מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשוי בנשואה איכותית ומטורפת :)ירון31/01/2008
בן 30, נראה טוב מאד ומיני מאד, נשוי באושר אך לא מסופק, מחפש מישהיא נשואה הנמצאת במצב דומה לשלי.
מישהיא ללא גבולות, משופעת פנטזיות אסורות וללא יכולת להגשים אותם בבית, לא מחפש ריבוי פרטנרים אלה רק אחת- לנעול את הדלת ולהשתגע אחד עם השניה ללא מעצורים.
אשמח לתגובה במייל[email protected]
ונראה אם נוכל להתקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה שאתה רוצה איכותית זה לגיטימי
01/02/2008זה שאתה רוצה נשואה זה קצת פחות לגיטימי, אבל הגיוני, אבל זה שאתה רוצה מטורפת, זה מוזר.
מה, אתה רוצה לשחק איתה רופא פסיכיאטר וחולה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוי לך
יפעת03/02/2008מה עם אישתך תמצא מישהו לך איתה להחלפת זוגות גם אתה וגם היא למה אתה חושב שמישהי תרצה סחורה כמוך תתמודד עם מה שיש תראה מי אתה הייתי מנסה ליצן כמוך הבעיה אם אתה שווה לפחות 24 ס"מ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמגיבות להודעתי....
ירון03/02/2008לא ברורה לי ההתלהמות?! אולי אני לא קורא נכון את כותרת הפורום :"סקס ויחסים אסורים", אבל להבנתי בשביל זה הפורום קיים.
כל הערה או הארה בנוגע לזוגיות שלי, כן לבגוד או לא, זיין גדול או קטן, לייצנות או אני לא יודע מה, אתן יכולות לשמור לעצמכן.
סתם בשביל לסבר את האוזן או אולי העין הקוראת- איכותית ומטורפת אינו דבר מנוגד בעיקר כאשר מדובר על ענייניי המיטה יהסטיות הקטנות של כל אחד ואחת.... אז אם יש צורך בהסברים כנראה שאת לא מתאימה לי, ומי שמבינה מה הכוונה יותר ממוזמנת ליצור עמי קשר במייל- [email protected]
שבוע טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנס
ymynagpstyea04/02/2008עדיף באמת שתתמקד בחוק התכנון והבניה
מה? יש עוד הריסה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין מחפש......
ירון04/02/2008אולי באמת הגעתי למקום הלא נכון, די ברור שיקום האינטליגנט או החכמולוגית שיגיבו להודעה הזו בצורה ילדותית.
ולמרות זאת, נסיון אחרון, מחפש את האחת, נשואה, דיסקרטית, משופעת פנטזיות שמחכות למימוש.
אז אם את כמוני, מחפשת, רוצה ובלי לסכן את מה שיש תצרי קשר.
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתתקשר ללאב מי -יש שם סקשן שלם בנושא
מירב04/02/2008טבעי שזה קורה
אבל מאוד עצוב
אתה יודע משהו ....
זה באמת מאוד מרגש לחשוב על מעשה מיני אסור כמו בגידה אבל בת'כלס ...
בסוף אתה נשאר בלי כלום ... לבד...
כי גם האישה הכי שוביניסטית והכי בוגדנית בסוף תיקשר אליך ותרצה אהבה.
אם יש לך ילדים - אני מאוד מרחמת על כולכם
אולי תתגרש
או שתתחיל לראות את הסידרה "מתי נתנשק" - היום בערוץ 10 .
בהצלחה והלוואי שתהיה מאושר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמותר, אסור ובכלל....
ירון06/02/2008אהבתי מאד את הנפש העדינה שלך, התגובה הקורקטית\בוגרת משהוא......
את יכולה לבחור לחיות חיים שלמים ולהאמין בזוגיות וגם לחשוב שהוא משלים אותך ואת אותו, שזוגיות היא גן עדן פרטי ובו מתגשמים כל המשאלות, כל התאוות מסופקות ובני הזוג באושר עלאי כל יום, שעה ודקה.
זה נחמד לחשוב כך, לחלום כך, אפילו לקוות....אך בפועל לא כך הם הדברים.
מעולם ולעולם לא תהיה התאמה במאת האחוזים ולא יכולה להיות, גברים ונשים לא חד הם, בנינו הבדלים אדירים בלתי ניתנים לגישור, החל מביוליגיה בסיסית והבדלים הורמונליים בכל רמה שרק תוכלי לחשוב עליה (גם בתפקוד המוח) וכלה בהבדלים שנובעים מתפיסות חיים שהוזנו לנו מינקותא.
תוסיפי לכל הקלחת הזו את העובדה שזוג הוא אמנם יחידה אחת, אך היא מורכבת מגבר ואשה וכל אחד מהם זכאי לחלומות משלו, תקוות וגם פנטזיות.
לא תמיד הדברים עולים בקנה אחד בין בני הזוג, התכחשות לעובדה זו הנה בגדר מעשה בת היענה הטומנת ראשה בחול!
הרי טענת "המזדעזים" נשענת על בגידה באמון, הנובעת מכך שאחד מבני הזוג חלק משהוא אינטימי עם אדם אחר שאיונו בן\בת הזוג "הרשמי\ת" .
ולחידוד העניין- לחלוק עם אדם אחר- הנאה מהצגת תאטרון, יום בספא, סרט טוב, ריקודים סלוניים וכו... אינו בגדר בגידה למרות שכל אלו עונים על הגדרת הבגידה.
חומר למחשבה ותו לא.
ואגב לעניין ילדים- כל מה שהם צריכים בבית זו אהבה, תמיכה והבנה.
זה כבר קשור לתפקוד הזוג כמשפחה לא לחיי המין של בני הזוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמילים יפות..אך הסיבה היא..
עינבר10/02/2008אותו תירוץ די נפוץ..אישתי לא עם ראש פתוח/עסוקה/המין שיגרתי..ובכלל הירהרת ולו לדקה שאולי אתה רוצה לפרוץ גבולות אך בבית ובמיטה אישתך היא זו שלא נהנית ולכן מיסתפקת במה שיש ולא יוזמת יותר?????
אנחנו שונות מימכם וזה נכון אצלנו הרגש משחק בכול המערכת היחסים..וביום שבו ענדת טבעת נישבעת לאהוב ולכבד את אישתך..חשבת אם החיפוש שלך אחר ההרפתקנית הסוערת..יגיעו לידיעת אישתך..ומה אז תומר לה.."מצטער יקירתי אך את לא הגשמת לי את הפנטזיות..היית קרירה ...עסוקה מידי.. אז חיפשתי בחוץ.."
ברור שהנשים כאן יתרעמו ואין לך מה לכעוס קבל את הביקורת בהבנה..
אני לא מתנגדת ל"ריגוש" או "לפרפרים שנעלמו"..אני מתנגדת להאשמה!!
פשוט תגיד אני נשוי מאושר בבית אישתי מדהימה..אבל בא לי לחוות עוד דברים מחוץ למסגרת נישואיי..זה נישמע הרבה יותר טוב לא מאשים אף אחד(טוב אולי אתה תציג את עצמך כנהנתן..אבל אל תבגוד באמונה של רעייתך תוך מתו התירוץ המושלם של היא אשמה!..כי זו לא היא ..זה אתה ורק אתה!)..
המשך יום מקסים..ואתה יכול לכעוס על תגובה הזו ..למדת עוד רגש בריא :-))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענבר...
ירון11/02/2008בין אם אהבתי את התגובה או לא נהנתי לקרוא אותה, לחידוד העניין- לא כועס על אף אחד או אחת, פשוט שונא טימטום ותגובות מתלהמות, כל דבר אפשר לכתוב או להגיד בצורה עניינית.
אבקש כי תקראי שוב את מה שכתבתי-לא האשמתי את אשתי לרגע בכלום, להפך, אף ציינתי באופן חד משמעי שבתוך זוג כל אחד זכאי לפנטזיות שלו.
מבלי להיכנס ליותר מדי פרטים ובעיקר בשביל לא להלאות אותך אומר בתימצות שראייתי הפרטית את מוסד הנישואין והזוגיות כנראה שונה משלך, אולי ארכאית מעט, אך לתפיסתי הטבעת שענדתי בשמחה ואמשיך לענוד מייבת לדאוג לבייתי, לאישתי ולילדי, לפרנסה, אוכל, קורת גג, תמיכהנפשית כשצריך, תקני אותי אם אני טועה אבל אצל כל הנשים שפגשתי (ואולי פשוט לא פגשתי מספיק) כל אלה קודמים בסדר העדיפויות לסקס, בשגרת היום קודם כל- מטפלים בילדים, וכשהם ישנים, מנקים, כביסה, טלוויזיה- בטוחני כי את מכירה את הנוהל....ובסוף, עם יש כוח אז מגיע הסקס.
אצל הגברים(יסכימו איתי כל הקוראים) הסקס מגיע הרבה יותר מוקדם- קרי- מיד אחרי שהילדים הולכים לישון, כשעוד יש כוח וחשק לעשות את כל שרוצים ולענג אחד את השני.
אז הגבר המודרני, המבין, הרגיש, המתחשב אך בו בעת אסרטיבי וקדמוני ובעיקר מבולבל מהמודל הגברי שאתן הנשים יצרתן עבורו, משתדל לספק את מבוקשכן.
עוזר עם הילדים, משכיב לישון, מסדר ועוזר וביקר מבין שזה אחרת כשיש ילדים, הבעיה היחידה במודל הזה שיצרתן הוא שלא נתתם לנו הוראות לגבי הנושא הרגיש של הטסטסטורון, הורמון קטן ומציק כזה, אולי מיותר בעיניך, אך לעולם לא תדעי תסכולו של גבר שקם בבוקר-כל בוקר במלוא אונו ומחשבה אחת בראשו-רוצה לנחש מהיא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירון תגובתך בהחלט שיעשעה!!
עינבר12/02/2008הגבר המדורני??מה עם האישה המודרנית..זו שרוצה שהבית יהיה מסודר הילדים מאורגנים והיא תשב ותיתפנק מול הטלויזיה או בקריאת איזה ספר מעניין?ובלילה יהיה לה סקס מטריף חושים..ובבוקר כשהיא קמה יעירו אותה בנשיקה שתיגלוש לסקס מהנה ואז ארוחת בוקר למיטה..עכשיו זו פנטזיה מדהימה!!!!!!!!..אבל במציאות היומיומית זה יכול לקרות רק בחופשה שלך ושלה עד אז יש את השיגרה הרגילה.
אבל כמו שלכם יש את החובה(ככה הגדת לא?) להביא פרנסה,לשמור על הילדים והאישה להגן,לתמוך ועוד..לנו יש את האחריות לדאוג שהבית יהיה מנוהל על מי מנוחות שהילדים יהיו מאושרים,האוכל יהיה מוכן הכביסה תהיה נקיה,החולצות שלכם מגוהצות וגם לעבוד בחוץ כדי לעזור לכם בעלינו היקרים בהכנסת משכורת נוספת הביתה..אז מותר לנו,בעצם זו זכותנו לומר שאנחנו עייפות או כואב לנו הראש כי היום היה מתיש..הרי גם כשאתה חוזר מותש ועצבני מהעבודה..אם אישתך תיזום אתה תומר לה לא היום..אני עייף/עצבני/אין לי חשק.
אז מיצינו את העניין של הגבר/האישה המודרנים.
עכשיו טוב לדעת שאתה לא מאשים..ככה צריך!!..בקשר להגשמת פנטזיות למה לא?..חיים פעם אחת תהנה מהחיים!
רק חבל שבבית לא תנסה את הפנטזיות להגשים..אבל כמו שאמרתי אלו חייך ההחלטות שלך מושפעות ממה שאתה עושה ולא אני או אחרים יושפעו מהם..אז מה שנותר לי לומר לך זה בצלחה :-))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיד שמח לשעשע.....
ירון12/02/2008ותמיד נחמד להחליף דעות עם גברת מתוכחמת ושנונה.
אבל למה בעצם הגענו בהחלפת הרשמים הזו? מזה זמן שאני משוכנע שהעידן המודרני עושה לנו רק נזק ויביא אותנו לכיליון בכל התחומים בחיים.
נדמה ששכחנו שאנו ככל המינים המאכלסים את כדור הארץ בסיכומו של עניין חיות, ככל החיות גם לנו צרכים בסיסיים, לקחנו עצמנו מאותו מקום נמוך בפירמידה בו אוכל, מים, מרחב מחיה והמשך קיומו של המין היו הצרכים היחידים שלנו, צרכים אותם ניתן לממש בקלות והגענו למקום בפירמידה בו פלאפון דור 3, LCD 43 אינצ', אריחים של נגב קרמיקה ומה לא...יושבים צד לצד ליד הצורך הבסיסי לאכול.
אותו כנ"ל לגבי זוגיות, הגענו למקום בו לא ניתן למלא אחר כל הציפיות, נדמה כי הכל מועד לכישלון, נשמע קצת אפוקליפטי, אבל בטוחני כי תסכימי איתי שבשנים האחרונות יש עליה במספר האנשים שאת מכירה שמחפשים חוויות אלטרנטיביות, להתחבר לטבע, מזון אורגני, לגור באיזה חור נידח...
נקווה שנתאשת באיזשהוא שלב.
הרמב"ם או רבי יהודה הלוי אמר על מידות הנביא שכל מידותיו צריכות להיות בין רע לרע?!
ניקח את מידת הנדיבות- בצד אחת של הסקאלה קמצנות=רע, בצד השני נדיבות ייתר עד שהנדיב רעב ללחם=רע.
מקווה שגם אנו נמצא את דרך הישר=האמצע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירון
עינבר17/02/2008החיים לא יכולים להיעצר אלא רק להתיקדם קדימה ואחנו איתם..תיארת מצב די קשה :-))..אבל שכחת לצד אלו שבוחרים לחזור לשקט לשלווה..יש את אלו שמצאו בקידמה המוון אפשריות המון דלתות שניפתחו לעולמות שעד עכשיו ניחשבו כטאבו מוחלט!
אז נכון שהרבה מהקידמה היא חומרית והדרישות הן בהתאם..אבל קח את הפלאפון לדוגמא ..אם אתה עובד מבוקר עד שעות לילה מאוחרות ..בדור בשלישי אפשר לראות את המשפחה ..אז השעה מאוחרת עוברת מהר..לא? :-))
עכשיו לגבי המושגים טוב רע..אסור מותר..טוב אני חושבת שהם תקפים לילדים..לגיבינו יש כבר מילה אחרת "המצפון"...השופט הכי גדול :-))
תחשוב על זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענבר...
ירון18/02/2008יכול להיות שאת כאן בכדי להכות על חטא?
אני מוצא אותך מנסה להחזיר אותי אל דרך הישר לתורתך, נחמד יהיה לדעת מה את מחפשת?
לגבי ה"מצפון", אותו איבר חמקמק שנוטה להעלם כאשר אדם או אישה רוצים משהוא שהוא בגדר טאבו.
כפי שאת ודאי יודעת אין "מצפון" אוניברסלי, הכל יחסי ונמדד בהתאם למנהגים החלים בחברה בה חי אותו אינדיבידואל, לדוגמא במדינות ערב אין מנידים עפעף כאשר אשה נרצחת על כבוד המשפחה, בעינינו זהו רצח, פרימיטיביות לשמה ואין לה מקום בחברה מתוקנת, "מצפוננו" הקולקטיבי נרעד לשמע חדשות כאלה.
אך בענין בגידה עסקינן, וכמובן שאין הדעת סובלת בגידה, אלא אם אתה או את הבוגדים, נתפסת בקלקלתך-מצפונך לא יניח, לא נתפסת-מים גנובים ימתקו.
אכן נושא סבוך, אך לפחות מענג בפוטנציה.
מצפון=צפון וכולנו יודעים שמשם תיפתח הרעה, אולי כדאי שלא לחשוב על זה אם כך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמממ להכות על חטא זה אומר ...
עינבר18/02/2008שאני אתחרט על דברים שבעיני לא נחשבים כחאט ואילו אחרים יחשבו שכן..אמממ לא מתאים לי:-))..
עכשיו שאלת שאלה מאוד מעניינת..מה אני מחפשת?...אז אשאל אותך את זה למה אני צריכה לחפש?
וכדי לבלבל אותך עוד יותר..אומר לך שלמה אתה חושב שאודה מה אני מחפשת בפורום:-))(נו טוב הקנטתי אותך מספיק)..לא באתי להחזיר אף אחד לדרך הישר..כי אני לא חושבת שמישהו כאן סוטה מדרכו..אלא פשוט עושה מה שטוב לו בעיניו..ההמלצה שלי שתנסה בבית..טוב אומרים שאם הראש הרפתקן אז כול מקום יהיה סוער..אז למה לא להציע את הבית המקום שהוא הבסיס שלנו??????
ועכשיו תורי!!!
יש מספיק צרות,עולמות הרוסים ודברים לא הוגנים בחיים..אבל בחייך רחם עלינו די לתאר לנו זוועות עולם ..מספיק העיתון!!
כתוב משהו אחר..אירוטי חושני..לא יודעת שיר סיפור חוויה יש מלא מה לכתוב(אולי זה יכבוש כמה לבבות של נשים כאן..רק בלי רציחות וקשיים:-)) )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחושני.....
ירון18/02/2008למעשה את מודה שאת טיזרית, מחפשת ריגושי מקלדת, חשבתי שבבית הכי טוב, לא?
לכתוב בצורה חושנית הוא דבר קל, לתאר איך אני נוגע שלב אחרי שלב, איך קצב הלב מתגבר, הזיעה נוטפת, שפתיים נפגשות......
לא חוכמה גדולה, הפטנט האמיתי הוא לעשות דברים ולגרום לתחושות שאי אפשר להעלות על הכתב.
לזה אני מכוון ואת זה אני מחפש מאישה נשואה ולמורת רוחך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי טען שבבית רע?
עינבר18/02/2008ושמע אני טיזרית וכיף לי עם זה..ריגושי מקלדת..חחחחחחחחח לא שמעתי את המשפט הזה המון זמן..תודה הזכרת לי נישכחות..(אבל כניראה שהזכות היצירה האירוטית שייך רק לאחד כאן )
עכשיו המשפט האחרון מאוד תמוה בעיני..צר לך לאכזב אותי?לא ידעתי שאתה חייב לי דין וחשבון..נו ממילא..אם התחלנו אני רוצה דיווח קולקטיבי על כול מעשייך עד היום..הרי אתה לא רוצה לאכזב אותי שוב לא? :-))..
המשך יום מקסים אתה משעשע..זה יאמר לזכותך!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלטיזרית...
ירון18/02/2008יכול להיות שזו התחלה של ידידות מופלאה?
לא הייתי תולה תיקוות גדולות בדיווחים יומיים, מקסימום תחזית מזג אוויר ובשביל זה יש את דני רופ כך שאולי אני מיותר.
רוצה חושניות? תרגישי חופשיה לשלוח מייל- [email protected]
איך הכפפה הזו יושבת על ידך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחחחח אהבתי את התגובה...
עינבר18/02/2008הכפפה נילבשה מאימה בול..איך ידעת?מי גילה?..קדימה תילבש את שלך ובוא ניתאגרף :-))...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממתין למייל...
ירון18/02/2008סיימתי כאן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעד לכאן תגובות מהשטח :-))
עינבר18/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתראו מי שמדבר
חילי05/02/2008דיבורים לחוד ומעשים לחוד בטו שרק תראה כוס של אשה נשואה תשפריץ בחוץ תוך שניות זה קורה לכל אלה שמשתוללים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירון, אין ספק שאתה מפולפל
11/02/2008ואינטליגנט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע טוב.
ירון17/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד לפני שפגשתי אותך , אני מתרגששובב31/01/2008בן 44 מהמרכז מחפש אותך , עד גיל 50 למפגשים רומנטיים , ויותר מכך, אם הינך בסטטוס של רווקה, גרושה, או פנויה , אני מציע לך מפגשים רומנטיים מהנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתררגע רגע, לא הבנתי
01/02/2008אם היא רווקה, גרושה או פנויה המפגשים יהיו מהנים, ואם היא לא, יהיו חרא של מפגשים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלכוהול....אפאצ'י המקורי30/01/2008מיסססססססס באדולינה היקרה,
אלכוהול מדליק את כל החושים ומטריף את פתיחת הסקס אבל אם את רוצה את הגבר שלך מענג אותך בעזרת הזין ולא רק הלשון וכו' יותר מפעמיים אז לוותר על הסוטול של האלכוהול כי הוא מפיל למיטה אמנם אך גם מפיל במיטה בסוף !!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראיזה באסה שאתה צודק
30/01/2008לשתות אלכוהול עם בן זוג זה סוף הדרך של דבר, והדרך למיטה מאוד קצרה, אבל כשנכנסים כבר למיטה - הזכר שהיה עד לפני רגע קשוח, בוטה ואפילו אגרסיבי, הופך לרכיכה אחרי מספר אחד ונרדם כמו מת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל באדולינה שימי לב....
אפאצ'י המקורי01/02/2008תמיד ישנה האפשרות לשתות את האלכוהול תוך כדי הסקס ז"א אם לבן הזוג לא אכפת לשתות מתוך כוס טבעית כ"כ ולך לא אכפת להיות דביקה מס' דקות......הכל יעמוד על מקומו בשלום!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפסמנחם דיאמנט30/01/2008אני מחפס ר יגוש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתררוצה ריגוש?
30/01/2008אז לך לאיזה סרט רומנטי טוב. אומרים שהסרטים האלו מרגשים עד דמעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפש משיהי עם כפות רגלים יפותארז28/01/2008הדבר שהכי מדליק אותי אצל בחורות זה הכף רגל ואני מחפש אחת שיודעת לעבוד איתם לריגושים ופטנזיות משותפות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהן נמצאות בפורום פדיקור
28/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מצליח לפתוח בתולה..ארז28/01/2008שלום יש לי חברה בתולה שנינו בני 17 ואנחנו מנסים כבר קרוב ל4 חודשים לקיים יחסים ולא מצליחים
שאני נכנס טיפה זה ממש כואב לה מה עושים במצב כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלארז
28/01/2008אך... כל פעם מחדש כשאני שומעת על פתיחת בתולה מתחמם לי הלב.
ועכשיו לשאלתך ארז היקר: אני לא גינקולוגית, אבל אני יכולה להציע שתנסו לעשות את זה עם הרבה חומר סיכה, לאט מאוד, ובקטנות – כלומר לא להכניס את כל איבר המין בפעמים הראשונות. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה שלא הולך בכוח הולך ביותר כוח
חילי05/02/2008שים זין על החברה המפונקת שלךתדחוף לה בכוח עד שיעלה עשן לבן זה כואב אז מה לא עושים למטרה נעלה זאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחילי
כ.05/02/2008לך תוציא אגרסיות במקום אחר. אדיוט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגיע הזמן לא לחפש ריגושים..אלא עונגעינבר28/01/2008אני לא מבינה...כול פעם שמישהי/ו רוצה לנסות מישהי/ו מחוץ למסגרת הוא מאשים את המין השיגרתי את האישה/בעל הקר שלא מבין ולא מוכן...אבל חלילה לא לפגוע במיסגרת..אז המיסגרת הכול בסדר איתה..פשוט רוצים משהו שונה ולוא דווקא עם בן הזוג...לא פשוט לומר בא לי לנסות סקס מענג עם אישה /גבר אחר מבן זוגי/תי..מה זה כול כך נורא..הרי אף אחד לא ישפוט אותכם חוץ מעצמכם..תחשבו על זה :-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראין כמו המצפון.
גם אני28/01/2008אבל לפעמים הרגש עולה עליו, וזה לווא דווקא קשור, את יכולה לאהוב את בן/ת זוגך אבל עדיין יש כאלה שפשוט מכורים לסקס ושום דבר לא ימנע מהם/ן לקיים יחסים עם אחר/ת ורק אחר כך המצפון מתעורר. . .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא ענין של מצפון!!!
עינבר28/01/2008אבל למה להאשים?למה לא לומר ..אני מכור/ה לסקס ובא לי לנסות אחרים/ות..לא יותר פשוט למי כול הקיטש הזה של"לא מבינים אותי..הוא/היא קריר/ה ..הסקס הפך שיגרתי"...לא עדיף כנות והנאה נטו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת כל כך צודקת
28/01/2008לדעתי בני האדם לא נבראו כדי לשכב רק עם בן זוג אחד כל החיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנקודה למחשבה
אפאצ'י המקורי30/01/2008היי בנות יקרות,
לאחר אינסוף מערכות יחסים רציניות וארוכות מאד (3) אך גם מס' רב של סטוצים והתהוללויות נראה לי וזאת אני אומר בתור גבר שאף פעם לא בגד בבת זוג, כי עדיף לחפש עונג וסקס אצל הבת זוג הקיימת וכמעט תמיד אפשר להחיות את האהבה ולהלהיט את הסקס ע"י תנוחות , מקומות אביזרים ועוד מלא דברים חדשים.....
אבל אם גם זה לא הולך תהיו גברים/ות אמיתיים/יות ותבואו לבן הזוג שלכם ותאמרו לו יפה שלום אלא אם כן הוא יסכים להתנסויות שלכם עם בני זוג אחרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תכלילי
חילי05/02/2008לבאדולינה יש נשים וגברים של גבר או אשה אחד/ת
וישנם כאלה שכל הזמן מחפשים ואוהבים לשים V על כיבושיהם. נשים שכרטיס הכניסה לנרתיק הוא אורך הזין וזמן המשגל וכל מיני שטויות מטומטמות בסוף בא לך לברוח מכל ההתנסויות האויליות.
במחקרים מסתבר שהמונוגמים מאריכים חיים מאלה שמחפשים סטוצים
לא נכון להכליל שבני האדם לא נועדו לשכב עם מס נשים או גברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואלה
חילי05/02/2008בני אדם מטבע בריאתם בעיקר מונוגמים איני מוצא סיבה להזדיין באורגיה פרועה ואו לחליף זוגות ואשה תזדיין עם אשה לשם ההתנסות בולשיט צריך למצוא את בן הזוג המתאים והאוהב ולחיות את החיים האמיתיים תאמינו לי זה הולך לא רע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי ששונא קונדומים שיקום27/01/2008אני שונאת אותם.
אני שונאת אותם כי זה כמו ללחוץ למישהו את היד עם כפפה, או לנשק מישהו עם נילון נצמד של סנדוויצ'ים על הלשון - לא מרגישים כלום.
חוץ מזה, זה גם הורס את הספונטניות - עד שנכנסים למיטה פתאום הבחור יוצא לחפש קונדום וזה משאיר לי זמן לשאול את עצמי שאלות כמו: מה למען השם אני עושה פה? ולמי שייך הישבן המוזר הזה שמתרוץ בחדר ומחפש קונדומים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרנכון את צודקת
עלי057790125530/01/2008נכון אזי כף זה סקס צריך לעשות כמו שצריך בלי שום דבר צרכים להרגיש את זה אחרת לא שבה כלום רג להגיד שעשינו אבל איפה הכף נעלם את צודקת מאה אחוז מאמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא אוהבת... כן אוהבת...
הלביאה31/01/2008אוהבת אותם, הם רק מריחים אותי, וכבר שניהם מתעוררים לתחיה, שניהם קמים בשבילי, האחד קם בשביל להכנס למקור חום כי החזאית הודיעה על מזג אוויר קר וסערה, והשני קם בכדי להלביש את הראשון בקנדום, קרררר....!! בימים קרים אלו הקטן צריך כובע גשם בכדי שלא יצטנן.... לה.. לה.. אפצ'י.... לא אוהבת אותם! זה כמו לאכול נקניקה עם העטיפה.
אבל לפעמים חייבים ואין ברירה להתענג יחדיו עם שותף שלישי : הכובעון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקמתי ואני נשאר על הרגליים לתמיד!
אפאצ'י המקורי01/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אלרגית בכלל ללטקס :(
מירב04/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמפנטז על אישה שמנה וגדולה ברמותאליקו24/01/2008מפנטז על אישה שמנה וגדולה ברמות. מי מוכנה לקשר מהנה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהכרות
מאיה13/02/2008אשמח להכירך כתוב למייל שלי ונתוודע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאיה
אליקו13/02/2008תכתבי בבקשה למייל [email protected] ביי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה כולם מפנטזים פתאום על שמנות?
13/02/2008אותי מעניין אם אתם רק רוצים לשכב איתן או שגם הייתם מוכנים שתהיה לכם בת זוג "שמנה ברמות"?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעוניין להכיר אשה שעירה עד 55yafuf23/01/2008שלום לך
אני גבר בן 50 מעוניין להכיר אותך אשה שעירה עד גיל 55 מאיזור המרכז.
היפיוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתקים עמותה
26/01/2008אתה ו"אליקו" שמחפש אישה "שמנה ברמות" צריכים לחבור יחד ולהקים עמותה של סוטים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקסולוגית ושופטת
תלמידה08/02/2008את קוראת לעצמך יועצת לשיפור חיי מין?.. למה הם סוטים כי הם נמשכים למשהו שנחשב חריג? בעיניי אישה שמנה או שעירה זה פחות חריג מאישה שדוחפת סיליקון לציצי שלה. ואגב זה הרבה פחות סוטה מכל האפסים פה שמדברים על זיונים עם חיות. אז יישר כח..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם חברות שלכם לא חרמניות?23/01/2008בזמן האחרון אני נתקלת ביותר ויותר גברים שמתלוננים שחברות שלהם לא חרמניות.
אני לא מבינה איך זה יתכן.
אני, לדוגמא, חרמנית טילים. כל בן זוג מזדמן שאני מארחת במיטתי יוצא ממנה על ארבע ורץ לשאול שאלות בפורום אורתופדיה.
בקיצור, מעניין אותי לשמוע את דעתכם - איך חברות שלכם במיטה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרפשש יפה מזיינת על ימין ועל שמאל
D23/01/2008עלוי עלי מישהי כמוך,הבעיה של רוב הנשים בארץ זה שהם לא ניפתחות ליצרים שלהם הם נוטות להפנים אותם במידה כזאת או אחרות כמו ילדות קטנות ואף יש כאלה שממש רואות את הסקס כעיניין של הגברים בילבד בעוד שזה לא נכון ביכלל,נשים בארץ צריכות ליהיות יותר פתוחות ופעילות מינית ולא מומיות שכל מה שהם עושות זה שוכבות במיטה וכאילו עושות טובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
XXX24/02/2008שלום לך,
אני חושבת מזה שנה כמעט על יחסים עם אישה, הנושא מאוד מסקרן אותי במיוחד לאור בעובדה שמעולם לא הגעתי לאורגזמה. לדעתי אני דו מינית, אבל יש לי חששות. מה את מציעה לי. את יכולה לעזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם את לא גומרת בדרך כלל אז הסיכויים
מישהי25/02/2008קטנים אף יותר אם אישה תנוחות סקס בין נשים בעיתיות ומקשות על ההנאה אני מכירה מישהי שהיתנסה בזה פעם ויצאה לגמרה לא מרוצה,אני יודעת שזה ניראה מלהיב או מסקרן אבל במיטה
זה לא משהו ביכלל,גם מחקר בנושא הראו תוצאות דומות בין נשים לסביות לסטריטיות אחוז הלסביות שגמרו היה קטן יותר מאחוז הסטריטיות שהגיעו לאורגזמה,זה אולי ניראה מפתה(לי אישית לא ממש אבל כל אחת וטעמה) אבל לפי מה ששמעתי מכמה בנות שהיתנסו בזה פעם סקס בין לסביות דיי גרוע או בינוני ומשעמם כזה את לא דו מינית בסך הכל כמה פנטזיות זה יכול לעבור לך בכמה דקות אם יהיה לך פנטזיות אחרות בראש,יחסים לסבים זה לא פיתרון לשום דבר תימצאי מישהו ותיסמכי רק על עצמך בכל הנוגע לאורגזמה שלך ותידאגי שהשליטה בידיים שלך במיטה...
מניסיון זה נורא עוזר.מקווה שעזרתי (-;* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא עזרת לי אבל תודה בכל מקרה.
226/02/2008רק לציין שלדעתי את טועה, יש הבדל עצום לפי מה שאני שמעתי, ביחסים עם גבר וביחסים עם אישה.
אבל, שוב תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהחלט יש הבדל יחסים לסבים גם לרוב
מישהי26/02/2008פחות נאמנים(אני שומעת את זה מבנות שהיו לסביות פעם אין לי דעה אישית ממש לפה או לשם)
אל תישמעי למה שמספרים לך לרוב זה סתם שטויות או היסחפות מיותרת,לרוב יש נטיה ליראות יחסים לסבים כיחסים טובים ביגלל דעות קדומות שגברים לא רגישים שתלטנים ולא מיתחשבים ועוד כמה בעוד שזה ביכלל לא נכון יש הרבה מאד נשים כאלה למעשה האנשים השתלטנים ביותר שראיתי בחיי היו נשים וגם נשים לא הכי רגישות,לחברה שלי הייתה חברה(בת זוג) שזרקה עליה בקבוק יין על הראש כי היא לא רצתה ליהיות איתה יותר בעוד שהיא בעצמה בגדה בה לא פעם ושמעתי מעוד כמה בנות (שאני קצת פחות מכירה) על סיפורים דומים שהבת זוג בקושי היתיחסה אליהם אחרי כמה זמן ובגדו בהן וממש התחילו ליראות בהן יותר כמו ידידות מאשר בנות זוג,ועוד משהו יותר מחצי מהנשים שקימו יחסים דומים אם נשים קימו גם במקביל יחסים אם גברים והפסיקו ליהיות אם נשים בסופו של דבר לא תיראי הרבה נשים שלוקחות את זה כדרך חיים אלה רק כהיתנסות חד פעמית לרוב,גם היחס של החברה לגבי איך שלסביות ניראות מוטעה לרוב טוענים שלסביות הם פצצות על בעוד שרוב הלסביות שאני ראיתי דווקה היו דיי מכוערות אנשים רואים שחקניות פורנו בסרטים (לרוב הם יראו טוב אבל לא תמיד)ואז מקבלים גישה שלסביות הם פצצות מין כי לרוב הם לא רואים לסביות במציאות בקושי לכן אנשים מקבלים רושם כללי מוטעה שיחסים לסבים הם יחסים בין שני פצצות מין
ויחסים מושלמים(לרוב מציגים את זה כך בסרטים) בעוד שזה כימעט ההפך המושלם במציאות וגם העובדה שרוב הלסביות מפסיקות אם זה דיי מהר או עוברות לגברים בדרך גם אנג'לינה ג'ולי הייתה דו מינית עד שוויתרה על זה אם בראד פיט.סליחה על החפירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה דיי הרבה אבל מציעה ליקרוא את הכל
מישהי26/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהXXXX
226/02/2008את נשמעת מאוד אנטי, קרה משהו שהתאכזבת ממנו בצורה מאוד קיצונית.
שמתי לב שאת ממש מנסה לגרום לי לשנות את דעתי. אני צריכה לציין שלא אמרתי חד משמעית שזה מה שאני רוצה, אבל, מחברות ושמועות דווקא שמעתי ההיפך - כשאישה מקיימת יחסים פעם אחת עם אישה אחרת, הסיכויים שתחזור לגבר שואפים לאפס. זה הדבר היחיד שיכול להרתיע אותי (כזכור אני נשואה), מעבר לזה אחרי 20 שנות נישואים, 4 ילדים, בעל (הגבר היחיד בחיי המיניים), כלב, חתול וכו'... חשבתי לעצמי, אחרי שכולם כבר גדלו, שעכשיו תורי, אני צריכה לספק את הצרכים והסקרנות שלי (מה יש לא מגיע לי?) והדבר הראשון שברצוני לעזור לעצמי זה להגיע לאורגזמה, אם דרך חיפוש של בן זוג או בת זוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?מנסים לעזור לך כאן זה שטויות מה
מימי26/02/2008שאמרו לך אנשים מתקנים אנשים אחרים כשהם טועים אף אחד לא סובל מיזה שאת חושבת בצורה זאת או אחרת,ובאמת רוב הלסביות יש יחסים אם גברים היה כאן פעם כתבה בנושא(אני חושבת שהיא ראתה את זה שם) ורוב הלסביות הם למעשה דו מיניות ויש להן יחסים גם אם גברים כבר עשו על זה מחקרים את מיתווכחת בעוד שמה שיש לך זה שמועות ודעות מכורות? טוב ניסו להסביר לך
שיהיה לך כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תאמיני לכל מה שאומרים לך זה
מימי26/02/2008שטויות אני ראיתי בסידרה "בוגדים" לא יודעת אם שמעת על זה זאת סידרה שמצלמת בגידות
והיו שתי מיקרים של לסביות ולפי מה שהניבגדת סיפרה לא ממש היו יחסים טובים והיתיאשה מנשים
וזאתי שבגדה בה בגדה בזאתי שבגדה איתה אם כמה גברים אחרים (היא סיפרה שהיא ראתה את זה) והמיקרא השני זאת מישהי שבגדה בחבר שלה אם מישהי ובסוף היא היצתערה והיתחננה בתוכנית שיחזור אליה ושהיא אוהבת אותו ושהיא סתם צעצוע ולא כלום אל תאמיני לכל מה שטות שמספרים לך אנשים(בימיוחד נשים) מסלפות דברים דברים בניגוד למציאות לא כל שמועה או משהו זה נכון זה דעות קדומות בערך כמו שפרסים ותימנים קמצנים זה נכון לא זה סתם דעה קדומה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהXXX
226/02/2008טוב את לא עוזרת לי וגם הקודמת לא עזרה לי, מה יש לכם? למה כולם כל כך אנטי? אולי אני לא בסדר?
יש מישהו שיכול לעזור לי? ואיפה את באדולינה, באודולינה ? למה את לא עונה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאף אחת לא אנטי אלה פשוט עובדות
מימי26/02/2008את מציגה גישה מוטעת לגבי לסביות מי שאמרה לך את זה ניסתה להסיט ולשנות את דעתך ולא אף אחת אחרת,את יכולה לנסות לחפש מישהי זכותך אלה החיים שלך ומזל טוב אם תימצאי מישהי אבל מה שאני וגם מישהי ניראה ניסינו לעשות זה להוריד לך את הרגליים לקרקע זה הכי יעזור לך את הצגת בצורה מוטעת יחסים לסבים כדבר הכי טוב שיש או משהו מעולה בעוד שבמציאות זה ביכלל לא כך זה לא יותר טוב משום מערכת יחסים אחרת ואולי אף פחות אבל זה לא אומר שאת לא יכולה לימצוא מישהי למרות שהכי עדיף שתימצאי מישהו בימיוחד לאור הסיבות שאת מציגה,ועוד משהו חשוב האורגזמה שלך לא תלויה במי שאת איתו אלה בך תיקחי את השליטה בידיים ותעשי מה שניראה לך הכי טוב זה הכי יעזור לך האורגזמה שלך נימצאת בידיים שלך ולא בשל אף אחד אחר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהXXXX
226/02/2008לקחתי לתשומת ליבי. יש משהו במה שאת אומרת אבל לגבי לקחת את זה לידיים שלי - זו כבר בעיה אחרת.
תודה רבה על תשומת הלב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמחתי לעזור
מימי26/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוברטורניקול22/01/2008היי
האם לדעתכם וקדם מידי לרכוש ויברטור אחרי שנת חברות?(כשמדובר בחבר הראשון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלא, זה בעיקר תלוי ב..
רוני22/01/2008כמה אתם פתוחים לדברים וכמה אתם בוגרים. יש אנשים בני 30+ שלא מתאימים לזה, ויש צעירים פתוחים שמוכנים לנסות דברים וזה מתאים להם. הכל תלוי בבהרגשה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרעיון מצוין
24/01/2008שנה שלמה שאתם ביחד, זה הזמן לנסות דברים חדשים. אם זה יסב לך יותר הנאה אז למה לא?
נראה לי שדווקא חבר שלך יאהב את הרעיון, כמו שכל הגברים אוהבים חידושים במיטה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפש מדריכהhigh pitch22/01/2008שלום! אני בן 26 גר בתל אביב. אני כבד שמיעה, מחפש מישהי סבלנית שאוכל ללמוד ממנה ואיתה. מישהי שתלמד אותי להיות רגוע וזורם, או לוהט וחושני, להיות נוכח ולא לחשוב יותר מדי ולנסות להבין יותר מדי. אם נשמע לך שלחי פרטים ל [email protected]
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרעושה רושם שאתה חמוד
24/01/2008אם כבר להיענות להצעות כאלו באינטרנט, אז כדאי להצעה שלך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחמוד חמוד
high pitch29/01/2008אבל כנראה שזה לא מספיק כדי לגרום להן לפעול. אני עדיין מחכה( באופן פעיל כמובן, גם בפורומים אחרים פירסמתי).מה איתך
באדולינה? מלמדת רק תאוריה?
יום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי שמסתקרן משדיים של אם מניקה שיקוםאסף20/01/2008ילדתי, שדיי גדלו לנפח עצום. מתה שמישהו יעזור לי עם השאיבות האלה ויגרה אותי בטירוף. מוזמנים לכתוב לי . [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרנו באמת
21/01/2008סמדר? מה עובר עלייך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבדולינה
yapi4222/01/2008נראה לך שהיא רצינית? .......... סתם סתלבטנית!
היה כאן מישהו (זכר) בתחילת החודש שחיפש אחת כזאת......
אז מה הקטע שלה? שתענה לו.... ויבואו על סיפוקם....... מה יותר פשוט מזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכאלה שבזוגיות, עד כמה אפשר מלוכלך?בן זוג19/01/2008שלום בנים בנות,
מבקש שיתוף בדעתכם בנושא, סקס "מלוכלך" במערכת יחסים ארוכה בין אוהבים (כמובן שנשואים עוד טוב יותר).
אצל הבנים , איפשהו קיימת הדילמה שעם בת זוג יש דברים שאולי לא עושים. למשל: לגמור לה על הפרצוף. אני מאוד רוצה לעשות את זה לזוגתי (ואף עשיתי את זה פעמיים) אבל ב"מציאות" אתה צריך לחשוב על מה קורה אחרי. זה לא שהיא מתענגת ומלקקת את זה כאילו זה דבש ונוצרת סיטואציה מצחיקה עד מביכה ולא נעימה.
מה עושים?
אגב, מה עם פנטזיות גרועות יותר (השתנות וכו') מישהו עשה את זה עם בת זוג? מישהי קיבלה/עשתה זאת עם בן הזוג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלכלוכים
21/01/2008לבן זוג שלום. אתה צודק, לא תמיד אפשר לתרגם את הפנטזיה לכדי מציאות מענגת. מצד שני, עם יש לך בת זוג עם ראש מלוכלך ורצון להתנסות, אז עוד יתכן שהיא תפתיע אותך.... ממה שאני מכירה ויודעת, רוב הנשים לא פתוחות לקבל דברים כאלו, אבל אלה שכן נהנות ממין יותר, לא בגלל שהן באמת אוהבות שמשתינים עליהן, אלא בעיקר בגלל שהן פתוחות יותר לחוות דברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם מכורים לאינטרנט?מאמרים אחרונים
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)