מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוףחסוי04/03/2008
האםם בשביל להיכנס להריון חייב לקרוע את כרום הבתולים?
הכוונה היא שאם הוא עדין לא נקרע אין לי ממה לחשוש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צר לי להלחיץ אותך אותך אבל
05/03/2008יש כזה דבר. קרום הבתולין הוא לא אטום לגמרי.
בהצלחה, ותרגע, היא 99,9% לא בהריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובהיעל04/03/2008אני בת 25 ואף פעם לא הישתמשתי בטמפונים אלא רק בפדים. הבעיה עם פדים זה גם אי נוחות וגם יש חשש להתלכלך בימים שהזרימה היא ממש חזקה. לכן, רציתי להתחיל להשתמש בטמפונים אבל אני מאוד מפחדת מלהחדיר אותם ואני גם לא ידעת אייך להכניס טמפון. שמעתי שצריך להכניס את כל האצבע- זה נראה לי איום. אשמח אם תוכלו הסביר לי אייך מכניסים טמפון- נצא מתוך הנחה שעל החשש מההכנסה עצמה אני אתגבר- אייך להכניס טמפון בלי להכאיב ובלי לגרום לזיהומים?
אל תפנו אותי להוראות שבחבילה כי זה לא אומר לי כלום.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהעברת הודעה לפורום אחר
מערכת BeOK04/03/2008לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=19 id=link]מין וסקסולוגיה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחברה לא גומרתשי04/03/2008שלום יש לי בעיה עם החברה .. תמיד שאני יורד לה היא אומרת לי איזהכף בא לי לגמור והיא מגיע לאיזה מצב שהיא אומרת שיש לה פיפי .. אני חושב שזה הגמירה היא אף פעם לא הוצא את זה אחוצה כי היא מפחדת שזה פיפי מה אנו עושים .. למבינים בלבד ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהעברת הודעה לפורום אחר
מערכת BeOK04/03/2008לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=19 id=link]מין וסקסולוגיה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגילוחיוחנן04/03/2008אני חושב לגלח את איבר מיני. את הפין, הביצים, מעל הפין את כל האזור. האם נשים חושבות שזה יפה? האם זה ארוטי? אנא הגבנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראם אתה ממש שעיר שם, אז לך על זה
04/03/2008אבל שים לב! רק תקצר את השערות עם מכונת תספורת. אם תגלח ממש קצוץ הזיפים יטרידו אותך תקופה ארוכה.
נראה לי שתיאורטית נשים יעדיפו איבר מין אסתטי ומגולח על פני איבר מין שבקושי רואים אותו מרוב שיערות.
בהצלחה
נ.ב
תזהר לא ללכלך את כל המקלחת או לסתום את פתח הניקוז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך גילוח
יוחנן04/03/2008איבר המין שלי לא יותר מדי שעיר.
מה עדיף: לגלח לגמרי או להשאיר טיפה שער?
מה נשים מעדיפות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדעתי...
תלמידה04/03/2008אל תגלח אם אתה לא שעיר.. יש בזה משהו מטופש ולא גברי. בעיני לפחות.. (וחוצמזה אתה תסבול מזה רצח כי זה רק יגרד לך אח"כ...)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך גילוח
יוחנן04/03/2008זה לא יותר נוח במציצות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא משנה
אני04/03/2008אם אתה לא שעיר מאד אז זה לא משנה אם אתה מאד שעיר (אבל ממש ברמות) זה מפריע. אבל זה גם קטע של מה הפרטנרית אוהבת... אם היא אוהבת את המראה של שקן פורנו מלוקק עם חזה חלק וזין חלק זה יגרה אותה. זה יותר בקטע הזה ופחות עניין של נוחות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפדופיליה
ale-baba05/03/2008לגלח את אזור הערווה מעורר רגשות פדופיליים.שער הערווה נועד לספוג את הזעה ולא ליופי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה??
אני05/03/2008אז גברים שאוהבים כוס מגולח אוהבים את זה כי זה נראה ילדותי?? לא נראה לי בהכרח.. כי אנחנו מורידות שיער גם בעוד כמה מקומות - רגליים שחי וכד'.. זה פשוט נראה נקי יותר.. אבל אני חייבת להגיד שיש איזה הגיון במה שאתה אומר... (לא שאני אפסיק להוריד...) חחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגילוח ערווה
שי23/04/2008לפי דעתי גילוח כל השיער נותן הרגשה של פדופיליות, זה כיף שבחורה יש לה שיער למטה כמובן נורמלי, אני פעם זיינתי נזירה לשעבר שהייה לה שיער זה פשוט הטריף אותי לראות אטלקיה בת 20 לא מגולחת טחנתי אותה בלי הפסקה והשיער ערוווה יצר גיריום כל פעם שחדרתי אליה זה פשוט נפלא צריך לנסות כדי להבין, לכל מי שמגלחת אני מבין שאתם רוצות להיות אסטטיות אני חושב שלהיות מעט טבעית זה מדהים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלך על זה בגדול!!!
מיקו- מאוהב!!11/03/2008לך על זה ובגדול! אני גילחתי......האמת...עשיתי הפתעה די מעניינת...ללא חוקית שלי.....
שהיא מבחינתי היום חוקית לכל עניין ודבר....
אומנם בתחילה זה קצת מוזר, ולעיתי קצת מגרד...אך אם זה עושה טוב ונעים לבת הזוג?למה לא?.....
למה אנחנו כן יכולים לדרוש מהן לגלח ומעצמנו לא ניתן מעט?.....
לך אל זה....אפילו ההרגשה הנעימה כשהכול חלק שם למטה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש מסיבות פטיש בארץ ?חוזר ובגדול04/03/2008חזרתי מחו''ל והייתי בכמה מסיבות פטיש וממש התלהבתי מהעניין. אני לא ממש מוערבב במה שקורה בישראל בקטע הזה ורציתי לדעת איפה ואיך זה שמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתריש והרבה...
04/03/2008היה עד לא מזמן את הדאנג'ן ביפו. אני לא יודעת אם הוא עדיין פתוח.
אני בטוחה שיש עוד. תרשום בגוגל לדוגמה, "מועדון סאדו" ותקבל לא מעט תוצאות עם כתובות. אני ניסיתי ומצאתי כמה...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיכן לגמורדנה03/03/2008כמה פעמים עשיתי לחבר שלי ביד, והיינו צריכים להפסיק באמצע, כי הוא לא ידע איפה לגמור. מה את ממליצה? איך הוא יכול לגמור בצורה הכי נקייה ונוחה לשנינו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרנייר טואלט או מטליות לחות
04/03/2008שימו לידכם אותם, ותגידי לו שיהיה עם הנייר ביד בהיכון עוד לפני שהוא גומר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לכל הבנות כנסו!!!!עמוס02/03/2008מה הייתן עושות אם הייתן מגלות שלחבר שלכם יש כתם לידה חום בפין בגודל סמ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכלום,,, זה ממש לא מפריע...
סיון 93603/03/2008לאקס שלי היה ,,, וזה ממש לא הפריע ולא מפריע לשום דבר...
אל תתן לזה להפריע לך בכלום!!!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי ממציאה לו שם...
03/03/2008לדוגמה, לפין הייתי קוראת שמוליק ולכתם מומו.
ועכשיו ברצינות, לדעתי זה ממש לא משנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלתי הקודמת אליךיעל01/03/2008
זאת הבעיה, שאני לא מצליחה לקורא אותו. כלומר: מצד אחד אני מפתחת איתו שיחה והשיחה זורמת אך אין המשך למשהוא יותר רציני.כלומר: הוא לא מציע יציאה או פגישה נוספת למרות שהוא מאוד נחמד ואדיב ומציע עזרה במהלך השיחה איתי. אייך אני אדע אם הוא מעוניין או לא ולמה אני כל הזמן צריכה להיות היוזמת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראת ללא ספק בדילמה קשה
01/03/2008אני לא כל כך יודעת מה לענות לך כי אין תשובה אחת נכונה. ראשית, לצערי, אני מניחה שהוא לא דלוק עליך, כי אם הוא היה דלוק הוא בוודאי היה מציע לעשות איתך דברים והיה מסכים להצעותייך. לכן, אני חושבת שקודם כל תכניסי את זה לעצמך לראש, כדי שלא תפגעי אח"כ.
שנית, אם את ממש רוצה אותו, אולי כדאי שתתחילי איתו בפירוש. פשוט תגידי לו משהו בסגנון של "אתה נורא חמוד לדעתי, אולי תצא איתי ל...."
בשנות האלפיים גם בנות יכולות להתחיל :)
בהצלחה, ומצטערת שלא יכולתי לתרום תרומה משמעותית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן או לא זאת השאלהמלי28/02/2008אני בת 24 וידיד שלי בן 20 הוא הציע לי לקיים איתו יחסי מין , איך להתיחס להצעתו להעלב ?או להיענות? לפי מה להחליט איזה קריטריונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהקריטריון היחידי הוא: אם בא לך או
תלמידה29/02/2008לא. אין שום דבר רע בסקס בלי מחוייבות אם שניכם בוגרים מספיק בשביל הקטע..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש האומרים ש"אין כזה דבר ידידים".
29/02/2008גברים ידועים כחרמנים גדולים וכשהם קרובים לאישה תקופה ארוכה סיכויים רבים שהם גם ירצו לשכב איתה.
לכן אין לך מה להעלב. בנודע להסכמתך, זה כבר שאלה קשה. בין הקריטריונים שאליהם את צריכה להתייחס לדעתי קיימים: מידה החרמנות שלך על הבחור, מה יקרה אח"כ - חברות, יזיזות, ניתוק קשר, מה קורה עכשיו אחרי שהוא הציע - זה בטח פגע בידידות כבר, ועוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשים - כמה הן שונות בהתנהגות המיניתדניאל28/02/2008אני אלמן מזה כשנה, הייתי נשוי לאותה אשה במשך שנים רבות ולא היה לי נסיון עם נשים אחרות.
הייתי רגיל להתנהגות המינית של אשתי, מקיימים סקס (בדרך כלל לפני השינה) מיד לאחר שמסיימים
היינו קמים ושוטפים עצמנו באמבטיה והולכים לישון.
אשתי המנוחה טענה שהיא איננה מרגישה בנוח עם הנוזלים בווגינה שלה.
הכרתי אשה גרושה כבת 50, התחלנו לצאת ולאחר כמה מפגשים ביליתי לילה אצלה, וזו היתה חוויה יוצאת דופן ושונה לחלוטין מכל מה שהכרתי.
ההתלהבות שלה במיטה היתה דבר מדהים, היא גמרה כבר במשחק המוקדם עוד לפני שחדרתי,
היא טענה שאיננה סובלת קונדומים (היא נבדקת ל HIV כל כמה חודשים) וגם לא חששה ממני כי לא קיימתי יחסים כשנה.
לאחר שגמרה המשיכה לעשות לי סקס אורלי ואני לה, היא המשיכה להיות בריגוש גבוה, חדרתי אליה
והמשכתי לנוע במהירות עד ששנינו גמרנו ביחד באורגזמה אדירה.
וכאן הופתעתי, היא לא קפצה לאמבטיה לשטוף עצמה למרות שהיתה רטובה מאד,
נשארה מחובקת איתי.
המשכנו להתלטף ולאחר כמה דקות היא החליקה מטה והתחילה למצוץ את אברי
הרגשתי לא נוח כי אף פעם לא עשיתי סקס בפעם השניה באותו ערב
היא המשיכה למצוץ בעדינות ולהפתעתי האבר התקשה מחדש, היא לא הרפתה והמשיכה במעשיה
לאחר מכן משכה את ראשי אל בין רגליה וביקשה שאלקק אותה, ההייתי במבוכה כי היא היתה מוצפת בנוזליה ובזרע שלי, אבל החלטתי להענות לה ולקקתי אותה בהתלהבות, מודה שאפילו נהניתי מכך.
היא התגרתה כל כך שכמעט וגמרה בשלישית רק ממגע לשוני.
נעמדה על ברכיה בתנוחת דוגי וחדרתי לווגינה שלה מאחור.
אחרי כדקה היא גמרה אבל אני לא, המשכתי לנוע בתוכה דקות ארוכות בחוזקה עד שביקשה שאפסיק כי כבר אין לה כוח, יצאתי מתוכה, היא ראתה שהאבר שלי עומד חזק, התחילה למצוץ אותו
בתשוקה, אחרי כמה דקות הרגשתי שאני עומד לגמור, אמרתי לה זאת אבל היא המשיכה למצוץ בחוזקה, אני גמרתי בפיה והיא לא הפסיקה למצוץ - היתה לי אורגזמה כל כך חזקה כי מעולם לא גמרתי בפה של אשתי לפני כן (היא סלדה מכך).
לא שאלתי את בת הזוג להיכן נעלם הזרע שלי תוך כדי מציצה אבל אני משוכנע שהיא בלעה אותו.
לאחר מכן שכבנו חבוקים ונרדמנו עד הבוקר.
התעוררנו, היא שלחה ידיה ונוכחה לדעת שהאבר עומד שוב בזקפת שחרית, הסירה את השמיכה ותוך דקה כבר רכבה עליו, התחילה לנוע במהירות תוך שהיא משפשפת את דגדגנה באצבעותיה, תוך כמה דקות היא גמרה בגניחות.
הפעם קמה ויצאה לאמבטיה לשטוף עצמה.
חזרה ואמרה שהיא צריכה לצאת לעניניה.
שטפתי את עצמי ויצאתי מביתה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרסיפור מעולה :)
29/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאור אמיתי לחלוטין - כל מילה אמת
דניאל01/03/2008תודה על המחמאה למה שכתבתי
כל מילה אמת לאמיתה - זה מה שקרה, ולאחר מכן חזר על עצמו ביתר שאת בערבים שלאחר מכן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש דברים כאלה!
ר'02/03/2008מסתבר שיש נשים שיודעות לא לוותר על התענוג בתצורתו הכוללת והולכות עד הסוף בלי בושה כדי להינות נטו, אם בדרך זה עושה אותך מאושר , פעמיים כי טוב. התיאור של ה"בחורה" שלך הזכיר לי את הסקס הראשון שלי עם הבחורה הכי פתוחה, אמיתית ואוהבת סקס שהייתי איתה.. יש דברים כאלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה סיפור יפה :) בהצלחה לך...
תלמידה01/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאושרת בשבילך
סיון 93602/03/2008אני שמחה בשבילך, שאמנם בשלב מאוחר יותר בחיים אבל גילת את העושר המיני..
בהצלחה בהמשך...
מקווה שיהיה ככה תמיד....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהק' יקירי...סיון 93628/02/2008היי מה שלומך???
זהו סיימתי סימסטר, ועכשיו התחלתי פרוייקט גמר...
אבל חזרתי מחופשת המבחנים שלי...
מה איתך???
המשך שבוע מצויין!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהיי מותק.
אחד אחר01/03/2008האמת גם אני מזמן לא הייתי פה.וגם עכשיו אני בקושי נמצא כאן. מה לעשות .עובדים בפרך. איך היו המבחנים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאמת שעברו דיי בקלות...
סיון 93601/03/2008עברו באופן יחסי דיי בקלות..
חוץ מזה, שכייף... התחלנו לעבוד על פרוייקט גמר, (אני לומדת עיצוב פנים) והנושא הראשי שלי הוא מיניות,(הסמינריון היה על בורדלים של פריס במאה ה- 19) והתת נושא שבחרתי זה לייצר מקום לאנשים לקיים מפגשים מיניים שמקורם הוא בבגידה.
אז סתם מעניין ומשעשע...
הנושא של בגידות עלה אצלי כי מסתבר שכל מי ששאלתי, ברמה כזו או אחרת, חושבים על זה...
מה קרה? מה העומס בעבודה?
שיהיה שבוע מצויין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה מסקרן (--:
אחד אחר03/03/2008לבנות פינת חמד חמד לזוגות. נשמע נחמד. מעניין איך את מתארת מקום כזה. אותי מדליק חדר שקט מאד, חשוך למחצה, בסגנון אתני עם מיטה ענקית בלי שמיכה וכריות. ממש מקדש שעליו מתעלסים באיטיות ובלהט.הייתי פעם במקום כזה. זה בהחלט גורם לפתיחות ולאינטימיות.
תתארי לי איך את אוהבת את זה.
ולגביי. כן לחץ אדיר בעבודה. לפני כמה זמן הגעתי כמעט לפשיטת רגל אבל אני שוב על הרגליים ומה שנשאר זה לישר את הגב (--:.
אני מצטער שאני לא כל כך זמין אבל תמשיכי לכתוב לי. זה כיף.
ואם בא לך לכתוב לי למייל אז... [email protected]
שיהיה לך יום מדליק (((((-:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשפרצהליטל26/02/2008ראיתי בכמה אתרי סקס שיש נשים שמשפריצות במהלך הסקס מרוב הנאה
ממה זה נובע?
זה קורה תמיד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרזה קרה לי
דני27/02/2008את צודקת, יש נשים (וזה מאד נדיר) שממש משפריצות כשהן גומרות
זה קרה לי פעם אחת עם ידידה בזמן שירדתי לה, הוא גמרה וממש השפריצה נוזל שקוף שהרטיב לי את כל הפנים, זה בפרוש לא היה שתן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאמת
ליטל27/02/2008שיצא לי כמה פעמים שעשיתי ביד
וממש רציתי לעשות פיפי
עצרתי את עצמי
זה קורה לעוד בנות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לליטל
דנה27/02/2008ליטל, זה קורה גם לי
כשאני גומרת יש לי התכווצויות חזקות ואני מרגישה שאני רוצה להשתין
פעם אחת קיימתי יחסים עם חבר, רכבתי עליו וגמרתי (לפניו), היתה לי אורגזמה כל כך חזקה
ורציתי להשתין, אמרתי זאת לחברי והוא אמר לכי על זה, עשיתי זאת תוך כדי זה שאני רוכבת עליו
שנינו הגענו באותו רגע לאורגזמה בלתי רגילה (לי זו היתה אורגזמה שניה בהמשך לראשונה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדי
ליטל27/02/2008איזה כיף לשמוע
האמתצ שגם כשאני מאוננת
אז בא לי להשתין
נראה לי שיש לי איזשהי בעייה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי עוד משפריצה פה..
יניבושש10/12/2008אני להיות עם בחורה שתשפרחץ עליי.. זה כ"כ מגרה אותי!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקס עם השפרצות
לולה28/02/2008אף פעם לא ראיתי עם השפרצות
ואני בחורה שמאוד אוהבת סקס חזק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדובר בתופעה המלבבת - סקווירטינג
27/02/2008תשובות לכל השאלות בנוגע ל"מזרקה של ונוס" תוכלו למצוא בכתבה הזו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוגם בכל אתר פורנו שמכבד את עצמו!
תלמידה27/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל יש לי הרגשה שזה שתן
ליטל28/02/2008ולא מזרקה או איך שאת לא קוראת לזה...
אני צריכה לבדוק בריחת שתן אצל גניקולוג?
אני כולה בת 25 ,תמיד אמרו לי שבריחת שתן זה משהו של נשים בנות 40+* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא שתן את בסדר גמור
מימי28/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשפרצה
מיכל14/11/2008קרה לי כמה פעמים, שאוננתי וגם חוויתי השפרצה. זה כיףףףף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשפרצה
שטונק14/11/2008קימת תופעה כזאת אשתי משפריצה במהלך הזיון הסדין נרטב ויש צורך להחליפו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבר שחוששמימי26/02/2008שלום אני בת 18 בכיתה יב יש לי חבר בכיתה ט אנחנו אוהבים מאד בלי קשר לגיל ואנחנו חברים כבר שנתים בערך והזוגיות שלנו מעולה אם הזמן הוא התחיל להיפתח יותר ויותר מינית והוא יורד לי כשאני רוצה בזמן האחרון התחלתי לדבר איתו על יחסי מין הוא דיי חושש מיזה והוא דוחה את זה כל פעם אך אני חושבת שהוא יפתח ויתרגל לזה האם יש דרך להכין אותו לזה או ליגרום לו פחות לפחד מיזה מישהו יכול לתת לי עצות מה לעשות?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרדרך אגב הוא בן 14 ואנחנו אוהבים אחד
מימי26/02/2008את השניה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשתגעת?
א26/02/2008מה את עושה עם בן 14? את בת 18. דבר מוזר יותר לא ראיתי בחיים....
תמצאי לעצמך מישהו נורמלי... איך את יכולה להיות מאוהבת במישהו בגיל 14 ועוד יחסים רומנטיים? הבדל הגיל שלכם עצום......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין גיל לאהבה.
26/02/2008אני לא חושבת שזה כזה מוזר שאתם ביחד.
בנוגע לסקס, לדעתי, יש לך שתי אופציות:
1. פשוט לחכות עם זה. כדי שלא תרגישי שאת לוחצת עליו, פשוט תני לזמן לעשות את שלו. הוא במילא נמצא עכשיו בגיל שאוטוטו הוא יהיה זה שירצה לשכב והוא יהיה זה שיטריד אותך בנושא.
2. אם את ממש בלחץ, אולי תראו איזה סרט כחול ביחד, ואז בשיא הסרט תתחילי לגעת בו, ואז, כשהוא ממש יהיה חרמן, תבצעי בו את זמנך... :)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא לא ממש חרמן הוא דיי מופנם מינית
מימי26/02/2008הוא לא יוזם ממש אבל יכול ליהיות סרט כחול יעזור תודה,כל פעם הוא זורם איתי ואז מבקש מימני להפסיק לאט לאט הוא קצת פחות מפחד אבל עדיין צריך משהו שיגרום לו להפסיק לפחד, אשמח לעוד עצות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמופנם?? הוא בן 14!!
תלמידה27/02/2008הוא רק מגלה את עצמו בטח.. לו היתה בר מצוה לפני שנה ואת הולכת לצבא עוד מעט.. מה נסגר איתך? ולכל מי שחושב ש"לאהבה אין גיל" - אם זה היה גבר בן 18 וילדה בת 14 זה גם היה בסדר? זה בכלל חוקי?..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם ליצרוב דיסקים ולהוריד שירים זה
מימי27/02/2008זה לא חוקי אז מה,אני אוהבת אותו והוא אותי יש בינינו קשר אמיתי זה לא משנה הגיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגילאים האלה זה כן משנה
תלמידה27/02/2008אם את היית בת 28 והוא היה בן 24 זה לא היה משנה. אבל הוא בן 14 והאישיות שלו מתעצבת כרגע.. ככה זה נראה לי. מצד שני, עצם העובדה שאת משווה את מערכת היחסים שלך לצריבת דיסקים אומרת שאת בעצמך כנראה לא כזאת בוגרת חחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם יש לך מה להגיב תגיבי אם אין אז
מימי27/02/2008סייג לחוכמה שתיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגבתי. פעמיים.
תלמידה28/02/2008אבל באמת עדיף כבר לא להגיד כלום וזהו..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם שניכם מסכימים אין אם זה בעיה
איש הקש03/03/2008נסי לאט אל תילחצי עליו זה לא טוב בישבילו הוא עדיין דיי צעיר,לאט לאט הוא יתרגל החיפזון מהשטן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבולבלתיעל26/02/2008אני בחורה בת 30 ויש לי שאלה:
האם זה נכון שאם בחור מעוניין בי אז הוא צריך להסכים לכל הצעה שלי? או שזה שהוא מסרב למשהוא שהצעתי שנעשה ביחד לא אומר כלום וזה לגיטימי, ויכול להיות שהוא אכן מעוניין בי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרחן הצלחת לבלבל גם אותי :-))
עינבר26/02/2008אם הוא מעוניין זה לא אומר שהוא יעשה כול מה שאת רוצה..הרי את לא מחפשת איזה יסמן שלא תהיה לו אישיות מלבד זו שאת תכתיבי לו נכון...?אז מן הסתם אם הוא סירב מותר לו.
עכשיו לבילבול הוא מעוניין או לא?תחליטי..כי אם את קובעת שהוא מעוניין ויעשה מה שאת רוצה,ולאחר מכן את שואלת אם הוא מעוניין משתמע מכך שבעצם את לא יודעת אם הוא מעוניין או לא.. :-))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין תשובה נכונה
26/02/2008מצד אחד יש משהו במה שאת אומרת - אם בחור מעוניין, יותר סביר להניח שהוא יסכים להצעותיך. מצד שני, יתכן פשוט שההצעה שהצעת לו לא היתה כיפית ומעניינת בעיניו.
כדי לבדוק אם הוא מעוניין את צריכה להציע לו עוד אפשרויות בילוי משותף, או שפשוט תשאלי אותו מה הוא אוהב לעשות ואז תציעי משהו מתאים .
בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה כעת?
יעל27/02/2008זאת הבעיה, שאני לא מצליחה לקורא אותו. כלומר: מצד אחד אני מפתחת איתו שיחה והשיחה זורמת אך אין המשך למשהוא יותר רציני.כלומר: הוא לא מציע יציאה או פגישה נוספת למרות שהוא מאוד נחמד ואדיב ומציע עזרה במהלך השיחה איתי. אייך אני אדע אם הוא מעוניין או לא ולמה אני כל הזמן צריכה להיות היוזמת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדעת אם הוא מעוניין או לא...
סקרן28/02/2008הכי קל זה לשאול לא?
ואם את מתביישת אז פשוט תשאלי אם בא לו לצאת לקפה או משהו דומה. תוך כדי שיחה כבר תביני לבד, בלי צורך לשאול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאדולינה- מהי תשובתך?
יעל28/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרומן בהמשכים...ירון25/02/2008היה היה פעם גבר נשוי משופע טסטסטורון בעל יצר הרפתקני שלא ידע שובע.
יום אחד, גבר עליו ייצרו והחליט הוא לצאת למסע שיטוטים בארץ האינטרנט הנצחית,
שם השמש לא שוקעת, הגבולות פרוצים,הארץ המובטחת.
שוטט הוא ברחבי האינטרנט, צפה במחזות לא שיגרתיים, טעם חוויות שלא הכיר, ובכל חוויה הרגיש איך התאבון גדל, הרצון להפוך וירטואלי למציאות הפך חזק ממנו.
כך מצא עצמו עובר ממקום למקום, תר אחר האחת שכמוהו מאסה בלשבת מהצד.
אולי מישהוא כאן יודע איפה נמצאת העיר הזו, המקום בו היצרים נפגשים, סדינים מתרוממים ונשואים ונשואות פנטזיות מממשים?
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראחח מה יותר מגרה מגבר נשוי
תלמידה27/02/2008שמחבר חוזים טפשיים?.. מממ סקסי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתלמידים של היום
justme2enjoy27/02/2008גברים נשואים מתחלקים לשניים:
אלו המחפשים את הריגוש הרגעי, ההנאה של פעם ללא כל המחוייבות וה"נטל" של המשפחה
ואלו שמחפשים ללמד את הדור הצעיר (או ללמוד ממנו).
את מי מאלו את מחפשת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחח את הגברים של פעם!!!
תלמידה27/02/2008אלו שמשפחה היא לא "נטל" בשבילם. מהם אפשר ללמוד ;)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין כמו הצעה מגונה בסגנון ספרותי...
27/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם מכורים לאינטרנט?מאמרים אחרונים
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)