מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה שקשורה ליחסי המיןאלמונית11/06/2008
שלום אני בחורה בת 23 וישנם דברים שחוזרים על עצמם בזמן שאני מקיימת יחסים. דבר ראשון בשלב מסויים של הסקס איבר המין שלי מתחיל לכאוב (מבפנים). זה גורם לי גם להתעיף מהר ולא לרצות עוד באותו הערב בעוד ה"שותף שלי" מעוניין להמשיך.
כמה ימים אחר כך אני מרגישה בתוך איבר מיני כאב לא נוראי אבל כאילו פצעו אותי שם או משהו.
בנוסף הרבה פעמים אחרי שאני מקיימת יחסי מין אני חשה בסחרחורת.
אני חייבת לציין שאני כן חרמנית וכן מחכה ורוצה לשכב.
ועוד דבר אחד אני רוצה לשאול: מה אני אמורה להרגיש שאני גומרת?
תודה על היעוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
11/06/2008לצערי בנוגע לכאבים ולסחרחורת אני לא אוכל לענות מאחר שאני לא מומחית בתחום.
בנוגע למה מרגישים באורגזמה, אנסה לתאר: במהלך יחסי המין את מרגישה שאת נהנת יותר, ויותר, ויותר, ואז פתאום את מגיעה לקצה קצה ההנאה, שזו בדיוק האורגזה, ואז מיד אחר כך את חשה הרפיה, רוגע, מין סטלה כזו ולא בא לך יותר להמשיך לעשות סקס. אם הרגשת כך, תדעי שגמרת.
זהו גמרתי,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוננותמשה08/06/2008שלום
יש לי שאלה
אוונות מרובה + שפיכה יכולה לגרום לבעיה בריאותית כל שהיא?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלא
יונתן10/06/2008אני רואה שהמומחים לנושא לא עונים לך אבל בוא אני אגיד לך כזה דבר- זה לא יכול לפגוע בך כל עוד אתה לא עושה את זה ממש הרבה. ממש הרבה זה מעבר לנגיד פעמיים ביום. ראיתי לא מזמן סרט מעניין בערוץ 8 על אנשים שמכורים לאוננות והם מאוננים כל יום ממש כל 3-4 שעות או פחות. הדבר גורם לבעיות בבלוטת הערמונית, לכאבים חדים בביצים והם נזקקים לטיפול רפואי. אם זה המצב שלך אז תפנה לרופא מין שקופ"ח שאתה חבר בה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא
שלי פסטרנק כץ10/06/2008אני רואה שקיבלת תשובה די טובה,
בגדול ראה תשובתי בפורום זה לגבי אוננות..מספר שאלות לפניך.
כל עוד האוננות אינה מפריעה לך לקיים יחסים רגילים עם נשים, ואינה באה על חשבון בילויים ועבודה, הכל בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצלמת סקס והתמכרותיונתן08/06/2008הי, אני בחור בן 24, בקשר כבר 4 שנים עם בחורה שאני אוהב מאוד. אבל יש לי שריטה, אני אוהב להכנס לצ'טים של סקס ולפנטז על סקס עם בחורות אחרות. אני מראה לבנות את עצמי במצלמה און ליין ועושה את זה די הרבה. נגיד לפחות פעם בשבוע יוצא שזה קורה כשחברה שלי לא בבית למשל.. אני מרגיש ממש מכור בצורה מסויימת ורוצה להפסיק אבל איכשהו תמיד שאני חרמן ולבד בבית אז אני מתיישב על המחשב. ואז אני נכנס לצ'טים האלה ופותח מצלמה. האם עוד אנשים מכירים את ההתמכרות הזו?
ועוד שאלה, אני גם ממש אוהב לראות פורנו באינטרנט, אני לא מספר לחברה שלי אבל כשהיא לא נמצאת ואני חרמן אני תמיד נכנס לאתרי סקס ועושה ביד. נכנסתי איתה כמה פעמים לאתרי פורנו אבל אני רואה שזה לא מדליק אותה כל הוולגריות הזו. קיצר מציק לי שאני צריך להסתיר ממנה את כל העולם הזה. הסקס שלי ושלה אגב סבבה, עושים הרבה ונהנים. עד כמה נפוצות ההתמכרויות\תחביבים האלו שפירטתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרעד כמה נפוצות ההתמכרויות
11/06/2008בנוגע להתמכרות לסרטים כחולים כמובן שזו התמכרות נפוצה ביותר, וזה בסדר - אל תרגיש שאתה לא בסדר או משהו.
בנוגע לכך שאתה נהנה להראות את עצמך לנשים זרות באינטרנט - זו התמכרות פחות נפוצה, אבל עדיין נפוצה. מאחר שאני בחורה פתוחה גם על זה לא אנזוף בך - אם אתה לא מזיק לאף אחד, והנשים שרואות אותך באינטרנט רוצות לראות, זה סבבה. אבל בכל זאת יש פה סטייה מוזרה.
את הסרטים הכחולים ואת זה שאתה מאוד אוהב סקס אתה לא צריך להסתיר מחברה שלך, את הקטע עם המצלמה, אני הייתי מסתירה ואולי גם מנסה להיגמל מהסטיה.
בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדולינה יקירתי
שרון18/06/2008סתם אחת? שחושבת שהיא מבינה? כפרה עלייך את מבינה טוב מאד. ועונה לענין. זה תמיד היה ככה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד' אחי אתה בסדר
שרון18/06/2008כמוך יש עוד מליונים פה בארץ.רק מה פחות מודים בזה. אין שום דבר רע במה שאתה מגדיר שריטות. אם זאת שריטה אז היא שריטה בריאה. תמשיך ואל תרגיש רע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא יכול להתחיל עם בחורותאנונימי07/06/2008לפני שנתיים היתה לי משהי נימפומנית והכול נגמר ומאז אני לא יכול להתחיל עם בחורות , לא יודע מה לעשות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמה?
07/06/2008לא הבנתי, בגלל שהיא היתה כל כך טובה במיטה, עכשיו אתה לא רוצה להתחיל עם אחרות?
אתה חושש שהן לא יהיו טובות כמוה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
אנונימי09/06/2008לא אני מרגיש שאני לא הייתי מספיק טוב ו גם אני חושב שהיא עבדה עליי שהסקס היה רק העמדת פנים כי היה לה חבר והיא הייתה גרה איתו והיא לא עבדה גם אז לא הבנתי ממה היא חייה התחלתי לחשוש..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוהיא הייתה גם קרה תכלס..
אנונימי09/06/2008והיא הייתה גם קרה תכלס..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז בקיצור..
אנונימי09/06/2008התחלתי לשאול אותה שאלות איך זה קרה ואם זה מפריעה לה ויום למוחורת היא התחילה לגמגם ואני מאוד נבהלתי היא האשימה אותי שאני גרמתי לזה ואני הרגשתי עשמה וקיבלתי את זה מאוד קשה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוהייתה לה בעיה..
אנונימי09/06/2008והיה לה איזה דפקה . היא סיפרה לי שענסו אותה כשהיתה קטנה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנונימי שלא יכול להתחיל
שלי פסטרנק כץ10/06/2008הי,
אתה כותב מצד אחד שהבחורה שהיתה לך היתה נימפומנית ובהמשך מספר שהיא בכלל הייתה ממש קרה..?? קצת תמוהה.. נימפומנית קרה,
בכל מקרה אני מבינה שאיבדת את הביטחון.
כדי להחזיר אותו חזרה נסה דבר ראשון ללמוד לאהוב את עצמך ולהאמין שאתה ראוי לאהבה, בהמשך נסה להבין שגם אם בחורה מסרבת לך זה לא אומר שאתה לא מספיק טוב אלא שזה פשוט לא התאים..
אם לא תפחד מתשובה שלילית יהיה סיכוי גדול יותר שתקבל תשובה חיובית, תזכור שמה שאתה חושב על עצמך קורן ממך החוצה אל הסביבה.. גם חוסר הבטחון.
חוץ מזה, יש היום סדנאות מדליקות על איך להתחיל עם נשים..אולי תצטרף לאחת כזו ותלמד.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנמשך למבוגרות...מה לעשותDDC04/06/2008אני בן 24, נראה טוב, נמשך למבוגרות ממני...30+
מה לעשות? זה נורמלי?
האם להגשים את זה? זה יעזור?
איך אמצא אשה שתרצה? אני ביישן
מה עושים!!!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראז תתחיל איתן
04/06/2008ראשית, זה נורמלי לגמרי להימשך למבוגרות. אתה יכול להיות רגוע לחלוטין בנושא.
שנית, מאחר שזו "סטיה" לא "קשה" אתה יכול להגשים אותה דיי בקלות. לדעתי אם תגשים את זה, זה אולי כן יכול לעזור לך כי גם תהנה וגם תוכל להשוות את זה לצעירות ותבין מה אתה יותר אוהב.
שלישית, למצוא אישה זה פשוט מאוד. אתה פשוט צריך לצאת מהביישנות! אתה יכול להתחיל עם נשים בגיל 30+ בכל מקום - בסופר, ברחוב, בפאב, באינטרנט ועוד. אני בטוחה שבשביל בחור צעיר כמוך זה ממש מרתיע לגשת למבוגרת ולהתחיל איתה, אבל אם תנסה את זה אתה תתפלא מהתגובות. במקרה הטוב בחורה שתתחיל איתה תצא איתך, ובמקרה הרע, היא תגיד לך שאתה ממש חמוד ושהעלת לה את האגו ותסרב בחיוך. בכל מקרה לא תפסיד.
תהנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפלירטוטים בעבודהמיטל03/06/2008היי, אני בת 27 נשואה כ 4 שנים. לאחרונה שמתי לב כי התחיל להתפתח ביני לבין מישהו בעבודה משהו. כלומר יש בינינו מבטים מרמזים וכימייה מטורפת. לא עשינו שום דבר כמובן, אבל אני חייבת להגיד שבא לי עליו בטירוף. עליי לציין כי מעולם לא בגדתי בבעלי למרות שחשבתי על כך רבות...איך זה יקרה ומתי...אוסיף כי בעלי בעל טוב אבל איש קריירה , מאוד עסוק בעבודתו ולא מקדיש בכלל זמן לזוגיות.
בנוסף להכל אני גם בהריון... ולאחרונה מרגישה חרמנית מתמיד.(נראה לי שאלו ההרומונים....)
מה לעשות? איך להפסיק לחשוב עליו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרצרי קשר מיטל
ירון03/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפלירטוטים
שלי פסטרנק כץ04/06/2008
הי מיטל,
פלירטורים במקום העבודה הם משאב תשוקתי נפלא ונעים במיוחד..
הם גורמים לך לרצות להגיע לעבודה, לבחור את הבגדים בקפידה, לשמור מראה מטופח ועוד.
נשים בהריון מצטיירות (די בצדק) כסקסיות מאוד וכנראה שזה עובד נפלא גם על הבחור שעובד מולך.
את כותבת שחשבת הרבה על בגידה בבעלך.. ואני יכולה להרגיע אותך ולספר לך שזו פנטזיה די שכיחה, כמו אצל גברים גם אצל נשים.
בעיקר עכשיו כשאת זקוקה לתשומת לב ומקבלת אותה בעבודה ולא מבן זוגך שעסוק מדי בקריירה.
ראי תשובתי לנשים הקודמות בעניני פלירטוט.. הכל יכול להיות מאוד קסום אירוטי וסקסי, את יכולה לשאוב את התשוקה מהפנטזיה על הבחור מהעבודה ולממש את הסקס עם בן הזוג.
חשוב שתשתפי את בן זוגך בתשוקה החדשה שלך בזמן ההריון.. קשה לי להאמין שהוא יתנגד לסקס איתך, אלא אם כן את לא נמשכת אליו.
איך להפסיק לחשוב עליו?
זה לא פשוט כי אתם מתראים מדי יום אבל אם תקבלי תשומת לב מבעלך פחות תזדקקי לחיזוקים בעבודה. חשוב מאוד לשוחח על הדברים ולספר לו על הצורך בתשומת הלב שלו, כיוון שאחרי שתלדי הפערים רק יגדלו.. זה יהיה מתכון מושלם לחוסר קשורת ביניכםן שיוביל גם לבגידות דו צדדיות וחבל.
ואשר לבחור.. מותר לך לפרטט ולהנות מתשומת הלב.. לא מציעה לך להכנס להרפתקאה שעלולה לשאוב אותך למקום שלא התכוונת להגיע אליו.. שלא תאבדי בסוף גם את מקום העבודה בגלל שיהיה לך לא נעים לעבוד מולו בסוף הרומן.
סקס בהריון יכול להביא אותך לגבהים חדשים, שווה לקבוע עם בן הזוג חופשה קצרה של יומיים אפילו של פינוקים ואינטימיות מפנקת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיטל אם כבר את בוחרת לבגוד בבעלך
שני04/06/2008אז למה עכשיו כשאת בהיריון? חכי עם זה. למה לסבך את ההיריון????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך להגיב?חוה01/06/2008אני נשואה עשרות שנים ,אני ובעלי עובדים מחוץ לבית. ביקשתי מבעלי שיקדיש לי דקה אחת ביום ושירים אלי טלפון לעבודה, לדרוש בשלומי, לגלות התעניינות בי, זה עושה לי טוב וזה חלק מחיזור וכד', הוא לא עושה זאת בטענה: ש"שוכח" שאחרים בעבודה מסיחים את דעתו באותו רגע שרוצה להרים טלפון אלי וכו'. הוא לא נותן לי להרגיש שאני בחשיבות עליונה אצלו רק במקום האחרון. וכשאני ארמתי מיוזמתי טלפון אליו, מה ענה לי? "תרימי אלי טלפון רק למקרים דחופים בלבד". אני מאד מאד נפגעתי, מרגישה כאילו מתרחק ממני, ושאחרים יותר חשובים לו ממני. אמרתי לו וציינתי שאני נשבעת שיותר לא ארים אליו טלפון לעבודה רק למקרים דחופים ביותר. ושהוא גורם לי ריחוק. הוא כל הזמן חוזר ואומר: שלא עושה זאת בכוונה. אני מאד פגועה. האם פגיעתי מוצדקת או מוגזמת ואיך לנהוג?? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתגובה מוגזמת לחלוטין
שואלת01/06/2008אני מאד אוהבת את בעלי, אבל כשאני בעבודה אני עסוקה בעבודה ולפעמים אפילו שוכחת לעשות טלפון של משהו שמאד חשוב לי לסדר. מתארת לעצמי שאצלו זה אותו דבר. האם את רוצה להפוך אצלו למטרד? לעוד משהו שהוא צריך להיות כל הזמן לחוץ לזכור לבצע?
וכשאת מתקשרת אליו והוא בדיוק בדיון עם אנשים איך את בדיוק רוצה שהוא יגיב?
אצלי בני המשפחה מתקשרים רק לדברים חשובים, ואז באמת אני תמיד מרימה, ומי שעובד אתי יודע שאפילו בישיבות הכי חשובות אני מרימה כשזה הבעל או הילדים - אבל זה לא לשיחות נפש. אני שואלת "דחוף?" ואם לא - אני סוגרת.
את האהבה והקשר ביניכם אפשר לטפח בשעות הפנאי - תשבו ותדברו, תצאו לעשות דברים ביחד, תקיימו יחסי מין לפעמים. ואז שיחת הטלפון הזו ממש לא חשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך להגיב
שלי פסטרנק כץ01/06/2008
הי חוה,
אני יכולה להבין אותך כשנפגעת מתגובתו כשהתקשרת, העניין הוא שאכן לפעמים כשאנחנו עסוקים מאוד, שיחות עם אנשים (אפילו קרובים ביותר) יכולים להוציא אותנו מהריכוז.
אולי באמת בזמן העבודה בעלך לא מצליח להתפנות לרגעים של תשומת לב ואהבה, אך האם בבית הוא כן מתפנה? אני חושבת שזו השאלה שאת צריכה לשאול.
אם בבית הוא מתפקד כמאהב טוב, משוחח איתך, משתף אותך בחוויות ואתם מגיעים לרגעי אינטימיות טובה, את יכולה לוותר על שיחות הטלפון היומיות או לפחות לא לדרוש ממנו להתקשר כדי לא לגרום לו לחוש מחוייבות. אין כמו לקבל שיחה ממישהו שהתקשר כי התגעגע ולא כי היה רשום לו ביומן שעליו לבצע את השיחה.
את יכולה לשלוח לו באמצע היום הודעת SMS מדליקה בסגנון " סתם רציתי שתדע כמה אני אוהבת אותך" או אפילו משהו סקסי בסגנון "אולי תגיע מוקדם הערב.. מחכה לפנק אותך..במיטה"
קצת יצירתיות גם במיטה תוכל להוסיף.. קני שמן מתחמם ועסי את גופו לאור נרות..
חממי שוקולד איכותי עד שימס, קחי מכחול עדין וציירי על גבו ולקקי.
צאו לטבע בימים חופשיים, קחו ערכת קפה ושבו לפיקניק באמצע היום סתם ככה בשביל החברות.
אחרי כמה פעמים שבהם תחוו יחד רגעים איכותיים תופתעי לגלות שיחת טלפון באמצע היום מהאיש שלך שפשוט נזכר לרגע... והתגעגע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדעתי את צריכה לבחון את הקשר
01/06/2008על פי דברים נוספים.
ללא ספק זה שהוא מתעקש שלא תתקשרי אלא רק במקרים דחופים זה לא יפה!
אפילו אם הוא עסוק, בשביל האהבה הגדולה שלו בחיים צריך להיות לו זמן, ולא רק זה, הוא צריך ממש לאהוב את זה, שיחת טלפון כזו ביום צריכה לתת לו להרגיש מה שאת מרגישה. כיף, אהבה, קירבה, לתת לו אנרגיה חיובית להמשך היום בעבודה ועוד.
לדעתי את צריכה לבחון היטב את הקשר שלכם בדברים אחרים. איך היחס שלו אליך חוץ מהקטע עם הטלפון. האם אתם נהנים ביחד, האם הקשר שלכם טוב, האם אתם שוכבים בתדירות מספקת ועוד.
אם כן, אז הטלפונים בלבד לא צריכים להדאיג אותך, אם לא, יש מקום לשפר את הקשר, אולי ללכת לייעוץ.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום , עזרה בקשר לרתיעהאיתי01/06/2008היי אני בן 22 ,קיימתי יחסי מין רק כמה פעמיים עם מישהי לפני בערך שנתיים , מאז לא הייתי עם אישה .. אני יוצא כרגע עם מישהי ורוצה לשכב איתה ,אני נמשך אליה , אבל יש בי משהו שפוחד או נגעל מאיבר המין הנשי .. אני לא בדיוק יודע מה הסיבה , אולי זה בגלל שההיא ששכבתי איתה הייתה מאוד רטובה , ונראה לי שגם הפות שלה היה מאוד גדול .. לעניות דעתי , עשה רושם שהיא מאוד נהנתה אבל אני לא הרגשתי שום חיכוך ,זה היה די מאכזב מבחינתי.
הפין שלי הוא בערך 17 סנטימטר שזה ממוצע , אולי היא באמת הייתה מאוד מגורה , אני לא יודע מה הסיבה , מאז פשוט יש לי קצת טראומה אולי, בקיצור אני קצת חסר אונים תרתי משמע , לא יודע בדיוק מה לעשות .. אשמח לעזרה בנושא .
אולי ארחיב קצת על הרתיעה , יש בזה משהו חבוי , נסתר אתה לא רואה בדיוק לאן אתה נכנס זה די מוזר לי, זה לח , לא יודע אני היחידי שיש לו בעיה עם זה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתררתיעה
שלי פסטרנק כץ01/06/2008הי איתי,
אם הבנתי נכון בקשר לחוסר האונים הכפול שלך, משמע שהדבר משפיע לך על הזקפה.. אכן?
באיבר המין הנשי אכן מסתתר עולם ומלואו.
דרכו מגיעים לעולם ילדים, וניתן לגלות בו דרכים נסתרות המובילות לעינוגיה של האשה אותה אתה אוהב.
נכון, אם החדירה אל האשה נעשית מתוך רצון לחדירה בלבד ורק על מנת להגיע לפורקן, אזי אינך מכיר את "בעלת הארמון" ולא מודע לרמת ההגיינה שלה, מה גם שאינך מאוהב ולכן הגוף מסמן לך את הרתיעה. כמובן שיש רבים שגם במצב של סקס למטרת סקס מרגישים תשוקה גדולה אל האשה וזה בגלל הערצה לנשים באשר הן.
אני מניחה שהקודמת היתה מישהי שלא אהבת במיוחד אלא השתמשת בהכרות ובקרבה ביניכם גם למטרת סקס.
עצתי לך, שוחח עם חברים טובים שנמצאים בזוגיות טובה ושאל את דעתם על הנושא, מנגד מציעה לך לגשת לסקסולוג/ית הקרוב אל מקום מגוריך לשיחה או יותר שתתן לך תמונה קצת יותר נעימה על האיבר הנפלא הזה. נכון שלכאורה הבעיה שיש לך יכולה להפתר מעצמה כשתפגוש מישהי שתתאהב בה נואשות, אך היה רצוי שהבנות שעוברות בדרך לא יפגעו מדרך הראיה ה"מעוותת" שלך ויצאו עם טראומות נרתיקיות בעתיד.
שיחה טובה עם אדם מקצועי תוכל לצבוע לך את חיי הסקס בצבע הרבה יותר ורוד.... מממ... מזכיר משהו..? ((:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך
איתי01/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרי האסור - לשרונה ואחרותשלי פסטרנק כץ01/06/2008
אכן דילמה קשה,
אני באופן אישי מאמינה גדולה בחברות בתוך הזוגיות והאהבה היא בשבילי האלוהים.
אני מאמינה שיש לנו את היכולת להגיע עם בן הזוג למקומות מאוד מרגשים, העניין הוא שרוב האנשים בוחרים להשקיע את זמנם בקריירה, בגידול הילדים ולא בפיתוח האינטימיות, כך שמה שקורה לבסוף הוא שאנחנו מאבדים עניין בבן הזוג בגלל פערים שנוצרים עם הזמן.
אנחנו כבר לא ממש יודעים שגם אצלו כמו אצלנו בדיוק דברים השתנו עם השנים, שהיום גם הוא כבר לא כל כך שמרני כמו שפעם היה, שהוא דווקא כן היה מוכן להתנסות בדברים שפעם לא היה מוכן אפילו לשמוע עליהם.. אפילו באוכל.
מכיוון שאני כל הזמן לומדת יוצא לי לא מעט לצפות בזוגות גם ביומיום, בהתנהלות שלהם בסופר, ברחוב, במסעדות ועוד..לא פעם יצא לי לראות זוגות שפשוט לא מכירים אחד את השניה, בחורה שאומרת לבעלה במסעדה "אבל אתה בכלל לא אוכל דברים כאלו" והוא בתגובה משיב לה שכבר תקופה ארוכה שהוא בהחלט כן אוכל וחבל שהיא לא מכירה אותו מספיק.
ומה אני מנסה לומר לך.. לפרק זוגיות קל מאוד, לבנות אותה ולטפח דורש רצון והשקעה לטווח ארוך כמו בכל דבר חשוב אחר, כושר, דיאטה, ילדים ועוד..
אני הבנתי שגם את וגם זו שקדמה לך בשאלתה לא מעונינות לפרק זוגיות אבל בקצב שכזה אתן כבר עכשיו קצת מפרקות אותה בלי לשים לב, הגבר שלכן ירגיש גם הוא מחסור בתשומת לב, ובמקביל יקבל את אותה האהבה במקום אחר כמו בעבודה או במפגש עם חברים ועוד.. אין סוף אפשרויות למקומות בהם ישנם גירויים כשמחפשים אותם.
נתקלתי בלא מעט זוגות עם סיפור דומה לשלכן שרק אחרי שגם הבעל עבר חוויה דומה של התאהבות, האשה כל כך קינאה, התאהבה בו מחדש והם הגיעו ליעוץ זוגי או שפירקו את החבילה.
וכן, נתקלתי גם בזוגות עם סיפור דומה לשלכן שנהנות מצד אחד עם הרומן האסור, מצד שני לא מקפחות את הבעל אבל יודעות שאין סיכוי שהוא יבין, ואין סיכוי שהן ירצו לפרק את היחסים..
ואז הן ממשיכות בדיוק כמוכן.. אבל בהמון זהירות. וגם זה לפעמים עובד מצוין במקרי קצה של אין ברירה.
לסיכום:
לכי עם הלב שלך, אם את מרגישה לא טוב עם זה כנראה שזו לא באמת דרך הלב שלך, לכן כדאי לחשוב על אפשרות אחרת, ואם כן, השתדלי כמה שאפשר לא לפגוע בדרך באף אחד שחשוב לך.
אין ספק שחיים פעם אחת,
ואיך אמר לי פעם מישהו חכם..
"אומרים שהסקרנות הרגה את החתול.. אבל שוכחים כמה מעניין היה לו בדרך לשם."
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשלי היקרה..... :-)
רועי01/06/2008קראתי בעיון כל מה שכתבת .......
חייב לציין שבשורה תחתונה בעצם נתת לגיטימציה לכל האפשרויות הקיימות
(כמובן שיתכנו מצבי ביניים, אבל זה כבר שולי)
בקיצור, לרצות לחוות דברים אחרים מבלי לשבור מסגרות קיימות זה מאד טרנדי היום
וכן, למה לא? אבל, וכאן האבל הגדול....
" מה שלא יודעים... לא פוגע ! "
קרי, כל מי שחושק במיים גנובים שישמור את זה בסוד כמוססססססססססססס
אפילו כאן !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרועי היקר (((:
שלי פסטרנק כץ01/06/2008אכן,
נתתי לגיטמציה לכל אחד לבחור בדרך המתאימה לו תוך כדי שאני מציינת באופן ברור מאוד שלדעתי
הדרך המושלמת היא להגיע לכל אותם הדברים המרגשים יחד עם בן הזוג.
כאמור, גם מערכת זוגית אינה מתאימה לכל אחד.
ישנם אנשים החיים בזוגיות שאינה מבוססת על חברות, אנשים החיים יחד מתוך הרגל, למען הילדים, מתוך פחד להיות לבד ואפילו מסיבות כלכליות, אלו, לרוב אינם מסוגלים לממש עם בן הזוג פנטזיות שונות (יש שאפילו לא נמשכים מינית לבן הזוג) ומנגד אינם מוכנים לוותר על החוויה המושגת מאותה פנטזיה.
לכן, לטובת אלו שלא הצליחו להפוך את אהבת חייהם לחבר הטוב ביותר אבל עדיין ראויים להנות מהדברים הקטנים שהחיים מספקים, הצעתי לעשות מה שטוב עבורם.
החשוב הוא לעשות את הדברים בחוכמה, בטעם וברגישות. ללכת עם הלב ולא לשכוח לא לפגוע בדרך בקרובים אליהם. ואם אפשר.. פשוט לא לפגוע באף אחד.
אגב,
הפורום הזה מיועד למטרה הזו, לספר, להתייעץ, לשפוך את הלב מבלי לקבל על הראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלי הקסומה ...... :-)
רועי02/06/2008ובכן שלי,
ראשית, נהניתי לקרוא את תגובתך ..... :-)
שנית, בעולם המודרני אנחנו חייים הרבה יותר זמן מאשר פעם.
פרק הזמן שהתווסף למשך החיים שלנו, ובנוסף, כמות הגירויים והנגישות למידע שעלתה עשרות מונים מאשר פעם לא עושה אותנו בני אדם יותר טובים.
בעבר הלא רחוק אפילו, אדם חיי בממוצע 40 - 50 שנה, כיום חייו מושכים אותו עד לגיל 80 ויותר. בדרך כלל גם איכות החיים כיום,לפחות עד גיל 70 (ויש לא מעטים שאפילו יותר) , די טובה שמאפשרת להם להמשיך ולהנות מהחיים בלא פחות ייצריות מאנשים צעירים יותר מה עוד שבטכנולוגיה המודרנית יכולים אנשים להשאר במיטבם הרבה שנים (לדוגמא, כיום בחורה בת 45 כיום נראית כמו בחורה בת 35 שלפני 30- 40 שנה).
פעם לא היה לנו מספיק זמן לחיות כדי שימאס לנו מהקיים.
ובכלל, לנו הגברים, כנראה עדיין לא עבר מספיק זמן כדי לשנות את היצר לכבוש כמה שיותר נשים. כנראה שזה נובע משוני מהותי ביננו הגברים לכן הנשים, אנחנו ציידים, אתן מלקטות.
לפיכך, אהבתי את המשפט האחרון שלך -
"החשוב הוא לעשות את הדברים בחוכמה, בטעם וברגישות. ללכת עם הלב ולא לשכוח לא לפגוע בדרך בקרובים אליהם. ואם אפשר.. פשוט לא לפגוע באף אחד."
אמן !!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום יש לי בבקשהאנונימי29/05/2008אני נשואה 3 שנים נישואין מאושרים ואוהבים בתחילת הנישואין החשק שלי למין היה סביר לא מי יודע מה אבל בסדר ,כיום אני לאחר לידה ראשונה כ 7 חודשים, אני ממש לא מתענינת בסקס אני פשוט לא יודעת מה לעשות ממש כואב לי על בעלי (אפילו עם אני רואה סרט כחול זה פשוט לא עושה לי את זה (בעבר זה כן עשה), האם יש לי בעיה האם אני צריכה טיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראיבוד החשק לאחר הלידה
שלי פסטרנק כץ30/05/2008
עד כחצי שנה לאחר הלידה הגוף מתרגל לשינויים החדשים החלים בו כך שמה שאת מרגישה הוא נורמאלי לחלוטין, יש נשים שחוזרות לפעילות מינית רגילה מיד לאחר הלידה אבל לרוב הנשים לוקח קצת זמן.
מדובר בילד ראשון שמשנה את החיים מקצה לקצה, יוצר בך תלות עצומה, ובמידה ואת גם מניקה, אפילו התחושה בזמן המגע בחזה מזכירה לנו כי האיבר ה"מיני" הזה הוא האוכל של התינוק.
אם היחסים ביניכם טובים וחבריים, הניחי לסקס כרגע ונסי לעבוד על שיפור רגעי האינטימיות יחד.
נתקו את הטלויזיה בערב ושבו לארוחה רומנטית לאור נרות ויין.
הזמינו ביביסיטר וצאו לסיבוב בחוץ (לא לסרט שישאיר אתכם שוב מנותקים), טיילו על חוף הים, שוחחו על דברים שהייתם עושים בעבר והזכירו לעצמכם רגעי אהבה נשכחים.
הסקס יגיע כחלק בלתי נפרד כשהאינטימיות תהיה טובה, ואז..מבטיחה לך שהסקס יהיה טוב יותר ממה שהיה לפני הלידה. בדוק.
נ.ב. אם גם אחרי העיצות שנתתי העניין ממשיך, כדאי לגשת ליעוץ מקצועי כדי לבדוק דברים נוספים
אל לחץ, זה קורה לכולם.
ובינתיים..איך אומרים אצלי..
תזדייני בסבלנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגדתי והתאהבתי באסורהחופש האסור29/05/2008בגדתי בבעלי עם מישהו ששנינו מכירים טוב. מאז, והיו כמה וכמה מקרים התחושה הזו לא עוזבת אותי. אני רוצה לחזור אליה כל פעם מחדש... השותף לעברה נשוי גם הוא ומנסה בכוח להיגמל בעצמו מהתחושה האדירה הזו. אני לא רוצה להיגמל ורוצה להמשיך עוד ועוד. יש שאני חושבת שהתאהבתי בו אבל בעצם התאהבתי באני החדש שלי. פתאום בא לי כל הזמן סקס - אבל לא עם בעלי.
התחושה הזו של חופש מיני מטורף ותשוקה אדירה לא היתה מוכרת לי. אבל לצאת ממש לשוק הבשר נראה לי "בגידה" אמיתית ואולי גם קצת מתוכננת. מה שקרה בצורה טבעית ומוטרפת לא יכול לחזור מנסיונות מתוכננים. יש למישהי מישהו עיצה או עבר תהליך דומה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרנסיון
ירון29/05/2008צקי קשר [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם טוב לכם ביחד
רועי29/05/2008אז תיהיו ביחד
אם זה רק בגלל סקס נסי להגיע לסקס טוב גם עם בעלך
אם אינך אוהבת את בעלך יותר ואינך מעונינת לקיים איתו יחסי מין אז תתגרשו
בסך הכל חיים פעם אחת ואין שום סיבה לחיות אותם בדכאון.
תעשי מה שתחושת הבטן אומרת לך לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחופש האסור
שלי פסטרנק כץ30/05/2008
הכל נשמע מרגש ומעניין ואני יודעת על הרבה אנשים שבגידה מסוג כזה גרמה להם לריגוש, להתאהבות בעצמם ומכאן להתאהבות מחודשת בבן הזוג ושיפור הקשר הזוגי.
את כותבת שהאיש הוא מכר של שניכם וזה קצת בעייתי, אפשר להבין את ההתרגשות שאת חווה כשמישהו מתרגש מנוכוחותך פתאום אחרי שנים שהיית מובנת מאליו, אבל אני מניחה שגם בעלך מרגיש מובן מאליו כרגע.. כשאת מרוגשת מאחר.
נסי למצוא את אותו ריגוש עם האיש שלך, אמנם זה נשמע קשה כשמכירים טוב כל כך אחד את השני אבל זה בהחלט אפשרי.
צאי איתו למסע קניות ונסי לבדוק אם מעניין אותו להתחדש בכמה חולצות אופנתיות, משקפי שמש חדשים או כל דבר שיגרום לך לראות בו קצת מישהו חדש.
אתם יכולים להרשם לחוג משותף, כמו טאי צ'י או כל דבר שמשלב מגע עם אנשים אחרים, אולי כשתראי שבחורות אחרות מוצאות בו עניין תוכלי לראות אותו באור חדש שיגרום לך להתאהב בו שוב.
אם את מרגישה שהקטע שמדליק אותך הוא פגישות עם גברים אחרים כדאי לשבת לשיחה ולהעלות את הנושא של יחסים פתוחים.. נכון שזה יכול ליצור רעידת אדמה קלה.. אבל עדיף רעידה על מפולת.
בכל מקרה בעניין של הבחור הראשון, את חייבת לנתק כל קשר מהסוג המיני, בשלב מסוים הוא יקלוט את זה , אם לא הוא אז האשה של החבר..ונשים בקטע הזה רק מחפשות את הנקמה המושלמת, אין ספק שאת תהיי על הכוונת שלה.
מה שלא תבחרי לעשות, שיהיה בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוכה הבאה
דודי31/05/2008אפשר לברך אותך בברכת ברוכה הבאה למועדון -כמה שזה לא נעים לחשוב על זה אבל כמה כן נעים
הסקס והרגעים הגנובים .פרקטית את בבעיה כי טעמת מהפרי האסור וכשזה טוב אז רוצים עוד כי זה כנראה באמת טוב ומהנה לצערי ולצערך בני הזוג לא יבינו אותנו .מה שבאמת מסוכן לדעתי זה להתאהב בצד השני אולי זו התאהבות במין ובתחושה אבל בכל זאת זה משהו שמזמן לא הרגשת וזה מציף ויכול לשבש את החיים .צריך להכנס לפרופורציות ולנסות אולי מדי פעם לטעום אבל לא להתמכר (וזה ממכר) .עצה ממש טובה אין לי כי כל אחד ואחת עם הרגשות והרגישות הספציפית .אבל אם אני בדעה שחיים פעם אחת וצריך להנות .(דעה די גברית -כי אני גבר )
אז המשך מהנה לך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרגישה בדיוק כמוך..
שרונה31/05/2008המקרים שלנו כ"כ דומים שזה לא יאמן. אני נמצאת במערכת יחסים כזאת כבר בערך שנה. גם לא מתוכננת, שגרמה לי לאהוב את המין מחדש ולהרגיש כ"כ סקסית עד שגברים אחרים מסתכלים עליי כל הזמן בכל מקום. התחושה הזאת מדהימה וממכרת.
אבל, היא בעייתית. אני כרגע נמצאת בצומת דרכים. פתאום בתקופה האחרונה בא לי להקיא מעצמי. הרגשתי תקופה ארוכה מאוד כמוך. חייתי מסקס לסקס. שתביני שנינו נשואים פלוס ילדים ואף אחד לא מתכוון להתגרש.
אותו מאהב לאחרונה נותן לי תחושה שכולם עושים זאת כולם בוגדים וזוהי הנורמה. וזה ממש מגעיל אותי. אני מרגישה נבזית, גועלית וחלק משוק בשר נוראי שאין לו מוסר וערכים. אני לא רוצה להיות כזאת.
לקחתי ממנו כרגע הפסקה. גם אני מכירה את אישתו ילדיו וגם הוא. אני חושבת שהמחיר שאם נתפס יהיה גבוה וקשה מנשוא. אני בשום פנים ואופן לא רוצה לעזוב את בעלי וילדיי - טוב לי במערכת המשפחתית.
שלא תביני קשה לי מאוד זוהי באמת תחושה ממכרת ובא לי להרגיש אותה שוב ושוב, וכאן נמצא הקושי הגדול- איך מוותרים על התחושה הזאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלי, אשמח לתגובתך בנושא.
שרונה31/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק את יכולה להחליט
31/05/2008מה יותר חשוב לך: סקס, להרגיש סקסית ונחשקת, תשוקה ועוד, או התא המשפחתי שבנית עם בעלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסי אסורים
konye07/06/2008מזה כמה חודשים אני מקיים מערכת יחסים עם אישה נשואה באושר .
הקשר בינינו מסתכם בסקס מטריף פעם בשבועיים. לדבריה, זה תורם לחזוק הקשר עם בעלה.
אין בינינו מחוייבות כלשהי אלא רק לטעום את טעם החיים. אני לא מסוגל ולא רוצה להיגמל ממנה.
אני מגיע איתה למקומות שאף אחד הגיע איתה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיועץ אמיתי ללא אינטרסים אישיים
elgu110/06/2008היי אני נימצא כאן רק לשם שיחות עם נשים הזקוקות לייעוץ ולא רק מיני אלא בכל התחומים(כולל כלכלי ) ואני מעיד על עצמי שזה כן עזר ועוזר לנשים .
אז אם יש לך בעיה כל שהיא בזוגיות כתבי לי ואני מבטיח לענות לך במיידי .
הייתי במיספר מערכות יחסים והן נתנו לי מימד אמיתי על מערכות יחסים ואיך הן צריכות להיתנהל .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוגדנית
ממ11/06/2008עלמתי.את בוגדת כבר אם לא שמת לב.ועוד עם מכר שלכם.שיא החוצפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשפיכה מוקדמתמתוסכל28/05/2008אני בשנות העשרים לחיי וכאשר אני מקיים יחסי מין אם חברתי אני גומר מהר...
בערך כחצי דקה לאחר החדירה,אני ממש לא יודע מה לעשות !!!
ושאלתי היא האם יש לך טיפים איך למנוע את השפיכה המוקדמת?
או שאני צריך לקנות תרופה למניעת שפיכה מוקדמת ללא מרשם?ואיזה תרופה את ממליצה?
בתקווה שאני לא ישתמש כשרך קבע בכדורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשתי עצות סבתא:
28/05/20081. בכל פעם שאתה עומד לגמור תעצור לחצי דקה ואחר כך תמשיך. כך ניתן להאריך את השפיכה.
2. תאונן לפני הסקס ותגמור, וכך במהלך הסקס תגמור הרבה יותר מאוחר. או שאתה וחברתך יכולים להחליט שתמיד האקט הראשון שלכם יקח ממש דקה, אבל אחרי עשר דקות מנוחה תעשו אקט שני.
בנוגע לכדורים אני לצערי לא מבינה בנושא.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה אתם אומרים?כיפה אדומה26/05/2008הדבר נשמע לי כמו בלוף אחד גדול
מישהו בגיל של אבא שלי שנתן לי טרמפ מהיישוב שאני גרה הסביר לי משהו שקשור להולדת ילדים הוא אומר שאין אישה שלא יכולה להכנס להריון....שאם לגבר יש איבר קטן או לאישה יש "נתיב" ארוך מדי זה מקשה על הכניסה להריון ולכן אם היא לא נכנסת להריון מהבעל היא צריכה למצוא מישהו מצויד היטב ולשכב איתו כ3 פעמים והוא לא יגמור בפנים ואז היא תכנס להריון ללא בעיה
מישהו שמע על דבר כזה אי פעם....??
דרך אגב כצפוי הוא הציע את עצמו לי למרות שאמרתי לו שאין לי בעיות להכנס להריון ואני לא מתכוונת לשכב עם גבר אחר חוצ מבעלי ......הוא אומר זה לא בשביל הנאה זה בשביל לעזור לך....יש לי אישה בשביל מה אני צריך את זה אם אני רוצה סקס אני יכול לעשות את זה עם זונה....בקיצור מה אתם אומרים? נכון בלוף??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכנסי
חמודה26/05/2008בלוף אחד גדוללללללללללללל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכיפה אדומה
שלי פסטרנק כץ26/05/2008
אכן מדובר בבלוף.
חבל רק שלא הבהרת לו שמה שהוא עושה נחשב לחלוטין להטרדה מינית, לפחות מהשלב שבו את טוענת שאת ממש לא מעונינת והוא ממשיך בשלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגידי לו שידחף אצבע לתחת
שני26/05/2008ושיפסיק להתנהג כאילו כל הבחורות פוסטמות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא גומרשי25/05/2008אני בן 28.יש לי חברה 6 שנים.בתחילת הקשר שכבנו ללא קונדום והכל היה נפלא.לאחרונה התחלנו לשכב עם קונדום מאחר והיא הפסיקה לקחת גלולות.ואז התחילו הבעיות.אנחנו שוכבים פעם או פעמיים בשבוע.אבל האמת שמרוב שאני לא גומר בחדירה אין לי חשק לשכב.רק אם אני שוכב עליה מאחורה אני גומר.מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבעיה מוכרת
25/05/2008האמת שהיתה לי בדיוק אותה בעיה עם חבר לשעבר, ואני חזרתי לגלולות והוא חזר להנות.
אתה יכול לדבר איתה על זה, להסביר לה כמה נזק גורם לך הקונדום להנאה ולבקש שתשוב לגלולות.
כמו כן, אתם יכולים לעבור לאמצעי מניעה אחר כמו דיאפרגמה.
אם היא רוצה רק קונדום, תנסו לגוון ולעשות דברים חדשים במיטה ללא קשר לחדירה.
בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי שי
שלי פסטרנק כץ26/05/2008
אני נוטה להסכים עם באדולינה.
אגב יש גם ספוגיות למניעת הריון שהאשה אמורה להחדיר ממש לפני הסקס, יש עליהן קוטל זרע והן די פשוטות להחדרה ואינן מורגשות בכלל בזמן הסקס.
אם הקונדום לא מפריע לזקפה, אתם יכולים גם להמשיך כמו עכשיו ואחרי שהיא גומרת אתה יכול לצאת ממנה ולהפרד מהקונדום.
והיא יכולה לסיים את הפעולה בסקס אוראלי או לעשות לך ביד.. חוויה נעימה לא פחות.
מקווה שעזרנו קצת..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוהב לרדתניר24/05/2008אני בן 45 אוהב ללק דגדגן ונהנה כשהבחורה גומרת ואז נותן לה את הקינוח שלי ובכל זאת מידי פעם אני מאונן האם זה טבעי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרברור
24/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם עצבניים?מאמרים אחרונים
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)