מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשואה מחפשת ריגושים ...שלג23/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אשמח לרגש אותך !!
יקי23/09/2009שמי יקי !! אשמח לרגש אותך !!
נוכל לשוחח בטלפון 052-7480640
להתראות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטל
טל08/10/2009אני בחור שאוהב לדפוק כל דבר
אני אוהב לרדת לבחורות ולדפוק בכוס הרטוב
את יכולה להתקשר 0525355695
אני בן 25 ולומד רפואה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופא
יוסי02/11/2009גם גברים? ואתה רופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לך...
נשוי לקשר23/09/2009בואי נתחיל במייל ומשם נתחמם :-)
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
שלג24/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לרגשך
יקי24/09/2009ערב טוב !! שמי יקי ואשמח לרגש אותך !!
יקי 052-7480640
ביי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצעה
יוני29/09/2009צרי קשר נשוחח אנו זוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה קורה ??
יקי29/09/2009ממתין לך !!
יקי 052-7480640
יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לגרום לך
עוזי03/10/2009אשמח לגרום לך ריגושיים שמעולם לא הרגשת ולא הרק בסקס יש הרבה מעבר לזה כמובן רק אם נימצא חן האחד בעיניי השני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
איציק14/10/2009אשמח לרגש אותך ישלי זין 26 ס"מ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהtenasi.....
sergei25/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני רוצה להמליץ על אושיה נוספת
noyfb26/10/2009למאגר התשובות שכבר קיבלת.
נשוי בן 38 , נראה טוב מאוד, מחפש את אותה המתכונת שאת מחפשת, עם תדירות נמוכה עד בינונית (כדי לשמר את העיניין לאורך זמן וללא שבירת מוסכמות).
אם ריגושים במיטה ומחוצה לה, לשעות גנובות תחת התאמה משותפת, מעניינים אותך, יש אפשרות שיימצא עיניין משותף
אשמח לפידבק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדגב
deab30/10/2009היי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהלן
דיסקרטי.04/11/2009אנחנו באותה סירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח להעניק לך
מוטי08/11/2009כל מה שתירצי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייי מהמצב
חן13/11/2009דברי איתי ואת לא תפסידי מקצועי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לעזור לך בבעיה שלך!
הראל4106/12/2009אשמח לעזור לך מקרוב!אנא השאירי לי הודעה ואשמח להיות לך לעזר!@ ניראה מצוין ויודע לפנק
כמו שצריך ולא רק במיטה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי הראל
סלי25/02/2010הראל מאיפה אתה חמוד נשוי גרוש מה הסטטוס
אני נשואה בת 33 +1 יש לי בעיה ביחסי המין עם בעלי רציתי לדבר איתך עליה
האם אפשר לבנתיים נתכתב ביחד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם את מסוגלת לכלי
גבריאל25/02/2010אבל רק אם את מסוגלת לקבל 22 23 ס"מ ועבה לסקס סועקר וחושני ליותר משעה
0527474414
גבריאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה מעיד?בעל22/09/2009
כשגבר נשוי אומר לאישה נשואה: "אני יודע שאת מתה עלי", מה זה מעיד עליו?? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפלונית
שלי פסטרנק כץ24/09/2009או שהוא מטורף על עצמו ובטוח שכולם מתות עליו כולל אותך או שהוא רוצה לגרום לך למות עליו...
כך או כך נראה לי שעדיף שתחיי על מישהו ולא תמותי עליו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מיןחסויה21/09/2009
אני בחורה דתיה נשואה 7 חודשים.
רציצי לשאול 2 דברים: 1 . יש פעמים שבעלי עייף ולא יוזם סקס אבל אני רוצה באותו רגע אך אני רואה שהוא לא יוזם? הוא אומר שהוא עייף אך אני ישר מייחסת זאת ל "אולי לא בא לו עליי"...מה לעשות???
2. בתחילת הנישואים בגלל שלפני הנישואים לא שכבנו הייתה לנו קצת בעיה כי לא הצלחנו לשכב באופן שהרגשתי את איבר מינו בתוכי. הייתי אצל רופאת נשים והיא החדירה לי אצבע ושאלה אם ככה אני מרגישה בעת קיום היחסים ואמרתי לה שלא. ניסינו עוד ואז ברוך ה' הצלחנו ,אני מרגישה את איבר מינו אך לא עד הסוף.לא בכל פעם שאנו שוכבים אני מרגישה חדירה מלאה . ואני לא גומרת בעת קיום יחסי המין אלא בעזרת מין אוראלי (ביד).האם זה בסדר???
אשמח לעזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתשובה
חסויה22/09/2009אני מחכה לתשובה... חסויה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסי מין
חסויה23/09/2009אני מחכה לתשובה אשמח אם תענו לי.תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל זה בסדר להרגיש ככה ..
שלג23/09/2009לקוחת זמן עד שלומדים את ה"עיניינים" - איך נעים לכל אחד ,, וכשהוא אומר אני עייף ,,
תפנקי אותו - תאמיני לי שזה עובד ממש טוב , פינוק של מסאז' בראש, בכתפיים , לפנק עד הסוף מכל הלב - קצת יין בכוס ומשהו טעים ליד ,, מביא אותם בשניות לריגושים מלאים ,,
המון הצלחה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנונימית
שלי פסטרנק כץ24/09/2009זה בהחלט בסדר להרגיש אורגזמה לא בחדירה אלא רק בגירוי חיצוני.
רק 30% מהנשים מסוגלות לגמור בזמן חדירה...
וחוץ מזה, את רק בתחילת הדרך עוד צפויות לך חוויות מענגות בהמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמופנה לשלי
חסויה24/09/2009לא קיבלתי התייחסות לשאלות החשובות...תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנונימית
שלי פסטרנק כץ24/09/2009כנראה שדילגתי על חלק מהתשובה.
בכל מקרה, אם בעלך טוען שהוא עייף זה לא בהכרח אומר שלא בא לו עליך..
עייפות, תשישות, ומחשבות מטרידות גורמות להרבה גברים לחוסר חשק מיני.
תבדקי, אולי הוא מוטרד ממשהו במקום העבודה, אולי הוא מוטרד ממצב כלכלי, האם עול הפרנסה מונח על כתפיו בלבד או שגם את עובדת מחוץ לבית?
כל אלו עלולים להוות גורם לחוסר חשק, אך האם חוסר החשק מגיע לעתים קרובות?
כמה פעמים הוא מסרב לך? האם הוא גם יוזם סקס? כל כמה זמן?
איך הסקס ביניכם מתנהל כשאתם כן מקיימים יחסים?
אם תעני לי מפורטות אוכל לעזור יותר (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמופנה לשלי
חסויה24/09/2009תודה על ההתייחסות. אז ככה: אני ובעלי שוכבים כמעט כל יום בשבועיים שאני מותרת (אני בחורה דתיה ושומרת טומאה וטהרה אז יוצא שבכל חודש שבועיים אני מותרת ושבועיים לא).
בשבועיים שאני מותרת קורה שיומיים לא רצופים הוא חוזר תשוש מהעבודה(הוא עצמאי) ואז לא יוזם סקס אלא רק נגיעות וכו'. חשוב להדגיש שבעלי יוזם סקס, זה מתחיל במין אוראלי ואז אנחנו שוכבים.
לגבי העניין השני שפניתי לא קיבלתי עדיין התייחסות והוא נורא חשוב לי. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין במצוקהnana21/09/2009
שלום, יש לי בעיה. פשוטה אך עם היסטוריה ארוכה. אנסה לקצר.
אני בת 31 ביחד עם בעלי כבר 9 שנים, נשואה 5 שנים. יש לנו גם ילדה בת שנתיים וחצי.
התחלתי לקיים יחסי מין בגיל 16, אך אף פעם לא חוויתי אורזמה עם גבר עד אחרי שהכרתי את בעלי. גם איתו לקח זמן עד שזה קרה. בעבר הייתי "מזייפת" אורגזמות עם בני זוג, פשוט כי לא ידעתי איך לגמור באמת. חלק מהעניין שלקח לי זמן ללמוד לגמר תלוי לדעתי בעובדה שלאורך גיל ההתבגרות הייתי דיי מלאה והרגשתי מאד לא נוח עם הגוף שלי. גם בשנות העשרים שלי רק כשרזיתי התחלתי להרגיש טוב עם עצמי ולהשתחרר יותר במיטה.
חשק מיני תמיד היה לי, גם כשהכרתי את בעלי , בהתחלה היינו שוכבים המון ומאד נהנים. הייתי נהנת מעצם המגע והחום גם בלי לגמור.
אז מה הבעיה?
אני יודעת שאני בת זוגה מאד מעניקה ומספקת לבעלי. יורדת לו ועוד כל מני דברים ויודעת לשגע אותו ממש. תמיד ידעתי עם בחורים לספק אותם. יש לי את זה.
הבעיה שבעלי ממש לא מספק אותי. הוא גם התרגל לזה שאני זו שמספקת אותו וגם פשוט אין לו את זה. זאת אומרת הוא לא יודע להביא אותי לגמור. זה קורה רק אם אני גורמת לעצמי לגמור. . באופן עקרוני הוא גם דיי פאסיבי במיטה. רק בגלל שאנחנו מדברים על הסקס שלנו והוא מנסה אז הוא התחיל גם לעשות לי דברים. הבעיה שמה שהוא עושה לא עושה לי את זה והוא גם ממש מוציא אותי מיזה בדברים שהוא עושה לי.
אני מאד מאד מתוסכלת וכך גם בעלי. הוא כמובן רוצה לשכב יותר ממה שאני. ובזמן האחרון ממש לא בא לי עליו. אני מאד אוהבת אותו ורוצה שיהיה לנו טוב ושיהיו לנו יחסי מין טובים ובריאים אבל אני מרגישה שהוא ממש צריך איזו סדנת סקס, ללמוד איך לענג אישה. וגם אם ילמד, גבר שאין לו את זה אז אין לו את זה. בזמן האחרון התחלתי לפנטז על גברים אחרים ואני מרגישה ממש ממש רע!!
חשוב לציין שאנחנו מדברים על הכל הכל הכל, אבל לא אמרתי לו לעולם שהואלא יודע לזיין, אם להיות בוטה. אני גם מנסה להסביר לו ולהדריך אותו אבל ללא הצלחה. באמת שאני מנסה אבל זה נושא כל כך עדין ורגיש שקשה לי ממש להסביר את עצמי בלי לפגוע בו.
ממש אמרתי לו שאני בעד שילך עם בחורות אחרות. אמרתי את זה בתירוץ שכך נגוון את חיי המין שלנו ואז אולי שנשכב אנחנו יהיה לנו יותר כייף. כמובן שאמרתי את זה גם כי יש מישהו שאני חמה עליו. אבל זה לא באמת הפתרון. הוא גם אומר שהוא לא חושב שיש בחורה שיכולה לענג אותו כמוני מה שכנראה נכון. אבל מה איתי? אני גם רוצה להרגיש שאני שוכבת עם גבר שיודע מה לעשות!!!
אז מה כדאי לי לעשות?
תודה על הסבלנות, ננה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי נענע.
רציני22/09/2009מה שלומך?
מאוד אהבתי את מכתבך.
אשמח לצור איתך קשר, כמובן אם את מעוניינת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוכה בזמן סקסיניב19/09/2009
אני ובת זוגתי מנהלים זוגיות בת שנה , היא מעולם לא חוותה אורגזמה.
בנוסף , כאשר אנו מסיימים לקיים יחסי מין היא בוכה , היא איננה יודעת לתאר או להגיד בדיוק למה, לפעמים זאת התחושת ריקנות שאני יוצא ממנה לעיתים זאת התחושת תסכול שהיא לא מצליחה באמת להתמסר לאקט עצמו אלא מרוכזת באיך לגמור , כך או כך זה מלווה בדמעות מצידה ותסכול וחוסר אונים מצידי.
כאשר אני שואל אותה האם היא יודעת מה עושה לה טוב ואיך אני יכול לעזור לה לגמור , היא בעצמה איננה יודעת .
אשמח להדרכה , תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליניב
שלי פסטרנק כץ24/09/2009האם היא בוכה כל זמן האקט או רק כשאתם מסיימים?יכול להיות שחוותה משהו בעבר שעולה וצף כל פעם כשאתם שוכבים. יכול להיות גם שהבכי נובע מריגוש גדול במיוחד ומהנאה גבוהה מעצם המגע והחום שהיא חוה ממך.
יש נשים שממש פורצות בבכי או בצחוק אחרי אורגזמה וזה נובע מתחושת פורקן חזקה.
בכל מקרה, הייתי מציעה לה לאנן כשהיא לבד כדי שתלמד מה עושה לה נעים וכך היא תוכל ללמד אותך בהמשך.
זה באמת יפה שחשוב לך שהיא תהנה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשוי 12 שנה- לא מסופק מיניתנתנאל17/09/2009
אוהב אותה בטירוף אבל מתוסכל וכל הזמן מחפש בחוץ.
בשנים האחרונות הולך מידי פעם למכוני ליווי כשהלחץ בלתי נסבל אבל מקפיד לא לבצע חדירה.
מחפש את הריגוש את הנשיקה הצרפתית את המין האוראלי הסוער.
לא מפסיק לפנטז על כל בחורה כוסית ברחוב.
מאונן המון, גם בבית גם מול מסך המחשב במשרד כשאני לבד.
מנהל רומנים וירטואליים במחשב
מרגיש במילכוד שאני לא יכול לצאת ממנו-יסורי מצפון עזים מצד אחד ויצר (הרע?) מצד שני.
מישהו/מישהי במצב דומה יכול לעזור לי? לדבר איתי? לחלוק איתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוצאת לי את המילים מהפה
NEO17/09/2009חי עם אותן תחושות, לא רוצה לפרק את התא המשפחתי, אבל מרגיש מתוסכל כאילו כל הזירעונים מסתובבים לי בין האוזניים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוצאת לי את המילים מהפה
NEO17/09/2009חי עם אותן תחושות, לא רוצה לפרק את התא המשפחתי, אבל מרגיש מתוסכל כאילו כל הזירעונים מסתובבים לי בין האוזניים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה
דוריאל20/09/2009למה אתה מתוסכל מינית מאישתך ?
אולי אוכל לתת לך עיצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימוםסאמיה12/09/2009
בתשובה הקודמת בקשר ליחס מיני ראשון אמרת שייתכן יהיה דימום חזק מיחס מיני ראשון .
מה הסיבה לכך?
ומה הוא הטיפול ?
אני עכשיו מפחדת כי עוד חודשיים אני מתחתנת
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לסאמיה
שלי פסטרנק כץ24/09/2009
אין שום סיבה להלחץ...
רוב הנשים מדממות בפעם הראשונה מכיוון שקרום הבתולין נקרע.
הדימום לא אמור להיות חזק ובטח שלא מסוכן. זהו תהליך טבעי של הגוף בדיוק כמו תהליך שקורה כשנופלת שן חלב - יש דימום קל או דימום חזק ולפעמים אין דימום כלל.
אין שום טיפול לעניין הזה מכיוון שמדובר בתהליך טבעי.
הסירי לחץ וחרדה - אחרת יהיה לך מאוד לא נעים במהלך הסקס.
מזל טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- געגכסיאתי12/09/2009
אני מוכנה כל כך לעשות איםם מישהוו סקסס אבל סקס רציני במיטה אחחח יואו אני מחכהה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאתי
קובי13/09/2009אם את רוצה ואין לך אם מי ואת רוצה משהו איכותי את מוזמנת לכתוב לי לאימייל [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא יוזם סקסאולגה12/09/2009
אשמח לקבל עצה איך ניתן לפתור את בעיתי .
בזמן האחרון אינני מסוגל ליזום סקס עם אשתי כי הבנתי ממנה שהמין עבורה הוא בגדר חובה שצריך למלא מפעם לפעם והצורך שלה נמוך מאוד ואף ירוד .
נוצר אצלי מין מחסום שקשה לי להתגבר עליו בגלל משפטים כמו :
"אני עושה את זה לספק אותך בלבד"
"אני מבחינתי ויתרתי על זה ממזמן"אני מרגיש מרומה ופגוע כי התחושה שלה והצורך והחשק שלה הוא כך זמן רב והיא לא שיתפה אותי בכך ואף שיחקה אותה .
אני בן 50 ומרגיש שאני מפספס את ההנאה שבמין ולכן כל תחושותי גורמות לי לבגוד בה .
נכון לתקופה האחרונה היא יוזמת בלבד ואני מתפרק וזהו .
מה המלצתך
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחיי
שלי פסטרנק כץ24/09/2009
לא הבנתי משאלתך האם כבר בגדת בה או שאתה חש צורך לבגוד.
בכל מקרה אפשר להבין אותך כיוון שאחת הסיבות מהנאה בסקס היא שאנחנו מרגישים רצויים ונחשקים. אם היא עושה לך טובה, אין לי ספק שגפ במהלך הסקס לא באמת תהנה.
מה עושים?
מנסים למצוא זמן נוח לשיחה כנה ואמיתית : בבית קפה, מסעדה רומנטית, בבית על כוס יין לאור נרות. כדאי שתבהיר לה שאתה אוהב אותה ושהסקס הוא חלק בלתי נפרד מאהבה וקירבה אחרת מה מבדיל אתכם מאח ואחות או מידידים טובים?
תנסה להבין יחד איתה למה היא מרגישה שזה לא מדבר אליה? אולי הדרך בה אתם שוכבים לא נעימה לה. איך היה בתחילת הדרך כשעוד הייתם מאוהבים עד הגג? אם בכלל
אתה כותב שרק היא יוזמת עכשיו כך שבכל זאת אפשר להבין שבכל זאת יש לה צורך לפעמים, השאלה אם היא יוזמת פעם בחודש או יותר ובשאר הזמן אתם ממש מתנזרים.
אם לא יצליח דרך שיחה כנה נסה לגשת ליעוץ מקצועי. אל תוותרו על סקס ביחסים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגודל של הכלי שלי הוא עבה גדול מאמני11/09/2009
יש לי זין עבה גדול מאוד וכאשר אני עושה סקס עם אישתי היא פשוט לא אוהבת כי זה מכאיב לה לכן אני מחפש סקס במקום אחר תמיד בלי ידיעתה האים זה בסדר הזין שלי הוא 22 עבה גדול שחום ואני בן 45641
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מני מציע לך לעמוגד בשיינקין להציג
ללא שם12/09/2009את הכלי ושאנשים שיראו ישימו מטבעות בכובע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי יש ארוך ועבה פשוט ענק
אמיר24/09/2009אפילו נערת ליווי נבהלת ממנו ולפחדת שיכאב לה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמני
שלי פסטרנק כץ24/09/2009חוץ מהעובדה שאתה כבר חי 45641 שנים גודל האיבר שלך נחשב בהחלט גדול מהרגיל אבל לא בלתי הגיוני.
הרבה ג'ל סיכוך על בסיס מים יכול לעזור לחדירה קלה יותר וכמובן משחק מקדים טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נהנית יותר ממשחק מקדים מאשר מהחדירהמישהו10/09/2009
היי,
חברה שלי ואני שוכבים מזה חודש וחצי בתדירות יחסית גבוהה (בכל סופ"ש מספר פעמים ובכל פעם כשנפגשים במהלך השבוע).
במשחק המקדים אני גורם לה לגמור מספר פעמים באמצעות האצבעות,
אבל כשאני חודר אליה היא לא יכולה לגמור. מה גם שתוך דקה בערך אני כבר גומר.
האם זה הגיוני ונפוץ שנשים נהנות יותר מהמשחק המקדים מאשר מהחדירה עצמה?
האם יש משהו לעשות בעניין?
תודה,
מישהו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למישהו
שלי פסטרנק כץ24/09/2009כל אשה נהנית ממשהו אחר אבל רוב הנשים נהנות מגירוי הדגדגן יותר מאשר מהחדירה עצמה כיוון שבחדירה אין מגע ישיר של הגוף בדגדגן.
אפשר תמיד לנסות בכל זאת להכניס תנוחות מעניינות וחדשות אבל בלי לחץ.
ואם גירוי בעזרת האצבעות עושה לה טוב, נסה לשלב את העניין תוך כדי החדירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשה לשלי פסרנק כץ
שלג24/09/2009היי שלי ,
אני רוצה לשאול אותך לגבי המשחק המקדים-
אנחנו זוג שחיים ביחד המון שנים- התחתנו רק לפי 5 שנים
בשנה האחונה בסקס ממש רק בכדי גמירה - ללא גירויים וכייף
רציתי לדעת איך "עושים" משחק מקדים - ומה להגיש לגבר שלי שלא יחשוב שהשתגעתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ..
שלג24/09/2009היי ,
אני מה זה רוצה לדעת פירוט מה עושים במשחק המקדים -
אף פעם לא חוויתי - ורוצה לחדש .
אגב אני רוצה להגיב על הסיפור של כי גם אני גומרת יותר מהר ללא חדירה - ככה יש לנוזלים דרך
החוצה מהגוף ,, וגם הגירוי בגב התחתון עושה משהו מרגש מאוד לגוף האישה וגורם לנו לגמור ולהגיע לאורגזמות נהדרות ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי בעיהחסוי10/09/2009
יש לי בעיה..... היה לי חבר שנתיים וחצי ורוב הזמן איתו לא נהנתי מקיום יחסי המין... כל פעם שהיינו מגיעים לזה התפללתי שזה יעבור כבר ניפרדנו ועכשיו יש לי מישהו חדש 3 חודשים בהתחלה הכל זרם כמו שצריך הייתה הרבה תשוקה ומיניות ואז לאט לאט זה החזיר אותי אחורה שפתאום אין לי חשק למרות שהסקס איתו הרבה יותר טוב... אבל כשאין לי חשק ולו יש זה מתחיל להטריד אותי וזה מחזיר אותי אחורה.... אני אוהבת אותו מאוד ורוצה שגם חיי המין יהיו טובים אני מרגישה שניכנסתי לחרדת מין בגלל העבר....אני יודעת בוודעות שכן יש לי חשק מיני אבל כשזה מגיע לאקט אני נכנסת לחרדה מה לעשות? איך להתגבר על החרדה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ל X
שלי פסטרנק כץ24/09/2009את מספרת על חרדה בהיבט המיני שחוזרת שוב אחרי תקופה ומכוון שאין לי אינפורמציה מלאה לגבי סוג היחסים שחווית ואינני יכולה לנחש מה הסיבה לחרדה הייתי ממליצה על יעוץ עם סקסולוג/יועץ מיני שיוכל לנתב אותך נכון כדי שתוכלי ללמוד איך להנות מהסקס שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא רטובהא10/09/2009
קורה כמה פעמים שחברתי לא רטובה .
מה עושים ? כמובן שיש משחק מקדים אבל מה בדיוק ?כי זה די מפריע להמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
12/09/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=19 id=link]מין וסקסולוגיה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל א'
שלי פסטרנק כץ24/09/2009משתמשים בהרב חומר סיכוך על בסיס מים - ניתן להשיג ללא מרשם בבתי מרקחת ופארמים שונים.
יש של דורקס ויש של ג'ונסון &ג'ונסון (KY)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות חשק לאשה ועוד ענייניםיאיר08/09/2009שלום רב,
רציתי לדעת האם אשה מניקה יכולה לקחת טיפות חשק (תינוק בן חודש +) ואם כן אם יש למישהו נסיון על טיפות מסוימות.
2. אני בן 30 נשוי 9 שנים עם 3 ילדים ומאז שהכרתי את אשתי יש לי בעיה של שפיחה מוקדמת ובשנתיים האחרונות אפילו של חוסר זיקפה. יצויין כי אני מאד מגורה ומתגרה מאשתי. בעבר לקחתי סיאליס לפי הוראות רופא אבל הפסקתי, והתחלתי לשתות תה טבעי שעוזר לזיקפה, רציתי לדעת לגבי עיסוי טיבטי או עיסוי אחר רפואי האם זה עוזר לבעיות האלו.
3. סתם מעניין - אני דתי ורציתי לדעת האם יש מישהו שיודע אפילו רק וירטואלי ללמד אותי את כל רזי הסקס והאבה, כמו איך מגרים / מתחילים וכו' אני חושב שהסקס אצלי מאד שיגרתי ואולי אני לא מתחיל בדרך הנכונה.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרליאיר
שלי פסטרנק כץ10/09/2009
במכתבך אתה שואל מצד אחד על טיפות חשק לאשה ומצד שני על חיזוק זיקפה לגבר.
לגבי טיפות חשק לאישה עדיין לא הוכח שטיפות כאלו אכן עובדות. מטרת הטיפות לגרום לבחור ששם אותן בכוס, להרגיש בטוח בעצמו קצת יותר ואולי ככה להצליח להביא את האשה שמולו למיטה בקלות יתרה.
לא הייתי מנסה אותן על אישה מניקה - אין לי מושג אילו חומרים שמים בתוך התמיסה הזו.
לגביך, אני מבינה שהרופא רשם לך סיאליס כך שכנראה שהוא חושב שאתה זקוק לכדור. אם גילית משקה טבעי שעושה את אותה עבודה, אין ספק שזה עדיף.
אשתך כרגע ממש לאחר לידה כך שאני מניחה שבשלב הזה היא עייפה מאוד, מותשת וזקוקה לתמיכה ותשומת לב ממך. הייתי מציעה לך בשלב הזה לגלות רגישות ולהיות שם בשבילה. לעזור עם הילדים האחרים, עם התינוק החדש ובכלל להיות קשוב אליה במיוחד.
כל אלו, יובליו לכך שהיא תרגיש קירבה חזקה אליך, הערכה ואהבה גדולה שיגרמו לה להתמלא בתשוקה כלפיך ללא כל צורך בטיפות חשק (:
לגבי הסבר וירטואלי על רזי הסקס...נסה באתר של דורקס "בבית הספר לסקס" בהחלט מעניין שם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיאיר מה זה התה הטבעי שעוזר לך,
עדינה26/10/2010איך קוראים לו ואיך משיגים אותו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימוםסאמיה07/09/2009האם ייתכן שיקרה דימום חזק מיחס מיני ראשוני (בתולה) ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה
שלי פסטרנק כץ07/09/2009
באופן כללי אפשרי שיהיה דימום חזק ואפשרי שלא יהיה דימום כלל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)