מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כשגבר נותן כיף על הידשרית22/07/2008
גבר בן 50 רץ לשם ספורט ברחוב, אני עשיתי ג'וגינג הוא מכיר אותי היכרות שטחית נתן לי כיף על היד כעין צ'פחה חזקה על פנים כף היד. מה זה אומר עליו, זה הרי התנהגות של גבר שפוגש גבר לא??? ואני נשואה טרייה... .תודה על העזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה אומר שהצ'פחה שנתן לך
שלי פסטרנק כץ22/07/2008כאות חיבה היתה חזקה בגלל שמדובר בגבר.
יתכן גם שהבחור רץ מהר מדי והחליקה לו המכה..
או שאת רצת מהר מדי... בתרגום שנתת למחווה ידידותית שכזו.
** לא הבנתי רק דבר 1 משאלתך :
מדוע חשוב היה לך לציין שאת נשואה טרייה?
האם חשת ריגוש מהמגע שלו בידך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה ל שלי
שרית22/07/2008כי הגבר כל פעם שפוגש אותי בזמן הליכה חייב לתת לי כיף?? והוא עושה זאת גם כשלא רץ. ופעם אמר לי כשפגש אותי "את יודעת, את משומשת במצב טוב". לשאלתך אם זה עשה לי משהו: לא, המחמאה שלו הרימה לי את המוראל- זה החמיא לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכול להיות
שלי פסטרנק כץ23/07/2008שאת מוצאת חן בעיניו והוא חושב שאם יחמיא לך יהיה לו סיכוי אצלך,
אולי הוא לא יודע שאת כבר נשואה ומנסה את מזלו (ציינת שאת נשואה טרייה)
ויכול להיות שהוא סתם משתעשע.
בכל פנים, הביטוי "משומשת במצב טוב" אולי יכול להחמיא אך בעיניי הוא נשמע כביטוי זול ולא מעמיק.
וחשוב מהכל, מה זה משנה מה כוונתו.. משנה מה כוונתך. ((:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא חי בסרט שהוא שחקן כדורסל
22/07/2008וכל אדם שהוא פוגש הוא חייב לתת לו כיפים.
ועכשיו באמת, כמובן שאי אפשר להיכנס לראש שלו ולדעת מה הוא בדיוק רוצה ממך, אבל אני הייתי מנחשת, לפי ה"משומשת במצב טוב" ולפי הכיפים, שהוא מעוניין בך ולא סתם מנסה להיות נחמד.
אז כן, את יכולה להרגיש מוחמאת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחקן כדורסל..
שלי פסטרנק כץ23/07/2008את גדולה באדולינה..אהבתי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמן גוףיפית20/07/2008צהריים טובים האם מזה שאני ובעלי משתמשים בשמן גוף רגיל אז איני מצליחה להיכנס להריון כי כאשר בעלי גומר יוצא לי הרבה חומר אני לא יודעת האם זה השמן או הגמירה של בעלי או שלי והאם זה נורמלי שזה בכלל יוצא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלחסויה
שלי פסטרנק כץ20/07/2008מהו אותו שמן גוף רגיל בו אתם משתמשים?
מה רשום במרכיבי השמן?
על כל פנים, אני מניחה כי לא זו הבעיה, אבל באופן כללי שמן גוף אינו מיועד לחדירה כי אם לשימוש חיצוני, לחדירה מומלץ להשתמש בחומרי סיכה על בסיס מים אותם ניתן להשיג בכל רשתות הפארם למיניהם ובבתי המרקחת ללא מרשם רופא.
* כמה זמן אתם מנסים להכנס להריון ללא הצלחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שלאלה בנוגע לשמן גוף
יפית21/07/2008אנחנו מנסים כבר 3 חודשים ותמיד משתמים עם השמן הזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תשובה
שלי פסטרנק כץ22/07/2008הלחץ בעצמו הוא לרוב הגורם העיקרי המפריע להריון מלהקלט.
לנשים שלקחו גלולות בעבר, לוקח לפחות חצי שנה להקלט.
נכון, יש שמפסיקות את הגלולות ונכנסות להריון באופן מיידי.
אם את יודעת לחשב את הביוץ נכון (היום יש גם בדיקת ביוץ) תוכלו לכוון את הימים בהם אתם שוכבים.
אני מציעה לא להתעסק בזה יותר מדי, 3 חודשים אינם הרבה זמן, תשתדלו בעיקר להנות מהסקס שלכם במקום להתעסק בחישובים ומחשבות, ההריון יגיע מעצמו.
ובעניין השמן, ראו תשובתי הקודמת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמנהלי הפורםשחר19/07/2008פורסמה בפורם זה מודעה של אדם המתחזה לי ופרסם את המייל שלי איך אני יכול למחוק את המודעה הנ"ל? (בבקשה זה ממש פוגע ומשפיל)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרואיך הוא יודע את המייל שלך?
שרון20/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הבעיה לדעת מה המייל שלי?
שחם20/07/2008אם הוא איכשהוא מכיר אותי הוא גם יכול בקלות לדעת תמייל שלי... ולמה אף מנהל לא מגיב????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוא נגיד ככה
שרון20/07/2008הוא מכיר אותך. הוא יודע מה המייל שלך וגם תחת איזה שם אתה מופיע. לא ראיתי את ההודעה המדוברת אבל תלמד לקח לא לפרסם את המייל שלך סתם אלא לתת אותו רק כשתהיה בטוח מי עומד מה צד השני. לא שזה מבטיח משהו אבל בכל זאת..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשחר
שלי פסטרנק כץ20/07/2008מה כותרת ההודעה ואיפה היא פורסמה?
תן לי את הפרטים ואני אדאג למחוק אותה באופן מיידי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין בעיה, רק תאמר איזו הודעה זו
21/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקס יבשבדוי19/07/2008שלום אני וחברה שלי הגענו למצב שאנחנו עושים סקס יבש.. אני עם תחתונים.. והיא נשארה עם הבגדים שלה.. שזה היה מכנס מיני כזה וכמובן תחתון מתחת לזה אני והיא הגענו למצב של גמירה.. ישלי 2 שאלות 1. שגמרתי אז ראינו שיש לה גם כתם על המכנס של הזרע שלי כנראה שנספג מהתחתון שלי למכנס שלה.. השאלה אם יש סיכוי שהיא תיכנס להריון מזה? 2. שאלה לא קשורה.. אבל אני מסוקרן כי אני לא ממש מבין.. בהתחלה היא גמרה ואני לא ואחרי שעה המשכנו והיא שוב אמרה שהיא גמרה ורק אז אני גמרתי השאלה שליי כמה פעמים בחורה מצליחה לגמור ושהיא גומרת מה זה בעצם?? כי נגיד בשביל להכנס להיריון רק הגמירה של הגבר היא מה שקובעת לא? אף פעם לא מחכים לזה שהאישה היא זאת שתגמור .. הגבר גומר וזהו מפסיקים רציתי לקבל הסבר על הגמירה של האישה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדוי
שלי פסטרנק כץ20/07/2008לשאלתך הראשונה התשובה היא: לא. אין אפשרות להכנס להריון גם אם בגדיה הוכתמו בזרע כל עוד היא הייתה מכוסה באיזור פתח הנרתיק.
לשאלתך השניה, בחורה יכולה לגמור מספר רב של פעמים, באופן כללי ללא הגבלה.
שלא כמו אצל הגבר אין פליטה של זרע אבל היא חשה גירוי מיני חזק (יש מחקרים הטוענים שאפילו חזק פי כמה מזה של הגבר) המוביל לכיווצים חזקים באיזור הנרתיק והדגדגן ועד לתחושת הפורקן המכונה "גמירה".
יש נשים שבזמן הגמירה פולטות כמות גדולה מאוד של נוזלים עד כדי כך שהמיטה נרטבת מאוד.
אכן, רק הגמירה של הגבר היא זו שפולטת את הזרעונים ששוחים במהרה לעבר הביצית שממתינה להם בסוף המסלול או שלא.
אם זוהי תקופת הביוץ של האשה - הזרע והביצית יתחברו ויהיה הריון.
אם זו לא תקופת הביוץ - הזרע לא יקלט ולא יהיה הריון.
איפה היית בשיעורי הביולוגיה? :))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
בדוי20/07/2008מה את אומרת לי בעצם? שאם אני שוכב עם מישהי שהיא לא בתקופת הביוץ (המחזור) אז לא יהיה היריון? מה זה השטויות האלה בטח שיש סיכוי! שהיא מחזור זה פשוט יותר סיכויים .. והשאישה במחזור והיא מקיימת יחסים זה יותר יכאב לה? תהנה יותר? פחות? ולמה יותר סיכויים להכנס להריון שהיא במחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדוי
עינבר21/07/2008אישה במחזור לעולם לא תוכל להיות בהריון! ולכן בשאר הימים מלבד הימים האלו היא כן תיכנס להריון,סקס במחזור הוא דבר לא נעים אלא יש לך איזו פנטזיה לשכב עם אישה מדממת . מקווה שעכשיו הכול ברור לך...המשך יום מקסים עינבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה ידע.. איזו מומחיות..כפרה עלייך
שרון21/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחישוב יום הביוץ - היום בו ניתן
שלי פסטרנק כץ22/07/2008להכנס להריון - לא ניתן להכנס להריון בכל פעם שמקיימים יחסים ויש פליטת זרע בנרתיק.
ישנם 4-5 ימים קריטיים בהם אשה יכולה להכנס להריון ומחשבים אותם בדרך הזו:
מיום הביוץ ועד לתחילת המחזור עוברים 14 יום בדיוק. כלומר, עליך
לחסר 14 יום מכלל הימים שחלפו מתחילת הדימום הוסתי ועד לתחילתו של
הדימום הבא אחריו. ברוב הנשים יש 28 יום בין מחזור למחזור ולכן
הביוץ קורה בדיוק באמצע החודש, ביום ה 14. כמובן שקשה לעשות זאת
כאשר המחזור אינו סדיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפש שותפה לרימינג הדדייונק דבש19/07/2008יונק דבש צמא במיוחד מחפש חובבת רימינג לפעילות הדדית מהנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמה זה רימינג?
שני20/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזדהי בבקשה
שרון20/07/2008איזו שני ? זאת שאוהבת חיות או זאת ששונאת גברים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלי להעליב כמובן.
שרון20/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל שני
יונק דבש21/07/2008שני תשאירי מייל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיבר מין גדולאורי18/07/2008יש לי בעייה חמורה!!!! יש לי חברה שנתיים שאני מאוד אוהב ויש לי איבר מין גדול בכל חדירה כואב לה וכל משכב שאנו עושים גם בעדינות כואב לה היא טוענת שהוא מגיע למקומות עמוקים שכואבים לה. וזה מגיע למצב שהיא כבר מפחדת לשכב איתי כי כואב לה!! לפני שהיא הכרנו היו לה מס' חברים והיא מאוד נהנתה מסקס איתם בגלל גודל איברם הבינוני האם יש פתרון לזה אני זקוק מאוד לעזרה אני מאוד מאוד אוהב אותה אבל הסקס פוגע במערכת היחסים שלנו!!!!!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראז אל תכאיב לה
18/07/2008תעשו סקס עדין יותר. אתה לא חייב לחדור עד הסוף. כמו כן, אתם גם יכולים לתת מקום גדול יותר למין אוראלי וכדומה ביחסי המין שלכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצרות של עשירים..
שלי פסטרנק כץ19/07/2008אורי,
כפי שענתה לך באדולינה.. נסה להיות עדין יותר.
איברי המין של הגבר והאשה אמורים להתחבר האחד בתוך השניה גם במקרים של איבר גדול ונרתיק צר.. הנרתיק של האשה, כשהיא משוחררת מעכבות, דיעות קדומות וחששות מיותרים, וכאשר היא מגורה מספיק..אמור לקלוט בתוכו את האיבר הגברי ללא קושי.
יתכן והיא חוששת מהגודל בגלל שהיא היתה רגילה לגדלים אחרים, אבל עדיין.. אתה מדבר על שנתיים יחד וזה מספיק זמן להתרגל.
אולי מדובר במשהו מהותי יותר? אולי היא נסגרת בזמן הסקס כי לא ממש מתחשק לה? יש פעמים שהכל עובר בשלום והיא כן נהנית? מה עם סקס אוראלי? אתה מלקק אותה?
יש המון שאלות שראוי לשאול ולקחת בחשבון, ולפעמים.. אבל רק לעיתים רחוקות, אכן יש בעיה מהותית של התאמה מינית.
הייתי ממליצה לכם לגשת לייעוץ.. אנשים תמיד לוקחים קשה את המונח "ייעוץ" כאילו שמדובר במחלה מסוכנת שצריך לטפל בה, ולא מבינים שבסך הכל, בשיחה נעימה על כוס קפה עם איש מקצוע, ניתן לשדרג את חיי הסקס באופן מהותי.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוננות ושיעור יתרשי17/07/2008שלום.. רציתי לדעת האם יש אמת בקשר שבין אוננות מוגברת לתופעות כמו שיעור יתר בגוף והתקרחות... תודה רבה שי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלא!
ענת18/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא!
שלי פסטרנק כץ19/07/2008וגם לא לעיוורון, חצ'קונים, ירידה בתפקוד המיני, איבוד כמות הזרע והפסדים בבורסה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה בבקשה...דנה15/07/2008בוקר טוב! יש לי חבר ואני אוהבת אותו ונמשכת אליו מאוד רק שיש לי בעיה שמפריעה לי מאוד כשאנו שוכבים אני לא מספיק רטובה בדגדגן וזה לא הרגשה טובה בקיום יחסי המין כי כשהוא מחדיר זה קצת כואב כי זה לא רטוב מספיק.הייתי שמחה לדעת ממה זה נובע ו ולמה זה קורה אם אני מאוד נמשכת ואוהבת לעשות איתו סקס אשמח לתשובה. תודה ויום טוב!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראשמח לתשובה מהירה....תודה
דנה17/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש אחלה
nir01/08/2008בחודשים האחרונים הרגשתי זוועה מרוב חרמנות ל . כל הגוף שלי כאב ממאמצים מיותרים, ממתיחות, מתנועות מסובכות שאני עושה לפעמים אני חושבת שבחרתי במקצוע הלא נכון. אמנם יש לריקוד מקצועי המון יתרונות, שהגדול מכולם הוא גופי החטוב שכולם אוהבים לעשות איתו אבל בכל זאת… להזדיין ארבע שעות רצופות ביום זה דבר מאוד מאוד מייגע כבר עדיף לצפות ב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנרטבת בדגדגן?
ענת18/07/2008הנרתיק הוא זה שנרטב.. לא הדגדגן. הדגדגן הוא האיזור שמרגיש כמו כפתור- באיזור שממנו את משתינה. העובדה שאת לא כל כך מודעת לאנטומיה הנשית יכולה להיות רמז למדוע את חווה קושי להירטב. יתכן שאינך מבינה את גופך כראוי ולכן אינו מגיב לגירויים במידה הרצויה. תחפשי קצת חומר באינטרנט על גוף האישה, תאונני יותר, אפילו תביטי בעצמך במראה. תלמדי מי את ומה עושה לך טוב. כמו כן, את יכולה פשוט ללכת ולקנות חומר סיכה על בסיס מים לחדירה יותר קלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתנסי ללכת לגינקולוג
18/07/2008כמו כן, תנסו להאריך את המשחק המקדים, כך שתהיי יותר מגורה בשעת החדירה, ובינתיים השתמשו בחומר סיכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדנה
שלי פסטרנק כץ19/07/2008צהריים טובים,
תגובתה המדוייקת של ענת אלייך, הוציאה לי את כל המילים מהמקלדת..
ייתכן ולא התכוונת לדגדגן אלא לנרתיק וטעית במונח, גם זה קורה, אך בכל מקרה אני מציעה להשתמש בהרבה חומרי סיכה על בסיס מים, ניתן להשיג בבתי המרקחת בארץ ללא מרשם רופא ובמחירים סבירים.
הם נמצאים במדפים של הקונדומים.
בנוסף, שיחה עם יועצ/ת מיני/ת לא תזיק.
לפעמים ישנה בעיה של רטיבות בנרתיק בגלל סיבות שונות ואפילו תזונה נכונה יכולה לשנות את המצב.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקורות
מייקל24/07/2008קחי כוס מיים שפחי אותו את קבר יודעת לאן ואז את בטוח רטובה לא .....אה חשוב מים לא מברז רק מי עדן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהידע כללי לפני שמתחיליםבן 1613/07/2008שלום, רציתי לשאול כמה איזורי חדירה יש לאישה ואם אפשר לפרט מהם ואיך הם נקראים. ואיך האישה עושה פיפי וקקי? מאיפה זה יוצא? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרחמוד- נשים לא עושות פיפי וקקי
שני17/07/2008וגם לא מפליצות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהאוזניים יוצא להם אוזן אחת לפיפי
א.17/07/2008ואוזן אחת לקקי...מאיפה ניראה לך מהתחת ומאיבר המין למה מה חשבת?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיקרון אזור החדירה הוא הכוס
א.17/07/2008ויש גם את התחת אבל אני לא כל כך מבין למה להכניס את הזין לשם...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגמירה לתוך פה של גברא11/07/2008מישהי פה פעם גמרה לגבר בפה? הייתי רוצה לנסות את זה פעם אבל אני לא יודעת איך הפרטנר יגיב האם פעם גמרתם לגבר בפה? איך הוא הגיב?.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרגמרו לי בפה
eri12/07/2008וזה לא משהו דוחה או לא נעים. לגבר שמלקק אין גם בעייה כאשר גומרים לו בפה. רק מה, הוא עלול לבקש ממך גם לגמור בפיך - את מוכנה לכך ? בהצלחה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיבקש...
א12/07/2008אבל אני לא הסכים לזה חח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה ל א
למבינות בלבד13/07/2008גמירה של בחורה בתוך פה של גבר היא תמצית הנשיות. זהו נקטר האלים האולטימטיבי ואין טעים ממנו. אני מזמין אותך לנסות הלכה למעשה לגמור בתוך הפה שלי אחרי שתקבלי ממני ירידה מקצועית וליקוק הדגדגן והכוס ....יתרה מזאת.....ליקוק רקטום וטוסיק היא חוויה מענגת לאין כמוה....נסי ולא תתאכזבי. צרי קשר למייל pushtak@window
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחח
גיא דבוש14/07/2008איזה סטייה יש לך צריך כדי להסכים ליהיות איתך באותו ראש אבל תאכלס זה כאילו את משתנה לו על הפנים צריך ליהיות קצת סטלן כדי להסכים מאמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריכה תשובהענת10/07/2008האם זה נכון כי גבר שעבר ברית מילה נהנה פחות מגבר שלא עבר? האם יש אן מישהו שעבר בגיל יחסית מבוגר ברית מילה וההנאה שלו מסקס פחתה בעקבות זה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלעניות דעתי - לא
11/07/2008גבר שעבר ברית מילה לא נהנה פחות מגבר שלא נימול.
לדברי ד"ר ג'קסון, מוהל המנהל את פורום ברית מילה, לא ידוע מי נהנה יותר, ולהערכתו, "לא קיימים מחקרים שהישוו בין נימולים ללא נימולים לעניין הנאה בזמן יחסי מין".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין הבדל...
eri12/07/2008בזמן זיקפה, העור נמתח וה"ראש" של הפין בכל מקרה גלוי - גם אם לו עבר ברית מילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי נהנה יותר .....
roy13/07/2008תגידי, כשמגרדים את פנים האוזן עם האצבע, מי נהנה יותר...... האצבע או האוזן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשה לדעת
שלי פסטרנק כץ19/07/2008יש רופאים הטוענים כי כשלא עוברים ברית, תוספת העור מוסיפה לחיכוך שנוצר ומעלה את ההנאה המינית, שמעתי פעם רופא שטען כי מטרתה של ברית המילה, מעבר למסורת ההלכתית דתית, היא כדי להוריד מעט מרמת ההנאה בכדי לא לגרום לגברים לקבל גירוי מיני עם כל תזוזה וחיכוך בתחתונים.
עדיין, לא נעשה מחקר מעמיק בנושא שהתפרסם, ומליוני גברים, יהודים, מוסלמים ואפילו נוצרים, עוברים מילה והנאתם לא נפגעת.
פעם אחת פגשתי בחור רוסי שעבר מילה בגיל 30 וטען שרמת ההנאה נפגעה אצלו, אבל זה היה בחור אחד מיני רבים שעברו מילה מאוחרת.
למה זה כל כך חשוב לך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא גומרתג09/07/2008היי, שמי ג מהמרכז. יש לי חברה כבר מעל לשנה ויש ביננו אהבה גדולה. הכל בזוגיות מושלם, פרט לכך שהיא אינה מצליחה לגמור כאשר אנו מקיימים יחסי מין.אני מנסה לענג אותה ולעשות כל דבר בשביל שהיא תגמור, אבל היא לא מצליחה. יש לה איזשהו מחסום, היא הצליחה לגמור, אולי בכל חייה, פעמיים. גם כאשר היא מאוננת, "הנקודה" בורחת לה והיא אינה מצליחה לגמור. אני יודע שסיפוק ביחסי מין הוא דבר חשוב מאוד לזוגיות, ובגלל שהיא כל כך מספקת אותי במיטה, אני רוצה לגרום לה לפחות את אותה ההנאה, ויותר! למי אפשר לפנות בנושא? אודה לתשובה מהירה, י
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרל - ג'
שלי פסטרנק כץ09/07/2008נעים לראות שחשוב לך אוד לגרום לה הנאה כמו זו שהיא גורמת לך.
עושה רושם שיש ביניכם יחסים המבוססים על חברות ושיתוף וזה כבר צעד חשוב להצלחה.
לא ציינת את הגיל שלכם והאם היו לה יחסים קודמים, לפני שהייתם יחד.
יש ספר נפלא של גילי פליסקין "דברים שרציתי לגעת" ממליצה בחום לקנות לה אותו במתנה.
זה ספר שלם על נושא האוננות הנשית, גם נותן רעיונות וגם מדבר בגלוי על הבעיה של נשים (ישראליות) להגיע לאורגזמה בכלל ועל אוננות בפרט.
אולי תקבלו כמה רעיונות, אגב בחודש ספטמבר עומד להתקיים פסטיבל אהבה בבית אורן, שם תנחה גילי פליסקין ביחד עם רפיק סדנה לנשים וגברים (בנפרד) על אוננות, אני אודיע כשיהיה תאריך מדויק - לכל המעונינים.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפסטיבל האהבה
שואלת09/07/2008או בשמו הקודם כנס הטנטרה זה כנס נפלא באמת יש בו המון תוכן ואפשר לקבל ממנו המון אבל הוא לא ממש מתאים לכל אחד - לכנס הקודם הגיעו כמה אנשים שציפו לפסטיבל סטייל סגול או בראשית והיו מזועזעים עד עמקי נשמתם אני דוקא מאמינה שטנטרה מתאימה לכל אחד ובטח כל זוגיות - אבל כדאי להכנס אליה במינון קצת הדרגתי, ולא ישר ליפול על הכנס המרכזי. אולי קודם לטעום סדנה יותר אינטימית יהיה נכון יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא גומרת
ג10/07/2008אני מודה לך מאוד על התגובה המהירה. להשלמת התמונה, אני בן 26 והיא בעוד כחודש בת 25. לה היו שני חברים רציניים לפני, כלומר היו לה יחסים קודמים ולי, הייתה לפניה מערכת יחסים ארוכה של 7 שנים. אם, בעקבות הנתונים שהוספתי, יש לך דברים נוספים לייעץ לי, אשמח, שוב, לקבל תגובה מהירה. תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרגיש טוב עם עצמך.
eri12/07/2008בת/אישה שקשה לה לגמור באוננות עצמית, תתקשהעוד יותר לגמור עם בן זוג עד בלתי אפשרי כפי שאתה מתאר. זה לא אומר שהיא לא נמשכת אליך או שאתה לא בסדר במיטה. מניסיוני הרב (אני בן 50+) כדאי להעזר בוויברטור איכותי - חדירה עם כדורים מסטובבים וגם התקן רטט לדגדגן ( כ-400 ש"ח) - זה בדרך כלל הוא יעשה את העבודה. אז תקנה לה מתנה, תלמד להשתמש בו וענג אותה בכיף. היא תעריך זאת מאוד. אפשר למרוח עליו גל לחות על מנת שיהיה לה נוח ונעים. בהצלחה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לציין ששלי פסטרנק...שני08/07/2008שידרגה פה את הפורום לאין ערוך... תשובות מפורטות, מקצועיות ושניתן ללמוד מהן המון...!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמסכימה איתך במאה אחוז - שלי גדולה!
08/07/2008היא נותנת תשובות מפורטות, מושקעות, שימושיות ומקצועיות.
תודה לך שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לכם.. על ההזדמנות
שלי פסטרנק כץ09/07/2008אתם שואלים שאלות שמענינות הרבה מאוד אנשים, יש אנשים שפשוט ממשיכים לחיות עם הבעיה/ות
ומוותרים לעצמם ולפרטנר שלהם.
העניין הוא שכשאנחנו לא נהנים בתוך מערכת יחסים עם מישהו שאנחנו אוהבים, עוטפת אותנו תחושה גדולה של פיספוס.. משהו שמזכיר את השיר שכתבה יונה וולך " אומרים לנו שיש סקס אחר..טוב שמישהו יודע על זה"
כבר בבית הספר (אני למדתי בבית הספר הפתוח) והייתי ילדה מאוד ביישנית, גיליתי שיש המון דברים שאני רוצה לדעת ומתביישת לשאול, תמיד כשמישהו אחר היה שואל ומקבל תשובה הייתי מקווה שבפעם הבאה מישהו ישאל את השאלה שמעניינת אותי.
כשזה לא קרה, הבנתי שאם לא אשאל - לא אדע.
תודה לכולכם על השאלות המענינות שלא מעט פעמים גורמות לי לחשוב קצת "מחוץ לקופסא" ולנסות למצוא רעיונות יצירתיים ומתאימים.
לא הכל מתאים לכולם, כי כמו באוכל, גם בסקס - לכל אחד הטעמים האהובים עליו ומנגד, התבלינים שלעולם לא יכנסו אליו למטבח..
לכן אני משתדלת להתאים את התשובות שלי לסגנון שנראה לי מתאים לאדם ששאל, אין לי ספק שלא תמיד זה מספיק. תשובה בפורום אינה יכולה לשמש תחליף לשיחה ב 4-6 עיניים שבה ניתן לעבור תהליך מרתק.
לשמחתי הגדולה הנושא מקבל תעופה בשנים האחרונות והארץ מתמלאה בסקסולוגים מוכשרים ונעימים במיוחד. אז..
אל תוותרו על האורגזמה שלכם!
שלכם, שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלי, אולי תשתפי אותנו...
שני09/07/2008באורגזמות שלך....??? האם העובדה שאת סקסולוגית מקנה לך יתרון בתחום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיואשתע05/07/2008יש לי בעיה . בעלי מסרב בכל תוקף לבצע מין אורלי ( אין לו בעיות שאני אבצע לו ) . דיברנו על הדברים והסברתי לו שמזה אני הכי נהנת . כל פעם הוא מבטיח שינסה להתמודד עם הבעיה שלו אבל כל פעם דוחה את המועד .לטענתו אף פעם לא ביצע מין אוראלי עם אף אחת מחברותיו . מה לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראל תעשי איתו סקס עד שלא ירד לך
כ06/07/2008הגבר חייב לענג את האישה במיטה והוא לא יכול ליהיות במיטה כאילו זה רק בישבילו!.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה אגואיסט..אלא אם כן...
שני06/07/2008יש לך פטרייה או ריח רע ואז לא נעים לו להגיד לך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזונות יפהיפיות
משה12/01/2009היתיי מזיין את כל הזונות בעולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אוהבת מין אורלי רק מיצידי .
מירי23/01/2009גם בעלי לא לו יורד לי .כי הוא לא מסוגל. אומנם בעלי אוהב שאני ארד לו .אבל אני לא מסוגלת אבל בעלי מת שאני יהיה מסוגלת לרדת לו .. למרות שאני מאוד מעונינת במין אורלי מהצד שלי .מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תתיאשי כל כך מהר
שלי פסטרנק כץ06/07/2008רוב האנשים מעולם לא קבלו הדרכה מינית והסבר על הנושא.. הדבר היחיד שלמדנו בבית הספר בחינוך המיני היה איך להשמר ממחלות והריון לא רצוי.
נושא הסקס האוראלי לנשים נשאר קצת בתוך הארון הרבה שנים, והרבה מאד גברים מרגישים מעט שלא בנוח ללגום מהבאר הנסתרת הזאת..
עם הדרכה נכונה שלך (ואם זה לא עוזר כדאי לבצע מפגש של שניכם עם סקסולוג/ית שיוכל לשפוך מעט אור על הנושא וללמד את האיש שלך כמה דברים יפים.. ) תוכלו להגיע לחיי סקס מהנים מאוד.
כשהאיש שלך יבין שהוא צריך להיות מאושר שיש לו אשה שאוהבת סקס ורוצה להגביר את הדרכים להנות ממנו, אולי אז הוא יתרצה לנסות דברים חדשים.
אל תוותרי על ההנאה הזאת, מגיע לך להנות מהסקס שלך.
את כמובן יכולה גם להראות לו את התשובה ואולי לחסוך פגישה אצל סקסולוג (:
כשגברים נשואים מספרים לי על כל מיני דברים (טריוויאלים) שהאשה רוצה לעשות והם מסרבים אני מציגה בפניהם את המשפט הידוע "המאהב מלמד את האשה את כל מה שבעלה הסתיר ממנה"
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשלי
הלל09/10/2008יש דברים שאנשים הכניסו למוחם בתקופת בניית המיניות במוח שלו ובנו את העדפות שלו.הן בחיובי מבחינתו והן בשלילי. הרי אי אפשר לשנות מידע זה .ונחדד את הנקודה אדם מסוים לא מסוגל לאכול בעלי חיים האם את יכולה להגיד לו אתה מפסיד זה טעים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל יאוש
ניר06/07/2008נכון ההנאה הינה עם ירד את מפסידה אם הוא לא יוד אל תרדי הצעה אני מוכן לרדת לך אם נקי אל תרדי לי לא יראה בגידה ניראה לאן יתפתח או שחוא לא אוהב אותך כי אם כן היה יורד או שיש לו מישהי אחרת שאתיורדת הוא מפנטז עליה בואי תהני איתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה צודק...הרגת אותי מצחוק
שני08/07/2008זה בדיוק מה שכתבתי לה. לפעמים יש פטרייה וריח מצחין. ואני מבינה גברים שנגעלים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא מה שהיא כתבה
שואלת08/07/2008לפי מה שהיא אומרת נשמע שהיא בסדר גמור, ורק לו יש בעיה הרי היא כותבת בפירוש שהוא לא עשה עם אף אחת מציעה להתייעץ עם סקסולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה ל ע
למבינות בלבד13/07/2008בשני מילים....הבעל שלך מפגר. יש לו כוס זמין שמתחננן לליקוק ולירידה והוא מתפנק לו. אל תוותרי תתעקשי. אם אין ברירה חפשי בחוץ מה שאין בבית. צרי קשר למייל שלי.....ואפתח לך צוהר לעולמות שלא ידעת [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
גיא דבוש14/07/2008בעלך נראה לי לא הכי מתלהב ממך או לא מספיק נמשך אלייך..... את צריכה שהוא ייתלהב ממך כי מי שמתלהב יירצה לעשות הכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעשי מין אורלי מחוץ לנישואין
בר08/10/2008בסוף תגיעי לזיקנה ללא סיפוק מיני. בעלך אגואיט ופרימיטיבי. אינך חייבת לאהוד את בן זוגך למין האורלי. מומלץ לך לעשות עם מישהו שמתגורר רחוק ממך ואפילו בזהות בדויה. העיקר הסיפוק. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנסי מין אורלי מחוץ לבית
בר08/10/2008אל תוותרי על אחד התענוגות הגדולים של החיים. אורגזמה היא זכות בסיסית לכל אישה. גבר שלא מוכן"לרדת" לאישתו הוא דפוק ופרימיטיבי. נסי מחוץ לבית בלי גינוני טכס של חיבה או אהבה,רק סקס. תאמיני,בסוף תברכי אותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפני שהכרת אותו למה לא בררת?
הלל09/10/2008בשאלה ראשונה בדייט הראשון היית שואלת אותו.מה דעתך על מין אורלי?והוא היה עונה לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לעזור לך
רציני10/11/2008היי, רק אם את מעוניינת, אשמח לעזור לך ואף לענג אותך צרי קשר , את לא תתחרטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין אוראלי
שלי פסטרנק כץ13/01/2009
מאוד קשה לשכנע מישהו שמעולם לא נכנס לבריכה שאין לו מה לדאוג, שהמים נעימים, שאפשר לצוף לשחות ולצלול בעיקר אם יש לך מורה טוב.
ומכיוון שהבחור לא טבל מעולם במים הרדודים בוודאי קשה לו לצלול מיד למים העמוקים.
מה הדרך? בעיקר הכוונה נכונה, הכרות עם המקום.. ובלי לחץ.
את יכולה להתחיל ממקלחת משותפת כדי שיהיה בטוח שאת נקיה, אפשר גם להתחיל באמבטיה את הסקס האוראלי מכיוון ששם לפעמים קל יותר בגלל תחושת הנקיון.
צפייה משותפת בסרט אירוטי שבו מתקיים סקס אוראלי ועוד רעיונות כיד הדמיון.
במקרה וכל אלו לא עוזרים, יתכן ומדובר במשהו בסיסי יותר ואז כדאי לקבל ייעוץ מסקסולוג..
אל תוותרי על ההנאות שלך, הסבירי לו שזה חשוב לך ודי טרוויאלי שתקבלי את זה. את לא מבקשת ממנו לצרף גבר נוסף.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסרב לרדת
אלון28/01/2009פעם גם אני לא התלהבתי אבל: 1. את צריכה להיות מטופחת למטה ואני מאמין שאת כן. 2. תנסי לעשות איתו 69 אם הוא יהיה מגורה אני מאמין שיהיה לו הרבה יותר קל. 3. את יכולה גם לעשות לו ביד בזמן שהוא יורד לך. זה גם צריך לעבוד. 4. אם עדיין לא עובד....תנחומיי. אלון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתנדבים
אלון28/01/2009יש פה הרבה "מתנדבים" לעזור לך פיסית :))) מעניין :))איזה גברים.......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרופא בלבדאוןרטל04/07/2008שלום רב, האים ע"י זה שאני ובן זוגי היינו עים תחתון ועשינו סקס יבש והוא גמר. ניתן להיכנס להריון? תודה אורטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתררוב הסיכוי שלא
שלי פסטרנק כץ06/07/2008נדיר המצב שבו הזרעים יצליחו לצאת מבעד לתחתונים ולמצוא את דרכם ישירות לתוך גופך.. (:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם טיפוסים חברותיים?מאמרים אחרונים
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)