקדמת. בעת קיום היחסים אני מנסה להתעלם מהשריר ולמנוע את התכווצותו, ובכל זאת להמשיך לבצע חדירה מהירה, חזקה ומענגת כמה שאפשר (אגב חדירה מהירה יותר גורמת לי לגמור מהר יותר כמובן, לכן בתחילת היחסים אני נמנע מחדירה מהירה, ולדעתי היא פחות נהנית כשזה לאט). לפעמים השריר פשוט מתכווץ בצורה בלתי רצונית בעת היחסים.
שמעתי על כל מיני שיטות של חיזוק השריר (ע"י דחיפה, בדומה למה שעושים כשמשתינים, וזאת הפעולה ההפוכה בעצם).
לפעמים לפני שאני נפגש איתה אני מאונן כשעה-שעתיים לפני, וכשאנחנו שוכבים יש פחות צורך לגמור וזה עוזר להחזיק את זה.
דרך אגב, יש לי גם בעיות של תכיפות במתן שתן.
הייתי שמח אם תוכלי להסביר לי מה בדיוק הבעיה, אם הבנת. יכול להיות שמדובר בעניין שהוא יותר רפואי, ואם כן אשמח אם תוכלי להפנות אותי או את שאלתי למומחה מתאים. לא ידעתי למי לפנות.
בכל זאת אשמח לדעתך. אני לא מעוניין בשיטות כגון חומרים מאלחשים וחבישת קונדומים(מפחד שהיא תהנה פחות, ואני מנסה לפתור את הבעיה מבלי לשתף אותה יותר מדי בכך).
תודה רבה !!
שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראגב
שרון29/07/2009אני בעיקר מעוניין להגיע למצב בו אני יכול לקיים יחסי מין עם חדירות מהירות וחזקות גם בתנוחה המיסיונרית לפחות לרבע שעה. במצב איך שהוא עכשיו אני לא מאמין שאני יכול (אלא אם אני אאונן כחצי שעה לפני קיום היחסים.. וביחסים שקורים בספונטניות זה לא ממש יכול לקרות. חוץ מזה שאני לא רוצה לפתח תלות באוננות בהקשר של הארכת הזמן עד השפיכה). אם למשל נשכב אחרי הרבה זמן שלא שכבנו, אני אוכל להחזיק גג 10 דקות לדעתי, וגם זה בסקס שהוא איטי יותר ולא במיסיונרית.
עוד שאלה - אם אנחנו לא שוכבים כחודש, אז זה שאני מאונן בחודש הזה כפעמיים-שללוש בשבוע זה בסדר? זאת אומרת שוב כמו שאמרתי אני לא רוצה לפתח תלות באוננות, אבל יכול להיות שגם זה משפיע לטובה על הסקס אחרי החודש בלי? (נניח אם אני מאונן כמה ימים לפני שאנחנו שוכבים).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוכמובן ש
שרון29/07/2009המטרה שלי היא להגיע למצב האידיאלי בו אני שולט בזמן עד השפיכה. אם לגמור אחרי 5 דקות (שזה אני כבר יכול). או לגמור אחרי חצי שעה. אם לגרום לה לגמור פעם אחת, או שלוש.
איך מגיעים לזה?
מצטער על ריבוי השאלות.. אני סקרן מאוד ומאוד רוצה לפתור את הבעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפש לקשר רצני 0502335383iossid27/07/2009מחפש לקשר רצני בלןי סקס כול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראתה מחפש נשים או גברים???
קובי28/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)