מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה למתחילה...אופיר16/03/2008
בת 29, לפני חצי שנה פגשתי מלאך מדהים, שריפא אותי ממשקעים עמוקים בכל מה שקשור לסקס, הפנטזיה שלו להיות עם 2 נשים... החלטתי לגמול לו טובה ( גם מתוך סקרנות שלי...) אני מחפשת להוסיף אשה לחוויה חד פעמית, אין לי נסיון ואני מחפשת מישהי שהרעיון קוסם לה... אשמח לעזרה , איפה אפשר לחפש ואם זה לא חלום...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נו מה קורה, אין קופצות על המציאה?
20/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמע מעניין...
עירית27/03/2008נשמע מעניין, תכתבי קצת פרטים נוספים איפה אתם גרים, איך נראה ה"מלאך" שלך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתנסי ב"עדשת עירום"
אורן27/03/2008את יכולה לשלוח תמונות שלכם ל"עדשת עירום" לציין מה את מחפשת, ואז להתחיל לסנן....
בכל מקרה, כל הכבוד לך על היוזמה, ושיהיה בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לעזור
ramisex22/04/2008היי בן 27 מאיזור המרכז ואשמח להצטרף אלכם בתור צלע שלישית אם זה לא מפריע לכם ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחדירה עמוקהאריאלה16/03/2008אני בת 28 וחברי בן גילי, לחברי איבר ארוך בצורה יוצאת דופן (אני מעריכה כ 25 ס"מ בזיקפה)
בגלל מגבלת האורך אנו נזהרים בחדירה שלא יכנס עד הסוף.
בפעם האחרונה ברוב התלהבותי כשרכבתי עליו ירדתי עד הסוף, הרגשתי כאב בעומק הנרתיק,
חברי אמר לי שהוא הרגיש שראש האיבר חודר למעין כיס עמוק בתוכי.
הוא גמר בתוכי (איננו משתמשים בקונדום).
לא דיממתי אבל גם לא נפלטה כמות זרע כפי שתמיד קורה לאחר קיום יחסים, נראה לי שהפעם כל הזרע נשאל לכוד בתוכי.
האם יתכן שראש האיבר חדר לרחם שלי והזרע נשאר שם ?
האם זה יכול לגרום נזק ?
אין חשש להריון כי אני לוקחת כדורים.
אשמח לשמוע תגובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשאלה טובה
16/03/2008ראשית, באופן דיי מעוות מצאתי את הסיפור שלך מחרמן.
בנוגע לתשובה לשאלתך, נראה לי שסקסולוג מומחה יוכל לענות על זה הכי טוב. אני ממליצה שתשאלי את השאלה הזו בדיוק בפורום [a href='http://www.beok.co.il/SelectedForum.aspx?ForumID=19' id='link']מין וסקסולוגיה[/a].
פשוט תעשי "העתק - הדבק" לשאלה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה יש לומישהי16/03/2008בעלי ואני שוכבים פעם בחודש ואנו נשואים די טריים ללא ילדים אני ממש סובלת מהלעשות?????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבקשה...
אלמוניתתת16/03/2008דברי איתו על זה על זה שזה מציק לך שאין לכם חיי סקס נורמליים
אני בטוחה שהוא יבין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיברתי
מישהי16/03/2008איתו אלף פעם במקום להבין רק מאשים אותי או אומר המצב כמו שאמרתי כל פעם תרוץ אחר......לפעמים אומר את משחקת באוכל כשאת אוכלת....קונה דברים שלא צריך בחנות.....כל מיני שטויות מטופשות כאלה בפעם האחרונה אף העליב אותי כשאמר ריח הפה שלך הורג אותי ואז הלכתי לשני רופאי שיניים עשיתי ניקוי אבן אמרו לי השינים שלך בסדר גמור אין ריח במיוחד אז אני מנקה עכשיו לפחות 3 פעמים ביום כולל מי פה שכמעט שורף לי את הלשון מה שמעידד על חוזקו ואין שום שיפור ולהגיד לך האמת אני כבר מפחדת לדבר איתו מרוב שאני לא יודעת איזו הברקה תהיה לו הפעןם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנסי מאמי
אלמוניתתת16/03/2008למה התחתנת איתו?!?! את לא חושבת שזה לא מגיע לך? למה את נותנת לו להשפיל אותך?!
למה הוא התחתן איתך אם הוא עושה טובה שהוא מקיים איתך יחסי מין???
מצטערת אבל אני חייבת לשאול:יש סיכוי אולי שיש לו מישהי מהצד? אולי בגלל זה הוא שוכב איתך פעם בחודש?! כי אולי הוא כבר מסופק ממקום אחר.
אל תתני לזה להימשך כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא יודעת
מישהי16/03/2008אין סימנים מחשידים לבגידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אגיד לך מה קרה לו
16/03/2008קרה לו מה שקורה, פחות או יותר לכל גבר אחרי שהוא מתחתן - הוא פשוט הפסיק להיות חרמן עליך.
זה נורא נורא עצוב אבל זה נכון. בחור אחד אמר לי את זה בפשטות (ותסלחו לי על השפה), הוא אמר: אנחנו כל החיים רוצים "כוס חדש".
וזה נכון, יש גברים שיותר ויש שפחות, אבל זה משהו אצלם בגנים - בהתחלה הם הכי חרמנים בעולם, אבל אח"כ הם יתחרמנו רק על אישה חדשה, משהו מרגש.
צר לי על מצבך ואין לי עצות בשבילך כיצד לטפל בבעיה.
אולי טיפול אצל סקסולוג יכול לעזור במקצת.
מקווה שיהיה לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאף פעם
מישהי16/03/2008לא היה חרמן עליי בתקופת הכרותנו היו עליו הרבהה לחצים אז חשבתי שבגלל זה מסתבר שטעיתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאדולינה לא מתאים לך..
אחד אחר20/03/2008מה הקטע הזה? למה רק גברים? אני רוצה להגיד לך שאתן הנשים בדיוק אותו דבר כמונו. רק פחות מודות בזה. חוץ מזה הבעיה של הבחור היא לא "כוס חדש" . פשוט כנראה הוא לא השלים עם זה שהוא נשוי ושנגמרו החגיגות וחיי הרווקות וזה מאד מלחיץ אותו. זה קורה אצל שני המינים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקוקה לעצות...אלמוניתתת16/03/2008איך אפשר לגרום שהסקס יהיה יותר סקסי? יותר מעניין?
אני במערכת יחסים כבר שנתיים וחצי ומרגישה משועממת מהסקס
רציתי לדעת מה אפשר לעשות שיהיה קצת שונה ומדליק.
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמה לאף אחד אין עצות בשבילי?! :(
אלמוניתתת16/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתן לך הרבה אופציות ותבחרי
16/03/2008את מה שמתאים לך.
להכניס צעצועי מין למיטה, לעשות את זה במקלחת, לנסות תנוחות חדשות, לראות סרטים כחולים בזמן הסקס, להשתכר מעט ולעשות את זה, להכניס צלע שלישית למיטה, לבצע מין אנאלי, ליצור אווירה מתאימה - אור נרות, לבוש סקסי ועוד, לשחק משחקי סקס - לדוגמה, מי שמפסיד יורד לשני חמש דקות, ויש עוד הרבה אבל אני לא זוכרת :)
חוץ מזה, תדברי איתו על זה, ותסבירי לו שאת רוצה לחדש ושישתף פעולה.
בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה...
אלמוניתתת17/03/2008באמת דיברתי איתו והוא אמר שגם הוא מרגיש כך ושאנחנו צריכים לשנות ולנסות דברים חדשים בסקס שלנו.
תודה על העצות,חלקן ממש נשמעות לי טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניאלה
דניאלה23/03/2008רציתי לשאול אם מישהו ניסה אביזרי מין עם החברה שלו?
ואם כן אז מה ההבדלים ביניהם כי מצאתי כמה אתרים שמוכרים אביזרי מין
אבל יש פערי מחירים לא הגיוניים ושניהם אתרים מכובדים ושניהם אמינים ,
אז למה הפערים האלה מישהו יכול לענות לי???
ואם כן אז על מה הוא ממליץ תודה ומחכה לתשובה דניאלה
האתר הזול: www.asex.co.il חנות וירטואלית
האתר היקר: www.sexstyle.co.il דומינה
אני צריכה את זה די דחוף אז המלצות יתקבלו בברכה !!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני זקוק אולי הדשה של השכן ירוק
ססי מתוקי25/03/2008יש לי עצה גם לי לי אותו דבר על זה נאמר מים גנובים ימתקו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
דרדר25/03/2008סוד הגירוי - משחק מקדים !!!
ולאחר מכן - משחק תוך כדי הזיון - משמע משך זקפה ארוך ונשלט- שליפה / ליקוק וחדירה נוספת - וחוזר חלילה !!!
ממליץ שתצרי קשר למייל שלי
ובאם יבוא לך עלי - אין בעיה להיפגש בכיף.
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזוגיות וקצת יותרחדשה16/03/2008היי רציתי לשתף בבעיה מתמשכת שאני מתמודדת איתה. מנסה לפחות.
אני במערכת יחסים כמעט שנתיים שזה דיי מעט. ואנחנו גרים ביחד כמעט חצי שנה.
אנחנו לא שוכבים. ואני אומרת את זה כך באופן ישיר כי הדבר ישיר בינינו.
אנחנו הפסקנו לשכב כי חבר שלי סובל ממה שנקרא פז"מ. מה שמוביל לכך שאני לא מצליחה להגמור כי הסקס לא נמשך מספיק זמן עבורי. החלטנו לטפל בבעיה שהיה הדבר המתחשב מאוד מצד חבר של להחליט בהסכמתו שלא נשכב והוא יטפל מזה משך הזמן שאין אנו מקיימים יחסים בבעיה שלו שמשפיעה לטווח ארוך על טיב הקשר בינינו ועל האושר האישי שלי.
אני מודאגת זה מטריד עד כמה הדבר תקין
אני בקשר ידידותי עם ידיד מהעבודה שלי ואני כבר לא יודעת האם אני מתחילה לפקפק בקשר הזוגי שלי ומתחילה לחשוב על הידיד.
הבעיה האישית שלי בעניין יחסי המין שאני גם דואגת אני מתחילה לפחד לחשוב לשכב. אני מפחדת להרגיש מינית ככה ויצרית.
אני מרגישה קצת מבולבלת. אני לא יודעת מה להרגיש.
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהעלת שאלות קשות
16/03/2008לדעתי את צריכה לנהוג כך:
1. בנוגע לבעיה שהוא גומר מהר, את צריכה להגיד לו שיעשה הכל בדחיפות כדי לטפל בבעיה. זה כלל לא תקין המצב הזה. היום יש מלא טיפולים קלים מאוד להשהיית השפיכה. חוץ מזה הוא חייב גם לענג אותך בדרכים אחרות - לדוגמה לרדת לך.
2. בנוגע לידיד, על זה את היחידה שיכולה לענות. את צריכה לשאול את עצמך שאלות כמו: האם אני אוהבת מאוד את חבר שלי? האם אני רוצה לגמור? האם אני אוהבת את הידיד? האם הידיד אוהב אותי ויהיה מוכן להיות חבר שלי?
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת לא סיפרת מתי החבר שלך התחיל לטפל
אחד אחר18/03/2008בפז"מ. אם הוא לקח את העניין ברצינות והוא בטיפול כרגע אז תתאפקי עם הידיד. אבל עם הוא מושך את העניין ועדיין לא הלך להתחיל את הטיפול אז בצער רב אני חייב להגיד שמשהו דפוק אצלכם ביחסים.
לגבי הידיד. הדבר הגרוע ביותר לעשות זה לשכב עם מישהו מחוץ למסגרת מתוך חולשה רגשית. אם את בא לך עליו רוצה לשכב איתו בלי שום קשר לחבר שלך זה דבר שאת צריכה להחליט אבל אם זה נובע מתוך מצוקה רגשית אז אני אומר לך אל תעשי את זה. קודם תתפטרי מהחבר שלך וזאת בהנחה שהוא מזניח את העניין. אבל אם הוא נמצא בטיפול אז ,יקירתי, תני לו קצת זמן כי כנראה שאכפת לו. אם על כל מצוקה רגעית הנשים והגברים היו קופצים למיטה של אחר/ת אז העולם היה נראה כמו אורגיה מהסרטים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה
ramisex22/04/2008אני לא יודע עד כמה אפשר לסבול בחיי סקס לא כמו שצריך אני למשל לא הייתי יכול לחיות כך וכך אני אמליץ לך לעשות אבל ... אשמח לעזור לך ולהשלים לך את החסר בשמחה אני בן 27 מאיזור המרכז ונראה מצויין ואפילו לא אכפת לי שגם החבר שלך יצטרף אם תרצי אשמח תמיד לדבר איתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקס בזוגיות גרוע-זו התחלה גרועה
E22/04/2008בתור אחת שנשואה 15 שנה אחרי כל כך הרבה שנים אני חייבת לומר שהסקס הוא גורם מאד משפיע ואפילו אומר שהחשוב ביותר שפותר בסוף היום את בעיות המינוס הילדים והשיגרה אני ובעלי עם הסקס רק משתבחים עם השנים משנים תנוחות ומחדשים וכשהיינו חברים בכלל היינו חוגגים את עוד לא נשואה איתו וכבר אין סקס מה יהיה בעתיד אני מצטערת לומר אבל מה את צריכה את החבילה הזאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
E22/04/2008כתבת שאתם שנתיים בזוגיות וזה לא כל כך הרבה זמן ואתם כבר חצי שנה לא שוכבים לא לשכב חצי שנה זה ים בזמן ואיך היה הסקס לפני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראשית כל...שאלה
שחר29/04/2008האם את אוהבת את בן זוגך? האם את רואה את עתידך איתו? במידה וכן, מה השאלה בכלל לגבי הבחור בעבודה? ברור שיש לך צרכים, אבל אני ממליץ לך לתעל אותם לערוצים נכונים.
לגבי הבעיה: אנשים רבים רואים באקט החדירה את העיקר בסקס. לדעתי זהו החלק השולי. נסו להאריך את המשחק המקדים. תתרכזו בך. אל תגעי בו באזורים שעלולים לעורר אותו מדי ונסי להרגע, להנות ולתת לו לספק אותך. שיקום הגבר שיגיד שיש דבר יפה יותר ממראה של אישה גומרת.
נסו לקיים חדירה רק כשאת כבר לא יכולה לחכות יותר, בתיזמון נכון, יש מצב שאפילו תצליחו לגמור יחדייו.
זהו בינתיים. בהצלחה
שחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהי או מישהו ניסו פעם מיסיונרית/15/03/2008רק הפוך? כאילו הגבר מפסק קצת רגליו והאישה ניכנסת בין רגליו ושוכבת עליו ומבצעת את החדירה בדיוק כמו במיסיונרית רק שהאישה בתפקיד הגבר מישהי או מישהו פה ניסו את זה? אם כן איך היה?
אני מפחד שאם אבקש את זה מחברה שלי אם תיהיה לי היא תחשוב שזה מוזר או משהו מה דעתכם על זה?.תודה למי שיענה לי על זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרזו אחלה תנוחה
16/03/2008בתנוחה הזו יש יותר לחץ על איבר המין הגברי וכך גם הגבר וגם האישה חשים באופן עוצמתי יותר את החיכוך.
אתה לא צריך לפחד לבקש את זה מחברה שלך כי זו בכלל לא תנוחה סוטה או קשה במיוחד.
תהנו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיני לא משהו, אבל תמיד כדאי לגוון
ניסיתי הרבה17/03/2008אישית כגבר - הרבה פחות שליטה עצמית, נוטה לגמור יותר מהר. נחמד לצורך גיוון, אבל זה לא כמו בסרטים. יתכן ועונה על צורך של שליטה ע"י האשה, וכך נהנית. בספרים כתוב שמתאים לגבר עיף (אני לא משוכנע) או אימפוטנט (יתכן, יכולה לשחק עם שלו עד ש...). תנסי מותק, ואף יותר מפעם אחת, אין לך מה להפסיד....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלזיין את הגבר
אורית17/03/2008אנו עושים זאת הרבה פעמים
חברי שוכב ברגליים פסוקות על גבו, אני מחדירה את האבר שלו לתוכי, סוגרת ירכי בין רגליו
ואז אני זזה קדימה ואחורה כאילו אני מזיינת אותו
בגלל החיכוך הגבוה של האבר בתוכי אני גומרת תוך דקות, וממשיכה לזיין אותו עד שהוא גומר
תנוחה מטריפה.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי שאלת תםשני13/03/2008אני אולי תמימה או משהו אבל אני תוהה האם גברים הומוסקסואלים שצופים (נניח שהם צופים) בסרט כחול הטרוסקסואלי (גבר-אישה או אישה-אישה) לא מתחרמנים בכלל? זה לא עושה להם כלום????????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהעלת סוגיה מעניינת :)
13/03/2008אני לא יודעת, אבל אני מניחה שהם כן מתחרמנים, ובמיוחד אלו שהם דו מיניים.
בכלל, שמעתי על תיאוריה שאומרת שכל היצורים החיים הם דו מיניים. (התיאוריה מסבירה את הפנטזיות שיש לרבים מאיתנו על סקס עם אדם מאותו מין). אם התיאוריה הזו נכונה, אז בוודאי שהומוסקסואלים מתחרמנים מסרטים כחולים סטרייטים.
בואי נקווה שיכנס לפורום הומוסקסואל ויענה לנו על השאלה שהעלת :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבקשת תרגום שפת גופותשובה12/03/2008פגשתי אמש את הגבר שאני דלוקה עליו , שנינו מיהרנו לדרכנו... הוא בא מולי , קלט אותי ,ועד שהוא התקרב אלי , הוא הלך עם ראש מורכן (איני יודעת מדוע), וכשהתקרב אלי ממש אני אקדמתי ואמרתי לו "בוקר טוב" עם חיוך קל, הגבר ענה לי בטון מתלהב "בוקר מצויין" תוך כדי מבט לעינים, עבר לפה ואחר לחזה וחלף לדרכו. כל אחד מאיתנו מיהר לצאת לעבודה. לפי תיאורי מה נראה לכם?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרנראה הוא רוצה אותך...
12/03/2008ואני חושבת את זה בעיקר בגלל הטון המתלהב והבוקר שהפך ל"מצוין". המבט לשפתיים ולחזה לא אומר הרבה לדעתי, משום שגברים מביטים לכל אחת על החזה.
אז יאללה, מתי אתם יוצאים???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאדולינה?
תשובה13/03/2008היי. אם נראה לך שהוא מעונין בי, אז מדוע כשרואה אותי וקלט אותי ממול הוא השפיל את ראשו ולא הישיר לי מבט עד שהתקרבנו? וכשהתקרבנו אני אמרתי לו בוקר טוב ואז ענה לי בטון מתלהב "בוקר מצויין". לפי מה נראה לך שהבן אדם מעוניין??. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכול להיות ש:
13/03/20081. הוא סתם הלך בבאסה על הבוקר והשפיל מבט כמו כולנו.
2. הוא השפיל מבט כדי להתחמק ממך, אבל זה בגלל סיבות כמו: אין לו כוח לאנשים על הבוקר, הוא לא נראה טוב על הבוקר ועוד.
כמובן שגם יכול להיות שהוא לא מעוניין, אבל, לדעתי, השפלת המבט לא אומרת את זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאדולינה?
תשובה13/03/2008היי. יש לי קצת הרגשה שהוא קצת בכל זאת מעוניין... כי אחרת היה עונה כמוני :בוקר טוב" ולא עונה בהתלהבות ובחיוך "בוקר מצויין", ואחר סורק במבטו את העינים, הפה והחזה. אני צודקת או לא?. נראה לי אולי שהוא נוקם בי, כי אני לאחרונה מתעלמת ממבטיו (להראות לו שאני לא "מחפשת" אותו ), שהוא ירדוף אחרי.... אני רואה מזוית העין שהוא מביט בי. לכן, אני משערת שאולי זו הסיבה שהוא משפיל את ראשו מתי שאני מביטה בו כשאנו נפגשים ברחוב. מה דעתך על הנ"ל? ומודה לך על העזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, נדמה שהוא מעוניין
16/03/2008ממה שסיפרת - המבטים והבוקר המצוין - נראה לי שהוא דיי מעוניין.
אני חייבת להגיד לך שלדעתי כדאי להכות בברזל כל עוד שהוא חם, בגלל שיכול מאוד להיות שהבחור יכיר מישהי בקרוב או שאת תכירי מישהו בקרוב.
לכן, אם את מעוניינת אולי כדאי שתעשי מעשה נועז, ואני יודעת שזה קשה, ותזמיני אותו לצאת לאן שהוא, לכוס קפה או משהו, או שתחשבי על משהו יצירתי - לדוגמה תגידי לו שאת צריכה שהוא יעזור לך להזיז משהו כבד בבית או משהו.
אם הוא יגיד כן - הרווחת, אם הוא יגיד לא - לפחות תפסיקי לחשוב עליו ותמשיכי הלאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק אם את באמת מוכנה
רזי17/03/2008אני מציע לך פתרון קצת אחר, אם את סקרנית מספיק...
אני כאן - [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעוניין
טל17/03/2008אני חושב שזה תלוי בבן אדם יכול להיות שהוא פשוט נבוך ומרגיש משיכה עזה כלפיך ובגלל זה מסיט המבט ואפילו חושש אפילו להסתכל. יש לך רק דרך אחת לברר אם הוא מעוניין זה לנסות ליצור איתו קשר, ליזום, לעשות צעדים ראשונים להתקרבות ביניכם ולראות איך הוא מגיב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהי סקסית ונשואה, לקשר מעניין...סקרן11/03/2008מזמין אותך איתי לעולם של הנאות
מכנים אותי מגשים החלומות
אני הוא אדון התענוגות
ואחרי שניפגש תרצי איתי עוד ועוד להיות..
תרצי להפשיט אותי מבגדיי
לטעום את טעמן של שפתיי
להרגיש את גופי החלק והחטוב
כשאחדור לכוסך הרטוב
נשחק במשחקים אסורים
אעורר בך יצרים נסתרים
אצלי הכל אפשרי
אני בחור מתירני
אין אצלי לא, נחשוב, אולי
או לא כדאי
אני אמן
לא סתם איזה סקרן
את לא תרצי להפסיק
רק עוד ועוד להספיק
לפני שתחזרי לחוקי
למין השגרתי
אגשים לך תשוקות כמוסות
מבטיח שלא יישארו ביננו סודות
אמלא אותך תשוקה
בנגיעתי הרכה
אהפוך אותך לנסיכה במיטה
וגם נסיכה יכולה להפוך איתי למלכה
ולמה תהפוך היא למלכה?
כי אני אמן התשוקה
אני מנשק ומלטף
אני מלקק ומפנק
ליטופי חמים
מגעי נעים
נשיקותיי רכות
וחדירותיי חלקות אך חזקות
מגע הקטיפה של שפתיי
מגע הקסם באצבעותיי
יגלה נקודות נסתרות ונעלמות בגופך,
יתפרץ ויזהר יופייך
וכשאגע במפשעות,
תרצי שאשאר איתך שעות
שאלגום מנקטר מעינך
הבא בין רגלך
כי אני כאן בשביל לפנק
לא יודע מה זה רק לחדור ולהתפרק
ואז תרגישי כמה את מדהימה
תלהטי כחמה,
תיראי מרהיבה
תתמלאי בתאווה
תרגישי שוב נחשקת ונאהבת,
לא יבין בעלך למה את קורנת וזוהרת
אני חתיך, נאה, וסקסי, נשוי בן 33
כנסי למייל שלי ונדבר קצת, נכיר קצת ונראה לאן זה לוקח אותנו...
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמישהי סקסית...
סקרן10/04/2008קוראת כל מילה שנכתבה,
מנסה לדמיין איך אני נראה
מנסה לתאר איך תהיה הסיטואציה
למרות שאין לך איך ועם מה.
רוצה לעזור לך
לקחת את החלום שלך
ולהפוך אותו לאמיתי
שיהיה לך יותר קל לדמיין אותי
כשאני מלקק את גופך
את רועדת כולך
מתמקד בכל חלק, בכל איבר,
מתענגת וגונחת כאילו אין מחר
חושבת עליי
מדמיינת איך זה להיות מעליי,
לשלוט במיטה,
לכיוון את התנוחה
את מחפשת לא רק להתפרק,
אלא כמו חתולה את רוצה להתפנק,
ואני מגופך מתענג
כשגופך למגעי משתוקק
ואת ממשיכה, לרגע לדמיין אותי לא מפסיקה
מלאתי אותך תשוקה
למרות החשש רוצה להיכנס לעולמי
רוצה לשחק איתי,
אבל בנתיים את לבדך
משחקת עם עצמך....
אני חתיך, יפיוף, חטוב, סקסי בטירוף, עיניים ירוקות, והנגיעות שלי נדירות...
את חייבת להיות מעל 1.60, סקסית, ונשית..לא חייבת להיות יפיפיה או חתיכה.
ילדות(מתחת לגיל 25)? לא מוזמנות...גם דברניות, קשקשניות, הססניות ושאר הילדות הטובות אליי לא מוזמנות...אני משחק עם בחורות שבטוחות בעצמן, עם נשים שיודעות בדיוק מה הן רוצות מעצמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקרן
ל10/04/2008קראת לי?? חיפשת אותי?
התכוונת אלי??
אני כאן....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחזה ענקשגיא09/03/2008לא יודע, אבל חזה ענק עושה לי את זה,,מחפש מישהי שמוכנה לעזור לי לממש את הפנטזיה הזאת,,לא חשוב גיל,מצב וכו,,רק הגודל קובע.
כסף זה לא בעיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראתה קל להשגה...
10/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיכה=הנאה209/03/20082 חברות נשואות מעוניינות להכיר 2 גברברים בגילאים 40-50 בעלי הופעה נאה למטרות רווח בתמורה לפינוקים (ויש פינוקים).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבבקשה
ירון09/03/2008צרו קשר בנות [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש מצב !!! תכתבי למייל :-)
roy09/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
216/03/2008שלחתי תשובה כבר במייל הראשון לכתובת שהשארת. תבדוק בבקשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשתפנות?
roy14/03/2008מה קרה להצהרות שלכן? השתפנתן?
החזרתי תשובה, יש מה להציע בתמורה לפינוקים ............
לפחות איזה מייל התייחסות.... נימוס בסיסי.... :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכייף$$
דורון22/03/2008היי אם רצינית שלחי לי טלפון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה ניהיה פורום תל ברוך?
d22/03/2008לא עדיף לישכב אם חברה ואם מי שאתה אוהב למה לשלם כדי לישכב אם מישהי שאתה לא מכיר?.תפסיקו ליקפוץ על כל אחת שמציעה את עצמה תפסיקו להיראות כאלה נואשים למין באמת!.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק זונה תזה זונה.
223/03/2008לקפוץ? ממש לא. אבל לאכול אותנו? חבל לך על הזמן. אגב הקנאה לא בריאה זה מביא מחלות. ולפני שאת עונה נכון ושאנחנו נדבק, נראה לי שאת כבר קיבלת משהו. סורי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמה אני אקנה בדיוק? זונה זאת
d23/03/2008אחת ששוכבת למטרות כסף,אישה שעושה סקס למטרה כזאת או אחרת היא לא ממש רחוקה מזונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות עם אי קיום סקסinon09/03/2008שלום אני קיבוצניק עוד מעט בן 30,ואני עדיין לא קיימתי יחסים אינטימים עם בחורה(בתול למי שלא הבין).לא יודע מה לעשות,לאחרונה יצאתי עם איזה מישהי ושהי הבינה את הצרה שלי היא הודיעה לי על סיום הקשר.מקווה שמשהו או שמשהי יכלו לעזור לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלא נורא
יעקב09/03/2008אם לא הולך לך אז תמשיך לעשות ביד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה קשה
יעקב09/03/2008לא נורא כל עוד יש לך את פנינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי פשוט אל תגיד את זה לבחורות
09/03/2008אם אתה יוצא עם מישהי, פשוט אל תגיד לה שאתה בתול. אני חושבת שאם תגיעו למיטה אתה כבר תדע מה לעשות. אחרי הכל זה לא כל כך מסובך, ואני בטוחה שאתה יודע את העבודה מסרטים כחולים :)
חוץ מזה, אם אתה רוצה להכיר בנות אני ממליצה לך להיכנס להכריות באינטרנט. הרבה אנשים מצאו בן זוג בדרך הזו.
בהצלחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביישןטל07/03/2008בחור מתוק ויפה תואר בן 28, שעדיין בתול רוצה למצוא בחורה ליחסים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכנס אליי לאיסי
לירזו'ש07/03/2008406864009
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלירזו'ש, תטפלי לנו יפה בחמוד הזה
08/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביישן
לולה12/03/2008בחורה לחברות או סתם סקס חד פעמי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסים לטווח ארוך
טל16/03/2008אני מחפש בחורה טובה, כנה ואמינה שתקבל אותי כפי שאני ותהנה מכל רגע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשאיר מספר
טל16/03/20080546525133
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקומודיןרויטל06/03/2008אני בת 30 ולאחרונה גילו לי קרישי דם ברגל והתחלתי להזריק זריקות של קלקסן ובנוסף אני שותה קומודין האם זה פוגע בקיום יחסי מין ומונע ממני לגמור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהעברת הודעה לפורום אחר
מערכת BeOK06/03/2008לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=19 id=link]מין וסקסולוגיה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכואב להיוחנן06/03/2008שלום לכולם,
אני מתוסכל. חברה שלי אוהבת למצוץ לי ואני מתכוון ממש אוהבת אבל אחרי דקה שהיא מתחילה
הפה כואב לה והיא חייבת להפסיק.
מה ניתן לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראולי אלכוהול לפני זה ...
06/03/2008כששיכורים החושים כהים ולא כל כך מרגישים כאב :)
חוץ מזה זה גם עניין של תרגול. אם היא תעשה את זה קבוע לאט לאט היא תתרגל והכאב יגיע מאוחר יותר מאשר דקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכואב לה
יוחנן07/03/2008ואם היא לא אוהבת אלכוהול?
התרגולה זה דרש הרבה זמן?
כמה זמן צריך להמתין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם רומנטיים?מאמרים אחרונים
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)