פורום סקס ויחסים - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלצה על סקסולוגית באזור המרכז
    יוסי
    01/03/2010

שלום.

אנחנו זוג צעיר שנתיים בקשר. בשנה הראשונה היה סקס מדהים שמסיבות מוזרות ולא מובנות (כנראה פסיכולוגיות) הדרדר לאחרונה.
    שנינו צעירים, נמשכים זה לזה מבחינה פיזית ומאוד אוהבים!
    לא רוצים שזה יהרוס את הקשר.

אשמח להמלצות על סקסולוגית (אישה עדיף) באזור המרכז: ת"א-פ"ת-הוד השרון- כפ"ס

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המלצה על סקסולוגית באזור המרכז

ד``ר דניאל וטלמן
    04/03/2010

גילה ברונר.
    סקסולוגית,מטפלת מינית מוסמכת.
    חפש את הטלפון באינטרנט .
    ממליץ בחום,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר חשק מיני
    מיכל
    01/03/2010

אני בת 26 ובן זוגיי לחיים בן 40 ואנחנו ביחד כבר מספר חודשים ומאוד אוהבים .
    ואנחנו מאוד פתוחים ומדברים על הכל !!
    הוא פתח בפני את הנושא של "אין לי חשק מיני " הוא מאוד נבוך בעניין ומרגיש כי אינו יכול לענג אותי מינית
    הוא עובר תקופה לא קל מבחינת לחצים ואני מנסה להיות תומכת בעניין חסר לי מאוד סקס איתו
    איך אני יכולה לעזור לו לקבל ביטחון ? מה אני יכולה לעשות בנידון

לקביעת תור
    סגירה
    חוסר חשק מיני

הוספת תגובה

• חוסר חשק מיני

ד``ר דניאל וטלמן
    04/03/2010

האם היכולת התפקודית שלו ירדה:בעיות בזקפה פליטה מהירה וכו'.האם לוקח טיפול תרופתי כל שהוא, או האם יש שינוי במצב הבריאותי או נפשי?
    לעתים אלו סיבות לירדה בחשק. במידה ואין פגיעה בתפקוד, ממליץ לכם לפנות לטיפול סקסולוגי,לברור הסיבות לירידה בחשק המיני ולטיפול בבעיה.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר חשק

יוסי
    08/03/2010

חשבת למצוא לעצמך גבר?
    את נמצאת עם סחבה שכנראה מאוד מושך אותך הכסף שלו.
    אם בגיל 40 כבר אין לו חשק מיני ועוד עם ילדה בת 26
    אז מצבו רע.
    תברחי מאמי תמצאי גבר בגילך או אבא שעדיין מתפקד.
    דרך אגב הוא ניסה ויאגרה או סיאליס?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מרגישה יום אחרי קיום יחסי מין
    רוני
    27/02/2010

אני מרגישה יום אחרי קיום יחסי המין בחילות חזקות וכאבי בטן ונקרע הקונדום הם יש סיכוי להסיק שאני בהריון?
    ותוך כמה זמן צריך לבצע בדיקת הריון מיום קיום יחסי המין . תודה

הוספת תגובה

• לרוני

ד``ר דניאל וטלמן
    28/02/2010

כאבי הבטן והבחילות יום לאחר קיום יחסי מין שבהם נקרע הקונדום אינם קשורים להריון, אלא אולי לתסמיני חרדה ולחץ.
    במידה והמחזור שלך מאחר כדי ורצוי לבצע בריקת הריון.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קיום יחסים בפעמם הראשונה
    הילה
    27/02/2010

היי,
    אני בת 22 ומעוניינת לקיים בפעם הראשונה יחסים עם חבר שלי.
    בהתחלה ניסינו והרגשתי שפשוט אין מצב שהאיבר ייכנס פשוט לא!!
    לאחר מכן ניסינו והוא נכנס ממש מעט עד לנקודה מסויימת שאני מרגישה שאיי אפשר לעבור אותה, האם זהו קרום הבתולין שצריך להיקרע? הרגשתי ממש כאבים חדים כאשר הוא מנסה לדחוף...
    יש לציין שאני משתשת בטמפונים עם מוליך ללא שום בעיה,והוא מצליח לדחוף לי 2 אצבעות עד הסוף..
    אשמח להסבר וקצת עידוד בעניין...
    האם זהו הקרום שמפריע? וצריך לסבול לכמה שניות ולקרוע אותו ואח"כ יהיה קל יותר?
    תודה...

לקביעת תור
    סגירה
    קיום יחסים בפעמם הראשונה

הוספת תגובה

• את חמודה(:

יעל
    28/02/2010

תרגעי.
    חבר שלך (משום מה) נשמע מהכתוב כאחד שאפשר לסמוך עליו.
    אז תסמכי עליו ותני לו להוביל. בכל מקרה, לא הכל צריך לדעת,
    קרום או לא קרום...מה זה משנה בעצם?
    תרגעי, ותהני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להילה

ד``ר דניאל וטלמן
    28/02/2010

הילה שלום,
    לא נראה שמדובר בקרום הבתולין שלרוב אין כמעט כאב בזמן המשגל הראשון.קרום הבתולין בנוי כמו רשת עם חורים גדולים וקטנים ולא כקרום אחיד.
    מדבריך נראה שמדובר מחשש מודע או לא מהחדירה וממנו כנראה נובעת התכווצות פנימית של שרירי השליש החיצוני של הנרתיק.
    ממליץ לך לקיים התנהגות מינית נעימה ורגוע הכוללת ליטופים נגיעות ואוננות הדדית אך לא לנסות להגיע לחדירה (משגל), יש לחזור על כך מספר פעמים כדי להוריד את הלחץ מהחדירה.
    לא לנסות בכוח, ולא צריך לסבול כדי שאח"כ יהיה קל יותר.
    במידה ולאחר תקופה של שבועיים שבהן הייתם מיניים ללא חדירה והקושי ממשיך כדי לחשוב על טיפול סקסולוגי.
    בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעלי לא גומר בחדירה אצל אישה רק ביד
    סלי
    25/02/2010

בעלי לא יכול לגמור בחדירה אומרים לי שזאת בעיה פסיכולוגית וחלק אומרים שהוא צריך סרוגייט
    אני בבעיה רצינית עם עצמי אנחנו נשואים כבר חמש שנים פלוס ילדה אחת
    תעזרוי לי בבקשה
    סלי

הוספת תגובה

• למה זו בכלל בעיה...

eri
    26/02/2010

רוב הנשים לא גומרות בחדירה וזו בהחלט לא בעיה, אז מדוע לגבי גבר זו בעיה ?
    אם זקפתו תקינה ומצליח לענג אותך, הכל בסדר.
    יש גברים שזקוקים לגירוי חזק על הפין כדי לגמור. היד, בניגוד לפות יכולה להפיל לחץ על הפין ולהגביר את החיכוך. תלמדי לעשות לו ביד ותהנו.
    בהצלחה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה זו בכלל בעיה...

eri
    26/02/2010

רוב הנשים לא גומרות בחדירה וזו בהחלט לא בעיה, אז מדוע לגבי גבר זו בעיה ?
    אם זקפתו תקינה ומצליח לענג אותך, הכל בסדר.
    יש גברים שזקוקים לגירוי חזק על הפין כדי לגמור. היד, בניגוד לפות יכולה להפיל לחץ על הפין ולהגביר את החיכוך. תלמדי לעשות לו ביד ותהנו.
    בהצלחה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא גומר בפנים

יוסי
    28/02/2010

יש לי בדיוק אותה בעיה כמו לבעלך.
    הייתי נשוי 20 שנים וגמרתי בפנים בלי בעיה.
    אחרי שהתגרשתי יצאתי עם כמה נשים כולל נשואות ואיתן תמיד גמרתי בחוץ.
    היום יש לי בת זוג כבר חצי שנה שיש לה התקן תוך רחמי.
    ואני לא מצליח בשום פנים ואופן לגמור בתוכה.
    הסקס ביננו מצוין היא גומרת מזה שאני יורד לה.
    היא יורדת לי ואני לא גומר אחר כך יש חדירה ואני לא גומר.
    בסוף היא עושה לי ביד או שאני עושה אם היא עייפה ואז אני גומר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה ליוסי מסלי

סלי
    01/03/2010

יוסי ברצינות רבה תודה על ששיתפתה אותנו בבעיה שלך
    אנחנו מאוד רוצים לפתור את הקטע הזה כי אני יודעת מזה שגומרים לאישה בנרתיק אבל זאת עבודה קשה וזאת לדעתי בעיה פסיכולוגית
    ולך הסתדר בסוף או שעדיין ישנה את אותה בעיה כי לבעלי יש אותה בעיה והוא לא מצליח לגמור בחוץ
    תשמע בעלי למשל מאונן הרבה אז היינו אצל סקסולוג והוא אמר לו בתור התחלה לא לאונן שבוע וניסינו את זה ובאמת האיבר שלו נהפך לרגיש אבל בכל זאת לא הצליח בגלל משהו אחר עזוב לא השגע אותך אבל דבר איתנו בכייף אשמח לשמוע עוד צרותתתתתתתתתת חחחחח שבוע טוב
    סלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא גומר בפנים

יוסי
    02/03/2010

היי סלי
    אצלי אני מאמין שאם לא אעשה סקס שבוע אולי אצליח לגמור בפנים.
    הבעיה היא שבת הזוג שלי רוצה כל יום ולפעמים אנחנו לא עושים יום אחד.
    דרך אגב איך יש לכם ילד?
    הבת זוג שלי אומרת שלא מפריע לה שאני לא גומר בתוכה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה ליוסי מסלי ערב טוב

סלי
    02/03/2010

ליוסי ערב טוב מה נשמע חמוד
    זאת סלי
    יש לנו ילדה פשוט ניגשתי לרופא נשים ואמרתי לו שאני מנסה שנתיים להרות ולא מצליחה כי אני לא יודעת מתי יום הביוץ שלי,ובאמת לא ידעתי ניסינו תמיד ביום ה 14 וזה לא נכון בכלל אצלי ,יום הביוץ תלוי בכל כמה זמן האישה מקבלת מחזור אם כל 28 יום בחודש אז הביוץ זה ב 14
    ואם זה כל 30 וא 31 יום בחודש אז זה יהיה ביום ה16 וה 17 לנסות יום כן יום לא זה גם אפשרי
    ובקיצור בקשר הילדה שלנו שכבר בת 3.5 שנים שתיהיה בריאה מתוקה ממש ידעתי מתי יום הביוץ שלי על פי בדיקת זקיקים אצל רופא הנשים ואז הוא אונן כמובן והזריע את הזרע בתוכי פשוט מאוד
    רק שתבקשו בדיקת זקיקים יבקשו ממנה להגיע יום כן יום לא בערך, ואת הבדיקה עורכים ביום החמישי למחזור אז שתבדוק ואז תאונן ותזריע לה ביום הביוץ ממש פשוט

למרות שאני לא מרוצה מהנושא בפרט שאני מאוד רוצה שהוא יצליח אבל אנחנו עובדים על הבעיה שלו ננסה לא בטוחה שהוא יצליח אני כבר התייאשתי לפני הניסוי זה ממש מעצבן גם אם אישה לא אומרת שזה מפריע בכדי שלא להפרד ממך האישה לצידך לא אומרת אבל בתוכה ים גועש ונורא ממש
    ככה אני לפחות כבר שש שנים נשואים וזה מעצבן אותי מאוד חשבתי לעזוב במקרים מסויימים כבר ממש נמאס לי מהשטות הזאת אבל אם אוהבים צריכים לעזור אחד לשני
    בי

מסלי האוהבת אותכם מאוד ובהצלחה לשניכם יש עוד זוגות כמונו אנחנו לא לבד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי סלי

יוסי
    03/03/2010

אנחנו גרושים ולשנינו יש ילדים ולכן אנחנו לא מתכוונים לעשות ילדים.
    את גומרת?
    אם כן למה זה מפריע לך לאן הולך הזרע שלו?
    בת הזוג שלי גומרת מאחר ואני לא גומר בתוכה היחסים שלנו נמשכים בערך שעה.
    בשעה הזאת יש משחק מקדים ארוך.
    בת הזוג שלי גומרת פעמיים ולאחר מכן היא מאוננת לי עד שאני גומר.
    אם היא מתעייפת אני מחליף אותה והיא מלטפת אותי עד שאני גומר.
    נראה לי שלי זה מפריע יותר מאשר לה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליוסי מסלי חדש

סלי
    04/03/2010

ליוסי הי זאת סלי

כן לשאלתך אני כן גומרת בלי בעיה אם יודעים לעשות את העבודה תמיד אני גומרת זה לא חדש
    ושנית אנחנו רוצים עוד ילד נוסף
    ושלישית כן אישה רוצה תמיד שגבר יגמור לה בפנים זה הכי טבעי בעולם ויש לי מאוד חשק לזה בפרט שאני מכירה מזה גמירה בפנים ,אז אני חושבת שזה מאוד נורמלי לרצות דבר כזה
    גם אני מביאה ביד זאת לא הבעיה

כל זה לשאלתך
    סלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסלי

ד``ר דניאל וטלמן
    28/02/2010

לא הבנתי מפנייתך האם הקושי היה קיים מאז ומתמיד?
    מדבריך עולה שבאוננות ידנית הוא כן גומר, מכאן שמדובר בבעיה על רקע פסיכוגני (פסיכולוגי).
    כדי לפנות לטיפול סקסולוגי על מנת לטפל בבעיה-יש לבעיה פתרון!
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זוגיות יחסים ודימום
    ענבל
    25/02/2010

יש לי בן זוג כבר חצי שנה ויש לנו יחסי מין טובים חוץ מבעיה אחת- יש לי דימומים כאלה שבין לבין מחזור והוא נרתע מזה אבל אני לא יודעת איך להפסיק את זה
    מה אפשר לעשות במצב כזה

לקביעת תור
    סגירה
    זוגיות יחסים ודימום

הוספת תגובה

• לענבל

ד``ר דניאל וטלמן
    28/02/2010

אם הדמומים הם לא בתקופת המחזור גשי להבדק אצל רופאת נשים.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימום

ענבל
    02/03/2010

כן, קראתי קצת והבנתי שיש אופציה לקחת גלולות לזה אז אפנה לרופא נשים
    האם זה צריך להפריע לי שהוא נרתע מזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי שאלה ...
    עדי
    25/02/2010

קוראים לי עדי ואני בת 20 והחבר שלי בן 24 אנחנו ביחד כבר 8 חודשים(עדיין לא שכבנו,אבל עושים דברים אחרים) מאז שהכרתי אותו הייתה לו את התכונה הזאת לבחון במבטים מאוד ממושכים בנות אחרות ועוד להגיד משפטים כמו "איזה גוף יש לה, איזה אגן, איזה חזה,איזה רגליים וכו" גם כשהוא נימצא ליידי (וזה לא שאני מכוערת או משהו גם נחשבתי לילדה הכי יפה בביה"ס בלי להשוויץ או משהו) בהתחלה הייתי זורמת איתו ומקבלת את זה בצחוק והייתי מבליגה על זה, אבל בזמן האחרון זה כבר מתחיל ממש לעצבן אותי כי לדעתי זה מאוד מעליב וחסר טאקט ואמרתי לו את זה כאשר שוב קרה מקרה דומה לזה שציינתי קודם - הוא כמובן אמר שזה בצחוק ושאני נשחפת ומגזימה עם התגובות שלי.... בקיצור יוצא שאני לא בסדר והא מושלם

השאלה שלי : למה הוא מסתכל תמיד על בנות אחרות ונותן לי הרגשה כזו שהוא רוצה אותן יותר (למרות שהוא אומר שלא חסר לו שום דבר ואני האחת בשבילו ואוהב אותי וכו')
    תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה
    יש לי שאלה ...

הוספת תגובה

• זו שאלה שאת צריכה להפנות לחבר.

חנון
    28/02/2010

אם הוא אומר שזה בצחוק תגידי את דעתך בתקיפות ושיבין שזה לא מתאים..
    את גם יכולה לשחק את אותו המשחק , והרי זה ידליק אצלו קנאה..

אני היית בוחר פשוט להגיד שזה ממשיך להציק ודי עם זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר משיכה מינית
    ד
    24/02/2010

שלום,
    אני ובת זוגתי ביחד כבר שנה וחצי, מתוכם גרים ביחד כבר 8 חודשים. מתחילת הקשר לא נמשכתי במאה אחוז לבת זוגתי אך דברים רבים חיפו על כך (יחסי מין תכופים "ומעניינים" וכן נוחות הקשר). בתקופה האחרונה אני ממש מוטרד מחוסר המשיכה כלפי בת זוגתי, דבר אשר משפיע רבות על הרצון שלי ביחסים מיניים איתה, וכן על הרצון שלי בכלל להישאר בקשר. הספקנו להיקשר בצורה עמוקה מאוד בתקופה הזאת דבר אשר ממש מקשה עליי לסיים את הזוגיות. ראוי לציין כי בת זוגתי אינה מודעת למצב מבחינתי וחושבת כי הכל על מי מנוחות ואפילו לא מפסיקה לחשוב על העתיד המשותף שלנו ביחד.
    ממש קשה לי להתגבר על המחסום הפיזי הזה, אך מצד שני קשה לי לנתק את הקשר לפרק הכל. האם יש דרך לפתור את המצב?

לקביעת תור
    סגירה
    חוסר משיכה מינית

הוספת תגובה

• וסר משיכה מינית

ד``ר דניאל וטלמן
    24/02/2010

לעיתים קשר שהתחיל ממקום שלא היתה משיכה מינית, יכול לעבור טרנספורמציה ובעקבות היווצרות קשרי אהבה ושיתוף בין בני הזוג גם המשיכה המינית מתעוררת למרות שלא היתה שם בתחילת הקשר.
    כמו שאתה מתאר,נשמע שיש בנכם קשר חיובי וטוב אך הוא לא מניע את המקום התשוקתי מיני ואתה עדיין לא נמשך ולא מעוניין לקיים יחסי מין ממקום של משיכה.
    לא חושב שניתן "ליצור" את אותה משיכה ותשוקה שאתה מיחל לה.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דם אחרי סקס
    בדוי
    23/02/2010

רציתי לישאול מה הסיבה שיורד לחברה שלי דם אחרי סקס והיא לא במחזור

לקביעת תור
    סגירה
    דם אחרי סקס

הוספת תגובה

• דם אחרי מחזור

ד``ר דניאל וטלמן
    24/02/2010

במידה ויחסי המין שאתם מקיימים אינם איטנסיבים ו"חזקים" מאוד, וחברתך לא במחזור, יש לפנות לרופאת נשים ולהבדק לגבי מקור הדימום.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ירידה לאישה.
    חנון
    23/02/2010

שלום לכולם ,

אני גבר בן 23..

רציתי לשאול , כל פעם שאני מנסה לרדת לחברה , אני מתחיל להרגיש מוזר
    כאילו תחושת גועל , אולי הריח אולי הטעם לא יודע ..
    וכן אני רוצה לרדת לה .. אני רוצה שיהיה לה טוב..

למישהו יש טיפ איך להתגבר על זה?

היא ממש ממש שווה את זה ואני מאוד אשמח לראות אותה נהנת עוד קצת מעבר לרגיל.

לקביעת תור
    סגירה
    ירידה לאישה.

הוספת תגובה

• מין אוראלי

ד``ר דניאל וטלמן
    24/02/2010

הם אתה בטו שאתה לא יודע מה מפריע לך ומה יותר את תחושת הגואל?
    בכל מקרה אם זה הריח או הטעם, יש תכשירים שונים בחנויות למין שבהן ניתן לרכוש ג'אלים בטעמים ובריחות שונים שאותם מורחים בפתח הנרתיק וביאזור הדגדגן, נראה לי שזה עשוי לעזור לך להרגיש נעים יותר עם הנתינה של מין אוראלי. אפשר להשתמש גם בקרם שוקולד, קצפת ועוד..
    בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה......
    מתן
    22/02/2010

האם המשחה אזראקאין 5% מצריכה מרשם רופא,וכמה היא עולה אם אפשר לדעת?
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה......

הוספת תגובה

• לא נראה לי

נועם
    22/02/2010

זה בסה"כ לידוקאין 5% (חומר מרדים\מאלחש)
    אגב, אם אתה מחפש חומר מאלחש כדי לגמור לאט יותר, נסה ספריי בשם stud יש אותו בכל בית מרקחת והוא ללא מרשם רופא ועובד על אותו עיקרון
    מרססים על הזין 10 דקות לפני הסקס ואתה מזיין כמו שור, הבאסה בזה היא שאתה באמת תרגיש הרבה פחות... זה בעיקר טוב אם השותפה גומרת לאט.
    אגב, קח בחשבון שאם כך הדבר יש מצב שאתה פשוט צריך לרדת לה הרבה ...

ואם זה לא זה אז פשוט תזיין ידידי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתן

ד``ר דניאל וטלמן
    24/02/2010

לא אין צורך במרשם רופא, המשחה עולה בסביבות 50 ש"ח.
    אתה יכול להשתמש במשחת AMLA או ספריי STUD שמאוד יעיל באילחוש ודחייה של הפליטה.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לתגובה

מתן
    27/02/2010

וכמה המשחה amla או הספריי stud עולים,והאם זה מזיק,והאם צריך להשתמש בקונדום אחרי המריחה שלהם?
    ואיזה מוצר הכי כדאי והכי טוב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה במין
    מיכל
    22/02/2010

שלום
    יש לי שאלה שאני די מתביישת לשאול, אבל אני חייבת לדעת מה התשובה. הכרתי מישהו מקסים שמאד אוהב אותי ונמשך אליי מזה כחודשים. הוא בן 29 והבעיה היא שאני רק מחבקת אותו ומנשקת אותו וקצת "מפתה"אותו ו..יש לו שפיכה והוא גומר.. ועדיין לא התחלנו כלום! זה כבר קרה פעמיים כי ניסינו פעמיים. זה ממש מפריע לי כי אני רוצה גם...הוא אמר לי שהוא חושב שהוא יותר רגיש מאחרים אבל האמת שאני לא יכולה שזה יהיה ככה כל הזמן. האם הדבר הזה פתיר בכלל? הוא אמר לי גם שהוא לא מאונן ואולי זה קשור. אני ממש רוצה לדעת אם זה פתיר כי אם לא אני חושבת שאפרד ממנו. ואם כן אז איך פותרים

לקביעת תור
    סגירה
    בעיה במין

הוספת תגובה

• כחרמן גמור ...

נועם
    22/02/2010

א. תקראי את התשובה שעניתי למתן, אחד אחרייך (ספריי בשם stud)
    ב. סמים קלים - אני לא יודע אם את בקטע... (בכל מקרה נשמע שלא)
    ג. 29 ולא עושה ביד ?!!!1 , 29 וגומר מהר ?!!!1, נשמע סוג של בתול, בתול בן 29 ?!!!!!!1
    ד. ועכשיו קצת ברצינות, אם את מוצאת בו את כליל השלמות, או מספיק קרוב לזה, אז מה זה משנה ? תלמדו בייחד איך לגרום לו לגמור לאט, תעשי לו את ביד (כל יום) אין מצב שהוא ממשיך לגמור מהר

שתזכי למיץפות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כחרמן גמור ...

נועם
    22/02/2010

א. תקראי את התשובה שעניתי למתן, אחד אחרייך (ספריי בשם stud)
    ב. סמים קלים - אני לא יודע אם את בקטע... (בכל מקרה נשמע שלא)
    ג. 29 ולא עושה ביד ?!!!1 , 29 וגומר מהר ?!!!1, נשמע סוג של בתול, בתול בן 29 ?!!!!!!1
    ד. ועכשיו קצת ברצינות, אם את מוצאת בו את כליל השלמות, או מספיק קרוב לזה, אז מה זה משנה ? תלמדו בייחד איך לגרום לו לגמור לאט, תעשי לו את ביד (כל יום) אין מצב שהוא ממשיך לגמור מהר

שתזכי למיץפות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיכל

ד``ר דניאל וטלמן
    24/02/2010

הבעיה שאת מתארת היא שפיכה מהירה או מוקדמת והבעיה פתירה!! אין קשר להעדר אוננות. כדי לפנות לטיפול סקסולוגי.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוננות
    דואגת
    22/02/2010

אני אישה בגילאי ה- 30 המאוחרות בקשר עם בן זוג בגילאי ה- 40 גיליתי כי הוא מאונן תוך צפייה לסרטי פורנו. בשבוע האחרון האוננות היא בתדירות של כמעט כל יום (על פי הביקורים האתרים השונים). יחסי המין הם בין פעמיים ל- 3 בשבוע.
    אני חרדה שהאוננות תתפוס מקום גדול יותר בחיינו המשותפים והוא יעדיף את ה"יד" על קיום יחסי מין. חשוב לציין שהוא לא פונה אלי ליחסים ואני מסרבת ולכן הוא פונה לאוננות. אני נמנעת מלשוחח עימו כדי לא ו להביך בעיניין (לא ליצור ריחוק) אך אני מודאגת. משיחות עימו כלליות הוא מרגיש לאחרונה כללית מעט לא בשליטה על חיו.
    האם יש מקום לדאגתי?
    האם יש כאן אופססיביות?

לקביעת תור
    סגירה
    אוננות

הוספת תגובה

• למודאגת

שלי פסטרנק כץ
    22/02/2010

הסירי דאגה מליבך.. רוב הגברים מאוננים מול סרטי פורנו גם כשהכל כשורה ויש להם סקס איכותי יותר מ 3 פעמים בשבוע...

אגב, לא ציינת כמה זמן אתם יחד.
    המשפט שכתבת לא ברור לי ואני מצטטת "חשוב לציין שהוא לא פונה אלי ליחסים ואני מסרבת ולכן הוא פונה לאוננות" המשפט לא ברור לי אבל אם הצלחתי להבין אותך אז העניין הוא שלא יצא לך לסרב לו, הבנתי נכון?

אתם מקיימים יחסי מין בין פעמיים לשלוש בשבוע וזה לא מעט אלא אם כן את מעוניינת ביותר ולכן מרגישה פגועה שהוא פונה לאוננות במקום אליך.

אם את מעוניינת בתדירות גבוהה יותר של סקס, למה שלא תזמי בעצמך? אני בטוחה שזה ישמח אותו לראות שאת יוזמת.

אני לא מוצאת שום בעיה בצפיה בפורנו אלא אם כן היא פוגמת בהתנהלות יומיומית אחרת או שהיא באה על חשבון חיי זוגיות תקינים.

בנוסף, הוא בחר לשתף אותך בתחושות שלו לאחרונה בתחושה של איבוד שליטה בחייו וזה בהחלט הגיוני שהדברים מובילים אותו לאוננות מוגברת יותר. באוננות ישנה לקיחת שליטה מלאה על עצמך ובנוסף, ישנו פורקן גדול שמגיע בסוף ומשחרר לחצים מבלי להתחשב בפרטנר.

זה מצוין שאת לא מעיקה עליו ושואלת שאלות, נסי במקום זאת להציע פורקן מסוג אחר לתקופה שעוברת עליו.. הציעי לו לצאת להתרענן איתך מחוץ לבית, צאו לסיבוב יד ביד בחוף הים. נישמו את הגלים, האוויר הפתוח ודברו על הדברים הקסומים שבחיים. ספרי לו כמה שהוא חשוב לך ושאת אוהבת להיות במחיצתו.
    עשו דברים משעשעים יחד. לכו ללונה פארק, או כל דבר ילדותי אחר שישחרר מתחים ויצור אינטימיות נעימה וכיפית. הציעי מסאג' מרגיע ומפנק ואני מניחה שככל שהוא ירגיש בטחון ואהבה ממך. כל אלו יובילו אותו לבסות להעדיף את קרבתך מאשר את קרבת המסך הקטן...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אגו גברי
    חנון
    21/02/2010

יצא לי לדבר עם החברה לגבי סקס בשישי ..
    בפרט אחרי שהסקס שהיה בעיני נהדר מאוד בפעם הקודמת.
    סקס מאוד מיוחד כמו שתיארתי..
    שוב היא אמרה שהיא נהנתה.. אבל כשאני אמרתי שזה היה כי טוב שהיה לי ..
    לא קיבלתי תשובה..
    ואז נפל לי האסימון שבעצם.. זה לא היה הכי טוב גם בשבילה.
    וזה הרגיש לי רע מאוד.

נסגרתי..

לקח לי בערך משהו כמו 3-4 שעות להתקרב אליה ממש שוב ..
    הרגשתי חסר בטחון , חסר יכולת והכי גרוע..
    הרגשתי שאני לא באמת שם .

בכותרת רשמתי אגו גברי כי בטאכלס אהבה יש והמון , אבל הפגיעה עצמה היא באגו הגברי שלי
    וביצר הזה של לספק את מי שאתה אוהב ככ.
    וזה לא קל לי .. כי אני לא מספיק טוב כנראה בחדירה , ולעומת זאת גירוי חיצוני לא עושה לה כלום .

מתסכל :\

יש הצעות?

לקביעת תור
    סגירה
    אגו גברי

הוספת תגובה

• אגו גברי

שלי פסטרנק כץ
    21/02/2010

חנון יקר,

לפעמים אנחנו עסוקים יותר מדי בפירושים במקום בתחושות.
    אולי היא לא ענתה מביישנות? אולי היא לא ענתה כי לא היה לה מה להגיד? אולי היא היתה מוחמאת ממה שאמרת ולא מצאה מילים תואמות ואולי היא באמת לא חושבת שאתה הכי טוב שהיה לה ואז מה?

הרצון העז שלך להיות המאהב המושלם עבורה מובן לגמרי. יחד עם זאת לא הייתי רוצה שמרוב מאמץ ורגישות יתר תאבד אותה. העיסוק סביב הסקס בשעות שלאחריו כששני בני הזוג עדיין ב "היי" מהחוויה יכול להיות חוויה מרגשת ומעצימה, אך כשרק אחד מהצדדים נהנה כל כך והשני פחות, ההתלהבות של זה שנהנה יכולה להתפרש באופן מוטעה.

מחשבה כמו "איך הוא לא שם לב שרק הוא נהנה באמת?" יכולה להעיב על הריגוש שלה ושלך.

אתה אומר שאתה יודע בוודאות שהיא נהנית בעיקר מחדירה ואתה בעיקר מהמשחק המקדים
    אז אולי כדאי שתנסה למצוא דרך שתתאים לשניכם. אולי בהתחלה אתה תבצע חדירה מלאה שתביא אותה לאורגזמה ואת האקט הנוסף או להבא תעשו אהבה בדרך שאתה אוהב.

נכון, התאמה מינית אינה דבר של מה בכך והיא משמעותית לגבינו בתוך מערכת יחסים תקינה.
    אפשר לנסות לעבוד על העניין וללמוד אחד את השניה לאט לאט ואפשר גם להתאכזב ולגלות שישנם הבדלים מהותיים שעלולים להביא למשבר ביחסים ולפגום בהתקדמות הקשר.

ואולי היא פשוט רוצה אותך חייתי יותר ופחות רומנטי? חשב על זה?
    אולי תפתיע אותה בסקס פרוע, תדביק אותה לקיר ותפשיט אותה בתשוקתיות?
    נסה להוסיף לעניין גם מבט קשוח ומתחכם ישר לתוך עיניה ואולי תמצא שגילית את הדרך אליה...
    לפעמים מתחשק לנו שהגבר שלנו יתנפל עלינו כמו זאב על כיפה אדומה...

פורים מתקרב... כבר אמרתי? (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העניין הוא

חנון
    21/02/2010

שלאחר מכן היא אומרת שהיא רגילה למצב הזה
    וזה בעיה פיזיולוגית אצלה.. שהיא לא תמיד מסוגלת להגיע לשם.

ושממש רע לה שאני מרגיש רע מזה שאני לא מביא אותה לסיפוקה..

ושוב שהיא רגילה לדבר הזה, שפעם היא תגמור ופעם פעמיים אחרות היא לא תגמור..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחנון המקסים

שלי פסטרנק כץ
    21/02/2010

לא נראה לי שמדובר בבעיה פיזיולוגית. רוב הנשים לא מגיעות לאורגזמה כמו גברים, בכל פעם שבה מקיימים יחסים. זה נורמאלי ולגיטימי.
    הרצון העז שלך שהדברים יהיו מושלמים מדי הוא היחיד שיוצר בעיה בזוגיות הזו כפי שמשתמע מדבריך. אין לה בעיה עם העניין, היא רגילה לכך וזה בסדר מבחינתה אבל מה שעושה לה רע זו ההרגשה הרעה שלך שגורמת לה להרגיש שהיא לא בסדר או שהיא מאכזבת אותך.

אתם נכנסים ללופ טיפשי ומיותר במקום להנות ממה שיש וחבל.

תפסיק להתעסק בשטויות ופשוט תהנה.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קיבלתי.. תודה לך.

חנון
    22/02/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סקס במחזור
    שי טייב
    19/02/2010

קיימתי סקס עם חברתי כשהיא במחזור וגמרתי בפנים האם היא יכולה להיכנס להריון??

לקביעת תור
    סגירה
    סקס במחזור

הוספת תגובה

• סקס במחזור

ד``ר דניאל וטלמן
    20/02/2010

בסבירות מאוד נמוכה. תלוי באיזה שלך במחזור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחזור

שי טייב
    21/02/2010

ביום הראשון או השני למחזור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה