מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתה לזין גדולפינוקי26/03/2008
בחורה חרמנית בטירוף מחכה לגבר עם זין ענק שיקרע לה את הצורה עמוק עד כמה שאפשר ומכל הכיוונים האפשריים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את מוזמנת ליצור קשר
אבי26/03/2008במייל-
[email protected]
שם כבר נדבר ונמשיך הלאה
דני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
יוסי30/03/2008ההיתי שמח לפנק אותך תיצרי איתי קשר במייל [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני פה בשבילך חמודה זה האימל שלי
שי30/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם בא לך משהו מעולה צרי קשר
אחד שיכול30/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלחי מייל, נמשיך משם
Aviv30/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא ....
חוש שישי31/03/2008גבר, אין לי זין גדול ואני ממש לא אוהב לקרוע בחורות .
אז למה אני פה עונה לך ? רק כדי להגיד לך שלא תבני עלי .....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחח...
31/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יתכן שקרום יקרע לתינוקת????שיר26/03/2008לאחותי נולדה בת, ובזמן שהיא חיתלה אותה בבית החולים פתאום היא רואה שהחיתול שלה מוכתם בדם , היא קראה לאחות, והיא אמרה לה שזה דם בתולים.....
השאלה היא מה זה אומר? האם התינוקת אכן לא בתולה מזמן לידתה? או שזה מסתדר במשך השנים?
האם שמעתם פעם על מקרה כזה???????...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלא כל כך הבנתי למה עושים עניין
d26/03/2008מקרום מסריח? בסך הכל קרום בתולים בתולה לא בתולה מה זה משנה זה סתם אין מה לעשות עניין מיזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש אנשים שזה חשוב להם!!!!
שיר26/03/2008ואם אין לך תשובה , עדיף שתשמור את ההשגות ה"חכמות" שלך לשרשור אחר. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאממ זכותי לומר את דעתי קרום הבתולין
d26/03/2008לא חשוב ביכלל ואין סיבה הגיונית לעשות מימנו עניין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשבתי שזה פורום של מומחים.....
שיר27/03/2008אני מבינה שטעיתי, מסתובבים פה סתם שרלטנים שמחפשים סקס, ולא יותר. חבל....
כדאי למחוק את הכתובת מהמועדפים.
ולידיעתך אדון D למי שדתי זה חשוב....(לשיפור ההשכלה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיר מתוקה
27/03/2008את צודקת ב100% זהו לא פורום של מומחים, וגם כתוב את זה למעלה.
תשאלי את השאלה בפורום [a href='http://www.beok.co.il/SelectedForum.aspx?ForumID=19' id='link']מין וסקסולוגיה[/a] ואני מבטיחה שתקבלי תשובה מקצועית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש פה מישהי שאוהבת שיורדים לה?almoni26/03/2008אני מחפש מישהי שמעוניינת בסקס טוב!!! עם המון סטיות קטנות ליקוקים ושאר ירקות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתריש פה מישהי שאוהבת שיורדים לה?
almoni26/03/2008המייל שלי זה [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי לא אוהבת שיורדים לה? זה הכי כיף!
d26/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתלוי מי הגבר.....
שיר26/03/2008לכל אישה (אני חושבת) זה כיף שיורדים לה,
אבל השאלה היא מי יורד, לא כל אחד..... אנחנו לא חיות, אלא בני אדם עם רגשות , מחשבות, ואהבות......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הקשר כל אישה כימעט אוהבת שיורדים
d26/03/2008לה זה נעים ומגרה ומענג זה עניין פיזי מי היורד זה לא פרמטר חשוב כל כך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הקשר כל אישה כימעט אוהבת שיורדים
d26/03/2008לה זה נעים ומגרה ומענג זה עניין פיזי מי היורד זה לא פרמטר חשוב כל כך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירידות זה התחום שלי
אבי28/03/2008אין בעיה ממי אני יורד ישירות למקום הנכון זה טבעי אצלי לאן להגיע...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמציצות
שרי31/03/2008אני אוהבת שיורדים לי ושמוצצים לי בעדינות את הדגדגן תוך כדי סיבוב הלשון סביבו
זה מטריף אותי ואני גומרת תוך שתי דקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרי
אסף25/12/2011שרי? יש מצב שאת יוצר קשר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמע מעניין
aviv31/03/2008אפשר לנסות ?
אשמח לקבל הדרכה ממקור ראשון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמציצה
הצלף31/03/2008הדבר הנפלא ביותר בסקס הוא היכולת להרגיש את בת הזוג דרך איבר המין שלה, למצוץ לה זאת פשוט חוויה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה אומר?יעל25/03/2008ישנו בחור שמוצא חן בעיני אך הוא כל הזמן מתעלם ממני. בהתחלה חשבתי שאולי נדמה לי אך כיום אני בטוחה ללא כל ספק שהוא מתעלם. אם אני אגש אליו ואדבר איתו הוא לא יתעלם אלא ישיב לי -לא יפתח שיחה מי יודע מה אך יאמר כמה מילים ואולי השיחה תזרום לאן שהוא.
אך אם הוא רואה אותי בהפסקות או נמצא עם חברים ואני פתאום עוברת או שהוא יוצא משיעור ואני בדיוק נכנסת- הוא מתעלם ולא אומר אפילו שלום. אז ברור לי שחלק מכם יגידו שהוא לא מעוניין ושאולי הוא מרגיש שאני מעונינית ובגלל שהוא לא מעוניין אז הוא מתעלם. אבל השאלה שלי היא: למה להתעלם? גם אני לא מעוניינת בכולם ובכל זאת אני מגיבה באופן מינימלי.
בנוסף, אם אני יודעת שמשהו דלוק עליי ואני לא עליו- זה דווקא יכול להחמיא לי ולגרום לי כן להגיב לו כי זה מרגש אותי, מאתגר אותי. במקרה שלו נראה לי שהוא כאילו ממש מתעלם בכוונה ואין לי מושג למה. אולי אני טועה בחשיבה שלי וזה לא אומר שהוא לא מעוניין ? או שעכשיו אני משלה את עצמי. מה אתם אומרים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרסיבכת אותי...
26/03/2008האמת שאני לא יודעת אם הוא מעוניין או לא.
אבל אני נוטה טיפה לחשוב שהוא לא מעוניין, כי הוא מתעלם בצורה לא מנומסת. וגם, דיי ברור שאם הוא היה מעוניין הוא היה רוצה יותר לדבר.
אבל זה ממש לא בטוח ואם את רוצה אותו את צריכה לנסות לדבר איתו, אולי להזמין אותו לאן שהוא (אפילו ברמז), ואז לראות את התגובה שלו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה כעת?
יעל27/03/2008הבנתי שהוא לא מעוניין. מה שאני שואלת ומה שמעניין אותי זה: למה להתעלם? מה הוא מנסה לומר לי בהתעלמות שלו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה?
יעל29/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטערת, אני לא יודעת...
29/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי רוצה לדעת מה חברי הפורום חושב
יעל01/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאת
סווטלנה01/04/2008סתומה מטומטמת וטיפשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתארגנת קבוצת חובבי מגע לגילאי 55גברי25/03/2008מתארגנת קבוצת חובבי מגע.
דרושים זוגות ונשים.
צומת לב,פינוק ופירגון מובטחים.
לכתוב ל [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרנשמע מעניין...
26/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרירות מיניתמשה24/03/2008שלום רב
אני ובעלי נשואים כ 16 שנים.עם שלשה ילדים.
קימת בעייה בשנה האחרונה בעייה ביחסי המין בינינו בגללי.
יש לציין שבעלי הוא הגבר היחידי שידעתי בחיי.
הכנסנולחיי המין אביזרי מין וניסינו לשנות דרכים ללא הועיל.
לאחרונה בעלי הציע לי להזמין לי צלע שלישית כניסיון להעיר אותי מינית.כמובן שאני נבהלתי מעט
אבל מצד שני אני יודעת שאני לא בסדר. האם צלע נוספת יכולה לגרום לי להתעורר מינית?
יש לציין שאנחנו זוג חזק מכל הבחינות.
אבקש את עצתכם תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהאם את משתמשת בגלולות ??.
יואל24/03/2008אם התחלת להשתמש בגלולות לאחרונה (שנה שנתיים אחרונות) יש סיכוי סביר שזה קשור לזה.
מנסיון עם שתי חברות קודמות, התברר שגלולות בהתחלה גרמו להן לבעיות פיסיות.
לכן עברנו לאמצעים אחרים.
לאחר פרק זמן ובמהלך פגישות עם גניקולוג הוצע להן סוג גלולה אחרת שלא גרמו לתופעות אבל החשק המיני נעלם, תוך חצי שנה לערך, אבל למצוקה הגעתי תוך שנה שנה וחצי.
את הקשר לגלולות קלטתי כשחזרה התופעה אצל השניה.
אם אני לא טועה קוראים לגלולות יסמין או משהו כזה.
תנסי, מה כבר יכול להיות.
אגב כאמצעי אחר אני ממליץ על דיאפרגמה או ספוגיות (אם כי אני חושב שאת הספוגיות הפסיקו לייצר - דווקא אהבתי אותן).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרירות מינית
משה25/03/2008אני לא משתמשת בשום אמצאי מניעה.
האם הצעתו של בעלי להביא גבר
למעני יכולה לעזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצר לי על בעייתך
24/03/2008ואין תשובה נכונה לשאלתך. שמעתי על נשים שהכניסו צלע שלישית, נהנו מכך ואפילו גילו כי הן נמשכות גם לנשים. אלו בדרך כלל היו בחורות שאוהבות מין, פתוחות מינית ומשוחררות.
ושמעתי גם על בחורות אחרות שהרגישו כי הגבר שלהם רק רצה לשכב עם אחרת והן הרגישו דיי בצד במהלך כל סיפור השלישיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרירות מינית
משה25/03/2008שלום רב
אולי לא הסברתי את עצמי נכון
בעלי מעוניין להביא גבר
שבעזרתו אולי יחזור אלי הרצון למין ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמדי מנסיוני
רויטל25/03/2008שלום לך
בזוגיות שלנו התהוותה במהלך השנים (22 שנות נישואין) בעיה דומה
לאחר התלבטויות רבות החלטנו אני ובעלי לנסות להכניס צלע שלישית למסגרת שלנו
מצאנו באתר חילופי זוגות הצעות שונות, נפגשנו עם כמה גברים (בקבוצת הגיל שלנו)
עם אחד מהם שמצא חן בעיני המכנו בהעמקת ההכרות, נכנסתי איתו למיטה, בהתחלה כשבעלי צופה בנו, לאחר מכן גם הוא הצטרף ושניהם עינגו אותי.
מה אומר - חגיגה אמיתית.
התנאי הוא שהכל נעשה בהסכמה הדדית.
עכשיו גם בעלי מעונין בתוספת צלע נשית - אני מפרגנת לו ומקווה שימצא משהיא שתמצא חן בעיניו
ובעיניי ותהיה גם טובה במיטה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסים עם מבוגרריקי23/03/2008רוצה לשתף אתכן במקרה שקרה לי בשבוע שעבר
אני בת 28 מאזור חיפה, הגעתי לתל אביב והחלטתי לבקר בשעות הערב חברה שלא פגשתי הרבה זמן.
הגעתי אליה הביתה ולהפתעתי פתח לי את הדלת אביה, הוא אמר שהבת היתה חייבת לצאת באופן לא צפוי לחול (עוסקת בתמיכה טכנית בחברת הייטק) ולא הצליחה להודיע לי על כך.
הסביר שהגיע להשקות את העציצים ולתת אוכל לחתולה.
הציע להכין לי קפה, ישבנו לשוחח, הגבר הוא אלמן בשנות החמישים, נראה בהחלט טוב.
השיחה התארכה, כשראה שאני מותחת מדי פעם את גופי שאל אם משהוא מציק לי, אמרתי שכבר כמה ימים כואב לי הגב.
הציע בצחוק לעסות לי אותו, הסתובבתי ונתתי לידיו לעסות לי את צווארי וכתפי, לא יודעת מה הביא אותי לכך אבל פשטתי את חולצתי ונתתי לו להמשיך לעסות את גבי.
הוא לא אמר מילה וידיו גלשו במורד גבי והמשיכו לעסות ללטף את עורי.
רוצה לשכב ? שאל, יהיה לך יותר נוח.
נשכבתי על הספה על בטני, ידיו התירו בקלות את תפס חזייתי ועיסו את כל גבי מהעורף ועד הישבן.
הרגשתי שאני הולכת ונרטבת ממגע ידיו העדין סביב מותני, התרוממתי ונשכבתי על גבי.
הוא המשיך מבלי להוציא מילה מפיו לעסות את כתפי, ידיו ירדו אל בטני , גלשו ליד שדי מבלי לגעת בהן.
תפסתי את ידיו והבאתי אותן אל חזי, שנינו לא הוצאנו מילה כל אותו זמן.
הוא התחיל לעסות בעדינות את החזה, בעיגולים להלכו וקטנו עד שאצבעותי חגו סביב פטמותי בהיו עכשיו זקורות וקשות, אחזתי בעורפו ומשכתי את ראשו אלי, הוא נישק את הפטמות והתחיל למצוץ אותן בעדינות תוך כדי שהוא מעביר את קצה לשונו עליהן.
הרגשתי שאני כולי רוצה אותו, התחלתי ללטף את גופו, ופתחתי את כפתורי חולצתו, גופו היה מוצק ושרירי, פתחתי את הרוכסן וחילצתי עצמי ממכנסי הג'ינס.
הוא הזדקף והסיר את מכנסיו ותחתוניו, האבר שלו היא מפתיע בגודלו, הוא היה עבה והראש היה גדול מאד.
הוא לא היה עדיין בזיקפה מלאה, הוא גחן אלי ומשך את תחתוני כלפי מטה,
הושטתי את ידי והעברתי אותה לאורך האבר, הוא התקשה התארך והזדקף, ראש האבר היה גדול ועורו חלק כמשי.
אין לי כאן קונדום אמר, ואז פיסק את רגלי ואצבעותי חלפו לאורך החריץ הרטוב ומצאו את הדגדגן
אצבעו חגה סביבו במעגל מעסה אותו, הוא לקח את אברו בידיו פיסק את הפוט וכיוון את ראש האבר אל הדגדגן, הרגשתי את הראש לוחץ עליו, ופתאום חשתי כיצד הדגדגן שלי חודר אל הפתח של הראש
הוא אחז באבר הקשה והתחיל לסובב אותו במעגלים קטנים סביב הדגדגן הלכוד בתוכו
הרגשתי גרוי כל כך חזק שאינני זוכרת שחשתי אי פעם, הוא המשיך להניע את האבר ועכשיו הרטיט
אותו במהירות הולכת וגוברת כמו ויברטור - אבל איזה הבדל
האורגזמה שלי התפרצה בעוצמה אדירה, הוא חש בכך והמשיך להרטיט את האבר עוד ועוד
חשתי גלי אורגזמה שלא נגמרת, וכך זה נמשך כמה דקות.
ואז הרגשתי כיצד הוא גומר על הדגדגן, זרם חם ונעים, הוא ניתק את אברו מעלי אחזתי בו והמשכתי לשפשף אותו והוא פלט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשמח נהנית
avi23/03/2008תבואי שוב לבקר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע נשים נשואות בוגדות ?יקיר22/03/2008הייתי בקשר עם מספר נשים נשואות (גם אני נשוי) ולדבריהן "הסיבה" לבגידתן, ברוב המקרים, הייתה בגידה של בעלהן בעבר... היו כאלה שאפילו לא היו בטוחות לחלוטין שהבעל בגד. לי זה נשמע כתירוץ עלוב. רובן גם קיימו יחסי מין מספקים וטובים עם הבעלים "הבוגדים". לא יודע - לי זה נראה יותר כצורך בריגוש, חיבה או מין - אז מדוע לתרץ את זה בבגידה של הבעל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכדי לא להרוס את הדימוי של הבעל
d22/03/2008הבוגד נשים לא מודות בטעויות בדרך כלל והם מאשימות בכך את הגברים,נשים בוגדות הם נשים עלובות בדיוק כמו גברים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה קרה מותק? את/ה לא מקבלים
223/03/2008מספיק או בכלל לא מקבל/ת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא צריך סקס על ימין ועל שמאל
d23/03/2008אם הייתי רוצה כל שניה לא הייתי מיתקשה לימצוא זונות ברשת בפורומים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקסית בת 18 מחפשת סקסי (אמיתי!)טניה22/03/2008הי, קוראים לי טניה ואני מחפשת מישהו סקסי שיהיה אפשר
להעביר איתו את הזמן בכייף יש לי מצלמה ותמונות אני לבד עכשיו ואני רוצה מישהו
שיודע לעשות כייף אז בבקשה תשלח לי אימייל ל [email protected]
ואני ידבר איתך כבר.
תודה טניה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתריש לך זין רחב? ניראה לי מיתחזה
d22/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאמייי
סנטיי19/04/2008כנסי 454149814
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח להעניק מהטוב שיש בי
ramisex22/04/2008היי אני רמי בן 26 מאיזור המרכז נראה מצויין ואוהב מאוד מאוד מאוד מאוד סקס ואשמח לחלוק את מה שאני אוהב ואת מה שאני יודע לעשות הכי הכי הכי הכי טוב כי הדרך לגן עדן מתחילה אצלי ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון מדליקניליאנג22/03/2008חובבת סקס בזמן ההריון, צרי קשר בדחיפות [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתהיה הראשון..........
שלי22/03/2008אני כנראה למרות ההעזה קצת מיושנת.
אשמח שתכתוב אליי . יש המון על מה לדבר. מחכה לתגובתך ולדעת מה היכולות שלך ........
נמצאת בכתובת [email protected]. שתהיה לך שבת מקסימה ותכתוב כמה שיותר מהר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהריון ומתה לזיןשלי21/03/2008חרמנית בחודש שלישי. רוצה כל היום וכל הלילה וכמה שיותר. אז מי שיש לו רצון וחשק לפנק יפה בהריון שקמה חולמת ונושמת את החשק המיני הלא ממוצה שיקום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרממליצה על מעסה מאוד מנוסה עם יכולות
גברי21/03/2008לי הוא עזר מאוד בכל התחומים לאור תקופה ארוכה וגם היום.
הוא שלו www,vipmassage.co.il או פשוט תיתקשרי 0522958156* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הוא בדיוק עושה?
שלי21/03/2008הוא עושה גם סקס או רק עיסוי,סליחה על הבוטות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיסוי
שחר09/04/2008כרמית יקרה. שמי שחר, חדש כאן וזוהי בעצם הודעתי הראשונה, אז נעים מאד.
תיזהרי בבחירת המטפל. קיימות נקודות לחיצה בגוף אותן אסור לעסות בחודשים שונים במהלך ההריון.
במידה וברצונך עיסוי בכל זאת, אשמח לעמוד לרשותך זה המקצוע שלי.
המון מזל טוב
שחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא מתחזה לבחורה וממליץ על עצמו...
יניב22/06/2009כל כך עלוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהיריון
יותר מאוחר21/03/2008תיכתובת מיותרת טל 0506670447 תשאירי מיסרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה מיותרת?
שלי21/03/2008לא כל כך מבינה את הפואנטה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לעינוגים במסנגר
נסים28/03/2010אן צורך בליבגוד פיזי אפשר בדרכים מפנקות זה גם כיף דרך מצלמה אשמח לפנ[email protected]ק ולהיתפנק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לבחורה בחודש השלישי ..
רון 197521/03/2008היי
אני לא יודע אם זו בדיחה או לא .. אבל אשמח לפנק אותך עד שתגידי די ..
אני בחור הנראה טוב , מבנה גוף רזה אתלטי , ספורטאי עם הרבה הרבה כושר .. מהנדס תואר שני , בעל יכולת לימוד גבוהה לכל המצבים והתנוחות .
אוהב מאוד לפנק .
רון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמענה לרון
שלי21/03/2008היית פעם עם אשה בהריון או שז סתם מגרה אותך. השאר מייל, טלפון או מה שנח לך. מבטיחה להשיב. שבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהריון מתה לזין?
אוריה היפ21/03/2008אם את לא נשואה אני מתנדב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם כן?,
שלי21/03/2008אז? יורד מהעניין?,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם כן?,
שלי21/03/2008אז? יורד מהעניין?,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אם את נשואה מוכן לענג אותך נסיכה
חסוי04/04/2010מת לזיין אישה בהריון זו הפנטזיה שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני קם...
דני21/03/2008אם את רצינית ומעוניינת, שלחי מייל ל...
[email protected]
משם נמשיך לדבר ונתחיל במעשים...
בכל זאת, אני מניח שתרצי תמונה..גם אני ארצה..
בקיצור, אם את רצינית, שלחי מייל
דני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכרמית מרון
ron197522/03/2008היי כרמית ושבת שלום
המייל שלי הוא : [email protected]
אשמח אם תחזרי אלי ונוכל לדבר ברצינות ..
ביי ויום טוב
רון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי רון
שלי22/03/2008מסימת את עניני ארוחת הצהרים ומתמסרתת אליך לפנות ערב
ביי בינתייים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי רון
שלי22/03/2008מסימת את עניני ארוחת הצהרים ומתמסרתת אליך לפנות ערב
ביי בינתייים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם ייצא משהו, אשמח לשמוע חוויות :)
22/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשארי כתובת מסנגר אני אישתי פינקתי
גיל22/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכרמית ומי שרוצה זין
טניה22/03/2008יש לי זין גדול ועבה אם בא לך צרי קשר במייל: [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדברי איתי
גיא23/03/2008דברי איתי זה האימל שלי חמודה [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעל ניסיון
נמרוד23/03/2008היי, תהיה בקשר. יש לי 4 ילדים משמע ניסיון רב עם אישה בהריון[email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכתובת של החנות
דניאלה23/03/2008www.asex.co.il
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי דניאלה
שלי05/04/2008לי אביזרים לא עושים את זה. אף פעם.גם טרום ההריון. כמו שאני לא מבינה נשים שמתעקשות על הלבשה תחתונה סקסית. זה נראה לי דבר מיותר. אוהבת מקוריות ואוצה אי אי אפשר להשיג באביזרים חיצוניים.
בכל מקרה איך מתקדם ההריון שלך?תרגישי נהדר
כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לענג אותך כרמית
avi23/03/2008הריונית חרמנית זה הכי סקסי
אשמח ללהגשים את כל העולה על דמיונך
איך ניתן ליצור איתך קשר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לספק אותך..
ספי24/03/2008אני בחור חמוד .עם נתונים מרשימים לא מאכזב.תיצרי איתי קשר במייל שלי:[email protected] ומשם נזרום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקווה שהתשובות לשאלון עמדו בציפיות
Danydine24/03/2008
לכרמית החרמנית
או סתם הגזמנית
את הגברים אל המספרים את מריצה
וטפסי שאלוני מחקר את במחשב מריצה
עוד מעט וכבר יש לך עבודת גמר
ואיתך אף גבר באתר טרם גמר...
אז אם תרצי אין זו אגדה (וזה לא שלי....)
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בשמחה ויותר מזה מומחה להריון
ססי מתוקי24/03/2008בשמחה רבה ובמיוחד לאשה בהריון אני מומחה וגם חרמן גדול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיהיה לי העונג לענג אשה בהריון ...יש
אייל24/03/2008צרי קשר ואשמח לענג אותך כרמית(ניסיון רב)
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתת לך
חתול26/03/2008צרי קשר
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפנק אותך בכיף מכל כיוון אפשרי
חתול26/03/2008מדליקה אותי המחשבה ,
עוד לא התנסיתי עם מישהי בהריון
צרי קשר [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום כרמית =)
דני26/03/2008בוקר טוב כרמית,
אשמח ליצור עמך קשר.
המייל שלי הוא [email protected]
שיהיה לך יום טוב,
דני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוהב נשים בהריון
s26/03/2008יש לי המון נסיון עם נשים בהריון ואוהב לזיין נשים בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה
ירון30/03/2008צרי קשר [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפנק או לענג
justme2enjoy30/03/2008היות וראיתי הרבה חרמנים כאן, אני אומר לך כך,
אין כמו אישה שיודעת בדיוק מה היא רוצה (ללא קשר אם היא בהריון או לא),
נכון שלאשה בהריון ההורמונים משתוללים אבל האם את יודעת באמת מה את רוצה ??
לא כל אחד יכול ויודע איך לענג אשה (בטח ובטח אשה בהריון)
רוצה לדעת, לגלות וללמוד ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח להיפגש איתך לעינוגים
התלאביבי30/03/2008שלום לך...אני תל אביבי בן 30 עם מיקום במרדז העיר.
יש לי פנטזיה ישנה וטובה להיות עם מישהי בהריון...
אני 1:81 חטוב ומאוד מאוד יפה...
אקדמאי וגם עוסק בספורט.
פנוי לאורך כל שעות היום
כתבי לי ל [email protected]
ונמשיך משם. אוכל לשלוח גם תמונות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלחי מייל ונמשיך משם
Aviv30/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמע מעניין
yariv01/04/2008היי כרמית,
אין כמו אישה בהריון !! זה הדבר הכי סקסי שיש
אשמח אם תצרי עימי קשר ב
[email protected]
יום טוב
יריב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי כרמיתוש
ניבניב02/04/2008מאוד מדליק,גוף נשי ומעוגל ..מעניין אותי המחשבות שלך במהלך היום..במהלך הלילה ועוד כל מיני דברים טובים..זה המייל שלי
[email protected]
מקווה שיש לך מסנג'ר עם מצלמה..לי יש-ככה זה יהיה יותר לוהט ונחמד
אשה חמה וחרמנית זה תמיד מגרה..לא משנה אם היא בהריון או משהו אחר..
אז דברי איתי בהקדם ..הוא כבר מת לראות אותך(המתוק שלי מלמטה)
אני נראה די טוב,לא גבוה,אתלטי,בהיר,גודל ממוצע ,חזק ומתוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוכן אש.....
ניסו02/04/2008אם את רוצה לעשות אתזה אני מוכן ועוד איך אני אענג אותך יותר מכפי שחלמת זו הבטחה.....
תיצרי קשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת רצינית?!??..
פומיקי04/04/2008זה הדבר הכי מדליק ששמעתי, את נשואה? כמה טוב את נראית?.. מחכה לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתגובות של כולכם משמחות אותי
שלי05/04/2008ואני מזמינה את כל מי שרציני לפנות אלי למייל [email protected]
מעניין שהגברים בפורום מאד הססנים ולא נועזים......................
התקדמתי כבר ואני מתחילה לתפוח..........
אז לתשומת לבכם .כתבו לי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מוכן
רציני06/04/2008תיצרי איתי קשר ונתקדם משם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלחתי לך מייל עם הפרטים
שגיא06/04/2008ואני משאיר גם כאן
[email protected]
מחכה לך !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חרמן
המיואשת06/04/2008אם את רוצה תדברי איתי 0526451163
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי סער
שלי06/04/2008צירפתי את המייל שלי [email protected]
אנא כתוב לי. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממי את בהריון? מביג-פוט?
אחד אחר10/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוהב בטן הריונית...
שי10/04/2008הי שלי אני שי נשוי בן 26 ומאוד אשמח להרגיש איתך את הפרפרים..
אני מת על בטן הריונית ולדעתי אפשר לעשות הרבה דברים מעניינים. שלחתי לך מייל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילדת כבר או שיש עוד זמן ?
sexman6913/04/2008שלחתי לך הודעה במייל ואני מנסה שוב
[email protected]
בן 40 נראה מצויין ומת על הריוניות !
תנסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקס אנאליגדי17/03/2008אני תוהה האם בנות גם נהנות מהחדירה האנאלית או אם זה כואב וכן איך אפשר לחדור בלי שזה יכאב במידה שזה כואב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשאלת השאלות
17/03/2008בדרך כלל זה כואב, ובנות לא כל כך נהנות מזה, אבל ישנן בנות שכן נהנות מזה.
כדי להקל על הכאב צריך להשתמש בהרבה חומר סיכה, וצריך לעשות את זה מאוד לאט.
אפשר לעשות את זה בשלבים. כל פעם ששוכבים לנסות קצת יותר עמוק. כמו כן הבחורה חייבת להיות רפויה ומשוחררת ולא מפוחדת.
זאת ועוד, מומלץ שהיא תאונן בזמן שאתה עושה את זה כדי שהיא תתרכז גם בהנאה מהאוננות.
נראה לי שיהיה לך קצת קשה למצוא מישהי שתעשה את זה, אבל כאמור יש בנות שעושות את זה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדולינה, בדולינה, כמה שאת טועה...
סקרן19/03/2008ובגדול! מסתבר שיש לא מעט נשים שמתות! אבל מתות על מין אנאלי. אפילו כאן בפורום הכרתי 2 שממש אהבו את זה, ובלי שיכנועים שלי, הן ביקשו את זה. תאמיני לי שהכל בראש. אחרי החדירה הראשונה זה כבר יותר קל, גם פסיכולוגית וגם פיזיולוגית... ולא, לא חייבים חומר סיכה, יש לשון רטובה, שמרטיבה את החור, בחוץ ובפנים, ויש אצבעות שעוזרות, ואז אפשר מהאנאלי להנות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה גברים אוהבים ודורשים סקס אנאלי,
שירז21/12/2010חשבתי , שהגבר שלי אוהב רק אותי, מתברר שיש לו כמה נשים, שהוא הולך אליהם קבוע,, ומכל אחת הוא מוציא את המקסימום... רק לנוחיות שלו.. מה שהוא יכול להוציא מהן.. מה טוב לרב פינוקי אהבה.. הוא רק משקיע ורבלי..... מוכר אשליות ,, ועד שמגלים את זה זה לוקח זמן , ואז הוא נוטש יחסית בקלות יש לו אחרות.... בתחילה הוא עושה הכל כדי שיתאהבו בו... ואז הוא מנצל רגשית..... חיצוני הוא נראה גבר .. בן55 ולנאיביות כמוני זה לוקח זמן להבין... הוא מעדיף מבוגרות שהן לבד וזקוקות לחברה של גבר...והטענה שלו שהוא עושה רק טוב .... ושהוא מכור לסקס... והעניין שהוא מזמן כבר לא בכושר.. אז הדרישות שלו עולות... כמו סקס אנאלי.. ולעשות מה שנעים לו.. הוא לא יעשה הכל מה שאשה אוהבת... להתפטר ממנו זה לא קל.... זה אחרי ההתאהבות" מרגישים באמת לבד ונבגדת.. וחבל על הזמן ,, במיוחד בגיל מסויים... עובד על הנשים ...בגישה שלו השקטה.. בלחלק אהבה... בלי שום מחר..... היום אני בא לשעתיים שלוש.. ואני הולך.. מחר אני הולך לשרה... ומחרתיים לאושרת.. וככה זה ...את לא מרוצה יש אחרות.. וכל זה בא אחרי כמה שנים....יותר ויותר בגלוי .. בתחילה חושבים שאלה סתם דיבורים .. וכך הוא מתנקה שהוא אומר את האמת ,, ולאחר מכן הכל כבר מאוחר.ואיזה הכזבה.. והרגשה של ריקנות עולה גם אחרי 4 \5 שנים עם הפסקות..להעיף ....או ללמוד לקחת מה שיש... בנתיים ...שנמשך בלי מחר ובלי כלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקס אנאלי - תגובה
רות בן-ציון שכטר21/12/2010גדי שלום,
כמו בכל דבר בסקס , יש בנות שנהנות מסקס אנאלי ויש כאלו שלא. וכמו בכל דבר בסקס יש לבדוק לברר ...
סקס הוא ערוץ תקשורת ולכן ,צריך להדבר בין בני הזוג על הענין כמו על שאר יחסי המין.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי רוצה לזיין אותי??סקסי גירל17/03/2008אני נורא רוצה סקס.. ואני מחפשת פרטנר.. אז צרו איתי קשר במייל..
תודה..
המייל: [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשיחה אירוטית
גדי17/03/2008הייתי שמח אם מישהי רוצה לזיין אותי בטלפון אם יש רצון אנא להשאיר מספר פה אני מאוד אשמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשמחה
avi23/03/2008אשמח יחד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא רק אעשה לך גם אחבק אותך הרבה
ססי מתוקי24/03/2008אני מוכן לעשות לך משהו מיוחד שאף גבר לא עשה לך תצייני לי בת כמה את מחכה לתשובה ססי החרמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעוניין..
almoni26/03/2008השיבי לי הודעה למייל ונמשיך משם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכיף ממי
אבי28/03/2008בשביל זה אני נמצא לתת לך מה שאת צריכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקראי
jhoni02/04/2008אם בא לך דברי איתי האימאיל שלי הוא [email protected] אני בן 20 מתל אביב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה מצוין גבוה שרירי ואוהב לעשות
nadav14/04/2008...................................................
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת נבוכה לשאול...שני17/03/2008התביישתי לשאול זאת בפורום "היריון ולידה" לכן אשאל זאת כאן אולי יש לכם מושג:
האם מותר לאונן בשליש ראשון של ההיריון? (חודש רביעי)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראההה...
אלמוניתתת17/03/2008לא נראה לי שיש בעיה עם זה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדעתי זה מותר לגמרי
17/03/2008אני כמעט בטוחה שאין בעיה עם זה.
תהני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמותר גם מותר
ג19/03/2008סקס בהיריון זה מותר ואפילו מדהים, הבעיה היחידה היא שאחרי אורגזמה גברית או נשית עלול להיות לך התכווצויות ברחם וזה נותן תחושה לא הכי נעימה, מעבר לזה את יכולה לאונן ולהגיע לשיאים חדשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהביא ביד בזמן הריון
שי23/04/2008אין בעיה להביא ביד בזמן הריון כמו שציינו הגמירה גורמת להתכווצויות, עוד דבר שחשוב להוסיף יש דעה שאומרת שקיום יחסים בזמן ההריון מיפה את העובר נשמע מצחיק, כנראה שהשפיך גורם למשהו זה לא המצאה זה אכן קיים בכל אופן תהני מהאורגזמה או מהסקס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריכה חוות דעתמיכל717/03/2008היי. אני בת 25 , היה לי חבר רציני בגיל18 שרוב הנסיון המיני שלי שמור אליו.
יש לי חבר מזה מס' חודשים. עוד לא שכבנו, אנחנו עומדים לשכב.. אמרתי לו שאני לא על גלולות ושאני מבקשת ממנו שיגמור בחוץ (אני פוחדת שמא יהיה חור בקונדום בזמן החדירה) אף פעם לא לקחתי גלולות בחיי, וכך גם היה הסקס שלי עם החבר הראשון - גמירה בחוץ עם קונדום .
להפתעתי , הוא אמר לי שאם זה ככה, אז הוא אפילו מעדיף לא לשכב כי אין שום הנאה אם הוא גומר בחוץ, הגמירה היא רק טכנית והלכה כל ההנאה,, הוא אמר שכל ההנאה היא שהוא גומר בתוכי.. ואם ככה הוא מעדיף שאני כבר יעשה לו ביד!!
האם זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכל אחד ומה שהוא אוהב
17/03/2008יש הגיון במה שהוא אומר - לגמור בפנים זה הרבה יותר כיף. אני חושבת שאת קשוחה מדי איתם.
אם הוא עם קונדום לגיטימי לגמור בפנים. הסיכוי שהקונדום יקרע וגם שהזרע יקלט ויכניס אותך להריון הוא אפס אפסים.
תהנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתסלחי לי מיכל אבל...
אחד אחר18/03/2008החבר שלך חתיכת טמבל ,אנוכי וחסר ידע בסיסי בסקס. ואני לתומי חשבתי שההנאה בסקס מגיעה ממקום הרבה יותר עמוק. בעיני הנאה מסקס היא בעיקר מהתחושות, מהאינטימיות, מהקירבה והלהט שבאקט ולא מהמיקום הגאוגרפי של הזין בזמן הגמירה. אפילו אם היה מדובר בסתם זיון חד פעמי אין שום סיבה להתנהגות כזאת מצידו .אם הוא מעדיף שתעשי לו ביד במקום לשכב איתך אז האמת אם הייתי במקומך הייתי מעיף אותו לעזאזל כי הבחור כנראה לא מבין שאת אישה ולא בובת מין על בטריות. מצטער על גסות אבל גברים כאלה מרגיזים אותי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברור לי שאת אישה לכן את לא מבינה
גבר18/03/2008כל הכייף זה לגמור בפנים ולגמור בפנים בלי קודנדום(גלולות) בכלל תענוג שאין דומה לו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברור לי שאתה לא יודע מי אני.
אחד אחר20/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתראי...
אלמוניתתת18/03/2008אני וחבר שלי עושים סקס עם קונדום ואני לא לוקחת גלולות בשום פנים ואופן את הקונדום הוא שם כשהוא מרגיש שהוא רוצה לגמור וזה לא גורם לנו להפרעה אנחנו נהנים בכל זאת,
ההנאה לא קשורה בזה שהוא יגמור לך בפנים,זה שטויות.
ואם הוא לא מוכן לעשות ככה סקס זו בעיה שלו שישאר בלי סקס.
תעמדי על שלך.
ושיעשה ביד לעצמו!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה רע בגלולות? ואתן לא עושות טובה
/18/03/2008בסקס וזה לא "הבעיה שלו" סקס רע זה הבעיה של שניכם,אם הגישה של הסקס הוא ענינו של הגבר את רק מפסידה מיזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?מאמרים אחרונים
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)