מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מלך ושפחהדושן04/11/2007
המאהב שלי ואני מתים על סקס , פתאום הוא אומר לי שהוא מלך ואני שפחה ,
אני אוהבת להתנסות בדברים חדשים , מתה על זה אבל אני איך אומרים "לא יצירתית" , אז מה עושים מה לאמר לו מה לעשות לו , תנו לי עצות אני רוצה להפתיע אותו ,
שאלה שניה , אני אוהבת סקס חזק , כשאני אומרת לו תכאיב לי הוא נותן לי סטירות ואני לא אוהבת את זה , על נשיכות וצביטות אין מה לדבר כי אני לא יכולה לחזור עם סימנים הביתה, אני נשואה !!!!
מה הפתרון ? תנו לי רעיונות לאלימות בסקס!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא ענו לי , ממתינה
דושן06/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהi want to fuck you
abc09/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדושן..יש כמה אתרים שיש בהם מידע..
עינבר06/11/2007על סוג הסקס שאתם רוצים(אדון שיפחה)..וזה לא חייב להיות אלים או עם סימנים..יחסי אדון ושיפחה או מלכה ואדון אומר שמישהו אחד הוא המחליט והשני הוא הכנוע..בנוגע לאביזרים יש"שוט,רצועות קשירה..סרטים לעיניים ועוד הרבה דברים מדליקים..בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינברוש, חזרת
ss06/11/2007התגעגנו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוקט פוקטדושן04/11/2007
אהלן, יש לי שאלה, אני קצת מיושנת אולי , אבל קניתי רוקט פוקט קטן , והוא אחלא מכשיר , כשמדליקים אותו מרגישים שזה עושה מסא'ג אחלה , יש לו כמה ראשים מתחלפים, אבל אין לי את מי לשאול מה עושים איתו בסקס איך משתמשים בו , ואם אפשר לענג גבר עם זה , האם זה רק מכשיר נשי או שאפשר להשתמש בו בסקס זוגי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כעיקרון
04/11/2007רוקט פוקט מיועד לנשים בלבד, והוא לא כל כך בנוי לגברים מבחינה אנטומית. בכל מקרה, אני ממילצה לך על הכתבה הבאה, שמסבירה "[a href='http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=3193' id='link']למה גברים צריכים ויברטור[/a]".
תהני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוקט פוקט
a_od04/11/2007הרוקט פוקט נועד לנשים לגירוי חיצוני על הדגדגן
אפשר לגרות איתו גם גבר על איבר המין בחלק התחתון
מהראש
עוד תשובות על אביזרי מין אשמח לענות באימייל [email protected] ולהמליץ על אביזרים שונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות או טבעתשקדאיריס03/11/2007אני לוקחת גלולות מסוג פמינט כבר 4 שנים בלי בעיות מיוחדות. לאחרונה נודע לי שיש אמצעי מניעה חדש - טבעת נוברינג או משהו כזה. האם זה באמת יעיל כמו הגלולה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכל המידע על הטבעת
04/11/2007לפי כל העדויות הומחקרים - הטבעת יעילה בצורה כמעט מקסימלית. הנה הכתבה המלאה על טבעת ה-[a href='http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=4824' id='link']נובה רינג[/a]
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגבר גבר בהמתנה מיותרת...oren03/11/2007אז קודם כל שלום לכן בנות המין היפה....
בן 29 1.80 עיניים חומות בהירות ספורטיבי ושרירי
עד עכשיו הכל נשמע טוב מידיי?
אז הנה הפואנטה.....
אחרי דיון ראשון בגירושין ממתין לתהליך הפורמלי....
ביינתיים נעזר ביד ימין
דבר נוסף וקטן אבל חשוב אלו מכן שמחפשות את החוויה אבל יש להן פתח צר
לא יוכלו ל"קבל" אותי גם אם ירצו אז ....
לצערי ולשמחתי לא כולן מוזמנות אבל יש כאלה שיכולות להנות רוצה גם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרעדיין רלוונטי?
סיון93630/11/2007אם זה רלוונטי פרסם פרטי התקשרות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוזמנת ליצור קשר 0528691662
אורן02/12/2007יש מצב גם למסנג'ר [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדו מינית בהריון, מעונינת להכיר אשהסמדר03/11/2007הי . נמצאת בחודש שלישי. מהזרעה. מעונינת להכיר אשה או גבר שחושקים בנשים הרות. נמצאת בתקופת בינים בין סיום מערכת יחסים ומעונינת להכיר בשלב זה להתכתבות או מפגשים אירוטים.
אשמח לקבל פניות. שומרת לעצמי כמובן את רשות הסינון.איך אני נראית? רזה יחסית, עוסקת בעבודה סוציאלית , מה שנקרא, פקידת סעד, מכירה את העולם...... יחד עם זאת רוצה לחוות את החיים ואת ההריון של האוצר המתבשל ברחמי בקטעים אירוטיים עם אנשים/נשים מענינים. תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהיי אשמח להיות בקשר
יאיר15/09/2008מסנג'ר [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אוהבת סקס עם נשים
לילי16/09/2008אני אוהבת סקס עם נשים בהריון ובכלל אני חולת אוראלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תקשיבו לה או לו
(~_~)16/09/2008זה עוד משתמש/ת מסוג "פרסומת מהלכת" זה כניראה מישהו מהאתר שהיא מפרסמת שמגיב בתור מישהו אמיתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף
מתוסקלת15/09/2008משעמם לך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף
מתוסקלת15/09/2008משעמם לך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם בא לך
אסי16/09/2008אהלן מאמי..שמי אסי ומאד מעניין אותי את מה שרשמת עם בא לך השארתי לך את הכתובת שלי את יכולה לצור קשר אני מאד יודע לפנק תרתי משמע,אגב אני בן 21 רק עכשיו השתחררתי מהצבא אני שחום,עיינים ירוקות מין בייבי פייס כזה חח מחכה לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרשום בהודעה קודמת שלך שבעלך לא מספק
סקסית2503/11/2007אותך אז איך זה מהזרעה? אל תשקרי עשי ביד אם את רוצה או שתדברי אם בעלך החדירה לא מזיקה לתינוק אין קשר ביכלל תעמדי על שלך זכותך לישכב אם בעלך הוא לא יכול לימנוע מימך את זה רק כי הוא חושב שזה מזיק לתינוק זה עדיף בימקום לשבת ולהציע הצעות סקס בילתי אפשריות אם גברים/נשים/ילדים/כלבים ולהיתלונן על כמה את חרמנית וצריכה כבר סקס,תחשבי על מה שאמרתי בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם תחליטי מי את באמת?
י......03/11/2007ברור לי ולכולם כאן שאת מתחזה מציגה סיטואציות שונות בכל פעם להערכתי או שיש לך פיצול אישיות או מפנטזת על מצבים שונים ולפי כך מציגה את עצמך אך מה שבטוח את באמת חרמנית
לא יהיה נורא אם תציגי אותך הכי אמיתי שיש ואז גם תבואי על סיפוקך באמת אישית עצם התהגותך
מורידה לי את החשק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לך פיצול אישיות מה יעזור לך אישה
דנה03/11/2007לא עדיף את בעלך או גבר אחר? מה הקשר חרמנית מה לעזאזל את מחפשת אישה את לא לסבית לפי מה שאני רואה,חרמנית או לא תפסי את עצמך בידיים את סתם שולחת פה הודעות אם הצעות לכולם לא יותר קל באמת פשוט לבקש מבעלך סקס בימקום לשקר לכולם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבי
אבי04/11/2007שלחי לי לכאן ונמשיך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבי
אבי04/11/2007שלחי לי לכאן ונמשיך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצרי קשר אשמח לפנטז להתכתב ואולי ...
רונן04/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטיש בריא
Danydine06/11/2007אכן בקשתך רק משקפת את השתוללות ההורמונים הטיפוסית של מצבך המנטלי ופזיולוגי.
לכי על זה בכל צורה אפשרית, גבר, אישה ושניהם יחדיו...
זה רק יעשה לך טוב ויתן לך הרגשת שלמות אלוהית.
אם רוצה לדבר על זה, במייל, צ'אט ואולי להפגש כתבי אלי [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלחי הודעה נדבר
rami07/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל שהגעתי
aviv08/11/2007נשמע מעניין
צרי קשר ונמשיך משם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעניין
11/11/2007קיבלת תגובות אמיתיות ומעניינות? יש לך במה לשתף אותנו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרמניתחמה וחדשה01/11/2007היי, חדשה בפורום.
חמה ורטובה, מתגעגעת לזיון טוב, עד שהוא יגיע אני משחקת עם עצמי, מחדירה אצבעות מלטפת את שדי השופעות וכשאני לחה עוד יותר מחדירה את הויברטור הכל-יכול, גאון מי שהמציא אותו כמה הוא מענג חודר אלי בדיוק איך שאני אוהבת פעם אחר פעם ואני גונחת באקסטזה של הנאה, טירוף חושים ממשי והוא בשלו ממשיך לחדור אלי ולהמם
אותי, אני צורחת מעונג וכל גופי
רועד ורועד הנה..זה בא, עוד קצת ועוד קצת..אחח איזה הנאה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלחרמנית שלום
גיא01/11/2007שיהיה לך לבריאות,אבל אין כמו הדבר האמיתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש מצב....
oren03/11/2007לאודישן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי לשון
yak103/11/2007מת לסקס מגוון זורם עם בקשות של הפרטנרית
חמוד וכיפי נסי אותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוכה הבאה לפורום
04/11/2007אני יודעת ומכירה את כל הסגולות, המעלות ויתרונות של הובירטורים למיניהם, אבל בסופו של דבר - גבר טוב עולה על כל מכונה, מהנה ככל שתהיה. אז תמיכי להנות מזה (בטירוף חושים כמו שכתבת), אבל אל תשכחי שיש גבר שמחכה לך איפושו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאדו תעשי לי נה בלשון
יונה04/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחחחחח....
יונה04/11/2007צרפי אותי למכונה שלך
אני עם הלשון שלי
וביחד עם הויברטור
אני אקח אותך למקומות שלא היכרת
לשיאים שלא ידעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפש אותךרוקי31/10/2007אם את בשלה וחרמנית ומחפשת הרפקתאה ללא מחוייבות,אני מבטיח שהגעת לאדם הנכון
בהאהבה רוקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשטויותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
רוקי31/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבסדר...... דנה... חחחחחחח
אחד אחר31/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוקדש לדיוייד המאהב המושלם !נועה של דודו31/10/2007"מה את ?" סינן מבין שיניו כשהוא לופת את סנטרי ועיניו נעוצות בשלי .
"מה את -שאלתי..." חזר שוב.
"שיפחה שלך - אני השיפחה שלך - מאסטר"
"ומה התפקיד שלך?"
"לספק אותך מאסטר- לעשות כל מה שתרצה!"
"יפה" אמר והקיש באצבעותיו , סימן בשבילי לקחת את איבר מינו המושלם בפה שלי.
"עד הסוף... יפה !!! שפחה סקסית שלי..."
אמר והקיש שוב באצבעותיו , נוטשת בצער את איברו ופונה לנשיקה חמה ארוכה רטובה מלאת תשוקה !!
"צבוט את הפטמות שלי... " אני אומרת שוכחת את המילה החשובה...
"שכחת לבקש יפה?? שכחת למי את פונה ??"
"לא מאסטר ! סליחה מאסטר! בבקשה מאסטר- תצבוט לי את הפיטמות !!!"
"ככה יותר טוב !! ככה אני רוצה אותך !!-כנועה - רק שלי !!"
אמר וצבט את הפיטמות הזקורות שלי-כואב, נעים, מטריף את החושים... אני נאנקת....
"נעים לך?? " הוא שואל אותי.
"כן מאסטר - נעים לי מאסטר"
"אז למה אני לא שומע -תודה ??? - את רוצה שאני אפסיק?"שוב סינן בין שיניו - עיניו יוקדות תשוקה !!
"לא מאסטר -אל תפסיק!! - תודה מאסטר שאתה גורם לי לכל-כך הרבה הנאה!!"
שוב מקיש באצבעותיו ושוב אני מכילה בפי את איברו הקשה הזקור המדהים !!!
"עד הסוף זונה שלי - עד הסוף - אני רוצה להרגיש את הגרון שלך...לאט...לאט...תנשמי מהאף..." אומר לי - מצווה עליי..
ואני בטירוף חושים מוכנה לכל מה שיגיד!
שוב מקיש באצבעות ואני מיומנת מתרוממת לנשיקה - שיניים פוגשות שיניים - הלשון שלי נשאבת לתוך הפה שלו - תחושה מוזרה - נעימה - לא מוכרת . אני חמה - מאוד רוצה שייגע בי !!
"בבקשה מאסטר- אני רוצה להרגיש אותך מאסטר!!" אני מתחננת.
"תסתובבי - מכנסיים למטה..- " אני מפשילה את מכנסיי ומגלה לפניו את החוטיני הסגול שקניתי במיוחד בשבילו...
"מה את רוצה שאני אעשה לך ? שפחה??"
"מה שתרצה -מאסטר...מה שתרצה!"
הוא מלחלח את אצבעו ברטיבות שלי ומכוון לחור הישבן שלי !
אני מתכווצת... מפחדת - מקום שעד היום רק יצאו ממנו דברים..
"תרגעי - תנשמי עמוק..." לאט לאט הוא מחדיר את אצבעו הקטנה
אנקת כאב נפלטת מפי ! - הוא עוצר - מחכה רגע ! מנשק אותי בעורף !!
אני נרגעת - מרפה קצת את גופי... הוא מצרף עוד אצבע...
נעים...כואב...מוזר ...כייף - לא ידעתי שזה יכול להיות כל-כך נעים כל-כך מגרה...
"נעים לך ??"
כן מאסר - מאוד מאסטר - תודה מאסטר !!!"
ואז יד נוספת שלו - אצבעות בפות שלי... הרטוב - מאוד ..
מעסה אותי משני הכיוונים - ואני בטירוף מתנשפת- נאנקת - גונחת ...
"תאונני - עכשיו !!" הוא מצווה- ואני מיד מבצעת !
"מהר !! יותר מהר - שיפחה סקסית שלי .."
אני מתקרבת לשיא - הוא שומע את זה .
"מספיק!!! הוא מצווה - אני לא מרשה לך לגמור"
"למה מאסטר ??? בבקשה !!- זה כואב לי מאסטר !!"
"תתחנני - מצווה - תתחנני ותגידי לי מה את ?"
בבקשה - מאסטר ..."
"אני הזונה שלך -מאסטר"
"אני השיפחה שלך -מאסטר"
"אני חתולת המין שלך מאסטר!"
"אני הכלבה המיוחמת שלך - מאסטר!"
"בבקשה - תן לי לגמור ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרוההמשך....
נועה של דודו31/10/2007"אני הכלבה המיוחמת שלך - מאסטר!"
"בבקשה - תן לי לגמור ...- מאסטר!!" - אני מתחננת - דומעת- כל גופי כואב!!!
"יאללה- תמשיכי..." אצבעותיו בתוכי שיניו נושכות את פטמותי
שפתיו יונקות משדי חלב שעוד נותר מההריון האחרון...
אני מאוננת ל פי הקצב שהוא מכתיב לי !
"מהר יותר - עכשיו לאט... יופי זונה סקסית שלי - אני רוצה לשמוע אותך גומרת עכשיו!!!"
אני מאוננת מהר יותר - מהר יותר !!!
השיא - מעולם לא היה כזה שיא !! כל גופי מתכווץ - הדם משתולל בוורידים .
הוא מתכופף - מוצץ את הדגדגן שלי !!- אני מעולפת חסרת תחושה בידיים ברגליים - והוא ממשיך!!!
אין לי אוויר אבל הוא ממשיך לינוק אותי למטה - עוד ועוד...
"די מאסטר - אני מתחננת - אין לי אוויר - בבקשה מאסטר!!"
הוא עוצר.
עיניו יוקדות - שקועות בשלי !!!
"זונה סקסית שלי...- נהנית ??"
"כן מאסטר !! תודה מאסטר!!"
"יופי - עכשיו תתלבשי !!"
"תחזרי הביתה - תתקלחי- שלא יריחו עלייך את המאסטר"
אני מקבלת נשיקה אחרונה !!!
"אוהבת אותך מאסטר - אחלום עלייך בלילה !!- מאסטר"
עד הפעם הבאה - תתאזרו בסבלנות - מבטיחה לעדכן.
ושוב תודה - המון תודה - לדיוויד המאסטר שלי - שפתח בפניי את העולם הזה !!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהו יודע לאן עינבר נעלמה??יונה31/10/2007אני חולה עליה
קשה לי בלעדיה.
מפנטזת רק עליה
רוצה להיות מעליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלא נעלמתי,אני פשוט עייפה..
עינבר31/10/2007אבוא לזיין לך את השכל..כשאשן כמו שצריך..בנתיים חמודה...תהני:-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת רואה?
אחד אחר31/10/2007אם היית שותה איתי קפה אז לא היית עייפה. (--:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל אני לא אוהבת קפה:-((
עינבר01/11/2007אני אוהבת תה עם חלב...משקה הכי טוב בבוקר:-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוזה אומממר, כפרה שלי
אחד אחר01/11/2007שאת לא מעשנת. (--:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהחלט כן..LM לייט...
עינבר01/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהק'?גלית30/10/2007אתה אותו אחד מלפני חצי שנה?
אם כן אני רוצה ממך ילד. (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתגידי לי את השתגעת?
אחד אחר30/10/2007נראה לי שמישהו מסתלבט עליי פה. אחרת זה הזוי
בכל מקרה אם את אמיתית אז יקירתי יש לי כבר שניים ואני לא צריך עוד. אבל אם בא לך שנעשה כאילו אנחנו עושים ילד (בלי לעשות אותו) אז תכתבי לי מייל ל - [email protected].* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיונה קמת על רגל שמאל?אחד אחר30/10/2007ביום אחד כיסאחת פה את כולם. לזכותך ייאמר.....אותי לא... (--:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמה? יש לה גישה עניינית וחותכת...
Danydine31/10/2007פי אלף טוב להיות חד כתער קצר ולעניין מאשר לזיין את השכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהק' חכה חכה
יונה31/10/2007כשאני יכאסח אותך אתה לא תרצה
לקום מהקרשים..
ולא מכאב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה אותך..
אחד אחר31/10/2007תוכיחי שלא הכל דיבורים..כי כל עוד אני לא ארגיש לא אאמין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנשיות וליפות..מיקה30/10/2007נשית?יפה?חושנית?אוהבת לחלום לפנטז אבל עוד לא מעיזה?נראה לך קצת מוזר ואולי אפילו דפוק לחשוב על זה..לעשות את זה?...זו כנראה הודעה בשבילך..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהיי מיקה
אלה12/11/2007אני יפה, חושנית ואיכותית ומוכנה מאוד לקשר עם אשה דומה, האם לזה התכוונת?
אנא פרטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחור נשוי בן 32גבי30/10/2007אני גבוה 190 שיער שטני עיניים חומות זין גדול עבה נראה מעולה
אוהב הרפתקאות ,מחפש את הנשואות , הגרושות שאוהבות סקס באמת.
עומד לי כל הזמן אישתי לא יכולה לעמוד בקצב שלי רוב שעות היום עומד לי
מחכה לכן הרפתקניות תשאירו הודעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרעומד לך?
יונה30/10/2007אז תעשה ביד חבוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי יונה
גבי30/10/2007גם אם אני יעשה 8 פעמים ביד ויזיין עוד כמה פעמים עדיין יעמוד אבל תודה על העצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי גבי
רוקי31/10/2007היי גבי ובוקר טוב
הצלחת להצחיק אותי עם ההודעה והתשובות שלך ואני בכייף רוצה להכיר אותך יותר "לעומק" אז צור קשר 0503018089 דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבסדר
יותם31/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב נראה
רוקי31/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה קרה לדנה?
אחד אחר31/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח לשינוי מין..יו נתנו לי רעיון
עינבר31/10/2007להתעללות חדשה:-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מותק
אחד אחר31/10/2007האמת ? יש הרבה פה עם פיצול אישיות. יש משהו משותף לכולם. הם חצי נקבה. ומיד אחר כך הם הופכים לזכרים. חחחח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי כדאי לאמץ את הרעיון בכיוון...
עינבר01/11/2007ההפוך..יהיו זכרים..ואח"כ~~~~יהיו נקבות(כריתה לאלו שלא הבינו)..נכון רעיון מעולה :--)))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפש אותך 40-50 לחווית סקסברק29/10/2007אני בן 30 כל חיי חלמתי לשכב עם מבוגרת ממני אז אם את בת 40-50 לא נשואה אוהבת צעירים מגילך ומוכנה להגשים חלום אני כאן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמתאים לי
יונה30/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשפיכה מהירהשני29/10/2007כשאני וחבר שלי מתחרמנים ,עומד לו ולפני שאני מתחילה לגעת בו הוא גומר מייד.
אחרי זה שוב אנחנו מתחרמנים ושוב הוא גומר אחרי כמה שניות מה אפשר לעשות? אני לא מסתפקת ממנו מינית . י* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרעל סקסולוג חשבתם?
אחד אחר29/10/2007יש אמנם כל מיני פטנטים. יש גם ספרים בנושא. אם הוא רוצה פטנט הרי לך אחד: תעשו סקס 3 פעמים בשבוע ובכל פעם שיגמור לפחות 3 פעמים. אם צריך אז שיקח את הכדור הכחול( לא מזכיר שמות שלא יגידו שאני עושה פרסומת..(--: ). זה יהיה קשה. לא רק לו . גם לך. אתם תראו שיפור הדרגתי ומשמעותי ואחרי שבועיים או שלוש הביטחון יחזור אליו. נראה לי שהוא פשוט סובל מחרדת ביצוע וככל שהוא מתאמץ להתאפק זה רק מלחיץ אותו יותר והוא גומר מהר יותר.כל מה שהוא צריך זה בטחון ודבר אחרון שהוא צריך זה ניחומים ומילות עידוד מצידך. זה רק מחריף את הבעיה. אל תגידי לו שזה בסדר. הוא לא מטומטם.הוא יודע שזה לא. זה רק יוציא אותך שקרנית.
יש גם את הדרך השניה: לעשות סקס כמה שיותר ורגע לפני שהוא עומד לגמור פשוט להפסיק הכל,להרגע, ולהתחיל שוב. גם זה לוקח שבועיים שלוש וגם כאן אמור להיות שיפור משמעותי.
אבל אם יש לו כמה לירות בכיס הרי שאין כמו לבקר אצל סקסולוג ובהדרכתו ובשיתוף פעולה מצידך( לבד זה לא עובד) אפשר לפתור בקלות את הבעיה. הבעיה היא בין הקלות שבבעיות בתחום המיני אם לא הקלה שבהן והתוצאות מופלאות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכרגיל הכל בראש...הגדול
Danydine31/10/2007כמו תמיד, הכל נמצא בראש הגדול ולא בכיפה הקטנה...
נסו טכניקה של העתקת מחשבות... ברגע שהוא מתחיל להתחרמן שיחשוב על משהו רציונלי מתחום עבודותו וישכח בעצם איפה הוא... זה עשוי להצליח, וכמו תמיד גם זה בהדרגה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשני - יש מה לעשות
04/11/2007שני שלום, אין מה לעשות נגזר עלינו להתמודד עם אחת הבעיות המבאסות ביותר למין הגברי - גבר שלא יכול להחזיק מעמד. אני מכירה את זה ממערכות יחסים שהיו לי - גברים שגומרים מהר כמו אף 16 - כמה שזה מבאס.
אני יכולה להציע לך פשוט לנסות לשנות את התזמון של הכל - הוא יכול לחמם אותך עם ויברטור, עם החדרת אצבעות, עם ליטופים ומסאז', לרדת לך - הכל כדי שאת תתחממי והוא יקח את הזמן. אם תלמדו לתזמן את זה טוב, אולי הוא יכנס לפעולה בששלב מאוחר יותר, שבו תהיה כבר חצי "אפויה" ואז תוכלו להנות ביחד. בכל מקרה, זה מצריך הרבבה תיאום ותרגול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)