מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זה דחוף בבקשה ~!!:> ילדונת11/07/2009
וואי אני ממש לחוצה...
אני לוקחת גלולות פמינט קבוע והיום שחכתי את הגלולה וניזכרתי רק אחרי 15 שעות איחור!!!
אני לא יודעת מה לעשות כי שילשום קיימתי יחס מין לא מוגנים, ולפי מה שידוע לי הזרע של הגבר נישאר עד 3 ימים בתוך רחם של אישה, האם יש סיכוי להיריון עקב כך?
לקחתי את הגלולה אך באיחור של 15 שעות, מה עלי לעשות?
האם יש סיכוי להיריון? האם אני צריכה לקנות פוסטינור ולמהשיך לקחת גלולות? או להפסיק לקחת גלולות ולתת למחזור להגיע מוקדם? או פשוט להמשיך לקחת גלולות כמו שהייתי צריכה בלי פוסטינור ובלי להתייחס לאיחור...
בבקשה תנסו לענות לי כמה שיותר מהר אני ממש לחוצה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
11/07/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=19 id=link]מין וסקסולוגיה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחירמוניםנירה10/07/2009בן זוגי כל הזמן נוגע לי חזק בידיים באיבר המין שלי, פות דגדן וכו' האם זה מסוכן בריאותית וכל הזמן ממשש לי את החזה חזק מדי זה מזיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלא
שלי פסטרנק כץ13/07/2009אלא אם כן את מרגישה אם זה לא נעים או שהוא מכאיב עד כדי נזק.
סקס נועד למטרות הנאה של שני בני הזוג.
לא נעים לך המגע החזק? בקשי שיפסיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
אמיר14/07/2009אצלי זה לא יקרה לך.גבר עדיין ביותר אם תרצי כתבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לכולם!!קובי06/07/2009היי אני בן 15.5 אני בזמן האחרון נכנס הרבה לאתרי פורנו ואני מאוד מגורה מינית ורוצה סקס ואם יש מישהי כזאת שגם רוצה לקיים יחסי מין מזדמנים (סטוץ) אני אשמח אני מחכה לתגובות באתר הזה !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמחכה לתגובות?
קובי06/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה אומר עלידיג'ון06/07/2009יש לי קשר מעולה עם בת זוגי ב4 שנים האחרונות. יש לנו קשר מיני פתוח ומפותח בינינו ומשיכה תמידית למיטה. אנחנו מגשימים פנטזיות בינינו ומחליפים אותן בקצב די טוב.
יש לי פנטזיה שנתקעה לי לפני שנה וחצי, לראות אותה מהצד מספקת מישהו אחר. בהתחלה היא חייכה מזה ופסלה את זה על הסף, ועם הזמן כשזה לא הפסיק להדליק אותי היא נכנסה לזה גם, והיום היא בעניין של להזמין לגבר שלישי למיטה. היא גם אגב, רוצה לראות אותי מהצד עם מישהי אחרת תוך כדי שהיא מענגת את עצמה.
הבעיה שלי מתחילה אחרי הגמירה. אחרי זה, יש לי מיד הרגשה שאין שום סיכוי שאני ארצה לראות גבר נוגע בה, וזה יעצבן אותי ברמות קשות.
זה גורם לי להרגיש שאסור לי לממש את הפנטזיה הזאת, ומצד שני, אני נמשך לזה כמו לאש..
שאלה קצת תמימה, אבל איך מעבירים דבר כזה? למה זה מדליק אותי ואיך גורמים למשהו כזה להפסיק להדליק אותי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלדיג'ון
שלי פסטרנק כץ06/07/2009שאלה נפלאה!
מה זה אומר עליך? שאתה נורמאלי.
בזמן הפנטזיה מותר לנו לדמיין הכל והכל יכול להדליק אותנו בטירוף חושים.
אחרי האורגזמה אנחנו מתעשתים ומצליחים לחשוב בהגיון.
ההגיון הפשוט אומר שטוב, לא יצא מזה.
לכן, המשיכו לפנטז יחד ולהכניס גברים ונשים למיטה באופן וירטואלי. זה נפלא, מענג, מרגש ולא מסוכן בכללללל!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שלי
דיג'ון07/07/2009לא חשבתי לרגע שאני לא נורמלי :) ואם אני לא נורמלי, זה גם נורמלי.
אבל מה זה באמת אומר עלי? אני באמת מחפש תשובה כנה.
אני גם שואל את עצמי אם לעשות את זה או לא, אם לצאת מהפנטזיה ולהפגש במציאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיזהר.
אסף07/07/2009כמו שזה נראה אתה תהרוס את היחסים ביניכם. אני חותם לך. זה מדליק בתור פנטזיה אבל אתה נשמע לי מה זה לא בנוי לזה. ביום שאחרי אתה תחשוד בה בכל דבר. זה יהרוס הכל. ואתה תהיה האשם היחידי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיזון
סמי07/07/2009לדיזון
אני בשנות החמישים . אותה פנטזיה בדיוק כמוך קורה לי עשרות שנים . בכל משגל אני מפנטז שבת זוגי עם אחר דבר שמדליק מאוד . אבל בת זוגי בקושי ולעתים רחוקות מסכימה לשחק את הפנטזיה ולדמיין שהיא עם אחר . דבר שמתסכל אותי . הלוואי שיש לי בת זוג כמוך שמסכימה לשכב עם אחר ואתה צופה בכך . אף אחד לא יבין אותך אלא חוץ מאלה שמפנטזים אותה פנטזיה כמוני . יש לי הצעה אליך שהצעתי לבת זוגי אבל סרבה והיא שתעשו את זה עם מישהוא שאתם לא מכירים ורק חד פעמי ושלא תראו אותו ולא תשמעו ממנו בעתיד.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא גומרתנטע06/07/2009שלום! רציתי להגיד שבאוננות לבד עם עצמי אני פשוט לא גומרת ובאמת עבדתי על זה וניסיתי מה לא? רוקט פוקט, שימוש בידיים, זרם של מים וישבתי ככה במשך שעה וחצי ניסיתי וניסיתי דמיינתי דברים אבל כלום ואפילו לא נהייתי רטובה! משהו פה לא בסדר ואני לא מצליחה להבין מה!
חשוב לי לציין ששכבתי כבר עם מישו אני עוד ממש בשלבי התחלה ובכאבים של ההתחלה אבל אז נראה לי שגמרתי כי ממש התנשפתי והיה קטע שפשוט לא יכולתי יותר שהוא ימשיך ונאנחתי כזה והרגשתי שכאילו "הספיק לי" אבל אני לא יודעת אם זה בגלל שזה בכל זאת סוג של מאמץ גופני ופשוט נגמר לי הכח או שזה נקרא לגמור? זה בכל זאת יותר הייתה הרגשה של "וואו נגמרו לי הכוחות זהו צא ממני" מאשר איזה חוויה מדהימה כמו שכולם מתארים.
אותו דבר קרה כשהוא עשה לי ביד וירד לי וכאלה דברים....
מה לעשות איך לגמור לבד? למה אני לא נהיית רטובה שאני מנסה כל כך הרבה?
והאם מה שקרה לי אם הבחור היה "לגמור"?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאבישג
שלי פסטרנק כץ06/07/2009אכן ניסית הרבה דברים. נסי ללכת ליעוץ מיני שם תקבלי הסברים מדוייקים יותר שיעזרו לך להגיע אל החוויה המיוחדת הזו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגע יש לי משהו להוסיף!
נטע06/07/2009את סקסולוגית במקצועך... את יכולה קצת לתת לי כיוון לפחות מה הבעיה?
ואם התחושה שתיארתי של אחרי סקס או של מתי שעשו לי ביד וירדו לי וכאלה, הרגע הזה של "וואי אני מפורקת רד ממני" ושאני מתנשמת ככה, האם זה נקרא לגמור?????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר תשובה?
נטע16/07/2009אפשר תשובה בבקשה להמשך שאלותיי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלתי עוד שאלה אפשר לקבל תשובה בבקש
נטע09/07/2009בבקשה.????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאבישג
אמיר14/07/2009היי אבישג מה קורה אשמח לעזור לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה....
אבי16/07/2009בואי אני ילמד אותך איך ליגמור טוב מואד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתרון
רונן17/07/2009היי נטע,
אני חושב שיש לי פתרון לבעייתך כך גם היה לחברה שלי
תכתבי לי מיילואחזור אלייך
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי רונן!
נטע19/07/2009אשמח לשמוע את הפיתרון! אתה יכול לכתוב לי פה כולי אוזן:) חח תודה אני ממש אשמח לשמוע אם יש לך משהו רציני לעניין! תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטע
eri31/07/2009למיטב ניסיוני, ויש לי נסיון רב, מה שאת מתארה היא לא גמירה. יש כמה צורות לגמירה נשית וזאת לא אחת מהן. גם לא סביר לגמור עם בן זוג כל עוד אינך יכולה לגמור לבד. אם משהו יכול לעזור לך זה וויברטור שחודר לנרתיק וגם בעל רטט לדגדגן. אם גם זה לא יעזור את באמת זקוקה לעזרה מקצועית.
סתם אחד שחושב שהוא מבין משהו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטע
eri31/07/2009למיטב ניסיוני, ויש לי נסיון רב, מה שאת מתארה היא לא גמירה. יש כמה צורות לגמירה נשית וזאת לא אחת מהן. גם לא סביר לגמור עם בן זוג כל עוד אינך יכולה לגמור לבד. אם משהו יכול לעזור לך זה וויברטור שחודר לנרתיק וגם בעל רטט לדגדגן. אם גם זה לא יעזור את באמת זקוקה לעזרה מקצועית.
סתם אחד שחושב שהוא מבין משהו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציבורי
דוידי03/08/2009היי חומד
מוזר לקרוא שאת מיתקשה לגמור בכל המובנים שציינת
אך חשוב לציין שהבעיה לא תמיד צריכה להיות אצלך
גם לבחור שנימצא לצידך יכולה להיות השפעה שלילית אל הדרך שאת אמורה לגמור ממנה
נסי עם שותך אחר ואני מבטיח שתיוחכי לדעת ולהרגיש שצדקתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפרסק מחפש תותיתעופר05/07/2009שלום לכולם.אני גבר כבן 39 נשוי לאשה מקסימה מעל 10 שנים, הכל אצלנו בסדר גמור מלבד יחסי המין אשר עולים שוב ושוב על שרטון,כנראה זה השגרה כנראה זה ההרגל או כנראה זה הכל ביחד . אם את מעוניינת בגבר נאה נקי דיסקרטי לפגישות ללא התחייבות לסקס טוב ומפנק באזור המרכז אנא צרי קשר. ובבקשה לא לנשואות(זה נוגד את העיקרון שלי). הנאה מובטחת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהיי
עופר09/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאפרסק..
שלי פסטרנק כץ10/08/2009וזה שאתה נשוי.. לא נוגד את העיקרון שלך??!!?@#$%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגרוש טרי
אדוארד15/08/2009בן 52גרוש טרי מאוזן .אחרי תקופת התבודדות מאוד יעילה .חושב שלהיות עם חברה בכיף מועיל מאוד לפרק את הלחץ בסביבה. אני חושב שאפשר לחבר כמה חברה .למי שהנושא מדבר אליו מוזמן .להתקשר0775591227
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגרוש טרי
אדוארד15/08/2009בן 52גרוש טרי מאוזן .אחרי תקופת התבודדות מאוד יעילה .חושב שלהיות עם חברה בכיף מועיל מאוד לפרק את הלחץ בסביבה. אני חושב שאפשר לחבר כמה חברה .למי שהנושא מדבר אליו מוזמן .להתקשר0775591227
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחייה מסקסשאלה04/07/2009בעלי מתקרב ל-60, סובל מעודף משקל, הדבר גורם לי כמובן לא להנות מסקס איתו, גם איבר מינו בגודל של בוטן שאני לא מרגישה אותו בפנים. אבל שותקת ומקיימת כדי שהוא יהנה. אני נהנית איתו מליטופים ומגע יד. כשהוא מעלי אני נחנקת בלי אויר מרוב כובד גופו. לפני מספר ימים כשהוא היה מן חצי רדום , והוא ניסה להתחיל איתי במיטתה, התנגדתי כי הייתי גם מאד מאד סחוטה ועייפה, שמעתי אותו פולט מהפה: "שתתפגרי". אני מאד נפגעתי, והיום מאד קשה לי לקיים איתו יחסים. הוא אמר שאפילו לא זוכר זאת ויתכן ומצטער. אבל אחרי מילה כזאת קשה לי לאהוב אותו ולתת לו שיקיים איתי יחסים, כי אישה צריכים לכבד, אני לא זונה. איך היה מרגיש אם אני הייתי אומרת לו כך???. ממתינה לתגובתכם. חוץ מיזה הוא בעל טוב, עוזר המון ודואג.. ואבא נפלא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלשרית
שלי פסטרנק כץ06/07/2009השאלה שלך בהחלט מובנת ורצינית.
כפי שאת מתארת אותו אני מניחה שגם הוא סובל מעודף המשקל ומרגיש את הדחייה שלך ממנו.
יתכן שגם הוא נפגע מהדחייה שלך באותו לילה ולכן פלט "שתתפגרי". זה קורה לכולנו שאנחנו כועסים ופגועים ואומרים משהו שדי ברור שנאמר רק כדי לפגוע במישהו שפגע בנו. כלומר שמשפט הזה אין ממש וברור שהוא לא התכוון שאכן תתפגרי.
בכל מקרה הייתי מציעה לך לעודד אותו לירידה במשקל, אולי כדאי שתציעי שתתחילו לעשות צעידות לילה, תתחילי לשנות את המתכונים בבית לכאלו שהם פחות עתירי שומן.
נסי לשוחח איתו בכנות ולומר לו שאת אוהבת אותו אבל קשה לך להדלק ממנו כי המשקל שלו מפריע לך . למומלץ ללכת ליועץ זוגי כדי שיוכל לשמוע את שניכם ולתת לכם טיפים מתאימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך להנות מחדירה?לולי03/07/2009שלום,
לפני כשנה, סבלתי מוגיניסמוס.
עברתי טיפולים אצל גניקולוגית/סקסולוגית במשך שנה.
כיום אני מצליחה לבצע חדירה מלאה, אך אינני מצליחה להנות בכלל, ההרגשה לא נוחה ובטח שאיני
יכולה לגמור מזה...
כיצד אוכל להנות מסקס ואף לגמור???
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלולי יקרה
שלי פסטרנק כץ06/07/2009שמחה לקרוא שעברת את הטיפולים בהצלחה.
במקום להתרכז בנסיון לגמור מחדירה (רק 30% מהנשים מצליחות) נסי להתרכז בחוויה של המגע.
בקשי מבן הזוג לחדור בעדינות ועם הרבה חומר סיכה כדי שלא יכאב.
בזמן החדירה נסי לגעת בדגדגן כדי שיהיה מגורה וכך הסיכוי שתגיעי לאורגזמה יהיה גדול מאוד.
*** חשוב שתאונני הרבה כשאת לבד כדי שתלמדי מה עושה לך נעים ומה גורם לך לגמור כדי שבזמן הסקס עם בן הזוג תוכלי לכוון אותו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעם ראשונהבן02/07/2009טוב אז ככה ....יש לי חברה מאוד יפה וסקסית גוף מעלף ואני אוהב אותה ....
אני רוצה כבר לשכבה איתה ...וזאת פעם ראשונה שלי רציתי לקבל עצות איך להתכוננן במה להשתמש איך לדבר איתה על זה ?אני מתבייש להתפשט ליד בנות אז זה גם קצת בעיה ...
אבל בגדול איך להתכונןן שלה יהיה טוב ושלא יהיה לי פדיחות תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבן
שלי פסטרנק כץ06/07/2009כשרצית ללכת בפעם הראשונה לא התכוננת לזה באופן מיוחד.. התחל לזחול אחרי זה עמדת ואז התחלת לעשות צעד אחרי צעד עד שהבנת את העניין.
אותו דבר היה כשעלית על אופניים בפעם הראשונה וכשהלכת לבית הספר.
בקיצור, כדי לדעת מה לעשות כדאי להתחיל מללטף, להתנשק, להתפשט ביחד לגעת ולהרגיש מה נעים לכם ומה לא. אתם תרגישו לבד מה כדאי וצריך לעשות כי לכל אחד יש דברים אחרים שהוא אוהב שעושים לו ודרך אחרת בה הוא אוהב שנוגעים בו.
ולכן, מותר לכם לטעות וללמוד ולעשות פאדיחות שבהמשך יהיו חלק מחוויה שתצחיק אתכם נורא.
אם לא תיטעו לא תלמדו. ואם תלמדו מטעויות של אחרים גם הסקס שלכם יהיה כמו של אחרים ואתם בטח רוצים שיהיה לכם משהו מיוחד, לא?(:
כמה טיפים חשובים בכל זאת,
השתמשו בהרבה חומר סיכה על בסיס מים KY ג'ל או PLAY של דורקס - בכל הפארמים בארץ ללא מרשם ליד הקונדומים. מטרת הג'ל להקל על החדירה.
בנוסף, לא לוותר על שימוש בקונדם גם אם זו הפעם הראשונה של שניכם. אלא אם כן היא לוקחת כבר גלולות בצורה מסודרת ואין חשש של כניסה להריון.
בהצלחה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
בן08/07/2009איך אני יודע באיזה גודל לקנות את הקונדום .....אני מפחד שיהיו פדיחות ...איך אני יודע מתי להחליף קונדום מה לעשות שאני גומר ואני רוצה להמשיך ?שלא יהיה פדיחה שאני יגמור מהר ואז נסיים ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה דורש מעצמך יותר מדי.
אסף08/07/2009אל תעשה הכנות. אתה לא שחקן בסרט פורנו. גם חברה שלך לא. אתה לא חייב לדעת הכל.
מה שאני מציע לך זה שאל תעשו את זה עד הסוף בפעם הראשונה. הרבה ליטופים ונשיקות, מגע של אהבה ירגיעו אותך ואותה. אל תמהר. כמו שאמרה שלי" בשביל ללכת אתה קודם כל צריך לדעת לזחול". סביר להניח שיהיו לך כמה נפילות. אל תתרגש מהן. כולנו נפלנו. קמנו והתחלנו ללכת. אם לא יצליח לך בפעם הראשונה זה בסדר. תסלח לעצמך.
איך אני אוהב ת'תשובות של שלי. (-:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפאדיחה
בן10/07/2009אולי אתה צודק אבל זה פדיחה כי אני בן 18 וחצי ולא מנוסה עדיין :\
ומשחק מקדים כבר יש לנו כל הזמן נגיעות באיברים יש ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתענו בבקשה
איציק12/07/2009איך אני יודע באיזה גודל לקנות את הקונדום .....אני מפחד שיהיו פדיחות ...איך אני יודע מתי להחליף קונדום מה לעשות שאני גומר ואני רוצה להמשיך ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקשיב לי
אסף12/07/2009קודם כל בגילך זה לא פדיחה לא לדעת דברים וגם לא להיות מנוסה. תתחיל לדאוג אם בגיל 25 ומעלה עדיין לא תדע מה לעשות. אני מבין שאתם די קרובים אז תשמע לי ואל תתבייש להיות כנה עם חברתך ולהודות שאין לך כל נסיון. נשים מעריכות גברים כנים. היא גם תסלח לך אם תפשל בפעם הראשונה. אבל אם תשחק אותה מאצ'ו והיא תגלה את באמצע( והיא תגלה. תאמין לי) שהכל היה אצלך הצגה היא לא תשכח לך את זה. זה בסדר לגילך לא לדעת הכל על סקס.
לעצם השאלות. תיגש לבית מרקחת ותקנה כמה מידות. תלך לשרותים .תעמיד אותו ותתחיל למדוד. זה צריך להיות צמוד אבל לא לוחץ מדי. צריך שתרגיש נוח איתו. אתה כבר תגלה את המידה הנכונה.
קונדום איכותי מחליפים כשגומרים. אלא אם כן הוא נקרע( נדיר בתנאי שזה מחברה טובה ובמידה הנכונה) ואז ,יא חביבי אתה בצרות.
מה עושים אם אתה גומר ורוצה להמשיך? נחים כמה דקות. בינתיים מתנשקים . מתלטפים. אתה אומר לה כמה שהיא נהדרת וחשובה( אבל אמיתי לא סתם). בגילך אחרי כמה דקות אתה יכול להתחיל שוב.
ותזכור. אל תחמיר עם עצמך. אל תדרוש מעצמך יותר מדי. תהיה אמיתי. אל תפחד מפדיחות. אל תספר לה סיפורים על הצלחות קודמות. אל תשקר. אל תשחק אותה משהו שאתה לא. היא ממילא תגלה את זה תוך כדי.
ותזכור לאהוב אותה ברגע שאחרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מסתיר
בן12/07/2009אני לא מסתיר ממנה שאני בתול ...פשוט היא לא יודעת את זה עוד לא הגענו לשיחה הזאת ....והיא גם בתולה זה לא שהיא יודעת מה עושים ואני לא יודע .....אז אני מעדיף שהיא לא תדע שאני בתול ..ורק אם היא תשאל אני יגיד לה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבן
שלי פסטרנק כץ13/07/2009כל הקונדומים באותו הגודל למעט אלא שעליהם כתובה מידה.
אתה קונה קונדום רגיל ומוריד אותו כשהוא מתמלא בזרע שלך.
רוצה להמשיך שוב? חכה עד שיעמוד לך שוב ושים קונדום חדש.
ואם תגמור מהר? תגיד לה שהיא כזו מדהימה שלא הצלחת להתאפק... (:
עם הזמן תתרגל, תתבייש פחות, תתרגש פחות ותגמור בזמן (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לעשות
בן13/07/2009אחרי שאני גומר ישר להוציא את הקונדום ....להוריד את הקונדום ולהתמזמז עד שיעמוד לי שוב ...
לנקות את האיבר בנתיים עם נייר טואלוט או משו לפני שאני שם עליו קונדום חדש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזרום חביבי - אל תתכנן הכל,
דן16/07/2009כמו בשיר של שלום חנוך - לך עם זה לאט...
בלי לחץ, תהנו מהחיים, לא צריך מתכון...
תהיה רגוע ותשרה עליה רוגע ותעשו הכל לאט ובעדינות
הכי חשוב - תרגיע ותעשו את זה במקום רגוע ונעים.
אל תדאג כל כך הרבה - לא יהיו פאדיחות.
זה משהו טבעי ואם זה מאהבה אז בכלל אין מה לדאוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל מה לעשות
בן17/07/2009אחרי שאני גומר ישר להוציא את הקונדום ....להוריד את הקונדום ולהתמזמז עד שיעמוד לי שוב ...
לנקות את האיבר בנתיים עם נייר טואלוט או משו לפני שאני שם עליו קונדום חדש?
והחומר סיכה שמים אותו על האיבר ואז את הקונדום ואז על הקונדום עוד ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשינוי צבעיעל01/07/2009האם שפיך אחרי כמה שעות בנייר יכול להחליף את הצבע שלו לחום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרוואלה חתיכת שאלה העלית פה. (-:
אסף01/07/2009בחיי שאף פעם לא העליתי בדעתי לשמור זרע בנייר לכמה שעות. אני מקווה שיהיו פה בעלי ניסיון אבל משום מה לא נראה לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נראה לי מסובך לבדוק (:
שלי פסטרנק כץ06/07/2009ספר לנו מה התוצאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחח...
ק06/07/2009אין בעיה יקירתי. אני כבר רץ לשרותים.....הינה אני בשרותים.....oh yess...oh ysss וזה וזה וזה.... אוייי שיט. שכחתי לקחת נייר. חחחחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות זקפה- נפשי או פיזי?אלדר01/07/2009אני וחברה שלי היינו יחד שנתיים והיתה לנו מיניות בריאה ומוצלחת.
לפני חודשיים נפרדנו והכרתי מישהי חדשה.
כשאני נכנס איתה למיטה, גם אם עומד לי אז הוא יורד
אחרי זמן קצר וכאילו אני מאבד כל חשק מיני.
מה זה יכול להיות? לגיטימי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראגב אני בן 20, בריא
אלדר01/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכול להיות גם וגם
אסף01/07/2009בכל מקרה אל תזניח את זה אבל גם אל תיתן לזה להשתלט עליך. אל תפתח תסביך בגלל זה. כמו שזה נראה אולי יש לך חרדת ביצוע. אל תשכח שעם החברה הקודמת הרגשת מאד בנוח ואולי אתה מרגיש צורך להוכיח את עצמך עם האישה הנוכחית וזה קצת מלחיץ אותך. זה קורה הרבה ובדרך כלל זה עובר אחרי שבני הזוג מתקרבים רגשית ומתחילים להרגיש חופשיים זה עם זו.
יש פה את בדולינה ושלי. אני בטוח שהן מבינות יותר ממני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנפשי או פיזי
שלי פסטרנק כץ06/07/2009לא פעם שמעת בוודאי שיש קשר ישיר בין גוף ונפש.
כמו שזה נשמע מהתיאור שלך זה יכול להיות מכמה סיבות שאינן קשורות למצב בריאותי.
או שאתה מתגעגע ורגיל לחברה הקודמת והגוף עדיין לא בשל למיניות חדשה ולכן הוא מראה לך את זה בדרך הפשוטה ביותר. או שאתה פשוט לא באמת נמשך לבחורה הזו.
לפעמים הסיבה היא גם הפוכה. כלומר, אתה מאוד נרגש ונמשך לבחורה אבל חושש שלא "לעמוד" בציפיות עד כדי כך שגם "הוא" מחליט שלא לעמוד.
זה נקרא חרדת ביצוע בעגה המקצועית.
בכל מקרה ניתן לטפל בכל אחת מהבעיות הללו ובגדול, עם הרבה ביטחון ואהבה עצמית הכל יעבור. גם הזמן עושה את שלו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעלי רוצה לצלם אותנו עושים סקסתמר פ.01/07/2009בעלי רוצה להסריט אותנו מקיימים יחסי מין, זו מעין פנטזיה שלו שהוא חולם עליה הרבה זמן. לי אין משהו עקרוני נגד זה - לא צנועה במיוחד- אך אני חוששת שסרט כזה עלול לזלוג החוצה ולכי תדעי לאן ולמי הוא יגיע. האם כדאי להתעמת איתו או לרצות ולגמור עם העניין?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלכי על זה
אסף01/07/2009לדעתי זה צריך להחמיא לך שבעלך רוצה לצפות בך עושה איתו סקס. רוב הגברים מעדיפים לראות איזו שחקנית פורנו במקום האישה.יש המון דרכים למנוע מהסרט לזלוג החוצה אבל יחד עם זה זה קצת מסוכן וזה דורש מידה מסויימת של אחריות.
תהנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתמר
שלי פסטרנק כץ06/07/2009אין ספק שזה נחמד מאוד לצלם את עצמכם וגם לראות אחר כך איך אתם נראים מהצד.
החשש שלך מוצדק ולכן הייתי מציעה שאם את לא מתנגדת לצילום תציעי לו שאת מוכנה להצטלם בתנאי שהסרט ישאר אצלך במקום שאת תחליטי כדי שתהיי בטוחה שהוא לא מגיע בטעות לידיים הלא נכונות.
אני מאמינה שאם כוונותיו כנות אין ספק שלא תהיה בעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לעשות?נתי30/06/2009יש לי חבר כבר 4 שנים, מערכת יחסים מעולה,סקס יוצא דופן. הכל התחיל לפני בערך שנה וחצי התחיל לרדת החשק המיני, בעיקר לי, טוב בעצם רק לי !אין סיבה מיוחדת, החלפתי גלולות ואין שינוי משמעותי.והאמת שגם לא מרגישה שכזה חסר לי. אותו זה קצת מטריד והוא גם אומר. אני מאד אוהבת אותו וזה לא שהוא דוחה אותי, חלילה.פשוט לא יכולה להסביר את התופעה ועוד יותר לא יודעת איך לטפל בה.
עזרה בבקשה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרנתי
אסף01/07/2009מה שאת עוברת זה די שכיח. יכולים להיות אלף ואחד סיבות לזה. החל מלחץ נפשי ו/או פיזיביומיום( יורת מהרגיל) ועוד אלף סיבות אחרות. מה שאני מציע לך זה לשתף את החבר שלך בכל. ברע שהוא ירגיש שותף הוא ילך איתך יד ביד עד למציאת הסיבה ופיתרונה. בכל מקרה אל תילחצי יותר מדי. אולי זה סתם תקופה שבה אין חשק לסקס. לרובינו( אם לא לכולנו) יש תקופות כאלה.
בני כמה אתם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
נתי02/07/2009אני 21 והוא בן 24.אני גם חושבת שזה זמני, ואני משתפת אותו בהכל יש לנו מערכת יחיסים מעולה.פתיחות, חברות, ובמיוחדת אמון . מקווה שיהיה בסדר..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנתי
שלי פסטרנק כץ06/07/2009עזרה מהסוג שאת זקוקה לו לא ניתן לקבל בהתכתבות.
מכיוון שאתם בזוגיות ורוצים שהיא לא תפגע, אין מנוס מלקבוע פגישה אצל סקסולוג/ית ולהעלות את מה שאתם מרגישים. לפעמים מתברר במהלך היעוץ שהבעיה שלכם אינה קשורה בכלל לסקס אך היא זו שגורמת לך לירידה בחשק המיני.
אל תוותרו לעצמכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשכב פעם ראשונהדניאל29/06/2009אני מתכננת לשכב עם חבר שלי, אני מאוד רוצה אבל אני מפחדת..
איך להתכונן למשהו כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלדניאל
שלי פסטרנק כץ29/06/2009לעולם אל תעשי מעשה מתוך פחד.
כשאת פוחדת את לא פועלת בצורה חכמה ונכונה.
כשבחורה חוששת לפני מגע מיני, הגוף שלה דרוך ומכווץ ולכן יכאב לה כשתנסה להגיע לחדירה.
אצל הגבר, אותו החשש יגרום לאי זיקפה או לשפיכה מוקדמת.
זו אחת הסיבות ל: למה לא כדאי לקיים יחסי מין מתוך פחד.
אולי כדאי שבמקום זה תבררי עם עצמך ואיתו ממה את חוששת כל כך?
את צעירה מדי? לא מאוהבת מספיק? לא בטוחה באהבה שלו אליך? חוששת שהסקס יקלקל לכם. חוששת מהכאב?
כשתהיה לך תשובה לכל אלו שוחחי איתו על הדברים בצורה גלויה, כך תקטיני את החששות או שתגלי שאת עדיין לא מוכנה לשלב הזה ותחליטי לחכות עוד קצת... לא זוכרת שפגשתי אי פעם מישהי שהתחרטה על שדחתה קצת את הפעם הראשונה שלה בחודש או חודשיים.
ואז.. תשאלי את עצמך שוב את אותן השאלות עד שתרגישי מספיק נוח לעבור את השלב הזה.
בהצלחה(:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעם ראשונהסיגל29/06/2009שלום,
שכבנו פעם ראשונה ובעלי גמר בפנים, היתה לי הרגשה מאוד מוזרה כאילו שורף באיזור אחרי שגמר בפנים. האם זה נורמלי? נ.ב ניסינו מאז 3 פעמים וזו אותה הרגשה.
גם רוב הזרע נשפך החוצה בסיום למה?
אולי אנחנו לא עושים נכון?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהאמת
ק29/06/2009אני לא יודע למה שרף לך אבל קורה הרבה פעמים שכשאני גומר אני מרגיש שיוצא לי זרע לוהט וזה שורף לי. אני מאמין שהבנות יעזרו לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסיגל
שלי פסטרנק כץ29/06/2009
יתכן ושרף לך כיוון שזה חדש לך ואת מאוד רגישה.
יכול להיות שהחיכוך של החדירה היה חזק ולא היית רטובה מספיק מה שגרם לשפשוף שבמגע עם הזרע יצר גירוי שגרם לתחושה הזו. כדאי שתתיעצי עם רופא הנשים שלך.
לגבי השאלה השניה אני לא מבינה מה הבעיה. הזרע אמור לצאת החוצה אחרי הסקס. אמנם יש זרעון אחד שבסוף מגיע למטרה ונתפס בביצית במידה וזהו יום הביוץ שלך, אבל כל שאר הנוזל נשפך החוצה. ככה זה. בדרך כלל (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)