מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נהיה פה מעניין בזמן האחרון...24/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בדולינה בנמל...
עמית28/10/2009היי ,
אני נשוי + שניים
בחור שרירי וחטוב שאוהב לפנק.
זמין לפגישות במהלך היום והערב (עובד בעבודה שמאפשרת גמישות)
מוכן לתת לך את מה שתבקשי ויותר.
מוכן להחזיר אותך לתחושות שחשבת שכבר לא קיימות יותר.
מוזמנת ליצור קשר
עמית
052-6045203
08-9354027
עדיפות ליצירת קשר בשעות הערב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה לפנק את אישתיאביב24/10/2009הי שמי אביב
לאחרונה אני לא מצליח לספק את אישתי,היא אומרת שהבולבול שלי לא מספיק לה
חשבתי שאולי אני יחפש גבר דרכחם שיעזור לנו,
אני רוצה גבר שרירי ,כלי גדול מאד חובה,שידה לטפל טוב באישתי,
מבחינת אישתי אין מה לדאוג היא יודעת לעגג ברמות גבוהןת,
כמובן גם איתי ביחד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרצור קשר
אבי25/10/2009אשמח להכיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריכה עצהאלין24/10/2009היי!!
אני בת 23 והנסיון היחידי שהיה לי זה כשהייתי בת 19. הייתי די פעילה אבל גם די שמרנית בכל מה שקשור לסקס..בערך בגיל 21 אני וחבר שלי נפרדנו ומאז(שנתיים בערך) שאין לי מישהו.
הסקס לא היה חסר לי אבל בזמן האחרון משהו השתנה.
יש איזה בחור בן 30 ומשהו שמתגורר ליד המקום בו אני עובדת ואני מכירה אותו מהיום שבו התחלתי לעבוד..מוזר שכל השנה וחצי שאני מכירה אותו לא חשבתי עליו בתור מישהו שאני יכולה לפתח אליו רגשות אבל מה לעשות שזה קרה ואני מוצאת את עצמי כל השבועיים האחרונים חושבת עליו..אני יודעת שהוא רוצה אותי..אין לי מושג אם רק לסקס אבל אני ממש פוחדת להכנס לזה..אני רוצה ללכת על זה ולחקור את עצמי אבל אין לי אומץ..מאיפה לוקחים את האומץ הזה להיפתח בסקס??אוףף זה מתסכל אותיייי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשלום לך
חיים24/10/2009ערב טוב,
קודם כל , אל תכריחי לעשות את עצמך שום דבר. בחיים.
ההרגשה שלך מוכרת לי, היה לי מצב די דומה באופן מסויים.
אני אשמח לנסות לעזור לך להגיע להחלטה שתלא תתחרטי .
אני לא פסיכולוג או משהו בסגנון,פשוט עברתי משהו דומה, וזה ניסיון שנשאר איתי, ומשהו שעשוי לעזור לך.
אני מחכה למייל ממך,
המשך ערב נעים,
חיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
חיים24/10/2009ערב טוב,
קודם כל , אל תכריחי לעשות את עצמך שום דבר. בחיים.
ההרגשה שלך מוכרת לי, היה לי מצב די דומה באופן מסויים.
איני מרגיש בנוח אבל לכתוב פה, אני אשמח לנסות לעזור לך להגיע להחלטה שתלא תתחרטי .
אני לא פסיכולוג או משהו בסגנון,פשוט עברתי משהו דומה, וזה ניסיון שנשאר איתי, ומשהו שעשוי לעזור לך.
אני מחכה למייל ממך,
המשך ערב נעים,
חיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמינדי
שלי פסטרנק כץ01/11/2009מאיפה לוקחים את האומץ הזה?
מנסיון החיים...
איזה כיף שסוף סוף מישהו באמת מצליח להדליק אותך (:
איזה כיף זה שאת כבר יודעת שגם הוא בעניין (:
מכאן הדרך קצרה ביותר. תרשי לעצמך להסתובב קצת יותר באיזור שבו הוא נמצא, לקראת הפקת צהריים או כל רגע אחר שיכוטל לגרום לו להזמין אותך לשבת איתו ומשם הדרך אפילו קצרה יותר.
תתחילי להקפיד על מראה מטופח יותר (לא פרובקטיבי - אחרת תשדרי רק סקס) והשתדלי לחייך הרבה - סוג של מגנט.
כשתרגישי שזה מגיע תני לו להוביל ותהני מהדרך.. גם אם תרוויחי רק סקס איכותי תוסיפי לעצמך עוד נסיון ואז בפעם הבאה לא תצטרכי לשאול מאיפה לוקחים את האומץ הזה (:
בהצלחה!
*** שתפי אותנו שיהיה פה קצת מעניין (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
גיא19/11/2009שלום
אשמח לדבר איתך בנושא
צרי קשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מאמי
יניב19/11/2009כנסי למסן(למעלה..)
ונדבר..
יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות בזוגיות בהקשר של יחסי מיןירון23/10/2009שלום
אנו זוג הנשוי כבר 10 שנים.
ובמהלך השני הלך ונעלם הסקס
אשתי טוענת כי אני לא יוזם את זה,שכבר שוכבים אני עושה את זה אותו הדבר וזה מבאס אותה מאוד.
היא טוענת שהיא מאוד רוצה ואני לא
מה אני יכול לעשות שאני ארצה
מהיכן אפשר לקבל רעיונות לדברים אחרים.
אני באמת רוצה להשתנות אבל עד היום התבישתי לדבר/לטפל בזה
אשמח לעזרתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלירון
שלי פסטרנק כץ01/11/2009ממליצה לך לעבור קצת על התשובות לשאלות ששאלו כאן אנשים בנושא סקס וחשק ירוד.
ובנוסף, לא לוותר על יעוץ זוגי טוב - אין קיצורי דרך במקרים כאלו וצריך להיות לך מספיק חשוב לטפל בנושא אצל מיטב המומחים ולהנות מהתוצאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשואה מחפשת קשר לא מחייבאני22/10/2009
נשואה בת 38 חטובה מאד ונראית מצויין, בקשר כייפי ונחמד עם גבר נשוי, למפגש של פעם בשבוע שבועיים.
אני מחפשת גבר שמעבר להיותו נשוי. שיהיה בעל מראה ספורטיבי ושרירי. מטופח.
איש שיחה מעניין
אחד שאוהב לפנק ולהעניק ולא רק במיטה.
רצוי מאזור תל-אביב והמרכז בלבד.
אשמח לענות להעצה שתראה לי מעניינת מאד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהיי מיכל
רציני22/10/2009אשמח להכירך
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מיכל
אייל השני22/10/2009גבר ספורטאי, מאוד מאוד חתיך וחטוב
בן 39 נשוי וגר בלב ת"א
משכיל, גברי, מיני....זהו סה הרזומה...
צרי קשר :-)
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאייל
אני25/10/2009היי
על פניו נראה שאשמח ליצור עמך קשר. ראשית במייל ולאחר מכן כבר נראה..
אז תחכה למייל ממני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחפשי בפייסבוק
tkfx24/10/2009בלהבלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהtenasi...
ali24/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מיכל
נחמד אמיתי25/10/2009הייייי
אני גבר בן 43 אשר נראה צעיר מגילו...עונה על דרישותייך...מחפש בדיוק כמוך...להעניק ולתת...בכל דרך....אשמח אם נוכל לממש את עצמנו בדיסקרטיות מלאה.
בואי ננסה להתחיל....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך את לא מתביישת?
נטלי גולן25/10/2009תגידי את לא מתביישת לעשות כזה דבר?
אין לך בושה?
את נשואה....את רוצה גבר נשוי???אם את מפגרת אל תפגרי אנשים אחרים,מסכן בעלךךך!!!!!!!
י'''בוגדתתתתת!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעוניין...
mor25/10/2009מיכל,
נשוי בן 33, משועמם ומחפש את זאת שיודעת לקבל,להקשיב ובאותה מידה להסעיר...
צרי קשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יכולתי להגדיר את הקונספט והמינון
noyfb26/10/2009בצורה טובה יותר.
נשוי בן 38 שמחפש להנות אך לא לשבור מסגרות , ובמקביל עונה על הדרישות האמורות,
מאיזור המרכז,
יודע "לעשות את העבודה" מחוץ למיטה וגם בתוכה.
דיסקרטי (הרי לשנינו יש מה להפסיד) ומעניין.
נוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת אמיתית ?
דני11/11/2009הי,
נשוי (ומוסווה) , בן 44 אבל נראה צעיר ורזה,
נשוי למכביר ומשועמם עד מוות , מחיי הנישואים ומהאישה..
אם את אמיתית וכנה יש לך סיכוי להכיר אותי המוכשר הלבבי המצחיק האינטלגנט האוהב יופי , מוסיקה , ים ,חוש הומור ספונטניות ומקוריות.....(וגם גם קצת ציניות..)
עובד בפ"ת , די נייד וגמיש
אז אם אין לך בעיות בגב - הרימי את הכפפה ותני אות עיניין ..
דני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל מי את עובדת...
טל24/11/2009לא נראה לי שאישה נשואה תחפש סטוץ באינטרנט.
בייחוד אם היא מתארת את עצמה כ"כ מושכת.
יהיה לה מספיק הצעות מהיום יום...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל מי את עובדת...
טל24/11/2009לא נראה לי שאישה נשואה תחפש סטוץ באינטרנט.
בייחוד אם היא מתארת את עצמה כ"כ מושכת.
יהיה לה מספיק הצעות מהיום יום...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצרי קשר
דן14/12/2009היי, צרי קשר לא תצטערי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשר דיסקרטי
רוני16/12/2009שלום קוראים לי רוני נשוי בין 40 ניראה מצויין מחפש קשר טוב להשלמת החסר יודע ואוהב לפנק צרי קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבלי מייל אם את מעוניינת.
מטר תשעים14/02/2010בהצלחה לנו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצרי קשר
Roko07/03/2010אמממ ..... אמממ ... צרי קשר ונראה לאן זה יוביל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנעים מאוד
רון09/03/2010ערב טוב,
האמת שבזמן האחרון יצא לי "להסתובב" קצת בפורומין באינטרנט בניסיון להכיר קצת יותר מקרוב את העולם האסור.
בדיוק שמצאתי את עצמי חושב מה לכתוב בהודעה שלי בלוח "פגשתי" את ההודעה שלך שכתבת מזמן.
אני חייב להודות שמשהו בכתיבה הישירה שלך גרם לי לכתוב לך.
אני בן 34 , סוג של נשוי. אני חיי עם בת הזוג שלי ויש לנו שני ילדים.
לאחרונה חשבתי על עניין הבגידה (למרות שאישית התחברתי יותר להגדרה של "אהבה אסורה")
ומצאתי את עצמי בפורום מנסה להבין את העניין.
אין לי ניסיון קודם כלל בתחום כך שאני לא ממש יודע איך לגשת לנושא ומה בדיוק לכתוב.
במידה ואת מרגישה שיש מקום להמשך, אשמח להכיר ולדבר קצת מעבר ולשבור שיגרה ושיעמום.
יום האישה שמח, רון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשוי 45 נאה מאד ומטופח מתל אביב
אלי21/01/2011נשוי 45 מאד נאה מעונין להכיר אותך לקשר דיסקרטי קבוע ומהנה קשר לא מחייב של מפגשים של פעם או פעמיים בשבוע לסקס טוב חברות אמיתית והנאות משותפות צרי קשר להשתמע 0525717598
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשואה מחפשת קשר לא מחייב
רונן23/01/2011ערב טוב לך!
לא יודע אם קיבלת את המייל ששלחתי לך אתמול,בכל מקרה ממליץ לך בחום
לצאת הערב (או בערבים הקרובים) בשעה 20:30 מהבית ותסתכלי לכיוון מזרח,
הירח עולה בשעה הזו והמראה "חבל על הזמן",נראה כמו כדור ,גדול,כתום
וממש ממש קרוב,ראיתי אותו אתמול בזמן שעשיתי הליכה,לדעתי זה הרגע
שבו שווה לבקש בקשה קטנה,ותראי איך הכל מתחבר. לפני 3 ימים היה ט"ו בשבט
זו שעת השיא של העצים,הירח בשיא עוצמתו,ואנחנו בתחילת השנה החדשה!
אולי תחילתה של ידידות חדשה?!
תהני מהרגע עם הירח!!
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה הגונה
דין23/01/2011מבלי לקשקש יתר על המידה -דברי איתי 0545263398
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני
אלי01/06/2011מה באמת, זה מה שאת רוצה למרות שאת נשואה, איפה הגענו, את תהיי אסורה לבעלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאישתי בגדה ביגדי21/10/2009לאחר כ-20 שנה של נישואים החלטנו אני ואישתי לפתוח הכל, מעין סיכום של חיי הנישואים שלנו.
יש ביננו מערכת יחסים די טובה שלא מעט מפרגנים לנו שאיזה כיף לראות שיש זוגות כמונו.
באותה שיחה התוודתה אישתי כי בתחילת דרכנו היו לה מספר מערכות יחסים מחוץ לנישואים,למען הדיוק מערכות היחסים שלה התחילו כ-3 שנים לאחר החתונה. (במשך 4 שנים לסירוגין)
הראשון היה סקס חד פעמי, לאחר כמספר חודשים נכנסה למערכת יחסים עם מישהו ממקום עבודתה למשך כ-3 חודשים. במהלך מערכת זו אף נכנסה להריון וביצעה הפלה כמובן בידיעתי ובניגוד לדעתי תוך שימוש בתרוץ שמבחינה נפשית איננה מסוגלת לילד נוסף כרגע.(רק לאחר שהעלנו את הנושא הודתה כי כנראה ההריון היה מאותו בחור וזו היתה הסיבה להפלה).מיד לאחר כך סיימה את הקשר איתו.
לאחר כחצי שנה הכירה אישתי והתאהבה באדם נשוי מסביבת עבודתה וניהלה איתו מערכת יחסים שנמשכה כ-3 שנים.
לאורך כל אותה התקופה היה לי חשד וקיבלתי רמזים מאוד עבים מהסביבה אך בחרתי להאמין בה.
באותה תקופה היו לנו כבר ילדים משותפים ומצבנו הכלכלי לא היה משופר, השקעתי את כל כולי בבית בילדים ובה גם.
לאחר שפתחנו את הנושא הבטחתי לה שלא אתגרש ממנה אבל אני רוצה לדעת את כל האמת.
במשך תקופה מאוד ארוכה דיברנו וגיליתי הרבה סתירות בהרבה מהדברים שדיברנו עליהם.וכל פעם מחדש ביקשתי ממנה לדעת את האמת וכל האמת.
הרבה ממה ששמעתי ממנה זה היה בעקבות ששאלתי ולא מה שהיא סיפרה לי מרצונה.
בשורה התחתונה למרות שהיא טוענת שסיפרה לי הכל,אני בהרגשה שהיא לא היתה כנה איתי.
אני לא כועס עליה ולא שונא אותה ואין לי טינה כלפיה, אבל גם לא יודע מה לעשות.
אם יש בי כעס זה בעיקר כלפי עצמי ואיך הגעתי למצב כזה שאחד הערכים החשובים בעיניי הוא האמינות והנאמנות.
אשמח לשמוע את דעתכם בנושא במיוחד ממי שיש לו נסיון דומה(בלי עצות של ללכת לטיפול וכדומה).
איך ממשיכים ממקום כזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלגדי
שלי פסטרנק כץ01/11/2009
למרות הדברים הלא פשוטים אני שמחה לקרוא על הפתיחות והבגרות שהפגנת בנושא.
אין ספק שמאוד מאכזב לגלות שבן הזוג שיקר לנו בתקופה מסויימת כשאנחנו האמנו בו בעיניים עצומות. קשה עוד יותר לגלות שהדברים נעשו יותר מפעם אחת ונגררו למשך תקופות.
עוד יותר קשה התחושה של אובדן התמימות והאמון שהיהלך בה כל השנים.
אין דרך טובה לטפל בדברים הללו מלבד להעלות אותם בשיות ביניכם ולשוחח על הכל בלי האשמות או טענות אלא באמת לנסות להבין ממנה מה היו המניעים, מה היא מצאה באחרים שהיה לה חסר איתך ובכלל.
נסו להתרענן ולצאת קצת לטייל בעולם, להצטרף לחוגים חדשים ולהכניס קצת עניין למערכת הזוגית.
אם תצליחו להתגבר על כל זה לבד ללא עזרה חיצונית זה יהיה נפלא ואם לא, לא הייתי שוללת קבלת יד מכוונת בנושא שתוכל ממקום מקצועי לכוון אתכם למקומות של צמיחה.
בהצלחה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרציני ודחוף בבקשה..יעל21/10/2009שלום לכולם,
אני נמצאת בבלבול חזק כבר תקופה ארוכה ואיני יודעת מה לעשות :(
אני כותבת כאן ונשבעת לכם יש לי דמעות בעיניים!!
אז באמת אשמח אם תקראו, תבינו, תגיבו ותעזרו ווקשה..
אני בת 22, ויש לי בעיה שכנראה היא לא רק אצלי, ובכל זאת..
אני מחפשת בחור לחיים..
הבעיה היא כזאת, יש לי משיכה לבחורים בעיתיים.. כאלו שהם קצת ילדים רעים קצת מחוספסים.. בסגנון המוכר לכולם.
אני יודעת שזה לא דבר טוב, אני יודעת שבחורים כאלו הם חסרי רגישות בטווח הרחוק, הם יכולים בקלות לבגוד, יש להם הרבה "ידידות", קשה להם עם מחוייבות, עם אחריות, עם גבולות..
הם דיי מאוהבים בעצמם..
אני יודעת שזה לא טוב, אני בתכלס לא רוצה כזה בחור.
הבעיה היא שאני נמשכת לקטע הזה.. וזה ממש עושה לי את זה..
אני רוצה ולא רוצה.. המוח לא רוצה והלב קצת רוצה...
יצא לי להכיר עכשיו בחור טוב, איכוותי, חכם, רגיש, אינטלגנט, חתיך, אחד ממש לעניין..
והוא בעניין שלי וגם אני בעניין..
כייף לי איתו מאד! אני מאושרת ומחוייכת מכל הכיוונים..
הבעיה היא שכשאני רואה פתאום בחורים "רעים" כאלו.. או אקסים כאלו..
ישר הכל מתחיל להתבלבל לי ולהתעוות.. ומתחילים לעלות לי הירהורים ושאלות ועניינים..
ואז אני מרגישה שאני כאילו בתחרות עם עצמי על יזה בחור בסוף להשיג..
וזה מבלבל אותי.. ואוכל אותי..
ואם מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי בבקשה בבקשה איך עוקרים את הרצון הזה מהלב!!!
איך מפסיקים להימשך לסוג כזה של בנים..!!
איך אני אהיה שלימה עם הבחור הזה שהוא ממש מציאה, ואהיה שלימה בלב שלם..
ולא כל פעם שאראה בחור אחר אז זה יבלבל לי את הצורה..
מה אני אמורה לעשות?? בבקשה זה חשוב לי מאד..
בבקשה אל תקשרו את זה לגיל.. אני יודעת שזה איכשהו קשור לגיל.. אולי.. אבל אני לא רוצה לחכות ש"עם הזמן זה יעבור" לא מאמינה בזה כ"כ...
יכול להיות שהבחור הטוב שאני איתו כרגע, מכניס לי למחשבות כי הוא קצת עדין?
ויכול להיות שזה נתפס לי כפחות גברי?
אוף אני מרגישה מסובכת על כל הראש.. אנא תעזרו לי בבקשהה!!!
תודה מראש!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרליעל
שלי פסטרנק כץ01/11/2009אולי תופתעי אבל המשיכה שלך לגברים "רעים" היא לא עניין של גיל.
יש משהו בסגנון הזה של הילד הרע שגורם להרבה בנות לפנטז עליהם ובצדק.
גבר טוב מתחשב ועדין מסתדר לנו בראש עם משהו מקסים מדי נדוש מדי ומשעמם.
לעומת הילד "הרע" והשובב שמוציא אותך מהעולם המשעמם של הגדולים ולוקח אותך איתו להרפתקאה אין סופית וגם מגן עליך כל הדרך לשם.
ברור שדבר כזה יהיה כל כך הרפתקני שמהר מאוד התלות שלך בו תשעמם אותו עד מוות ואז הוא יחפש לו ריגושים אחרים. אבל אפילו זה לא מרתיע אותך, עצם הידיעה שיש סיכוי שהוא יברח לך מאתגרת אותך ומדליקה אותך מאוד.
ומצד שני, בפנים עמוק את שואפת לגבר הנכון. זה שיהיה שם לצידך לאורך כל הדרך.
ההצעה שלי היא לנסות להוסיף קצת פלפל לבחור הטוב שלך, לנסות להכניס בו את הילד הרע אבל רק לרגעים שבהם אתם שואפים לסקס לא שיגרתי.
סקס משחרר בנו המון פנטזיות שמתאימות רק לסקס כי בחיים האמיתיים לא היינו מוכנים להקריב עד כדי כך.
מקווה שעזרתי קצת לפזר את הערפל(:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת אולי סקסולוגית
גיא03/11/2009אבל ההצות שלך בעיני מוזרות מישום שאת מדברת כרגע לילדה בת 20 וכבר את נותנת לה עצות שלאחר הנישואין מיבלי לפגוע חלילה בכבודך או במעמדך או בניסיונך לטעמי שיפור מיני צריך להגיע אם הבחור הנכון בזמן הנכון וזה לא תשובה שאפשר לשלוף אותה על כל נושא מיני ועל כל אחד.
סליחה שהערתי
אני בטוח שאת אשפית במקצוע שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך יקירתי
גיא03/11/2009דבר ראשון אין לך מה להבהל כל מה שתארת כאן הוא דבר טבעי לחלוטין.
שנית אין כזה דבר גבר מושלם תכניסי לך את זה לראש, יותר נשמע לי שהוא עונה על רשימת המכולת שהחברה מכתיבה לך וזה לא אמור להיות ככה.
שנית אם את נמשכת למישהו זה בסדר גמור ואם את מתאהבת במישהו זה גם בסדר גמור גם אם החברה אומרת שכל הסמממנים הם שהוא בחור "רע".
ודבר אחרון תבריגי לך את זה לראש מיצידי אם מברגת בוש הידועה באיכות שלה - אם לא תתאהבי ולא תפגעי ולא תחבי ולא תנסי ללכת בדרך שלך שהיא שונה משל כולם לעולם לא תגיעי לאן שאת אמורה להגיע בין אם זה טוב או רע
בהצלחה מתוקה ותנסי לקחת דברים טרייוויילים כאלה יותר בקלילות ובבדיחות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר חשקשרון20/10/2009האם חוסר חשק יכול להיות תופעת לוואי של לקיחת תרופות נגד דיכאון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכן
שלי פסטרנק כץ21/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה לשכב עם הבוס שלינ18/10/2009אני עובדת בפאב כבר כמעט שנה.
יש לי בן זוג בר שנתיים וחצי.
בחודשים האחרונים אני לא מפסיקה לחשוב על בוס שלי, אני לא חושבת עליו בצורה רומנטית אלה יותר בצורה מינית.
לא מפסיקה לדמיין אותו בכל מיני מצבים.
אני אוהבת את חבר שלי אבל הסקס לא מספק.
הבוס שלי אמר שכל עוד אני עובדת אצלו לא יהיה ביננו כלום, עוד חודש אני מסיימת לעבוד בפאב.
מצד אחד אני כבר משתגעת מהבוס שלי ומתה לקרוע ממנו את הבגדים, מצד שני אני אוהבת את חבר שלי.
מה לעשות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרגם לי זה קרה לפני כמה שנים
לילה19/10/2009והאמת שכבתי איתו ואפילו המון
הוא היה נשוי
ואני נשארתי עם החבר שלי שלא ידע שאני שוכבת עם הבוס שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
שלי פסטרנק כץ21/10/2009אכן בעיה לא פשוטה.
פנטזיות על הבוס מקובלות מאוד ואפשר בהחלט להבין אותן אך מכאן ועד למימוש הפנטזיה יש לעבור על כמה כללים.
יפה שהוא אמר לך שכל עוד תעבדי אצלו הוא לא יגע בך. אני מסכימה עם זה לחלוטין.
הבעיה המרכזית כרגע היא החבר שאותו את אוהבת.
ברור שסקס עם הבוס יהיה בגידה לכל דבר אלא אם כן בן הזוג שלך את והבוס פתוחים בראש למצב של סקס בשלישיה. מנסיון שלי ומהכרות את החיים הסטנדרטיים התשובה היא לא ולכן תהיי חלייבת להחליט בין השניים.
תזכרי שאפשרלנסות להכניס בפנטזיה את הבוס למיטה שלך ושל החבר ובכלל לנסות להיות סקסיים יותר בסגנון היחסים ביניכם. נסי ליזום יותר סקס בהפתעה.
דבר נוסף יכול להיות שבפנטזיה הבוס שלך באמת מדהים אבל כשתנסי אותו בבית תגלי שבפועל הוא לא שונה הרבה ממה שיש לך כבר בתוספת של אהבה.
סיבכתי אותך? אלו החיים יקירתי.. לא פשוטים בכלל אבל בהחלט מלאי עניין (:
בהצלחה בבחירה(:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי אבל...
נ21/10/2009אני יודעת שהבוס שלי מדהים במיטה, כמה בחורות שהיו איתו סיפרו לי
הוא מביא אותן לשרשרת אורגזמות, עם חבר שלי אני מגיעה אולי אולי אולי לאורגזמה אחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריגושיםpink442217/10/2009רציתי לקבל עצות לגבי ריגושים מיניים אחרי למעלה מעשר שנות נישואים ודעות לגבי רעיונות שלי. אני מעוניין להזמין לצימר מעסה לעיסוי שוודי לאשתי. בזמן העיסוי אני רוצה לצפות בעיסוי וגם לצלם אותו.רציתי לדעת עם מישהו עשה את זה כבר,ואיך קיבלה את זה האשה,ולקבל רעיונות נוספים.אודה על שיתוף הפעולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה
שלי פסטרנק כץ21/10/2009עושה רושם שאתה בחור יצירתי.
נשמע בהחלט מדליק. מה הסיבה שהיא לא תרצה סוג כזה של פינוק?
אולי היא תעדף שאתה לא תשאר בחדר כדי שהיא תרגיש ממש בנוח.
יכול להיות שהנוחכות שלך בפעם הראשונה תביך אותה. במידה שכן היא לא באמת תהנה מהעיסוי, לכן אם מה שחשוב לך זו ההנאה שלה תוכל לספר לה על הרעיון ולשאול אותה מה היא היתה מעדיפה. איתך או בלעדיך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזקת הזיקפהצפוני15/10/2009גבר בן 39 בריא בד"כ . לוקח לי הרבה זמן לסיבוב שני משהו כמו שעתיים למרות הגירוי שמקבל ונותן בזמן הזה
האם יש איזה משחה שמחזיקה את הזיקפה גם לאחר השפיכה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלצפוני
שלי פסטרנק כץ21/10/2009לא משהו שידוע לי עליו למעט כדורים כמו ויאגרה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחורהרועי15/10/2009הכרתי בחורה ודיברנו בטלפון קרוב לשבועיים שלמים.היו שני מקרים בהם היינו צריכים להפגש ואני לא יכולתי.דחינו את זה להמשך.עבוד 3 שבועות .רציתי לפגוש אותה והיא התעקשה שאגיע לאסוף אותה בעצמי .ראיתי זאת כעקשנות קשה לדעתי .
נוסף על כל זה היא אמרה לי שהיא תתן לי תשובה אם נפגש אתמול והיא לא חזרה.
אני לא חזרתי אליה.
למה זה נגרר ככה? למה היא לא חזרה ? איפה הלכו כל ה3 שבועות האלה ?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלרועי
שלי פסטרנק כץ21/10/2009יכול להיות שהיא משחקת ותה קשה להשגה.
יכול להיות שהיא חושבת שככה תרצה אותה ותר
יכול להיות שהיא רוצה להרגיש שאתה מוכן להשקיע עבורה
יכול להיות שהיא לא ממש מעוניינת ומשחקת איתך משחקים.
בפעם הבאה שאתה מדבר איתה פשוט תשאל אותה מה היא באמת רוצה.. אחרי שתשאל את עצמך אם אתה עדיין בעניין שלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשפת גוףמישהי13/10/2009החבר שלי ואני כבר שנתיים יחד ומתחתנים בקרוב. בשבועות האחרונים הוא התחיל להתנהג מוזר וכל פעם שוא מסתכל לי על העיניים או לכיוון הפנים הוא מחייך ומנסה להסתיר את החיוך. הוא טוען שהוא לא יודע מה הסיבה שזה קורה. זה מדאיג אותי מאוד. האם יש לך מושג מדוע זה קורה?
הוא רוצה לטפל בזה ולא מצליח. ד"א זה בשבוע האחרון קורה לו עם עוד אנשים אבל בעיקר איתי.
אודה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמישהי
שלי פסטרנק כץ13/10/2009
אני לא מבינה במה יש לטפל???? הבחור מחייך אליך לאחרונה כשהוא מסתכל עליך.. מה כל כך מוזר בזה??
אתם עומדים להתחתן בקרוב, יכול להיות שהוא פשוט מאוד מתרגש מהעניין ומביע את התרגשותו בחיוכים בלתי נשלטים. הוא מחייך לכולם ושמח בחלקו על שבחר בך ואת בו, למה את הופכת את העניין המשמח והמרגש הזה לבעיה שדורשת טיפול?
או שלא הסברת את עצמך נכון או שאני ממש לא מבינה מה עובר עליך (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה והסבר
מישהי13/10/2009כניראה שלא הסברתי את עצמי נכון.
העניין הוא שגם כשאנחנו מדברים על נושאים לא מצחיקים או אפילו עצובים הוא מחייך. והוא בעצמו אומר שהוא לא יודע איך לשלוט על החיוך הזה. הוא אפילו מתחיל לחייך מול הבוס שלו בעבודה.
ומרוב שהוא מנסה להסתיר את החיוך הוא מתחיל לדבר קצת שטויות כביכול כדי להסביר למה הוא מחייך.
לאנשים שהוא מדבר עימם זה בטח גם לא נעים, תחשבי שאת מדברת עם בן אדם ולמרות שאתם לא מדברים על שום דבר מצחיק או קרוב לכך הוא מתחיל לחייך וללא אפשרות להוריד את החיוך. לכן זה יכול להתפרש כפוגע ומזלזל.
מעבר לכך, בן זוגי טוען שהוא מתחיל לחייך כיוון ש"בראש שלו" הוא יודע שהאדם שהוא מדבר איתו כביכול "מחכה, לחיוך הזה ואז הוא לא מצליח להסתיר את החיוך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי בעיה איבר מין גדול מדיאורי10/10/2009כשיש לי חברה אז הכל בסדר היא מתרגלת לזה ואפילו מתמכר לזה ולא רוצה פחות גדול, אבל אם אני מכיר משהי חדשה היא ממש נרתעת מהגודל והעובי כאילו אני הולך לקרוע לה את הנרתיק.
יצא לי ללכת בעבר מס ' פעמים לנערת ליווי בדירה דיסקרטית וגם הבנות שעובדות בזה וראות כל היום בולבולים די נדהמו מהגודל בהתחלה.
אני גם לא לא גומר מהר כך שיש זיקפה חזקה .
זה מתסכל לפעמים כשיש גדול מדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרצרות של עשירים
שלי פסטרנק כץ13/10/2009
במסיבות שאני עושה בערבי רווקות וערבי רווקים אני תמיד אומרת שהגודל קובע רק במקרים קיצוניים... קטן מידי או גדול מידי.
אבל גם אז כמו שאתה מציין ואני שמחה לקרוא, כשמיהי באמת אוהבת אותך זה באמת כבר לא משנה.
מה עושים בתחילת קשר?
נותנים לה להבין שלמרות הגודל אתה גבר עדין ומתחשב ומודע לכלי שאתה נושא בגאון.
אתה מגיע למיטה מצויד בכל מה שצריך.. החל בכלי המפואר ועד לחומרי סיכה למניעת כאב, לקונדום בגודל הנכון, להמון רגש ועדינות בחדירה.
אם תפעל על פי הכללים הכל יהיה נפלא.
נסה להסתובב עם חולצה ועליה הדפס "נושא ציוד כבד" (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחח אני מקווה למצוא חולצה כזו
אורי14/10/2009ואולי אני אזמין עם הדפס כזה,..אבל האמת היא שלמדתי שלא כדאי להגיד כלום לפני שהיא רואה
לפני סקס כי היא באמת תחשוב שהוא ענק , אז כה אני לא אומר כלום כאילו כאילו כלום .
חוץ מזה זה אף פעף לא הכאיב למשהי ההיפך מזה אמרו שזה מדהים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוכא מיניתנעמן06/10/2009אני גבר בן 38 אך לצערי אישתי היא פרידיג'ר המדכאת את היצר המיני שלי הייתי רוצה לפגוש אישה שאוכל לענג אותה והיא אותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרעדיף למצוא יועץ/ת מיני/ת טוב/ה
שלי פסטרנק כץ13/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)