מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קונדום שנקרע-אשמח לתשובה מהירהענת07/08/2008
אני והחבר שלי קיימנו יחסי מין עם קונדום כשאני שוכבת על הבטן. לפני שהוא גמר הוא הרגיש שהקונדום נקרע וישר הוא "יצא" וגמר בחוץ. ישר רצתי לשירותים והייתי יבשה. האם יש מצב שמשהו מהשפיכה שלו נכנס אלי בכל זאת? למרות שהוא מרגיע אותי ואומר שהכל נשפך לו ביד, אני קצת לחוצה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רק אלוהים יודע...
07/08/2008ראי, ממה שאת מתארת אין סיכוי שנכנסת להריון, אבל תיאורתית אם טיפה קטנה של זרע כן נכנסה, ואם היית בדיוק בתקופת הביוץ שלך - בערך 14 יום אחרי המחזור - יש סיכוי קלוש שכן נכנסת.
הסיכוי הוא קלוש מאוד מאוד, אז תרגעי!
אם תאחרי את המחזור, תעשי בדיקה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני רוצה תשובה מהר בבקשה.תוד מראשענת:)07/08/2008אני בתולה ואני ממש מפחדת לעשות את זה בפעם הראשונה ואני בגיל שזה כבר הזמן. לכן זה עוד יותר מלחיץ אפילו שאני מרגישה מוכנה עדיין זה מפחיד כי כולם מדברים על דם שזה כואב. רציתי לדעת עם לכולם זה ככה יש דם ועם לכולם זה כואב. ומה אפשר לעשות כדי להפחית את הכאב. .??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהי ענת
שלי פסטרנק כץ07/08/2008קודם כל.. תרגעי..
תנשמי עמוק ותעצרי לרגע לבדוק אם את באמת מוכנה,
כי כשאני קוראת את מה שכתבת ברור לי לגמרי שאת עדיין לא מוכנה.
אולי את מרגישה צורך לעבור לשלב הבא, אולי את חושבת שהגעת כבר לגיל למרות שאין גיל שהוא הנכון לאבד בתולים. אני מכירה לא מעט בנות שהפעם הראשונה שלהן היתה אחרי הצבא וזה מה שהיה להן נכון.
ובכל זאת אענה לשאלה.
לא תמיד יורד דם בפעם הראשונה.
לא תמיד זה כואב.
כשעושים אהבה מתוך אהבה ועם הרבה רגישות גם הכאב המדובר הוא מסוג הכאבים הנעימים.
לא מדובר בכאב של יד שנשברת או עור שנקרע אלא בקרום עדין מאד שהרבה פעמים כבר ביה מתוח מאד מהחדרת טמפונים או מהתעמלות מרובה.
מציעה לך לבדוק שוב עם עצמך קודם ואחר כך עם החבר האם באמת הגיע הזמן או שאתם קצת ממהרים מדי..
בכל מקרה הקפידי על אמצעי מניעה מתאימים.
בהצלחה ;))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפשת בחורהמיכל07/08/2008היי אני מיכל בת 34 מחפשת בחורה בלבד להתנסות ראשונית כאשר בעלי שותף אך לא נוגע בבחורה בקיצור אני רוצה שבעלי ואשה נוספת יענגו אותי תגובות לנשים בלבד: [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתריש לך דרישות :)
07/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הקטע שאת מוחקת את התגובה שלי??
(~_~)07/08/2008דיי למחוק איכסס לסביות זה מגעיל זכותי להביעה את הדעה שלי וכן שתלך לפורום לסביות זאת עצה טובה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז תתחיל להביע דעה...לא סתם לפגוע.
שרון08/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדעה שלי זה שלסביות זה מגעיל
(~_~)08/08/2008ושהיא צריכה ללכת לחדר לסביות...קשה לומר אמת בימינו )-:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאמת?
שרון09/08/2008נראה לי שאתה איזה נער צעיר עם חצ'קונים כי כשאני קורא את ה"דעות" שלך רובן די מצחיקות. מי אתה שתקבע לפורום מי יהיה פה ומי לא. יש דברים יותר מגעילים כמו סקס עם חיות. לא ראיתי אותך משמיץ את זה. מעניין למה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני הוא 666...ואין לך איזה
(~_~)09/08/2008"הודעה חכמה" שאת יכולה לבקר הודעות של אחרים והתגובה מפגרת הזאת בהחלט מעידה על טיפשות...אני אמרתי שתלך לחדר לסביות כמו שהמנהלות מפנות אנשים אם שאלות לפורומים אחרים זה שאני לא חולה על לסביות זה לא משנה ממש,ותבקרי פרצופים ואנשים אחרים אחרי שלא תיהי בחורה מבוגרת וגלמודה ששורצת בפורומים אחרי כל הבא ליד...עשיתי טובה ותיהי בשקט קצת פחות טימטום בפורום (-:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני 242. אבל אתה יכול לקרוא..
שרון09/08/2008לי בקיצור 2. דרך אגב למדתם לספור עד 2 בכיתה? חחח...חחחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוכשתגדל תבין שאתה לא יכול..
שרון09/08/2008להיות גם (~_~) וגם 666. זה לא עובד ככה בפורום. את לאיכול להופיע כל פעם בשם אחר. אוייי שכחתי ...אתה עוד לא בגיל להבין ענינים של גדולים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחח אתה בן שרון זה לרוב שם של בת
(~_~)09/08/2008טוב בכל מיקרא ההודעות שלך מפגרות וחסרות טאקט אני משתמש בשכל בניגוד אליך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחח.. מה באמת?
שרון09/08/2008חחחחחח....חחחחח....חחחחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו
(~_~)09/08/2008גם אתה לא בדיוק בקרתה סקס אם חיות ועוד שואל למה אני כביכול לא הגבתי??.טוב אני חושב שהבהרתי את העניין אתה דביל ובאמת שעדיף לך לשתוק ותסתכל קצת על ההודעות שלך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחח..חח.. הרגת אותי מצחוק
שרון09/08/2008לפי כמויות של שגיאות כתיב אתה עוד יותר צעיר ממה שחשבתי. אפילו חצ'קונים עוד לא יצאו לך. בן כמה אתה חמוד? 10? 11?...חחחחח...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסביות זה אחלה
nir09/08/2008סקס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה רואה יותר מידי פורנו
(~_~)09/08/2008רק שתדע שבמציאות(וגם בסרטים הרבה פעמים) הם מכוערות רצח וזה ממש דפוס חוזר אצל נשים לסביות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אתה יודע מתוקי?
שרון09/08/2008בגילך ? פורנו? נו נו נו. לא יפה.ועוד להשוויץ שאתה יודע איך נראות שחקניות פורנו לסביות במציאות? פויה..ילד רע. חחחחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגיד מאיפה לעזאזל הסקת שהיא לסבית??
עינבר10/08/2008אישה שרוצה להיתנסות בחוויות חדשות לא מעיד על שום העדפה מינית...ולפני שאתה משמיץ..לא ידעתי שלסביות מתחתנות עם גברים..(הן בדר"כ חיות עם בני מינן)אבל אתה בטח יודע יותר טוב על העולם שלהן ממני :-)) וחוץ מזה רק לידיעה סקס עם אישה בצרוף או בהסתכלות מהצד הוא דבר יפיפה..אז קודם תנסה לפני שתחרוץ דין!!!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגידי לי. איך הוא ינסה
שרון10/08/2008והוא עוד בן 10?כפרות עלייך.מה את לא שמה לב? (--:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמתה לב כמה שטויות כתבתה?
(~_~)10/08/2008חחח תפסיק לצחוק כל שתי שניות זה לא יהפוך אותך למצחיק ולפי התגובות המפגרות האלה אתה לא עובר את 10 בכלל.טיפש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לך יש שגיאות ועוד יותר גרוע
(~_~)10/08/2008זה שצורת הכתיבה שלך היא של ילד בן 7 שההורים שלו החליטו להביא לו מחשב כל ההודעות שכתבה לא מתסכמות ביותר מ "חחחחחח ילד קתן חצ'כונים חחחחחחח חחחחחחח חחחח בן 10 חחחח"תרגיע אם מה שלקחתה או לפחות תמצא תעסוקה מעבר צפיה בפורונו של לסביות טוב? (-: חחח.וזה מצחיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתוקי. לא הבנתי כלום.
שרון11/08/2008אי אפשר לקרוא מה שכתבת. יותר מדי שגיאות. במקום קייטנת ג'ימבורי היית צריך ללכת לקייטנת עברית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדביל הכתב שלי ברור יותר משלך עיוור
(~_~)11/08/2008מה קרה אין לך כבר מה לומר? לא שהיה לך מקודם אבל בחיית סתום כבר אתה כמו בן אדם שירו בוא ברגל וממשיך לנסות ללכת סתום כבר,וכמו שאמרתי תמצא תעסוקה השיעמום גומר אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושוב אני חוזר
(~_~)11/08/2008אתה לא יודע להצחיק ואתה מנסה שוב ושוב לרדת בצורה שנונה בעוד שסתם יוצא משהו לא ברור עזוב אותך אתה לא מצחיק,אתה מצחיק בדרכך המיוחדת באמצעות הפתטיות שלך תמשיך ככה זה מצחיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל אישה שרוצה נשים היא לסבית
(~_~)10/08/2008או דו סתם אישה שמשעמם לה בחיים ומחפשת עניין על ידי כך שהיא ניכנסת אם בנות למיטה זה לא רק אומר שהיא דו או לסבית אלה גם משועממת במיוחד.וזה לא משנה אם מי הם מתחתנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיטאציה די מעניינת
שרון10/08/2008אבל בפועל יהיה קשה ליישם את זה. אם עושים שלישיה אז הענינים יכולים לצאת לא בדיוק כמו שאת רוצה. את בטוחה שתוכלי לשלוט במהלכים? אל תשכחי שגם בעלך וגם הפרטנרית הם אנשים עם תשוקות ולהתחיל לתמרן אותם באמצע הסקס ולהגיד להם זה כן וזה לא יהיה בעייתי ומתסכל. אני לא סוטה ואין לי דרישות חריגות מדי בסקס אבל כשעוצרים אותי באמצע יורד לי החשק. אבל אם זה יסתדר לך אז כל הכבוד לבעלך שפתוח מספיק לממש לך פנטזיה. אל תשכחי לתת לו חיבוק אוהב בבוקר שאחרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיטואציה* כותבים תחשוב קצת
(~_~)10/08/2008ליפני שאתה מעיר לי על שגיאות כתיב כביכול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה חמוד. תפסת אותי.חחחח
שרון11/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגומרת בשניותאמא ל 301/08/2008אני אישה בשנות ה 40 נשואה ומאוד אוהבת את בעלי.יחסי המין ביננו צוננים למדי.בעלי פחות יוזם,פחות מיני .ולכן אני מאוננת הרבה -הבעיה שלי או אולי לא בעיה .....אבל שאלה : האם זה הגיוני שתוך 20 -30 שניות אני מצליחה לגמור פעם ראשונה ומיד כשאני ממשיכה זה עניין של שניות בודדות? גם כשאני עם בעלי אני תוך דקות ספורות גומרת מגירוי הדגדגן .האם כך זה אמור להיות ? מצד אחד אני די מאוכזבת רוצה שההרגשה הטובה תמשך קצת יותר... מה עושים? בעלי בעל נסיון מיני גדול יותר מיני והוא טוען שזה בסדר ושזה מזל שלי שזה כך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרזה בסדר גמור מה הבעיה בזה??
(~_~)01/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לך מזל
02/08/2008יש נשים שלא גומרות בחיים, או שמתקשות מאוד לגמור. אם את רוצה לגמור יותר לאט, אולי תנסו לעשות את הסקס יותר לאט, וכל פעם שתרגישי שאת עומדת לגמור, תעשו הפסקה לכמה שניות. כך את יכולה לעשות גם כשאת מאוננת. כמו כן, בדרך כלל גמירה שניה היא יותר איטית, אז את יכולה תמיד כשאת מאוננת או שוכבת עם בעלך, לעשות שני מספרים - בראשון תגמרי מהר, ובשני תוכלי להתענג יותר זמן.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצרות של עשירים..:)
שלי פסטרנק כץ07/08/2008אם זה באמת כל כך מציק לך,
את יכולה לנסות להשקיע יותר במשחק המקדים..
אני מניחה כי אם לא תגעי בעצמך בדגדגן ותשתדלי להתרגש מהדברים שמסביב, אין לי ספק שתוכלי למשוך זמן איכות נוסף עד לאורגזמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפש ידידהדן01/08/2008מחפש ידידה נשואה מהצפון לממוש פנטזיות משותפות אני נשוי 50
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהיי מעונינת
דן09/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנסה בצ'טים יש הרבה אנשים שם שרוצים
(~_~)10/08/2008קשר "יזיזות".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגיל 10 וכזה מומחה? ממש חמוד
שרון11/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה ניראה שאתה מצחיק אם אתה כותב
(~_~)11/08/2008חמודי וצוחק כל הזמן? אתה כאילו מצחיק את עצמך או שהשיעמום גמר אותך ואתה אשכרה מגיב לי בארבע וחמש לפנות בוקר?? אני מדמיין אותך יושב כל היום במחשב אם שקיות בעניים ומחכה בפורום לתגובות שלי חחח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו סתם לפרוטוקול
(~_~)11/08/2008אני בן 23 ואני נורא אוהב לרדת על ילדים קטנים ומפגרים בפורומים שמתחזים למבוגרים, ליפני שאתה מנסה להציג את עצמך כמו מישהו בוגר תנסה לפחות לא להגיב כמו בן 11 שמנסה להגיב בצורה שנונה. נ.ב תמצא עוד עיסוקים ותחביבים זה בהחלט לא בריא לשבת כל היום ולחפש איך להגיב לי אז עשה טובה לעצמך ותפסיק לשרוץ פה כל היום ולהגיב כמו בן 8 ותסתכל על התגובות שלך קצת...מקווה שתבין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה חמוד אתה. זה משהו. חחחח
שרון11/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדי. די .לא יפה .ילד רע
שרון11/08/2008בן 23 לא כותב עם כל כך הרבה שגיאות כתיב ויש לו קצת שכל בראש לא לפגוע באנשים. לא יפה להתחזות למבוגרים. מהר . לפינה. אחרת אין ארטיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי פחות שגיאות משיש לך
(~_~)11/08/2008אתה לא עובד על אף אחד אם ההערות הטיפשיות שלך ואתה גם לא מצחיק,מה קרה ילדון אין לך חברים חיים או סתם עיסוק כל שהוא? )-: נורא חבל בכל מיקרא הכי כדי בישבילך זה לכבות את המחשב ובאמת לימצוא תעסוקה כל שהיא,דיי נימאס לי להמשיך בוויכוח הדבילי הזה אם ילד בן 10 שחושב שהוא מבוגר או משהו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חוזר בגלל חוסר הקליטה שלך
(~_~)11/08/2008אני מגיב בצורה בוגרת לכן אני אומר לך להיסתכל על התגובות שלך הן של ילד בן 10 במקומך עדיף לטעון כבר שאתה בן 10 וזהו כי מבוגר שכותב כמו ילד בן 10 מסכן...זה דיי פתטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכאן אתה כבר יכול להגיב לעצמך
(~_~)11/08/2008לי בניגוד אליך יש עוד מה לעשות חוץ מלרבוץ בפורומים ולהגיב תגובות מטופשות ואל תגיב לכל תגובה שלי אחרת אני אמשיך לרדת עליך עוד(-:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה? ירדת עליי כל הזמן הזה? חחחחח
שרון15/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרד מיזה אתה לא מצחיק
(~_~)15/08/2008הסרטן עבר לך מהריאות למוח?? מה אתה לא קולט שאתה לא מצחיק תסתום וזהו חחחח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתוק... שמת לב שאף אחד
שרון21/08/2008לא מתיחס למה שאתה כותב? תגיד תודה שאני עוד עונה לך. אני מבין שאין לך חברים בכיתה ושאתה משחק לבד בהפסקות. בן 23? חחחחחחחחח....חחחחחחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעם אחרונה שאני מגיב ושתבין
(~_~)21/08/2008אף אחד לא התיחס אליך חחח התגובות שלך מעידות על כך שאתה בן אדם משועמם וחסר חברה אתה מתעקש להגיב בעוד מבהירים לך שנימאס מלדבר איתך אתה לא מבין? ושוב אתה לא מצחיק אתה פתטי אף אחד לא מגיב איתך או משהו אתה סתם דביל,תימצא חיים אני עושה פה עוד משהו חוץ מלהגיב תגובות מטומטמות כאילו מישהו צוחק..ואתה לא אמור לצחוק מעצמך וזה גם לא יעשה אותך מצחיק כשתמצא תעסוקה וחברה כל שהיא אולי תבין את זה,ואתה נשמע יותר נואש להגיב מתגובה לתגובה תפרוש בשקט אתה לא מבין שאתה ניראה כמו מטומטם כשאתה מתעקש להגיב בכוח ככה??,יאללה תימצא חיים (-;.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו
(~_~)22/08/2008אין לי כוונה להוכיח את גילי לילד קטן ומשועמם שמנסה בכוח להגיב למרות שהבהירו לו שהוא פתטי,כל אחד שיקרא את ההודעות שלי ואת ההודעות שלך יראה שאני הבוגר ואתה ילד קטן, או מבוגר אם פיגור קל ליפני שאתה מתחזה לי לילד תזכור שעדיף להיות ילד קטן ומפגר שמגיב כמו אחד כזה מאשר מבוגר אם שכל של ילד קטן ומפגר..טוב מקווה שהבהרתי את המצב עכשיו תפסיק להקפיץ את הנושא כל פעם זה גובל בספאם וגם דיי נמאס לי להגיב לילד קטן וטיפש כמוך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נורא חמוד. עוד מעט ייגמר החופש
שרון24/08/2008הגדול ואתה תלך לביה"ס ואז לא תהיה עצבני כל כך. ד"א ( דרך אגב)איך היה החופש הגדול? לקחו אותך ללונה פארק? חחחחח...חחחחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה רואה מישהו צוחק??
(~_~)24/08/2008ובתור אחד שמגיב ב4 בתור בוקר אתה לא יכול לטעון ממש שאתה מבוגר ולא ילד שמשעמם לא בחופש הגדול...ושוב אם תצחק מעצמך זה לא יעשה אותך מצחיק זה רק יעשה מימך צחוק ובדיחה מהלכת.לא מגיב יותר לשטויות שלך תכתוב עוד פעם "חחחחחח חמד חחחח חחחחחח" כאילו שאתה מצחיק ואז תמצא חיים..טוב?(-:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר פרגון כלפיבעל31/07/2008בעבר הרחוק הייתי עושה ג'וגינג, וידידו של בעלי היה פוגש אותי בזמן הליכה והיה נוהג לפעמים לפלרטט איתי וממשיך לדרכו הביתה. לא הצלחתי עד כה לשכנע את בעלי לצעוד איתי ולצעוד בכלל. לפני כחודשיים הסכים לצעוד איתי מאחר והרופא גער בו שהוא חייב מבחינה בריאותית. אחרי שכנועים ותחנונים רבים הצלחתי לשכנע את בעלי לצעוד. לפני מספר ימים פגשנו את הידיד הזה והוא רק החמיא לבעלי ואמר לו: "כל הכבוד לך שאתה צועד", אני פלטתי מהפה: "כל הכבוד לאשתו (הכוונה עלי) שהצלחתי לשכנע את בעלי לצעוד", הגבר ענה והתעקש: "כל הכבוד לבעלך שצועד". כי אני חושבת שגם מגיע לי קרידיט שהצלחתי לשכנע גבר עקשן לצעוד, גם לי יש חלק בזה, נכון שגם כל הכבוד שהסכים. שאלתי: האם היציאה שלי היתה במקום? איך אני יראה בעיני הגבר ההוא עם יציאה כזאת שהיתה לי?! בקיצור: מה דעתכם על תגובתי אליו.??? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהשאלה מה חשוב לך יותר...
שני01/08/2008הבריאות של בעלך והעובדה שהוא סוף סוף צועד או המחמאות והקרדיט בעבור זה ששיכנעת אותו? תהיי קצת יותר צנועה. והאמת? כל הכבוד לבעלך! כי אם הוא לא היה רוצה - את יכולת להמשיך לדבר ללמפה עד מחר. השינוי בא ממנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל כך חשוב לך לקבל קרדיט על זה??
(~_~)01/08/2008מה זה משנה עזבי את זה ותפסיקי להיתעסק בקטנות הכי טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחח...הרגת אותי
02/08/2008למה כל כך חשוב לך מה הגבר הזה חושב עליך? את כנראה חושקת בו. בנוגע לתגובתך, זו אחלה תגובה - שכנעת את בעלך העצלן לצאת לג'וגינג ומגיע לך קרדיט על זה. חוץ מזה, מה את מוטרדת מהתגובה שלך אל הגבר בכלל, זה בטח דבר שהוא שכח אחרי שניה. וחוץ מזה אם את נשואה ולא מתכוונת לבגוד בבעלך, אז במילא לא יהיה לך כלום עם הגבר הזה. לפעמים אנחנו מה זה מוטרדים משטויות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:))
שלי פסטרנק כץ07/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצעירה סקסיתדנה31/07/2008היי אני דנה ואני בת 19 אני אוהבת מאוד לדבר עם גברים באינטרנט ולפעמים הם גם מראים לי את איבריהם . אז כול גבר שמחפש משהי שכמובן לא מוכנה למחויבות דברו איתי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראפשר לדבר
שי31/07/2008אני שי, אני מוכן לדבר איתך... תשימי פה את המסנג'ר שלך ואני ישמח ליצור איתך קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי :)
אריאלוש השקסי31/07/2008מה קורה מתוקה? אז ככה אני אריאל גר בחולון בן 24 ומתאים לי להכיר אותך ולמשהו לא מחייב.. אמממ.. אני ספונטני מצחיק וזורםםם רזה חלק.. גבוהה.. ואם בא לך להכיר וליראות אותי אז פשוט כנסי למסנג'ר ונכיר [email protected] אשמח אם תיצרי איתי קשר :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דנה
אייל31/07/2008אני אשמח לשוחח איתך על פנטזיות ומימושן ללא כל התחייבות -
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אייל30/08/2008לאיזה אייל התכונת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לבקשתך
הראל03/08/2008אים את מעוניינת לדבר וראות תכנסי ססקשה למסנג'ר הכתובת זה הדואר אלקטרוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה[=
יוני07/08/2008דברי איתי באייסי 415371558
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מאמי בואי אלי למסנג'ר
Unonimi10/08/2008כנסי אליי מאמי [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך ראיתי אותך בהודעה אחרת
(~_~)11/08/2008ואומרת שאת בת 15??,אל תאמינו לה/לו זה ניראה לי סתם בצחוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדברי איתי
אנונימי14/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמסנג'ר, בסופ"ש
אנונימי14/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מוכן
תומר25/08/2008שלחי לי הודעה לאימייל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכולם תיזהרו ניראה לי זאת מתחזה
(~_~)25/08/2008או משהו ראיתי אותה בהודעה אחרת מתחזה לבת 15 יש מצב שזה מתחזה שמנסה לעבוד פה על מישהו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי זין בינוני
loveKing31/08/2008אני בחור חתיך עם זין באורך 16 וחצי סנטימטר
אבל חיית סקס מאוד מיחדת
גומר 4 פעמים בערב ומענג ללא הפסק
יש לי שפיך טעים ובריא במיוחד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני רוצה סקס
רוצה סקס01/09/2008בוא אליי אני רוצה שתחרמן אותי אני רוצה שתימצוץ לי את הכוס רוצה מי שפייר ורוצה לימצוץ לך רוצה לאיזדיין איתך כי אני אוהבת סקס רוצה ליצצוץ לי? את הכוס אז תיתקשר למיספר שאשרתי בתגובה הקודמת האאאאאאאא ויש לי אמון סרטים כחולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אייל30/08/2008דנה לפחות גם את מראה משהו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני רוצה אם את מעוניינת
style X x X31/08/2008היי דברי איתי אם בא לך זה המסן [email protected] וגם האימייל וזה האייסי 299404756
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדברי איתי ולא תיתחרטי
מתן24/10/20080525391755
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנדוש תראי לנו שאת רצינית
שטונק04/11/2008תראי לנו שאת רצינית תפרסמי את המסנגר שלך ותראי ל..כ ולם את האברים המוצנעים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם מישהי פעם ניסתה תנוחות כאלה??(~_~)29/07/2008תמיד אני מפנטז שבחורה תדפוק אותי בתנוחות מסוימות אבל אני נורא מפחד שאם פעם אני אשכב אם מישהי ואני אבקש מימני לדפוק אותי ככה היא תחשוב שאני מוזר או משהו אז הינה התנוחות האם מישהי פעם עשתה שמעה ראתה תנוחות דומות?.לא ליצחוק!!!!. 1.אני יושב על שולחן כל שהוא או משהו גבוה יחסית ופותח רגליים והבחורה מחבקת אותי ודופקת אותי בין הרגלים ככה/ או אותו הדבר רק משכיבה אותי על השולחן ועושה אותי כשהיא עומדת על הריצפה. 2.הבחורה על הבירכים אני שוכב מולה והיא מרימה לי את האגן ניכנסת בין הרגליים שלי ודופקת אותי ככה. 3.אני שוכב על המיטה היא שוכבת עליי בין הרגליים שלי ואני שם את הרגליים שלי על הרגליים שלה(או משהו דומה). בבקשה אם תענו לי!.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראולי מישהו יכול לענות לי?!
(~_~)30/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגע, רגע
30/07/2008כשאתה אומר שאתה רוצה שבחורה תדפוק אותך זה נשמע כאילו שאתה רוצה שהיא תדפוק אותך מאחור עם סטרפ און (תחתון שאליו מחובר ויברטור, מיועד בעיקר ללסביות).
אני מניחה שאתה לא מתכוון לזה, אלא לכך שבחורה פשוט תשכב איתך בתנוחות האלו שציינת. אז אני יכולה להרגיע אותך, אם תגיד זאת לבחורה, היא לא תחשוב שאתה מוזר. אלו לא סטיות קשות. אתה יודע אילו סטיות מוזרות יש לאנשים?
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה מישהי תעשה אותי במיטהא.28/07/2008אני בן 15 ואני כל הזמן מפנטז שמישהי גדולה מימני תשכיב אותי במיטה ותנשק אותי ותדפוק אותי אני מת שתיהי לי חברה שתאהב אותי ככה אבל אני לא מוצא בצ'טים נורא קשה לימצוא מישהי נורמאלית בחוץ עוד יותר קשה(עכשיו חופש גדול),אז אם מישהי רוצה לעשות בן 15 אני פה אני ארד לך כמה שאת רוצה והעשה מה שאת רוצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרחרמנית אש
דנה31/07/2008הי אני דנה ואני בת 15 אם בא לך באמת להפסיק לפנטז אז אולי אתה רוצה שנתחיל. רק שיהיה ברור אני כבר לא בתולה ואם משהו רוצה לזיין אותי אז אני רוצה לראות תמונות אמיתיות כי עם בחורים מכוערים וזין קטן אני לא מתעסקת..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאממ אני חושב שאת היית יותר אמינה
(~_~)31/07/2008אם לא היית כותבת כמה תגובות למטה שאת בת 19...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנהלה ..
צעיר ושרירי25/08/2008דנה תצרי קשר .. יש לנו הרבה במשותף ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה סקס דחוףףף
רוצה סקס01/09/2008אני נערה בת 15 והמישפחה שלי באילת חודש והם יצאו איתמול לטיול ואני נישארתי לבד בבית ואני עדין לבד שהיה ברור אני לא בתולה אני חובבת סקס ורוצה סקס מי שמועונין לירואות אותי בערום ולחרמן אותי אז זה הזמן ואין לי בעיה אם בנות ולא אחפת לי לעשות אורגיות אז הבית לבד כלו שלי תיתקשרו תיקבעו איתי ואני פווווווו לכול סקס שרק תירצו:0526688714 אוהבת סקס ואהבת לימצוץ זין והכול חינם כי אני מתה על סקס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם את רוצה להנות באמת
איתי01/09/2008תדברי איתי במייל אני בן 15 וחצי עם זין חבל לך על הזמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיא בת זונה, הטלפון לא נכון
חרמן אש04/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנה דברי איתי מאמי
איתי01/09/2008דנה אם את רוצה באמת להנות תדברי איתי אני בן 15 וחצי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהAttention !!! מספר שגוי!!!
anonim03/09/2008איזה חוצפה לפרסם טלפון של מישהוא אחר !!! אל תתקשרו למספר הזה !!! אין פה שום דנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבן ה 15
שלי פסטרנק כץ31/07/2008אתה מפנטז על סקס לוהט ועל מישהי שתשתמש בך כאובייקט מיני ומצד שני אתה רוצה שתהיה לך חברה שתאהב אותך ככה.
העניין הוא שבגילך רוב הבנות עדיין לא מרגישות בשלות למין גם אם הן חושבות שכן, ואלו שבשלות נכנסות למיטה בדרך כלל אחרי תקופה של מערכת יחסים .
אתה מפנטז על מישהי גדולה ומנוסה שיכולה לנצל את המיניות שיש לך להציע וזה בהחלט נורמאלי, אבל לחפש מישהי כזו ברחוב בוודאי שיהיה קשה.
אל תשכח שבאינטרנט יש הרבה סכנות בתחום הזה ומרוב התרגשות אתה עלול למצוא את עצמך מגיע למקומות שלא רצית.. פנטזיות לא תמיד מתגשמות לפי התסריט שדמיינו.
לפנטז ולאונן אתה יכול תמיד.. עד שתגיע המיועדת. ((:
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחפש מישהי שתאהב אותך בגילך
(~_~)31/07/2008הכי טוב לעשות את זה פעם ראשונה אם מישהי שאתה אוהב אין יותר כיף מיזה.בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבן ה-15
מחורמנת 10026/08/2008אני בת 22 שלח תמונה ואני יבוא לזיין אותך קשות ! i love sex
אייל31/08/2008לזיין קשות אה חחחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה מצחיק בדיוק??
(~_~)31/08/2008כן לזיין אותו קשות לדפוק לו את הצורה לגיטימי לגמרה אפילו שהוא בן 15,למרות שאני לא יודע לגבי החוק...בכל מיקרא אני לא מבין מה מצחיק.
אייל31/08/2008שיהיה לך או לו בהצלחה אני כבר לא סגור עם זה בן או בת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה בן מה הבעיה?
(~_~)31/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאו הא, לא משעמם פה...
04/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהייעוץמשה26/07/2008שלום לכולם אני ואשתי בני ארבעים .נשואים כ 22 שנים .עם שלושה ילדים .לאחר התלבטיות קשות אבקש את עצת בעלי הניסיון וכמובן מהסוקסולוגיות באתר- אני ואשתי ומתלבטים האם לגוון את חיי המין שלנו-בשלב זה עם צלע שלישית-גבר ובבוא הזמן לצרף אישה. מאוד מעוניינים לקבל יעוץ גם חיובי וגם שלילי מחברי הפורים וכמובן מהסקסולוגית.כמו כן לקבל מידע באיזה אתר ניתן לחפש צלע שלישית? אשמח לקרוא את תגובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמשה הנחמד
27/07/2008בנוגע להכנסת צלע שלישית, אין תשובה החלטית אם זה טוב או לא. הייתה פה פעם הודעה שהשוותה הכנסת צלע שלישית לסמים קשים - או שזה יהיה מעולה, או שזה יהרוג אותך.
ואכן, אם אתה ואישתך תכניסו מישהו או מישהי נוספ/ת למיטה, או שתהנו סוף הדרך ותחלו לעשות זאת לעתים קרובות (בשביל שזה יקרה אתם צריכים להיות אנשים פתוחים מינית מאוד ולא קנאים מדי אחד לשני), או שלצערי, זה יכול להרוס לכם את הקשר, כמו שקרה לרבים וטובים אחרים שנפרדו לאחר שהכניסו צלע שלישית.
לכן אני ממליצה לחשוב טוב על הנושא ולהתייעץ ביניכם האם זה לא יהרוס לכם את הקשר.
בנוגע לאתרים שבהם ניתן למצוא צלע שלישית, אני אישית לא מכירה אתר מיוחד לנושא, אבל אני בטוחה שדרך טובה למצוא היא לפרסם בכל הפורומים העוסקים בסקס הודעה - "מחפשים צלע שלישית", ולשים בהודעה את הטלפון שלכם או את המייל.
כדי למצוא את פורומי הסקס השווים פשוט תרשום בגוגל "פורום סקס" ותקבל הרבה תוצאות.
שיהיה בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמשה
שלי פסטרנק כץ31/07/2008
אכן בעבר עניתי לשאלה דומה בהרחבה ולכן אני מציעה לך לחפש בפורום בדפים קודמים.
בכל אופן, באדולינה נתנה לך תקציר של מה שנאמר.
רק דבר חשוב נוסף:
אל תפרסם את הטלפון האישי שלך ולא את כתובת המייל!!
כנס קודם לאתרים כמו "עדשת עירום" כנס שם לגלריית התמונות ותראה איך אנשים מפרסמים את עצמם. עדיף לך לפתוח תיבת דואל נוספת ושם לקבל את הפניות... וגם אז.. צפה להצפה.
הצעה נוספת : הסכימו להפגש רק במקום ניטרלי מוקף אנשים (בית קפה) ורק לאחר ששוחחתם עם האשה. יש הרבה גברים שרושמים את עצמם כזוג וברגע האמת באים לבדם. שלא תתאכזבו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיוע במימוש פנטזיהמפנטז25/07/2008היי, מפנטז לזיין אישה נכה ( קטועה או משותקת ) יכול לקבל הכוונה לאתרים מתמחים ? מישהי מוכנה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראתה חולה נפש אחי
redman12325/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחולה ?
מפנטז29/07/2008למה לפנטז על ליקוק שוקולד מותר ולספק אישה נכה חולני ? האם אין זכות לאישה נכה לפנטז על סטוצ ? לרצות להתענג ? [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביננו...
שרון30/07/2008כל מה ששונה מסקס בין גבר אחד בריא לאישה אחת בריאה נחשב סטיה מהנורמה. תסכים איתי? אבל מי אמר שאין סטיות בריאות? אורגיה זו סטיה. שלישיה זו סטיה. יחסים הומו-סקסואליים הם בגדר של סטיה. אז מי קובע מה נכון בשבילך? רק אתה. תמשיך לחפש חבוב ואל תדפוק חשבון לאף אחד. אם זה מה שמדליק אותך אז בהצלחה.כל עוד אתה לא פוגע באף אחד אתה בסדר גמור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם בחורה שזה עתה שברה רגל גם תופס?
30/07/2008סתם :)
שיהיה לך בהצלחה בחיפושים,
לא נראה לי שיש אתרים מתמחים בנושא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה !
מפנטז31/07/2008לא מתייאש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה יכול...
שני31/07/2008לשים מודעה ב"ספיבק" או ב"בית הלוחם" ובמקומות כאלה שאתה מחפש מישהי להכיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנטזיותredman12325/07/2008שלום רב לכם אנשים: האם אתם יכולים לעזור לי ולרשום פה את פנטזית הסקס שלכם. אבל שתהיה ריאלית ובבית, הפנטזיה יכולה לכלול הכל אנאלי,אוראלי, אמבטיה , שוקולד, קצף הכל כל מה שעולה לכם לראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרפנטזיה
יניב26/07/2008הפנטזיה שלי לעשות סקס עם כלב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחתיך נשוי בן 33 + 3 ...אמן התשוקה24/07/2008אהלן, אני...הייתי כבר כאן בעבר...היה לי נחמד, הכרתי כמה נחמדות כמה סקסיות. עכשיו חזרתי שוב. השתנה כאן הרבה, רק בדולינה עדיין לא השתנתה, ואולי גם עינבר (מה המצב חמודה). אני בן 33 נשוי חתיך אמיתי, יפיוף, חטוב, סקסי בטירוף. אני אקדמאי, איש כספים, ואני רוצה להכיר מישהי מעניינת, נועזת, נשית, אנטיליגנטית וחריפה, עדיף שתהיה נשואה, אבל לא חובה. היא צריכה להיות מלאת חיים, תוססת, נאה ומטופחת, מעל 1.60., לא חייבת להיות קולב, אבל גם לא גדולה מדיי. כמוני חייבת לאהוב סקס, להיות עם ראש פתוח לדברים חדשים, וחייבת להיות גם אשת שיחה, כי מעבר לסקס שאיתי הוא תמיד נפלא, אני רוצה גם שתהיה לי לידידה. מי שתכיר אותי, תהנה לשחק איתי, לעולם לא משעמם בחברתי... זה המייל שלי: [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמה מצב איש.
שרון25/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהלן שרון.
סקרן29/07/2008שרון זה ק' לשעבר נכון או שאני טועה? מה חדש כאן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן זה אני.
שרון30/07/2008נעלמתי לתקופה וחזרתי. גם הגיע הזמן לשם חדש. הפורום די יבשוש. יאלה אח שלו. תתחיל לעורר ענינים. מה קורה איתך?לאן נעלמתם אתה וענבר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלכתי למכור קרח לאסקימוסים...
עינבר31/07/2008מה התגעגעת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה קרה תיספורת חדשה(כינוי)
עינבר31/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאמיני או לא
שרון31/07/2008התגעגעתי. מאד. אבל אחרי ניתוק פתאומי קשה קצת לתקשר שוב. את יודעת. וכן הגיע הזמן לתספורת חדשה. זה לכבוד החיים החדשים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיים חדשים?הסבר ופרט
עינבר02/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחיים שאחרי...
שרון02/08/2008סרטן ריאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוי חמוד..אני מקווה שאתה מרגיש טוב
עינבר03/08/2008וחזרת לעצמך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה חמודה.
שרון03/08/2008אני אחרי. אבל במעקב מתמיד. בכלל השנה האחרונה היתה גהינום. אבל... נעזוב זה. אנחנו לא בפורום חולי סרטן וזה וזה. התגעגעתי אלייך . שנשתה קפה ביחד? (--:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשבילי תה עם חלב 2 סוכר
עינבר04/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחמוד, אל תתעסק עם אשת איש
שני30/07/2008לא חסרות רווקות או גרושות. אתה חייב נשואות? חייב להחריב בתים? זה יבוא לך בבום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחמודה קראת לפני שהגבת?
עינבר31/07/2008את שולחת את הבחור להכיר רווקה או גרושה...למהשם תהיה פחות פגיעה?..ורשום לך שהוא נשוי..אז הוא לא מחריב בית?... אז אני חושבת שההרצאה די מיותרת לא?..זכותו של כול אחד לחיות את חייו בדרך הטובה בעיניו ולחיות עם התוצאה למעשיו ..את יכולה לא לאהוב את מה שהוא רשם..אבל אל תישפטי!! ואל תציעי רעיונות..אלא.. אם את מציעה את עצמך..כגרושה או רווקה..ואז..בהצלחה ובהנאה חמודה:-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא שפטתי בכלל
שני01/08/2008רק הצעתי לו משהו. שיעשה מה שהוא רוצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענבר אני לא ממש מסכים איתך. גם לא א
שרון07/08/2008אני מברך כל אחד שהוא מונוגמי למרות שאני לא מאמין יותר שיש אנשים מונוגמים. יש כאלה שמחפשים אהבה וחום שאין להם בבית. ויש כאלה שזקוקים לפרפרים בבטן. יש כאלה שחשוב להם להיות מחוזרים. זה מחייה אותם. נשים וגברים כאחד. לפעמים דווקא הבגידה המינית היא זאת שמונעת התפרקות של חיי הנישואין.יש אנשים שהתאפקות ארוכה של שנים מביאה אותם לתסכול ומרירות וזה גורם לגירושין .זה פשוט ענין של אופי. אם זה טוב או רע אתם תחליטו. נשמע לכן כמו תירוץ עלוב לזיונים בחוץ? אולי. אבל בתוך תוככן אתן יודעות שזה כיף להרגיש מחוזרות. גם אם זה לא מוביל לשום מקום. יש כאלה שעוצרים/ות בשלב הזה וזה מספק אותם/ן ויש כאלה שזקוקים/ות ללכת עד הסוף. בסופו של דבר אם אין שם רגשי אהבה זה לרוב מסתיים עם חיוך על הפנים וכל אחד חוזר לחיים האמיתיים שלו..וזה בתנאי ששני הצדדים מבינים שזה רק סקס. אני מכיר את סקרן( לא אישית. דרך הפורום). הוא חייב לכבוש כל הזמן ( והוא עושה את זה לא רע . המניוק)אבל אני בטוח שהאהבה האמיתית שלו היא לאישתו וילדיו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחמוד לקחת את הדברים שלי...
עינבר07/08/2008ופשוט עידנת אותם...הרי כול מה שאמרת שכול אחד זכותו לחיות כטוב בעיניו....רק שאני לא אוהבת את זה שאומרים זה לא בסדר..תהרוס את הבית וכ'ו,הרי אם יקרה משהו זה יעזור שהיא הזהירה..לא חושבת.. לגבי הכיבושים של סקרן ..אל תצטנע חמוד גם לך לא חסר...שיהיה רק לבריאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמרתי לך כבר שאני מת עלייך?
שרון07/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממי לוויות זה יקר..אל תמות
עינבר10/08/2008זר פרחים יספיק :-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיאלה הולך..
שרון10/08/2008זר פרחים בצירוף ברכות היסטריות, זיקוקים וטילים בדרך אלייך נשמה שלי וזה וזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקטע הוא...
שרון08/08/2008שאני לא ממש בטוח שהוא מחריב בית. נראה לי שאם תקחי ממנו את הקטע הזה הוא ישתעמם רצח וזה יפגע בבני ביתו. אצלי ואצלו הקטע הזה טבוע בדם. אנחנו חייבים את זה. כשאני בקשר עם מישהי אני הרבה יותר סבלני לכולם. מרגיש חי. לא מפתח רגשות .אני אוהב את אישתי.אבל בלי זה יהיה לי קשה... וחוצמזה.... תה עם חלב? .. תגידי התחרפנת... נראה לי שהיית בחופשה ארוכה אצל מרגרט טאצ'ר...(--:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחמוד כול עוד אתם טובים
עינבר10/08/2008לבית ולסביבה..קצת פירפורים לא יזיקו..אבל כמובן כול אחד ומה שמתאים לו,לגבי התה עם החלב..זה המשקה החם היחיד שאני אוהבת לשתות(ולחרמנים שיקראו את זה אני עונה מראש -זרע זה לא משקה..זה קרם לפנים חחחחח ) ושים כבר כתובת מייל עדכנית:-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחח...הרגת אותי..חחח
שרון10/08/2008קרם לפנים? חחחחחחח.... לוראל שמעו על זה? או הם כבר שמים לנו את זה בקרמים ואנחנו לא יודעים? חחחחחחחחחחחחח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוהמייל שלי לא השתנה
שרון10/08/2008[email protected] . ו 63 זה לא הגיל..חחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יודעת..אני יודעת ...זה זה
עינבר10/08/2008התרגיל :-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהששששששששש לא מגלים סודות בפומבי..
עינבר10/08/2008רק מתחת לשולחן :-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשווה ולוהטת - בת3+25
תותית05/08/2008לאמן התשוקה קודם כל צר לי בשבילך שאתה מחפש בחוץ ולא בבית , לכן , הייתי מציעה לך קודם כל להוריד את הטבעת ורק אח"כ לחפש........... גם אני נשואה +3 , אוהבת סקס ומקיימת אותו בבית / בחוץ/ בכל מקום אפשריאך רק עם אהבת חיי בעלי זוגיות אהבה ומשפחה זה הכל בחיים ,לכן, צריך לשמור ולשמר. בהצלחה בהמשך דרכך וקווה בשבילך שתסיק את המסקנות מכאן. תותית כלכך חרמנית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעניין יהיה..
שרון08/08/2008לשמוע אותך בעוד 10 שנים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקרנוש!!
עינבר10/08/2008חמוד שמת הודעה..ומאז נעלמו עיקבותייך....לחפש במדור נעדרים? או במדור כעת משתובבים ;-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בא והולך, הולך ובא..
סקרן11/08/2008את יודעת איך זה אצלי.. יש לי קוצים בתחת, לא נשאר במקום אחד יותר מדי זמן... מה איתך? את יכולה לשלוח לי מייל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בא והולך, הולך ובא..
סקרן11/08/2008את יודעת איך זה אצלי.. יש לי קוצים בתחת, לא נשאר במקום אחד יותר מדי זמן... מה איתך? את יכולה לשלוח לי מייל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש מצב
לילך15/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצור קשר
לילך15/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלו לילך, מה המצב?
סקרן02/09/2008תגידי את אותה לילך שהכרתי, או שלילך חדשה אחרת ומעניינת. ספרי לי קצת, ספרי לי כמה את מעניינת..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלו לילך, מה המצב?
סקרן02/09/2008תגידי את אותה לילך שהכרתי, או שלילך חדשה אחרת ומעניינת. ספרי לי קצת, ספרי לי כמה את מעניינת..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלו לילך, מה המצב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקשורת מינית...ששש23/07/2008אומרים שזה טוב שיש תקשורת מינית,לומר מה מגרה אותך וכו' וכו'... אני בעד. העניין הוא,שיש לי חברה כבר שבועיים ומעט.. יצאנו מעט לפני ככה שזה לא מסתמך רק על שבועיים של אינטימיות... אממ... להגיד לה מה היא רוצה שאני אעשה,מה עושה לה טוב... נשמע קצת מוקדם מידי או משהו.. מביך ... עם הזמן(בעזרת השם...),אני מאמין שהתקשורת תבוא,אבל בשלב כה מוקדם.. נראה לי קצת מוזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכל זוג וההתקדמות האינטימית שלו
24/07/2008אם אתה מרגיש שעכשיו זה מביך מדי, זה לגיטימי בהחלט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכורה לאוננותלא מגלה23/07/2008יש לי בעיה, אני יודעת שרובכם לא יגדיר את זה "כבעיה" אבל בעיניי זו בעיה רצינית. אני ממש מכורה לאוננות. אפילו כשאני לא חרמנית, אני מאוננת. בכל הזדמנות שניתנת לי אני מאוננת. אני מרגישה כאילו יש לי הפרעה מינית. אנשים שאני מעזה לדבר איתם על זה מתרצים את זה בגיל שלי ובזה שאני עדיין בתולה. אני חושבת שזה לא נכון, ואני ממש מרגישה רע עם זה. אני בדר"כ ממש תומכת באוננות וזה עושה לי טוב כל פעם שזה נעשה כי אני חרמנית. אבל כשאני עושה את זה סתם ככה, סתם, אני מרגישה תחושת גועל אחרי זה. זה נורמלי? זה ירגיע אותי אם אוננות כפייתית היא לא משהו חריג.... תודה=)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמכורה ((:
שלי פסטרנק כץ23/07/2008לא ציינת מה הגיל שלך וזה די חשוב כדי לקבל תמונה מלאה.
אוננות נחשבת לכפייתית רק כאשר היא פוגמת בחיי היומיום ואינה מאפשרת לך ללמוד, לעבוד, להפגש עם חברים ולמצוא זוגיות.
אם את עדיין מרגישה שלא בנוח עם הנושא הייתי מציעה שיחה עם סקסולוג/ית להבהרה, כך תוכלי לשמוע זאת ב 4 עיניים, להסביר מדוע את מרגישה באי נוחות עם הנושא, ולקבל עיצות טובות ואוזן קשבת.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יכול לעזור
מייקל23/07/2008אני היה חבר שלך אבל שילחי תמונה ואני אשלך תמונה אה ובת כמה את
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלו יש פה מישו?
מייקל24/07/2008מי רוצה קשר סבבה לגמרה או סטוץ אה ולא בחסום טל 0507478280
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיי ליהיות כאלה נואשים באמת!
א.24/07/2008תימצא מישהי בדרך נורמאלית אתה לא צריך לתשאל כל מי שאתה רואה בפורום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם ישרים?מאמרים אחרונים
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)