מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לבנות תענו בבקשה.יוגב22/05/2008
אז ככה יש לי כתם לידה על הפין בצבע חום בזקפה הוא מגיע לגודל של 1 0"מ. הוא שטוח כמו העור לא בולט או משהו.
אני בן עשרים ואחד בתול!! יש לי פחד שאתפשט הבחורה תראה את זה ותגעל ולא תרצה לקיים יח0י מין . או בכלל אוראלי היא תברח. זה נורא עד כדי כך? מה אתן אומרות? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין לך בכלל מה לדאוג
שואלת23/05/2008כתם לידה לא מפריע ולא מגעיל
וכשתקיים סקס אורלי אולי היא תבדוק עם הלשון לראות עם התחושה שונה מאשר במקום אחר, ואולי לא תשים לב בפעם הראשונה בכלל (אתה יודע בזמן סקס אנחנו מתרגשות ונהנות - ואין לנו כל כך זמן לחפש בעיות איפה שאין)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה ממש לא משנה
23/05/2008זה כתם קטן ולא בולט . אם בחורה תגיע איתך למיטה ותהיה חרמנית זה ממש לא יפריע לה. אתה יכול להיות רגוע לחלוטין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי אורי
שלי פסטרנק כץ26/05/2008להרבה גברים יש כתם לידה בצבע שונה על איבר המין, בחנויות הסקס יש אפילו סוגים שונים של איברי מין מסיליקון (דילדו) שעל חלקם מופיע כתם דמוי כתם לידה מקורי.
עדיין לא נתקלתי בבחורה שזה הפריע לה.
כל עוד לא תשדר מבוכה או תתנצל על כך כאילו שאתה חושב שזו בעיה היא תקבל את זה כחלק ממך.
מי יודע.. אולי זה אפילו יוסיף לך ייחוד מסויים בעיניה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש פה נשים "בועלות" ?nafakush21/05/2008נשוי ירושלמי בן 49 מחפש את ה"בועלת" שתחדור אליי עם הסטראפ-און שלה.
יש מתעניינות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמחפש "בועלות"
שלי פסטרנק כץ22/05/2008
אם אתה רוצה סיכוי טוב יותר למצוא כאלו..
התחום חזק מאוד בקהילת הBDSM
חפש אתרים מהסוג הזה באינטרנט ושם וודאי תוכל למצוא ביתר קלות.
יש את האתר הרשמי שלהם ועוד אחרים,
ואתר נוסף חזק בתחום הוא "הכלוב" אבל הוא מיועד יותר לחברי הקהילה המנוסים.
www.thecage.co.il
www.bdsm.co.il
בהצלחה!
שלי פסטרנק כץ
סקסולוגית חברתית
מאמנת לזוגיות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסי מיןאורית20/05/2008שלום לכם
אני נשואה מזה שלוש שנים מכירה את בעלי סה"כ 5 שנים. חיי הנישואים שלנו טובים ויש ביננו אהבה אבל חיי המין שלנו לא ממש. בעלי קצת סגור בתחום הוא לא רוצה לעשות דברים חדשים הוא רוצה את הסטנדרטי שזה אומר האישה למטה הבעל למעלה.
בהתחלה שנתיים הראשונות היו יחסי המין שלנו מדהימים למרות הסטנדרטי ואחר כך זה ירד
אני כל הזמן מנסה לשפר בכל דרך שאפשר שאנחנו מקימים יחסי מין רוב הפעמים זה רק בשבילו אני לא מצליחה לגמור. הבנתי שמין אוראלי זה הדבר שגורם לאורגזמה האם זה נכון ? ואיך גורמים לבעל להגיע למצב הזה ???
אשמח לתשובה ועזרה כי אין לי רצון לחפש בחוץ.
חייבת להשתחרר קצת
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרטעות במינוח
אורית20/05/2008סליחה אנאלי במקום אוראלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצרי קשר [email protected]
ירון20/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם את רוצה ליגמור את צריכה לקחת את
אבי20/05/2008השליטה בידיים ולא לתת לו להכתיב לך את חיי המין,בקשר לאנאלי כל אחד ומה שהיא אוהבת זה לא "הדבר" שיגרום לך ליגמור,תגידי לו שירד לך ואת יכולה גם לעלות עליו בימקום שהוא עלייך זה מאד יעזור לך ליגמור,הכי חשוב שאל תיתני לו להכתיב ולישלוט על חיי המין שלכם את יכולה להוביל בעצמך את מה אתם עושים אל תוותרי רק למה שהוא רוצה!.מקווה שעזרתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיפור יחסי מין
תגובה20/05/2008דוקא לא מסכימה עם התיקון שלך - מין אוראלי הרבה יותר נפוץ ממין אנאלי, ואצל רוב מוחץ של הנשים הוא באמת מגדיל פלאים את הסיכוי לאורגזמה (כמובן שגם צריך לעשות אותו נכון), לעומת זה לא כל אשה נהנית ממין אנאלי - לפעמים הוא מבטיח כאב ולא אורגזמה.
ולפני שתלכי למין אנאלי, אני מציעה להתחיל בגיוון של תנוחות שעדיין בפתח הרגיל - כשאת מעליו, כשהוא מאחוריך וכד'. לכל תנוחה יש את היתרונות שלה, וחלק מהעניין זה לגלות מה מתאים לכם ומה עושה לכם טוב
ואולי כדאי להיעזר ביעוץ שיסייע לכם לפתוח את עצמכם לשינויים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי אורית
שלי פסטרנק כץ20/05/2008
הבהרה ---> סקס אוראלי = באמצעות הפה והלשון
סקס אנאלי = חדירה אחורית דרך פי הטבעת
אין לי מושג איפה שמעת/קראת/סיפרו לך שסקס אנאלי הוא זה שגורם לאורגזמה..
אורגזמה למי? לגבר? לאשה?
לגברים ישנה נקודת גירוי חזקה בפי הטבעת ולכן הם נהנים ממשחקים אנאלים במידה והם לא הומופוביים, נשים יכולות להנות מסקס אנאלי אבל לא זה מה שמביא לאורגזמה.
איך מביאים בן זוג לרצות משהו שהוא עדיין לא ניסה?
את יכולה לספר לו שחברה שלך שניסתה משהו מדליק וסיפרה לך וזה נראה לך מעניין לנסות,
את יכולה לתת לו לקרוא מתוך מגזין שבו מצאת את מה שמדליק אותך ולשאול לדעתו בעניין.
ואפשר גם לדבר באופן גלוי על הדברים..על כוס יין למשל..כשהפתיחות קלה יותר.
הייתי רוצה לדעת אם את מביאה את עצמך לאורגזמה כשאת לבד?
את אומרת שאת לא גומרת איתו, הוא יודע מזה? זה משהו שחשוב לו שיקרה כמו שלך חשוב?
המשיכי לעדכן,
שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לפתח את הנושא
Aviv28/05/2008צרי קשר במייל
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנאה הדדית
konye07/06/2008אני וחברתי מקיימים תחרות מי יגמור קודם.
היא שוכבת מעלי עם הפנים לאיבר המין שלי ומוצצת לי.
אני במקביל מוצץ לה.
כמובן שאין לי שום סיכוי. אני גומר קודם ו"מפצה" אותה בליקוק חושני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אישית מאודאלמונית19/05/2008שלום לכולם.
יש לי שאלה שלא היה לי את מי לשאול ולכן אני פונה לפורום הזה.
אשמח לקבל תשובה בעיקר מהגברים כי השאלה קשורה בעיקר אליהם. בשנה האחרונה התחלתי להוריד שערות מאיבר מיני. החלטתי לעשות את זה כי ככה התחשק לי ואני מרגישה ככה נוח. אני יודעת שגברים אוהבים לקיים יחסי מין עם אישה בעלת איבר מין חלק. אני מורידה את השערות משם ע"י גילוח. כשהשיער מתחיל לגדול אז יש לי שם "קוצים". אני לא יכולה לגלח באופן יום יומי מכיוון שזה לא טוב. לי באופן אישי הקוצים אינם מפריעים. מאז שהתחלתי לעשות את זה עוד לא יצא לי לשכב עם אף אחד ואני רוצה לדעת האם לגברים זה מפריע שיש "קוצים".
אני אשמח אם יענו לי בכנות וברצינות.
תודה לכולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלרוב הגברים לא מפריע שיער ביכלל
אבי19/05/2008זה דווקה נחמד יש סיכוי טוב שתיפגשי מישהו שדווקה אוהב את זה ואם לא אז שלא יאהב כל אחד והעדפה משלו לכן אין בעיה אם להוריד או לא להוריד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקוצים לא יפריעו
רועי19/05/2008לטעמי כל הכבוד אני ממש אוהב גוף חלק וכמה שיותר חלק יותר טוב :-)
הקוצים לא יפריעו זה לא נורא . אם הגבר שלך יאהב לרדת לך יתכן שתאלצי להוריד לעיתים קרובות יותר ויתכן שזה גם לא יפריע לו כלל לי אישית מניסיון זה לא הפריע כלל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מפריע
19/05/2008בסך הכל זיפים. רוב הגברים יותר יתמקדו בשמחה על זה שניצב מולם איבר מין נשי חשוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרצוי וכדאי
יואל25/05/2008קודם כל היוזמה הזאת מצידך מבורכת זה הרבה יותר אסטתי ,הגייני וכיפי.
ניתן להסיר את השיער מאזור זה בדרכים נוספות:
* ע"י שעווה אצל העוסקות בכך.
* ע"י מכשירי הסרת שיער בטכנולוגיית אור לא כולם ישנם כאלה שאין חשש מכאב, כוויות וכדומה.
* פרט לכך את יכולה לתת לבן הזוג שלך לגלח אותך ואני בטוח שהוא ישתוקק לגדילה מחודשת כך
שאפילו ישמח על כך שקיימים זקיקים כלומר הוא לא יחוש בעיקצוצים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגילוח
שלומי03/06/2008אני אוהב מאד כשבת הזוג מגלחת לדעתי זה מגרה ומהנה באותה המידה לשני בני הזוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה אצל בן זוג בקיום יחסי מיןחגית19/05/2008התחלתי לצאת עם בחור לפני חודשיים לערך ויצא לנו לעשות סקס כמה פעמים, לרוב לאחר בקשתי.
ללא ספק יש לו בעיה עם העניין, הוא טוען שמאוד אוהב אבל לעיתים מתחמק.
נראה כי הוא לחוץ בעבודה ומגיע עייף וכך מתרץ זאת שלא בא לו.
אין לו שום בעיה פיזית, הכל עומד כמו שצריך, רק שלוקח לו המון המון זמן לגמור ומזה הוא מתבאס ובסוף גומר ע"י אוננות.
בכל עת ניסיתי לפרגן לתמוך וכמה שפחות ללחוץ.
הוא טוען שלוקח לו זמן
אני מאוד אוהבת אותו, אבל אין לי כבר סבלנות היות ואני מרגישה ממש דחויה שהוא לא נוגע בי ויוזם.
מה עושים???
שווה לאבד אותו? אני כבר ממש ממורמרת וזו רק תחילת הדרך בשבילנו. נמאס לי לחשוב על סקס עם אחרים כששלי לא רוצה אותי
מה עושים??? אשמח לעצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבכייף
ירון19/05/2008צרי קשר מישל[email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה של בן זוג
חגית19/05/2008אפשר בבקשה לקבל תגובה לכאן,
ממניעים דיסקרטים אני נמנעת מלהשאיר/ לתת דוא"ל
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחגית
שלי פסטרנק כץ19/05/2008לחץ בעבודה, לחץ כלכלי ועייפות אכן עלולים לגרום לאיבוד החשק המיני.
מצד שני את כותבת שאתם יוצאים רק חודשיים, אתם אמורים להיות בשיא התשוקה וההתרגשות אחד מהשניה, ולכן זה נראה לי קצת בעייתי, בעיקר מכיוון שאת טוענת שאת זו שיוזמת תמיד והוא כמעט תמיד מתחמק.
רוב הגברים מתלוננים שהם גומרים מהר כך שבמקרה הזה יש לו מספיק זמן לענג אותך ואז לגמור כך שהעניין עובד לטובת שניכם.
אלא אם כן הבעיה היא אחרת.. מה מצב מערכת היחסים שביניכם מעבר לסקס? כמה אתם מבלים יחד באינטימיות? ארוחות רומנטיות? חברים משותפים? ועוד?
האם הוא משקיע בך בתחומים אחרים? כותב לך מכתבים, מפתיע בארוחה..
את לא מציינת את הגיל של שניכם והאם אתם רווקים או עם/בלי ילדים ועוד, עניין שיכול להשפיע.
יתכן גם שנכנסתם לחברות כשהוא נמצא בתקופה מלחיצה בחייו, ולא מספיק פנוי לקשר.
בכל מקרה את לא צריכה לסבול, שוחחי איתו בגלוי ונסי לברר מה שורש הבעיה.
אם תרשמי לי את יתר הפרטים שחסרים לי להשלמת התמונה אולי אוכל לתת לך עיצה אחרת.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשלמת פרטים
חגית19/05/2008שנינו בני 30 רווקים
הוא עובד בהייטק בסביבת עבודה מאוד מלחיצה כרגע
הוא מאוד התלהב ממני בהתחלה ועכשיו קצת עבר למצב של שגרה שהכל ברור מאליו כיוון שהתחלנו את הקשר די ברצינות ואינטנסיבית
הוא לא מפחד ממחויבות, ומשקיע בשאר התחומים, שולח פרחים, מפתיע, הכיר אותי לכל החברים שלו, מחבק ומלטף
הבעיה שלו שהוא בא מרקע מאוד סגור והוא לא משתף אותי מה עובר עליו אם משהו מפריע (למעט את הפסיכולוג שלו), הוא זקוק להמון חום ומגע אבל כשזה מגיע למיטה יש איזשהוא בלאקאאוט.
בתחילת קשר אנחנו אמורים להיות שפנפנים ולא ליצור ריחוק.
אין לי מושג מה עושים.דיברנו כמה פעמים והסברתי לו את תחושותיוהרגשתי, והוא טוען שזה עניין של זמן ולחץ.
הייתכן לתחילת קשר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מישל
רועי19/05/2008יתכן שמדובר במשהו עמוק יותר שאינך יודעת
ציינת שהוא הולך לפסיכולוג? נראה לי שיש משהו שאת לא יודעת וכדאי שתנסי לדבר איתו על כך או בעזרת סקסולוג או בעזרת הפסיכולוג שלו בפגישה משותפת כמובן בכל מקרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשלמת ייעוץ
שלי פסטרנק כץ20/05/2008אני שמחה לשמוע שהוא בכל זאת אוהב ומפנק.
את אומרת שהוא נמצא בשיחות עם פסיכולוג ואני מניחה שכנראה יש משהו שמטריד אותו בחייו בכלל.
לשאלתך, הכל יתכן, מאוד יתכן שהכל ענין של לחץ וזמן אבל לא הייתי מוכנה להיות בקשר מסוג כזה בתחילת מערכת יחסים, אלא אם כן מדובר במישהו כל כך מיוחד ואני מרגישה בוודאות שהשינוי בדרך.
בסופו של דבר מה שקובע הוא איך את מרגישה בחוויה הזו וכרגע זה נשמע שהתחושה לא נעימה.
אף אחד גם לא יכול להבטיח בוודאות שהעניין ישתנה.
אולי תגידי לו שאת שוקלת לקחת פסק זמן מהיחסים עד שישתחרר מהלחץ מכיוון שאת זקוקה ליותר תשומת לב.. נסי לראות איך הוא ירגיש עם זה.. ישחרר אותך בקלות או יבקש שתתני לו עוד קצת זמן.
אם את מסוגלת לחכות, אשריך ואם לא אבל את לא מעונינת לעזוב אולי תציעי שתלכו לשיחה משותפת..אפילו אצל הפסיכולוג שלו.
מקווה שעזרתי מעט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריך יעוץמתוסכל18/05/2008אני בן 21 ובחודשיים האחרונים התחלתי לצאת עם מישהי. זאת החברה הראשונה שלי ולא היה לי שום נסיון מיני מוקדם יותר. כשנכנסנו למיטה בפעם הראשונה הכל התנהל טוב ויפה, עד שהגיע "רגע האמת" וקצת אחרי ששמתי את הקונדום איבדתי את הזיקפה. חשבתי שהדבר נובע מלחץ מהפעם הראשונה וחששות, אבל מאז כל פעם שניסינו (עוד כ-5 פעמים) קרה אותו הדבר, ולא הצלחנו לקיים יחסים מין מלאים. אני לא חושב שמדובר בבעיה בריאותית מכיוון שעד עכשיו לא נתקלתי בבעיות מסוג זה (בזמן אוננות), אבל אני חושש שהדבר יכול לפגוע לנו ביחסים למרות שחברתי מרגיעה אותי ואומרת לי שזה בסדר, ושלא צריך להילחץ.
טוב לי איתה, ואני מרגיש איתה בנוח, אבל הדבר גורם לי תסכול רב ואני גם לא רוצה לאכזב אותה.
האם יש למישהו עצות כלשהן? אולי טיפול תרופתי יעזור לפעמים הראשונות?
תודה מראש למגיבים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראיבוד זקפה
שלי פסטרנק כץ18/05/2008
כפי שמסתמן ממכתבך, ההבחנה שלך די נכונה בסך הכל.
לי זה נשמע כמו "חרדת ביצוע" שפעלה לרעתך בפעם הראשונה (קורה המון) ומאז אתה חוזר לאותה הנקודה בכל פעם מחדש, בשניה שבה אתה מגיע לרגע האמת.
אני מניחה שגם הקונדום "תורם" לאיבוד הזיקפה בגלל ההתעסקות ואיבוד הספונטניות.
מאוד קל יהיה לי לכתוב לך שזה עובר, שזה לא ימשך לנצח, שמן הסתם אם יש לך זקפת בוקר ואתה מקבל זיקפה באוננות אז כנראה שהכל בראש וכשתרגע הכל יהיה בסדר.
מצד שני, אני יודעת שגם דברים שהם רק בראש קשה לפעמים לנתק, גם עם מקסימום מודעות.
לכן במישור האישי אני מסכימה עם החברה שלך, אל תחכה לרגע האמת, לטף, נשק ותאהב אותה בכל דרך אפשרית אחרת, כשהזקפה תבוא לבקר, תישאר במכנסיים ותאונן עליה עד שתגמור תוך כדי שאתה מענג אותה בדרכים אחרות.
גם לא תצטרך להשתמש בקונדום וגם לא לעצור את הרגע.
אחרי פעם או פעמיים כשתרגיש מספיק בטחון תעבור לשלב הבא.. נסה שהיא תיהיה זו ששמה לך את הקונדום, יכול להיות שעצם הפעולה תרגש אותך ותעזור לך לשמור על הזקפה.
אם גם זה לא יעזור.. תמיד ניתן לפנות לייעוץ זוגי.
ואל תשכח.. "להזדיין" בסבלנות. בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זו אמירת עקיצה??אסנת18/05/2008שלום רב. לפני זמן מה פגשתי ברחוב גבר שנהנה מידי פעם לפלרטט איתי (לפי המצבי רוח שלו) .כשפגשתי אותו עשיתי עצמי שלא רואה אותו, ברגע שהתקרב אלי קרא לעברי בחיוך: "אסנתוש! לא מביטה בגברים, אהה?! סובבתי את ראשי ועניתי: "בסדר גמור! כך צריך להיות לא??" (שנינו אגב נשואים) , הוא טפח לי על הכתף והוסיף ואמר בטון עם בטחון מלא: "את בסדר גמור, את מאה אחוז. כך צריך להיות"!. לפי דעתכם האם ניסה לעקוץ אותי? או זה סוג של פלרטוט/חזור? או התעצבן שאני מתעלמת ממנו ? כי באמת התעלמתי...ומה דעתכם על תגובתי? תודה על תמיכתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלעקוצה
שלי פסטרנק כץ18/05/2008לי זה גם נשמע כמו אמירת עקיצה בנוסח של "אני יודע שזה מדליק אותך שאני מפלרטט איתך"
ויכול להיות שגם הדליק אותו מבחינה מינית לראות אותך נבוכה.. יש כאן סוג של משחק שליטה.
לא הבנתי כל כך, האם תמיד את מתעלמת ממנו? את מכירה אותו מעבר למפגשים ברחוב? איך את נוהגת בדרך כלל כשהוא מפלרטט איתך? היו לידכם אנשים? מאיפה הוא יודע את שמך ?
אם את מרגישה שזה מדליק אותך כמו שגם הוא מרגיש תחשבי מה את רוצה לעשות עם זה,
אם זה מביך אותך או גורם לך לאי נוחות תתפסי אותו בפעם הבאה שהוא רק מנסה ותגידי לו שטון הדיבור שלו לא מוצא חן בעינייך ושאת מבקשת שידבר אליך בכבוד או שתראי בזה סוג של הטרדה מינית ותדאגי לטפל בעניין באופן מיידי.
אם הוא יגלה בך אסרטיביות רוב הסיכוי שיפסיק את מעשיו, ואם לא תפני למשטרה.
התשובה שלך היתה בסדר אבל לפעמים טוב יותר לא להגיב בכלל כדי לא לגרור המשך..
שלך, שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל- שלי
אסנת19/05/2008ערב טוב. האדם ההוא הוא ידיד של בעלי וגר לא הרחק מביתי. אנו מכירים היטב. אכחיש אם אציין שהפלרטוטים שלו לא עושים לי כלום. אבל מעבר לזה כמובן, אני לא מוכנה כי שנינו נשואים והוא מכיר היטב את בעלי. ברצוני להדגיש שיש לי ההרגשה שהגבר הרגיש שאני מתעלמת ממנו והוא הוסיף ואמר לי: "אסנתוש לא מביטה בגברים", אולי נראה בעיניך סוג של פלרטוט המאפיין את אופיו?? יתכן ורצה לראות מה תגובתי? , וקרה לא פעם כשפגש אותי בחנויות עמד לצידי, ותפשתי אותו על חם שהוא מביט בי לעינים ואחר המשיך לחזה , ואני לא אחת שלובשת פרובוקוטיבי. פעם כשחלף עם מכוניות ברחוב- הוא נתן מבט מהיר לחזה שלי והמשיך הלאה.אנשים לא מתביישים..., בעבר הרחוק זרק לי פעם "את משומשת במצב טוב". האם נראה לך לאור כל הנ"ל שהבן אדם סתם מתגרה בי? האם מעוניין להתחיל איתי??? מה דעתך על כל זה.? תודה על עזרתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאסנת
שלי פסטרנק כץ19/05/2008אני חושבת שהוא פשוט מנסה את מזלו אצלך, אולי הוא מרגיש שאין לו מה להפסיד כי הוא מרגיש שאת לא מנטרלת אותו ולכן משאירה לו פתח לנסות שוב, אני מניחה שהוא חושב שאם שניכם נשואים תוכלו להשתעשע ביחד ולשמור על כך בסוד כי אתם באותו המצב.
הוא פשוט מנסה לבחון אותך ולכן מחמיא לך בדרכו שלו כדי לנסות לכבוש אותך והוא די מצליח..
כמו שאת אומרת הבעיה היחידה מבחינתך היא ששניכם נשואים ושהוא מכיר את בעלך..
אם אתם מכירים היטב לא היית צריכה להתעלם ממנו כשראית אותו ברחוב.. זה מה שגרם לו להרגיש שאת מתרגשת מנוכחותו.
עיצה ידידותית, עליך להיות יותר אסרטיבית, אמרי לו תודה על המחמאה אבל תני לו להבין שאת לא בענין לגמרי, מותר לך גם לעקוץ בחזרה, משהו כמו "מפלרטט עם נשים אה?! קלטתי אותך.. אבל אני לא הכתובת..מצטערת"
אם הוא עדין לא יבין עברי לעיצות שנתתי לך בתשובה הקודמת.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרירןת מיניתמשה18/05/2008
שלום רב
אני ובעלי נשואים כ 16 שנים.עם שלשה ילדים.בשנה
האחרונה בעייה ביחסי המין בינינו בגללי.
יש לציין שבעלי הוא הגבר היחידי שידעתי בחיי.
הכנסנולחיי המין אביזרי מין וניסינו לשנות דרכים ללא הועיל.
לאחרונה בעלי הציע לי להזמין לי צלע שלישית כניסיון להעיר אותי מינית.כמובן שאני נבהלתי מעט
אבל מצד שני אני יודעת שאני לא בסדר. האם צלע נוספת יכולה לגרום לי להתעורר מינית?
יש לציין שאנחנו זוג חזק מכל הבחינות.כמובן שהוא הציע לי גם טיפול באמצעות סרוגייט
אבקש את עצתכם תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלפי דעתי כדאי לגשת לטיפול זוגי
רועי18/05/2008ההצעות של בעלך נחמדות אך לדעתי הן לא יואילו דווקא להפך
סרוגייט הוא לא קוסם וצלע שלישית שתיהיה "פעילה" יותר ממך תפגע בך ובכבודך בשלב זה.
אם ישנה בעיה מינית שאינה קשורה למשיכה שלכם אחד לשני תגשו יחדיו לטיפול זוגי אצל סקסולוג מומחה ותפתרו אותה ביחד.
שווה את הכסף אני חושב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרירות
שלי פסטרנק כץ18/05/2008מסכימה עם רועי,
צלע שלישית יכולה להתאים במקרים מאוד מיוחדים לאנשים מאוד מיוחדים וגם אז זה יכול לעבוד רק אצל זוגות שהסקס שלהם טוב, במקרה כמו שלכם זה לרוב רק יהרוס.
סרוגייט הוא בן זוג חלופי כאשר המטופל לא נמצא בזוגיות.. מה שאתם זקוקים לו הוא סקסולוג טוב באיזור מגוריכם שיוכל לשבת עם שניכם ביחד ועם כל אחד לחוד.. אם הוא יחליט שכדאי 'לצרף' סרוגייט לטיפול זה כבר משהו אחר.
אין דבר כזה "הבעיה ביחסי המין בינינו בגללי" לכל מטבע יש שני צדדים ורק סקסולוג/ית טוב יוכל לעזור לכם לפתור את הבעיה.
כנסו לפורום "מין וסקסולוגיה" יש כמה ממנהלי הפורום שיוכלו לעזור ויש עוד רבים אחרים.
רק אל תסתפקי בתשובה ותמשיכי כרגיל.. זה לא יעבור מעצמו רק יחריף עם הזמן.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאונן סדרתיאודי17/05/2008שלום לכולם
רציתי לשתף אתכם במשהו. אני בחור צעיר שנמצא כבר 3 שנים במערכות יחסים ,
ושכבתי בחיי עם הרבה נשים ,היו לי חברות קבועות ,אבל אני מרבה לאונן כל הזמן גם אם אני במערכת יחסים טובה, ובריאה וגם אם הסקס טוב מה אתם אומרים זה בסדר לא?
אני פשוט אוהב לצפות בפורנו והרבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמאונן סדרתי
שלי פסטרנק כץ18/05/2008
שלום לך,
אתה מספר ששכבת עם הרבה נשים, שכבר 3 שנים אתה נמצא במערכות יחסים, ואני מנסה להבין למה מפריע לך שאתה מאונן? מישהו אמר לך שאתה לא אמור לאונן? אם היית מספר שהאוננות עוצרת אותך מלקשור קשר עם בחורות, מונעת ממך אפשרות לקיים יחסי מין ועוד, הייתי מבינה.
כל עוד האוננות לא מורידה לך את החשק המיני עם בת הזוג שלך, אתה יכול להמשיך ולאונן בכיף.
אפרופו.. מחקר חדש גילה שאוננות רבה יכולה למנוע את סרטן הערמונית שתוקפת גברים רבים בגילאים מאוחרים יותר.
בקיצור,
איך אומרים בפולנית "שתהיה לי בריא"!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אודי18/05/2008תודה על התגובה המעודדת אני ימשיך לאונן להנאתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נמשך לאישתי...הגענו למצב קשה מאדאייל17/05/2008אני ואשתי נמצאים במשבר ומאד קרובים לפרידה....אנחנו נשואים בקושי שנה וחצי...ומכירים בקושי 3 שנים...בהתחלה היינו הכי מאוהבים בעולם,והייה הרבה משיכה...אבל זמן קצר לאחר הנישואין, המשיכה אל אישתי ירדה מאד, עד למצב שכמעט ואיני נמשך אליה כלל..אני לא מפסיק להסתכל הצידה,וכל הזמן מפנטז על אחרות אבל עדיין לא עשיתי כלום, יצא לי להסתובב לא מעט בצאטים ולסייבר אך לא מעבר.היו לנו הרבה משברונים עד עכשיו,אבל לפני כמה ימים עברנ משבר שפשוט שבר אותנו,ואמרתי לה שאני לא מרגיש כמו פעם,ושכבר זמן ארוך שהאהבה דועכת בעיני...היא מאוהבת בי ולא רוצה שניפרד..אני ממש חסר אונים ולא יודע מה לעשות...שנינו מאד צעירים בני 25 היא לא נראית רע בכלל...אני לא אומר לה את עניין המשיכה המינית כי אני לא רוצה לפגוע בה כמו שכבר נפגעה כשאמרתי לה שאני כבר לא אוהב ותה כמו פעם..אנחנו שוכבים פעם בחודש וגם אז זה לא מתחיל ממשיכה,אני מוצא עצמי מאונן הרבה וגם מעדיף את זה...אשמח לתגובה ותודה מראש..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתריש לך בעיה מאד רצינית
שואלת17/05/2008אני מאד ממליצה לך לפנות לטיפול זוגי - אולי תצליחו לעלות על הגורם למשבר בזוגיות ובמיניות ולהתגבר עליו
אבל אם זזה לא מצליח אז כדאי לחתוך מהר לפני שיגרם סבל נוסף לאשתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נמשך
שלי פסטרנק כץ18/05/2008
קראתי את השאלה שלך בעיון רב ולא יכולתי שלא לשים לב שמעבר לענין המשיכה, אתה כותב שאמרת לה שאתה גם לא אוהב אותה כמו פעם, שזה בעיני החלק המרכזי של העניין.
משיכה יכולה לדעוך עם הזמן, למרות ששנה וחצי אחרי הנישואים הוא זמן קצר מדי כדי לאבד בו משיכה.
השאלה המרכזית היא האם אתה מרגיש שהיית רוצה למצוא דרכים להמשך אליה, האם אתה מעריץ אותה כאשה? בת זוג? וכו'..
יש לא מעט זוגות שמגלים אחרי החתונה, בעיקר אם לא גרו יחד לפני כן, שהחיים המשותפים הם לא כאלו מרגשים כמו לפני, הציפייה למפגשים, השינה המשותפת ועוד.
המקרה שלך הוא קלאסי לייעוץ זוגי, אולי תגלו שפשוט אבדתם יכולת לתקשר ותוכלו לפתור את הדברים, וגם אם תחליטו יחד שהגיע העת לפנות לכיוונים אחרים, תקבלו יעוץ מתאים כיצד לעשות זאת בצורה החברית ביותר בלי שתפגעו.
ללא יעוץ זוגי מתאים, תוכלו להקלע למשברים נוספים, נתק, משחקי אגו ועוד שיובילו למצב בו החיים המשותפים יעלו על שרטון..ללא גלגלי הצלה.
אין ספק שזה מצב לא נעים להיות בו אבל הפניה שלך לכאן מראה שאכפת לך וזו תחילתה של הדרך הנכונה להצלחה. ביחד או לחוד.
חשוב מאוד -
עד אז כדאי שגם הסקס המועט שקיים יהיה עם אמצעי הגנה מבחינתך (קונדום) כי היא עלולה להרגיש שהיא מאבדת אותך, עניין שעלול לגרום לה לנסות להכנס להריון כדי לשנות את דעתך.. אז יהיה המצב מסובך יותר.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מצליחה לפנטז - למה?נ.16/05/2008לא יודעת, הכל נמחק לי כשאני מנסה לפנטז. לא מצליחה להתרכז. האמת, אני די בודדה, בעלי כל הזמן בעבודה ולפעמים בא לי קצת סקס, ואז זה רק אני והיד, אבל איכשהו, לאחרונה קשה לי ומשהו כאילו חוסם אותי....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראיך מפנטזים..
שלי פסטרנק כץ16/05/2008
שלום לך,
בשאלה שלך מונחת גם התשובה עצמה, את בודדה, בעלך לא נמצא בבית ולכן את לא מרגישה מחוזרת ונאהבת, את כותבת שאת לא מצליחה להתרכז ואני מניחה שזה קורה בגלל שבכל פעם שאת מנסה להתרכז בהנאה שלך עולים כל מיני דברים שמטרידים אותך, אלו יוצרים חסימה.
לא סיפרת מה היחסים שלך עם בעלך, איך הסקס ביניכם כשאתם כן מבלים יחד, האם יש לכם ילדים, האם את עובדת ועוד..
כשיש מערכת יחסים קבועה, האוננות באה כתוספת טעימה, כמו סנדוויץ' שמתחשק לאכול לבד בלי להתחלק עם אף אחד, שלא כמו בארוחה זוגית בה אנחנו מתחשבים בפרטנר.. צמחוני, אוהב חריף, וכו'.
כשאת נמצאת במערכת יחסים שהסקס בה הוא לא מרגש וסוחף או מלא תשוקה, יהיה קשה
להעלות פנטזיות בזמן האוננות, כיוון שאת לא מצליחה להזכר בקטע מרגש שיכול להדליק אותך.
ולגרום לגירוי.
ולעניין:
נסי להכנס לפורומים שבהם גולשים כותבים סיפורי סקס, קראי ספרים ארוטיים שיכניסו בך רעיונות יצירתיים לפנטזיות.
השתדלי ליצור לעצמך אווירה רגועה ומתאימה, מלאי את החדר בנרות, הדליקי קטורת או מנורת שמן עם ריח מתאים (ילנג ילנג, פצ'ולי, יסמין) הם רק חלק ממגוון ריחות שמעוררים מינית.
סגרי את התריסים והוילונות, נתקי את כל הטלפונים, סגרי את הדלת על מפתח ואפילו תלבשי משהו שגורם לך להרגיש נחשקת.. לאהוב את עצמך.
אל תתביישי להסתכל על עצמך בראי ולהתגרות ממה שאת רואה, אפשר להוסיף מוסיקה מרגיעה כדי שהשקט לא יפריע לך ואפשר גם להכניס מוסיקה קצבית ואפילו לעשות לעצמך סטרפטיז.
סרטים כחולים שתוכלי למצוא באינטרנט יכולים להוסיף לך רעיונות לא רעים בכלל ואולי אפילו כדאי לפנק את עצמך בויברטור חדש שיעשה לך את הדרך קלה יותר.
בכל מקרה הייתי מוסיפה לכל אלו שיחה כנה עם בן הזוג על התחושה שלך ועל הצורך בזמן איכות יחד, לאו דווקא למטרת סקס, גם זוגות עם 4 ילדים שעובדים מבוקר עד לילה יכולים למצוא לעצמם שעתיים בשבוע כדי לקחת פסק מן, לרדת לחוף הים עם בקבוק בירה שקניתם במכולת השכונתית ולשבת לדבר.. אינטימיות כזו תחזיר אתכם לתחושה המוכרת והראשונית של תחילת הדרך בה הייתם שני אוהבים צעירים ומלאי תשוקה.
נשמח לקבל עדכונים בהמשך..
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהו ניסה פעם את התנוחה הזאת357M16/05/2008שהגבר שוכב ומרים את חלק התחתון של הגוף שלו למעלה כמה שיותר (בלהישען על משהו או בעזרת בת הזוג) והפרטנרית יורדת על הזין שלו? מישהו פעם ניסה את התנוחה הזאת ראיתי את זה בסירטי פורנו קצת ורציתי לנסות את זה,האם מישהו ניסה את זה פעם? איך זה היה?.בבקשה תגיבו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמישהו ניסה
שלי פסטרנק כץ16/05/2008כנראה הבחור שראית בסרט..
איזה סרט זה? אולי של הקאמה סוטרה..
הרעיון בסקס הוא להנות ממנו ולא לחפש תנוחות בעיתיות ווירטואוזיות, זה לא מה שיהפוך את הסקס שלך לטוב..אולי למשעשע.
כשהתנוחה היא מסובכת קשה להנות מהסקס עצמו, בסרטים הקטע הוא להכניס כמה שיותר דברים חדשים שאיש עוד לא ראה כדי שלא תשתעמם.. אם אתה מוצא מישהי שאיתה אפשר לנסות את התנוחה הזו נשמח לשמוע איך היה ולמה התנוחה הזו עדיפה על אחרות..אם בכלל.
בהצלחה לך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה היה סרט פורנו רגיל
357M16/05/2008וזאת לא ניראת לי תנוחה מסובכת מידי הייתי רוצה לנסות את זה ואני מחפש דעות עליה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהולמה אתה בעצם לא מנסה בעצמך?
שלי פסטרנק כץ16/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני רוצה לישמוע דעות על זה ליפני
357M16/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכיף בסקס זה להתנסות בכל דבר
שואלת17/05/2008אם התנוחה הזו מפתה אותך ויש לך מישהי שמוכנה לנסות אתך דברים אז למה שלא תלכו על זה.
הכי גרוע שיכול להיות זה שיכאב הגב או שלא תרגיש שום דבר מיוחד, אז משנים פוזה למשהו יותר כיפי וזהו. לא קרה שום נזק.
אבל הכי טוב זה שתגלה שאם אתה מעיז ומנסה דברים חדשים פתאום איכות המין שלך השתפרה, והגירוי השקצת שונה מעורר אותך לשיאים חדשים. לא שווה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמע מוזר
17/05/2008שוכב ומרים את החלק התחתון של הגוף שלו למעלה כמה שיותר? נשמע לי תנוחה לא נוחה במיוחד, שעושה כאבי גב לגבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא ניראה עושה כאב גב
357M17/05/2008אולי טיפה אבל זה לא כל כך נורא זה נורא מושך אותי התנוחה הזאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה מתאים לכאן לפורום הזה?..רניאל14/05/2008חח ובכן,
מקווה שתעזרו לי,
יש ילד.. שאני אוהבת שהיה חבר שלי ..לפני שבוע בערך הוא אמר שהוא אוהב אותי שוב,
אבל אז אחרי יומייםהוא פגש מישהי מאוד יפה, שאם משווים אותה אליי היא יותר יפה ממני, היא התחילה איתוו, ופתאום הוא אומר שהוא אוהב אותה וכנראה שזה היה סתם געגוע, הם חברים עכשיו, ואני אוהבת אותו וכואב לי :(
מה אני אמורהה לעשות!?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכנסי
חמודה14/05/2008חפשי לחך מישהו אחר מה את צריכה גבר כזה בוגדני?!
היום הוא איתך מחר עם אחרת,גועל נפש.
תמשיכי הלאה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת כמה את - 8?
שני14/05/2008זה לא פורום בשבילך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנסי כנסי
רניאל14/05/2008לא אני לא בת -8
רק שאלתי שאלה במקום שחשבתי שיעזרו לי,..
בסדר הבנתי ..לא..!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת בעצמך כותבת "ילד"
שני15/05/2008מה זה ילד? בן 20? 25?
קודם תגיעי לגיל שאפשר להתחיל - רק אחר כך נדבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין גיל לסקס והיא שואלת שאלה למה את
אבי15/05/2008עונה לה בזילזול כזה?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבי- ועוד איך יש גיל לסקס
שני19/05/2008יש לך נטיות פדופיליות כפרה????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין גיל לסקס כשאדם מוכן הוא מוכן
אבי19/05/2008ואי אפשר לאבכן את זה לפי גיל אין שום גורם פיזי או נפשי שמבדיל בין גיל 14 ל 21 בצורה וודעית יש כאלה שהיו מוכנים בגיל 14 ויש כאלה שעדיין לא מוכנים בגיל 22 אפילו ואף יותר זה משתנה מאדם לבן אדם,וזה ממש תת רמה מצדי לענות לשאלה הרדודה שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא חמוד - התת רמה היא...
שני19/05/2008התת רמה היא האופן בו אתה מתבטא וכן שגיאות הכתיב למכביר שמאפיינות את כתיבתך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא תת רמה חמודה תת רמה
אבי19/05/2008זה לרדת לדברים שולים בניסיון לרדת בזמן וויכוח כי אין לך משהו חכם לומר...ואת שוב חוזרת על זה,
טוב כשיהיה לך משהו או טיעון הגיוני לומר לי בנושא דברי אם לא אז חבל על הכתיבה באמת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקחת הפעם שיעורי עזר? יפה אין שגיאו
שני20/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיתבגרי כבר...
אבי20/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאה אה. מה שתגיד
שני22/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמאוהבת המאוכזבת!
שלי פסטרנק כץ15/05/2008שלום לך מתוקה,
נכון שזה לא הפורום המתאים לשאלתך כי הפורום כאן מתייחס לשאלות בנושא סקס אבל אם כבר נכנסת
ושאלת, אני אשמח לענות לך, בקצרה.
ובכן, קודם כל כדי להיות בתוך מערכת יחסים שתצליח עליך ללמוד להעריך את עצמך, ולכן כשאת כותבת שהוא התאהב פתאום במישהי אחרת, יפה ממך, זה קצת צורם לי.
אין יפה ממך אלא יפה אחרת, יופי חיצוני הוא מדד למשיכה ראשונית בלבד, אחריה מתגלה אופיו של האדם, ודברים נוספים וחשובים אחרים.
ולעניין, אם תוך יומיים הבחור פתאום מאוהב במישהי אחרת זה מוכיח כי אף פעם לא אהב אותך באמת.
אהבה היא רגש עמוק ומורכב, לו היית עכשיו פוגשת מישהו היית שוכחת את הקודם ומתאהבת בו?
אם תשובתך היא שכן כנראה שגם את לא אהבת באמת..
יש לי תחושה שהבחור לא רציני, אולי הוא פשוט מחפש חברה או בת זוג כדי להרגיש שיש לו חברה.
לא ציינת בת כמה את ולכן לא אוכל לתת לך תשובה ממוקדת.
בכל מקרה אם את עדיין אוהבת אותו אין מה שינחם אותך באמת..אהבה זה כואב.
עצתי לך, עשי דברים שעושים לך טוב, הקיץ מתחיל, קרני השמש מחממות את כולם, צאי לים, לחברות, לסרטים, עשי כל מה שיעשה אותך מאושרת, וכשתראי מאושרת כולם ירצו להיות בקרבתך.
ואז.. אולי תפגשי אהבה חדשה ואמיתית, מישהו שתאהבי ויאהב אותך באמת.
בהצלחה!
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת יכולה לעשות שני דברים:
15/05/20081. לנסות לשכוח ממנו. הזמן מרפא הכל. אני בטוחה שעכשיו נורא עצוב לך אבל כל יום יהיה לך יותר קל. תעשי דברים שישכיחו לך אותו ואל תשבי בבית ותשקעי בעצב.
2. את יכולה לנסות לשכנע אותו לחזור אליך. את יכולה לתת לו מתנה קטנה, או להגיד לו דברים יפים, מחמאות. תבהירי לו שאת אוהבת אותו ושאת רוצה אותו. הבחורה השניה אולי יותר יפה ממך, אבל את יכולה לנסות לכבוש אותו עם האופי שלך ועם האהבה שלך אליו. בדרך כלל, לטווח הארוך, האופי מנצח את היופי, אפילו בקרב גברים, שרובם רודפים אחרי יופי כל חייהם.
בכל דרך שתבחרי, אל תקחי את זה קשה מדי. את נשמעת ילדה ועוד יהיו לך הרבה חברים בחיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב, יש לנו מנהלת חדשה לפורום!13/05/2008שלי פסטרנק כץ, ברוכה הבאה! אני בטוחה שתשובותייך המושקעות, המקיפות והמקצועיות ישדרגו את הפורום פלאים.
אני לעומת זאת, אמשיך לזרוק מדי פעם שטויות :)
תודה שבאת אלינו והמון בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתודה רבה יקירתי!!
שלי פסטרנק כץ14/05/2008עברתי קצת על הפורום..
אהבתי את תגובותייך, אשמח שתמשיכי לעזור לי..אחרי הכל..אין חכם כבעל נסיון. ((:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיצה והכוונהmoooon12/05/2008נשוי,והשכנה מימול משגעת,כל ערב היא תולה את החוטיני היומי מול עיניי.ואני כמו כלב חרמן
יוצא להריח את התחתון,היא מסמנת לי,ואני לה.שנינו כל בוקר בבית לבד.אני מקשיב לעקבים
.היא צועדת בביתה.יודע שהיא מחכה שאעשה משהו.אך חושש.
זה קרוב מידי,אך כבר שנתיים,אני מפנטז,אך אטרוף אותה,לבלע את מיצי כוסה,אצליף בישבנה.
היא סקסית בטרוף,ושובבה.האם אזכה שהיא תשב על פני..תנשוך את איברי,האם איברי יחדור
באיטיות לישבנה המטריף,עם החוטיני שתלוי שם בחוץ...
מה המלצתכם?? דרך אגב אני נאמן לרעייתי..אך המחשבות...הו המחשבות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשאל את אישתך אם בא לה שלישיה
רועי12/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסחטין על התיאורים
12/05/2008אבל לצערי אין לי עצה. אתה היחיד שיכול לבחור.
רק אומר שתקח בחשבון שאם תבגוד או תציע לאישתך שלישיה, אחר כך השכנה תמשיך לגור שם ועלולים להיווצר מצבים לא נעימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצה והכוונה
שלי פסטרנק12/05/2008
לא ברור אם יש איזשהו קשר נוסף בין שניכם (אתה ואשתך) לשכנה, יצא לכם לדבר? האם היא נשואה?
ובכלל, האם יוצא לך לדבר עם אשתך על פנטזיות בזמן הסקס?
בגדול בלי לדעת המון פרטים זה נשמע לי כמו פנטזיה רגילה שעוברת על כל גבר/אשה שנמצאים במערכת יחסים במשך תקופה ארוכה וחווים גירויים מדליקים מבחוץ.
העניין הוא שכמו שזה נראה לי השכנה שלך נהנית לעשות לך טיזינג, ואם היא לא נשואה ולא חברה של אשתך אני מניחה שגם אין לה שום בעיה להשחק איתך קצת ואפילו לנהל איתך רומן קצר..לה בטח שאין מה להפסיד. ולך?
זו לא חוכמה לשחק משחקים מתגרים כשלא צריכים לחיות יחד במשך 24 שעות.. כשבוחרים להראות רק את הצדדים היפים והמדליקים באישיות.
אם אשתך פתוחה וליברלית והיחסים ביניכם טובים, אולי תנסה לספר לה בזמן הסקס על הטיזינג שעושה לך השכנה וכמה שזה מדליק אותך.. נסה לספר לה תוך כדי ששה מדליק אותך, ספר לה גם כמה אתה אוהב אותה (את אשתך) ושזו רק פנטזיה שגורמת לך לגירוי.
יכול להיות שתגלה פרטנרית שתבין את הרמז ותכניס קצת משחקים לסקס שלכם, ואולי תמצא פרטנרית לחילופי פנטזיות במיטה (אני לא מדברת על צירופים או חילופי זוגות) וכך תוכלו להפוך את הסקס שלכם ליצירתי ומשעשע.. אפשר להכנס יחד לאתרי סקס באינטרנט שמכילים סיפורים אירוטיים (אפשר להדפיס וספר אחד לשניה לפני השינה..זה מדליק)
השאלה היא מה יקרה אם תגלה שהיא קנאית בטירוף ותתחיל לעשות לך סצינות גם כשאתה רק מעיז לפנטז בלבד.. ועוד דבר..
מה אם היא תהנה מן ההשתפכות שלך ותספר לך שגם לה יש פנטזיה מחרמנת ביותר על אחד החברים שעובדים יחד איתה.. איך אתה תגיב?
לכל מטבע יש שני צדדים..יש פנטזיות שעדיף לשמור בלב , יש כאלו שנעים לחשוף בפני בת הזוג ויש כאלו שמעיזים לממש ואז מגלים שבפנטזיה זה הרגיש הרבה יותר נעים.
בהצלחה!
שלי פסטרנק כץ
סקסולוגית חברתית
מאמנת לזוגיות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם קמצנים?מאמרים אחרונים
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)