מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לד"ראוןרטל03/07/2008
שלום רב, האים ע"י זה שאני ובן זוגי היינו עים תחתון ועשינו סקס יבש והוא גמר. ניתן להיכנס להריון? (יש לציין שהייתי ביום הרביעי למחזור) תודה אורטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא, אי אפשר
04/07/2008כי את לא היית בימי הביוץ שלך שרק בהם ניתן להיכנס להריון.
ימי הביץ הם בערך 14 יום אחרי המחזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי חבר'ה, איפה אתם?יריב01/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראנחנו פה, איפה אתה?
02/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך שענבר וסקרן חסרים פה.שרון25/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמי חסרתי ?
עינבר26/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדוד מאמריקה
שרון02/07/2008לנסיך מצרים. לעלי בבה מבגדד. לאלאדין מעקבה. ולי נסיך החלומות. חחחחח. ממצב כפרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחת את רובין הוד מקזבלנקה :-))
עינבר02/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה? רובין הוד היה מרוקאי?
שרון02/07/2008חייב לדבר דחוף עם טוני בלייר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוני בלייר עסוק...שותה תה
עינבר02/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעם מי? עם מרגרט תאצ'ר?...חחחחח
שרון03/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא איתה הוא שובר ביצים.....
עינבר03/07/2008עם קרלה ברוני..היא שווה:.. תה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאה כן .גם לחמוראבי..חחחח..
שרון02/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדתי נשוי מחפשדון קישוט22/06/2008אני דתי נשוי בן 25, שבגלל בעיות בבית מחפש להתנחם בידי מישהי כמוני דתייה או לא, והאמת לא משנה גם הגיל.
חשוב לי הכנות, הפתיחות והרצון להכיר אחד את השני. לא חייב קשר מיני, אלא להעברת חוויות וכו'.
אז... אם הצלחתי לשכנע משהי פה על רצינותי, אשמח אם תיצרי איתי קשר במייל : [email protected]
לכולם יום טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראתה לא מתבייש?
אנדריי24/06/2008אתה עוד קורא לעצמך דתי? האם זה מה שכתוב בתורה? ואללה מסכנה אשתך, מה היא עשתה לך שאתה רוצה לפגוע בה ודוקא במכה הכי חזקה שיכולה להיות...האם התחתנת איתה ונשבעת מתחת לחופה לה' בשביל להישבר וללכת עם אשה לא כשרה? תתבייש לך ועדיף לך מותק ללכת ולהוריד את הכיפה שלך כי עלייך היא ממש לא מתאימה... תתבייש...............
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסויה
שרון24/06/2008תשמעי יקירתי. את תוקפת אדם בלי לדעת מה עובר עליו. זה קצת לא פייר. גם אדם דתי הוא רק אדם. מה שכן מוזר לי מאדדדד זה המייל שלו. שמת לב? har22man? תורידי את ה22 ותקבלי חרמן. עושה רושם שזה סתם מתחזה שמחפש זיון בדרכים מגעילות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה מיניתמיכל21/06/2008
שלום רב
אני ובעלי נשואים כ 16 שנים.עם שלשה ילדים.
קימת בשנה האחרונה בעייה ביחסי המין בינינו בגללי.
יש לציין שבעלי הוא הגבר היחידי שידעתי בחיי.
הכנסנולחיי המין אביזרי מין וניסינו לשנות דרכים ללא הועיל.לאחר סירוב יציד ללכת ליעוץ זוגי
בעלי הציע לי להזמין לי צלע שלישית כניסיון להעיר אותי מינית.כמובן שאני נבהלתי מעט
אבל מצד שני אני יודעת שאני לא בסדר. האם צלע נוספת יכולה לגרום לי להתעורר מינית?מדובר בגבר
יש לציין שאנחנו זוג חזק מכל הבחינות.
אבקש את עצתכם תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמיכל
שרון22/06/2008זו יכולה להיות חוויה מדהימה. אבל גם מכת מוות לחיי הזוגיות שלכם. זה כמו סם מסוכן. אתם בחיים לא יכולים לדעת איך זה ישפיע עליכם.את צריכה לזכור שכל הזוגות שצירפו צלע שלישית הרגישו חזקים ויציבים ובכל זאת אני מאמין שאחוז הגירושים בגלל ההרפתקאה הזו הרקיע שחקים. אני לא יודע מה עובר לבעלך בראש אבל מענין איך הוא ירגיש כשיראה אותך נהנית מכל הענין. הוא עדיין יסמוך עלייך למחרת בבוקר? אני ממש בספק. גם אם הוא בוטח בך במאה אחוז הרי המחשבות והחשדות יזדחלו להם למוחו ומספיק פעם או פעמיים שתאחרי להגיע מהעבודה או שתצאי עם חברה לקפה והוא יתחיל למרר לך את החיים.
מצד שני יכול להיות שכל הענין יעבור בשלום ואפילו את תצאי מהפלונטר.
בקיצור יקירתי. תיזהרו במה אתם משחקים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיכל
ירון23/06/2008מיכל ,
אמרת שהבעיות ביחסי המין נובעות ממך אבל לא פירטת .
האם אין לך חשק לעשות סקס עם בעלך ? או שיש חשק אבל את לא מצליחה לגמור?
בשני המקרים הפתרון הוא לפי דעתי "השקעה" .
שניכם צריכים להשקיע באווירה במקום בזמן ובפתיחות...בנוסף יצירתיות לא תזיק .
דוגמא קטנה ליצירתיות :
קחו חופשה ותרדו לאילת בלי חברים ובלי ילדים "ירח דבש שני" .
תלכו לפאב (מנקיס-פאב מדליק ביותר ) לא לפני שהתלבשת נועז כדי שתרגישי סקסית ומושכת.
במשך כל הערב הדבר היחידי שיהיה באוויר "סקס" תחשבו על סקס תדברו סקס תשאלי את בעלך מה הוא אומר על הבחורה שרואים לה כמעט את כל השדיים ? האם היא מגרה אותו ?תמשיכי ותשאלי .. עם איזה גבר שהוא רואה בפאב הוא היה רוצה לראות אותך שוכבת .....וכך הלאה במשך
כל הערב .
האמיני לי שלא תספיקו להגיע לחדר במלון ....כבר ברכב את תפתחי לבעלך את הרוכסן ותתחילי לענג אותו...(זהירות בכביש) וכשתגיעו לחדר במלון....אתם תתנפלו אחד על השניה !
זו דוגמא קטנה לאווירה ,מקום,זמן ופתיחות .
מקווה שעזרתי במשהו .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה מינית
משה23/06/2008קודם כל תודה על העזרה
אני מעוניינת בקיום יחסים עם בעלי .אבל יש לנו
ילדות גדולות . ונגס לי שד לראש שהן עלולות לתפוס אותנו על חם .אולי זו סיבה דבילית אבל זה המצב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מיכל
23/06/2008ראשית, אסף נתן לך תשובה ממש טובה על הכנסת צלע שלישית, וגם אני בדעתו שזה כמו סם קשה - אולי זה יהיה מדהים אולי זה יהרוס.
בנוגע לסיבה שאתם לא מקיימים יחסים, תסלחי לי אבל זה נשמע לי באמת טפשי.
את מפחדת שהילדות יתפסו אתכם?!
את בטח מבינה שזו חרדה שממש לא קשורה למציאות. את לא רוצה שיתפסו? אז תנעלו את הדלת.
אני בטוחה שאת לא מצליחה לשלוט בחרדה הזו ושזה קשה לך מאוד, אבל עדיף שתפחדי מזה שאת הורסת את הזוגיות שלך, מאשר מזה שהילדות יתפסו.
בהצלחה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב , מיכל
ירון24/06/2008היי מיכל
בהודעה הקודמת שלי כתבתי שצריך להשקיע בסקס, הכלים להשקעה הם : מקום,זמן,פתיחות ויצירתיות.
הבעיה אצלך לפי דעתי היא מקום ופתיחות.....בעיקר פתיחות !
גם לי יש ילדים גדולים וכאשר אנחנו עושים סקס אנחנו נועלים את הדלת...כאילו אפשר אחרת ?! .
יותר מזה ,אין לנו בעיה להשמיע רעשים כי זה דרכו של עולם ומי שרוצה להנות מסקס צריך להיות משוחרר וחפשי בזמן הסקס ולא לעצור את עצמו או לסגור את פיו !
אם ילדינו שומעים את הקולות שבוקעים מחדרנו הם כנראה מנחשים שאבא ואמא עושים סקס...אז מה??...נראה לך בעידן של היום ועם כל הפתיחות שיש בבתי ספר הילדים לא יודעים מה קורה כשהדלת של ההורים סגורה ?
מיכל , כדי לוודא שזו באמת הבעיה העיקרית לבעיה המינית שלך ...הייתי חוזר להצעה שכתבתי לך בהודעה הקודמת , חדר במלון או צימר , ואז תגלי באמת אם זה מה שמפריע לך לחיי סקס מהנים .
מקווה שעזרתי במשהו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל
שרון24/06/2008מצטער מותק אבל זה באמת נשמע לי די כמו תירוץ. אם ניסית אביזרים עם בעלך אז מה פתאום עכשיו הבנות מפריעות? אם הבנות היו הסיבה אז לא הייתם פונים לאביזרי מין.
אני מבין שאת בסביבות גיל 40 .( סתם ניחוש אבל נראה לי שזה הכיוון). חשבת על משבר גיל המעבר? את יודעת. יש כל מיני תופעות לענין הזה. יש נשים שאצלן זה מתבטא בחשק מיני מוגבר ויש נשים שמאבדות את החשק בלי שום הסבר מניח את הדעת.
את לא ממש מפרטת. אבל תחשבי על זה. יכול להיות שיעוץ עם רופא ותרופות מתאימות יפתרו את הענין.
אבל תעשי טובה ותעזבי את הבנות. הן לא הסיבה לחוסר החשק שלך. הבעיה היא אחרת..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיפטרו בדרך נורמאלית את הבעיה
כ23/06/2008(שלא נתת פרטים לגביה) להוסיף צלע שלישית יכול לעזור לאותה פעם אבל לא רק שיש סיכונים שזה יפריע נורא לזוגיות שלכם גם זה לא יעזור בפעמים הבאות שתקימו יחסי מין זה רק יזיק מאשר יועיל,יש דרכים רבות לשפר ולהגביר את ההנאה במיטה הכנסת צלע שלישית בסופו של דבר לא תעזור לכם בכלום זה מיתר לגמרא ואף מטופש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיכל
שלי פסטרנק כץ25/06/2008
מצטערת על האיחור במתן התשובה, הייתי עסוקה מאוד לאחרונה ולא הגעתי לפורום.
ראשית אני רוצה לאמר שכל התשובות שקבלת מהקוראים ומבאדולינה אכן היו טובות ונכונות.
אוסיף רק שלפעמים הסיבה לחוסר החשק ולמחשבה שתתפסי מתקיימת בגלל ענינים אחרים לגמרי.
לגברים אין בעיה להכנס לאווירה מינית ואישה זקוקה יותר לכל אלמנט החיזור שמגיע לפני.. מה שכולם קוראים "המשחק המקדים", נכון שאפשר לעשות סקס כשהילדים בבית, לנעול את הדלת, לשים מוסיקה שתעלים את הקולות ועוד.. אפשר גם לקבוע לדייט בבית כשהילדים בבית ספר ואפשר לצאת מהבית ולעשות סקס באוטו (זה מאוד מרגש כשאנחנו מרשים לעצמנו להשתטות כמו מתבגרים)
השאלה המרכזית שעומדת כאן מולי בשאלה שלך היא כמה את באמת רוצה סקס עם האיש הזה??
גבר אחר? הייתי מציעה קודם לשפר את החשק המיני אחד עם השני לפני שמכניסים פרטנר נוסף..וגם אז..בזהירות.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה מינית
משה25/06/2008תודה רבה לכולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפש אישה נשואה למפגשים לוהטיםמחפש אהבה19/06/2008גבר בן 53.5, נאה ביותר, לא מקריח, ללא קרס, גובה 185, דימיון מסויים לג'ורג' קלוני.
מחפש אישה צפונית יפה וחטובה רצוי עד גיל 40 למפגשי סקס לוהטים ומטריפים ללא גבולות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהמייל שלי
מחפש אהבה19/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחווית מין שחוויתי בסוף התיכוןג'נט19/06/2008במשך כל התיכון הייתי דלוקה עליו אחד בשיכבה שלי ניקרא לו ר' הוא היה חתיך הורס וכל הבנות בשיכבה היו חרמניות עליו נורא אך לי היה יתרון כי אני חברה טובה של אחותו,אחרי דיי הרבה זמן של מחשבות והרבה פעמים שאוננתי עליו והעובדה שעוד מעט הלימודים מיסתימים החלטתי שזה או עכשיו או לעולם לא היתקשרתי אל אחותו ושאלתי אותה אם היא יכולה לסדר לי ערב איתו לבד בבית שלהם ואמרה לי שבסוף שבוע ההורים שלהם נוסעים לבית מלון וזאת הייתה היזדמנות מצוינת בישבילי,אחותו יצאה מהבית ואני באתי כאילו אני באה אליה ואני מחכה לה הוא מיד הציעה לי לישתות וישבנו התחלתי לדבר איתו על התיכון ועל הבגרויות ומה הוא רוצה לילמוד עד שהיתגלגל לחיי המין שלו...שנינו היינו מחורמנים והתחלתי להרגיש רטיבות בתחתונים היתקרבתי אליו והתחלתי לנשק אותו הוא שיתף פעולה והתחלנו להיתמזמז הוא עצר אותי ועלינו לחדר שלו להמשיך את מה שהיתחלנו! ניכנסנו לחדר שלו סגרתי את הדלת הוא הוריד לי את המכנסיים ואת התחתונים והתחיל לרדת לי! הוא ליקק את פתח הנרתיק למטה ולמעלה ומידי פעם הגיע לדגדגן ממש הופתעתי כמה זמן חיכיתי ליום הזה! הוא התחיל ללקק את הדגדגן בחושניות! וגומרת דיי מהר הוא מחדיר לי שתי אצבעות לנרתיק ולא לוקח זמן רב עד שהוא מתחיל לעסות לי את נקודת הג'י אם האצבעות זה כל כך טוב! אני מתחילה להרטיב בצורה מטורפת הוא מתחיל לימצוץ את הדגדגן בעדינות! אני דוחפת את הדגדגן יותר קדימה בעוד שאני תופסת לו את הראש מאחורה אני בשמיים!! כימעט ויצא לי ריר מהפה אני מאבדת שליטה מרוב חרמנות! ופיתאום הוא קם מנשק אותי והולך ליד המיטה מיסתכל עליי ומתחיל להיתפשט אני חרמנית אש!! בחיים שלי לא חשבתי שאני יכולה ליהיות כל כך חרמנית! אני מיתפשטת במהירות שיא ובאה אליו אם כל החרמנות שלי! ומשכיבה אותו על המיטה אני מנשקת אותו בחרמנות אני ממש אוכלת אותו מרוב חרמנות! הזין שלו קשה כמו אבן אני תופסת אותו ומכניסה אותו ודופקת אותו תוך שניות הכוס שלי מתחיל להרטיב עוד! אני מנשקת אותו ועושה לו היקי רציני בצוור(אני בדרך כלל לא עושה היקי הייתי חרמנית מוות באותו רגע!)אני מתחילה ליתפוס את התנועות לאט לאט אני מתחילה לידפוק אותו חזק יותר ולנענעה אותו אחורה וקדימה אני אוהבת את זה! אני מתחילה להרטיב עוד יותר ואני מתחילה ליגמור!! דפקתי אותו עוד יותר חזק והייתה לי אורגזמה חזקה בימיוחד! זה היה כמו אורגזמה רגילה רק 20 פעם שוב ושוב ממש! זה היה מדהים
אני נירגעת קצת עליו בעודי דופקת אותו קלות,הוא מתחיל לנסות להוזיז אותי ולבקש שעקום ואתן לו לעלות עליי כי הוא לא גמר אבל אני לא נותנת לו! אני תופסת אותו חזק ומתחילה לידפוק אותו ממש חזק! הוא מתחיל להיכנע ונותן לי לידפוק אותו וממש אוהב את זה אני עוצרת הוא שוכב ומתחי לבקש מימני להמשיך וממש מיתחנן! אני ממשיכה חזק יותר והוא גומר! ונאנח וממש נישפח לי בין הידיים! ממש כיף לישלוט בגמירה של הפרטנר זאת הרגשה מדהימה!
המשך בהודעה למטה אין מקום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהמשך
ג'נט19/06/2008אני קמה מעליו במחשבה שעשיתי את זה שפינטזתי עליו כימעט כל התיכון!! מספוקת אך רוצה עוד! הוא קם ומתחיל לרדת לי כמו מקודם הוא מתחיל לימצוץ את הדגדגן המחורמן והנפוח שלי! ולהכניס אצבעות לכוס העוד יותר מחורמן שלי! תוך כמה שניות אני מרגישה עוד יותר חרמניתואני מרגישה צורך להשתין אך זה לא מרתיע אותי אני דוחפת את הדגדגן שלי קדימה ותופסת לו את הראש כמו ממקודם אני מתחילה להגיר נחשולים של נוזלים מהכוס! אני מאבדת שליטה ופיתאום הרגשה שלעולם לא אשכח! אני מתחילה ליגמור לו לתוך הפה תוך כדי שאני ממלאת לו את הפה בשפיכה נשית אני לא נותנת לו לסגת אני מרגישה בשמיים!! זה היה מדהים מילאתי לו את הפה ואת כל הפרצוף שלו בשפיכה נשית הוא היה קצת המום מיסתכל על הנוזל שנוזל לו על כל הגוף אני מיתקופפת אליו ונותנת לו נשיקה אם כל הנוזלים שלי בפה שלו ומיתלבשת בידיעה שתמיד אוכל לבוא אליו והוא כבר לא בגדר פנטזיה!!.זה סיפור אמיתי זה באמת קרא לי אני אולי לא יודעת לספר מי יודע מה אבל מקווה שנהנתם או לא היתיאשתם ליקרוא ;-).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבראבו ג'נט. הדלקת אותי. (--:
שרון19/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהע-נ-ק!
20/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיית שפיכה מוקדמת...19/06/2008היי
אני בן 25 ויש לי חברה כבר 3 שנים ועדיין בכל פעם שאנו עושים סקס אני גומר מהר גם אם זה מספר שני. ניסיתי כבר מלא דרכים כמו ספריי השהיה ולעשות ביד לפני אבל עדיין אני לא מצליח להחזיק יותר מדקה מה עליי לעשות?
האם יש תרגילים שעליי לעשות?
אשמח לקבל תשובה משלי פסטרנק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרעדיין מחכה לתשובה
...20/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקח את החברה ועוד 2500-3000 שקל...
שרון22/06/2008ולכו לטיפול אצל סקסולוג. תאמין לי שזה יוצא יותר זול מכל המישחות ותרסיסים למיניהם. מה גם שתפתרו את זה אחת ולתמיד ולא תצטרך לדאוג יותר. ואז כל מה שישאר לכם זה להנות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
שלי פסטרנק כץ25/06/2008הי,
אם אתם כבר 3 שנים שנים ביחד ועדיין אתה לא מחזיק מעמד גם במספר השני, כדאי לגשת לייעוץ סקסולוגי מכיוון שאין דרך לפתרון בהתכתבות.
נתקלתי כבר בכמה מקרים של גברים שטענו שהם מחזיקים מעמד "רק" חצי שעה... שזה המון זמן.
לפעמים ההערכה שלנו אינה נכונה ולפעמים שיחה עם איש מקצוע טוב יכולה לפתור את ה"בעיה" בקלות.
כמובן שיש תרגילים מתאימים.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשפיכה מוקדמת
אלון26/06/2008לשליטה בפעם הראשונה ניתן להעזר באמצעים הבאים: שימוש בקנדום, תנוחות שונות כגון ישיבה ברגליים מקופלות כשבת זוגך על הגב. כיווץ ושיחרור מהיר של כפות הרגליים. לשליטה מוחלטת בפעם השנייה, אם הזקפה חוזרת מהר, הטוב ביותר זה לא לצאת. נמצב זה המערכת העיצבית שאחראית על האורגזמה (הסימפטטית) אינה מופעלת וניתן לקיים יחסי מין ללא מגבלת זמן. ניתן לקבל את אותו האפקט אם הכניסה השנייה נעשית כאשר האיבר רק מתחיל להתקשות. בכל מקרה כדי להוריד את הלחץ שלך רצןי לחדור רק לאחר שבת זוגתך חוותה אורגזמה ראשונה בעזרת מין אורלי ולעיתים שימוש באביזרי מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלי ואלון
שרון02/07/2008כל מה שאתם אומרים טוב ויפה. אבל לא יותר פשוט לפנות לאיש מקצוע לפתור את זה כמו שצריך? אני שואל במיוחד אותך שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה בדיוק מה שאמרתי לא?!
שלי פסטרנק כץ06/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריך עזרה...
06/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי בעיה קשה תעזרו לייוגב19/06/2008שלום אני בן 21 בתול לא יכול כבר אני מתפוצץ. אני לא מכוער נראה סביר + מעולם לא היתה לי חברה. אולי בגלל שאני לא יוצא? אני יוצא לקניונים וכזה לא מעבר לזה. מה עושיםםםםם מהבעיה שליייי תעזרו לי תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתצא לאיזה בר...
שרון19/06/2008תשתה משקה אלכוהולי. תפוס ראש ואומץ. תיגש למי שמוצאת חן בעינך. מה יכול להיות? אם אתה בסדר לא תקבל סטירה. מקסימום תקבל "לא". אבל מה ? אם תקבל "כן" השמיים הם הגבול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה חייב להתחיל עם בחורות
20/06/2008זו הבעיה שלך - שאתה לא מתחיל!
לדוגמה, בקניון שאתה הולך אליו, תנעץ מבטים במישהי שמוצאת חן בעינייך - ואז תיגש אליה ותגיד משהו בסגנון - את הכי חמודה בעולם לדעתי, אפשר להזמין אותך לכוס קפה".
זו כל התורה!
אתה חייב להפנים את זה שאתה חייב להתחיל עם בחורות. מה כבר יכול להיות - מקסימום הבחורה תסרב בנימוס, וזה יחמיא לה.
אם לא תתחיל, לא תשיג.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
...20/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורי
שלי פסטרנק כץ25/06/2008
יש מישהי מעניינת בשם שרון רובינשטיין..
אני יודעת שהיא משמשת כמאמנת ליצירת זוגיות.
יש לה אתר באינטרנט והיא פותחת סדנאות בדיוק בנושא הזה,
לא שמעתי על מישהו שהיה אצלה אבל כן שמעתי על הסדנאות שלה בנושא, נשמע נחמד מאוד ודי יעיל ויש לי הרושם שזה יכול להתאים לך.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחי אני יפתור לך תבעיה
אנונימי27/06/2008אם אתה אומר שאתה נראה בסדר ואתה יוצא רק לקניונים לבד אז אין לך ביטחון תנסה לתפוס בחורה תנסה לעשות קטע כמו למשל אם בחורה רוצה איזה משהו מסוים בקניון ואין לה אז תקנה לה את זה ותציע לה להסתובב איתך תאמין לי שכול בחורה תרצה ואם הזמן זה יבוא לך רק אתה צריך ביטחון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאף בחורה נורמלית לא מתיחסת
שואלת27/06/2008למישהו שמתחיל אתה בקניון ומציע לה לקנות לה דברים - ישר יתייחסו אליו בתור סוטה צריך להתחיל עם בחרוות במקומות רגילים כמו בר/פאב, מסיבות, חוגים, פסטיבלים וארועים או אפילו באתר הכרויות באינטרנט אפשר להתחיל באימון של קשר עם בחורות על ידי יציאות לסרט ולמסעדות וכאלה, בסוף זה יגיע גם למיטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה שאתה אוצר טוב אולי בסרטים
שרון02/07/2008אבל בפועל או שהיא תחשוב שתפשה פראייר ואז היא תתחיל לחלוב אותו ותזרוק אותו ברגע שייגמר החלב, אושהיא באמת תחשוב שהוא איזה סוטה שמנסה לפתות אותה לזיון באמצעות מתנות. הסיכויים שמישהי תפרש את זה כמחווה רומנטית שואפים לאפס. במיוחד לא עם הנשים בימינו שמכירות כל כך טוב את הגברים שבימינו....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכוונתי ל' אומר'. לא 'אוצר'
שרון02/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין אנאליאלמונית16/06/2008איך ניתן להפחית את הכאב בעת קיום יחסים אנאליים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראני לא אוכל לעזור כי שלי ממש עבה א
מוש16/06/2008אבל בתור התחלה וזילין
וכן בן זוג עם איבר דק יכול לעזור
כמובן גם תשוקה והתחשבות.
את נהנית ממין אנאלי זה מה שחשוב באמת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפחתת הכאב
שלי פסטרנק כץ16/06/2008רצוי להשתמש בהרבה מאוד חומר סיכה על בסיס מים,
יש בבתי המרקחת ובפארמים למיניהם כל מיני סוגים של חומרים כאלו (ללא מרשם רופא)
ג'ל KY הוא המפורסם שבהם.
חוץ מחומרי הסיכה חשובה לא פחות התנוחה..
רצוי כשאת שוכבת כולך על המיטה עם כרית מתחת לאגן כדי ליצור חיכוך עם הדגדגן,
תנוחה נוספת טובה למרות שלא הרבה יודעים עליה היא כשאת שוכבת על הגב עם הרגליים למעלה (על הכתפיים של הבחור.. או הבחורה עם הסטרפאון במקרה של לסביות)
נכון.. דורש קצת גמישו, אבל התנוחה המצויינת הזו טובה לחיכוך הדגדגן והחשוב ביותר הוא שזו התנוחה היחידה של סקס אנאלי שיש בה קשר עין עם הפרטנר.. וזה כשלעצמו מעלה את סף הגירוי ומוסיף להנאה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפחת כאב?כנסי
עדי09/08/20081)מרחי את החור של פי הטבעת במעט משחה או ג'ל מעכב גמירה לגבר-זה ירדים לך את המקום ולא יכאב לך. 2)תמרחי את הטוסיק בנוזל סיכה על בסיס סילקוני ואל תתביישי בכמות. 3)תרחי פופרס-יעלה לך את תחושת ההיי... וגם מרפה ומשחרר שרירים בלתי רצוניים בגוף,כך שגם אם תתכווצי החור שלך ישאר פתוח לרווחה. 4)החשוב מכול תעשי לפני חוקן-ואז לא תהיה לך תחוה לא נעימה של לחץ וגם לא תהיה תאונה מביכה של איבר מרוח בצואה. 5)בתחילה תרכבי את על הגבר,וכך תוכלי לשלוט במצב. 6)תרחיבי לאט לאט עם אצבעות וצעצועי מין משתנים בגודלם. תזהרי לא להתמכר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יכול להגיד לך מנסיון...
שרון18/06/2008שלי והלא חוקית שלי. צריך המון אמון. הרבה סבלנות והרבה חומר סיכה. התנוחה הכי נוחה לפרטנרית שלי היא שכיבה על הבטן. כך התחלנו . כל הנסיונות לחדור אליה בתנוחות אחרות הסתיימו בכאב ודווקא בתנוחה הזו זה הלך די בקלות ועכשיו אנחנו עושים את זה בכל זוית וזה כבר לא כואב. ובלי להשוויץ יש לי די עבה. אז ככה שהגודל לא בעיה גדולה. מתרגלים מהר.
אז תנסי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצה ידידותית...
ירון19/06/2008הבעיה שלך מוכרת לכל מי שאי פעם ניסה את זה אז על תרגישי לא נוח או לא בסדר עם זה. סה"כ את מנסה להפוך "יציאה" ל-"כניסה" וזה כרוך בכאב ואי נעימות בהתחלה. מנסיוני, קודם כל עוד לפני שבכלל מנסים צריך להגיע לרמת גירוי מאד גבוהה, לפעמים מאד עוזר להשתמש באביזר רוטט זה או אחר על הדגדגן בהתחלת החדירה האנאלית וגם תוך כדי המין האנאלי עצמו. החדירה הראשונית צריכה להיות עדינה, קחי את הזמן, הנחי את בן זוג שלא להחדיר אותו בכוח אלא להפעיל לחץ מתון וקבוע, שרירי פי הטבעת ייתרפו מעצמם אם תהיי רגועה בתהליך, תהיי את זו שמכניסה אותו עמוק יותר, עם כל הרצון הטוב שבעולם הוא לא יכול לדעת עד כמה כואב לך ולפעמים הזמן שלוקח לך להגיד שזה כואב עד שהוא יוצא טיפה הורס את הכל. אז בקיצור, קחי את הזמן, תרגעי, קבעי את הקצב ותהני!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא קשור למין אלא ליחסים...דחוףףףאלמונית15/06/2008יש לי בעיה,
יש לי חבר כבר חודשיים שעד לא מזמן היה בקשר עם בחורה מבוגרת ממנו הוא חיי איתה וכמעט התחתן, מסיבות שונות הם נפרדו. היא הייתה הבחורה היחידה שהוא אהב אי פעם בחיים היא דאגה לו תמכה בו והכל.
לאחר פרידה ממנה הוא ניסה להחזיר אותה בכל הדרכים האפשרויות כולל לשלוח להפרחים להתקשר בלי סוף.
חברה שלי שהיא ידידה שלו ניסתה להכיר לו המון בנות הוא לא רצה אף אחת עד שהיא הכירה לו אותי והתחלנו לצאת. הבעיה שהוא משווה בינינו עכשיו(ביני לבין האקסית") כשהוא מדבר עליה ועל מה שהיה להם ביחד הוא מדבר בגעגוע מסויים ובעצב, לחברה שלי הוא אומר שהיא הייתה מושלמת ומה שהיה לו איתה אין לו איתי כלומר ריגושים כאלה, אם זה הוא אמר שאם הייתה לו בחירה לחזור אליה או להיות איתי הוא היה בוחר בי הוא גם אומר שהוא כבר לא אוהב אותה, אבל איתי חסר לו משהו.
אני מצידי מאוד נדלקתי עליו, ואני רוצה לעשות שהוא ישכח ממנה סופית ויהיה איתי מכל הלב ושיום אחד גם נגיע לאהבה. אני מצידי גם תומכת בו ועוזרת לו אבל עדיין אין את הריגושים האלו
ולכן אני חייבת את היעוץ שלכם
מה לעשות שיהיה לו טוב איתי? איך לרגש אותו, לגרום לו להתגעגע אליי (אולי לא להיפגש בכל פעם שהוא רוצה או לא להתקשר אליו כמעט?)איך לגרום לו לשכוח ממנה סופית?
אני אודה לכם מאוד אם תענו לי זה מאוד מאוד חשוב ליי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרפשוט תיהי את
רועי15/06/2008תדברו ותדברו הרבה תנסי להבין ממנו מה הוא אוהב ומה הוא לא אוהב וכנ"ל הוא צריך לעשות כלפייך.
בזוגיות צריכה להיות השקעה הדדית ולכן כדאי שכל אחד מכם ידע מה חסר לשני ואם הוא יכול להעניק לשני את מה שהשני צריך מה טוב ואם לא אולי אתם לא מתאימים.
בכל אופן תשארי את עצמך ואל תנסי להיות מישהי אחרת אם תחליטו שזה זה אז זה זה ואם לא אז לא .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיכל
שלי פסטרנק כץ16/06/2008אל תתפשרי על להיות מספר 2 לעולם,
אחרת תמיד תרגישי שאת היית ברירת מחדל של מישהו שרצה מישהי אחרת,
אין דרך להוציא מישהי מהראש של מישהו ואין טעם, כמו שייעץ לך רועי, פשוט תהיי עצמך ואם יהיה לו טוב איתך הוא ילמד להעריך אותך וישכח מההיא ואם לא, תמשיכי בדרכך עד שיגיע האחד שאת האחת שלו.
נכון שבפועל קשה לעזוב מישהו שמדליק אותך, אבל מי שנשארת במערכת יחסים כזו היא בחורה חסרת בטחון שלא מאמינה שמגיע לה יותר, ואז באופן מאוד טבעי, היא גם לא מקבלת יותר וחבל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל - אני הייתי בסרט הזה גם כן
שני17/06/2008ותאמיני לי - תיזרקי אותו את עכשיו לפני שהוא יעשה את זה לך... הוא לעולם לא ישכח את האקסית המיתולוגית. את יודעת למה? כי הוא עדיין אוהב אותה ואת - בעיניו - משמשת כעת תחליף ולא יותר.
אז אם את מעריכה את עצמך - תמצאי מישהו שבאמת יאהב אותך ולא יעשה לך טובה שהוא איתך.
זה בדיוק מה שהיה לי. כיום אני חושבת לעצמי - מה פתאום בזבזתי את הזמן שלי והכוחות והאהבה שלי על מישהו לא ראוי שכל הזמן חשב על "ההיא". שיקפוץ לי.
אני בטוחה שלא חסר לך כלום ותמצאי מישהו יותר ראוי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתשובה לשאלתך קשה
18/06/2008מה לעשות שיהיה לו טוב איתך? תהיי טובה אליו, אבל לא דביקה ושפוטה שלו. אם הוא מציע להיפגש ואת יכולה תפגשי, אם לא אז לא. תהיי עצמך. אם את ממש מתלהבת ממנו - לדעתי כדאי שתסתירי טיפה מההתלהבות.
תענגי אותו היטב במיטה. חשוב ביותר שתהיי כמה שיותר יפה בשבילו. גברים רודפי יופי.
מה שקורה ביניכם הוא דבר טבעי לחלוטין. האקסית זרקה אותו, והוא עדיין מבואס. עכשיו את הגעת ואתם ביחד. זה שיש לו מחשבות על האקסית זה טבעי והוא לא יכול להשיג אותה במילא.
תהיי את ואם הוא מהגורל שלך, אתם תהיו יחד זמן רב.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטער יקירתי
שרון18/06/2008אבל נראה לי שזה אבוד. לא משנה מה תמיד תהיי מספר 2. הוא לא רוצה לפגוע בך אבל אני מבטיח לך שאם ההיא רק תציץ הוא ישאיר אותך לאנחות וירוץ אליה בלי לחשוב פעמיים. רק מי שמאוהב באמת יודע איך זה. אז אם יש לך טיפת ערך עצמי תשנסי מותניים ותיפרדי ממנו. עם כל הכאב זה הדבר הנכון לעשות( לדעתי) אם את לא רוצה להיות סתם פשרה.
בהצלחה מותק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריכה עצה...
אלמונית28/06/2008לפני כשבוע עשיתי לו ארוחה רומנטית הכנסתי ליחסים שלנו כלמיני ריגושים, מאז הארוחה הוא השתנה מאוד, קודם כל הוא נורא אהב את ההפתעה עד עכשיו הוא אומר לי שזה אחד הערבים הכי מדהימים שהיו לו, כבר כמה פעמים הוא אמר שאין בכלל מה להשוות אותי לכל האקסיות שלו ושהן כולם ביחד לא שוות אותי, היחס שלו כלפיי אחר, המבט, המילים שלו כל הזמן הוא אומר לי שאני החיים שלו שעליי הוא הכי סומך בעולם שחוץ ממני הוא לא צריך אף אחד, לפני כמה ימים איזו ידידה אחת התחילה איתו והוא העיף אותה והראה לה את התמונה שלי, עוד שבועיים יש לי יומולדת ושמעתי מהחברה שלי (זו שהכירה בינינו ) שהוא רוצה לעשות לי משהו(הוא גם סיפר לה שלאף אחת מהחברות שלו הוא לא חגג יומולדת) אני מרגישה שאני מתחילה להתאהב בו אבל מפחדת להגיד לו את זה מאז ומתמיד היה לי פחד לחשוף רגשות, אני מפחדת לגלות שזה לא הדדי, רציתי לשאול לעצתכם האם ניתן לראות על בן הזוג אם הוא אוהב או לא כי הוא אדם מאוד מופנם הוא בקושי מגלה רגשות.. האם אני צריכה להגיד לו שאני מתאהבת בו..מה עוד אני יכולה לעשות כדי להעצים את היחס הזה שלו כלפיי... אני כל כך רוצה שהקשר שלנו יצליח ושנאהב אחד את השני.. אני מקווה שתגיבו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמה בסוף את תקבלי ממנו זמבורה
שני29/06/2008הוא נשמע לי ילדותי שלא מחובר לרגשות שלו בכלל. הוא הבין שההי לא רוצה ואת נמצאת שם בשבילו כברירת מחדל. מה? בכוח את רוצה לתפוס אותו? שחררי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאו קי תשמעי
שרון02/07/2008אם החלטת בכל זאת להילחם על הקשר ביניכם אז את צריכה המון סבלנות. לא להיפגע גם אם הוא משווה ביניכן. לא להיעלב אם הוא מדבר עליה אבל גם לא ליזום שיחה עליה. לנסות ולהרחיק אותו מכל מקום שהיה מיוחד עבורם. אני מאמין שתמצאי את שמות המקומות אצל החברה המשותפת שלכם. תתרחקו עד כמה שאפשר מחברים שהיו משותפים לו ולה. תילחמי עליו ילדה. בכל הכוח. אל תפחדי להיפצע. הפצעים יגלידו בסוף. כולנו עברנו סיפור של אהבה נכזבת . את יודעת. פרידה כואבת שאחריה אין טעם לחיות. ובכל זאת הינה אנחנו כאן. הוא יתגבר עליה בסוף. זה ענין של כימיה במוח. ואז הוא יהיה רק שלך. זה קרה בעבר וזה יקרה בעתיד ואין שום סיבה שזה לא יקרה גם לכם. ואנחנו ,ההנהלה ותושבי הפורום נחזיק לך אצבעות . גם של הרגליים. (--:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש תודה לכולכם...
אלמונית02/07/2008ממש תודה על העצות שלכם...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ניגמרה לו המשיכה אלי??נורית15/06/2008שלום...יש לי חבר שנתיים וחצי ואנחנו מקיימים יחסי מין מאז שאנאחנו שלושה חודשים ביחד...
והבן זוז שלי תמיד היה חרמן עלי והיה מיתחרמן אפילו שהייתי רק נוגעת בו או רק נותן לו נשיקה בלחי ישירות היה עומד לו...
היינו מקיימים יחסמי מין 3 פעמים ביום... כול יום שהיינו בייחד היינו שוכבים..!!
היום הוא כבר נוגע בי אני נוגעת בו חופשי לא עומד לו.. וכשאנחנו מקיימים יחסי מין שזה כבר הפך לפעם ב...שבועיים... באמצע הסקס מתחיל ליפול לו ואז לוקח לו זמן להעמיד אותו.... והסקס כבר לא כזה כייף כמו שהיה פעם וזה מיתמשך איזה חצי שעהה!!! לעומת שפעם בחצי שעהה היינו יכולים לעשות 2 מיספרים.!!
האם הוא כבר לא נימשך אלי??? תעזרו לי ... :((* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראתם מזדקנים ...
שואלת15/06/2008וברצינות - יחסי זוגיות עוברים כל מיני שלבים.
עכשיו אולי אתם בשלב של התייצבות והעמקה ואולי באמת מתחיל להגמר הקסם ולא ישאר שום דבר מאחוריו
על כל פנים זה בטוח שאין אף זוג שמקיים יחסי מין בתדירות של ירח הדבש למשך שנים
בינתיים חצי שעה זה לא רע - אם תתמידו ותתאמנו אולי אפילו תגיעו ליותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנסיון
שואלת15/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא עובד
שואלת15/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשאלי אותו תדברו!
רועי15/06/2008אם לא תשאלי אותו ולא תדברו על זה לא תדעי מה השתנה.
נסי להבין ממנו אולי משהו מציק לו אולי הוא זקוק לעזרה ואולי בעצם באמת הוא לא רוצה בקשר הזה.
דברו זה אלף בית של זוגיות אל תשאלי אותנו מה עובר עליו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנגמרה המשיכה
שלי פסטרנק כץ16/06/2008הי נורית,
אין ספק שעם הזמן (מחקרים מדברים על 4 שנים) ישנה ירידה ברמת התשוקה,
בכל זאת אתם נפגשים יומיום והסקס הוא די בטוח, כלומר ברור שיהיה סקס ולכן שום דבר כבר לא מפתיע.
שיגרה יכולה לתת ביטחון אבל גם לגרום לשעמום גדול,
נסי ליזום סקס כשאתם מחוץ לבית, בחניון פתוח בשעת לילה מאוחרת, הזמיני אותו לסרט משעמם ותפסי מקומות רחוקים, ספרי לו שאת בלי תחתונים כשירד האור וכשהענינים מתחממים צאו מהאולם ותמשיכו באוטו או בבית..
אלו מעט מהרעיונות שמכניסים עניין בסקס שיגרתי, אבל מעבר לכך חשובה האנטימיות הזוגית, החברות, הקשר שקיים בניכם מחוץ לחדר המיטות, כששם הכל מתנהל באהבה והערצה, הרעיונות שנתתי לך יהיו הרבה יותר קלים לביצוע.
הכי הכי כהי חשוב... לדבר.
קבעי איתו בערב לדייט במסעדה או בים (הביאי או הזמיני - בהתאם לנסיבות בקבוק יין) וספרי לו מה את מרגישה, מבטיחה לך שגם הוא מרגיש אותו הדבר בדיוק.. רק שלגברים הרבה פחות נוח ליצור שיחות מסוג כזה ואז המצב יכול להמשך שנים.
חשוב שהשיחה תעשה עם הומור מסויים, לא שיחה כבדה ומחנכת אחרת הוא יילחץ ויאבד עניין או ירגיש שאת מאשימה אותו.
אם את לא יודעת איך לעשות את זה, צרי קשר עם יועץ/ת זוגי/ת שיוכלו לעזור.
בכל מקרה, אל תוותרי על התשוקה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאיפה השטויות האלה?!
מישהו30/06/2008בגלל הצעות כמו שלך, אי-אפשר לצאת היום לרחוב בלי לראות זוגות מתחרמנים בכל פינה.. יש חדרים אינטימיים בשביל הדברים האלה.. אף אחד ברחוב לא צריך לראות אתכם מתחרמנים.. והבעיה עם המשיכה שלך זה התרגלות.. אתם פשוט הורסים את עצמכם שלא במודע לאט לאט.. עוד מעט שום דבר לא ירגש אותך בסקס.. אתם הורסים את הרגישות שלכם לסקס.. ובמקום שתתקנו את הרגישות שלכם לסקס, אתם רק מגבירים את הגירוי.. רק שלא תצטרכי עוד מעט מקומות ציבוריים או אורגיות בשביל להתרגש מסקס.. תדאגו לבריאות הנפשית שלכם..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגידי
שרון18/06/2008הוא מזל קשת? כי אם כן אני יכול להסביר לך מה קורה ומה לעשות. בכל מקרה מה את מצפה? שהטירוף הראשוני יישאר לנצח? מצטער יקירתי אבל זה דועך. וזה בלתי נמנע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה1. חיסון 2. המלצהvalidate15/06/2008מתנצל מראש אם השאלות לא רלוונטיות לפורום, אנא מחקו אם לא רלוונטי.
1. האם חיסון נגד סרטן צוואר הרחם מומלץ לכל הנשים ?
האם גם לאישה המקיימת יחסים רק עם פרטנר אחד במשך שנים, יש טעם לקבל את החיסון ?
(למשל, אם יש אפשרות שהמחלה תהיה רדומה אצל הגבר, ועלולה לעבור אליה בעתיד,
או שהמחלה רדומה אצלה, ועשוייה להתעורר בעתיד)
שאלה נוספת בנושא אחר לגמרי :
2. אשמח לקבל המלצה לרופא אורתופד טוב באיזור המרכז,
דרך קופת חולים כללית (ביטוח מושלם) - בעיות גב לאדם צעיר (25 - 30).
(כאבי גב תחתון בעת עמידה ממושכת, כאבים שונים במקומות שונים לעיתים וכו')
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרחיסון
שלי פסטרנק כץ16/06/2008החיסון מתאים מגיל 9 ועד 26 ורצוי למישהי שטרם קיימה יחסים.
בגדול מתאים לכל אחת, גם מישהי שמקיימת יחסים קבועים עם אותו אחד לא יכולה לדעת אם הוא לא משתעשע מהצד בלי קונדום גם עם אחרות הנושאות את הנגיף.. ואז היא תדבק.
לגבי השאלה השניה.. נסה בפורום אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעזרוטל13/06/2008שלום
היום קרה לי משהו מאוד מוזר
אני ב ן29 עם בת זוגתי כבר3 שנים היום כשרציתי לחדור לתוך איבר מין שלה איבר מין שלי פשוט נעשה רך ולא נכנס אף פעם לא קרה לי דבר כזה ממה זה?מה זה יכול להיות ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרברוך הבא לבעיות זיקפה
14/06/2008אם זה חד פעמי זה בטח כלום, תנסו בפעם אחרת והכל יהיה בסדר. אתה שואל ממה זה יכול להיות? מהרבה סיבות: לדוגמה, חרדת ביצוע שלך, חוסר עיניין במין עם בת הזוג, בעיה פיזית ועוד.
אבל כאמור, אם זה קרה חד פעמי, תרגע.
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיבוד זקפה
שלי פסטרנק כץ15/06/2008קודם כל תרגע..
יכולות להיות המון סיבות לזקפה שנופלת פתאום,
משהו שהוציא אותך מריכוז,
משהו שמטריד אותך ועלה פתאום,
משהו שהיא אמרה פתאום,
עייפות, אלכוהול, לחץ בעבודה ועוד..
כמו שאמרה הבאדולינה..
רק אם המקרה יחזור על עצמו כמה פעמים ברצף תחזור לכאן ונעזור לך.. בינתיים תנוח.. שיהיה לך כוח להמשיך.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתכנית טלוויזיה בערוץ 2דרושות נשיםעינת נהרי12/06/2008תוכנית טלוויזיה חדשה
רוצה להרגיש טוב עם גופך ללא ניתוחים וללא דיאטות?
רוצה להרגיש עוצמתית? להתחיל מחדש?
תוכנית חדשה בערוץ 2 מחפשת נשים שרוצות להרגיש
טוב יותר עם גופן ולעבור תהליך של שינוי והעצמה אישית.
אם את רוצה להגיע למקום שלם יותר ואוהב יותר עם עצמך
ומעוניינת בפרטים נוספים ,
צרי איתנו קשר:
עינת ( תחקירנית)- 052-3234646
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמאד רוצה להשתפר ולהיראות יותר טוב
שואלת12/06/2008אבל מקבלת צמרמורת רק מהרעיון של לעשות את זה מול כל צופי הטלויזיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם בדיכאון?מאמרים אחרונים
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)