מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשיבות יחסי מין בזוגיותעופרה02/01/2008
עד כמה חיי המין חשובים לדעתכם?
כאשר צד אחד מרגיש לא מושך מוזנח נבגד ובלתי נשית או גברי בעליל בגלל חוסר מין כמעט במערכת זוגית ?
כאשר ישנם פערים גדולים מאוד במיניות לאחד מתחשק רק פעם בחודש והשני כפעמיים בשבוע ואף יותר? ושום שיחות ודיבורים לא עוזרים....הייתם נשארים עם הבן זוג כאשר מחוץ למיטה מסתדרים אך תחושת הבגידה לא עוזבת אתכם (למרות שאין ממש הוכחות חד משמעיות בנדון) אלא רק תחושה שאם הוא לא רוצה אותי ולא משנ מה אני עושה אז כנראה אחרת מספקת צרכיו?
אשמח אם תענו לשאלתי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשיבות יחסי מין.עושים חושבים.
חותך הואגרה08/01/2008חושבים עלות מול תועלת לא למשוך מערכת יחסים שאינך מרוצה.מניסיוןלאחר 9 שנים פירקתי את החבילה וסוף סוף הולך לישון עם חיוך גם שאני ישן לבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעופרה
חותך הואגרה08/01/2008אינך מספרת לנו בת כמה את ילדים?? אני קצת מבוגר וגם מנוסה יכול רק להציע.גבר לא אוהב לבוא הביתה ולמצוא עוזרת בית. תתייפי בגד מחמי איפור עדין ריח טוב מיקלחת לפני השינה .כמובן .כל מה שניכתב פה יפה גם לגברים.אל תבואו בטענות לאישה אם אתם עצמכם לא אסטטים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני נמצאת באותו מצב
מיכל02/01/2008הי.
קראתי את מה שכתבת בעיון רב. אני נמצאת באותו מצב שלך, עם בעלי.
מכל מיני סיבות הגעתי למצב ממש לא טוב ואפילו שקלנו להיפרד. גם בי מחלחלת תחושת בגידה מצידו ללא סימוכין ברורים כל שהם.מאוד קשה לי לחיות כך. עד כדי כך שחשבתי על פרידה.
לדעתי אם אתם מסתדרים טוב בלי קשר לסקס, תבנו את מערכת היחסים מחדש, תמצאו מה מרגש אחד את השני. וכן תעשי סקס גם כשלא בא לך אין מה לעשות. גבר שלא מקבל סקס בבית יוצא לחפש בחוץ, ולפי מה שאת מתארת הוא כנראה מחפש בחוץ. תתחילי להשקיע בו. אצלי זה כבר מאוחר. להרוס זה הכי קל,יותר קשה לבנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיכל ועופרה
אחד אחר03/01/2008התחושה של נבגדת היא די טבעית במקרים האלה אבל בואו נתמקד רגע בכן הנשים. הבעלים שלכן מכירים כל סנטימטר מגופכן. מכירים את כל מה שאתן אוהבות במיטה. מכירים את הראש שלכן. התנוחות שאתן אוהבות. בקיצור מכירים את כל מה שאתן רוצות שהם יכירו. אבל תודו ,בנות, יש לכן כמה פנטזיות שאתן לא משתפות את הבעל בהן. לא רוצות שהוא יגלה. שלא יחשוב חלילה משהו רע עליכן. לצערי הרב גיליתי את זה פעם אחר פעם עם נשים שפגשתי בין השאר כאן בפורום. השחרור הטוטאלי במיטה הביא אותי להן" ואו בעלך בטח מאושר". ומה התשובה שקיבלתי? " עם בעלי אני לא עושה דברים כאלה" !!!!!.
עכשיו השאלה שנשאלת היא למה. למה לעזאזל הן לא עושות את זה עם הבעל באותה פתיחות. מה נותן לכן הנשים את ההרגשה שאנחנו הבעלים לא רוצים אתכן פראיות. למה אתן רוצות לעשות איתנו אהבה ולא להזדיין איתנו? תאמינו לי בנות לנו נשבר הזין מלעשות אהבה. אנחנו רוצים זיון. רוצים אתכן זונות. חסודות תהיו מחוץ למיטה. בחדר השינה אנחנו לא רוצים רגשות , לא עכבות, לא אהבה. אלא זיון הסטרי חסר מעצורים. תאמינו לי או לא רק זוג שמזדיין יכול לעשות אהבה אחר כך.
אז עצתי לכן בנות . אל תחכו ליוזמה של הבעלים. אנחנו די חסרי בטחון בקטע הזה. לכו לחנות .קנו בגד זנותי בכמה עשרות שקלים. זה לא נוח אבל זה בסדר .זה לא ישאר עליכן יותר מ5 דקות. תכנסו לחדר השינה עם הבעל ותתפרעו איתו . ואם הוא לא יבין את משמעות הענין ולא יידע להעריך את מה שאתן עושות אז שיילך לעזאזל. לא מגיע לו אישה טובה.
המחשבות על שהבעל בוגד מקורן מטבע הדברים בגלל שעמום הדדי. לנו יש את אותן המחשבות עליכן כשאתן לא רוצות סקס.
מישהו מכם צריך ליזום. אז אם הם טמבלים תעשו את זה אתן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ק
עופרה03/01/2008אתה אומר ליזום אבל זה נורא קשה לי...האמת בית ספר אני עברתי התעללויות מבנים בגלל שהיו לי פצעי בגרות והייתי גבוהה וזה במשך 5 שנים כל הזמן יו אומרים מי ירצה אותך את מגעילה וכו...סביבות גיל 19 עברתי ניסיון אונס ....שלמזלי לא הצליח לו....וחוצמזה פעם בעלי אמר לי כשרבנו שרק סקס בראש שלי ואני יותר מדי נמפומנית.....כך שאני פוחדת שהוא יחשוב שאני חלולת מוח אם איזוםסקס בתדירות שבא לי....
בקשר לבגד זנותי.....אני די מלאה ובעלי אמר שמעדיף שאחזור למשקל הקודם.....אז קשה לי ללבוש דבר כזה במצב הנוכחי......מקודם היתי יושבת מול מראה אפילו ומאוננת ומתגרה מעצמי ...אני עובדת על עניין הדיאטה.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאותו מצב עם אישתי היא
מוש04/01/2008אוהב אותה מאוד
אבל לא מסופק מיחסי המין ביננו
הסקס לא סקס חסר תשוקה
היא לא עושה הרבה לא זזה לא מלקקת בקושי נוגעת
וכל הזמן מתלוננת
אני לא יודע זה מייאש אותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהתחדש
אליקו03/01/2008כמי שהיה נשוי כ 20 שנים והתאלמן אני יכול להעיד שההתחדשות היא אם (אמא) כל תשוקה .במין כמו באוכל צריך להתרענן ולבא לכל למיפגש עם חידושים והמצאות אחרת זה ישעמם במיוחד לאחר זוגיות ארוכה. לא להתבייש לקבל טיפים לפנות לספרות רלונטית והעיקר לשדר פרש בסקס .
נ.ב לא אכפת לי לנדב טיפים תכתבי לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
עופרה03/01/2008מה האימייל שלך.
דרך אגב אני נשואה רק שנה ו3 חודשים אחרי הכרות חצי שנה.....אבל בכל זאת תמיד כף לקבל טיפים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי עופרה
אליקו03/01/2008הדואר שלי הוא [email protected] אשמח לשוחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעלי אוהב ליקוקים בתחת וליקוקי ביצי
מוש04/01/2008חוץ משאלו כלום לא עוזר לו להנות
אז שיהנה פחות
אני לא חייבת לו מה שמגעיל אותי.
זו לא סיבה לחפש בחוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל מציצה אין מה לדבר
מוש04/01/2008היא לא
וכשהיא עושה
זה חסר תשוקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריח זיעהיריב01/01/2008
האם ריח זיעה גברי מושך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם השאלה מתייחסת לעכברים - אז כן.
אשה אשה01/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש כתבה מגניבה על הנושא
02/01/2008אהבה מריחרוח ראשון קוראים לה...
היכנסו וגלו כמה שווה ריח הגוף שלכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוהינה שרית שהפכה ל...אחד אחר30/12/2007מישהי שהפכה לסמדר שהפכה לסיוון שהפכה לשולמית. מישהו רוצה לנחש מה יהיה השם הבא שהיא תבחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלא להעליל עלי...
סיון93609/01/2008היי לא להעליל עליי.... אני גם ככה בתקופה מטורפת ואני נשארתי אני... אך ורק סיון ... עם ו' אחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא התכוונתי אלייך יקירתי.
אחד אחר11/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיון936אחד אחר30/12/2007את נעלמת בלי להגיד כלום ואחר כך את מתפלאת שאני מפלרטט עם אחרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראז ככה ...
סיון93609/01/2008סורי ... אני עם טרוף של סוף סימסטר.... אני עם בחינות והגשות עד סוף החודש...
יש לי יותר מ 60 מיילים שלא מצאתי עדיין זמן לקרא...
אם אתה זוכר מתקופת הלימודים.... וזו גם ככה שנה אחרונה...
בכל אופן לא שכחתי אותך....
אני שמחה שאתה לא שוכח אותי... אני אסיים את הבחינות ומבטיחה לחזור עם סיפורים כי יצא שהיו כמה לאחרונה.
בכל אופן -אני חושבת המון על מה שאז כתבת לי, זה לא שלא ממש אהבתי. אבל זה שהכי אהבתי בעולם, פגע בי המון, ולא ידע לאהוב אותי חזרה. אני חושבת שמתוך זה נולדה אצלי הפשרה של הצורך שחברות אמיתית כבסיס לקשר. כי מהאהבה הכי גדולה שהיתה לי יותר מידי נפגעתי. אני מאז לא מצאתי אף אחד שעורר בי שוב את אותם הרגשות. התאהבתי בבחורים אבל אף אחד מהם לא ממש אהבתי. (אגב אני ואותו הבחור שקיבל את הלב שלי כמו שאף אחד אחר לא קיבל מעולם, בקשר מצויין ואנחנו חברים מאוד טובים היום, אחרי כמה שנים שלא דיברנו בכלל. אני חולה עליו אבל לא במובן הזוגיות, ואני גם יודעת שלהיות איתו זה יותר מידי פשרות בחיים שאני לא בטוחה כמה אני מוכנה להתפשר היום. בטח לא על רגש הדדי. אני יודעת שהוא אוהב אותי בטרוף כחברה. הוא מעריץ אותי על מי שאני. וכל הזמן אומר לי כמה אני חשובה לו, וחשוב לו שאני יהיה מאושרת, הוא לחלוטין רואה אותי כאמא של הילדים שלו אבל לא אוהב אותי.... ובשבילי להיות איתו זו פשרה על מי שאני - הוא מאוד שמרן - ואני ממש לא.)
ותמצית מהסיפורים החדשים - לפני שבועיים הייתי במסיבה מדהימה של חברה. אצלה בבית. יצאתי משם עם אחד החברים שלה, ושיהיה בריא הבחור, אמנם לא הגעתי איתו למיטה - אבל לא היה צורך כי בקושי יצאנו מהמסיבה - והידיים שלו היו אצלי בתחתונים - וגמרתי לא פחות מ7 פעמים רצוף - זה היה מטורף לחלוטין!!!
לבנתיים מותק, שיהיה המשך שבוע נפלא
סיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכשתסיימי את הבחינות. נדבר.
אחד אחר11/01/2008בהצלחה מתוקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיתי את לא צריכה בחינות
יונה11/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבעל והויברטור
חותך הואגרה18/01/2008קרן יקירתי אל תספרי.חבל שלא קניתם ביחד.זה עלול לפגוע בו ישר לאגו.גבריםזה???????? שימרי בסוד.בהצלחה לעדיד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה יכול להיות הסיבה?יעל30/12/2007שגבר לא שוכב עם אשתו הצעירה והטריה?וגם לא נוגע בה בצפורן ולא אומר מילים חמות ולא כלום?במשך חודש שלם?ולא עוזר שמדברים איתו על הנושא.....תמיד ממציא תירוצים שאין להם שחר...? (למשל טוען שבגלל בעיה מסוימת וגם כשהבעיה נפתרת לא עולה לו החשק?
הצעתי לו שנלך לטיפול זוגי חושב שזה לא יעזור שהם מייעצים לעשות ככה וככה וזה לא הולך ככה ...ושנפתור בעיות לבד..וממש לא עושה מאמץ לשםפר משהו....למשל לוקח פאקסט 20 מ"ג אמרתי לו שיש לזה תופעות לוואי ושאולי יתייעץ עם הרופא לגבי החלפתה לא הגיב ולא עשה עם זה כלום (אמרתי לו כמה פעמים ב3 חודשים אחרונים)....כמובן שאני בחשדות שהוא בוגד בי למרות שאין הוכחות חד משמעיות ותמיד כועסת עיליו למה התחתן איתי אם לא רצה בי? וכשאני מנסה להיות שמחה ולא עצובה גם אז הוא לא מתייחס כלל?
והוא אומר שנהנה בסקס ואני באמת מאוד משקיעה בדבר הזה.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרסקס
יוסי30/12/2007היי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת האמת...
ניקול30/12/2007לא ממש...השמנתי 10 ק"ג שאני מנסה לרדת אותם עליתי בגלל גלולות למניעת היריון ואני אוכלת נורמלי לא היתי אומרת מעט אוכלת עוגה רק בארועים פעם בחודשיים שלוש אולי אבל אני מנסה לרדת.......חוצמזה גם כשהיתי במשקל ממש תקין היתי מרגישה שאני מכריחה אותו לשכב איתי.....אז היה לי גוף פצצה....לו כן יש ניסיון מיני....אני התחתנתי בתולה.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליעל המודאגת קצת סבלנות
אבי30/12/2007שלום יעל
אין לך מה לדאוג זה קורה אצל גברים שמתחתנים בחודש הראשון עושים סקס שבוע שבועים רצוף ואז זה בא בבום . תשבי עם עצמך ותשחזרי דברים בפעמים האחרונות שעשתם סקס היה לך הפרשות חריפות אם כן זה דוחה את הגברים לתקופה קצרה וזה חוזר הוא יחזור לעצמו אני מאמין שהוא מנסה לעבוד על עצמו בנושה הזה. דבר שני אם את מגלחת למטה ואם לא אז כדאי מאוד
ושאת יושבת לידו לראות טלביזיה עדיף עם בגד סקסי ותני לא משקה חריף עם כינוח זה יעבוד בגדול ?
בהצלחה יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאבי היקר
יעל31/12/2007אין לי שום הפרשות חריפות למטה אני יודעת טוב מאוד מה קורה שמה ופעמים מריחה את עצמי ריח ההפרשות רגיל ריח נורמלי של כוס.
ברור שאני מגלחת לרוב אבל לפעמים הוא מפתיע אותי ואם אני אומרת לו חכה אני רוצה להיות חלקה 2 דקות הוא לא מוכן לחכות אז כעקרון אם הווא לא מוכן לחכות זה בעיה שלו.....בכל אופן לא עובר יותר משבועיים בלי גילוח כך שאף פעם לא טיפחתי גונגל אימתני.....
כמו שאמרתי.....אני השמנתי כ10 ק"ג ואף יותר אולי 13 ק"ג ככה שביגוד סקסי לא יתאים לי ממש ואף ארגיש יותר רע עם עצמי.......
בקשר לתת לו אלכוהול בלתי אפשרי הוא משחק אותה גבר גבר כך שאין סיכוי שיעשה מה שהאישה מציעה אלא אם כן בא לו לבד?....ובכל אופן היו מקרים שכן שתה אלכוהול ובכל זאת הלך לישון.....כאילו אין מחר.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעל
ק31/12/2007אני לא חושב שלבעיה שלו יש קשר לסקס. אני גם לא מאמין שהוא בוגד. יש לי הרגשה שבעלך פשוט לא שלם עם הנישואין. ולא אין לזה שום קשר אלייך. הוא היה מתנהג אותו דבר גם אם הוא היה מתחתן עם מיס יוניברס. המעבר מחיי רווקות למסגרת הנישואין היא צעד לא פשוט עבור רוב הגברים וחלקם אכן מגיבים כמו בעלך. אני יודע שזו בעיה עבורך אבל אין לזה פיתרון אלא רק לתת לזמן לעשות את שלו ושהוא ייתרגל ויפנים שהוא איתך ורק איתך. זה קשה אבל בסופו של דבר הוא יתעשט ואז הכל יחזור להיות נורמלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליעל .... :-)
yapi4231/12/2007צר לי לאכזב אותך, גברים אוהבים סקס ויעשו סקס בכל מקום ובכל מצב בדרך כלל. כשגבר לא רוצה לעשות סקס עם מישהי (בין אם זו אישתו או מישהי אחרת) לא יעזור בית דין, הוא פשוט לא יעשה. עכשיו נשאלת השאלה אם זה בגלל שאין לו משיכה (כי אז באמת לא יעזור בית דין) או שיש בעיה אחרת כגון חוסר יכולת להעמיד את הכלי שלו או שהוא שופך מהר מידי או כל סיבה אחרת שגורמת לו להתבייש ולכן הוא נסוג מסקס כמו מאש....... ותחשבי על זה :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהליאל24/12/2007בן זוגי מת לאנאלי. אם נעשה אנאלי נראה לי שאני אמות: מה עדיף שהוא ימות או שאני?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמה הקשר למוות?
עינבר24/12/2007אנאלי לא אמור לכאוב או לגרום למוות עד כמה שידוע לי,אם בן הזוג יודע לענג את האישה היטב לפני זה יגרום רק הנאה לשניכם ..אבל במידה ואת לא מעוניינת או מפחדת רצוי שתהיי כנה עם חבר שלך ותומרי לו שאת פשוט לא רוצה וזהו .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנאלי משחרר עצירות
שוווולה24/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהק' מותק אתה מפלרטט עם אחרות???סיון93621/12/2007מה שלומך???
נעלמתי קצת לשבוע ואתה מפלרטט עם אחרות? לא יפה...
אז היה לי קצת בלגנים בלימודים... - איזה מרצה התיישב לי בווריד... אז מה חדש...?
שבת שלום
וסופ"ש מצויין!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהייייי מותק. (--:
אחד אחר21/12/2007באמת שמתי לב שנעלמת. לא משנה העיקר שחזרת.
היום אני נוסע לצימר בצפון. הולך להיות סופ"ש לוהטטטטטטט.
אספר לך שאחזור.
שיהיה לך סופ"ש מדליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיון 936
אחד אחר21/12/2007את מקנאה קצת? (--:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלק'
סיון93621/12/2007מקנאה לא מתגעגעת כן...
תהנה בסופ"ש - מחכה לשמוע!!!!!!!!!
שבת שלום!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיון935
אחד אחר23/12/2007אנחנו מכירים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייייייייייייי סיון 936
אחד אחר23/12/2007היי מותק. מי המרצה שעצבן אותך? תגידי לי ואני אבוא לכסח לו את המהשמו... (--:
אתמול חזרנו מצימר נחמד בצפון. היה מאד כיף. הרבה מסעדות נחמדות, הרבה מנוחה והמון סקס מטורף , שביומיום לא יוצא לעשות. בקיצור היה סוער בצימר... (--:
אני מבין שאת סטודנטית. איזה כיף לך. תאמיני לי בכיף הייתי חוזר ללמוד. אבל מה לעשות. אין זמן לזה.
ד"א . בא לך לספר על עצמך קצת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהק' מותק
סיון93624/12/2007מה זה מכירים?
זו אני סיון, פשוט נכנסה פה עוד סיוון אחת - היא עם שני ו' אז הוספתי לי לשם 936... אז מעכשיו אני סיון 936
בכל אופן, אני ממש שמחה שהיה לך סופ"ש מטורף.
על עצמי לצערי לאחרונה אין יותר מידי - כי הלימודים גומרים עליי.
אבל כמה שאני "ילדה טובה" אני גם שטוטניקית לא קטנה...
לפני 3 חודשים נסעתי ל 5 ימים סוערים אצל אקס מיתולוגי שלי... הוא הזכיר לי מה אהבתי בו.
היה לנו סופ"ש ארוך מטורף לחלוטין עם מלא סקס מצויין!!! הייתי עכשיו כמו כלום חוזרת אליו בשביל זה ובכלל. אבל זה לא יהיה.
אני יכולה לומר לחלוטין (זה היה 6 שנים שלא היינו יחד מאז שנפרדנו) והוא למד דבר או שניים ודאג שאני אראה את הכוכבים!!!!
הייתי ממחזרת אותו עכשיו בכייף - אבל זה לא יעבוד.
חוץ מזה שהוא הוא גר 3 וחצי שעות נסיעה ממני, הוא די חזר בתשובה (פחות או יותר) ואני חילונית לחלוטין. ואני והוא מתים אחד על השניה בחברים הכי טובים אבל לא ממש כבני זוג. - ואצלו הרגש שנקרא אהבה חשוב מאוד!
אגב שאלה אישית - לדעתי האישית - אם מישהו חבר מאוד טוב שלי, אפילו אם אני לא מאוהבת בו יותר מידי, יש לנו משיכה טובה, מסתדרים מעולה במיטה, וחברים טובים - עבורי זה מצויין כבן זוג.
אתה חושב שאהבה יותר חשובה מזה? או שזה בסיס טוב מספיק ? לדעתי אהבה מגיעה כשיש את כל השאר וכשהיא חולפת - כל השאר נשאר גם אחרי זה, ועבורי זה אחד הדברים החשובים שיש...
מה אתה אומר בנדון???
שיהיה לך שבוע מקסים....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיון
אחד אחר25/12/2007נראה לי שאת אף פעם לא היית מאוהבת באמת. כי אם כן היית יודעת את ההבדל בין אהוב לשותף לחיים שמספק את צרכייך החברתיים הכלכליים והמיניים. מצטער יקירתי אבל כשמתאהבים בבן אדם הכל מתערפל מסביב . רואים רק אותו/ה בחדות. קשה להסביר את זה אבל על חבר טוב לא חושבים ממש כשהוא לא לידך אבל אם את מאוהבת בו הוא כובש את כל מחשבותייך. גורם לך לחוש מיוחדת מעצם העובדה שהוא איתך. אמנם בזוגיות מה שנשאר אחרי שנים זו חברות טובה .אבל מה שכן עם השנים אתם הופכים להיות נשמה אחת וזה תחליף מצוין לאהבה הסוערת שהיתה בהתחלה.ונעלמה מטבע הדברים. אני מקווה שאת מבינה למה אני מתכוון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיון מה יהיה?
אחד אחר28/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהולפני שהחוכמולוגים יגיבו.. כמה/קמהנשוי חזק19/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראיזה חמוד תיקנת ועוד בשירשור..
עינבר20/12/2007עכשיו אני באמת אבדוק לך איות! :-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה לתקן לי את השירשור????
נשוי חזק20/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה מה שאמרתי לא? :-))
עינבר23/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנשים מבוגרות יפות ואיכותיותמאבטח אישים19/12/2007היי
בן 28 נשוי חטוב ונראה מצויין, מעוניין לצאת משיגרת היום יום ו מחפש אישה (עדיפות מעל גיל 40) שרוצה להתפנק, להינות ולחוות ריגושים חדשים בצורה דיסקרטית ומהנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמחפש אהבה
לולה23/12/2007לא בטוח לגבי אהבה, אבל מצאתי לא מעט סרטי [a href=http://www.sexanak.co.il id=link]סקס[/a] באתר - [a href=http://www.sexanak.co.il id=link]סקס ענק[/a], וממליץ לכם לבקר שם
כדי לכם לבדוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה מביכה...שני18/12/2007היי,
אז ככה אני אקצר מכיוון שזה פורום..יש לי חבר כחצי שנה והיחסים בינינו ברמה הכללית מעולים,אנחנו מבינים אחת ומאוד פתוחים זו אל זה..
בתחילת הקשר כשהתחלנו לקיים יחסים עלתה בעיה של נפילת איבר המין אצל חבר שלי ולאחר הסתכלות כללית באתרי אינטרנט למיניהם הסקנו כי היה מדובר סה"כ בפחד שלו לספק אותי ועל כן זה קרה.
מאז עברו חודשים שבהם ידענו סקס מדהים..
אבל לפני כמה ימים נסענו לנופש ביחד וחשבתי שיהיה מושלם עד שהבעיה חזרה בתדירות של שלושה ימים ברצף,לא הצלחנו לקיים יחסים כל הסופ"ש, הבעיה הזו לא הרפתה מאיתנו.כל פעם שהוא חדר אליי ישר האבר מין נפל. אני לא מבינה למה, אנחנו צעירים בני 21 זה לא אמור לקרות.
אני מבינה שזה יכול לקרות פעם בכמה זמן אבל כשזה בא בתדירות כזו זה כבר מתחיל לערער את היחסים ויוצר אווירה לא נעימה.
ברצוני לציין שבמהלך החודשים האלה קרה פעמיים בערך שהיתה לו נפילה של האיבר אבל לא בתדירות כזו של כמה ימים ברצף..
מה זה יכול להיות?האם זו תקופה או בעיה שמצריכה טיפול יותר רציני?
תודה,שני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראת לא בפורום הנכון, נסי מין וסקסולו
סקרן18/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשני את לא צריכה להכנס לפניקה
אבי24/12/2007שלום שני
הבעיה שייש לחבר שלך זה לא דבר יוצא דופן זה קורה אצל הרבה גברים שלא שומרים
ואני לא אתביש להגיד לך שלי גם קרה כמה פעמים שהייתי צעיר אבל עם הזמן לומדים
דברים .
1 תרגלי את החבר שלך שלא לרוץ ישר למיטה אחרי אוכל לפחות 3 וחצי שעות אחרי האוכל
לאכול תפוח ירוק אני מדגיש תפוח ירוק אחד או שניים. זה יכול להיות כול ירק ירוק
ואחרי שעה אתם יכולים להכנס לסקס טוב ועם הרבה משחקי מיטה ולא למהר לחדירה
ותאמני לי אתם תהנו מזה
אם תרצי עוד עצות או מדריך לסקס טוב
כתבי לי למייל שלי ואני אשלח לך
מדריך לסקס שאני כתבתי אך לענג גבר ואך גבר יענג אישה
המייל שלי [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא גומרת עם הויברטוררוטטת 2318/12/2007היי קניתי ויברטור משוכלל ב700 ש"ח עם דרגות רטט שונות שכולל גם אביזר מיוחד לדגדגן ולא הצלחתי לגמור איתו.אני גומרת באוננות אך לא עם בעלי....יש למישהי עצה איך להשתמש בדבר בזה ולמה לא גומרת איתו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתריש לי תשובה וניסיתי אותה
דני23/01/2008אים את לא גומרת לבד אז אולי שבעלך יסייע לך אני ניסיתי משהו מעניין הגדלת הפין וזה עוזר כי חלק מהתרגילים שמסייעים להגדלת הפין זה גם מסייע לגבר לא ליגמור מהר וכך את יכולה ליגמור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעזרי בבעלך או מיצאי מאהב
יפעת24/01/2008תעזרי בבעלך שיחזיקיכניס ויענגאותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכול להיות ש...
24/01/2008בנוסף בהחדרת הויברטור וגירוי הדגדגן, את צריכה עוד גירוי בפי הטבעת. אולי תפקידי את בעלך הנאמן על הנושא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
גם אני28/01/2008לפני שתלמדי את בעלך מה לעשות את צריכה לדעת בעצמך מה מענג אותך, תנסי לבד, חוץ מזה לא צריך לקנות כזה ב-700 כשאפשר לקנות בהתחלה רוקט-פוקט ב-150 ש"ח לנסות, להתאהב ורק אז להמשיך לדברים הגדולים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקס מחוצ לבית
עלי057790125530/01/2008מתוקה ניסית בעם להיות עים מישהו חוצ מבעלך אני מוכן לעזור בזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי רעיון
מירב04/02/2008אני מציעה שתראי סרט כחול במקביל ורק כשממש תהי חרמנית תפעילי את הויברטור - נאל תחדירי אותו בהתחלה, פשוט כווני את הזרוע הרוטטת שמובילה לדגדגן .
ואז לאט, בתנועות סיבוביות - זה יקרה ובגדול.
גם חברה שלי לא גומרת עם חבר שלה - הם מאוהבית מעל הראש - היא קנתה רוקט פוקט והחיים שלה יפים ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחמודה..יש משפט שואמר..
עינבר18/12/2007"תן לאצבעות ללכת בימקומך..."..אז תתחילי עם האצבעות ומישם כשאת מגורה תמשיכי לויברטור..הוא כבר יעשה את עובדתו..בנוגע לבעלך..אני מציעה להתחיל ללמד אותו מה מענג אותך ומה לא..בהצלחה :-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה את נשואה בגיל 23?
תלמידה22/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש מצב לשכנוע?רוויטל17/12/2007האמת נמאס לי.....בזמן שחבר שלי מצפה שאני אענג אותו .......גם בירידות גם נשיקות בתחת הוא לא מוכן לעשות את אותו דבר בשבילי....בנוסף לכל שהסקס נגמר תוך 5 דקות ואם אני לא אתן את ההשקעה אז תוך 3 דקות.
לדעתכם אפשרי לשכנע את הבנאדם לרדת? הוא אומר שאם יכנס לו לפה הפרשה כלשהי הוא יקיא (וממש אין לי הרבה הפרשות.
אמרתי לו אנקה עם סבון אנגב במגבון.....תמיד האזור מגולח....יש מצב לשכנוע? ואם כן איך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתריש מצב לשיכנוע
חותך הואגרה08/01/2008האם חברך מישתמש בסמים?במידה ולא אולי כדאי שיקנה כדור ויאגרה יחלק לשמוה חתיכות לבלוע ללא מים.וגם לא אחרי אוכל התגובה היא לאחר כשלושת ריבעי השעה.אני ממליץ.את המין כדאי גם לעשות כאשר חברך למעלה או עומד.גם עוזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאישתי לא נותנת שארד לה
נשויבריגוש16/01/2008רויטל, אני רואה שאת נקלעת לבעיה דומה לשלי. אני מאוד מאוד אוהב להרגיש אישה גומרת על הפנים שלי, אוהב להחדיר את הלשון עמוק וללקק מבפנים....אבל אישתי לא מאפשרת לי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרוויטל
שלי פסטרנק כץ24/09/2009גם אחרי מקלחת רגילה הגוף שלך נקי מספיק כדי שבן הזוג יוכל לבצע סקס אוראלי.
יכול להיות שבן הזוג שלך לא בוגר מספיק/בעל נסיון רע בעבר/לא מודע מספיק לצרכייך או סתם אחד שנגעל מהפרשות באופן כללי.
גוף האשה מייצר רטיבות שנועדה למען החדירה ויש מעט מאוד גברים שזה מרתיע אותם כשהם צריכים להגיע למקום עם הפה. רוב הגברים דווקא די מחבבים את העניין במיוחד.
כנראה נפלת על אחד שלא - לצערך (:
את יכולה להציע לו ולהסביר לו שזה חשוב לך ואם עדיין לא מתאים לו, החליטי מה חשוב לך יותר לקבל סקס אוראלי או להשאר יחד איתו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש מצב שכנעת אותי..
דותן17/12/2007זה מוזר בני כמה אתם ?אולי הוא לאמספיק בוגר בשבילך.תתקשרי אעזור לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא לא יודעה מה הוא מפסיד
דב17/12/2007לענג אישה בנשיקות בכוורת הדבש הוא הדבר הנעלה והיפה ביותר.
אין כמו לענג אישה שעה שלמה זה גן עדן לשניים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוויטל
אחד אחר18/12/2007מצטער מותק אבל נדמה לי שזה מקרה אבוד. ישנם גברים שנרתעים ממין אוראלי. למרות שאני ממש לא יכול להבין את זה אבל עובדה היא שיש כאלה שנגעלים מלרדת לאישה. קשה לי להאמין שזה ישתנה.
בכל אופן למה הסקס ביניכם נגמר אחרי 5 דקות? מה הקשר לזה שחבר שלך לא יורד לך? יש מליון דברים מענגים לא פחות שאפשר לעשות סקס לא נגמר במין אוראלי. הוא רק מתחיל שם. ואכן זה מתסכל אבל אפשר לדלג על השלב הזה.
משום מה נדמה לי שהבעיה היא הרבה יותר עמוקה.
תקני אותי אם אני טועה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואלה יש לי רעיון..
אחד אחר18/12/2007קחי אותו לאיזה פאב נחמד. תזמיני אותו לכמה כוסיות וודקה. אחרי כל כוסית תשאלי אותו אם הוא רואה מישהי מכוערת בפאב. תני לו לשתות עד שהוא יגיד שכולן יפות בעיניו. זה אומר שהוא שתה מספיק. אחר כך קחי אותו הביתה ותראו ביחד סרט כחול עם הרבה ירידות אוראליות. ואז תבקשי ממנו שיירד לך. אם הוא יסכים אז יש תקווה לשינוי איטי. אבל אם אחרי כל זה הוא לא יסכים אז יקירתי תשכחי מזה. לפחות איתו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחח אהבתי כול המכוערות יפות
עינבר18/12/2007אבל אני חושבת שגבר שלא אוהב לרדת לאישה..אישה לא תרד לו..איך אומרים מידה כנגד מידה!
ניראה אותו מיתמודד עם זה :-))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת מחמירה את הבעיה. כפרה
ק18/12/2007זה פטנט שחבר טוב שלי לימד אותי על גבול השתייה. תסמכי עליו. הוא רוסי. הוא יודע לשתות.
פעם שאלתי אותו איך הוא לא מגיע למצבים של האנג-אובר. איך הוא יודע את הגבול. אז הוא אמר לי:" כשאתה בפאב תסתכל סביבך. אם אתה רואה כונאפה הגיע הזמן לעוד כוסית. אם כולן יפות אז סימן ששתית מספיק. שוביניסטי אבל .....זה עובד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחח אז מי שרואה אותי..
עינבר20/12/2007צריך לפרק מינימום 4 בקבוקי ויסקי..אחרת הוא יחשוב שהוא עדיין לא שיכור.. :-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשום מה את מצטנעת יקירתי.
אחד אחר20/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההינה עוד אחת שירתה טיל ונעלמה.
אחד אחר20/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמי מאיתנו אתה מתכוון?
עינבר20/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרוויטל
אחד אחר20/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשלחי אותו אליי לשיחה
אבי24/12/2007היי רוויטל
תשלחי את החבר שלך אליי שאני אלמד אותו קורס לשון מזורז ומהיר.
תגידי לחבר שלך שהוא לא יודע מה הוא מפסיד שהוא לא יורד לך
ועוד משהוא תגידי לא שייש בחור שמשלם בשביל לרדת לבחורות מגולחות
וזה בכלל לא מגעיל זה מהנה וגם שומר על זוגיות מוצלחת יותר.
ותרמזי לו שהדשה של השכן יותר ירוקקקקקקקקקקק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנ מוכנה להראות לו
שוווולה24/12/2007שאני אלקק אותך
והוא יראה שזה לא נורא
ושכמה שזה מטריף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין קשר לגיל ונישואים...
קורל2629/12/2007תתחילי ללמד אותו אך לענג אותך עם הויברטור וגם בלי...ואבוי לך שאין לך הנאה מבעלך בגיל כול כך צעיר ..תתחילי לעבוד על כך ומהר כי אחרת ..את תתפתי ללכת לאחרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין מצב לשכנע ואין צורך תעיפי אותו
קורל2629/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשמעי מה תעשי
הלהוט29/12/2007תבואי אילו, תגידי לו תישמע כפרה אני אוהבת אותך אני דלוקה עליך וכול פעם שאני רואה אותך בא לי לטרוף אותך פר הרבעה שלי, בו נעשה משהו משוגע, בו נעשה סדו-מזו, נדחוף לך דברים לתחת ניתן לך כפות, נשפוך עליך דברים רותחים, נשבור לך ת'עצמות, ותמציאי עוד משהו.
הוא יסתכל אליך במבט מופתע, ואם הוא יגיד לך טוב, אז תגידי לו: "טוב אז תרד לי קודם אני רוצה להרגיש אותך קצת". ואם הוא יגיד לך לא אז תגידי לו "טוב אז לפחות תרד לי שיצא לי חיר ממך להערב".
ואם זה לא יעבוד אחותי נחשוב על עוד משהו כפרה, אני מבטיח לך אנחנו נלכוד ת'שועל הזה, עוד יהיו לו שרירים בלשון כמו שלא יהיו לו על הידיים, הוא יוכל לעשות שכיבות שמיכה על הלשון.הוא יעשה הסבה למקצוע שלו, הוא עוד יהיה פרופסור ללשון, הסירי כול דאגה מיותרת מלבך המודאג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מחפש אהבה...נשוי חזק16/12/2007אני לא מתכוון להתפלסף, ולא לכתוב הגיגים...
תרשו לי להיות ישיר אני לא מחפש אהבה או זוגיות.
אני נשוי בן 40 חטוב ונראה טוב, נשוי "חזק" . טוב לי עם אישתי אך אני מחפש בת זוג לקשר לא מחייב.
אני בטוח שיש אחת בדיוק כמוני, כזו שטוב לה בזוגיות אך קצת מואסת בשיגרה . שבה לה שוב להרגיש את הפרפרים בבטן, את ההתרגשות, את הציפיה למגע חדש ולא מוכר. לצאת להרפתקאה מינית דסקרטית ולחזור בחזרה לחיק המשפחה האוהבת.
אז אם את נאה, נשית, סקרנית, סופר דיסקרטית ורוצה לשנות את התמונה מבלי לשבור את המסגרת
צרי קשר
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמחפש פרטנרית לריגושים מעבר לחיי השי
ממי16/12/2007היי
אהבתי את הכנות , את האמיתות שבדבריך . האמת שגם לי יש חיי זוגיות טובים ומאושרים,
אך הייתי שמחה להוסיף מעט להט והתרגשות .....
אשמח להכירך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ממי :-)
yapi4217/12/2007אפשר גם לכתוב לך מייל? יש משהו בנימה שלך שנותן לי לחשוב שאנחנו בראש דומה :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצרי קשר ממי
ירון17/12/2007צרי קשר ממי [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצרי קשר המייל בפנים
נשוי חזק17/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה דפוק!
לא שמנה18/12/2007מה נראלך אחי אתה בן 40 לא מספקת אותך תכיד לה את זה ואולי היא תסכים לעושת חילופי זוגות או להביא עוד מישהי למיטה..
ואז יהיה לך יותר טוב..
אבל אתה לאיכול לעשות מה שבא לך מאחד שהיה בזה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוזר מאד מוזר
נשוי חזק18/12/2007לא נראה לכם מוזר שאחד שמכנה את עצמו "לא שמנה" וכותב בגוף זכר יטיף לי מוסר...
מוזר, מאד מוזר.... : )
ולגופו של עניין אני לא שופט אף אחד ואחת.... אז אתה/את אל תשפוט אותי...
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחמוד ניראה לי שאתה במשבר גיל 40..
עינבר19/12/2007כי אם רק עכשיו מאסת בשיגרה ואתה רוצה לשנות אותה..צר לי אם זה נישמע שופט או ביקורתי..אבל כידוע לי יש מלא דברים שאפשר לעשות ביחד כדי "לרענן את המיטה"...ניסית את האופציה הזו?
בגלל שיגרה לא פונים למצוא פרפרים במקום אחר..תוך שמירה על הקיים..אלא קודם מנסים לרענן לחדש ולגוון(הראש שלך מספיק בוגר כדי להבין)..
ואחרי שריעננת או לא..אז אתה אם תירצה כמובן תחפש במקומות אחרים..אבל כרגע עצתי לך...תשנה בביתך.
יום טוב
עינבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעינבר.....
yapi4219/12/2007משבר גיל ה - 40 ??? חחחחח...... בדיחה טובה !!!!! את צריכה לזכור יקירתי שאנחנו הגברים ציידים ואתן הנשים מקננות. ככה זה היה מאז תחילתה של האנושות ועדיין לא עבר מספיק זמן כדי שהאבולוציה תשנה את זה. לידיעתך, גברים בכל גיל, אבל בכל גיל, יכולים להיות מאוהבים עד 3 נשים בו זמנית (שלא לדבר על לחשוק...... ) באותה רמה ועוצמה. אז מה הפלא שהבחור בו זמנית גם רוצה לשמור על אישתו וגם לרצות מישהי נוספת? אין כאן כל סתירה, נהפוך הוא, תאימות מלאה לאופי הגברי - הצייד !!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמממ צייד..זה תירוץ חדש?
עינבר19/12/2007כי גם לנשים יש את היכולת לאהוב,לרצות ולחשוק אך לנו בניגוד אליכם אין את התירוץ עבר לי הפרפרים(לנו יש את התירוץ אני מחפשת אהבה ;-) )..וחוץ מיזה ..הבחור בגלל שהנישואים הפכו שיגרתיים לא מחפש משהו שיעיר אותם אלא פונה לחפש בחוץ,סורי לא נישמע לי הגיוני..אם הוא היה טוען שניסה הכול אולי זה היה סביר בעיניי אבל ישר לחפש בחוץ???????מה הבא בתור..אישתי לא מוכנה לשכב איתי היום אז אני אחפש מישהי שכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאממממ... אכן צייד .....
yapi4223/12/2007ראשית, אתן/ם לא קוראים את מה שכתוב (כנראה רק מרפרפים ומדלגים על מילים). שנית, לא אמרתי ששגבר אוהב שלוש נשים בו זמנית אלא, יכול....... וגם לא אמרתי שנשים לא מסוגלות (לדעתי, כן). ולבסוף, מה הקשר לאישתו?אמר הבחור שטוב לו בבית, טוב לו עם אשתו (אני יכול להסיק מזה שגם עושה איתה סקס בכיף ולא מקפח אותה.... ) אבל הוא רוצה למש את הדחף של אבותין, לצוד! הוא בדיוק מבטא את הגבר הסטנדרטי, צייד! תמיד ילטוש עיניים, וגם אם אישתו מיס תבל, רובינו נבדוק אם יש צייד בסביבה, חלקנו יממשו את הציד, חלקינו ימשיכו לפנטז על הצייד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיאפי אחי ההגדרות שלך לא מדוייקות
אחד אחר19/12/2007ראיתי את ההצגה של קושניר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקמה אפשר לקשקש - ומה כבר ביקשתי
נשוי חזק19/12/2007מה זה משנה אם אני במשבר גיל 40 או סתם בא לי....
כמה אפשר להתקשקש... ולהתפלסף...
אני בטוח יש עוד ה מ ו ן גברים כמוני ועוד ה מ ו ן נשים שעדין רוצות קצת ריגוש מבלי לשבור את המסגרת. שמצד אחד אוהבות את השגרה ומצד שני רוצת קצת שינוי....
למה אי אפשר לאחוז את המקל בשני קצותיו? ולמה אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה?
אז...
אז אם את נאה, נשית, סקרנית, סופר דיסקרטית ורוצה לשנות את התמונה מבלי לשבור את המסגרת
צרי קשר
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אתה מיתערב..בא לנו להיתקשקש...
עינבר20/12/2007אתה כבר לא הנושא כאן :-))...
בהצלחה בחיפוש!
ק-הצגה של קושינר...איפה?מתי?ולמה לא ידעת אותי שיש הצגה על "הגברים ציידים הנשים מקננות"...הייתי מקננת לו....על הראש :-))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה" להציל את איש המערות"
אחד אחר20/12/2007אבל ההצגה הראשונה. הצגת ההמשך שרצה עכשיו לא משהו. נראה לי שתצטרכי לראות אותה בדי.וי.די כי היא כבר מזמן ירדה מהבמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוףף דווקא רציתי לראות
עינבר20/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהציל את איש המערות
נשוי חזק20/12/2007דוקא ראיתי את ההצגה...
ת'אמת... אחלה הצגה.... נו טוב... אז אני צייד.... יש פה איזו איילה מלקטת בסביבה????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון.באמת אחלה הצגה
אחד אחר21/12/2007רק מה? שם הוא מסביר בצורה הכי מדליקה למה אנחנו הגברים לא מסוגלים לעשות יותר מפעולה אחת בזמן נתון. אז להתאהב ב שלוש נשים בו זמנית? אשרייך אחי. אני לא מעלה על דעתי להיות מאוהב בשלוש. מילא לחשוק בשלוש נשים נפרדות בו זמנית אבל להתאהב?
סופ"ש נעים וכו'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהק' ואחריםשואלת16/12/2007היי ק'. אגבתי לך אמש, אשמח לקבל תגובתך ותגובת אחרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלגבי הנושא: "לפרגן לפלרטטן"
שואלת16/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שרית
אחד אחר16/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהק'
שואלת17/12/2007שרית? מדוע אתה מכנה אותי שרית, האם השם שלי כבר לא מוצא חן בעיניך, או שחשבת אותי למישהי אחרת, זה כבר משהו אחר. ועדין לא ענית על שאלתי אם שמת לב. יום טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא לא אמר שהוא לא אוהב...אבל
עינבר17/12/2007הסיגנון שאלות תואם מאוד בחורה שהיתה כאן(ואם זו אותה אחת..אז זה לא מלשון פגיעה חלילה)..ששאלה שאלות אך לא פעלה בהתאם לעצות שניתנו לה כאן..אלא שאלה שוב והפעם בכינויים אחרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינבר
שואלת18/12/2007היי עינבר. מה אני יכולה לעשות שיש עוד בחורות עם שאלות כמו שלי, אבל אני לא שרית, וחלילה וחס אין לי שום אינטרסנט לכנות אותי בכל מיני שמות. אני לא פוחדת מאף אחד. ממילא אף אחד לא מכיר אותי, אז מה יש לי להפסיד לשאול. אני סיוון, וגאה בשם שהורי נתנו לי. וגם אלרגית מאד לנושא "שקר".. וואני דווקא כן אוהבת לשמוע עיצות, ולומדת מכל אחד, כנראה תגובותיכן לא מקובלות על שרית ההיא אולי משום שהיא לא מסוגלת אולי ליישם אותם בשטח, אני לא יודעת על מה מדובר אך גם זה לא מעניין אותי, אז בגלל שק' חושב שאני שרית הוא התנדף ממני כמו רוח? לא יפה. אני שאלתי אותו עוד משהו ולא ענה ,חבל. הרי הפורום נקרא: :סקס ויחסים אסורים" , אני חושבת ששאלתי מתאימה לאתר הזה, וחבל שאין מענה. חשבתי שהוא מאד פעיל ומאד עוזר, אך הושליתי. חבל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה שלך לא הכי ברורה ומובנת..
סקרן18/12/2007לא ברור למה את חותרת.
בכל מקרה אם תפרגני לאשתו או שלא זה לא מה שיעשה לו את זה אצלך..למרות שכשהמאהבת "ירדה" על אשתי לא ראיתי את זה בעין יפה..הרגשתי שהיא מדברת יותר מקטע של קנאה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיוון...
עינבר18/12/2007כמו שאמרו לפניי וחכמים מימני הפירגון לא משנה לכאן או לכאן..אבל אם תתחילי לדבר על האישה יותר מידי או להזכירה במצבים לא מתאימים אני חושבת וזו דעתי שהוא מהר מאוד יתקרר..כי הוא יחשוב שאת עסוקה יותר מידי במחשבה על אישתו ולא עליו(וזה מה שבעצם את צריכה אם את רוצה אותו לא;-))..)
שנית כול אנו הנשים עם מאוד חשדן שבחורה אפילו עם עובדת עם בעלי תתחיל להחמיא לי אני אחשוב לאיזה מניע היא מחמיאה לי..אז יקירתי העיצה שלי לך היא להיתרכז בו..את אישתו אמממ תשאירי לו הוא בטוח יודע איך לפרגן לה ולהחמיא..
מקווה שעזרתי לך יום טוב חמודה..עינבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינבר ו-ק'
שואלת18/12/2007שלום רב לך. אני לא הייתי מעיזה לפרגן פעם שנייה. שאלתי היתה לגבי פעם אחת ויחידה שפרגנתי לבעלה בנוכחותו. א. אולי בתוך תוכי רציתי לעשות את זה בשבילו שלא יהיה לה צל של חשד שבעלה מפלרטט איתי, שהיא לא תקנא, כי איזה אישה לא אוהבת מחמאות?, חבל שלא ראיתם איך היא ובעלה פרצו בצחוק והבעל הסמיק משום מה... כנראה התרגש או היה מופתע ממחמאתי על אשתו. בד"כ נשים לא מפרגנות לנשים. נראה לי שעשיתי להם את היום. אז חשבתי אולי בגלל שעשיתי לו טוב, אז חיזוריו כלפי יעלו מדרגה, לכן שאלתי אותכם. אבל אני לא טיפשה שאחמיא לו שוב על אשתו, כי בעצם אני מורידה לו את החישק לחשוק בי, נכון או לא!!!!! . רציתי חיזוק ולדעת פשוט מה זה עושה לגבר שאני מחמיאה לה וגם לו בשעה שהוא גם חושק בי. עכשיו זה ברור לך? .
על כל פנים מודה לכם על העזרה. חן חן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיוון..
עינבר19/12/2007המחמאה שלך לה ולו..טוב אולי עשתה לאישה משהו לבעל אני חושבת שהביכה אותו,אבל זה כבר משני..החמאת עבר..השאלה מה את רוצה שיהיה הלאה..למשוך אותו יותר או שאת נהנית מלפרלטט איתו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיוון
אחד אחר18/12/2007שרית זו אחת ששאלה בדיוק באותו סגנון שלך. בהתחלה זה עוד היה בסדר ובאמת ניסינו ,אני ענבר וסקרן, לעזור לה לבין את המחזר שלה.אבל באיזה שהוא שלב זה עבר את גבול הטעם הטוב. היא ציפתה שנראה, נשמע ונחשוב במקומה מבלי שהיא ניסתה ולו פעם אחת להפעיל את הראש. למרות שהיא טענה שהיא בת 40 השאלות שלה הפכו להיות ילדותיות עד כדי גיחוך. והיא עלתה לכמה אנשים על העצבים.
אני מקווה שאת לא היא. וחוץ מזה עניתי לך על השאלה.
יום טוב מותק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהק'
שואלת18/12/2007היי ק'. מה לעשות יש כל מיני טיפוסים, ואני בטוחה שהבחורה הזאת לא עשתה לכם במזיד, מסכנה בטח אין לה ניסיון ואין לה עם מי להתייעץ אל תיקח את זה באופן אישי. בטוחה שלא התכוונה לעלות לכם על העצבים, צריכים בחיים הרבה סבלנות לא כל האנשים שווים כמו לא כל האצבעות שוות. עכשיו שמתי לב שענית לי כבר. ומתנצלת מאד. תודה לך ק'. שמי סיוון ואני בת 26.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיוון כפרה.
ק18/12/2007אם היית רואה את ההתכתבות שלי איתה במייל היית מבינה שהיא אישה אנוכית ,שקועה בתוך עצמה ולא מעניין אותה דבר וחצי דבר לגבי הצד השני. רק היא. וזה עוד בסדר .אבל כשהיא כתבה כל הזמן טקסטים ודרשה שנתייחס לכל מילה בנפרד, ואחרי שענינו על אותם השאלות 10 פעמים והיא לא היתה מוכנה לסכם ענין אז אפילו לי נמאס.
בכל אופן יקירתי אני מצטער שהסקתי מסקנות מהר מדי.
אענה לך מחר בצורה יותר מפורטת לשאלה ששאלת
לילה טוב ...וזה וזה וזה. (--:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהק'
שואלת18/12/2007אנא תקרא מה שעניתי לענבר, זה גם עבורך. תמיד אשמח לקרוא תגובותיך. אני לומדת מכל אחד ואחת. תודה כפרה. - סיוון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיוון
אחד אחר19/12/2007את נשואה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהק'
שואלת20/12/2007עדיין לא.ואגב אם תראה את תגובתך אלי לפני מספר ימים הבטחת לכתוב לי עוד משהו בקשר לנושא "לפרגן לפלרטטן", ולא עמדת בהבטחה. אבל לא נורא, כי הבנתי את המסר של כולם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנה שאלה
תלמידה23/12/2007למה זה עושה לך כ"כ טוב שגבר נשוי מפלרטט איתך (בצורה לא כ"כ תמימה אם הבנתי נכון)? מה כ"כ כיף בזה? זה גורם לך להרגיש עליונות על אשתו? אולי כי את צעירה יותר / מושכת יותר.. זה מי שאת רוצה שיתחיל איתך ויפלרטט איתך, גבר שמסתכל על נשים אחרות בכל מקרה?.. למה שלא תפלרטטי עם גברים פנויים שיהיו מעוניינים רק בך? יש כאלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתלמידה -
סיון93624/12/2007את כל כך צודקת... לדעתי - חסר לה משהו אם היא מחפשת משהו במישהו תפוס... (יש לי המון ידידים נשואים - אני מתה עליהם כידידים בלבד - ביום שזה יהיה יותר מזה הם כבר לא יהיו ידידים שלי!)
כשהיא תתבגר היא תבין כמה זה לא מעניין - חוץ מזה שאם הוא "מתעניין בה" או "מפלרטט איתה" היום הוא ככה גם בטח עם עוד מאה אחרות.... (פעם בוגד - תמיד בוגד)
שבוע מצויין!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהק' יקירי...סיון93615/12/2007שים לב לא להתבלבל... זו שכתבה את ההודעה היא לא אני ... אני סיון עם ו אחת... והיא עם 2...
כשיו הוספתי לשם שלי מספר שתוכל להבדיל.. ואני אף פעם לא הולכת, או נעלמת....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרסיון936 כאן ק-242
אחד אחר16/12/2007אני שמח שהבהרנו את הנקודה הזו. ואת יכולה לקרוא לי בקיצור ...2
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)